Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ο Αγωνιστης και Ομολογητης π. Ευθυμιος κοντα μας...




 Mυσταγωγια πραγματικη 

η θεια λειτουργια 

του ιερομοναχου 

π. Ευθυμιου Τρικαμηνα




Δυστυχως, λογω εμποδιου, δεν μπορεσαμε να βγαλουμε αλλες φωτογραφιες στον ναο του Αγιου Μαρκου.





Mυσταγωγια πραγματικη, ηταν η θεια λειτουργια που τελεσε για πρωτη φορα στον ομορφο ναϊσκο του Αγιου Μαρκου του Ευγενικου στο εξοχικο θερετρο της Σουρωτης Θεσσαλονικης, χθες ανημερα αποδοσης της Παναγιας, ο Αγωνιστης ιερομοναχος πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας.




Ο δεδιωγμενος ενεκα της Πιστεως του Χριστου απο τους Οικουμενιστας και Μαγαρισμενους "επισκοπους" της αστυνομοκρατουμενης "εκκλησιας' των ΜΑΤ και των ΡΟΠΑΛΩΝ, μενει απο αυτους ατρωτος και ανεπαφος και ανεγγιχτος απο την ως εις συγκοινωνουντα δοχεια κυκλοφορουσα μεσα στο αιμα τους, Αιρεσι του επαρατου Οικουμενισμου.




Τα ασφαιρα σκαγια τους, δεν αγγιξαν τον ακατηγορητο και παλλευκο κληρικο της Εκκλησιας, που σαν αετος και σαν χρυσαετος πλεον, μακρυα απο τα πολυτελη μεγαρα και τα παλατια των αρχιερεων της αισχυνης των ημερων μας, απειραχτος και ελευθερος και ευκινητος, εξερχομενος μεσα απο τα αποκρημνα βραχια του Κισσαβου ως πετουμενο του ουρανου, ανατρεχει πλεον  παντου για να κηρυξη το ανοθευτο κηρυγμα της Ορθοδοξιας  και να ευλογηση τον λαο του Θεου που, κατα την εντολη των Πατερων, θελει να μεινη πιστος στην Ορθόδοξη Πατρωα Πιστι και Ευσεβεια, που σημερα εποχη ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ, κινδυνευει τον εσχατον κινδυνον και επιβεβαιωνει τον λογον του Κυριου Ιησου, οτι οταν θα ερθη επι της γης, "αρα θα ευρη την Πιστιν" ή θα προδοθη η Πιστις και δεν θα μεινουν εις την Πιστιν, παρα ελαχιστοι;

Φοβερος ο λογος Του αυτος, αλλα τα σημερινα φαινομενα, δειχνουν να επαληθευεται επακριβεστατα.




Αναρωτηθηκατε ποτε, εαν αυτο που σερβιρει η σημερινη δυστυχως Οικουμενιστικη Ιεραρχια της Ελλαδος, ειναι η Πιστις του Ιησου Χριστου, του Χριστου του Ευαγγελιου, του Χριστου των Πατερων, του Χριστου των υβριζομενων και διαστρεβλομενων αφανταστα Ιερων και Θεοπνευστων Κανονων, του Χριστου της Ιστοριας των 2000 χρονων;




΄Η ενος Χριστου μιμου και αγνωριστου, ενος Χριστου νοθευμενου και μπασταρδεμενου, ενος Χριστου Οικουμενιστου, ενος Χριστου Πανθρησκειαστου, ενος Σατανομορφου Χριστου;




Ελαχιστοι κληρικοι απεμειναν πλεον, αγνοι και ανοθευτοι και αμαγαριστοι, που μπορουν να παρουσιασουν στον λαο του Θεου, που ιδιαιτερα σημερα ειναι απορφανισμενος και εγκαταλελειμμενος και ερημος απο τους εκκλησιαστικους αρχοντες του, τον γνησιο Ιησου Χριστο, τον Λατρευτο Ιησου Χριστο των Προφητων, των Μαρτυρων, των Νεομαρτυρων, των Αγιων, των Ασκητων, των Πατερων, τον Γνησιο Ιστορικο Χριστο. 




Ολοι αλωθηκαν απο τον Θεοκαταρατο και τον Λαομισητο Σατανικο Οικουμενισμο, γι αυτο και εχουν το στομα τους ερμητικα κλειστο και επτασφραγιστο και δεν ομιλουν καθολου, μα καθολου, γι αυτο το Σατανικοτατο και Υπερμεγεθες ΤΕΡΑΣ της Υφηλιου, που αλλο δεν ξανακουσε και δεν ξαναδε ο Πλανητης μας.

Τις απεμεινε καθαρος απο του ρυπου, του ρυπαρου, του ρυπαροτατου Οικουμενισμου;




Ο Αρχιαιρεσιαρχης και Αρχιτρομοκρατης του Πλανητη Βαρθολομαιος, ο χειροτερος απο της αρχης της Ιστοριας της Εκκλησιας πατριαρχης, μαγεψε και σαγηνεψε εκκλησιαστικους και κοσμικους ανθρωπους,  τους παντας και τα παντα και ολους τους κατευθυνει και τους εχει στα βρωμερα και μαγαρισμενα χερια του.




Ποιος αραγε, απο τους σημερινους επισκοπους της ελλαδικης Εκκλησιας, πλην ΕΝΟΣ, εχει το θαρρος να καταγγειλει αυτον τον ραδιουργον και υπογειον ρασοφορον, ως σατανοπροβλητον;

Ουδεις, ή μαλλον ελαχιστοι, αφοβοι, γενναιοι και τολμηροι ανθρωποι.

Η εποχη μας ομως ειναι εποχη της ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ, της Ομολογιας που θα στοιχιση οπωσδηποτε και πολυ, σημερα ή αυριο.




Ο π. Ευθυμιος Τρικαμηνας, ειναι ενας τετοιος τολμηρος και αφοβος κληρικος, γνησιος και καθαρος και λαμπικαρισμενος δουλος του Ιησου Χριστου του Ναζωραιου, γι αυτο και η δικη μας χαρα ειναι μεγαλη και τρανη και υπεροχικη, που ηρθε στον οικο μας να ευλογηση εμας και τα τεκνα μας και τους πολυπληθεις χριστιανους που εσπευσαν εδω στην μικρα κωμη της Σουρωτης για να παρουν την θεια χαρι απο τα ευλογημενα και κακοποιημενα απο τους διωκτας της Πιστεως χερια του, λογω της σφοδρας και καιριας και θανατηφορου πολεμικης του, εναντιον του αποφωλιου τερατος του Οικουμενισμου.




Ο π. Ευθυμιος Τρικαμηνας δεν ειναι ενας νεοφανης πολεμιος του Αντιχριστου Οικουμενισμου.

Ειναι παλαιος, παλαιοτατος, εκμετρων τουλαχιστον μια εικοσαετια εως και μια τριακοντατετια, ενος ασταματητου και αμειλικτου αγωνα κατα του Οικουμενισμου.

Μεσα στο ιστολογιο Αποτειχισι, εχουμε αναρτησει βιντεο που παρουσιαζουν τον Αγωνιστη και Ομολογητη π. Ευθυμιο, και την προ εικοσαετιας παρουσιασι απο το ραδιο "εκφρασι" και αλλα μεσα επικοινωνιας της Θεσσαλονικης, του Αντιοικουμενιστικου και του Αντιφραγκολατινικου Αγωνα του π. Ευθυμιου.




Τοτε ισως ηταν ο μονος κληρικος, που χτυπουσε τον κωδωνα του κινδυνου της επαυξησης των κινδυνων του επαρατου Οικουμενισμου, (οπως αναγκαστηκε να το ομολογησει πριν 5 χρονια και ο π. Θεοδωρος Ζησης, που στη συνεχεια για μικροτητες εγκατελειψε και τον π. Ευθυμιο και τον αγώνα, οπως τον διδαξαν οι Αγοι Πατέρες).




Αυτοι, οι σημερινοι Σιγονταροοικουμενιστες, που ηταν τοτε;

Μπορουν να μας απαριθμησουν τους αγωνες τους εναντιον των φρικαλεων Αιρεσεων της εποχης μας, και οχι μονον τοτε αλλα και σημερα;


Που ηταν τοτε ολοι αυτοι οι περιαυτολογοι, του ψευτοοικουμενιστικου αγωνα;




Μα αυτοι ησαν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ηρακλεις των μοιχεπιβατων και των Οικουμενστων;


Ποιων Οικουμενιστων;


Των μεγαλυτερων προδοτων της Πιστεως των Ορθοδοξων, οπως ηταν ο μεγαλογενης αλλα ολιγομυαλος πατριαρχης Αθηναγορας Σπυρου, ή ο σημερινος αηδης το ονομα Βαρθολομαιος ο Αρχοντοχωριατης του Εσβεσμενου Φαναριου.




Θελετε να αναφερουμε διαφορα προσωπα και πραγματα;

Ας τα αφησουμε προς το παρον, γιατι αντικρυζουμε καθημερινα το φαινομενο, ενα ενα αυτα τα προσωπα να τα αποκαλυπτουν, αυτοι οι ιδιοι οι βετερανοι Οικουμενιστες, με τους οποιους τοτε συνεργαζονταν και να εκθετουν ανεπανορθωτα τους σημερινους Σιγονταροοικουμενιστες, τους τοτε συνεργατες τους.





Ο π. Ευθυμιος, ανακοινωσε προς τους προσελθοντες πολυπληθεις πιστους κατα την θεια λειτουργια και πριν απο την προσελευσι τους στην θεια μεταληψι, οτι δεν θα κοινωνηση κανενα ΜΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟ και κανενα χριστιανο που εχει σχεσι ή επικοινωνει με τους Αιρετικους και την Αιρεσι, αλλα και τους ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑΣ με τους Αιρετικους και την Αιρεσι του Οικουμενισμου και του Φραγκολατινισμου.




Ποιος αλλος κληρικος ΣΗΜΕΡΑ, πραττει κατι το παρομοιο;

Μπορειτε να μας φερετε εστω και εναν; 

Σκεφτητε λοιπον και αποφασισετε, εσεις που έχετε προβληματιστεί σοβαρά για το θέμα, αν αυτο στο οποιο πατε και "λειτουργειστε" ειναι Εκκλησια του Χριστου ή ενα πανμαγαρισμενο και ενα πανμολυσμενο σωμα.




Ο αγιος Θεοδωρος ο Στουδιτης λεγει οτι δεν μολυνονται μονο τα μυστηρια απο τους Αιρετικους, αλλα ακομα και ο τοπος που "λειτουργουν" οι Αιρετικοι. 





Ολοι οι παροντες στην θεια μυσταγωγια που τελεσε ο π. Ευθυμιος, ζησαμε ημερες αγιας Πεντηκοστης και μας εμπλουτησε με επιπλεον αγιασμο και με την αρτοκλασία και με το μνημοσυνο.




Μετα δε το περας της ολης τελετης στο υπαιθριο αρχονταρικι, διεξηχθη μια ευρυτατη ενημερωσι αλλα και ελευθερη συζητησι για τα σημερινα καυτα προβληματα που απασχολουν την Στρατευομενη Εκκλησια του Χριστου.

Μας περιεγραψε δε τα της τελευταιας επισκεψης του στον ΑΓΙΩΤΑΤΟ ΑΡΤΕΜΙΟ και στην Εκκλησια των Κατακομβων της Σερβιας, που αυξανει το πληθος των πιστευοντων καταπληκτικα και εγκαταλειπει ο Σερβικος λαος τους Οικουμενιστας και τους Λατινοφρονας, που εκει πρωτομαστορευουν και πρωτοστατουν, στην κατασκευη του Πανθρησκειασμου. 




Ο π. Ευθυμιος μας υποσχεθηκε οτι πολυ συντομα θα ξαναερθη για να ευλογηθουμε απο την Χαρι του Αγιου Πνευματος, που θα ενισχυση ολους τους Αγωνιζομενους για τον καλον Αγωνα της Πιστεως, που ηδη προμηνυεται ως σφοδροτερος και εντατικοτερος, αλλα και επιτυχεστερος, για να καταχτυπηθη το ΤΕΡΑΣ του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ στην κεφαλην του και να καταδιωχθη στα πεταυρα του Αδου, οπου ο θρονος και το βασιλειο του πατρωνα του Σατανα και ολων των οργανων του.

Αποτειχισι: Ο ανοητως νοων Νουσης καθ΄υποτροπην, ανοηταινει ανοητως

"Ιατρε, θεραπευσον σεαυτον..."!



ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ  ΚΡΙΤΙΚΗ  ΘΕΟΛΟΓΟΥ
ΠΕΡΙ  ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ
«Ἡ ἔξυπνη ἀλεποῦ πιάνεται
κι ἀπ’ τὰ τέσσερα», κύριε Νούση!

 
 
 του Θεολογου κ. Παν. ΣΗΜΑΤΗ
 
 
 
κ. Νούσης δημοσίευσε ἕνα νέο ἄρθρο μὲ τίτλο «Η πλάνη της σύγχρονης Αποτείχισης (υπό την αγιοπνευματική ιεροκανονική ερμηνευτική ματιά του γέροντος Επιφανίου Θεοδωρόπουλου)». Σ’ αὐτό, καταπιάνεται μὲ τὸ θέμα τῆς ἀποτειχίσεως, ξεκινώντας μ’ ἕνα μεθοδολογικὸ λάθος καὶ ἐπαναλαμβάνοντας καὶ ἐφαρμόζοντας ἐκεῖνο ἀκριβῶς ποὺ κατηγορεῖ. Δηλαδή, ἐξετάζει τὴν ἀποτείχιση, ὄχι ὑπὸ τὸ πρῖσμα τῶν Ἁγίων Πατέρων καὶ τῆς ἐκκλησιαστικῆς Παραδόσεως, ἀλλὰ ὑπὸ τὸ πρίσμα ἑνὸς σύγχρονου θεολόγου, τοῦ ἀειμνήστου ἀρχιμανδρίτου π. Ἐπιφάνιου Θεοδωρόπουλου, ὁ ὁποῖος εἶναι σεβαστὸς γιὰ τὴν ὁσία ζωή του καὶ τὴν προσφορά του στὴν Ἐκκλησία, πλὴν ὅμως ἀμφισβητεῖται ἡ θέση του, ἀκριβῶς στὸ θέμα τῆς διακοπῆς τῆς κοινωνίας μὲ τοὺς αἱρετίζοντες Ἐπισκόπους, δηλ. τὸ θέμα τῆς ἀποτειχίσεως (κι ὄχι μόνο ἀπὸ τοὺς ὀπαδοὺς τοῦ Παλαιοῦ).
 
 

Κι αὐτὲς τὶς ἀμφισβητούμενες καὶ ἐλεγχόμενες θέσεις τοῦ π. Ἐπιφάνιου (ποὺ θεωρεῖ ὅτι εἶναι ὁ «καινός αστήρ της Ορθοδοξίας», ἀλήθεια ποιός τὸν ἀνεκήρυξε μεγαλύτερο τῶν Ἁγίων Πατέρων καὶ καθ’ ὅλα ἀλάνθαστο;), αὐτὲς τὶς θέσεις ὁ κ. Νούσης τὶς ἐκλαμβάνει -παρὰ πᾶσαν δεοντολογίαν- καὶ τὶς παρουσιάζει ὡς καθοδηγητικὲς θέσεις, γιὰ νὰ κρίνει τὴν ἀποτείχιση, ὅσους ἀποτειχιστήκαμε καὶ τὸν π. Εὐθύμιο Τρικαμηνᾶ, οἱ ὁποῖοι στηρίζουμε τὶς ἐνέργειές μας, ὄχι σὲ ἕνα μόνο ἀρχιμανδρίτη, ἀλλὰ στὴν διαχρονικὴ θέση τῆς Ἐκκλησίας, ὅπως τὴν δίδαξαν καὶ τὴν ἐφάρμοσαν οἱ Ἅγιοι.
 
 

Ο μεγαλυτερος ευεργετης του Εθνους μας

O EΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ 

ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ 

ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

ομιλιες του ιστολογου το 1995

                                               Η αρχαιοτερη σωζομενη εικονα του αγιου















Χριστιανοι δειτε ποιοι ειναι οι OIKOYMENIΣΤΕΣ αρχοντες σας

Iδου, το αληθινό πρόσωπο 

 

των Οικουμενιστών


ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ  ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ
Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ «ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ»
για ΕΙΣΟΔΟ της ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ
και στην ΟΡΘ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ὁ Πατριάρχης Βαρθολομαῖος δὲν ἔχει χρόνο
γιὰ Ὀρθόδοξες λεπτομέρειες!
Ἀσχολεῖται μὲ τὴν προαγωγὴ τοῦ Οἰκουμενισμοῦ,
συμπροσευχές, διαχριστιανικοὺς διαλόγους,
ἐπίδοση Κορανίων, συμμετοχὴ
σέ... τεκὲ γιὰ τὸ Ραμαζάνι καὶ ἐπιβολὴ τῶν κυριαρχικῶν «δικαιωμάτων» τοῦ Φαναρίου
ἐπὶ πασῶν τῶν «ὀρθοδόξων» Ἐκκλησιῶν!
Τώρα «ἀποδέχεται» ἄνετα καὶ τὴν ἐπίσημη
εἰσαγωγὴ τῆς ὁμοφυλοφιλίας στὸν χῶρο
τῆς «ὀρθόδοξης» Ἐκκλησίας τῆς Φιλανδίας
(καὶ τοῦ «καράτε»)!

Μ’ αὐτὴ τὴν Ἐκκλησία ἔχουν πλήρη ἐκκλ.
κ ο ι ν ω ν ί α   οἱ «ὀρθόδοξοι» Ἐπίσκοποι
καὶ ποιμένες τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος


Φιλανδικ ρθόδοξη κκλησία,
Οἰκουμενισμός και ἡ ὁμοφυλοφιλία
 




Πατριάρχης Βαρθολομαος νδιαφέρεται μόνο γι τ κυριαρχικά του δικαιώματα κα χι γι τν π τν ντικανονικ ορτολογικ λλαγ στν κκλησία τς Φιλανδίας κα τς πρόσφατες θικς λλοιώσεις τν εαγγελικν ντολν.


 «...καί μελετήσαντες συνοδικῶς τήν νέαν ταύτην προκλητικήν ἐνέργειαν τῆς καθ᾿ Ὑμᾶς Ἁγιωτάτης Ἐκκλησίας,  θεωροῦμεν ταύτην τε καί τάς προηγηθείσας ἀναλόγους ὡς τοῦτ᾿ αὐτό περιφρόνησιν τῆς καθεστηκυίας ἐκκλησιαστικῆς καί κανονικῆς τάξεως, ἀλλά καί ἀπάρνησιν τύποις καί οὐσίᾳ τοῦ παραχωρηθέντος τῇ Ἐκκλησίᾳ Τσεχίας καί Σλοβακίας κανονικοῦ αὐτοκεφάλου παρά τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου...» (Ἀπὸ ἔγγραφο τοῦ Πατριάρχη Βαρθολομαίου ποὺ ζητάει ἀπὸ τὸν Ἀρχιεπίσκοπο Τσεχίας καί Σλοβακίας Χριστοφόρο νὰ «δηλώσει εγγράφως ειλικρινή μεταμέλειαν»!
Ες http://aktines.blogspot.com/2012/03/blog-post_9242.html)







     
Ἀφορμὴ γιὰ ὅσα προηγήθηκαν, εἶναι τὸ παρακάτω κείμενο ποὺ μᾶς ἐστάλη:










Η συνέντευξη πήρε δημοσιότητα και απασχόλησε και την μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Helsingin Sanomat, έκδοση 13/11/2008





Η Φινλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία όχι μόνο έχει αλλοτριωθεί πλήρως και σε ανεξέλεγκτο βαθμό από το πνεύμα του Οικουμενισμού αλλά έχει περιέλθει πλήρως υπό την ...διακυβέρνηση μιας Εκκλησιαστικής μαφίας ομοφυλοφίλων η οποία πλέον ανοικτά και ξεδιάντροπα προπαγανδίζει όχι μόνο την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας (και όχι απλά του ομοφυλόφιλου ως πρόσωπο) ως φυσιολογικής κατάστασης αλλά και την εκκλησιαστική αποδοχή της.


Χαρακτηριστικό είναι οτι ο αδρά αμοιβόμενος πρόεδρος του Οικουμενιστικού Κέντρου της Φινλανδίας είναι o "Ορθόδοξος" ιερέας Heikki Huttunen [φωτο] ο οποίος είναι και συνιδρυτής της Ομοφυλοφιλικής Οικουμενιστικής Χριστιανικής Ένωσης Yhteys (http://www.yhteys.org/) (στην οποία συμμετέχουν και μερικοί ορθόδοξοι ιερωμένοι και λαϊκοί που έχουν απασχολήσει και το εκκλησίασμα με τον βίο τους) με σκοπό την πλήρη αποδοχή του ομοφυλοφιλικού "γάμου" και της ομοφυλοφιλίας από τις Χριστιανικές Εκκλησίες και την κοινωνία, συμμετέχει και διοργανώνει δε παρελάσεις ομοφυλοφίλων gay pride [από πότε η οποιαδήποτε σεξουαλικότητα ή το φύλο του καθενός έγινε και αντικείμενο υπερηφάνειας και από πότε η υπερηφάνεια κατέστη και Χριστιανική αρετή;] και άλλα φαιδρά.


Προσφάτως μάλιστα χοροστάτησε και σε Λουθηρανική Θεία Λειτουργία για ομοφυλόφιλους! Το ξέρατε πως υπάρχουν και Θείες Λειτουργίες ανάλογα με την ιδιότητα των συμμετεχόντων, π.χ. Φαντάζομαι πως θα μπορουσε να γίνει και λειτουργία ειδικά για ξανθειές, λειτουργία για ψηλούς μελαχροινούς με τετράγωνους ώμους και θεληματικό σαγόνι, λειτουργία για οδηγούς τρόλλεϋ κλπ. Εκτός αν στην Λουθηρανική εκκλησία έχουν εμπνευστεί ειδικές ακολουθίες στα... Καλιαρντά και οι δικές μας οι αθεόφοβες με τα λαμέ ζήλεψαν.


Σημείο των καιρών; Αναμφίβολα! Όπως και απόλυτη εκκοσμίκευση και αλοίωση του Ορθόδοξου πνεύματος και δογματικής, που καμμία σχέση δεν έχουν με την αποδοχή του προσώπου του άλλου όσο και αμαρτωλός και εαν είναι, αλλά βλέπουν τον κόσμο σύμφωνα με την προτεσταντική, δυϊστική, δυτική κοσμοθεωρία όπου οι άνθρωποι είτε είναι αποκλειστικά καλοί (και για να αποδεχθούμε τους ίδιους πρέπει να απενοχοποιήσουμε και τις αδυναμίες τους) είτε αποκλειστικά κακοί (και τους απορρίπτουμε με βάση μίαν ιδιοτητά τους και μόνο).


Κάποιοι λοιπόν -κατ' όνομα μόνον Ορθόδοξοι- αντιλαμβάνονται την σημερινή Εκκλησία κάπως σαν μπροσούρα των μαρτύρων του Ιεχωβά: Με ένα ηλίθιο χαμόγελο μονίμως κολημένο στο πρόσωπο, που αποδέχεται πλέον τα πάντα στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης New Age αγάπης και μιας New Age πνευματικότητας, ενώ κάποιοι άλλοι στον αντίποδα, κυκλοφορούν μονίμως με τον δείκτη προτεταμένο σαν από αγκύλωση, που προδίδει και την πνευματική αγκύλωσή τους.


Ενώ η πραγματική αγάπη σου υποδεικνύει να αποδέχεσαι τον άλλο όχι ως δήθεν "αναμάρτητο" αποχαρακτηρίζοντας μάλιστα και την αμαρτία του ως τέτοια, αλλά ως αμαρτωλό, βλέποντας μάλιστα στο πρόσωπό του όχι αυτό πού τώρα είναι (και που υπό κάποιες συνθήκες θα μπορούσες να ήσουν και εσύ), αλλό αυτό που θα μπορούσε να ήταν ή αυτό που θα μπορούσε να γίνει αν έρθει πρώτα σε αυτογνωσία.


Το σχίσμα πάντως είναι προ των πυλών. Όπως και το Τέλος του Κόσμου, τουλάχιστον όπως τον ξέραμε για χιλετίες τώρα.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Οι προδοτες της Σερβιας τριακοσιους, ο Αρτεμιος τρεις χιλιαδες.

Στις εορτες της Νιςς,
40 δεσποταδες με 300 αχριστιανους
και ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ με 3000 πιστους.





Ο μαγαρισμενος ...Αχυρενιος, εχοντας στην βρωμερη και μαγαρισμενη αγκαλια του, την εικονα του Σφοδροτερου Αντιοικουμενιστη Αγιου ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ, διακηρυττει θρασυτατα ο αναισχυντος οτι ειναι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ!!!
Μεγαλυτερον και θρασυτερον Σερβο ρασοφορο υψιστης Πιθηκιστικης Αναισχυντιας, δεν γνωρισαμε.
Μαλλον τον υπερκερασε το τριο Μπουλοβιτς, Ραντοβιτς και ο Σατανασιος Γιεφτιτς.


Ο μητροπολιτης Ρασκας και Πρεζρενης ΑΡΤΕΜΙΟΣ, ο απλους και κεχαριτωμενος, προσελκυει γυρω του χιλιαδες πιστο λαο, παντου και παντοτε.


Αυτη ειναι η πραγματικοτητα στη Σερβια, πλεον.
Ο δεδιωγμενος ενεκεν φθονου και μισους και αδελφικης κακιας, Μητροπολιτης Ρασκας και Πριζρενης ΑΡΤΕΜΙΟΣ, οπου και αν εμφανιζεται να λειτουργει, προσελκυει χιλιαδες πιστου λαου, που τον ακολουθει οπου και αν υπαγη.
Οι Οικουμενιστες και οι Λατινοφρονες του ποτε πατριαρχειου της Σερβιας, σημερα δε προδοτες της Πιστεως του Χριστου και οργανα των Σκοτεινων Δυναμεων  και του Πανθρησκειασμου, δεν προσελκυουν καθολου κοσμο.
Τους αποδοκιμαζει ο λαος πλεον με τον γνωστο τροπο, απουσιαζοντας απο τις συναξεις τους και απο τις μυαρες και μαγαρισμενες λειτουργιες τους και τελετες τους.
Προ ημερων για τις γιορτες της Νιςς για τον Μεγα Κωνσταντινο, ηταν παροντες 40 δεσποταδες και λαος μηδεν δηλαδη περι τα 300 ατομα.
Και ο μητροπολιτης ΑΡΤΕΜΙΟΣ, ο κεχαριτωμενος και ανυποδητος, ειχε 3000 (ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) χριστιανους στην αντιστοιχη τελετη στις κατακομβες οπου και το Αγιον Πνευμα περιλουει πλουσια την Χαρι Του και επευλογει τον Αντιοικουμενιστικο αγωνα του ευλογημενου επισκοπου, που ειναι ο μοναδικος απεσταλμενος του Θεου επισκοπος μεσα στην Σερβια, που προφυλασσει το ποιμνιο του απο την μιαρα Σατανικη Αιρεσι του Οικουμενισμου Πανθρησκειασμου.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ο Αγωνιστης π. Ευθυμιος κοντα μας...

ΣΗΜΕΡΑ ο π. Ευθυμιος ΤΡΙΚΑΜΗΝΑΣ στον Αγιο Μαρκο Ευγενικο της Σουρωτης Θεσσαλονικης.
 
 

Α ν α κ ο ι ν ω σ ι





Ο ασκητης και ερημιτης των βραχων του Κισσαβου ιερομοναχος π. Ευθυμιος Τρικαμηνας θα λειτουργηση σημερα Παρασκευη 23 Αυγουστου Ανημερα της Παναγιας στο εκκλησακι του Αγιου Μαρκου του Ευγενικου στην Σουρωτη Θεσσαλονικης.


Καλεισθε ολοι να παραστητε για να λειτουργηθητε και να παρετε πλουσιες ευλογιες, απο τον Ξεχωριστο Αγωνιστη Γεροντα, που εδωσε την τιτανια μαχη μεσα στην συνοδο των ...λαγο-λεοντο-λαγοων αρχιερεων της αισχυνης, τυπου Αννα και Καϊαφα, της αστυνομοκρατουμενης και αχαριτωτης και μεμολυσμενης εκ των παμπολλων Αιρετικων και ιδιαιτερα του Αρχιαιρεσιαρχου Βαρθολομαιου, εκκλησιας των ΜΑΤ και των ΡΟΠΑΛΩΝ και επετυχε νικην περιφανην και ενδοξον, κονταροχτυπουμενος μετα του Λυσσωντος και Σφαδαζοντος Υπερ-Τερατος του Οικουμενισμου και του Πανθρησκειασμου.


Οσοι θελουν να ερθουν στην Σουρωτη των Βασιλικων παιρνουν το λεωφορειο 87 απο το ΙΚΕΑ και οταν φθασετε στο γηπεδο του χωριου παρτε μας τηλεφωνο στα 2396024645 ή 6972-896024 για να σας καθοδηγησουμε.

Οι ηττημενοι Σιγονταροοικουμενιστες εφαρμοζουν την τακτικη των Οικουμενιστων...

Πρόταση 

             επι του διαλόγου


  του Θεολογου κ. Νικολαου Πανταζη απο την Αυστραλια
                                                      






 
Σεβαστέ και πάνυ αγαπητέ μου Γέροντα π. Ευθύμιε,



Η βαρομετρικήν πίεσιν ασκούσα επιστολή σου προς το Αντιαιρετικό Γραφείο της Μητροπόλεως Πειραιώς, τολμώ να πω, γέμει Θεού σοφίας και ευσύνετης οξυδερκείας, αποπνέει Πνεύμα Αγιο-Πατερικό, μαχητική Προδρομική παρρησία και δύναμη Προφήτου Ηλιού προς τους ανίσχυρους κατηγόρους σου και συγχρόνους ιερείς της αισχύνης.



Ενώ γράφουν μελέτες «ομελέτες», γράφουν στα αμελέτητα σωθικά τους την μελετημένη, εμπεριστατωμένη και μνημειώδη απάντησή σου! Η ορθολογιστική τους μελέτη μεταστράφηκε σε μνημειακή ταφόπετρα αναισθησίας η οποία μεταμορφώνει τους ιδίους ως διαχρονικούς κεκονιαμένους τάφους.  



Αυτοί «είναι αλλού», ζούνε στο δικό τους κόσμο, εφησυχαστικά πλασμένο, παραδομένο στη λήθη και την ακηδία, στο βόλεμα και την αμεριμνησία, στην αστάθεια και απάθεια και τέλος στης πίστεως την προδοσία. «Γαδαρηνών» αχαριστία επιδεικνύουν και αποδεικνύουν επιχειρουμένη συνομωτική καταστολή των ορθώς και υγειώς εχόντων την συνείδησιν περί την Ορθήν Πίστην.



Πατέρα Ευθύμιε, τα ερωτήματά σου καίρια, επίκαιρα και κατασυντριπτικά συνάμα.



Εάν είχαν οι ίδιοι το χριστιανικό το ήθος και την θρησκευτική ευθιξία να απαντήσουν, θα είχαν και την ανάλογη Αγιογραφική συνέπεια και Αγιοπατερική αντιμετώπιση όχι μόνο της Αποτειχίσεως αλλά και της Κανονολογικής συστοιχίας και Εκκλησιολογικής ομοψυχίας. Θα σας καλούσαν εκ των προτέρων μαζί με τον όντως και οντολογικώς Σεβασμιώτατον (ουχί απλώς κατά τον τίτλον) όχι μόνο να συλλειτουργήσετε και να συνδοξολογήσετε τον Τριαδικό μας Θεό αλλά και να συμμαρτυρήσετε την Αλήθεια, να συναρμολογήσετε τον άραφο τον του Χριστού Χιτώνα και να συνομολογήσετε από κοινού το αδιαπραγμάτευτο μεγαλείο της Φιλτάτης ημών Ορθοδοξίας.



Από τη μια διυλίζουν τον κώνωπα του γράμματος του Κανόνος και από την άλλη σιωπούν λίαν υπόπτως, του Οικουμενισμού την κάμηλον καταπίνοντες και την βέβηλον πλάνην βουλημικώς καταβροχθίζοντες! Το ρέψιμό τους αντιλαλεί εκκωφαντικά σαν έκρηξη στο γραφείο-σπήλαιο της χειμερίας τους νάρκης. Αυτάρκης και ορθός για αυτούς ο στείρος ορθολογισμός τους που ανασέρνει στην ξηραμένη επιφάνεια εξοφλημένα πια στρατιωτικά καθεστώτα κυοφορώντας την άσπορη σύλλυψη της παπικής αδιαλλαξίας. Η άμβλωση των αντιαιρετικών ηθών συνεπάγεται την έκτρωση του νηπίου Αγιοπατερικού φρονήματος. Επιφέρει δε την επάρατη αποστασία, τη διχοστασία και φευ, το σχίσμα, από το οποίο ακριβώς έρχεται τώρα η Αποτείχισης να προλάβει.



«ΟΥ σχίσματι την ένωσιν της Εκκλησίας κατέτεμον, (οι Αποτειχισθέντες) αλλά σχισμάτων και μερισμών (εκ γραφείων επικαλουμένων «Αντιαιρετικών») την Εκκλησίαν εσπούδασαν ρύσασθαι".



Τέλος, άγιε πάτερ Ευθύμιε, εκ Θεού ηγαπημένε και εκ της Εκκλησίας Αυτού ηδικημένε, ως λύση άμεση και αποκαλυπτική, προτείνω να αποσταλλούν οι δύο τόμοι, το σύγγραμμά σου δηλαδή και η δική τους αντι-μελέτη, να τοποθετηθούν επάνω στο Ιερό Λείψανο της Αγίας Ευφημίας στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και κατόπιν ολονυκτίου αγρυπνίας και τριημέρου νηστείας να ικετέψουν την Αγία να κάμει και πάλι το θαύμα της, και ώ του θαύματος, θα λάμψει η Αλήθεια!!!

Φιλώ την ακαθαίρετόν σου χείρα.

Νικόλαος Πανταζής
Αποτειχισθείς θεολόγος

Οι Οικουμενιστες του Βολου

Ο Χριστός ήρθε 

για να "σώσει" τους οικουμενιστές;



                           
                     
Πηγή: Τρελογιάννης 
 Όποια   πέτρα    της    πνευματικής    ιντελιγκέντσιας    κι   αν    σηκώσει    κανείς,  θα   βρεί   και    έναν   οικουμενιστή.   Ας    μείνουμε    λοιπόν    ήσυχοι     ακόμα    ένας   πνευματικός    φορέας,   η   εθνική    βιβλιοθήκη,   βρίσκεται    σε    καλά   χέρια,    στα    χέρια     του    κ.   Ζουμπουλάκη,  ο    οποίος    διατελεί     πρόεδρός    της!   
 
 
Ο    κ.   Σταύρος    Ζουμπουλάκης    πιστεύει,  ότι    όλα    τα    κακά    μέσα    στην    εκκλησία    οφείλονται    στο    ότι    η    εκκλησία    μετά    την    απελευθέρωση    του    ’21   ανέλαβε    έναν   εθνικό    ρόλο    ως    θεματοφύλακας     του    Ελληνισμού     και    της    Ελληνικής    γλώσσας.   Στην     θεολογική     ακαδημία    του    Βόλου,      της    οποίας    μέλος    και     τακτικός    ομιλητής     είναι     ο    κ.   Ζουμπουλάκης,    η     λέξη    «εθνικός»    μαζί    με     όλα    τα    παράγωγά    της     είναι    αφορισμένη.    Οποιαδήποτε    αναφορά   σε    ελληνικό    έθνος,    ελληνική     ιστορία,   ελληνική    γλώσσα    προσκρούει    στην    δοκησίσοφη    τοποθέτηση    του    προέδρου    της     κ.   Καλαϊντζίδη,   ότι   ο   Χριστός    δεν    ήρθε    για    να    σώσει    τους    Ελληνες    αλλά    τον    άνθρωπο.   Και    τότε    γιατί   όλοι   μαζί   Ζουμπουλάκηδες,   Ρεπούσηδες,   Ιγνάτιοι κ.τ.λ.   δεν    πάνε     στην    Νιγηρία,    όπως    τους    υπέδειξε  και  ο    Μίκης    Θεοδωράκης,  όπου    και   εκεί    υπάρχουν    άνθρωποι,   τους    οποίους    ήρθε    για    να    σώσει     ο    Χριστός;   Από   την    Ελλάδα    τί    θέλουν;   Δεν    θέλουν    την   ελληνική   ιστορία,   δεν    θέλουν    την   ελληνική    γλώσσα,   δεν   θέλουν    τον    ελληνορθόδοξο     πολιτισμό     και    τότε    τι     θέλουν;    Μόνο   προαγωγές    σε    επιφανείς    θέσεις,  λεφτά    και   πολυτελή    διαβίωση;  
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου