Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΓΙΑ ΝΑ .....κουτσουλισουμε και ΕΜΕΙΣ λιγο.

AΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ και στην ...ΑΝΙΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ που ταυτιζεται μαζι τους και ομιλει για ....μολοτωφ, χωρις αποδεικτικα στοιχεια.


Το αδικημα αυτο το διαπραττει μια ΙΕΡΗ ή μια ΑΝΙΕΡΗ κοινοτητα και μαλιστα μοναχων;

Οι φωτογραφιες δημοσιοποιουνται ΓΙΑ ΝΑ .....κουτσουλισουμε και  ΕΜΕΙΣ λιγο.

ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ...ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΖΕΤΕ, 
αξιοσεβαστοι Κουτσουλιερηδες;






Πισω απο ολες τις εκκλησιαστικες ανωμαλιες ο Βαρθολομαιος....

ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ 

ΣΚΟΡΠΟΥΝ 

.......ΔΥΣΣΩΔΙΑ !!!!


 ============================

ΠΡΟΣΟΧΗ   ΠΡΟΣΟΧΗ   ΠΡΟΣΟΧΗ
 
Aπο νομικους κυκλους πληροφορουμαστε οτι ο δικαστικος επιμελητης δεν ειχε το δικαιωμα να φερη μπουλτοζακι και να εφορμηση επανω στο κτιριο της μονης Εσφιγμενου.
Ουτε εισαγγελεας δεν εχει αυτο το δικαιωμα.
Ποιες πλατες ειχε αυτος ο θρασυς επιμελητης;
Γιατι δεν συνεληφθη για την πραξι του;
Γιατι δεν συνεληφθη ΑΜΕΣΩΣ επ αυτοφωρω;
Η αστυνομια των Καρυων μηπως διεπραξε η ιδια αδικηματα;
Ποιος θα μας λυση τις αποριες μας;
Αυτα ολα πρεπει να καταγγελθουν για να διωχθη και ο επιμελητης και καθε αλλος υπευθυνος.
======================


              Γιατι δεν συνεληφθη ΑΜΕΣΑ, ο δικαστικος επιμελητης;


Δημιουργοι ολης της ανωμαλιας στο Αγιον Ορος ειναι οι ανωμαλως προσγειωθεντες Κουτσουλιερηδες, οπως λεν και οι επερωτησεις βουλευτων προς την βουλη, ενθαρρυνομενοι και ενισχυομενοι υπο του μονιμως και αδιακοπως προκαλων παγκοσμιως τις εκκλησιαστικες ανωμαλιες Αρχιαιρεσιαρχην Βαρθολομαιον.

Οι διαβοητοι Κουτσουλιερηδες, που σφετεριζονται τον τιτλο της Ιερας μονης Εσφιγμενου και εισπραττουν παρανομως τα πολλα εκατομμυρια της Ευρωπαϊκης Ενωσης, ηντλησαν το θρασος και την αναιδεια που εχουν και αντλουν απο τον πατρωνα τους, και ζητησαν απο το αστυνομικο τμημα Καρυων αντιγραφο των συμβαντων.
Και δυστυχως το αστυνομικο τμημα εσπευσε να δωση αντιγραφο.
Και εσπευσαν περιχαρεις και ασθμαινοντες να το δημοσιοποιησουν για να προσθεσουν την αδικια επανω στην αδικια, και τα ψεμματα επανω στα ψεμματα.
Οντως, φτηστοι καλογηροι του....Μεσαιωνα!!!πληρεις μενους, μισους, κραυγαλεων παθων εναντιον των αδελφων τους διωκομενων και καταδιωκομενων μοναχων.

Ομως, τι ειναι αυτα τα συμβαντα που καταχωρουνται στα αστυνομικα τμηματα;
Δεν ειναι πορισματα της αστυνομιας αλλα καταθεσεις, ακομα και της κουτσης Μαριας, που παει στην αστυνομια και καταθετει οσα θελει και οσα επιθυμει και οσα φανταζεται ή θελει να κατασκευαση το αρρωστο μυαλο της.
Εν προκειμενω, εσπευσε να καταθεση ο δικαστικος επιμελητης που παρανομως κινητοποιησε το μπουλτοζακι και προσπαθησε με τους τρεις μαρτυρες του, μεταξυ των οποιων ησαν και Αλβανοι, να κανη καταθεσι οτι απετυχε στο τολμηρο του εγχειρημα να γκρεμιση την πορτα του Κονακιου των Πολιορκουμενων Μοναχων γιατι εκεινοι ερριξαν επανω τους ....μολοτωφ!!! γιατι φοβηθηκαν οτι θα γκρεμισθη ολοκληρο το ετοιμορροπο κτιριο.

Και εμεις ρωταμε: Αφου ησαν ....μολοτωφ γιατι δεν αναψαν αμεσως τα ευφλεκτα υγρα και δεν αυξηθηκε η φλογα αλλα αυτη εσβησε οπως δειχνει και το βιντεο της εισωρμησης της μπουλτοζας;
Οι ...μολοτωφ διασκορπιζουν τα ευφλεκτα υγρα τους καινε και καυματιζουν εκει που θα πεσουν,αναπτουν περισσοτερο και δεν σβηνουν τοσο ευκολα. 
Πως, λοιπον, αυτο το φαινομενο εμεις δεν το βλεπουμε στο βιντεο και αρα δεν υπαρχει;
Ωστε ετσι κατασκευαζονται οι κατηγοριες εναντιον αθωων ανθρωπων και μαλιστα μοναχων που δεν ερριξαν παρα στουπια υγραμμενα με πετρελαιο και βενζινη;
Και που ξερουν ο επιμελητης και οι Αλβανοι καταθετες οτι ηταν μολοτωφ;
Ξαναειδαν μολοτωφ και το βεβαιωνουν;


Δευτερον: Αυτος ο δικαστικος επιμελητης ποιον νομο τηρουσε και προσελαβε το μπουλτοζακι και ωρμησε επανελημμενα και με δυναμι και ορμη στην ετοιμορροπη εισοδο του κονακιου;
Απο ποιον ελαβε μια τετοια εντολη;
Μπορει ενας δικαστικος επιμελητης να λαμβανη τετοιες αποφασεις και να ορμα με μηχανοκινητα στα σπιτια των πολιτων για να κανη εκκενωση κτιριου;
Ποιος νομος το λεει αυτο;
Μας θυμισε το επεισοδιο το ...τανκς του Πολυτεχνειου;
Αληθεια σε τετοιες εποχες πλεον ζουμε; 
Και μας προετοιμαζουν και εμας για αυριο να μας θεωρουν καταληψιες μεσα στα ιδια τα σπιτια μας, οπως γινεται τωρα και στην μονη Εσφιγμενου;
Ο καθε δικαστικος επιμελητης, θα ερχεται με φουκς και μπουλτοζες για να εισβαλη μεσα στα σπιτια μας;
Που παμε αληθεια;

Τριτον: Γιατι δεν τον συνελαβε αμεσως η αστυνομια για την παρανομη αυτη βιαιοπραγια του μποστα στα ματια ολων και στις καμερες που ανθρωποι τους εβγαζαν; 
Γι αυτο το αηθες και παρανομο γεγονος, γιατι δεν μιλησε καθολου η ....Ανιερη Κοινοτητα;
Μηπως για να μας επιβεβαιωση οτι ειναι ...Ανιερη;
Δεν εχουν πλεον τσιπα οι Αγιορειτες;
Και αυτο το κειμενο τους, λεει το ανακοινωθεν, υπεγραφη ...ομοφωνως;
Αξιοθρηνητοι Αγιορειτες, καπου στην στροφη χασατε το τραινο.
Τι κριμα για σας που παψατε να αποτελειτε το φως των κοσμικων και μετατραπηκατε σε σκοτος, καταμαυρον σκοτος.
Ουαι υμιν. 


 Τεταρτον: Ρωτουμε, η αποφασι του δικαστηριου εδωσε στον επιμελητη την εντολη να εισελθη βιαια και με μπουλτοζα μεσα στο ετοιμορροπο κονακι;

Πεμπτον: Υπαρχει και κατι το πονηρο απο τους Κουτσουλιερηδες.
Δεν ανακοινωνουν, λενε, τα ονοματα των μαρτυρων για λογους προσωπικων δεδομενων.
Και εμεις ρωταμε: Γι αυτο δεν τα ανακοινωνουν ή γιατι σ' αυτους υπηρχαν και Αλβανοι και ετσι θα εξευτελιζονταν οι Ψευτοεσφιγμενιτες και ο πατρωνας τους Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος Παγκοσμιως;

Ομως παρακολουθειστε το πονηρο, αναιδες και θρασυτατο ανακοινωθεν των εισβολεων και σφετεριστων Κουτσουλιερηδων το ονομα ...(μα τι ονομα!!!).

=============================================

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας του ρασοφόρου να κρατά την βόμβα μολότωφ στο χέρι και της δεύτερης να την πετά, ἐγινε  μεγάλη προσπάθεια από κάποιους υποστηρικτές των καταληψιών να υποβαθμιστεί τό γεγονός ότι διέπραξαν  κακουργήματα.
Παράλληλα επιχείρησαν να παραπλανήσουν λέγοντας ότι δήθεν η φωτογραφία ήταν πλαστή.

Η Ιερά Μονή Εσφιγμένου (υφισταμένη την κατάληψη και εδρεύουσα προσωρινώς στις Καρυές) ζήτησε, όπως είχε δικαίωμα να το κάνει, από το αστυνομικό τμήμα Καρυών απόσπασμα από το βιβλίο αδικημάτων σχετικά με τα γεγονότα και τις κατηγορίες που βαραίνουν τους καταληψίες.

Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα το μέγεθος του φανατισμού και της παράνοιας των ανθρώπων αυτών που δεν διστάζουν να διαπράξουν εγκλήματα.
(Στο όνομα τίνος άραγε;).

Η δικαιοσύνη ήδη έχει ἐπιληφθεί του θέματος τόσο ως προς τους διαπράξαντες όσο και προς τους ηθικούς αυτουργούς που τους κατευθύνουν.

Αναμένεται από την Ελληνική Κυβέρνηση η ἀνάληψη των ευθυνών Της και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών Της απέναντι σε ένα Άγιον Όρος το οποίο εκατό χρόνια μετά την ενσωμάτωσή του στον Ελληνικό κορμό βιώνει την απόλυτη απαξίωση και εγκατάλειψη  και υποβαθμιζόμενο  περιφρονείται καθημερινά.
 

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Έκ τής αδερφότητος τής Ι. Μ. Εσφιγμένου .



Προσέξτε τό είδος τών πράξεων αριστερά !




Oι παιδεραστες του Παπισμου ...χορευτριες....

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Να συλληφθη ο Αρχιτρομοκρατης του Πλανητη....

 Αν εχουν κοτσια οι Ψευτοχριστιανουληδες 

να αποκαλυψουν τον ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ.

Οι Αρχιτρομοκρατες δημιουργουν 

τους τρομοκρατες.



Δεν υπαρχει μπουκαλι.
Eιναι παραμυθια.
Για να ενοχοποιησουν τους Αγωνιζομενους πατερες οτι ειναι τρομοκρατες.
Αυτο το κατασκευασαν επιστρατευμενοι απο σκοτεινους ανθρωπους για να βοηθησουν τον Αρχιαιρεσιαρχη Βαρθολομαιο στα σχεδια της Νεας Ταξης της οποιας ειναι πιστοτατος δουλος και υπηρετης.
Μην πιστευετε τα φωτομονταζ των Ρουφιανοκαλογηρων.
Δεν υπηρξαν βομβες και εκρηκτικοι μηχανισμοι. 
Αλλα μονον στουπια βρεγμενα με βενζινη και πετρελαιο.
Και τιποτα αλλο.
Στη συνεχεια περισσοτερα νεα.

Διαμαρτυρια της Συνοδου των ΓΟΧ

  Πρός Τον



Ἐξοχώτατον Ὑπουργὸν

Δημοσίας Τάξεως & Προστασίας τοῦ Πολίτου

κ. Νικόλαον Δένδιαν

Π. Κανελλοπούλου 4, Τ.Κ. 101 77 ΕΝΤΑΥΘΑ

Ἐξοχώτατε κ. Ὑπουργέ,


Ὡς Ἕλληνες πολίτες, οἱ ὁποῖοι ἀποτελοῦν μίαν εὐάριθμον μερίδα τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ, προσηλωμένη στερρῶς εἰς τὰ πατρῶα θέσμια τοῦ Γένους καὶ τῆς Ἀμωμήτου Ὀρθοδόξου Πίστεώς μας, αἰσθανόμεθα μεγάλην ἀνησυχίαν ἀπὸ τὰ τεκταινόμενα ἐσχάτως ἐν Ἁγίω Ὄρει. Πάντοτε δι’ ἡμᾶς ὁ ἁγιορείτικος μοναχισμός ἀπετέλει πρότυπον καὶ διὰ τὸν ἐκτὸς Ἁγίου Ὄρους, οἱ πλεῖστοι δὲ τῶν ἡγετῶν καὶ τῶν Κληρικῶν τοῦ Ἱεροῦ ἡμῶν ἀγῶνος ὑπέρ τῶν πατρώων παραδόσεων μετὰ τὸ σχῖσμα τοῦ 1924 εἰς τὸν Ἑλλαδικὸν χῶρον ἦσαν ἁγιορεῖται. Ὡς ἐκ τούτου δὲν εἶναι δυνατόν νὰ μένομεν ἀδιάφοροι θεαταί τῆς καταφόρου ἀδικίας ἡ ὁποία ἐνεργεῖται εἰς βάρος τῶν γνησίων Ἐσφιγμενιτῶν Πατέρων ἀπὸ τοὺς ψευδεῖς τοιούτους.



Παραλείποντες τὰ πλείονα διὰ νὰ ἐπικεντρωθῇ ἡ προσοχή ἡμῶν εἰς τὸ φλέγον ζήτημα τοῦ παρόντος, δηλοῦμεν ὑμῖν ὅτι ἐκφράζομεν μεγάλην ἀνησυχίαν διὰ τὴν συνεχιζομένην διὰ δεκάτην ἡμέραν πολιορκίαν τοῦ ἀντιπροσωπείου τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἐσφιγμένου εἰς Καρυὰς Ἁγίου Ὄρους ἀπό Ἀστυνομικάς Δυνάμεις. Εἰς περίπτωσιν δὲ δυναμικῆς ἐπεμβάσεως διὰ τὴν ἀπομάκρυνσιν τῶν γνησίων Ἐσφιγμενιτῶν πρὸς ἰκανοποίησιν τῶν καπριτσίων τῆς ψευδοῦς νεοσυστάτου ἀδελφότητος θέτομεν ὑμᾶς ἐνώπιον τῶν εὐθυνῶν ὑμῶν διὰ τὰς συνεπείας.




1. Τὸ κῦρος τῆς Ἑλληνικῆς Ἀστυνομίας θέλει τρωθεῖ ἀναπανορθότως. Καθῆκον τῶν Ἀστυνομικῶν Ἀρχῶν εἶναι ἡ προστασία τῶν φιλησύχων πολιτῶν ἀπό τὰ κακοποιά στοιχεῖα καὶ ὄχι ἡ ἐφαρμογή ἀδίκων διατάξεων πρὸς ἰκανοποίησιν τῆς ἰδιοτροπίας φιλονείκων ρασοφόρων. Τὰ ὄργανα τῆς τάξεως, Ἀστυνομικοί καί Λιμενικοί γιγνώσκουν τὴν αλήθειαν (ποῖοι οἱ ἀληθεῖς καὶ ποῖοι οἱ ψευδεῖς Ἐσφιγμενῖται) καὶ διὰ τοῦτο γνωρίζετε καλῶς ὅτι δὲν θὰ εὑρῇτε προθύμους ἀστυνομικούς διὰ τὴν ἐκτέλεσιν ἀδίκων διαταγῶν. Ἀλλὰ καὶ ὅσοι ἔρχονται ἐκ τῶν ἐκτὸς Ἁγίου Ὄρους Τμημάτων, δὲν ἀργοῦν νὰ συνειδητοποιήσουν τὶ συμβαίνει. Πάντως, ἡμεῖς ἀδυνατοῦμεν νὰ διανοηθῶμεν ὄργανα τῆς Ἑλληνικῆς Ἀστυνομίας νὰ ἀποτολμοῦν νὰ βιαιοπραγήσουν κατὰ Ὀρθοδόξων Μοναχῶν, ἀγαπώντων τὴν Ὀρθοδοξίαν καὶ τὴν Πατρίδα καὶ νυχθημερόν προσευχομένων διὰ τὸ Γένος ἡμῶν. Καὶ ἂν ὅ μὴ γένοιτο συμβῇ τοιοῦτον τί, τό βάρος τῆς πολιτικῆς εὐθύνης θέλει φέρει ἡ ὑμετέρα Ἐξοχότης ἀλλὰ καὶ σύσσωμος ἡ παροῦσα κυβέρνησις.




2. Ἡ φήμη τοῦ Ἁγίου Ὄρους, καὶ εἰδικώτερον τῆς Ἱερᾶς Κοινότητος θέλει ἀμαυρωθῇ καὶ εἰς περίπτωσιν βιαιοπραγιῶν εἰς τὸ ἀντιπροσωπεῖον, τὸ προσωνύμιον «Ἱερὰ» τῆς Ἱερᾶς Κοινότητος εὐκόλως θὰ προξενεῖ συνειρμοὺς ὁμοιότητος μετὰ τῆς Ἱερᾶς Ἐξετάσεως, ἥς τὰς μεθόδους πλέον θὰ ἀρχίσῃ νὰ μιμεῖται. Ἀπευχόμεθα τοῦτο, διότι θέλομεν νὰ πιστεύωμεν ὅτι ὑπάρχουν συνετοί καὶ σώφρονες μεταξύ τῶν ἀντιπροσώπων τῶν Ἱερῶν Μονῶν.



3. Ἡ πατρίς ἡμῶν θέλει ζημιωθεῖ τὰ μέγιστα. Διότι πῶς θὰ δυνάμεθα νὰ ἐγκαλῶμεν ἄλλας γειτονικάς χώρας διὰ τὴν ἐλλειπὴ των προσήλωσιν εἰς τὰ ἰδανικὰ τῆς θρησκευτικῆς ἐλευθερίας, ἐὰν ἡ πατρὶς ἡμῶν δεικνύει τοιαῦτα εἰδεχθῇ δείγματα θρησκευτικῶν διώξεων. Ἂν σπεύσετε νὰ ἀντιτάξετε ὅτι πρόκειται περὶ νομίμων διαδικασιῶν καὶ ἐφαρμογῆς νομίμων ἀποφάσεων σᾶς ἀπαντῶμεν ἐκ προοιμίου ὅτι καὶ οἱ γείτονες ἡμῶν μέσω νομίμων διαδικασιῶν (κατὰ τοὺς ἰδικοὺς των νόμους) ἐφαρμόζουν τὰς διώξεις: α) Ἡ φίλη καὶ σύμμαχος Τουρκία, διὰ νόμου ἀπηγόρευσε τὴν λειτουργίαν ἰδιωτικῶν πανεπιστημίων (ἀπαγόρευσις ἡ ὁποῖα ἄλλωστε ἰσχύει καὶ εἰς τὴν Ἑλλάδα διὰ συνταγματικῆς διατάξεως, μάλιστα) καὶ διὰ τοῦ νόμου τούτου ἔκλεισε τὴν θεολογικὴν σχολήν τῆς Χάλκης. β) Οἱ Σκοπιανοί ἔκλεισαν εἰς τὴν φυλακήν τὸν Ἀρχιεπίσκοπον Ἀχρῖδος Ἰωάννην κατ’ εφαρμογήν δικαστικῶν ἀποφάσεων Σκοπιανῶν Δικαστηρίων. Τὶ πιέσεις θὰ ἀσκήσῃ ἡ Κυβέρνησις ὑμῶν εἰς τὰς χῶρας αὐτὰς διὰ τὴν παῦσιν τῶν θρησκευτικῶν περιορισμῶν καὶ διώξεων; Ἡ τυχόν βιαία ἐπέμβασις ὑμῶν εἰς τὸ ἀντιπροσωπεῖον τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἐσφιγμένου θὰ παραδώσῃ ἀνέλπιστα ἐπιχειρήματα εἰς τὰς ἀντιπάλους πλευράς.



Ὅθεν ἔχοντες ὑπ’ ὄψιν τὰ προηγούμενα, σᾶς καλοῦμεν ὅπως ἀπέχετε ἀπό κάθε σκέψιν διὰ βιαίαν ἀπομάκρυνσιν τῶν γνησίων Ἐσφιγμενιτῶν Πατέρων ἀπὸ τὸ ἀντιπροσωπεῖον τῆς Μονῆς.


Τῇ ἐντολῆ τῆς Ἱερᾶς Συνόδου
Ὁ Ἀρχιγραμματεύς τῆς Ἱ. Συνόδου
† Ὁ Μαραθῶνος Φώτιος

Υ.Γ. Ἀντί ἐγγράφου ἀπαντήσεως προτιμοῦμεν τὴν ἔμπρακτον διὰ τῆς ἀπομακρύνσεως τῶν Ἀστυνομικῶν Δυνάμεων ἀπό τὸ ἀντιπροσωπεῖον τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἐσφιγμένου.

Κοιν.:
1. Ἐξοχώτατον κ. Ὑπουργὸν Ἐξωτερικῶν
2. Πολιτικόν Διοικητὴν Ἁγίου Ὄρους
3. Γενικὴν Γραμματεῖαν Θρησκευμάτων
4. Ἱερὰν Μονήν Ἐσφιγμένου



Στις 29-7-2013 η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών της Ελλάδος Υπό του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Καλλινίκου και των αδελφών επισκόπων αυτού απέστειλε επιστολή εις τον πρωθυπουργό . Αντώνη Σαμαρά...



Ἐξοχώτατε κ. Πρωθυπουργέ,
Διαμαρτυρώμεθα ἐντόνως διὰ βιαίαν ἐπίθεσιν ἀστυνομικών δυνάμεων εἰς τὸ ἀντιπροσωπεῖον τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἐσφιγμένου εἰς Καρυάς Ἁγίου Ὄρους καὶ ἐπικείμενον παγκόσμιον διασυρμόν τῆς χώρας μας.
Καλοῦμεν τὴν Ὑμετέρα Ἐξοχότητα ὅπως παρέμβη διὰ παῦσιν ἐπιθέσεως.



Τῇ ἐντολῆ τῆς Ἱερᾶς Συνόδου
Ὁ Ἀρχιγραμματεύς τῆς Ἱ. Συνόδου
† Ὁ Μαραθῶνος Φώτιος

Εφαρμοζουν την τακτικη του σαλαμιου.

Οι Έλληνες προσπαθούν μάταια 

 

να διασωθούν ατομικά





Μόνο με συλλογική δράση και αντίσταση μπορούμε να διασωθούμε. Να διασώσουμε τις περιουσίες που τίμια φτιάξαμε. Να διασώσουμε τα παιδιά μας από τα σύγχρονα διεθνή σκλαβοπάζαρα.

Εκείνο που σε κάθε περίπτωση χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή προκειμένου να διασωθούμε είναι η συλλογική αντιμετώπιση της κρίσης. Το σάπιο «συνταγματικό τόξο» κάνει ακριβώς το αντίθετο. Επιλέγει μια - μια τις κοινωνικές ομάδες και τις εξοντώνει. Κάνει επιλεγμένες απολύσεις και επιλεγμένες φορολογήσεις, εφησυχάζοντας τους υπόλοιπους, μέχρι να έρθει και η δική τους σειρά.

Ταυτόχρονα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αντί να κρίνουν συνολικά την κρίση και να επισείουν συνεχώς τον κίνδυνο για το σύνολο του λαού, παίζουν καθαρά το παιχνίδι του συστήματος, δηλαδή του «διαίρει και βασίλευε». Συνεχίζουν να βάζουν σε αντιπαράθεση τις διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Ευτελίζουν και διασύρουν την επαγγελματική ομάδα που κάθε φορά στοχεύει η κυβέρνηση. Μιλάνε μονίμως για τα «συνήθη υποζύγια» - μισθωτούς και συνταξιούχους, δείχνοντας έμμεσα ως εχθρούς της οικονομίας και ως φοροκλέφτες τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αντί να στραφούν με βία εναντίον των εξοντωτικών μέτρων που επιβάλλονται, προσπαθούν να μετατρέψουν τα επιβαλλόμενα μέτρα σε υπόθεση του κάθε πολίτη με την δήθεν ανάλυση σε πίνακες που κάνουν.

Από την άλλη μεριά, δεν υπάρχουν ισχυρές κοινωνικές ομάδες (εξάλλου δεν τις αφήνει το καθεστώς να εμφανιστούν) για να ξεσηκώσουν το λαό. Ταυτόχρονα, ούτε ένα κόμμα του «συνταγματικού τόξου» δεν επιθυμεί τη λαϊκή αφύπνιση.

Έτσι, μέσα σε όλη αυτή την προπαγανδιστική επίθεση, ο πολίτης ωθούμενος και από την παραδοσιακή ατομικότητά του και την μη αποδοχή της άποψης του διπλανού του, προσπαθεί μόνος να διασωθεί υπολογίζοντας τα έξοδα που πρέπει να αντιμετωπίσει. Δεν αντιλαμβάνεται ο δύστυχος ότι το σύστημα θα έρθει να τον ξετρυπώσει όπου κι αν κρυφτεί και δεν πρόκειται να διασωθεί μέχρι να του πάρουν και το τελευταίο περιουσιακό αντικείμενο που έχει.

Μόνο με συλλογική δράση και αντίσταση μπορούμε να διασωθούμε. Να διασώσουμε τις περιουσίες που τίμια φτιάξαμε. Να διασώσουμε τα παιδιά μας από τα σύγχρονα διεθνή σκλαβοπάζαρα.


Έσβησε ο χριστιανισμός;… Θα πάμε στην Εκκλησία των Κατακομβών. Να είμεθα έτοιμοι για το διωγμό.

ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

 

απο τον: Αυγουστινο Καντιωτη

 

 

Μια διμοιρία των ΜΑΤ βρίσκεται επί ποδός στις Καρυές, πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, μόλις λίγα μέτρα από το κονάκι της Μονής Εσφιγμένου.
Σύμφωνα με.. πληροφορίες του agioritikovima.gr, έχουν λάβει εντολή να επέμβουν απόψε στο κονάκι, να το εκκενώσουν και να το παραδώσουν…


Δέστε ένα παλαιότερο βίντεο πιο πανω.

ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ

 

 

Θυμόμαστε την απάτη εις βάρος του επισκόπου του Κοσσόβου Αρτέμιου;
Οι οικουμενισταί Σέρβοι επίσκοποι είπαν ένα ψέμα· Ότι ο πρωτοσύγκελλός του αγωνιστού επισκόπου Συμεών έκλεψε ένα μεγάλο ποσόν από τη Μητρόπολη και έφυγε στην Ελλάδα. Στηριζόμενοι σ’ αυτό το ψέμα και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο έβγαλαν διεθνές ένταλμα συλλήψεως, για τον ευλαβή πρωτοσύγκελλο του Κοσσόβου και έπαυσαν, καθαίρεσαν και έδιωξαν από τη Μητρόπολίτου τον αγνό, ορθόδοξο και αγωνιστή ιεράρχη Αρτέμιο.
Ο Άρειος Πάγος που ασχολήθηκε με την υπόθεση, για να εκδόση τον π. Συμεών στην Σερβία, διαπίστωσε την απάτη. Έκρινε αθώο τον πρωτοσύγκελλο, αφου δεν υπήρχε ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος του, δεν τον εξέδωσε στις Σερβικες αρχές. Ο π. Συμεών βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα, αφού κινδυνεύει από τους αδίστακτους οικουμενιστές της Σερβίας.


Ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος εχει παντου τους ανθρωπους του.

Aμφισβητειται ΣΦΟΔΡΑ η ειλικρινεια και η εγκυροτητα του αστυνομικου εγγραφου των Καρυων.



Ειναι ψευδος οτι οι Πατερες της Ιερας μονης Εσφιγμενου πεταξαν μολοτωφ.



Ειναι φανερη η προσπαθεια κατασκευης κατηγοριας, για την καλυψι και εκπληρωσι των πολυχρονων σχεδιων του Αρχιαιρεσιαρχου Βαρθολομαιου.



Κατι αλλο σχεδιαζεται και οι ενοχοι ειναι πολλοι.


Παντου ο Αρχιαιρεσιαρχης εχει τους ανθρωπους του.



Συντομα θα αποκαλυφθη ολοκληρη η σκευωρια κατα των Πατερων της μονης Εσφιγμενου.



esf
esf1

Η ΤΡΕΛΛΑ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΕΛΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ 

ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ





ΒΡΕ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ!!!

Κάποιος πρέπει νά προπονήσει τό Βαρθολομαίο καί τόν Ζηζιούλα τώρα.
Καί οι Αγιορείτες πρέπει να ετοιμάζονται, γιά τόν Οκτώβριο!. 
Θά τούς χορέψουν στό ταψί!
Νά κόψουν τίς πολλές νηστείες γιατί μέ τόσες στροφές γύρω γύρω θά τά κακαρώσουν!

Αμέθυστος

Aποτειχισι: Λαθος κανεις Αμεθυστε. Ο Ζηζιουλας ξερει καλα απο ....χορευτριες.
Διετελεσε ...τοιαυτη, αφου χορευε παληα με τον Βαβανατσο στην Κηφισια.
Ειναι ...δασκαλα ...χορευτρια, γι αυτο και τον επελεξε ο Βαρθολομαιος (παληα ....χορευτρια και αυτος) να τον αναδειξη δεξιο βραχιονα του!!!!
Μαλιστα ο Αυστραλιας Στυλιανος του αποδιδει τον χαρακτηρισμο του βαθυ..........

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΛΟΓΗΡΩΝ

ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΛΟΓΗΡΟΙ 


ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟΥΣ







Κατοπιν ρουφιανικου καρφωματος των Ρουφιανοκαλογηρων συνεληφθη ο σεβασμιος 80ουτης γερων μοναχος Δημητριος της μονης Φιλοθεου διοτι πηγε τροφιμα στους εγκλειστους αγωνιζομενους μοναχους της Ιερας Μονης Εσφιγμενου.
Ερχομενος απο τα ορια της μονης Χιλανδαριου ο Γερων Δημητριος οπου με την συνοδεια του εχουν τροφειο μελισσων παρελαβε απο την Ιερα μονη Εσφιγμενου τροφιμα για να τα μεταφερη στο Πολιορκουμενο Κονακι των Καρυων.
Αφου ξεφορτωσε τα τροφιμα και ανοιξαν οι σεβασμιοι μπαρουτοκαπνισμενοι πατερες και τα παρελαβαν, αναχωρησε ο γερων και οδευε στην πλατεια των Καρυων οποτε τον πλησιασαν τρεις αστυνομικοι και ζητησαν να τους ακολουθηση στο αστυνομικο τμημα Καρυων.
Εκει τον ανεκριναν τι δουλεια ειχε στο κονακι της μονης Εσφιγμενου και τι τους παρεδωσε. 
Και επιπλεον τον ρωτουσαν για τα φορολογικα του οτι χρωστουσε στην εφορια και αλλα τρελλα "αδικηματα" του γεροντα.
Ο γερων Δημητριος αρνηθηκε οτι ειχε καποια σχεσι με τις εφοριες και στο κονακι μετεφερε για τους εγκλειστους πατερες τροφιμα. 
Και αν αυτο ειναι εγκλημα μπορουν να του προσαψουν την κατηγορια του ...εγκληματια.
Αφου κρατησαν τον Γεροντα Δημητριο για ανακρισι περι τα τρια τεταρτα της ωρας τον αφησαν αφου ζητησαν απο αυτον συγγνωμη.
Για να δητε τους τροπους που μεταχειριζονται οι ρουφιανοκαλογηροι και οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν παρακολουθειστε τις διασυνδεσεις και το κυκλωμα και την συνεχη επικοινωνια τους με τους αστυνομικους.

O Υπαιτιος καθε ανωμαλιας μεσα στην Ορθοδοξια, ο Νεοταξιτης και Αρχιτρομοκρατης Βαρθολομαιος.

Ξανά για τη Μονή Εσφιγμένου: Οι πολεμιστές και οι νωθροί έμποροι 

( ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΤΟΥ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΘΥΜΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ )


Οι οπορτουνιστές πάντα είναι οι ειρηνικοί έμποροι των ιδεών και αντικρίζουν τους Πολεμιστές με τα μάτια ενός στενοκέφαλου και νωθρού εμπόρου.
Αυτό συμβαίνει σε όλη την «γκάμα» των πολιτικών και πνευματικών δραστηριοτήτων: Και στη θρησκεία… Οι πολεμιστές μιας θρησκείας ξεχωρίζουν, τόσο στην ψυχολογία όσο και στις μεθόδους δράσης, από εκείνους που την εμπορεύονται.




Δεν είναι τυχαίο, συνεπώς, το γιατί ΟΛΟ το «Ορθόδοξο» κατεστημένο (και το δήθεν αντί-παπικό και αντί-οικουμενιστικό), από κοινού με το πολιτικό κατεστημένο και το κατοχικό κράτος ρίχνουν στην πυρά τη Μονή Εσφιγμένου. 

Δεν έχουμε κανένα λόγο να εξιδανικεύσουμε τους μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου, αλλά τα γεγονότα που διαδραματίζονται εκεί αποκαλύπτουν τούτο το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ: Ότι οι διευθυντικές σφαίρες του Μοναχισμού και της Ορθόδοξης Εκκλησίας ΟΧΙ μόνο συμπεριφέρονται σαν τους νωθρούς εμπόρους της Ορθόδοξης Πίστης, αλλά και χρησιμοποιούν τα ίδια «όπλα» και προβοκατόρικα «επιχειρήματα» κάθε εξουσίας: Ταυτίζονται πλήρως με το κράτος της Νέας Τάξης και το κατοχικό ελληνικό προτεκτοράτο του… 

Πολύ συνοπτικά και σε μορφή παρατηρήσεων.

Πρώτη Παρατήρηση: 
Μιλάνε για «καταληψίες»: Την ίδια γλώσσα κάθε θηριώδους εξουσίας η οποία συκοφαντεί κάθε αγωνιστική λαϊκή αντίδραση ΑΥΤΟ-ΑΜΥΝΑΣ, κάθε δικαίωμα υπεράσπισης της δουλειάς σου και του σπιτιού σου, σαν «κατάληψη» (π.χ: ΕΡΤ, καταλήψεις εργοστασίων, υπεράσπιση Ασύλου, χώρων και γειτονιών κ.λ.π). 


Όμως, στη Μονή Εσφιγμένου γίνεται κατάχρηση αυτού του εξουσιαστικού ιδεολογήματος. Από πού ως πού η καλόγεροι που ζουν εκεί δεκαετίες και σε μια Μονή με ιστορία αιώνων έχουν προβεί σε «κατάληψη»;

Ποιος το αποφάσισε αυτό; Ο νεοταξίτης Πατριάρχης (από εκεί αρχίζει η ιστορία) ή οι διοικούντες το Άγιον Όρος ή το κράτος με τους νόμους του και τη «δικαιοσύνη» του (εκτελεστικά όργανα των κατοχικών, σήμερα, δυνάμεων);

ΟΛΟΙ αυτοί, από κοινού, σε αγαστή συνεργασία, το αποφάσισαν σαν να είναι το Άγιον Όρος ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ τους!!! 

Οι έμποροι και κερδοσκόποι του Αγίου Όρους αποφάνθηκαν:Οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου είναι «καταληψίες»!!! 

Αν αυτό δεν είναι φασιστική φρενοβλάβεια, τότε οι λέξεις έχουν χάσει κάθε σημασία.
 


Και για να γίνει πιο ορατή αυτή η φασιστική πρακτική και μέθοδος των «ιδιοκτητών» του Αγίου Όρους θα πούμε το εξής: Σήμερα οι δωσίλογοι του 4ου Ράιχ ετοιμάζονται να πετάξουν έξω από τα σπίτια τους πολύ κόσμο. Θα είναι αυτοί «καταληψίες» των σπιτιών τους, αν αρνηθούν να φύγουν από τα σπίτια τους;

Θα είναι «καταληψίες» επειδή τα δωσίλογα όργανα του κράτους θα βγάλουν αποφάσεις «έξωσής» τους; 


Αύριο, όπως όλα δείχνουν, θα κατηγορήσουν τον ελληνικό λαό σαν «καταληψία» επειδή θα αγωνίζεται για την πατρίδα του, επειδή θα αγωνίζεται εναντίον των πραγματικών καταληψιών: Των εισαγόμενων (από τους εκτελεστές της Ελλάδας) αλλοδαπών δούλων…

Η πελώρια, ωστόσο, υποκρισία των εξουσιαστών διαχειριστών και εμπόρων της Ορθοδοξίας, απαστράπτει και από τούτο: Το Άγιον Όρος έχει γίνει «αποθήκη», έχει καταληφθεί κυριολεκτικά από κάθε απατεώνα και κερδοσκόπο, έχει μεταβληθεί σε «εμπορικό παραλληλόγραμμο» της οικονομικής και κοινωνικής «μαφίας» του χρήματος και οι διοικούντες σπεύδουν να πάρουν «αποφάσεις» από το κράτος των «μαφιών», οι οποίες θα χαρακτηρίζουν «καταληψίες» εκείνους που τους «χαλάνε» την εμπορική ομοιομορφία και ενοχλούν τον Πατριάρχη και το Βατικανό… 

Παρατήρηση δεύτερη. 

Και εδώ εισερχόμαστε σε μια άλλη ΟΥΣΙΩΔΗ παρασιώπηση και συγκάλυψη: Παρασιώπηση και συγκάλυψη των πραγματικών λόγων ΔΙΩΞΗΣ της Μονής Εσφιγμένου.
 


Η πραγματική αιτία της ΔΙΩΞΗΣ, που εντέχνως επικαλύπτεται, είναι οι ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ του Βαρθολομαίου και του Βατικανού.

ΟΛΑ τα άλλα είναι παραμύθια για να συγκαλυφτεί το ΟΥΣΙΩΔΕΣ της ΔΙΩΞΗΣ των μοναχών της Μονής.

ΟΛΟΙ,
 και οι δήθεν αντί-οικουμενιστές και αντί-παπικοί, εστιάζουν στα ΠΑΝΤΑ, σε κάθε τι που συκοφαντεί τους μοναχούς της Μονής, κατασκευάζουν ακόμα και «θεωρίες» ότι τα ράσα δεν «σηκώνουν το όπλο», προκειμένου να αποκρύψουν την ΟΥΣΙΑ: Ότι οι κεφαλές της Νέας Τάξης, Ο πατριάρχης και το Βατικανό, από κοινού με τους κατοχικούς δωσίλογους, ΘΕΛΟΥΝ να εξοντώσουν τους «αντάρτες» μοναχούς της Μονής και να τους πάρουν το «σπίτι»… 


Το να παρακάμπτεις αυτή την ΟΥΣΙΑ και να κεντάς πάνω στο στημόνι των «ελαττωμάτων» της Μονής, των θεολογικών φανατισμών και σε ζητήματα ειδικά, αλλά πολύ δευτερεύοντα, δείχνει ότι είσαι μπολιασμένος με την ίδια ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΣΚΕΨΗΣ του κράτους, των Νόμων (νόμοι των μαφιόζων), του καθεστώτος (κατοχικού) και των διαχειριστών εμπόρων της εκκλησιαστικής και μοναχικής γραφειοκρατίας.

Τρίτη παρατήρηση.

ΟΣΟΙ υποκλίνονται σ’ αυτή τη «νομιμότητα» των ποικίλων ΕΞΟΥΣΙΩΝ (σήμερα ΟΛΕΣ υποταγμένες στον πλανητικό ΦΑΣΙΣΜΟ), υποκλίνονται και στα αντίστοιχα ιδεολογήματα αυτής της «νομιμότητας».

Και ένα από αυτά είναι κραυγές και οι υστερικοί αναθεματισμοί εναντίον της Μολότωφ (αυθεντικής ή προβοκατόρικο Φώτο-μοντάζ), αναθεματισμοί που συμπυκνώνονται: «τα ράσα δεν χρησιμοποιούν μολότωφ», δηλαδή τα ράσα δεν «παίρνουν τα όπλα».

Για το ραγιαδισμό αυτόν γράψαμε στο προηγούμενο κείμενο, ΕΔΩ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7729
 


Εδώ απλώς θα επισημάνουμε την απαστράπτουσα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αυτών των κραυγών.

Τα ράσα δεν είναι ένα «στεγανό» έξω από την κοινωνία και το λαό. Είναι και ιστορικά γνωστό ότι τα ράσα πήραν πολλές φορές τα ΟΠΛΑ προκειμένου να υπερασπίσουν τον Άνθρωπο, τις μεγάλες ανθρώπινες αξίες, τους λαούς που στενάζανε κάτω από τις μπότες των κατακτητών, αλλά και για την Πίστη τους…

Οι πραγματικοί πολεμιστές ιδεών, αξιών, πολιτισμών, εθνών, λαών κ.λπ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ τα όπλα… 

Και σήμερα, που η χώρα μας βρίσκεται κάτω από την πιο βάρβαρη και ύπουλη πλανητική κακουργία, σήμερα που τα ανδρείκελα αυτού του ΦΑΣΙΣΜΟΥ μας απειλούν με εθνικό, κοινωνικό, αλλά και φυσικό αφανισμό, πάλι θα χρειαστεί να πάρουμε τα όπλα…

ΟΤΑΝ σε δολοφονούν και σε βγάζουν βίαια από το σπίτι σου δεν υπάρχει άλλο μέσον άμυνας από την υπεράσπιση των ιερών και των οσίων σου με κάθε μέσον… 

ΟΤΑΝ, συνεπώς, κερδοσκοπούν πάνω στη μολότωφ του μοναχού αυτό αποκαλύπτει ΟΛΗ την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των ειρηνικών εμπόρων της Ορθοδοξίας, τη ραγιάδικη, αλλά και ανιστόρητη ΣΚΕΨΗ τους: Τη διαποτισμένη με τα ναρκωτικά της ΕΞΟΥΣΙΑΣ… 

Εκείνος που υποκλίνεται μπροστά σε αξιώματα τα κατασκευασμένα από τον εχθρό (από τους δουλοκτήτες για τους δούλους του), ΠΟΤΕ δεν θα νικήσει…


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7729
ΠΗΓΗ

Για τη Μονή Εσφιγμένου του Αγίου Όρους


ΕΡΩΤΗΣΗ

Για τη Μονή Εσφιγμένου 


του Αγίου Όρους


Προς: τον κ. Υπουργό Εξωτερικών                         01-08-2013
τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη


Θέμα:   Επεισόδια στη Μονή Εσφιγμένου και παρέμβαση των Αστυνομικών Δυνάμεων

Από το 2002 με απόφαση του Πατριαρχείου και της Ιεράς Κοινότητας του
Αγίου Όρους εξελέγη Νέα Αδελφότητα στη Μονή Εσφιγμένου η οποία
εθεωρήθη νόμιμη ενώ σε ότι αφορά στην Παλαιά Αδελφότητα διετάχθη η
απέλασή της.
Η Νέα Αδελφότητα συστηματικά προσφεύγει στα Αστικά και Ποινικά
Δικαστήρια κατά της Παλαιάς Αδελφότητας ζητώντας την απομάκρυνσή της
από τα κτίρια τα οποία κατέχει, ήτοι το Κεντρικό Κτιριακό Συγκρότημα
και το Αντιπροσωπείο στις Καρυές. Η συστηματική αυτή προσφυγή της Νέας
Αδελφότητας στα Δικαστήρια και η συνεχής πρόσκληση των Αστυνομικών
Δυνάμεων να συνδράμει στην εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων έχει ως
αποτέλεσμα την απασχόληση των θεσμών της Δικαιοσύνης και των Δημοσίων
Δυνάμεων. Επιπλέον με ευθύνη και πρωτοβουλία της Νέας Αδελφότητας
διεξάγονται γεγονότα ταραχών αλλά και φθορών επί των ευάλωτων κτιρίων
(Αντιπροσωπείο) με αντικείμενα βαρέου τύπου, καταφέρνοντάς τους
αβαρίες.


Παρά το γεγονός ότι επί σειρά ετών η Παλαιά Αδελφότητα δεν προκαλεί
και δεν ενοχλεί, εντούτοις η Νέα Αδελφότητα χρησιμοποιεί συνεχώς
δικαστικές αποφάσεις και απασχολεί τις Δημόσιες Δυνάμεις με αποτέλεσμα
σε έναν χώρο εφησυχασμού και προσευχής να δημιουργεί κατά καιρούς αλλά
και προσφάτως επεισόδια, τα οποία εξέθεσαν το Ελληνικό Κράτος διεθνώς.
Όπως είναι πλέον γνωστό, η Νέα Αδελφότητα δεν είναι αποδεκτή από την
πλειοψηφία των Μελών της Ιεράς Κοινότητας και δια τούτο καλούμε την
Ελληνική Πολιτεία και το Υπουργείο Εξωτερικών να επανεξετάσει το όλο
θέμα δεδομένου ότι δεν λύνεται επί σειρά ετών, παρά τις δικαστικές
αποφάσεις. Η αναθεώρηση του όλου θέματος με την Επιτροπεία της Ιεράς
Κοινότητας είναι αναγκαία για το συμφέρον της Εκκλησίας, του κλήρου
και του Πατριαρχείου, λόγω της ακαταλληλότητας της Νέας Αδελφότητας.
Τη στιγμή που ο Ελληνικός Λαός έχει ανάγκη από πνευματική στήριξη, θα
πρέπει να παρέμβει πλέον η Ελληνική Πολιτεία σύμφωνα με τα όσα αρμόζει
η έννομη τάξη, ώστε να αποκατασταθεί ο ρόλος του Αγίου Όρους στη βάση
των αρχών της Ορθοδοξίας.

Δια όλα τα ανωτέρω ερωτάσθε κ.κ. Υπουργοί

1.      Με ποιό ηθικό επιστήριγμα η ολιγομελής (μονοψήφια) Νέα Αδελφότητα
μπορεί να αντικαταστήσει την πολυπληθή (εκατονταμελή)  Παλαιά
Αδελφότητα;

2.      Γιατί το Υπουργείο Εξωτερικών όχι μόνο ανέχεται αλλά επιβραβεύει με
Προγράμματα ΕΣΠΑ τη Νέα Αδελφότητα όταν αυτή:
(α)     έχει μηνύσει το Ελληνικό Δημόσιο με αξίωση αποζημιώσεων πολλών
εκατομμυρίων ευρώ;

(β)     έχει οίκημα στο οποίο εγκαταβιώνει και εισπράττει όλα τα ποσά τα
οποία αναλογούν στην Παλαιά Αδελφότητα;
3.      Δεδομένου ότι η Νέα Αδελφότητα ήδη κατέχει κτιριακό χώρο στις
Καρυές, τί συμφέροντα έχει να επιμένει στην κατάληψη του
Αντιπροσωπείου αντί του Κεντρικού Κτιριακού Συγκροτήματος της Μονής
Εσφιγμένου όπως θα ήταν πιο λογικό;

4.      Δεδομένης της οικονομικής δυσχέρειας των δημοσίων οικονομικών στην
οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, για ποιό λόγο επιτρέπεται στη Νέα
Αδελφότητα να επιβαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο με τη συνεχή απασχόληση
και «ταλαιπωρία» θεσμών και υπηρεσιών όπως η Δικαιοσύνη, οι Δικαστικοί
Επιμελητές και οι Αστυνομικές Δυνάμεις όταν σε αντίθεση η Παλαιά
Aδελφότητα εκδήλωσε ενδιαφέρον να προσφέρει στη Γαλλία ένα ιστορικό
κειμήλιο υφαντουργίας (τη σκηνή του Ναπολέοντα) προκειμένου να
συνεισφέρει στη μείωση του δημοσίου χρέους και στην ανακούφιση του
Ελληνικού Λαού;

5.      Γιατί ο Δικαστικός Επιμελητής ενώ μπορούσε να ασκήσει τα
προβλεπόμενα από την πολιτική δικονομία μέτρα, τελικά χρησιμοποίησε
μηχανικά μέσα (εκσκαπτικό μηχάνημα) για την είσοδό του στο
Αντιπροσωπείο διακινδυνεύοντας:
(α)     την πρόκληση θανατηφόρου ατυχήματος και σωματικών βλαβών στους
δεκάδες μοναχούς της Παλαιάς Αδελφότητας που βρίσκονταν εντός του και
(β)     την πρόκληση βλαβών στο κτίριο δεδομένου ότι πρόκειται για ευάλωτο
οίκημα υψηλής επικινδυνότητας στην παραμικρή παρέμβαση;


6.      Γιατί η Ελληνική Πολιτεία δεν παρεμβαίνει αναθεωρώντας τις
αποφάσεις για τη Νέα Αδελφότητα
(α)     τη στιγμή που η Νέα Αδελφότητα προκαλεί συνεχώς προβλήματα και
ταραχές στο χώρο του Αγίου Όρους δυσφημώντας τη χώρα μας;
(β)     τη στιγμή που η Νέα Αδελφότητα με την έως τώρα συμπεριφορά της
αποδεικνύει ότι είναι αντίθετη με το πνεύμα εφησυχασμού και του
μοναχικού βίου;

Οι ερωτώντες Βουλευτές
Σταυρούλα Ξουλίδου
Βασίλης Καπερνάρος

Aποτειχισι: Καλα θα κανη ο Πεντηκοστιανος του Ψευτοαντιαιρετικου, να παψη να μας διδασκει Ορθοδοξια. Θα του λεγαμε ευγενικοτατα: Επειδη δεν καταλαβαινεις αλλη γλωσσα, ΣΚΑΣΕ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΕ. ΣΚΑΣΕ.

Aποτειχισι: Καλα θα κανη ο Πεντηκοστιανος του Ψευτοαντιαιρετικου, να παψη να μας διδασκει Ορθοδοξια.

Θα του λεγαμε ευγενικοτατα: Επειδη δεν καταλαβαινεις αλλη γλωσσα, ΣΚΑΣΕ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΕ. 

ΣΚΑΣΕ.

===================

Μια γεύση 

 

από την σύγχυση των εσχάτων!





Σὲ ἀνάρτηση τοῦ «Ἀντιαιρετικοῦ Ἐγκολπίου» διαβάσαμε μιὰ ἐξωφρενικὴ ὑπόθεση ὡς πρὸς τὸν ρόλο τῶν μοναχῶν τῆς Μονῆς Ἐσφιγμένου. Ἡ ἀνάρτηση ἔχει τὸν τίτλο:
«Ἀνακριβὴς ἡ εἴδηση περὶ μολότωφ! Δὲν πέταξαν μία, ἀλλὰ τρεῖς καὶ ἕναν ἐκρηκτικὸ μηχανισμό»!
 Στὸ τέλος τοῦ ἄρθρου διαβάζουμε τὸν ἑξῆς ἀπίθανο συλλογισμό (ποὺ ἔχουν μάλιστα ὑπογραμμίσει μὲ κίτρινο χρῶμα, τὸ δὲ Ὑστερόγραφο μὲ μπλέ):

«Νομίζουμε ότι το θέμα της Εσφιγμένου δεν θα κλείσει. Τα νεοταξικά συμφέροντα που θέλουν να αλώσουν το προπύργιο της Ορθοδοξίας, το Άγιον Όρος, εξυπηρετούνται από την παρουσία των σχισματικών και θα τους χρησιμοποιήσουν μέχρι την ώρα που θα μπορέσουν να βάλουν πόδι στο Όρος. Κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται αλλά είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να λειτουργούν ως αντίβαρα για το σύστημα. Ακριβώς όπως παρουσιάστηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως κίνημα ενάντια στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ενώ στην ουσία είναι δημιούργημά της. Έτσι συμβαίνει και με τους καταληψίες. Ο νοών νοήτω. Αυτά προς το παρόν.
ΥΓ: Το Αντιαιρετικό Εγκόλπιο: α) Δεν πληρώνεται από το Πατριαρχείο ούτε από την κανονική αδελφότητα, β) Δεν είναι υπέρ του Οικουμενισμού και των συμπροσευχών».



Αὐτὰ τὰ "ὡραῖα" γράφει τὸ "Ἀντιαιρετικὸ Ἐγκόλπιον".
Ἀλήθεια, εἶναι δυνατὸν νὰ γίνονται αὐθαίρετα καὶ ἀναπόδεικτα τέτοιοι συλλογισμοί, σ’ αὐτὴ τὴν κρίσιμη στιγμὴ γιὰ τοὺς διωκόμενους μοναχούς; Οἱ Ἐσφιγμενῖτες, λοιπόν, ὑποβοηθοῦν τὰ νεοταξικὰ συμφέροντα κι ὄχι ὁ Πατριάρχης Βαρθολομαῖος!
Δηλαδή, ἡ ἀπάθεια καὶ ἡ σιωπὴ τῶν Ἁγιορειτῶν Πατέρων δὲν εἶναι ἀρκετὴ βοήθεια στὸν ἀρχηγέτη τοῦ «ὀρθόδοξου» Οἰκουμενισμοῦ Βαρθολομαῖο, γιὰ νὰ ἐπιβάλει τὰ νεοταξικὰ σχέδια σὲ συνεργασία μὲ τὸ Βατικανὸ καὶ τὸ Π.Σ.Ε.; Χρειάζεται καὶ ἡ βοήθεια ἀπὸ τοὺς Ἐσφιγμενῖτες;
Τὰ μοναστήρια ποὺ πῆραν ἑκατομμύρια εὐρώ, δὲν ὑπηρέτησαν -καὶ ὑπηρετοῦν- τὰ νεοταξικὰ καὶ Βατικάνεια σχέδια, ἀλλὰ (κατὰ τὴν ἀντίληψη τῶν τοῦ "Ἐγκολπίου") γιὰ τὴν ὑλοποίηση τῶν σχεδίων αὐτῶν χρειάζεται καὶ ἡ ...βοήθεια τῶν ὑπέργηρων, ἀπομονωμένων καὶ διωκόμενων μοναχῶν;
Οἱ Ἱερὲς Μονὲς ποὺ σιωποῦν (ἐμποδιζόμενοι ἀπὸ τὰ εὐρω-αργύρια ποὺ ἔλαβαν) καὶ ἔπαυσαν ὄχι ἁπλῶς νὰ πρωτοστατοῦν, ἀλλὰ καὶ νὰ συμμετέχουν στοιχειωδῶς στὸν ἀντιοικουμενιστικὸ ἀγῶνα, τὸ «Ἀντιαιτερικὸ Ἐγκόλπιο» θεωρεῖ ὅτι (οἱ Μονὲς αὐτὲς) ἀκολουθοῦν «ἀντι-νεοταξικὴ» καὶ «ἀντι-οικουμενιστικὴ» τακτική, ἐνῶ μόνο ἡ Μονὴ Ἐσφιγμένου ὑποβοηθᾶ τὰ σχέδια τῆς Νέας Τάξης!


Μήπως ξεχνάει τὸ «Ἀντιαιρετικὸ Ἐγκόλπιο» ὅτι πρωτοστάτες στὸν ἀγῶνα κατὰ τῆς Σέγκεν, τοῦ ἠλεκτρονικοῦ φακελώματος, τῆς κάρτας τοῦ πολίτη καὶ τοῦ σφραγίσματος, ἦταν ἐδῶ καὶ ἀρκετὰ χρόνια οἱ Ἐσφιγμενίτες; Αὐτὸ τουλάχιστον δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ τὰ ἀμφισβητήσει, διότι ἀκόμη καὶ νεοημερολογίτες κληρικοὶ καὶ θεολόγοι συμμετεῖχαν στὰ συλλαλητήρια ποὺ διοργάνωνε τότε κι ἀκόμη διοργανώνει ἡ μονὴ Ἐσφιγμένου. Πῶς εἶναι δυνατὸν αὐτοὶ ποὺ μάχονται τόσα χρόνια κατὰ τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων κι ἐνημέρωναν τὸν πιστὸ λαό (πολὺ πρὶν ἀπὸ τοὺς τελευταῖα ἀφυπνιζόμενους κληρικούς) νὰ εἶναι σήμερα ὄργανά της;
Δὲν ἄκουσαν τὶς πληροφορίες -ποὺ μετ’ ἐπιτάσεως κυκλοφοροῦν- ὅτι ὁ ἑπόμενος στόχος τοῦ κ. Βαρθολομαίου εἶναι νὰ φέρει τὸν Πάπα στὸ Ἅγιον Ὄρος; Χρειάζεται τοὺς Ἐσφιγμενῖτες, ὡς ἄλλη «Χρυσὴ Αὐγή», ἐκμεταλλευόμενος τὰ λάθη ποὺ αὐτοὶ ἔχουν κάνει (καὶ ὅσα ἀποδειχθεῖ ὅτι πρόσφατα ἔκαναν) γιὰ νὰ ἐπιτύχουν τὰ σχέδιά του;


Καὶ δυὸ λόγια γιὰ τὶς μολότωφ. Δὲν πήραμε καὶ δὲν παίρνουμε θέση. Ἡ ἀλήθεια θὰ ἀποδειχθεῖ ἐν καιρῷ, καταλυτική γιὰ τοὺς ψεῦτες· διότι, δὲν πρόκειται μόνο γιὰ μιὰ ἐγκληματικὴ ἐνέργεια (ἂν εἶναι ἀληθινό γεγονός, ὅτι ὑπῆρξε ἡ μία ἢ οἱ τρεῖς μολότωφ), ἀλλὰ καὶ γιὰ τὸ μεγάλο ψέμα εἴτε τῶν μέν, εἴτε τῶν δέ. (Ἂν καὶ τὸ σκηνικὸ τῶν μολότωφ, δρᾶ ὑπὲρ τῶν διωκόντων καὶ ἐναντίον τῶν διωκομένων).

Ἀγαπητοί, πόδι στὸ Ἅγιον Ὄρος ἔχουν βάλει πρὸ πολλοῦ οἱ νεοταξίτες, οἱ οἰκουμενιστὲς καὶ οἱ μασόνοι διὰ τῆς εἰσροῆς πακτωλοῦ χρημάτων γιὰ τὴν δῆθεν ἀνταστύλωση τῶν Ἱερῶν Μονῶν (ἡ ὁποία προκάλεσε καὶ τὴν σιωπὴ τῶν Μονῶν στὰ θέματα τῆς πίστεως) καὶ δὲν χρειάζονται τοὺς Ἐσφιγμενῖτες (ὅπως ἰσχυρίζεσθε) γιά νὰ τὸ πετύχουν. Ἡ μομφὴ ποὺ ἀποδίδετε στοὺς διωκόμενους λίαν ἐπιεικῶς κρίνεται ὡς προκλητικὴ καὶ δημιουργεῖ πολλὰ ἐρωτηματικὰ γιὰ τὴν γενικὴ πορεία τοῦ κοινοῦ ἀντιοικουμενιστικοῦ ἀγῶνα. Δυστυχῶς ἡ συμπεριφορά σας μᾶς ὁδηγεῖ στὴ σκέψη ὅτι εἶναι εὐκολώτερο νὰ κρίνεις καὶ νὰ κατηγορεῖς ἀνήμπορους καὶ ἀνίσχυρους μοναχούς, ἀπὸ τὸ νὰ βάλεις κατὰ τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου, ὁ ὁποῖος εἶναι καὶ ἡ αἰτία τοῦ κακοῦ.

Υ.Γ.: Θὰ ἐπαναλάβουμε μὲ τὸν τρόπο μας, τὸ ὑστερόγραφο τοῦ «Ἀντιαιρετικοῦ Ἐγκολπίου»:
α) Καὶ ἡ "Πατερική Παράδοση" δὲν πληρώνεται, οὔτε ἔχει καμία σχέση μὲ τοὺς Ἐσφιγμενῖτες. Καυτηριάζει μόνο τὴν ἀδικία, καὶ κυρίως, βλέπει ὅτι ἡ ἐκδίωξή τους εὐνοεῖ τὰ σχέδια τῶν Οἰκουμενιστῶν γιὰ τὴν πλήρη ἐπιβολή τους στὸν στρατηγικὸ χῶρο τοῦ Ἁγίου Ὄρους.
β) Καὶ ἡ "Πατερική Παράδοση" δὲν εἶναι ὑπὲρ τοῦ Οἰκουμενισμοῦ (τὸ ἴδιο ἰσχυρίζεται καὶ τὸ «Ἀντιαιρετικὸ Ἐγκόλπιο»), ἀλλ’ οὔτε ὑπὲρ τῶν Πατριαρχῶν, Ἐπισκόπων καὶ ἱστολογίων ποὺ προωθοῦν τὸν Οἰκουμενισμό, εἴτε μὲ τὴν σιωπή τους, εἴτε μὲ τὴν ἀνοχή τους, εἴτε μὲ τὴν ἔμμεση ἢ ἄμεση συμπόρευση, καὶ τοῦ δίνουν ἔτσι πίστωση χρόνου καὶ ἄνεση γιὰ νὰ προωθεῖ τὴν παναίρεση καὶ νὰ ἐπικρατήσει.


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Nα συλληφθη ΠΑΡΑΥΤΑ ο φωτογραφος που φωτογραφισε και μοιρασε την φωτογραφια με τις αναλυσεις τους στα φιλοπατριαρχικα και στα φιλοδεσποτικα ιστολογια και μονο.

Nα συλληφθη ΠΑΡΑΥΤΑ ο φωτογραφος που φωτογραφισε και μοιρασε την φωτογραφια με τις αναλυσεις τους στα φιλοπατριαρχικα και στα φιλοδεσποτικα ιστολογια και μονο.

 40.15 γεωγρ.πλάτος -24.14 μήκος).

κι επειδή το διαδίκτυο είναι μεγάλος ρουφιάνος, η υποβολή της φωτο στο exif scanner δείχνει ότι ελήφθη ακριβώς εδώ:

οπότε μάλλον (μάλλον, όχι 100% !) είναι αληθινή, εκτός αν πέσαμε σε κορυφαίο χάκερ καλόγερο και κατάφερε να αλλοιώσει τα πάντα.
Αρα υπαρχει οργανωμενο σχεδιο και ειδικα επιστρατευμενοι φωτογραφοι που μπορουν να βεβαιωνουν ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ την πλαστογραφησι ή μη μιας φωτογραφησης.



Και την δυνατοτητα να γινεται φωτομονταζ ή οχι.


Επομενως υπαρχουν καποιοι επιστρατευμενοι σπιουνοι του Αρχιαιρεσιαρχου Βαρθολομαιου που εκτελουν τις αηθεις και ανηθικες εντολες του. 


Απαιτουμε απο την Ελληνικη Αστυνομια την ΑΜΕΣΗ συλληψι τους.

koinothta


Υπό τη σκιά των επεισοδίων στο αντιπροσωπείο της Μονής Εσφιγμένου, στις Καρυές, πραγματοποιείται αύριο η συνεδρίαση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους.
Η συνεδρίαση είναι τακτική ωστόσο αγιορείτικες πηγές εκτιμούν πως δεν αποκλείεται η υπόθεση του κονακίου να απασχολήσει τα μέλη της Κοινότητας.
Στο μεταξύ, από πλευράς Οικουμενικού Πατριαρχείου δεν υπήρξε, επί του παρόντος, καμία σχετική ανακοίνωση.
Σήμερα στις Καρυές επικρατεί ηρεμία. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν σημειώθηκε οποιαδήποτε εξέλιξη.
Η πολιτική διοίκηση του Αγίου Όρους επισημαίνει ότι το ζήτημα, πλέον, εμπίπτει στην αρμοδιότητα της αστυνομίας και των εισαγγελικών αρχών.
Από τη πλευρά του ο εκπρόσωπος της παλαιάς αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου στο Άγιον Όρος, Ηρακλής Μωραϊτης, ανάφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι “αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται εντός των Καρυών και εκτελούνται περιπολίες, ωστόσο δεν υπάρχει αστυνομική παρουσία γύρω από το κονάκι”.
Ο ίδιος δήλωσε ότι “μέσα στο κονάκι βρίσκονται περίπου 50 άτομα, εκ των οποίων οι μοναχοί είναι λιγότεροι από δέκα ενώ οι υπόλοιποι είναι λαϊκοί που έχουν έλθει για να υποστηρίξουν τους μοναχούς”.
Χθες από την πλευρά της νέας αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου κατατέθηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναφορά για τις σχετικές ενέργειες των αστυνομικών αρχών και συγκεκριμένα του αστυνομικού τμήματος Καρυών, της αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκιδικής και του αρχηγείου στην Αθήνα.
“Η αναφορά περιγράφει τις ενέργειες των προσώπων που ασχολήθηκαν με το θέμα, ξεκινώντας από τις 18 Απριλίου του 2013, οπότε δόθηκε εντολή από τον πολιτικό διοικητή του Αγίου Όρους για την εκκένωση του αντιπροσωπείου της μονής στις Καρυές, και φτάνει μέχρι τις 15 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία δημοσιεύτηκε η απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής για την εκτέλεση της απόφασης” εξηγεί στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δικηγόρος, Διογένης Καραγιαννακίδης.
Ο ίδιος κάνει λόγο για αδράνεια από πλευράς αστυνομίας και ζητά τη συνδρομή της για την εκτέλεση των σχετικών αποφάσεων. “Η εκτέλεση των αποφάσεων εκκρεμεί” αναφέρει χαρακτηριστικά και τονίζει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να υλοποιηθούν.
Παράλληλα ο κ. Καραγιαννακίδης αναφέρει ότι μετά την παραγγελία του εισαγγελέα την περασμένη Δευτέρα για συλλήψεις, λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο αντιπροσωπείο της Μονής Εσφιγμένου, ο ίδιος κατέθεσε -την ίδια μέρα- μηνυτήρια αναφορά εναντίον 12 ατόμων και κατά παντός υπευθύνου.
Σε αυτά περιλαμβάνονται έξι άτομα που βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο της Μονής Εσφιγμένου και κατονομάζονται ως “ηθικοί αυτουργοί” των πράξεων που τελέστηκαν αλλά και όσα άτομα βρέθηκαν μέσα στο κτίριο όπου έγιναν τα επεισόδια.
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο αντιπρόσωπος της νέας αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου, πατήρ Γαβριήλ αναφέρθηκε σε μια διάχυτη ανησυχία που υπάρχει στην περιοχή των Καρυών, και από την πλευρά της Ιεράς Κοινότητας αλλά και από τους απλούς μοναχούς.
Σημείωσε, επίσης, ότι “πολλοί είναι εκείνοι που δέχτηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα από ανθρώπους που ζητούν την υποστήριξη της παλαιάς αδελφότητας” και τόνισε πως τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν συνέβησαν σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από τον ναό του Πρωτάτου, το κτίριο της Ιεράς Επιστασίας της Ιεράς Κοινότητας, την έδρα της πολιτικής διοίκησης και το κτίριο της αστυνομίας.
Αναφερόμενος στα γεγονότα αυτά και ο εκπρόσωπος της παλαιάς αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου στο Άγιον Όρος, Ηρακλής Μωραϊτης, υποστήριξε ότι “από την πλευρά των μοναχών δεν έγινε χρήση μολότοφ αλλά πετάχτηκε ένα στουπί προς ένα μηχάνημα που επιχειρούσε να σπάσει την πόρτα και με μόνο σκοπό να απομακρυνθεί ο οδηγός του”.
Υποστήριξε, μάλιστα, ότι “το γεγονός αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσουν και οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο περιστατικό”.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου