Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Η Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ πρέπει να είναι η βασίλισσα του κόσμου. Αυτό που είπε θέλει πολύ θάρρος και αυτοπεποίθηση.Όλες οι πολιτισμένες χώρες του κόσμου πρέπει να υιοθετήσουν αυτή τη στάση.





Η Πρωθυπουργός λέει:
«Οι Μουσουλμάνοι που απαιτούν το νόμο της Σαρία έχουν παροτρυνθεί να εγκαταλείψουν την Αυστραλία μέχρι την Τετάρτη, καθώς η Αυστραλία θεωρεί τους φανατικούς μουσουλμάνους ως τρομοκράτες. Κάθε τζαμί θα ερευνηθεί και οι μουσουλμάνοι θα συνεργαστούν μαζί μας. Όλοι οι μουσουλμάνοι που έχουν μεταναστεύσει στην Αυστραλία από άλλες χώρες πρέπει να προσαρμοστούν και να αλλάξουν ανάλογα με τη χώρα μας και να μην περιμένουν από εμάς να αλλάξουμε ανάλογα.
Αν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία.
Πολλοί Αυστραλοί φοβούνται ότι μπορεί να προσβάλουμε μια συγκεκριμένη θρησκεία... αλλά να είστε σίγουροι ότι ό,τι συμβαίνει είναι για τη βελτίωση της ζωής της Αυστραλίας και του λαού της.
Μιλάμε αγγλικά εδώ, όχι αραβικά, ουρντού ή οποιαδήποτε άλλη ισλαμική γλώσσα. Αν λοιπόν θέλετε να μείνετε στη χώρα μας, μάθετε αγγλικά.
Στην Αυστραλία πιστεύουμε στον Ιησού που είναι ο Θεός μας και πιστεύουμε στον Θεό. Ακριβώς επειδή πιστεύουμε και ακολουθούμε τον Χριστιανισμό και όχι κάποια άλλη θρησκεία δεν μας κάνει κοινότητα, γι' αυτό υπάρχουν παντού φωτογραφίες του Θεού και θρησκευτικά βιβλία.
Εάν δεν σας αρέσει, μπορείτε να αφήσετε την Αυστραλία και να πάτε οπουδήποτε στον κόσμο.
Η Αυστραλία είναι η χώρα μας, η χώρα μας και αυτός είναι ο πολιτισμός μας.
Δεν ακολουθούμε τη θρησκεία σας, αλλά σεβόμαστε τα συναισθήματά σας. Επομένως, εάν θέλετε να διαβάσετε Κοράνι και να προσευχηθείτε, μην κάνετε θόρυβο χρησιμοποιώντας ηχεία και διαβάζετε δυνατά. Παρακαλούμε ΜΗΝ διαβάζετε το Κοράνι ή προσεύχεστε στα σχολεία, στα γραφεία ή στους δημόσιους χώρους μας.
Μπορείτε να το κάνετε αυτό από την άνεση του σπιτιού σας ή σε ένα τζαμί, κάτι που δεν είναι πρόβλημα για εμάς.
Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την εθνική μας σημαία ή τον ύμνο, τη θρησκεία ή τον τρόπο ζωής μας, φύγετε αμέσως από την Αυστραλία και μην επιστρέψετε ποτέ».
Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου