Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Μας...κατεφθασε με ...γελια 

πλατεια και γεματα

και πλουσια ...ευτυχια... Δειτε τον. 



Επτελους μας ηρθε ο νεος ....θεοκλητος παληοελλαδιτης για να ....μας σωση, αφου εμεις εδω επανω οι Μακεδονες δεν εχουμε κληρικους για να μας βοηθησουν πνευματικα, ετσι πιστευει ο ...Αχυρενιος της μητροπολεως των Αθηνων αλλα και ο ....θεοκλητος και ....θεοσταλτος!!!!


Γι αυτο και ο ..γεροντας του, που εχει την ιστορια του και εκεινος με τις .....αστυνομιες, καταφερε να προωθηση τον υιο του και να μας τον στειλη ...πεσκεσι στην Αρναια.
Και αφου ο υιος του ....θεοαποσταλμενος καταφερε να αποδιωξη τους ΙΛΙΓΓΟΥΣ του, οπως ο ιδιος ειπε, λογω του βαρους του επισκοπικου αξιωματος, κατεφθασε αγαλλομενω τω ποδι για να παρη τον τιτλο πασης Χαλκιδικης.



Και αφου κυριε παληοελλαδιτη αισθανθηκες ΙΛΙΓΓΟ για το αξιωμα γιατι δεν εφευγες στην ερημο, για να μην αναλαβης το αξιωμα;
Ετσι δεν εκαναν και δεν ενεργουσαν οι Αγιοι Πατερες;
Γιατι δεν τους μιμηθηκες;
Και μιμηθηκες τα κακεκτυπα Βαρθολομαιον, Ιερωνυμον και τον μεταθετομανη γεροντα σου Αλεξανδρον τον ...θαυματοποιον;
Τελος παντων, εσυ δεν θασαι καλυτερος απο τους αλλους αν σε κρινουμε απο οσα ειπες σημερα στην ενθρονισι σου στην Αρναια.
Δηλωσες κυριως ....υποταγη, οπως ζητησε ο απεσταλμενος της ....αυλης του "πατριαρχου", ο κουρεμενος και ξυρισμενος νεαρουλης δεσποτης, το "χαρμα των οφθαλμων".
Ο αντιπροσωπος αυτος του Αρχιαιρεσιαρχου, λοιπον, ζητησε με επιμονη την υποταγη σου στον Αρχιαιρεσιαρχη και εσυ εδωσες τον ορκο τυφλης υποταγης, μετα μεγαλης μαλιστα ....συγκινησεως!!!
Γιατι αραγε τοση συγκινησι;
Πολλα τα ανεξηγητα!!!



Δεν ξεχασε βεβαια να μας τονιση το κοπελακι αυτο της ...κακοφημης αυλης, οτι εμεις εδω οι Μακεδονες ανηκουμε στην μεγαλη και καταταλαιπωρημενη εκκλησια των του Χριστου πενητων, την εκκλησια της Κωνσταντινουπολεως, ετσι για να μην το ξεχναμε, δηλαδη.


 
Μας ειπες ομως και αλλα πολλα και διαφορα οτι θαχης αγαστη συνεργασια με τους ξενοκινητους και προσκυνημενους πολιτικους που απομυζουν το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και αυτο το ειπες και μια και δυο και περισσοτερες φορες για να το ακουσουν καλα, αφου ηταν παροντες. 
Μεχρι και τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ ειδαμε οτι ηρθαν απο εκει κατω απο την παληα Ελλαδα, που εκει ευδοκιμουν αυτα ιδιαιτερα.



Και τωρα τι εμεις αλλο να σου πουμε;


Αναρωτιομαστε πως θα ποιμανης σε αυτον τον τοπο που δουλεψαν καποιοι αλλοι κληρικοι που τους γνωριζουν και οι πετρες; 
Που μπηκες εσυ μπροστα τους με τα γλυψιματα σου και πηρες τον θρονο που ανηκει σε αυτους που ο λαος τους λατρευει;



Ευχομαστε ...καλη διαμονη και καθολου αραλικι οπως την κανουν οι αλλοι...
Ενταξει παληοελλαδιτη ....θεοκλητε και ας μας συγχωρηση ο Θεος που αντιμιλησαμε και σε εναν απο μακρυα απεσταλμενο Του.
Εμεις συνηθιζουμε να αντιμιλαμε και σε ...θεοκλητους και σε ....θεοσταλτους!!!!

Συγκέντρωση υπογραφών υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σκάλα Ναυπακτίας


Συγκέντρωση υπογραφών σε Ψήφισμα, άρχισε από φίλους και συμπαραστάτες των μοναχών, της Μονής Μεταμορφώσεως, υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Σκάλα Ναυπακτίας!

Διαβάστε το ψήφισμα...

ΨΗΦΙΣΜΑ

Δηλώνουμε δημόσια, προς κάθε Αρχή και προς κάθε ενδιαφερόμενο την επιθυμία μας, και τη στήριξή μας, ώστε το Κοινόβιο της Μοναστικής Αδελφότητος της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Σκάλα Ναυπακτίας, να συνεχίσει ανεμπόδιστα το έργο του, όπως αυτό αδιάλειπτα από την ίδρυσή του (1980) λειτουργεί, ως αυτοδιοίκητος οργανισμός ανιδιοτελούς προσφοράς στην κοινωνία και την Εκκλησία.

Και πιο συγκεκριμένα, 

δηλώνουμε την επιθυμία μας να παραμείνει όπως τόσα χρόνια το γνωρίζουμε:

Α) ως ιερός τόπος, όπου η Θεία Λατρεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, τελείται ασίγαστα και αυθεντικά, παρηγορώντας τις καρδιές μας και

Β) ως ζωντανό παράδειγμα της Ορθόδοξης Μοναστικής Παράδοσης, μέσα σε έναν κόσμο όλο και πιο ιδιοτελή και εκκοσμικευμένο·

δηλαδή, ως ιεραποστολικό κέντρο ομολογίας και προσφοράς στην τοπική κοινωνία και την ευρύτερη περιοχή της.

θρησκευτική 

 

και πολιτική σχιζοφρένεια…

 




Η ευαγγελική περικοπή της προηγούμενης Κυριακής αναφερόταν στον άφρονα πλούσιο. Και σε όλους τους, εν μαμωνά, ομοϊδεάτες του…
Η αυριανή (25-11-12) Κυριακή αναφέρεται σε κάποιον θρησκευτικά σχιζοφρενή. Και βέβαια, και στους δικούς του, αντίστοιχα, ομοϊδεάτες…
Πού έγκειται η θρησκευτική του σχιζοφρένεια;
Στο γεγονός ότι, ενώ ήταν πλούσιος, πίστευε πως παράλληλα ήταν και ευσεβής και ενάρετος.
Και σαν τέτοιος, ζήτησε από το Χριστό να του πει τι έπρεπε να κάμει, για να κερδίσει την αιώνια ζωή.

-Να τηρείς τις εντολές! του είπε ο Χριστός.

-Τις εντολές τις έχω τηρήσει όλες από μικρό παιδί, είπε με βεβαιότητα ο πλούσιος.

Αλλά τα πλούτη του πρόδιδαν ότι κάθε άλλο, παρά την αλήθεια έλεγε…
Και, για να γίνει αυτό αντιληπτό, ας πάρουμε ένα έμμεσο παράδειγμα:
Οι δικαστές, για παράδειγμα, δικάζουν και καταδικάζουν και επιβάλλουν, συχνά, πολυχρόνιες φυλακίσεις, σε κλέφτες και φονιάδες.
Και ασφαλώς δεν περνά από το νου τους ότι μπορεί να είναι και οι ίδιοι κλέφτες ή φονιάδες.
Με την έννοια ότι χειρίζονται το ύψιστο κοινωνικό αγαθό, που είναι η δικαιοσύνη.
Η οποία δικαιοσύνη στηρίζεται, δυστυχώς, σε μεγάλο ποσοστό, σε άδικους και μεροληπτικούς νόμους. Με τους οποίους παίρνονται αποφάσεις, που μπορεί να έχουν καταλυτικές συνέπειες για τη ζωή κάποιων άλλων ανθρώπων…
Αρκεί να σκεφτούμε, για παράδειγμα, τη απόφαση του Σ. τ. Ε, με την οποία κρίθηκε συνταγματικό το μνημόνιο.
Το οποίο μνημόνιο και η σχετική απόφαση, ενώ ευνόησαν τα συμφέροντα των πλουσίων και των τοκογλύφων, είχαν οδυνηρές συνέπειες για μεγάλη μερίδα του λαού! Αφού κάποιοι, εξαιτίας τους, έμειναν άνεργοι, άστεγοι, κατάντησαν στην έσχατη ένδεια και οδηγήθηκαν ακόμη και στο θάνατο…
Θα μπορούσε κάποιος να πολλαπλασιάσει τα παραδείγματα. Με τα οποία αποδεικνύεται ότι η δημιουργία και η διατήρηση του πλούτου δεν μπορεί να συνδυαστεί με την τήρηση των εντολών.
Δεν έλεγε, λοιπόν, την αλήθεια ο πλούσιος του Ευαγγελίου. Αλλά ο Χριστός δεν θέλησε να τον προσβάλει. Και με μια εις άτοπον-σωκρατική- απαγωγή τον οδήγησε ν’ αποκαλύψει ο ίδιος την πραγματικότητα του πλούτου:

Αν, του είπε, θέλεις να γίνεις τέλειος, δεν έχεις παρά να πουλήσεις όλα σου τα υπάρχοντα και να τα δώσεις στους φτωχούς.
Αυτό δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό του πλουσίου:
Έβαλε στη ζυγαριά της καρδιάς του τα πλούτη του και τους συνανθρώπους του. Και η ζυγαριά έγειρε αποφασιστικά προς την πλευρά του πλούτου.
Για να φύγει απογοητευμένος. Και να επακολουθήσει η γνωστή επωδός του Χριστού:

Ότι είναι ευκολότερο να περάσει μια καμήλα απ’ την τρύπα του βελονιού, παρά ένας πλούσιος να μπει στη βασιλεία του Θεού!

Και, όπως γράφαμε και το προηγούμενο σαββατοκύριακο, μπορεί εύλογα να προβληθεί από εμάς τους τωρινούς Έλληνες η εύλογη ένσταση:
Ποια σημασία μπορεί να έχει το παράδειγμα του πλουσίου του Ευαγγελίου για μας, που ζούμε στα όρια της επιβίωσης; Και κάποιοι άλλοι, ασφαλώς πολύ χειρότερα…
Και όμως, όπως λέγαμε και στην περίπτωση του άφρονος πλουσίου, έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Γιατί πέρα απ’ την αφροσύνη μας αποκαλύπτεται και η θρησκευτική, αλλά και η πολιτική μας σχιζοφρένεια.
Γιατί πολλοί από μας μπορεί στην προσωπική τους ζωή να είναι καθόλα έντιμοι και δίκαιοι με τους συνανθρώπους τους.
Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στην κοινωνική τους ζωή. Και πιο συγκεκριμένα στην πολιτική.
Αφού, όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει στηρίζουν τα κόμματα και τους πολιτικούς της αδικίας, του πλούτου και της τοκογλυφίας.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι πλούσιοι αποτελούν τη συντριπτική μειοψηφία, ενώ οι φτωχοί τη συντριπτική πλειοψηφία.
Κι όμως η θρησκευτική και πολιτική σχιζοφρένεια ενός μεγάλου μέρους της φτωχολογιάς έχει σαν αποτέλεσμα να εξουσιάζουν και ν’ αποφασίζουν διαρκώς οι πλούσιοι…
Και συμβαίνει το ακατανόητο και απίστευτο:
Στην Εκκλησία να προσκυνούμε το Χριστό και στις εκλογές ψηφίζουμε τους αντίχριστους, τους σιωνιστές και τους σατανιστές.
Τους κανακάρηδες της Μπίλντεμπεργκ, της Τριμερούς, του σιωνισμού, του ναζισμού…
Και είμαστε, μολαταύτα, υπερήφανοι για τη θρησκευτική και πολιτική μας σχιζοφρένεια!…
παπα-Ηλίας
http://papailiasyfantis.wordpress.com
Η νοσταλγια του Χρυσαετου 

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ



EΦΥΓΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ 


και ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ

 

ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ





 




… ῞Ενας αἰώνας ζωῆς γεμάτος ἀγῶνες καὶ ταλαιπωρεῖες καὶ μόχθους, μέρα καὶ νύχτα, γιὰ τὸν Χριστὸ καὶ τὴν ῾Ελλάδα. 
῾Ο ἀκούραστος μαχητὴς Καντιώτης, ὅπως τὸν ἤξερε ὅλη ἡ ῾Ελλάδα καὶ τὸν θεωροῦσε ὡς τὸν ἄτυπον ᾿Αρχηγὸν τῆς ῾Ελληνικῆς ᾿Εκκλησίας γιατὶ ἐκεῖνος πάλευε νύχτα καὶ μέρα μὲ τὰ θηρία, καὶ δίκαια τὸν θεωροῦσε ὡς τὸν πραγματικόν, τὸν ἀληθινὸν ᾿Αρχιεπίσκοπον, μὲ τὶς θυελλώδεις συγκεντρώσεις καὶ ὁμιλίες του στην ᾿Αθήνα καὶ στὴν ἐπαρχία καὶ τὰ δυναμικὰ συλλαλητήρια ἐναντίον τῶν Καρναβάλων καὶ τῶν Φεστιβὰλ ἐκείνης τῆς ἐποχῆς. ῎Ελεγαν «Καντιώτης» καὶ ξεσηκώνονταν ὅλη ἡ ῾Ελλάδα καὶ ἔτρεμαν οἱ ἔνοχοι…
Δὲν μπόρεσα νὰ μιλήσω πολὺ στὸ τηλέφωνο. Τὰ σωθικά μου ταράχτηκαν. ῎Αφησα τὸ ἀκουστικὸ καὶ σήκωσα φωνὴ στὸν οὐρανό·

 

—Θεέ μου, εἶπα. ῎Αφησέ μας ἀκόμα ζωντανὸν τὸν Γέροντα Αὐγουστῖνον! ῎Αφησέ τον ἀνάμεσά μας, ἄφησέ τον, τὸν χρειαζόμαστε πολὺ αὐτὴν τὴν ὥρα!…
 


Νὰ ὑπάρχη ἡ ἀνάσα του, νὰ ὑπάρχη ἡ παρουσία του, νὰ μᾶς κατευθύνη ὁ λόγος του, νὰ μᾶς παραδειγματίζη τὸ ἀτρόμητο θάρρος του, νὰ μᾶς καθοδηγῆ τὸ ἀγωνιστικό του φρόνημα, ἡ ἀληθινή του πίστη, ἡ ἀσυμβίβαστη πορεία του, ἡ παραδειγματικὴ ἀφιλοχρηματία του, ὁ καθαρός του βίος, ὁ στεντόρειος λόγος του, ἡ φωτισμένη διδαχή του, ἡ ἀκλόνητη ἀντίστασή του στοὺς ἰσχυρούς, ἡ ποιμαντική του ἀγρύπνια, ἡ πολεμική του ρωμαλεότητα, ἀλλὰ καὶ ἡ ἀπέραντη καλωσύνη του γιὰ τοὺς πονεμένους, μετὰ δικαιοσύνης καὶ πραότητος.
 



Τί πρῶτον καὶ τί δεύτερον νὰ ἐπαινέσω καὶ νὰ ἐξάρω στὸν ἄξιον αὐτὸν καὶ ὑπεράξιον κληρικὸν καὶ μαχητὴν καὶ ὑποδειγματικὸν φορέα τοῦ γραπτοῦ καὶ προφορικοῦ λόγου. Λιγοστεύουν οἱ καθαρὲς καὶ τίμιες καὶ δυνατὲς φωνὲς τῆς ἀληθείας τοῦ Χριστοῦ στὶς μέρες μας καὶ ὅσες ἀπέμειναν οἱ ἐλεγχόμενοι μηχανισμοὶ τῆς μεγάλης δημοσιότητος τὶς ἔχουν βάλει στὸ περιθώριον τῆς σιωπῆς καὶ δὲν τὶς ἀφήνουν νὰ ἀκουστοῦν εὐρύτερα. Ξεχνοῦν ὅμως τὸν λόγον «῎Αλλαι μὲν βουλαὶ ἀνθρώπων, ἄλλα δὲ ὁ Θεὸς κελεύει». Μπορεῖ νὰ φεύγουν ἕνας-ἕνας καὶ νὰ πηγαίνουν νὰ ἀναπαυθοῦν «εἰς τὴν κατάπαυσιν τοῦ Κυρίου» οἱ μεγάλοι Γεροντάδες Παΐσιος, Πορφύριος, ᾿Ιάκωβος, Σωφρόνιος καὶ ἄλλοι ἕως τοὺς ὁσιολογιωτάτους Μοναχοὺς τοῦ ῾Αγ. ῎Ορους, ὅπως ὁ Θεόκλητος Διονυσιάτης προσφάτως καὶ ἄλλοι λαϊκοὶ θεολόγοι, ἀλλὰ ὁ Θεὸς μπορεῖ νὰ ἀναστήση «τέκνα ᾿Αβραὰμ» ἀκόμα καὶ ἀπὸ τὶς πέτρες λέγει τὸ Εὐαγγέλιον (Ματθ. Γ´ 9). ῍Ας τὸ ἔχουν ὑπ᾿ ὅψιν οἱ διῶκτες τῆς Πίστεως, ποὺ γέμισαν τὸν τόπον καὶ ἔδωσαν φωνὴν στοὺς ἀκατάρτιστους ψευτοδιανοουμένους καὶ ψευτοκαθηγητάδες καὶ ψευτοσυγγραφεῖς καὶ ψευτοκουλτουριάρηδες, ποὺ κάνουν τὸ μυαλό τους ζυγαριὰ καὶ ζυγίζουν τὰ σύμπαντα καὶ μάλιστα τὰ πνευματικὰ ζητήματα καὶ ὡσὰν σύγχρονοι Προκροῦστες τεμαχίζουν τὴν ἀλήθεια καὶ τὴν πραγματικότητα πάνω στὰ δαιμονικὰ νεκροκρέββατά τους καὶ τὴν κόβουν καὶ τὴν ράβουν ὅπως θέλουν, γιὰ νὰ εἶναι σύμφωνοι μὲ τὴν «πρόοδο» καὶ τὸν «ἐκσυγχρονισμό» καὶ τὴν «Νέα ᾿Εποχή» καὶ μὲ τὸν δικό τους «πολιτισμό».
 


῾Ο Χριστὸς διώκεται καὶ πάλι καὶ σταυρώνεται μὲ πολλοὺς τρόπους. Καὶ ὄχι μόνον ἀπὸ τοὺς ἀλλόπιστους καὶ ἀλλόθρησκους καὶ τοὺς ἄθεους, ἀλλὰ καὶ ἀπὸ τοὺς χριστεπώνυμους φαρισαίους, ποὺ εἶναι καὶ οἱ χειρότεροι ἐχθροὶ τῆς ᾿Εκκλησίας, ὅπου μπαινοβγαίνουν ἐλεύθερα, ὅσον καὶ ὑποκριτικά. Εἶναι οἱ ψευδοδιδάσκαλοι καὶ οἱ ψευδάδελφοι καὶ οἱ χριστέμποροι, ποὺ ἔχουν ὄψη προβάτου, ἀλλὰ μέσα τους εἶναι λύκοι ἅρπαγες καί… «Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόματί μου»… 



῎Ετσι μένουν γιὰ νὰ ὑπηρετήσουν καὶ νὰ ὁμολογήσουν τὸν Χριστὸν μερικοὶ «ἀφελεῖς» κατὰ τὴν λογικὴν τοῦ κόσμου, μερικοὶ «τρελλοί» κατὰ κόσμον καὶ μερικοὶ ἀποφασισμένοι καὶ ἀσυμβίβαστοι καὶ ὄντες ὑπέρφρονες, ὅπως ὁ Γέροντας Αὐγουστῖνος (ὑπέρφρων σημαίνει ὁ τὰ ἄνω φρονῶν, γιὰ νὰ μὴ παρερμηνευθῆ ἡ λέξις) καὶ ἐδῶ πρέπει νὰ θυμίσω, ὅτι πῆγαν κάποτε στὴν Φλώρινα οἱ ἀπεσταλμένοι τῆς κολασμένης ᾿Αθήνας νὰ τὸν ἐξετάσουν, Μητροπολίτην ὄντα, καὶ νὰ τὸν χαρακτηρίσουν… τρελλόν! Ποιόν; Τὸν μόνον σωφρονοῦντα πολεμιστὴν αὐτοῦ τοῦ τόπου κατὰ πάντα!… Κι ἐκεῖνος, ὡς ὄντως ἐχέφρων κατὰ Θεόν, τοὺς ἔκλεισε τὴν πόρτα…
 



—Θεέ μου! ῎Αφησέ μας ἀκόμα ζωντανὸν τὸν Γέροντα Αὐγουστῖνον!
 



Μᾶς ἀρκεῖ ἀκόμα καὶ ἡ σκιά του, ἡ ζωντανὴ μορφή του, ἡ εὐλογία του, τὸ ἤρεμο βλέμμα τῆς σοφίας του, ἡ παρουσία του ἀνάμεσά μας, ὅταν κάθε βράδυ οἱ ὀθόνες τῆς τηλεοράσεως ἐξαπολύουν μυριάδες δαίμονες, μὲ τὴν μορφὴν γυμνῶν καὶ ἡμιγύμνων γυναικῶν καὶ ἄλλων βλαβερῶν θεαμάτων, ἐξ ἀφορμῆς καρναβαλιῶν καὶ δῆθεν καλλιτεχνικῶν ἐκδηλώσεων καὶ μουσικοχορευτικῶν θεαμάτων, ἐνῶ πρὶν ἀπὸ δεκαετίες ὁ πολιὸς καὶ σεβαστὸς Γέροντας Αὐγουστῖνος χτυποῦσε καμπάνες καὶ φώναζε δυνατὰ καὶ προειδοποιοῦσε ὅτι ὁ τόπος μας θὰ καταντήση σὰν τὰ Σόδομα καὶ τὰ Γόμμορα, ὅπως καὶ ἔγινε καὶ γέμισε ἡ χώρα μὲ ναρκωτικὰ ὅλων τῶν εἰδῶν καὶ μὲ πορνεῖα ὅλων τῶν εἰδῶν καὶ ἡ ὁμοφυλοφιλία σήκωσε κεφάλι καὶ ζητᾶ μὲ θρασύτητα χιλίων πιθήκων ἰσοτιμία καὶ ἰσονομία καὶ ἐπισήμους γάμους καὶ ἀλλαγὴ νομοθεσίας καὶ υἱοθεσίες τέκνων καὶ ἔχει τόσην διάδοσιν καὶ ἐξάπλωσιν, ὥστε ἀπειλεῖ πλέον φανερά, μὲ ἐπίσημες ἀνακοινώσεις τῶν ὁμοφυλοφιλικῶν ὀργανώσεων (!) τοὺς πολιτικοὺς ὑποψηφίους τί θὰ πράξουν γι᾿ αὐτοὺς ὅταν ἐκλεγοῦν!!! ᾿Ιδού κατάντημα!
 


—Θεὲ καὶ Κύριε! Λυπήσου τὴν παραπεσοῦσαν χώρα μας καὶ σῶσε τὸν λαόν σου! 
Λυπήσου ὅσους πιστεύουν ἀκόμα καὶ ἐλπίζουν σὲ Σένα καὶ ἀναζητοῦν ὁδηγοὺς καὶ ἀναστήματα, ὡσὰν τὸν Γέροντα Αὐγουστῖνον, ποὺ τὸν ἐρχόμενον ᾿Απρίλιον γίνεται ἑκατὸν χρονῶν!
 


Θέλει ὁ λαός μας ἄξιους καὶ καθαροὺς ἡγέτες, χωρὶς «κουσούρια», νὰ τὸν ὁδηγήσουν καὶ νὰ τὸν καθοδηγήσουν στὴν εὐθεῖαν ὁδὸν τῆς σωτηρίας καὶ ὄχι στοὺς γκρεμοὺς τῆς ἀπωλείας. 
Θέλουν Ποιμένες νὰ τοὺς ποιμαίνουν καὶ ὄχι χρηματολάτρες, ποὺ νὰ τοὺς προδίδουν καὶ νὰ τοὺς δένουν χειροπόδαρα στὸ ἅρμα τοῦ δαιμονικοῦ Οἰκουμενισμοῦ, τῆς Νέας Τάξεως καὶ τοῦ Παπισμοῦ μὲ τὰ χίλια πρόσωπα…
 


Λυπήσου μας, Θεέ μου, καὶ κράτησε στὴν ζωὴ αὐτὴν ζωντανὸν τὸν Γέροντα τῆς Φλωρίνης, μέχρι νὰ ἀναδειχθοῦν νέοι ἄξιοι Ποιμενάρχες καὶ ὁδηγοὶ τοῦ Πιστοῦ Λαοῦ, ποὺ ὑπάρχουν ἀσφαλῶς καὶ γρήγορα ἡ Θεία Χάρις θὰ τοὺς προβάλη στὸ Πανελλήνιον, πρὶν τὰ «ἔσχατα γίνουν χείρονα τῶν πρώτων». 
῾Ο λαὸς ἀναστενάζει… 
Καὶ μέσα στοὺς ἀναστενα­γμούς του θυμᾶται τὸν Ψαλμὸν τοῦ Δαβίδ, ποὺ λέγει: «Αἱ ἡμέραι τῶν ἐτῶν ἡμῶν ἐν αὐτοῖς ἑβδομήκοντα ἔτη, ἐὰν δὲ ἐν δυναστείαις, ὀγδοήκοντα ἔτη, καὶ τὸ πλεῖον αὐτῶν κόπος καὶ πόνος· ὅτι ἐπῆλθε πραότης ἐφ᾿ ἡμᾶς, καὶ παιδευθησόμεθα» (Ψαλμ. ΠΘ´, 10). ῾
Ο λαὸς κλαίει μέσα του καὶ Σὲ παρακαλεῖ·
 


—«᾿Επίβλεψον ἐξ οὐρανοῦ καὶ ἴδε…».
῾Ως Παντογνώστης, Θεέ μου, γνωρίζεις, ὅτι ὑπάρχουν μυριάδες μυριάδων ψυχὲς ῾Ελλήνων, ποὺ «δὲν ἔκλιναν γόνυ τῷ Βάαλ» τῆς Νέας ᾿Εποχῆς, ἀλλὰ πιστεύουν καὶ ἐλπίζουν σὲ Σένα τὸν μόνον ἀληθινὸν Θεὸν «καὶ ὃν ἀπέστειλας ᾿Ιησοῦν Χριστόν» καὶ πάλιν καὶ πολλάκις δέονται καὶ Σὲ παρακαλοῦν·

 


–Θεὲ τῶν οἰκτιρμῶν! ῾Ο Θεὸς τῶν πνευμάτων καὶ πάσης σαρκός, ἄφησέ μας ἀκόμη ζωντανὸν τὸν Γέροντα Αὐγουστῖνον, ὡς σημεῖον ἀναφορᾶς καὶ εὐλογίας καὶ ἀνάστησον ἀνταξίους συνεχιστὲς τοῦ ἔργου καὶ τῆς πορείας του, διότι βυθιζόμαστε… καθημερινῶς στὰ μολυσμένα καὶ ταραγμένα νερὰ τοῦ κόσμου τούτου. 
Κύριε, ἐλέησον!…  

Π. Σωτηρχος
 Χρειαζόμαστε ηγέτες σαν αυτή την Κυρία!  Αυστραλιανή Πρωθυπουργό Julia Gillard
 


Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ – Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!

Ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard - Australia σε ελεύθερη μετάφραση


 


"" Οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΩΣΤΟΥΝ.... 
Είτε σας αρέσει είτε όχι. 
Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. 
Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών.
Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.

 


Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. 
Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας να μάθετε την γλώσσα μας.

 


Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. 
Εάν ο Θεός σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

 


Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. 
Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και χαρούμενη ειρήνη μαζί μας.

 


Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα.  
Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία:
 ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

 


'Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. 
Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. 
Εσείς επιλέξατε να έλθετε εδώ. 
 Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε."






  

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ 

ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !  

(π. Βασίλειος Βολουδάκης)
 
 

 
 
 
Ο π. Βασίλειος αναφέρει πως η ορθόδοξη πίστη πρέπει να βιώνεται σύμφωνα με τους άγιους Πατέρες μας και όχι με βάση την προσωπική αντίληψη του κάθε ενός πνευματικού που δεν έχει αναφορά στα δόγματα της Πίστεως μας, τα οποία  είναι η  Αλήθεια. 
 
 
 
Τονίζει πως με το να προτρέπει ο πνευματικός τον πιστό να ακολουθήσει κάτι διαφορετικό από αυτό που όρισε ο Χριστός, δημιουργώντας έτσι την δική του πνευματική σχολή , καταντήσαμε Προτεσταντική Ορθοδοξία. 
 
 
Οι πιστοί , από την άλλη , θα πρέπει να ταπεινωθούμε και να παραδεχτούμε την αδυναμία μας και να μην επιθυμούμε να βρούμε δικαίωση για ό,τι δεν καταφέρνουμε, διαχωρίζοντας  τους Πνευματικούς σε ελαστικούς ή αυστηρούς, κάτι που δεν κάνουμε όταν είναι να επιλέξουμε γιατρό για την σωματική μας αρρώστια. 
 
 
Επίσης μιλά για την νηστεία  και τα οφέλη της και ότι το χριστιανικό ήθος θα πρέπει να διαφέρει από το κοσμικό .



( Απόσπασμα από την ομιλία του π. Βασιλείου Βολουδάκη στην αίθουσα της πνευματικής εστίας
" ΥΠΑΚΟΗ" την Κυριακή 18~11~2012 )

“Ντροπή Έλληνες” !…



«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
Γιάννης Μακρυγιάννης

…Τότε, εκεί που καθόμουν εις το περιβόλι μου και έτρωγα ψωμί, πονώντας από τις πληγές, όπου έλαβα εις τον αγώνα και περισσότερο πονώντας δια τις μέσα πληγές όπου δέχομαι δια τα σημερινά δεινά της Πατρίδος, ήλθαν δύο επιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μου ξηγώνται έτσι:

«Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη»!
Εγώ, στην άθλιαν κατάστασίν μου, τους λέγω:

«Αδελφοί, με αδικείτε. Ελλάδα δεν πουλάω, νοικοκυραίγοι μου. Τέτοιον αγαθόν πολυτίμητον δεν έχω εις την πραμάτειαν μου. Μα και να τό’ χα, δεν τό’ δινα κανενός.

Κι’ αν πουλιέται Ελλάδα, δεν αγοράζεται σήμερις, διότι κάνατε τον κόσμον εσείς λογιώτατοι, να μην θέλει να αγοράσει κάτι τέτοιο».
Έφυγαν αυτοί. Κι’ έκατσα σε μίαν πέτραν μόνος και έκλαιγα. Μισός άνθρωπος καταστάθηκα από το ντουφέκι του Τούρκου, τσακίστηκα εις τις περιστάσεις του αγώνα και κυνηγιέμαι και σήμερον.
Κυνηγιώνται και άλλοι αγωνιστές πολύ καλύτεροί μου, διότι εγώ είμαι ο τελευταίος και ο χειρότερος. Και οι πιο καλύτεροι όλων αφανίστηκαν.
Αυτοί που θυσίασαν αρετή και πατριωτισμόν, για να ειπωθεί ελεύτερη η Ελλάδα κι’ εχάθηκαν φαμελιές ολωσδιόλου, είπαν να ζητήσουν ένα αποδειχτικόν που να λέγει ότι έτρεξαν κι’ αυτοί εις την υπηρεσίαν της Πατρίδος και Τούρκο δεν άφηκαν αντουφέκιγο.
Πήγε να’ νεργήσει η Κυβέρνηση και βγήκαν κάτι τσασίτες και σπιγούνοι, που δουλεύουν μίσος και ιδιοτέλεια, και είπαν «όχι».
Και είπαν και βρισιές παλιές δια τους αγωνιστές. Για να μην πάρουν το αποδειχτικόν, ένα χαρτί που δεν κάνει τίποτες γρόσια.
Πατρίδα να θυμάσαι εσύ αυτούς όπου, δια την τιμήν και την λευτερίαν σου, δεν λογάριασαν θάνατο και βάσανα. Κι’ αν εσύ τους λησμονήσεις, θα τους θυμηθούν οι πέτρες και τα χώματα, όπου έχυσαν αίματα και δάκρυα.
Θεέ, συχώρεσε τους παντίδους, που θέλουν να μας πάρουν τον αγέρα που αναπνέομεν και την τιμήν που με ντουφέκι και γιαταγάνι πήραμε.
Εμείς το χρέος, το κατά δύναμιν, επράξαμεν. Και αυτοί βγήκαν σήμερον να προκόψουν την Πατρίδα. Μας γέμισαν φατρία και διχόνοιαν. Και την Πατρίδα δεν την θέλουν Μητέρα κοινή. Αμορόζα εις τα κρεβάτια τους την θέλουν. Γι’ αυτό περνούν και ρεθίζουν τον κόσμον με τέχνες και καμώματα.
Και καζαντίσαν αυτοί πουγγιά και αγαθά και αφήκαν τους αγωνιστές, τις χήρες και τα ορφανά εις την άκρην. Αυτοί είναι οι ανθρώπινοι λύκοι, που φέραν δυστυχήματα και κίντυνον εις τον τόπον. Ας όψονται.

Τότε που η Τουρκιά εκατέβαινε από τα ντερβένια και ολίγοι έτρεχαν με ολίγα ντουφέκια, με τριχιές δεμένα, να πολεμήσουν, θέλοντας λευτεριάν ή θάνατον, οι φρόνιμοι ασφάλιζαν τις φαμελιές τους εις τα νησιά κι’ αυτοί τρέχαν εις ρεματιές και βουνά, μη βλέποντας ποτέ Τούρκου πρόσωπον. Κι’ όταν ακούγαν τα ντισμπάρκα των Τούρκων, τρέχαν μακρύτερα.

Τώρα θέλουν δικήν τους την Πατρίδα και κυνηγούν τους αγωνιστές.

Εγίναμε θηρία που θέλουν κριγιάτα (κρέατα) ανθρωπινά να χορτάσουν. Και χωρίζουν τον κόσμον σε πατριώτες και αντιπατριώτες. Αυτοί γίναν οι σημαντικοί της Πατρίδος και οι άλλοι να χαθούν. Δεν ξηγιώνται γλυκότερα να φυλάξωμεν Πατρίδα και να δούμεν λευτερίαν πραγματικήν.

Ρωμαίγικον δεν φτιάχνεται χωρίς ούλλοι να θυσιάσουν αρετήν και πατριωτισμόν. Και χωρίς να πάψει η μέσα, η δική μας τυραγνία.
Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον.
Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον.
Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα:
«Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν.
Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

Ένας δικός μου αγωνιστής μου έφερε και μου διάβασεν ένα παλαιόν χαρτί, που έγραψεν ο κοντομερίτης μου Άγιος παπάς, ο Κοσμάς ο Αιτωλός.
Τον εκρέμασαν εις ένα δέντρον Τούρκοι και Εβραίοι, διότι έτρεχεν ο ευλογημένος παντού και εδίδασκεν Ελλάδα, Ορθοδοξία και Γράμματα.
Έγραφεν ο μακάριος εκείνος ότι:
«Ένας άνθρωπος να με υβρίσει, να φονεύσει τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον αδελφόν μου και ύστερα το μάτι να μου βγάλει, έχω χρέος σαν χριστιανός να τον συγχωρήσω.
Το να υβρίσει τον Χριστόν μου και την Παναγία μου, δεν θέλω να τον βλέπω».

Το χαρτί του πατέρα Κοσμά έβαλα και μου το εκαθαρόγραψαν. Και το εκράτησα ως Άγιον Φυλαχτόν, που λέγει μεγάλην αλήθειαν. Θα πω να μου γράψουν καλλιγραφικά και τον άλλον αθάνατον λόγον του.
«Tον Πάπαν να καταράσθε ως αίτιον»!
Θέλω να το βλέπω κοντά στα’ κονίσματά μου, διότι τελευταίως κάποιοι δικοί μας ανάξιοι λέγουν ότι αν τα φτιάξουμε με τον δικέρατον Πάπαν, θα ολιγοστέψουν οι κίντυνοι, τα βάσανα και η φτώχεια μας. Τρομάρα τους!!!
Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί.

Και βγήκαν ακόμη να’ ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται. Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες.
Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια.
Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας!
Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους.
Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν.
Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια.
Ντροπή Έλληνες!

Γιάννης Μακρυγιάννης

Πηγή: giorgosklias.blogspot

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012



Αφιερωνεται στους αχρειους πολιτικους μας, στον Βαρθολομαιο,  στον Ιερωνυμο και στους 80 δεσποταδες της Ελλαδος του 1%, που ...αερα δερουν!!! 


Δεν αντέχω άλλο μάνα...  

 

















Συγκλονιστικές στιγμές κατέγραψε η κάμερα τοπικού τηλεοπτικού καναλιού της Πάτρας λίγα μόλις λεπτά μετά την απόπειρα αυτοκτονίας 33χρονου. 



Ο άνεργος πατέρας υπό το βάρος των οικονομικών ...
προβλημάτων, απαγχονίστηκε από μια ελιά σε υπαίθριο χώρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος λίγες ημέρες πριν πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του. 
Για να μεταφερθεί το ΙΧ έπρεπε να μεταβεί γερανός και χρειάζονταν χρήματα και για την επισκευή του. 
Αμέσως μετά φέρεται να πήγε στην μητέρα του και να της είπε: "Δεν αντέχω άλλο μάνα".

Η τραγωδία 

 

της «σαλονάτης» αριστεράς!

 





 
Η τραγωδία της «σαλονάτης» αριστεράς!
«Καλησπέρα σας. Είμαι δεξιός. Πιστεύω δηλαδή πως αξίζει κανείς να υπερασπίζεται την πατρίδα του, να αγωνίζεται για την οικογένειά του, να έχει ένα κώδικα ηθικής και τιμής που να βασίζεται στην ευθύτητα και την αλήθεια. Πιστεύω επίσης πως κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα να δείξει τις ικανότητές του, να προσπαθήσει σκληρά και να πετύχει.».




Μια τέτοιου τύπου πολιτική στάση, εδώ και τρεις δεκαετίες, έχει τεθεί «εκτός νόμου». Διότι κυρίαρχη δύναμη στη χώρα ήταν και είναι η «σαλονάτη» αριστερά. Πανεπιστήμια, σχολεία, υπηρεσίες, media, τέχνες, πολιτισμός, ψυχαγωγία, επιχειρήσεις , τα πάντα παραδομένα σε αριστερούς, σε πρώην αριστερούς, σε αμετανόητους αριστερούς, σε μετανοημένους, σε κεντροαριστερούς, σε φιλελεύθερους αριστερούς, κοκ.
Η αριστερά στην Ελλάδα υπήρξε υπόθεση των αστών. 



Γι αυτό, από τη Μεταπολίτευση και έπειτα αναδείχτηκε σε κυρίαρχη ιδεολογία το «δήθεν». Οι πιο ευνοημένοι και βολεμένοι του «συστήματος», αυτοί που έβρισκαν τον πιο σύντομο δρόμο για να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας, δήλωναν με το ένα ή τον άλλο τρόπο «αριστεροί». Στην ουσία, αριστερός στην Ελλάδα σημαίνει παριστάνω κάτι που δεν είμαι.
Όποιος δεν δήλωνε πίστη στην αριστερή «νομιμοφροσύνη» δεν είχε τύχη να κάνει και πολλά πράγματα. Αν μάλιστα έβρισκε και το θράσος να δηλώσει δεξιός, τότε τον έτρωγε το «μαύρο σκοτάδι». Για αυτό και όλες εκείνες οι καραμανλικές θεωρίες περί «μεσαίου χώρου» και «κοινωνικού κέντρου», δεν ήταν παρά η μεταμφίεση του κόμπλεξ και της ενοχής που καλλιεργήθηκαν στο να δηλώνει κανείς δεξιός και να είναι περήφανος γι’ αυτό.



Αυθεντικός εκπρόσωπος αυτής της δικτατορίας της «αριστεροσύνης», είναι ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος. Σαν συγγραφέα δεν μπορώ να τον κρίνω γιατί δεν διαβάζω τη σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία. Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που γράφουν ύμνους στη μιζέρια και τα αδιέξοδα, με μόνο στόχο να τα κονομήσουν χοντρά αλλά να συνεχίσουν να δηλώνουν «ανυπότακτοι» και «ασυμβίβαστοι», πίνοντας το φρέντο τους, τις καθημερινές στο Κολωνάκι και τις Κυριακές στο Κεφαλάρι.



Ανήκοντας ο Τατσόπουλος σε αυτή την αριστερή ελίτ «διανοουμένων», τον ανακάλυψε ο Όμιλος ΣΚΑΙ και τον «σύστησε» στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά για τους Μεγάλους Έλληνες. Να τον χαίρονται λοιπόν! Διότι δεν φτάνει να κάνεις περιβαλλοντικές εξορμήσεις και να μαζεύεις σκουπίδια από τις παραλίες, καλό είναι να μη γεμίζεις και με «σκουπίδια» τύπου Τατσόπουλου την τηλεόραση, όπως έχει αποδείξει η παραγωγή φτηνού θεάματος που κάνει έκτοτε.



Ο ανεκδιήγητος αυτός άνθρωπος, μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου, εκπροσωπώντας υποτίθεται τους φτωχούς, τους αδύναμους και τους υποψήφιους αυτόχειρες, επέλεξε τη χθεσινή μέρα της Συνόδου Κορυφής να μας πληροφορήσει μέσα από το twiiter πως «έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα» αλλά η Χρυσή Αυγή επιμένει να τον αποκαλεί «αδερφή»!



Να τον χαίρεται και ο Τσίπρας. Διότι αποκαλύπτει με ένα πολύ ξεκάθαρο τρόπο πως ενώ ο κόσμος καίγεται η «σαλονάτη» αριστερά, χτενίζεται! Αυτή είναι η τραγωδία της. Αυτή είναι και η τραγωδία της χώρας διότι έχοντας ως ηγετική τάξη τη «σαλονάτη» αριστερά, δεν έχει αξιοπρέπεια, δεν έχει τα κότσια να διεκδικήσει, δεν έχει το φιλότιμο να παλέψει. Μπορεί όμως να «ξεκατινιάζεται».



Σε αυτή τη χώρα δεν έχουμε καταλάβει πως η ιδεολογία δεν μπορεί να είναι άλλοθι για τη βλακεία. Η χώρα χρειάζεται και δεξιούς και αριστερούς. Σίγουρα δεν χρειάζεται «δήθεν». Γι αυτό πρέπει να τελειώνουμε με τους «Τατσόπουλους» του συστήματος πως υπάρχουν οριζόντια σε όλο το πολιτικό φάσμα.
ΥΓ: Μαθαίνω πως ο Μίμης Ανδρουλάκης έχει βάλει πλώρη να γίνει Δήμαρχος στον Πειραιά, τον Ιούνιο του 2014. Αυτό είναι κάτι που οφείλω να αναγνωρίσω στη «σαλονάτη» αριστερά. Μυρίζεται πάντα σωστά που θα στρωθεί το «μεγάλο παιχνίδι»!


 Σπυρος Ριζοπουλος

  Αποτειχισι: Σε ποσους κυριους 

δουλευει ο "Ορθοδοξος Τυπος";;;


 

"Ορθόδοξος Τύπος 

και Καλαβρύτων Αμβρόσιος"




Ἀκολουθεῖ τὴ Νεοταξικὴ συνταγὴ τῆς λογοκρισίας
καὶ ὁ «Ὀρθόδοξος Τύπος»;


«Ὀρθόδοξος Τύπος» δεκαετίες στὶς ἐπάλξεις τοῦ ἀντι-οικουμενιστικοῦ ἀγῶνα τελευταῖα φαίνεται νὰ συμβιβάζεται μὲ πρόσωπα καὶ καταστάσεις. Ἀκολουθώντας τὴν λογοκρισία, τὴν ὑποκρισία, τὴν διπλωματία καὶ τὴν ἐμπάθεια τῶν ἄλλων μέσων ἐνημερώσεως, δημοσιεύει μόνο ὅ,τι ἀρέσει στὴν οἰκογενειοκρατία καὶ τὴν ἱερατικὴ ὁμάδα ποὺ τὸν διευθύνει.


Ἡ δημοσίευση τῆς ἐφημερ. Ορθ. Τύπος"
Ἀφορμὴ γιὰ τὸ σχόλιό μας αὐτὸ ἀποτελεῖ μιὰ δημοσίευση τοῦ Ορθ. Τύπου" (16/11/12, ἀριθ. φύλ. 1950). 
Σ’ αὐτὴν ἀσχολεῖται ὁ «Ὀρθόδ. Τύπος» μὲ μιὰ ἀστεία, ἀλλὰ καὶ  παραπλανητικὴ Ἀνακοίνωση τοῦ Μητρ. Καλαβρύτων. 
Μὲ αὐτὴ καταγγέλλει τὸν ΟΤΕ Αἰγίου ὁ Μητροπολίτης, γιατὶ τοῦ ἔκοψε τὸ τηλέφωνο ἐπειδὴ καθυστέρησε νὰ τὸ ...πληρώσει! 
Δηλαδή, ὁ Μητροπολίτης θέλει νὰ πιστέψουμε (ὅπως πίστεψε ὁ «Ὀρθ. Τύπος» παίζοντας τὸ παιχνίδι τοῦ Μητροπολίτη) ὅτι δὲν εἶχε νὰ πληρώσει 140,50 εὐρώ!!! Ἢ μήπως, ὅτι διώκεται ἀπὸ τὸν ΟΤΕ;
Αὐτό, λοιπόν, κατὰ τὸν «Ὀρθόδοξο Τύπο», ἀποτελεῖ εἴδηση ἄξια δημοσιεύσεως!
Ἀντίθετα, οὐδεμία ἀναφορὰ ἔγινε ἀπὸ τὸν «Ὀρθόδοξο Τύπο» γιὰ τὶς πρόσφατες δημοσιεύσεις τοῦ Μητροπολίτη Καλαβρύτων, ὡς πρὸς τὴ «Χρυσῆ Αὐγή», ποὺ ξεσήκωσε σάλο ἐναντίον του στὰ Μ.Μ.Ε. 
Τὸ ἴδιο, ἡ πρόσφατη δίκη μὲ κατηγορούμενο τὸν Μητροπολίτη Καλαβρύτων, ποὺ κράτησε τρεῖς ἑβδομάδες στὸ Ἐφετεῖο Πατρῶν (ἔγινε μὲ διακοπὲς λόγῳ τῆς ἀπεργίας τῶν δικαστῶν) δὲν ἀποτελεῖ εἴδηση κατὰ τὴν ἐφημερίδα. 
Γι’ αὐτὴν δὲν ἔβγαλε μιλιά! 
Οὔτε πρὶν ἀνέφερε κάτι, οὔτε καὶ μετὰ τὴν δίκη! 
Φαίνεται ὅτι εἶναι προστατευόμενος τῆς ἐφημερίδος ὁ κ. Ἀμβρόσιος, τοῦ ὁποίου ἀνελλιπῶς δημοσιεύει ἄρθρα, γεγονός πού δημιουργεῖ εὔλογες ἀπορίες καί ἐρωτήματα!
Ἀλλὰ καὶ γιὰ τὸ γεγονὸς τῆς «ἀποτειχίσεως» Ὀρθοδόξων πιστῶν ἡ ἐφημερίδα σιώπησε. Οὔτε θετικά, οὔτε ἀρνητικά, οὔτε οὐδέτερα ἔδωσε τὴν εἴδηση.
Τέλος, ἐνῶ στὴν ἐφημερίδα δημοσιεύεται «Βιβλιογραφικὸ Δελτίο», ἀλλὰ καὶ ἑκατοντάδες «Παρουσιάσεις» σημαντικότατων, σημαντικῶν ἢ καὶ ἀσήμαντων βιβλίων, κόπηκε μὲ ἄνωθεν ἐντολή, ὄχι μόνο ἡ παρουσίαση, ἀλλὰ ἀκόμα καὶ ἡ μνημόνευση τῶν βιβλίων τοῦ π. Εὐθύμιου Τρικαμηνᾶ, παρόλο ποὺ διαπραγματεύονται ἕνα κρίσιμο γιὰ τὴν Ἐκκλησία θέμα, τὴν Διακοπὴ τῆς Μνημονεύσεως τῶν αἱρετικῶν-Οἰκουμενιστῶν Ἐπισκόπων. 
Ἡ πρακτική τῆς Διακοπὴ τῆς Μνημονεύσεως εἶναι ἕνα γεγονός πού ἀντιπαρέρχεται σκανδαλωδῶς. 
Γιὰ τὸν «Ὀρθόδοξο Τύπο» τέτοια βιβλία εἶναι σὰν νὰ μὴν ὑπάρχουν.
Κάποια ὀνόματα, ἐκεῖ στὸν «Ὀρθόδοξο Τύπο» δὲν θέλουν οὔτε στὸν ὕπνο τους νὰ τὰ σκέπτονται καὶ νὰ βλέπουν. 
Ἴσως γιά κάποιους ἐκεῖ εἴμαστε persona non grata.
Αὐτὴ εἶναι ἡ «Νέα Τάξη» ἀγάπης, ἐλευθερίας λόγου καὶ ἀντικειμενικῆς ἐνημέρωσης!
Καὶ βέβαια, εἶναι φανερό· θέλουν νά πιστέψουμε ὅτι ὅλα αὐτὰ τὰ κάνουν ἀπὸ «ἀγάπη» πρὸς τὰ πρόσωπά μας. 
Γιὰ νὰ μὴ μᾶς ἐκθέσουν.
Τοὺς εὐχαριστοῦμε καὶ δημοσίως.

Ὁρθόδοξος Χριστιανικὸς Ἀγωνιστικὸς Σύλλογος
“Ὁ ἅγ. Θεόδωρος ὁ Στουδίτης”»


3.124 - μεχρι αυτης της στιγμης -

οι επισημες αυτοκτονιες 

Ελληνων και Ελληνιδων.






Μηπως πρεπει να στηθη κρεμαλα,

για τους πολιτικους,

για τον Βαρθολομαιο,

για τον Ιερωνυμο,

και για τους δεσποταδες;
 


Εχουμε, μεχρι αυτης της στιγμης, επισημες 3.124 αυτοκτονιες Ελληνων και Ελληνιδων.
Και η Πολιτικη και η Εκκλησιαστικη Νομενκλατουρα, ουτε ακουει, ουτε βλεπει.
Δεν ανησυχει και δεν ενδιαφερεται.
Δεν τις καιγεται καρφακι.
Δεν κουνιεται φυλαρακι.
Και συνεχιζουν απτοητοι και μεταξυ τους, προς ΑΗΔΙΑ του λαου, να αλληλοϋμνουνται και να αλληλοκολακευονται, ειτε μεσα στους ναους, αλλα και σε καθε ευκαιρια.


Αληθεια, που βρισκεται η Διοικουσα Εκκλησια; 
Υπαρχει Διοικουσα Εκκλησια;
Πού απουσιαζει, η Διοικουσα Εκκλησια; 
Πού ...βοσκει, η Διοικουσα Εκκλησια;
Υπαρχει, αναπνεει και κινειται;
Ζει ή πεθανε;
Δεν θαπρεπε να κηρυξουν συναγερμο;
Δεν θαπρεπε να κηρυξουν επαναστασι κατα των καταχραστων και βρυκολακων πολιτικων;



Ο ...Αχυρενιος που παριστανει τον Αρχιεπισκοπο, που γυρναει;
Οι δεσποταδες σε ποιον κοσμο ζουν, υπαρχουν και πολιτευονται;.
Αυτοι ουτε ανησυχουν, ουτε και στενοχωρουνται.
Αυτοι ναναι καλα.
Αληθεια, αυτοι οι ανθρωποι, εχουν σχεσι με τον Χριστο;
Ποια θεσι  εχουν μεσα  στην Εκκλησια του Χριστου;
Τον Αννα και τον Καϊαφα εκπροσωπουν και, μονον.
Ειναι βεβαιο οτι ο Θεανθρωπος Κυριος της Εκκλησιας ουτε Τους γνωριζει, ουτε Τον εκπροσωπουν.
Απουσιαζουν, απο τα προβληματα του λαου.
Δεν πασχουν, στα οσα πασχει ο λαος.
Δεν συμπαριστανται, στα οσα δυσβαστακτα διερχεται ο λαος. 
Μεχρι και την μπουκια απο το στομα του και απο το στομα των παιδιων του, του πηραν.
Ο λαος πειναει και λιμοκτονει.
ΠΕΙΡΑΤΕΣ πολιτικοι εφορμησαν επανω του,ως μονιοι αγριοι και του ληστεψαν και κυριολεκτικα του καταληστεψαν σχεδον τα παντα.
Και αυτοι μενουν τελειως αδιαφοροι. 
Προκλητικα αδιαφοροι.
Κατα τα αλλα αποκαλουν αυτον τον λαο, ως "τεκνα εν Κυριω αγαπητα". 
Και δεν συστελλονται και δεν ντρεπονται.
Οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!



Εχουμε 3.124 αυτοκτονιες σε ολες τις μητροπολεις της Ελληνικης Επικρατειας.
Δεν θαπρεπε να αρχισουν σε ολη την επικρατεια, να χτυπουν οι ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΠΕΝΘΙΜΑ, και για 365 μερες;
Αληθεια, πως κωφευουν αυτοι οι ανθρωποι που αυτοαποκαλουνται ...ηγετες του λαου;;;!!!! 
Και αληθεια, πως κοιμωνται αυτοι οι ανθρωποι τον υπνο του δικαιου;



Οι τιτλοι, που φερουν και κουβαλουν καμαρωτοι και κορδωμενοι, αναφερονται στις πολεις και στις επαρχιες που αυτοκτονησαν αυτοι οι 3.124 ανθρωποι.
Και αναφερονται ολες και μια προς μια, στο δημοσιευμα.
Δεν τους απασχολει το ζητημα;
Και μονο αλλοτρια πραγματα τους απασχολουν;
Τα πανηγυρια και η ....παραγωγη ...δεσποταδων;
Αχρηστων και ανικανων και αποτυχημενων δεσποταδων;
Οντως, η Γραφη τους αποκαλει αλλοτριους και ειναι πραγματι ΑΛΛΟΤΡΙΟΙ (Ευαγγελιο του Ιωαννου).



Με τι καρδια και με τι προσωπο κυκλοφορουν και γυροφερνουν, τρεχουν και παριστανται σε τελετες και στα πανηγυρια που οργανωνει ο Ζαμπλουτος Μαχαραγιας του Βοσπορου;
Ο διαβοητος Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος;
Με τι καρδια, σπευδουν αγαλλομενω ποδι, στα πανηγυρια και στις φιεστες ανα την Ελλαδα και τον κοσμον ολον;
Στην ασταματητη παραγωγη δεσποταδων αυλοκολακων και δεσποτογατων. 
Εκει επανω στο Φαναρι ο Αρχιαιρεσιαρχης γεμισε το ....Οικουμενικο πατριαρχειο με χειροτονιες των αυλικων του και των αυλοκολακων του, των κοπελιων και των τσιρακιων του, της ....αυλης του "πατριαρχου"!!!
Ετσι ο ιδιος ονομασε τους αυλοκολακες του.
Ως, "Αυλη του πατριαρχου"!!!
Οπως ακριβως σας το λεμε.
Το λεει και το τονιζει και καμαρωνει.
Οπως υπηρχε στο παρελθον  στις βασιλειες, η αυτοκρατορικη αυλη, ο Αρχιαιρεσιαρχης επανασυστησε και επανεφερε και μετονομασε την ...αυλη του, σε ...πατριαρχικη αυλη απο την οποια ..τσιμπαει, προσεκτικοτατα επιλεγει και χειροτονει αποκλειστικα τους δεσποταδες της αρεσκειας του. 
Κατα τα αλλα θελει να αποκαλειται ...Οικουμενικος. 
Αριστα πραττουν οι Τουρκοι που δεν του αναγνωριζουν την Οικουμενικοτητα. 
Ποια Οικουμενικοτητα, σου λεν οι Τουρκοι; 
Αυτος παραγει δεσποταδες μονο απο τους Τουρκους υπηκοους μας.
Απο που και ως που ...ειναι οικουμενικος;



Και μεσα απο αυτο το εκκλησιαστικο ....αλαλουμ, ιδου 3.124 αυτοκτονιες Ελληνων και Ελληνιδων.



Και ...των οικιων ημων εμπιπραμενων ....αυτοι αδουν, γλεντουν και πανηγυριζουν!!!
Ετσι, οπως ακριβως σας το περιγραφουμε.
Τελειως αδιαφορα, χοντροπετσα και ασυνειδητα.
Σαν αρχιερεις της αισχυνης.
Τελικα ποιον εκπροσωπουν; 


Ιδου η θλιβεροτατη και η φρικαλεα ειδησι της ημερας:


Στοιχεία σοκ: 

3.124 αυτοκτονίες-απόπειρες στην 

Ελλάδα από την αρχή της κρίσης



Στοιχεία σοκ: 3.124 αυτοκτονίες-απόπειρες στην Ελλάδα από την αρχή της κρίσης

ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Αποτειχισι: 
Και λοιπον; 
Εσκασαν ....τα 300 σαμαρια....
Παιρνουν αυτοι τους παχυλοτατους μισθους τους;
Γαια πυρι μιχθητω.

 
 Δραματικές διαστάσεις έχει προσλάβει το φαινόμενο των αυτοκτονιών στην Ελλάδα της κρίσης όπως δείχνουν τα επικαιροποιημένα στοιχεία για τις περιπτώσεις αυτοκτονιών (που έχουν τελεστεί ή και απόπειρες) την περίοδο από το 2009 έως το τέλος Αυγούστου του 2012 που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη.
Τα στοιχεία που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το ΑΠΕ-ΜΠΕ δείχνουν ότι οι τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες ανήλθαν το διάστημα της κρίσης, δηλαδή, από 1/1/2009 έως 23/08/2012 σε 3.124 πανελλαδικά.


Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τα περιστατικά αυτοκτονιών ανήλθαν σε 677 το 2009, σε 830 το 2010, σε 927 το 2011 και σε 690 έως την 23η Αυγούστου του 2012.
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, μετά από ερώτηση που είχαν καταθέσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου για τα φαινόμενα υποσιτισμού παιδιών και τις αυτοκτονίες πολιτών, επικαλούμενοι έκθεση της UNICEF που κάνει λόγο για 439.000 παιδιά νηπιακής αλλά και σχολικής ηλικίας που υποσιτίζονται.
Στην απάντηση του, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας σπεύδει να επισημάνει ότι δεν υπάρχει μόνο ένας καθολικά αποδεκτός παράγοντας που προκαλεί στον άνθρωπο τέτοιας ακραίας μορφής αυτοκαταστροφικές τάσεις αλλά για ένα φαινόμενο πολυπαραγοντικό που σχετίζεται με εξωγενείς παράγοντες (κοινωνικό, επαγγελματικό, οικογενειακό κλπ.) αλλά και με παράγοντες ατομικούς-εσωτερικούς.
Σύμφωνα με τα στοιχεία από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, το 2009 καταγράφονται 265 περιστατικά αυτοκτονιών (τελεσθείσες και απόπειρες), 291 το 2010, 306 το 2011 και 212 έως 23.08.2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχουν καταγραφεί 55 περιστατικά το 2009, 98 περιστατικά το 2010, 99 περιστατικά το 2011 και 67 περιστατικά το 2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχουν καταγραφεί 33 περιστατικά το 2009, 38 περιστατικά το 2010, 35 περιστατικά το 2011, 28 περιστατικά το 2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας έχουν καταγραφεί 34 περιστατικά το 2009, 42 περιστατικά το 2010, 82 περιστατικά το 2011, 60 περιστατικά το 2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας έχουν καταγραφεί 13 περιστατικά το 2009, 12 το 2010, 17 το 2011, 12 το 2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου έχουν καταγραφεί 20 περιστατικά το 2009, 29 περιστατικά το 2010, 19 περιστατικά το 2011, 16 περιστατικά το 2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έχουν καταγραφεί 38 περιστατικά το 2009, 61 το 2010, 50 το 2011, 46 το 2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος έχουν καταγραφεί 40 περιστατικά το 2009, 43 το 2010, 38 το 2011, 47 το 2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος έχουν καταγραφεί 38 περιστατικά το 2009, 62 το 2010, 90 το 2011, 47 το 2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου έχουν καταγραφεί 44 περιστατικά το 2009, 50 το 2010, 53 το 2011, 32 το 2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων έχουν καταγραφεί 17 περιστατικά το 2009, 21 το 2010, 24 το 2011, 28 το 2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης έχουν καταγραφεί 42 περιστατικά το 2009, 41 το 2010, 68 το 2011, 48 το 2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου έχουν καταγραφεί 22 περιστατικά το 2009, 21 το 2010, 21 το 2011, 20 το 2012.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου έχουν καταγραφεί 16 περιστατικά το 2009, 21 το 2010, 25 το 2011, 27 το 2012.
Αναλυτικά τα στοιχεία ανά περιοχή έχουν ως εξής:
Στην Αθήνα, έχουν καταγραφεί 80 περιστατικά το 2009, 98 το 2010, 107 το 2011 και 70 περιστατικά μέχρι 23 Αυγούστου 2012.
Στον Πειραιά έχουν καταγραφεί 48 περιστατικά το 2009, 61 το 2010, 62 το 2011 και 33 το 2012.
Στη Δυτική Αττική έχουν καταγραφεί 56 περιστατικά το 2009, 42 το 2010, 50 το 2011, 31 το 2012.
Στη Βορειοανατολική Αττική έχουν καταγραφεί 53 περιστατικά το 2009, 58 το 2010, 58 το 2011, 41 το 2012
Στη Νοτιοανατολική Αττική έχουν καταγραφεί 28 περιστατικά το 2009, 32 το 2010, 29 το 2011 , 37 το 2012
Στη Θεσσαλονίκη έχουν καταγραφεί 55 περιστατικά το 2009, 98 το 2010, 99 το 2011, 67 το 2012.
Στην Αλεξανδρούπολη έχουν καταγραφεί 7 περιστατικά το 2009, 8 το 2010 , 2 το 2011 , 5 το 2012
Στη Δράμα έχουν καταγραφεί 5 περιστατικά το 2009, 8 το 2010, 5 το 2011, 5 το 2012.
Στην Καβάλα έχουν καταγραφεί 5 περιστατικά το 2009, 5 το 2010, 7 το 2011 και 4 το 2012
Στην Ξάνθη έχουν καταγραφεί 5 περιστατικά το 2009, 5 το 2010, 6 το 2011 και 2 το 2012.
Στην Ορεστιάδα έχουν καταγραφεί 4 περιστατικά το 2009, 6 το 2010, 2 το 2011, 2 το 2012.
Στη Ροδόπη έχουν καταγραφεί 7 περιστατικά το 2009, 6 το 2010, 13 το 2011, 10 το 2012.
Στην Ημαθία έχουν καταγραφεί 7 περιστατικά το 2009, 11 το 2010, 8 το 2011, 6 το 2012.
Στο Κιλκίς έχουν καταγραφεί 5 περιστατικά το 2009, 3 το 2010, 20 το 2011, 13 το 2012
Στην Πέλλα έχουν καταγραφεί 6 περιστατικά το 2009, 5 το 2010, 8 το 2011, 8 το 2012.
Στην Πιερία έχουν καταγραφεί 7 περιστατικά το 2009, 4 το 2010, 19 το 2011 ,14 το 2012.
Στις Σέρρες έχουν καταγραφεί 7 περιστατικά το 2009, 9 το 2010, 15 το 2011, 14 το 2012.
Στη Χαλκιδική έχουν καταγραφεί 2 περιστατικά το 2009, 10 το 2010, 12 το 2011, 5 το 2012.
Στα Γρεβενά έχουν καταγραφεί 2 περιστατικά το 2009, 1 το 2010, 7 το 2011, 2 το 2012.
Στην Καστοριά έχουν καταγραφεί 2 περιστατικά το 2009, 4 το 2010, 2 το 2011, 3 το 2012.
Στην Κοζάνη έχουν καταγραφεί 9 περιστατικά το 2009, 5 το 2010, 8 το 2011, 7 το 2012.
Στην Φλώρινα δεν έχει καταγραφεί περιστατικό το 2009, 2 το 2010 και κανένα άλλο το 2011 και το 2012.
Στην Άρτα έχουν καταγραφεί 3 περιστατικά το 2009, 4 το 2010, 6 το 2011, 1 το 2012
Στη Θεσπρωτία έχουν καταγραφεί 1 περιστατικό το 2009, 3 το 2010, 4 το 2011, 5 το 2012.
Στα Ιωάννινα έχουν καταγραφεί 13 περιστατικά το 2009, 18 το 2010, 5 το 2011, 9 το 2012.
Στην Πρέβεζα έχουν καταγραφεί 3 περιστατικά το 2009, 4 το 2010, 4 το 2011, 1 το 2012.
Στην Καρδίτσα έχουν καταγραφεί 9 περιστατικά το 2009, 15 το 2010, 12 το 2011, 9 το 2012.
Στη Λάρισα έχουν καταγραφεί 13 περιστατικά το 2009, 22 το 2010, 16 το 2011, 18 το 2012.
Στη Μαγνησία έχουν καταγραφεί 5 περιστατικά το 2009, 12 περιστατικά το 2010, 10 το 2011, 6 το 2012.
Στα Τρίκαλα έχουν καταγραφεί 11 περιστατικά το 2009, 12 το 2010, 12 το 2011, 13 το 2012
Στη Βοιωτία έχουν καταγραφεί 5 περιστατικά το 2009, 13 το 2010, 5 το 2011, 12 το 2012.
Στην Εύβοια έχουν καταγραφεί 19 περιστατικά το 2009, 19 το 2010 ,17 το 2011, 27 το 2012.
Στην Ευρυτανία έχουν καταγραφεί 3 περιστατικά το 2009, 1 το 2010 και κανένα το 2011 και το 2012.
Στη Φθιώτιδα έχουν καταγραφεί 9 περιστατικά το 2009, 8 το 2010, 11 το 2011, 7 το 2012.
Στη Φωκίδα 4 περιστατικά το 2009, 2 το 2010, 5 το 2011, 1 το 2012.
Στην Αιτωλία 6 το 2009, 10 το 2010, 8 το 2011 και κανένα το 2012
Στην Ακαρνανία 7 περιστατικά το 2009, 19 το 2010, 51 το 2011, 19 το 2012
Στην Αχαΐα καταγράφηκαν 17 περιστατικά το 2009, 26 το 2010, 24 το 2011, 20 το 2012.
Στην Ηλεία καταγράφηκαν 8 περιστατικά το 2009, 7 το 2010, 7 το 2011, 8 το 2012.
Στην Αργολίδα καταγράφηκαν 9 περιστατικά το 2009, 4 το 2010, 6 το 2011, 5 το 2012.
Στην Αρκαδία καταγράφηκαν 5 περιστατικά το 2009, 5 το 2010, 6 το 2011, 9 το 2012.
Στην Κορινθία καταγράφηκαν 12 περιστατικά το 2009, 13 το 2010, 13 το 2011, 5 το 2012.
Στη Λακωνία καταγράφηκαν 8 περιστατικά το 2009, 16 το 2010, 13 το 2011, 4 το 2012.
Στη Μεσσηνία καταγράφηκαν 10 περιστατικά το 2009, 12 το 2010, 15 το 2011, 9 το 2012.
Στη Ζάκυνθο καταγράφηκαν 3 περιστατικά το 2009, 10 το 2010, 15 το 2011, 12 το 2012.
Στην Κέρκυρα καταγράφηκαν 7 περιστατικά το 2009, 5 το 2010, 6 το 2011, 9 το 2012.
Στην Κεφαλονιά καταγράφηκαν 6 περιστατικά το 2009, 4 το 2010, 2 το 2011, 3 το 2012.
Στη Λευκάδα καταγράφηκε 1 περιστατικό το 2009, 2 το 2010, 1 το 2011, 4 το 2012.
Στο Ηράκλειο καταγράφηκαν 23 περιστατικά το 2009, 24 το 2010, 31 το 2011, 22 το 2012.
Στο Λασίθι καταγράφηκαν 7 περιστατικά το 2009, 9 το 2010, 13 το 2011, 11 το 2012.
Στο Ρέθυμνο καταγράφηκαν 9 περιστατικά το 2009, 4 το 2010, 15 το 2011, 6 το 2012.
Στα Χανιά καταγράφηκαν 3 περιστατικά το 2009, 4 το 2010, 9 το 2011, 9 το 2012.
Στη Λέσβο καταγράφηκαν 6 περιστατικά το 2009, 7 το 2010, 4 το 2011, 7 το 2012.
Στη Σάμο καταγράφηκαν 16 περιστατικά το 2009, 10 το 2010, 12 το 2011, 8 το 2012
Στη Χίο δεν καταγράφεται περιστατικό το 2009, αλλά καταγράφονται 4 το 2010, 5 το 2011, 5 το 2012.
Στις Κυκλάδες καταγράφονται 5 περιστατικά το 2009, 8 το 2010, 10 το 2011, 18 το 2012.
Στην Α΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου καταγράφηκαν 10 περιστατικά το 2009, 8 το 2010, 10 το 2011, 4 το 2012.
Στη Β΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου καταγράφηκαν 1 περιστατικό το 2009, 5 το 2010, 5 το 2011, 5 το 2012.

ΕΘΝΟΣ- 22/11/2012

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου