Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο "Λιβας που καιει τα σπαρτα", 

...εφερε την καταστροφη.

 ==================



ΠΝΙΧΤΗΚΕ Η ΚΟΖΑΝΗ 

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ



Πληροφορηθηκαμε απο τις χθεσινες ειδησεις οτι στην Κοζανη οι καταρρακτωδεις βροχες επνιξαν τα παντα.
Απο τα κατακλυσμιαια υδατα εγιναν φοβερες καταστροφες και μεσα στην πολι της Κοζανης και στα περιχωρα.

Αγαπητοι Κοζανιτες, 

εμεις σας προειδοποιησαμε οτι αφου δεχθηκατε να περαση και να διελθη και να φιλοξενηθη στην πολι σας ο ΛΙΒΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΣΠΑΡΤΑ, τουνομα Βαρθολομαιος Αρχοντοχωριατης, Αρχιαιρεσιαρχης του Φαναριου, θα υποστητε γι αυτην την μεγαλη σας υποχωρησι και αβαρια ...μεγαλες ταλαιπωριες.
Δεν μας ακουσατε.

Μεσα στην τρελλα των επικινδυνων ρασοφορων διοργανωτων της "πατριαρχικης" φιεστας, μεχρι και με νταουλια και βιολια, σαν να πηγαινατε την αρκουδα στο παζαρι, παρασυρθηκατε και εσεις, λογω της αγνοιας και της αγνωσιας σας, για τα συμβαινοντα μεσα στον εκκλησιαστικο χωρο απο τους προδοτες και τους μειοδοτες της Πιστεως βαλτους και προωθημενους απο χρονια πολλα, ρασοφορους της συμφορας, σαν και δαυτον τον μαχαραγια του Βοσπορου ..."πατριαρχη των του Χριστου ΑΡΧΟΝΤΟ-πενητων".
Και το κακο δεν αργησε να ρθη.

Οπως παληοτερα εγινε και στο Αγιον Ορος, οταν το επισκεφθηκε αυτος ο ΛΙΒΑΣ και η ΣΥΜΦΟΡΑ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και της Ορθοδοξιας, μετα απο λιγο επιασε ΘΕΗΛΑΤΟΣ πυρκαϊα και εκαψε ουκ ολιγες δασικες εκτασεις και κινδυνεψαν μεχρι και μοναστηρια.
Τωρα παθατε και εσεις τα ιδια, ισως να παθετε και χειροτερα.

Δεν επιχαιρουμε για τα παθηματα σας.
Αλλα αλλη φορα να προσεχετε.
Να αντιδρατε και μονο στην ακοη του ονοματος αυτου του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ της Ορθοδοξιας Κορανιο-λατρη, αρνητου της μοναδικοτητος της Ορθοδοξιας και χυδαιου υβριστου των Αγιων Πατερων και των Αγιων και  Ιερων Κανονων.
Αυτον υποδεχθηκατε στην πολι και στα περιχωρα σας, μετα ....κωδωνοκρουσιων, βαϊων και κλαδων, ανθεων, χειροκροτηματων και επευφημιων. 

Πληροφοριες μας λενε οτι και φοβερος καυσωνας εμφανισθηκε αυτες τις μερες στην περιοχη σας και κατακαιει τα σπαρτα σας και ζητατε αποζημιωσεις απο το Κρατος. 

ΟΝΤΩΣ!!!
Ο εξ ανατολων ΛΙΒΑΣ, που ενεσκηψε στην πολι σας και σας εφερε και το καυμα του πυρος και το κατακλυσμιαιο κυμα των καταρρακτωδων ομβριων υδατων που καταπνιγουν στο διαβα τους τα παντα, ειναι η αιτια ολων των κακων σας.

Μετανοησατε και κλαψατε και μην ξαναπεσετε ποτε στο ιδιο παραπτωμα.
Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρων σοφων.

Εν αλλοις πταιομεν, φιλοι Κοζανιτες, και εν αλλοις παιδευομεθα. 
 

4 σχόλια:

  1. Όταν Οδυσσέα έσπευσαν να τον υποδεχθούν 32!! μητροπολίτες Ελλαδίτες τι περιμένουμε από περιφερειάρχες και δημαρχαίους και τον απλό λαό;Αυτοί οι 32 είναι οι κυρίως υπεύθυνοι ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι αντιοικουμενιστές όπως π.χ. ο Ναυπάκτου Ιερόθεος αλλά και πνευματικοπαίδια του π.Αυγουστίνου Καντιώτη όπως π.χ. ο Φλωρίνης Θεόκλητος.Θα πήγαινε ποτέ ο π.Αυγουστίνος στις φανφάρες της υποδοχής ενός ανθρώπου που σκανδαλίζει με τον οικουμενισμό του το λαό του Θεού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελασα πολυ με το σχολειο σας.Μηπως το παρακανετε λιγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβαζω στο http://apotixisi.blogspot.gr/ το " ΠΈΜΠΤΗ, 2 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2012

    Ο "Λιβας που καιει τα σπαρτα", ...εφερε την καταστροφη."

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ http://www.dimokratis-chania.gr/?p=2057

    "Στην Κρήτη αρχές Σεπτεμβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος."









    Ζῇ Κύριος ὁ Θεὸς τῆς σωτηρίας μου.

    Βοηθὸς καὶ σκεπαστὴς ἐγένετό μοι εἰς σωτηρίαν οὗτός μου θεός, καὶ δοξάσω αὐτόν, θεὸς τοῦ πατρός μου, καὶ ὑψώσω αὐτόν.

    Η δεξιά σου, κύριε, δεδόξασται ἐν ἰσχύι ἡ δεξιά σου χείρ, κύριε, ἔθραυσεν ἐχθρούς καὶ τῷ πλήθει τῆς δόξης σου συνέτριψας τοὺς ὑπεναντίους ἀπέστειλας τὴν ὀργήν σου, καὶ κατέφαγεν αὐτοὺς ὡς καλάμην.


    Και ΝΥΝ Ανάστηθι, Κύριε ὁ Θεός μου και ὑψωθήτω
    Η ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΧΕΙΡ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΙΣΧΥΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Οδυσσέα, εδω ο Ανδριόπουλος λεει ότι απάντησε ο Ιερώνυμος στον Αρχιαιρεσιάρχη για τον αγώνα του Πειραιώς και δεν ξέρουμε τι γράφει αυτή η επιστολή. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου