Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ζητουν ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, οι ΑΛΙΤΗΡΙΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.


Και μονον η απλη αναγνωσι του κειμενου τους, αποκαλυπτει το μισος και την χολη της συχαμερης καρδιας τους.

Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ - ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ - ΚΑΙ Η ΛΟΙΠΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ  ΔΑΚΡΥΑ ....ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ!!!

ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ!!!
 Οι τρεις ... μπασταρδοι του Αγιου Ιουστινου Ποποβιτς.
Ο Ληστοσυμμοριτης ο λεγομενος πατριαρχης του ποτε Σερβικου πατριαρχειου νυν δε Πανθρηστειαστικου Οικουμενιστικου πατριαρχειου καλει με θρασος μυριων πιθηκων τον Αντιοικουμενιστη - παρομοιο του Γεροντα Αγιου Ιουστινου - μητροπολιτη σε ψευτοσυμφιλιωσι.
Ομως οποια συμφιλιωσι ζητουσε ο Παγκακιστος Αρειος τετοια συμφιλιωσι ζητουν και αυτοι οι Αναισχυντοι Ρασοφοροι Ληστοσυμμοριτες της Σερβιας.
Οπως και ολοι οι Οικουμενιστες υπηρετουν αλλα αφεντικα απο Εκεινον που θα επρεπε να υπηρετουν, ετσι και αυτοι οι Οικουμενιστες Πανθρησκειαστες που τρεχουν απο Χαβρα Εβραϊκη σε χαβρα Εβραϊκη για να αναψουν την λυχνια τους και απο Φραγκολατινικη τελετη σε Φραγολατινικη τελετη για να μιανθουν και να μαγαρισθουν απο την Παμπαλαια Αιρεσι τους ετσι και αυτη η ομηγυρις των Δαιμονιων της Σερβιας υπηρετουν τον Σατανα με πρωτοστατη τον ΣΑΤΑΝΑΣΙΟ Γιεφτιτς τον Αρχιτρομοκρατη της Σερβιας και πειθαρχουν πειθηνια σε αυτον τον Παγκακιστο Δαιμονα των Καταχθονιων.
Δεν γνωριζουν οι θρασυτατοι Οικουμενιστες οτι τα πυρα τους ειναι ΑΣΦΑΙΡΑ και δεν αγγιζουν τους Αποτειχισμενους αλλα γινονται μπουμερανγκ και επιστρεφουν στις ανοητες και  φρενοβλαβεις κεφαλες τους και στις καταστικτες και βρωμερες ψυχες τους.
Ελπιζουμε ο ΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΑΣΚΑΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ θα τους απαντηση καταλληλα και θα αποδειξη για ακομα μια φορα οτι οι ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ παραμενουν εσαει ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ για να λαβουν τον αμαραντινον στεφανον απο το Εσφαγμενο Αρνιον του Θεου αφου αυτο λατρευουν ψυχη τε και σωματι.

Ιδου το αναιδεστατο και θρασυτατο κειμενο των Ληστοσυμμοριτων της Σερβιας.

Σερβική Εκκλησία καλεί Αρτέμιο: Ενότητα ή θα λάβουμε κανονικά μέτραΙερά Σύναξη
της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας
Br. 82
25. 05. 2015
Βελιγράδι

 
Κύριο Αρτέμιο Ραντοσάβλιεβιτς, πρώην Επίσκοπο Ράσκας και Πριζρένης Βελιγράδι
Θέμα: έκκληση για ενότητα
 
Σεβάσμιε αδελφέ Αρτέμιε,
Γνωρίζοντας την αλήθεια και πως εκείνο το σχίσμα δεν μπορεί να πλυθεί με αίμα μαρτυρίου, καλεί εσάς ακόμη μια φορά, για εξομολόγηση και σας ενθαρρύνει με βάση την πασχαλινή κλήση: Συγχωρήσωμεν πάντας τη Αναστάσει. Με σκοπό τη φροντίδα για το παρόν και το μέλλον της ενότητας της Αγίας μας Ορθοδόξου Εκκλησίας του Αγίου Σάββα, και για τη σωτηρία τη δική σας και των υποστηρικτών σας, σας προσκαλούμε να ακολουθήσετε το δρόμο της ειρήνης και της ενότητας με την Εκκλησία, έξω από το οποίο για κανέναν, ως εκ τούτου, ούτε για εσάς ούτε για εμάς, δεν υπάρχει σωτηρία.
Προς απάντησή σας σε αυτή την ειλικρινή κλήση, σας καλούμε να επικοινωνήσετε μετά της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, προφορικώς ή γραπτώς εντός τριών ημερών, ή πριν από το τέλος της φετινής τακτικής συνεδρίασης της Συνόδου.
Με αίσθηση του καθήκοντος  να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε διατεθειμένοι, αν θέλετε πραγματικά να πορευτείτε μέσα από την προτεινόμενη ειρηνευτική οδό για την ενότητα με την Εκκλησία, να λύσουμε με ικανοποιητικό τρόπο το ζήτημα του κανονικού καθεστώτος της Εκκλησίας σας, καθώς επίσης και ότι η Σύνοδος της Ιεραρχίας, αν, Θεός φυλάξοι, παραβείτε αυτό το κάλεσμα, θα υποχρεωθεί, από δικό σας λάθος, ότι, αντί για άλλη λύση να προβεί σε περαιτέρω και τελικά κανονικά μέτρα.
 
AEM και Πατριάρχης της Σερβίας
Ειρηναίος,
Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της
Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας 


4 σχόλια:

 1. Όταν ο Σεβασμιώτατος Αρτέμιος διέκοψε τις Εκκλησιαστικές σχέσεις με την Σύνοδο της Σερβίας πολλοί είπαν, ότι το έπραξε κατά κύριο λόγο για την αντικανονική εκθρόνιση του και λόγους εθνικούς και λιγότερο για λόγους Αντιοικουμενιστικούς. Τώρα η Σύνοδος της Σερβίας του προτείνει επιστροφή στους κόλπους της με ταυτόχρονη Κανονική τακτοποίηση και επίλυση του θέματός του. Προσωπικά, αναμένω να μην επιτρέψει ο Επίσκοπος Αρτέμιος στην Σύνοδο της Σερβίας, οπότε πλέον ο χαρακτήρας του αγώνα του, αποδεδειγμένα πλέον, θα είναι όχι και Αντιοικουμενιστικός , αλλά κυρίως Αντιοικουμενιστικός. Πιθανόν η Σύνοδος της Σερβίας για λόγους εκφοβισμού να προχωρήσει σε αφορισμούς, αλλά τίποτε δεν θα βγάλει, αντιθέτως θα στερεώσει τους Αντιοικουμενιστές της Σερβίας, οι οποίοι τελικά θα οργανωθούν, εκ των πραγμάτων, σε δική τους Εκκλησιαστική Διοίκηση, που θα είναι αληθινά Ορθόδοξη. Το πνευματικό ξύπνημα στη Σερβία εναντίον του Οικουμενισμού είναι δώρο Θεού και δεν μπορεί να το σταματήσει κανένα ανθρώπινο σχέδιο ή υπολογισμός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ζηλωτικη εκκλησιολογια 3.40;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι σημαίνει "τελικά κανονικά μέτρα"; Αφορισμός; Όποιος ξέρει ας απαντήσει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εκεί που έχουν φθάσει τα πράγματα οι περισσότεροι, δυστυχώς, ξεχάσατε ποια είναι η Ορθόδοξη Εκκλησιολογία 7:04

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου