Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Πώς πληρώνονταν οι στρατιώτες 

 

του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

 


1 σχόλιο:

  1. H τελευταία παράγραφος είναι η απάντηση που αποκαλύπτει ότι ο Μ.Αλέξανδρος ήταν απελευθερωτής των Ελλήνων και άλλων λαών που υπέφεραν από τις συχνές επιδρομές και κατακτήσεις των Περσών, και όχι κατακτητής. Ξεχνάμε το ότι ο Δαρείος είχε φτάσει με στρατό και στην σημερινή Ελλάδα, για να την κατακτήσει, ξεχνάμε τη μάχη στο Μαραθώνα και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Ο Έλληνας Μ.Αλέξανδρος βοήθησε τους Έλληνες να αντιμετωπίσουν αυτόν που είχε σκλαβώσει μέρος του Ελληνικού πληθυσμού και κατακτήσει μέρος των Ελληνικών εδαφών και επεδίωκε να κατακτήσει και την υπόλοιπη Ελλάδα και το λαό της και απελευθέρωσε τα σκλαβωμένα μέρη και λαούς, επιβάλλοντας μια παγκόσμια, τότε, ειρήνη, εξυπηρετώντας το σχέδιο του Θεού να εξαπλωθεί παντού η Ελληνική γλώσσα, η μόνη που μπορούσε να καταγράψει τα υψηλά νοήματα του Ευαγγελίου.

    Εμείς εθελοτυφλούμενοι νομίζουμε ότι Ελλάδα και Ελληνισμός και στην αρχαιότητα ήταν μόνο το σημερινό κρατίδιο που λέγεται Ελλάς. Ξεχνάμε ότι στην αρχαιότητα και στο Βυζάντιο Ανατολικά, Δυτικά, Βόρεια και Νότια του σημερινού Κράτους υπήρχε Ελλάδα και Έλληνες.

    Ο χρυσός των Μακεδόνων, άρχισε να αποκαλύπτεται τελευταία, με τις ανασκαφικές έρευνες. Όπως παρατηρείο Κ.Σιαμάκης, αναλύοντας τις χρυσοφόρες περιοχές της Μακεδονίας, η Μακεδόνες ήσαν οι μόνοι από τους αρχαίους Έλληνες που "έκοβαν" χρυσό νόμισμα, ενώ σε καμμιά άλλη αρχαία Ελληνική πόλη δεν "έκοβαν" χρυσά νομίσματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου