Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011













Oργασμος Ημεριδων

Οικουμενιστων

και Λατινοφρονων




Μας εχουν τρελλανει τελευταια με ....ημεριδες, οι βετερανοι Οικουμενιστες - Πανθρησκειαστες, για να περασουν τα μηνυματα τους.
Στη θεολογικη σχολη Θεσσαλονικης γινεται αυτην την στιγμη ημεριδα Φραγκολατινικη απο το Φραγκισκανικο Ινστιτουτο του Ποντιφικου Πανεπιστημιου Αντωνιανιουμ της Ρωμης και τους γνωστους Οικουμενιστας και Λατινοφρονας καθηγητας του θεολογικου τμηματος Θεσσαλονικης.
Να μην πουμε ονοματα, ειναι οι πασιγνωστοι πλεον, αυτοι που λογω ...ξετσιπωσιας, επαψαν να κρυβονται.
Οι συγκεκριμενοι και οι μετρημενοι.

Τετραημερη η ημεριδα τους.

Πρωι-πρωι χθες συμμετειχαν σε συμπροσευχη και συνλατρεια στο εκκλησακι της θεολογικης σχολης.
Και μετα μεσα σε χωρο συνεδριασης των καθηγητων περιπου πενηντα τετραγωνικων μετρων, αρχισαν την ημεριδα τους με θεμα "Η μαρτυρια της Ανατολικης και της Δυτικης Εκκλησιας στον συγχρονο κοσμο".
"Στοχευει κυριως, δε η ημεριδα, οπως γραφουν στο προσκλητηριο τους προς ολους τους μητροπολιτες, στην προσεγγιση της Ανατολικης και της Δυτικης Εκκλησιας, με τη διερευνησι των εκδηλωσεων της πνευματικοτητας και των επιδρασεων της στον εκκλησιαστικο βιο των δυο μεγαλων χριστιανικων παραδοσεων".
Κατι δηλαδη σαν.... προεργασιακο συνεδριο των ...δυο Εκκλησιων!!!
Ετσι κανουν παντοτε.
Τις δινουν φραστικα τετοια ...βαρυτητα, αυτοανακηρυττομενοι μονοι τους, ως επισημοι εκπροσωποι και συνομιλητες των δυο ...."Εκκλησιων"!

Αφου ηταν αλλωστε παροντες οι αρχιεπισκοποι των Ουνιτων Σαλαχας και των Φραγκολατινων Κερκυρας Ιωαννης, αυτοι οι δυο εχουν την πληρη εμπιστοσυνη και εξουσιοδοτησι του ....Ρωμαιου ποντιφικα.

Που να τολμησουν να την κανουν ξανα σε δημοσια αιθουσα συνεδριασεων.

Τρεμει το φυλοκαρδι τους.
Την ψυχρολουσια που επαθαν στην προηγουμενη δημοσια ημεριδα τους στη Θεσσαλονικη, δεν προκειται να την ξαναπαθουν.
Χιλιες φορες εδω μεσα σε στενο και σε περιορισμενο χωρο, σε χωρο καταδικο τους, να αισθανονται ελευθεροι και απειραχτοι.

Και οταν λενε οι Γραικολατινοι καθηγητες της θεολογικης σχολης Θεσσαλονικης ..."δυτικη Εκκλησια", εννοουν το παπικο συνονθυλευμα και την Φραγκολατινικη αιρεσι.

Η διαστροφη στον μεγιστο βαθμο του.
Τι αφησε στην Ιστορια της Εκκλησιας τα δυο χιλιαδες χρονια, ο Παπας και ο Παπισμος μεχρι και σημερα;
Αλαθητα, πρωτεια, αιρεσεις επι αιρεσεων, βασανιστηρια, σταυροφοριες, ερειπια και χαλασματα.
Τιποτα αλλο.
Ευαγγελιο και Χριστο, δεν αφησε στην ανθρωποτητα.
Μονο καρικατουρα χριστιανισμου και καρικατουρα Ευαγγελιου αφησε.
Δηλαδη το Αντιευαγγελιο και τον Αντιχριστο.


Ομως και δευτερη ημεριδα αρχιζει απο σημερα πρωτη Σεπτεμβριου.
Ποιοι λετε να την οργανωνουν;
Οι ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ της Σερβιας.
Με ποιο θεμα λετε;
"Ο γυναικειος μοναχισμος".
Αυτοι που καταδιωξαν σαν λησταρχοι και Ουνοι τον μοναχισμο της Σερβιας, αυτοι που κυνηγησαν υπερεκατονταδα μοναχων του Κοσσοβου μαζι και με τον μοναχο και ασκητη Επισκοπο τους ΑΡΤΕΜΙΟ, κανουν ημεριδα περι του μοναχισμου.
Τραγελαφικα πραγματα.
Καλα, απο αυτην την ασυστολη ρασοφορεμενη φαρα των Σερβων σπιουνων των Αμερικανων, δεν εχουμε απαιτησεις.
Αλλωστε βαδιζουν στα ιδια βηματα των Φραγκολατινων αφου ηρασθησαν και απομιμουνται ολες τις τακτικες τους και τις πρακτικες τους, γι αυτο και ερωτοτροπουν ασταματητα μαζι τους τα τελευταια χρονια.
Μεχρι και λειτουργικα συμμετεχουν πλεον και σε λατρευτικες πραξεις.
Παρα την καθετη απαγορευσι της Αγιας Γραφης και των Ιερων Κανονων.
Αδιαντροπα και αθεοφοβα.

Το ...νοστιμο ομως δεν σας τοπαμε ακομα.

Ξερετε ποιοι θα ειναι οι επισημοι ομιλητες;
Κατα ποσοστο εννενηντα τοις εκατο ....Ελληνες!!!
Θελετε τα ονοματακια τους;
Μαντζαριδης, Λεμεσου, Μεσογαιας, Εφραιμ Βατοπεδιου, Ελισσαιος Σιμωνοπετρας, Μωυσης ο μεγαλοαββας, Ταχιαος, Γιαγκου, Παπαδημητριου καθηγητρια και κανα δυο ξενοι.
Τι νομιζατε δηλαδη θα ειχαν οι παραπανω αναφερομενοι καποια συστολη και καποια ευαισθησια να αποδοκιμασουν αυτους τους λησταρχους ρασοφορους που αναστατωσαν με τις αθεοφοβες πραξεις τους την οικουμενη ολη και να μην τους κανουν την τιμη να λαβουν μερος στην ημεριδα της ντροπης τους;
Τα δικα μας τα θηριακια ειναι χειροτερα απο αυτους και ασεβουν σε ολα τα αποτροπαια εργα περισσοτερο απο αυτους τους ΣΤΑΣΙΑΣΤΑΣ κατα τον αγιο Ιωαννη τον Χρυσοστομο.

Πως να δουμε ετσι μια ασπρη μερα με τετοιους θεωρητικους;

Πως να το παρη επανω της η Εκκλησια οταν ειναι ολοι τους υποχωρητικοι και ενδοτικοι;
Οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ τους Λατινοφρονας τους σιχαινονταν και τους αποδοκιμαζαν και δεν ειχαν μαζι τους επικοινωνια ουτε και μετα θανατον.
Οπως ο Αγιος Μαρκος ο Ευγενικος ο και Μονομαχος, του θηριωδους Φραγκολατισμου.
Που δεν ηθελε να εχη μαζι τους σχεσι και επικοινωνια ουτε και μετα θανατον.

Και αυτοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, οι παραπανω αναφερομενοι ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ μοναχοι, κληρικοι, επισκοποι και θεολογοι, που πληροφορηθηκαν ολες τις ασχημιες των ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ του Βελιγραδιου, πως ειναι δυνατον να μην εχουν καμμια συστολη και να μην δειχνουν καμμια επιφυλαξι και καμμια ευαισθησια;

Τους χαρακτηρισμους που αξιζει να τους αποδοθουν, τους αφηνουμε σε σας.
Γιατι εμεις θα ξεφευγαμε πασης ...ευγενειας και θα τους εντασσαμε βεβαιοτατα, οχι στα διποδα οντα, αλλα στα ....τετραποδα...
Ομως σταματουμε εδω.
Σιγη κοσμον φερει....

2 σχόλια:

  1. Τίτλος ιστολογίου:
    ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ
    Διεύθυνση ιστολογίου:
    http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ...

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΥΠΕΡΟΧΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΤΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ
    ΑΛΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ;ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΝΕΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; Όσοι επικαλούνται το σχίσμα από την Εκκλησία με πρόφαση τον Οικουμενισμό, ισχυρίζονται ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς «τα πάντα έχουν αλωθεί» από την «παναίρεση του Οικουμενισμού» με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η Εκκλησία και το ορθόδοξο δόγμα. Κάποιοι δε, ισχυρίζονται αφελώς ότι η Εκκλησία έχει πέσει σε αίρεση! Οπωσδήποτε οι Οικουμενιστικοί εναγκαλισμοί δεν χαροποιούν το Ορθόδοξο πλήρωμααλλά ασφαλώς δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Εκκλησία.Ακολουθεί ένας μικρός κατάλογος με ενδεικτικές Οικουμενιστικές κινήσεις που έγιναν προ του Παλαιοημερολογιτικού σχίσματος και ο οποίος αποδεικνύει τη διαχρονικότητα του Οικουμενισμού είτε για λόγους φιλοδοξίας των Ποιμένων, είτε για λόγους κατοχής, είτε για λόγους καθαρά πολιτικούς. Σε όλες τις περιπτώσεις η Εκκλησία δεν αλώθηκε, όπως ανοήτως ισχυρίζονται οι σχισματικοί αλλά μέσα από μυστηριακές λειτουργίες αυτοκάθαρσης κατάφερνε πάντα να βγαίνει δυνατότερη από την Οικουμενιστική κρίση. Ασφαλώς και δεν συμφωνούμε με τα Οικουμενιστικά ανοίγματα κάποιων Ποιμένων μας. Δεν θα αφήσουμε όμως το σπίτι μας έρμαιο αλλά θα παραμείνουμε έως τέλους σε αυτό.
    ολο το κειμενο εδω
    http://www.egolpion.com/alwsh_oikoumenismou.el.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου