Σάββατο, 19 Απριλίου 2014
ΑΝΑΣΤΑ Ο ΘΕΟΣ!  

 Νικοδήμου Μοναχού
Το "Ανάστα ο Θεός", δηλώνει αγανάκτιση δογματική, (όχι ηθική) αποκαλύπτει αγία οργή, δυσφορία περισσή και ανυποφορία ιερή έναντι της απιστίας στην Θεότητα του Χριστού. 
Δηλώνει επίσης επιτάχυνση της υποσχέσεως και αμεσότητα, υποδηλώνει της επαληθεύσεως την πανυγηρικότητα. 
Ο Θεός έχει το χρόνο δικό Του. 
Επαληθεύεται στο καιρό το δικό Του. 
Εμείς αναμένουμε.Πιστεύουμε ακράδαντα πως ο,τι είπε ο Χριστός θα γίνει. 
Στο Γεγονός της Αναστάσεώς Του, "το'πε και το'κανε" όπως ακριβώς το προείπε: Σε τρεις ημέρες!Στην Δευτέρα Του πάλι παρουσία, θα έλθει πάλι Ημέρα Κυριακή, εν καιρώ ευθέτω, εν χρόνω αποκεκαλυμμένω, συνεκπληρωμένων των Σημείων των Καιρών της ελεύσεως του Αντιχρίστου.Η Ανάσταση του Χριστού είναι δόγμα, όπως ακριβώς το απεκάλυψε η Αγία Γραφή, όπως ακριβώς το εθέσπισε η Α' Οικουμενική Σύνοδος. 
"Και αναστάντα τη Τρίτη Ημέρα, κατά τας Γραφάς!" Όπως ακριβώς προεικόνισε η Γραφή, όπως ακριβώς προεφήτευσε η Παλαιά Διαθήκη. 
Όπως ακριβώς προεφήτευσε η Πηγή της Ζωαρχίας και κάθε προφητείας, ο Ίδιος ο Προφητόθεος Χριστός.Το δόγμα της Αναστάσεως βασίζεται αλληλένδετα στο βασικότατο και θεμελιωδέστατο δόγμα της Ορθοδοξίας: Στη Θεότητα του Χριστού! 
Προφήτευσε ως Θεός. Έπαθε ως Άνθρωπος. Αναστήθηκε ως Θεός.

Λόγος για Ανάσταση χωρίς αναφορά στην Θεότητα του Χριστού δεν είναι ολότελα Ορθόδοξος και Ευαγγελικός. 
Είναι "μονόφθαλμος" και μονοπλευρικός. Είναι ελλειπής και "κουτσός".Η απιστία στην Ανάσταση συνεπάγεται και απιστία στην Θεότητα του Χριστού. 
Η απιστία στη Θεότητα του Χριστού υποβόσκει βλασφημία, επεξεργάζεται αμαρτία (όχι ηθική, αλλά αστοχία δογματική), κατεργάζεται ψεύδος, καλλιεργεί δολιότητα και εκτρέφει εωσφορική πλάνη.Ποιά είναι αυτή η μεγίστη βλασφημία και πλάνη; 
Ότι υπάρχουν πολλές "Εκκλησίες"... 
Ότι υπάρχει χάρι στην αίρεση και σωτηρία στην ετεροδοξία! 
Αυτή είναι η δεινότερη αίρεση όλων των εποχών και έχει τη ρίζα της στην Αίρεση του Αρείου.Εάν ο Χριστός ήταν "κτίσμα" (άπαγε της βλασφημίας) και παρ' όλα αυτά έσωζε, τότε και οι σύγχρονες κτιστές "εκκλησίες" και αιρέσεις έχουν επίσης χάρι και σώζουν. 
Αυτό επιτάσσει η Διενή Παναίρεση του Οικουμενισμού, για αυτό και συνιστά αίρεση ήδη κατεγνωσμένη. 
Αυτό δυστυχώς κηρύσσει ο Πατριάχρχης Βαρθολομαίος. 
Για αυτό και επιβάλλεται υποχρεωτικώς η άμεση και ομολογιακή Διακοπή της Μνημονεύσεώς του.ΜΗ πει κανείς πως ασεβώ "στον Πατριάρχη του Γένους" ενώ είμαι "μοναχός" και πρέπει ν' ασχολούμαι μόνο με τα "μοναστικά" μου καθήκοντα. 
Κατά τους Αγίους μας Πατέρες, αποκλειστική και αμετάκλητη προτεραιότητα των Μοναχών και των Ηγουμένων είναι η πάση θυσία διαφύλαξη της Ορθοδόξου Πίστεως. 
Είναι η με οποιοδήποτε κόστος Πανθομολογία και μαρτυρική αυτοθυσία. 
Εξέρχονται των μοναστηριακών Τειχών και Αποτειχίζονται παραμένοντες εντειχιζόμενοι εντός των νοητών Τειχών της Νέας Σιών.Ανώτατο και ύπατο Μοναστικό καθήκον η δια βίου αδιάλειπτη διατήρηση της Αληθούς Πίστεως, όχι μόνο για την μικρή και περιορισμένη Μοναστική τους Κοινότητα αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα, όλη την Οικουμένη. 
Ο κάθε Μονομάχος Μοναχός, μεταμορφώνεται σε Πατερα Οικουμενικό και υπερασπίζεται την Αγία ημών Πίστη, προλαμβάνοντας τα σχίσματα που προκαλεί η αίρεση και όχι οι απομανκρυνόμενοι από αυτήν. 
Τα Μοναστήρια είναι (μάλλον πρέπει να είναι) Απόρθητα Προπύργια της Ορθοδοξίας, Υπέρμαχοι της Αληθείας και όχι ένοχοι συμπορευτές της αιρέσεως και ανεκτικοί προωθητές της πλάνης.Ο Μοναχός και το αληθινά Ορθόδοξο Μοναστήρι δεν κοινωνεί με αιρετικούς, δεν μνημονεύει αιρετικό Πατριάρχη. 
Δεν τον υποδέχεται με ροδοπέταλα και επευφημίες αρχηγού παπικού κράτους. 
Ο Μοναχός δεν είναι μοναχός του, φέρει παντού και πάντοτε Χριστό, Χριστόφορος καθίσταται αδιαλείπτως. Τοιουτοτρόπως, ο παρατεινόμενος στο "μοναστικό κατ΄ εικόνα" Χριστός, δεν καταδέχεται να μετέχει μετά Βελίαλ.


TI EINAI O XΡΙΣΤΟΣ; 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ.  


O Xριστος δεν είναι μελαγχολια και απογοητευσι. Είναι αισιοδοξια και χαρα.

Ειναι διαρκης και ατελειωτη χαρα.

Ο Χριστος  δεν είναι φθινοπωρο, είναι ανοιξι και ξαστερος Ουρανος.

Ηλιος που λαμπει και ζωογονει και ωραϊζει τα Συμπαντα.

Ο Χριστος είναι  ατμοσφαιρα  διαυγης, είναι αυρες και ζεφυροι, είναι πουλια που φτερουγιζουν και κελαηδουν τα γλυκα τους τραγουδια.

Είναι βλαστησις, οργιωδης βλαστησις, είναι φυλλα πρασινα, καταπρασινα, είναι ανθη πολυχρωμα,  είναι ευωδιες που διαχεονται στη φυσι.

Ο Χριστος είναι ευφορια πνευματος, είναι χαρμα ολων των ανθρωπινων αισθησεων.

Ο Χριστος είναι εαρ γλυκυ. Είναι Ανοιξις πνευματικη.

Και το ακομα πιο σπουδαιο.

Ο Χριστος είναι προαγγελος μιας αλλης Ανοιξεως, της αιωνιας Ανοιξεως. Και στην αρχη εκεινης της Ανοιξεως, εκεινη τη συγκλονιστικη ημερα της ανθρωποτητος του Τρομερου Μεγαλειου, θα δωση προσταγμα και θα ανοιξιουν τα μνηματα και μεσα από τα μνηματα θα προβαλουν τα ουρανια φυτα και ανθη της απεριγραπτου ωραιοτητος, οι ουρανιοι ανθρωποι και θα ευωδιασουν τα Συμπαντα.

Μεσα από τους ταφους και μεσα από τα μνηματα θα βγαινουν αστρα θα βγαινουν ηλιοι. Τα αλλα αστρα θα εχουν παρελθει και αυτά τα αστρα και αυτοι οι ηλιοι θα εξελθουν και θα καλυψουν τους αιθερες και μαζι με τον Κυριο θα ανελθουν στους ουρανους των Ουρανων και θα κληρονομησουν ασαλευτον βασιλειαν και θα βασιλευσουν με τον Χριστο εις τους Αιωνας των Αιωνων 

         ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

EMEIΣ ....ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ.... 
ΟΥΚ ΟΙΔΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ

       

      ΟΥΚ ΟΙΔΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ

 
Σεβαστή και Επιτρεπτή Ευαγγελική παραλλαγή

της σταυρικής αλλαγής πορείας

και Σιγονταροοικουμενιστών προδοσίας!του Αποτειχισθεντος Θεολογου 

Νικολαου Πανταζη
Ήν ποτέ ιερεύς τις ορθόδοξος τω φρονήματι π. Θεόδωρος, ειστήκει προς τη θύρα έξω, εστώς και θερμαινόμενος, ταπεινούμενος δι' αλήθειαν και Αποτείχισιν απειλούμενος. 

Ειστήκεισαν μετ' αυτού οι πνευματικοπαίδες αυτού ανθρακιάν πεποιηκότες, ότι Οικουμενιστικό ψύχος ην και εθερμαίνοντο τη Αγιοπατερική Διδασκαλία.

Ο ουν Πατριάρχης ηρώτησε τω πατρί Ευθυμίω περί της Διακοπής Μνημονεύσεως αυτού και της υποχρεωτικής παρ' αυτώ Αποτειχίσεως. 

Απεκρίθει αυτώ π. Ευθύμιος: 

"Εγώ παρρησία ελάλησα τω κόσμω"...

Ταύτα δε αυτού ειπόντος, οι πλείστοι των συναγωνιστών παρεστηκότες ράπισμα προδοσίας επέδωκαν αυτώ. 
Εγένετο δε και φιλονεικία εν αυτοίς, το τις αυτών δοκεί είναι μείζων και πρόεδρος.

Ο δε Κύριος είπεν αυτοίς· 

οι Οικουμενισταί αρχιερείς των εθνών κυριεύουσιν αυτών, και οι εξουσιάζοντες αυτών ευργέται καλούνται· 
υμείς δὲ ουχ ούτως, αλλά δει ημάς φεύγειν, αμύνεσθαι, απομακρύνεσθαι, αποτειχίζεσθαι και μη μετ' αυτών ουδόλως κοινωνείν.

Είπε δε ο Κύριος· 

Θεόδωρε, Θεόδωρε, ιδού ο Σατανάς εξητήσατο υμάς του σινιάσαι ως τον σίτον· 
Εγώ δε εδεήθην περί σού ίνα μη εκλίπη η πίστις σου· 
και σύ ποτε επιστρέψας, στήριξον τοὺς αποτειχισθέντας αδελφούς σου... 
Και συ ποτέ Αποτειχισθείς, δόξασον την Ορθοδοξίαν! 
Ύψωσον κέρας Χριστιανών Αποτειχισθέντων.

Ο δε είπεν αυτώ· 
Κύριε, μετὰ σου έτοιμος ειμί και διακοπήν μνημονεύσεως επιτελέσαι και εις οδόν Αποτειχίσεως πορεύεσθαι.

Ο δε είπε· 
λέγω σοι, Θεόδωρε, ου φωνήσει σήμερον αλέκτωρ Πατριαρχικός πριν ή τρις απαρνήση μη ειδέναι με.

Συλλαβόντες δε τον π. Ευθύμιον ήγαγον και εισήγαγον αυτόν εις βουλευτήριον παρανομίας κατά αυτού, εις δικαστήριον καθαιρέσεως παρά Οικουμενιστών αρχιερέων. 

Ο δε π. Θεόδωρος ηκολούθει μακρόθεν. 

Γυνή τις ευσεβής και φιλόθεος είπεν αυτώ: 
πάτερ... ου λαλείς; 

Απεκρίθη αυτή: 
Γύναι, ουκ οίδα αυτόν! 
Ου κοινωνώ μετ΄ αυτού και της ομάδος αυτού αλλά μόνον μετά Οικουμενιστών.

Και μετά βραχύ έτερος πλησιέστερος αυτού ιδών αυτόν έφη: 
πατέρα Θεόδωρε... και συ;   
Εξ΄ αυτών ει και συ... 

Ο δε είπεν: 
Άνθρωπε, αποτειχισθείς ουκ ειμί. 
Και τω πανεπιστημιακώ αυτού κύκλω διισχυρίζετο λέγων: 
Αποτειχίσεως ανάγκη ουκ εστί. 
Και τω ποιμνίω αυτού διεβροντίζετο λέγων: 
και το μνημόσυνον αυτών ου παύσομαι...

Έτι λαλούντος αυτού, εφώνησεν αλέκτωρ. 
Και στραφείς Ευθύμιος ανέβλεψε τω Θεοδώρω. 

Και εξελθών έξω ο Θεόδωρος έκλαυσε πικρώς....

Αναγγέλλουν επίσημα συμπροσευχές την ημέρα του ΠΑΣΧΑ! Το παράδειγμα με το ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ.

Μᾶς ἐστάλη χθὲς μὲ e-mail ἡ παρακάτω εἴδηση. Ἀσφαλῶς πρόκειται γιὰ συμπροσευχή, ἡ ὁποία προαναγγέλλεται ὅτι θὰ γίνει τὴν ἡμέρα τοῦ Πάσχα· συμπροσευχὴ ὅμως περιβεβλημένη μὲ ἐπισημότητα καὶ τὸν συμβολισμό, ὅτι ἡ πονηρὴ μεθόδευση γιὰ τὸν κοινὸ ἑορτασμὸ τοῦ Πάσχα Ὀρθοδόξων καὶ Καθολικῶν, ἔχει «ὡριμάσει» πλέον, οἱ ἀντιδράσεις εἶναι ἐλάχιστες καὶ ἀναποτελεσματικές, καὶ ἄρα, βρισκόμαστε λίγο πρὶν τὴν τελικὴ εὐθεῖα τῆς «Ἕνωσης», ἂν συνδυάσουμε αὐτὴ τὴν ἐνέργεια μὲ τὴ συνάντηση Πάπα Πατριάρχη στὰ Ἱεροσόλυμα καὶ τὴν διεξαγωγὴ τῆς Πανορθοδόξου Συνόδου τὸ 2016. Τὸ παράδειγμα μὲ τὸ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ εἶναι χαρακτηριστικό, καὶ ἐξηγεῖ μοναδικὰ τὰ σχέδια τῶν Οἰκουμενιστῶν. Οἱ μόνοι ποὺ δὲν τὸ καταλαβαίνουν, εἶναι οἱ ἀντιΟἰκουμενιστές! Καὶ κάποιοι ποὺ ἀσχολοῦνται μὲ τὰ κοάσματα τῶν ἄλλων κι ὄχι μὲ τὰ δικά τους, βάπτισαν δὲ τὶς αἱρετικὲς ἐνέργειες «ἀσχήμιες» καὶ νομίζουν ὅτι καθάρισαν!

Τὸ  e-mail

Οι "αντιοικουμενιστές" Αρχιερείς, Γεροντάδες και θεολόγοι, μας οδηγούν στον ουνιτισμό μας!!!

Διαβάστε και κλάψτε:
Ελεύθερη μετάφραση: Ιστορικό γεγονός θα γίνει την Κυριακή του Πάσχα –μεθαύριο– όταν ο Επίσκοπος της Παπικής παρασυναγωγής Robert J. McManus μαζί με τον "Ορθόδοξο" Μητρ. Μεθόδιο της Βοστώνης τον "κλήρο" και τους "ευλαβείς-βλαμμένους" λαϊκούς θα Συλλειτουργήσουν στον Πασχαλινή Λειτουργία της Αγάπης στον Άγιο Σπυρίδωνα της Ελληνικής "Ορθοδόξου" Μητρόπολης της Βοστώνης. (Φαίνεται ὅτι δὲν πρόκειται γιὰ συλλείτουργο, ὅπως ἡ πρόχειρη μετάφραση μᾶς πληροφορεῖ).
Catholic, Greek Orthodox bishops to celebrate Easter service together
WORCESTER — History will be made Sunday when Worcester's Roman Catholic Bishop Robert J. McManus joins Metropolitan Methodios of Boston and clergy of the city's Greek Orthodox Church in celebrating the Easter Agape Service at St. Spyridon Greek Orthodox Cathedral on Russell Street.
 Παραθέτουμε καὶ τὸ κείμενο μὲ τὸ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ, γιὰ ὅσους δὲν τὸ γνωρίζουν.
 

Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Δοξα τη Μακροθυμια Σου Κυριε, Δοξα Σοι.

 

 

Θεός Ελέους..... και Εκδικητής!του Αποτειχισθεντος Θεολογου κ. Νικολαου Πανταζη
Λαός Μου, τι εποίησά σοι; 
Τι σας έκανα, Ορθόδοξε Λαέ Μου και Με "κερατώνετε" οικτρά; 
Τι χολή Με ποτίζετε και την Μοναδικότητα του Σώματός Μου υβρίζετε και συνεβρίσκεσθε σε ξένη αγκαλιά;


Λαέ Μου, Λαουτζίκο Μου! 
Άνθρωποι θεωμένοι, μη γίνεσθε ανθρωπάκια, πανάθλια ανθρωπάρια που με δοξαστικά Τροπάρια λιβανίζουν το Παπικό Θηρίο, οι θρασύδειλοι, και Εικονογραφούν ψευδοαγίους!


Δεν κατοικώ στη αίρεση. 
Κατοικώ εν ουρανοίς, εκγελάσομαι υμάς. 
Δεν κατοικώ στο Βατικανό. 
Δράμετε εις κενόν. 
Δέρετε αέρα. 
Τάφοι κεκονιαμένοι. 
Σιχαμεροί εχθροί Μου. 
Μαγαρισμένοι. 
Κατηραμένοι.

Ουκέτι στέργω λοιπόν. 
Δεν σας αντέχω! 
Ως πότε ανέξομαι υμών; 
Γιατί ακυρώνετε το "Δι' ευχών των Αγίων Πατέρων ημών;" 
Γιατί ακυρώνετε τη Σταυρική Μου θυσία;
 
Μήπως σταυρώθηκαν υπέρ υμών όλοι αυτοί που συμμετέχουν στο παμβέβηλο Π.Σ."Ε" και συνουσιάζονται στα οργιαστικά τους Συνέδρια; Σώζουν ΚΑΙ αυτοί,  λοιπόν; Ναί;;;
Κι' ΕΓΩ τι ρόλο "παίζω"; 
Παίζετε μαζί μου Θεομπαίκτες! 

Θα σας τσακίσω ως σκεύη κεραμέως, όχι με κάλαμο αλλ' εν ράβδω σιδηρά, για τα μαχαιρώματα-κερατώματα τα οδυνηρά, που απανωτά Μου φοράτε!

Προσέξτε καλα! 
Θεός Ζηλωτής Ειμί και εάν ξεχειλίσει ο Θεϊκός Θυμός Μου, όπου φύγει φύγει! 
Η οργή Μου Τσουνάμι ανατριχιαστικό! 
Την γην τρέμειν Εγώ ποιώ με πανελλαδικό Σεισμό που θα θρηνείτε γενεές δεκατέσσερις.


Θα γίνω ανήμερο Θηρίο και θα ορμήξω ως Ταύρος εν υαλοπωλείο να σας κάνω σκόνη και θρύψαλα,  γυαλιά-καρφιά τα Οικουμενιστικά σας νταλαβέρια, ξεφτέρια του Εωσφόρου...


Δεν Είμαι μόνο η Εσταυρωμένη Αγάπη, αγαπολόγοι και γόητες των φιλημάτων Ιούδα. 
Είμαι και ο Αδέκαστος Κριτής της Οικουμένης, οικουμενιστικά ανθρωπάκια της δεκάρας, ο Ανταποδοτής, Τιμωρητής και Εξολοθρευτής των Αρνητών Μου.

Εσείς όψεσθε. 
Και όψεσθε εις Ον εκεντήσατε και καταπατήσατε και εξευτελίσατε. 
Θέλετε και Νέες Οικουμενικές Συνόδους. 
Δε σας φτάνουν οι Εννέα, θα σας κάνουν τα εννιάμερα οι φιλοπαπικοί σας Σιγονταροοικουμενιστές.


Τα κόλυβα σας στο ντρουβά και τα "εμπάργκο" σας στον κάλαθο των αχρήστων. 
Αχρηστεύετε την Αποτείχιση και χρηστεύετε την συμπόρευση.
 Υποβαθμίζετε την Διακοπή Μνημονεύσεως και αναβαθμίζετε τη Λειτουργια σας με το δημοτικίστικα μυαλά σας και τις "πιλοτικές" σας, Μεταπατερικές σας Μοιχοπραξίες. 
Απραξίες του κερατά.

Με "κερατώσατε", κερατάδες!!! 
Μα δεν θα σας το συχγωρήσω. 
Την τελευταία φορά που Μου κάνατε τη βρωμιά, ένα χρόνο μετά, εάλω η Πόλις. 
Τώρα, χειρότερα θα δείτε!


Μην εκπλαγείτε για τις Θεομηνίες που θα διέλθετε. Απέλθετε απ' εμού, οι ΔΕΙΛΟΙ, εις το πυρ το εξώτερον, το ητοιμασμένον τω διαβόλω, τω Πάπα και τοις εκλεκτοίς ορθοδόξοις αγγέλοις αυτού.

Φτου, να μη μου βασκαθείτε, αλοώντες το Ευαγγέλιον, αρμέγετε το γάλα της Παπικής Προβατίνας και ντύνεστε τη παμπόνηρη προβιά του Λύκου, Λυκοποιμένες Ψευδεπίσκοποι και Πρόσκοποι του Σατανά!


Σας προειδοποιώ, για τελευταία σας φορά, σταματήστε να με περπαίζετε, ου μυκτηρίζομαι, δεν το ανέχομαι να υβρίζομαι από αυτούς για τους οποίους σταυρώθηκα. Και αυτοί οι αχάριστοι και αγνώμονες να με ΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ!

- Δόξα τη Μακροθυμία Σου, Κύριε!
Ωρυξαν τας χειρας μου 

και τους ποδας μου.....


Ελατε ολοι σας.
Ο Γολγοθας ειναι ανοιχτος.
Αυτος απλωνει τις δυο καταμματωμενες φτερουγες Του, μια δεξια και μια αριστερα, και μας προσκαλει ΟΛΟΥΣ, και μας περιμενει ΟΛΟΥΣ, για να μας σκεπαση οπως η ορνιθα τα νεογνα της. 
Αυτος ειναι Ελεημων και Φιλανθρωπος. 
Ο ΜΟΝΟΣ Φιλανθρωπος. 
Ο ΜΟΝΟΣ φιλος των ανθρωπων. 
Για να του λουσουμε τα ποδια Του με τα δακρυα μας. 
Και υστερα θα πλυνη τις αμαρτιες μας και θα γινη καθαρη η ψυχη μας σαν το κατασπρο χιονι και θα ανοιξη τον γλυκο Παραδεισο, οπου η Παναγια και οπου ολοι οι Αγιοι, οπου οι Αγγελοι και οπου οι Αρχαγγελοι, και η Πανυπερτελεια Τριαδα, ο Πανυπερτελειος Θεος, σε ενα Ατελειωτο Πανηγυρι χαρας, ευτυχιας και αγαλλιασης, αιωνιως..."Σήμερον κρεμάται ...η Εκκλησια του Χριστου"


του Αποτειχισθεντος Θεολογου 

κ. Νικολαου Πανταζη

Σήμερον κρεμάται επί Οικουμενισμού, η Εκκλησία του Χριστού, η Ορθόδοξος.
Η Εκκλησία είναι το Σώμα του Χριστού και βρίσκεται και αυτή επί Σταυρού...
Από ποιούς, πως 
και γιατί;


Το έκτο Κεφάλαιο της Προς Εβραίους Επιστολής αναφέρεται ειδικά για τις προδοτικές και σταυρωτικές ενέργειες του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.


"Ας παρατήσουμε, λέγει, τους άσκοπους και άκαρπους διαλόγους, (δηλαδή τα Διαθρησκειακά Συνέδρια), και ας έλθουμε στην τελειότητα.


Αυτή η "τελειότητα" δεν είναι η ηθική, όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, αλλ΄ η δογματική! 
Είναι η τελειότητα της Αληθούς Πίστεως, η τελειότητα και πληρότητα δογμάτων και αληθειών της Αγίας μας Ορθοδοξίας!


Βασικότατο και θεμελιωδέστατο δόγμα της Ορθοδοξίας είναι πως ΜΟΝΟΝ ο Χριστός σώζει! 
Η θυσία του Σταυρού ακυρώνεται, ευτελίζεται και αχρηστεύεται όταν ομολογεί ο Πατριάρχης πως καί άλλα δόγματα σώζουν. 
ΜΟΝΟΝ το Σταυροαναστάσιμο Ευαγγέλιον του Χριστού σώζει. 
Τα άλλα διαφορετικά "ευαγγέλια" οι Απόστολοι τα ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΑΝ, μαράν αθά! (Γαλάτας 1, 8).Δεν μπορούμε και ούτε ποτέ επιτρέπεται εμείς οι Σταυρωτές να ξαναθέσουμε βάση, θεμέλιον, ΕΤΕΡΟΝ Ευαγγέλιον! 
"Θεμέλιον γαρ άλλον ΟΥΔΕΙΣ δύναται θείναι παρά τον Κείμενον, Ός εστιν Ιησούς Χριστός!"(Α' Κορινθίους 3, 11)


Αυτό εννοεί στην Προς Εβραίους 6, 1: "ΜΗ πάλιν (έτερον) θεμέλιον καταβαλλόμενοι μετανοίας από νεκρών έργων, (ετεροδιδασκαλίες, αιρέσεις που φέρνουν την πνευματική νέκρωση και έπειτα τον αιώνιο θάνατο) και πίστεως επί Θεόν, (νέα Οικουμενική πίστη, διαφορετικό Ευαγγέλιο, κράμα πλανών, ανακάτεμα θρησκείών, συνονθύλευμα βλασφημιών) βαπτισμών διδαχής, (δηλαδή οι βλάσφημες "Βαπτισματικές" θεωρίες για έγκυρα δήθεν μυστήρια σε ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ) επιθέσεώς τε χειρών" (για δήθεν "Αποστολική Διαδοχή" σε ετεροδόξους, μάλλον δε Διαβολική, για Ιερωσύνη Κανονική και υποτιθέμενη Ψευδο-αγιότητα, όπως πρόσφατα εικονογάφησαν βλασφήμως οι "εκλεκτοί" της Αποστολικής Διακονίας και προσέφεραν στον Πάπα!)


Στο τέταρτο χωρίο του έκτου Κεφαλαίου της Προς Εβραίους, διαβάζουμε κάτι πολύ φρικτό!


"ΑΔΥΝΑΤΟΝ γαρ τους άπαξ φωτισθέντας γευσαμένους τε της δωρεάς της επουρανίου και μετόχους γενηθέντας Πνεύματος Αγίου 5 και καλόν γευσαμένους Θεού ρήμα δυνάμεις τε μέλλοντος αιώνος, 6 και παραπεσόντας, πάλιν ανακαινίζειν εις μετάνοιαν, ΑΝΑΣΤΑΥΡΟΥΝΤΑΣ εαυτοίς τον Υιόν του Θεού και παραδειγματίζοντας!" (δηλαδή διαπομπεύοντας, εξευτελίζοντας τον Χριστό με τα Οικουμενιστικά, θεατρινίστηκα έργα!)


ΑΔΥΝΑΤΟΝ λοιπόν να μετανοήσουν αυτοί που φωτίστηκαν με το Ορθόδοξο Βάπτισμα, που γεύτηκαν τις επουράνιες δωρεές του Θεού και έγιναν "συμμέτοχοι" του Αγίου Πνεύματος, συνεργοί σε χειροτονίες και Ιερουργίες, και "παραπεσόντας" (και ΠΕΦΤΟΥΝ τώρα ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ) "ανακαινίζειν εις μετάνοιαν", αδύνατον να ανανεωθούν, να γίνουν καινούργιοι από μετάνοια.


Παραμένουν παλαιοί, "άνθρωποι πεπαλαιωμένων ημερών", λέγει η Αγία Γραφή, δηλαδή παλιάνθρωποι που ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ τον Χριστό με τις ΒΛΑΣΦΗΜΕΣ διδασκαλίες τους και τα ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΑ έργα τους!


Τον ξανασταυρώνουν με την προδοτική, υποδουλωτική επίσημη Μνημόνευση του Αρχιαιρεσιάρχου Πάπα εντός του Πατριαρχικού Ναού το 2006, εν πλήρη καταστολή, γυμνή τη κεφαλή... δημοσίως! 
Και συνεχίζουν να τον ανασταυρώνουν με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και στενή συνεργασία τους με τους αιρετικούς.


Και συνεχίζει το Απόστολος Παύλος την ΦΡΙΚΤΗ απειλή του ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΜΟΥ των Ανασταυρωτών του Υιού, στους στοίχους 7-8:


"Η γη, (η Ορθόδοξη Εκκλησία) η οποία πίνει τη βροχή (αληθείας και χάριτος) που έρχεται πολλές φορές πάνω της και γεννά χορταρικά κατάλληλα για εκείνους για τους οποίους επίσης καλλιεργείται, λαβαίνει ευλογίες από το Θεό. 8 Όταν όμως βγάζει αγκάθια και τριβόλια, είναι άχρηστη και κοντά στην κατάρα, που το τέλος της είναι για καύση!"


Το άχρηστη σημαίνει όχι χρηστή, όχι καλή, όχι προς χρήση σωτηρίας.  
Οι Οικουμενιστές και οι κοινωνούντες μετ΄ αυτών είναι άχρηστοι!  
Πολύ κοντά στην κατάρα.  
Καίγονται εις το πυρ της κολάσεως, οι Οικουμενιστές, που βγάζουν ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΓΚΑΘΙΑ, τριβόλια και διαόλια περί υποτιθεμένης "προσφοράς σωτηρίας από όλα τα χριστιανικά δόγματα!"


Η Αγία Γραφή (και όχι εγώ) αποκαλεί τους Οικουμενιστές, "άχρηστους, καταραμένους" διότι στεφανώνοντας το εστεμμένον θηρίο της Αποκαλύψως, τον Πάπα, με ομολογιακή και υποτελειακή Μνημόνευση, τοποθετούν στεφάνι αγκάθινο στη Κεφαλή του Βασιλέως των Αγγέλων Χριστού.


Ντύνουν το Χριστό και περιβάλλουν την Πίστη με ψευδή, Παπική Προφύρα που δεν είναι πλέον Πορφυρού Χρώματος Βυσσινί, Βυζαντινό, αλλά με Παπικό Λευκό, Αιρεσιαρχικό.


Η Εσταυρωμένη μας Ορθοδοξία ράπισμα σφοδρό και φαιδρό καταδέχεται από τους Καταφρονητές Οικουμενιστές και βεβηλωτές της Αληθείας. 
"Ίδετε οι καταφρονηταί και θαυμάσατε και αφανισθήτε!" (Πραξ. 13, 41). 
Εξαφανιστείτε και χαθείτε από μπροστά μου λέγει ο Κύριος! 
Ο αφανισμός των Οικουμενιστών εγγύς!


Ο διαβρωτικός τρόπος των Οικουμενιστών δολιότητος γέμει. 
Η παρανομία τους στεφανώνεται από τους σιγοντάροντες και ανέχοντες αυτούς. 
Λόγχη μπίζουν και υβρίζουν την Πίστη όσοι συμπορεύονται, παραδέχονται και συνευδοκούν με τους Οικουμενιστές.Καρφώνουν τον Νυμφίο της Εκκλησίας με καρφιά κοινωνίας με την αίρεση, εκκοσμικεύεσεως και αποστασίας. 
Με καρφιά-φιλήματα προδοσίας του Ιούδα, ενώ βρίσκονται σε ξένη Παπική αγκαλιά και Νόθα "Μητέρα" του Βατικανού.


Εμείς, οι συνειδητοί Ορθόδοξοι, που αγαπούμε τον Υιό της Παρθένου και δεν τον ανασταυρώνουμε διά Οικουμενισμού, με κατάνυξη Ορθοδοξοπρεπή, με πάθος ιερό και καρδίας αγία συντριβή, βοούμε:"Προσκυνούμεν σου τα Πάθη, Χριστέ. Δείξον ημίν και την ένδοξόν σου Ανάστασιν!"


Δείξε και σε μας, αξίωσε μας να δούμε και την ένδοξη Ανάσταση της Ορθοδοξίας, της Αληθείας Σου. 
Ύψωσον κέρας (δύναμη) Χριστιανών Ορθοδόξων, Αμήν! 

Ανάστα ο Θεός, κρίνων τους Οικουμενιστάς!

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

ΛΑΟΣ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΠΟΙΗΣΑ ΣΟΙ,

ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΙ ΑΝΤΑΠΕΔΩΚΑΣ; 
ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

«Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»

INTERORTHODOXASSOCIATION «ST. PAUL THE APOSTLE»

Δι’ ἀλληλογραφίαν : ΜΟΥΣΩΝ 14, 15452 ΨΥΧΙΚΟΝ

Ἕδρα: Ἀπόλλωνος 23 Β, ΑΘΗΝΑΣ 10557

Τηλ. 0030 2103254321-2, fax 3236978, e-mail: fot_gram@otenet.gr, ἱστοσελίς: www.fotgrammi.gr

ΑΦΜ 090208446 ΣΤ΄ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ14.4.2014«Ο ΔΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΟΥΚ ΗΒΟΥΛΗΘΗ ΣΥΝΙΕΝΑΙ»…


ΟΡΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ» ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΕΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΑΜΝΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …


Ἐπειδὴ ὁ δημοσιογράφος Ἰωάννης Πρετεντέρης καὶ τὸ μεγάλο κανάλι «MEGACHANNEL» ἐπιμένουν σατανικῶς νὰ μὴ ἀποκαταστήσουν τὴν ἀλήθεια, ἀναγκαζόμαστε νὰ δημοσιεύσουμε τὸ δεύτερο ἐξώδικό μας. ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ 


 ΕΞΩΔΙΚH ΔΗΛΩΣΗ, ΟΧΛΗΣΗ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

(με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος)


1) Του μη κερδοσκοπικού οργανισμού με την επωνυμία «ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ», ο οποίος εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Απόλλωνος αρ. 23Β και επροσωπείται νόμιμα.

2) Του Ιωάννη Αναγνωστοπούλου, επιχειρηματία, Βόννη Γερμανίας, Προέδρου και νομίμου εκπροσώπου του ανωτέρω υπό τον αριθμό 1) μη κερδοσκοπικού οργανισμού, διαμένοντος στο Π. Ψυχικό ττικής, επί της οδού Μουσών αρ. 14.
Π Ρ Ο Σ

1] Την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο "ΜΕΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ" ("MEGA CHANNEL"), η οποία εδρεύει στον Δήμο Αθηναίων,  επί της συμβολής της οδού Ρούσου 4 και της Λεωφόρου  Μεσογείων (Αμπελόκηποι), νόμιμα εκπροσωπούμενη.

2] Τον Ιωάννη Πρετεντέρη, δημοσιογράφο, με επαγγελματική κατοικία, στον Δήμο Αθηναίων,  επί της συμβολής της οδού Ρούσου 4 και Λ. Μεσογείων (Αμπελόκηποι).         Σε συνέχεια της νομίμως επιδοθείσας από 14-03-2014 Εξώδικης Δήλωσης, Όχλησης, Πρόσκλησης και Διαμαρτυρίας μας και σε απάντηση στην προδήλως «επιδερμική» από 21-03-2014 εξώδικη απάντηση σας επ’ αυτής, με την παρούσα επαγόμαστε τα ακόλουθα.


1ον] Ως οφείλατε αμφότεροι να γνωρίζετε, λόγω του αντικειμένου δραστηριότητας σας  και των απορρεουσών από την κείμενη νομοθεσία οικείων υποχρεώσεων εκάστου εξ υμών, εσείς  είστε εκείνοι, οι οποίοι οφείλατε όπως έχετε διενεργήσει ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ενδελεχή δημοσιογραφική έρευνα, πριν εξαπολυθούν εναντίον μας οι όλως προσβλητικοί και δυσφημιστικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι μεταδόθηκαν την24η Φεβρουαρίου του έτους 2014, από τον τηλεοπτικό σταθμό MegaChannelιδιοκτησίας της α΄ εξ υμών - Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ»και συγκεκριμένα από την εκπομπή - «Ανατροπή» του προστηθέντος από την α΄ εξ υμών, β΄ εξ υμών   Δημοσιογράφου, Ιωάννη Πρετεντέρη, αντί να μετακυλίετε ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ σε εμάς, τους παθόντες εκ της αδικοπρακτικής συμπεριφοράς σας, το βάρος προσκόμισης των συναφών με το οικείο «ρεπορτάζ» σας αληθών στοιχείων,   ως αποπειράσθε ανεπιτυχώς, δια της ανωτέρω από 21-03-2014 εξώδικης δήλωσής σας, να πράξετε.


2ον] Και δια της παρούσης ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως μας παραδώσετε το αργότερο εντός δύο (2) εργασίμων ημερών, αντίγραφο των αναφερόμενων στην ανωτέρω από 21-03-2014 εξώδικη απάντησή σας«στοιχείων της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Υ.Δ.Α.Σ.) του Υπουργείου Εξωτερικών {Πίνακας Αναλυτικής Κατάστασης Πληρωμών της Υ.Δ.Α.Σ. για χρηματοδοτήσεις προγραμμάτων Ελληνικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) για τα έτη 2000-2010}»∙


3ον] Και δια της παρούσης ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι σε κάθε περίπτωση και υπό οιαδήποτε εκδοχή δεν αναιρείται το χλευαστικό, ειρωνικό και προσβλητικό ύφος: α) το οποίο εκδήλως συνειδητά υιοθέτησε ο β΄ εξ υμών σε βάρος του α΄ εξ ημών, θίγοντας παράλληλα μεταξύ άλλων και τον β΄ εξ ημών∙ και β) δια του οποίου εκδήλωσε σαφή και αδιαμφισβήτητη πρόθεση προσβολής και διασυρμού μας.


4ον] ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΡΗΤΩΣ  και αύθις να ασκήσουμε  ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων και Αρχών κατά παντός κατά νόμον υπευθύνου όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας, τα οποία απορρέουν από την πρόδηλα άκρως κακόπιστη, αδικοπρακτική, παράνομη, υπαίτια και ποινικώς κολάσιμη συμπεριφορά που εκδηλώθηκε σε βάρος μας και να αξιώσουμε νομίμως την πλήρη αποκατάσταση της ηθικής βλάβης και της ζημίας, την οποία υπέστημεν εκ της περιγραφόμενης και στην ανωτέρω από 14-03-2014 Εξώδικη Δήλωση, Όχληση, Πρόσκληση και Διαμαρτυρία μας αιτίας.


Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται όπως επιδώσει την παρούσα προς έκαστο εκ των προσώπων προς τα οποία απευθύνεται, προς γνώση εκάστου εξ αυτών και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφων αυτήν ολόκληρη στην οικεία έκθεση επιδόσεως.                  


Αθήνα, 10 Απριλίου 2014


1) Για τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό με την επωνυμία  

   «ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»       2) Ιωάννης Αναγνωστόπουλος

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου