Κυριακή 27 Μαΐου 2012


ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΑ!!!

ΓΡΗΓΟΡΑ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ 

στον ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ 

της ΑΣΤΟΡΙΑ!!!





Ο Δουρειος Ιππος του Αρχιαιρεσιαρχου του Φαναριου, και εγκωμιαστης των οικουμενιστων και των Λατινοφρονων, ο αναίσχυντος κουκουλοφόρος της Αστόρια, προπαγανδίζει υπέρ των αθέων πολιτικών και καταφέρεται ασεβέστατα κατά των χριστιανών πολιτικων.

Πρόκειται περί πρωτοφανούς φρενοβλάβιας απιστου και ελεεινου ψευτοχριστιανου και αντιχριστιανου που υποκινει τους χριστιανους να δωσουν την ιερα ψηφο τους στους απιστους και στους αθεους πολιτικους, γνωστους και αγνωστους, που καταλυουν τα ιερα και τα οσια της Πιστεως και της Πατριδος.

Καταφερεται δε και κατα της Πολιτικης Παραταξεως ΚΟΙΝΩΝΙΑ και των ευσεβων αγωνιστων χριστιανων που την απαρτιζουν και την αποτελουν, με λυσσα και μανια Σατανικη.

Καλουμε τους χριστιανους να μην διαβαζουν, να μην ακουν και να μην βλεπουν, τις αιρετικες και τις αντιχριστες θεσεις του Αναισχυντου και ξετσιπωτου Κουκουλοφορου και καλουμε οσους διαμενουν στην Αστορια της Αμερικης να σπευσουν να τον μπαγλαρωσουν σε ζουρλομανδυα και να τον εισαγαγουν το ταχυτερον στο ασφελεστερο φρενοκομειο της Αμερικανικης Ηπειρου και εφ' ορου ζωης.

Ειναι επικινδυνος για την δημοσια ταξι, την οργανωμενη ασφαλεια, την ορθοδοξη Πιστι και Ζωη, αλλα και για την ...Λογικη μας.

1 σχόλιο:

  1. Σε τελική ανάλυση, αν εξαιρέσουμε την παράταξη πιστών χριστιανών ΚΟΙΝΩΝΙΑ, και κάποιων άλλων που νομίζω ότι είναι καλοπροαίρετοι, "Μὴ πεποίθατε ἐπ' ἄρχοντας, ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία", "το μη χείρον βέλτιστον".

    Οπωσδήποτε το μνημόνιο 1 και μνημόνιο 2 είναι δολοφονικά και καταστροφικά, και νομίζω προδοτικά και αντεθνικά, αφού παραχωρούν με μια υπογραφή αυτά για τα οποία έχυσαν το αίμα τους οι πατέρες μας. Αν δεν ψηφίσουμε τους επικίνδυνους κατά τον αρθρογράφο, που κατ΄ αυτόν θα μας καταστρέψουν, δεν ψηφίσουμε την Κοινωνία, διότι είναι μικρή παράταξη, τι άραγε προετείνει να ψηφίσουμε; αυτούς που ήδη επί τόσα χρόνια μας κατέστρεψαν και αντί να επανορθώσουν, με τα μνημόνια 1 και 2 υπέγραψαν τη θανατική καταδίκη Ελλάδας, και Ελλήνων; Και οι ίδιοι το παραδέχονται ότι τα μνημόνια είναι απορριπτέα και καταδικαστέα και επαγγέλλονται να τα αλλάξουν..

    Υ.Γ. πέντε (5) δημοσκοπήσεις της Κυριακής 27-5-12 σε ισάριθμες Ελληνικές εφημερίδες φέρνουν στα γκάλοπ, πρώτο κόμμα την ΝΔ, συνεπώς κατά την λογική του ιστολόγου, ψήφος στην κοινωνία συνεπάγεται ψήφο στο Σαμαρά - Ντόρα και όχι στον Τσίπρα, ας προσέχει τι γράφει, μιας και δεν βιώνει το απελπιστικό δράμα που ζούμε.

    Υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου