Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΖΗΖΙΟΥΛΑ –

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ !!

ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ
« Όλες οι αρχαίες λειτουργίες απευθύνονταν στον Πατέρα.
Τον 4ο αιώνα ο Χρυσόστομος προχώρησε σε νόθευση της αρχικής λειτουργίας.
Έμεινε όμως σαν κατάλοιπο των αρχαίων λειτουργιών η ακόλουθη φράση «Συ και ο μονογενής σου Υιός και το Πνεύμα σου το Άγιον» και στη λειτουργία του Χρυσοστόμου.


Τον 12
ο αιώνα με τον Νικόλαο Μεθώνης έγινε μεγάλη διαμάχη για τον αν ο Χριστός παραλαμβάνει την Θ.Ε. ή μόνο την προσφέρει. Τελικά η Εκκλησία δέχτηκε την διπλή ιδιότητα του Χριστού. Και την παραλαμβάνει και την προσφέρει.


«Τώρα, τον ΙΒ΄ αιώνα έγινε μια μεγάλη διαμάχη γύρω από αυτό το θέμα, στην οποία κύριο ρόλο θεολογικό διαδραμάτισε ο Νικόλαος Μεθώνης. Η διαμάχη ήταν ακριβώς βασισμένη σε αυτό που είπαμε τώρα. Ο Χριστός προσφέρει την Θεία Ευχαριστία και την δέχεται ο Πατήρ. Δεν την δέχεται και ο Υιός; Δηλαδή ο Υιός μόνο προσφέρει; Δεν αποδέχεται την Ευχαριστία; Η απάντηση που δόθηκε από τον Νικόλαο Μεθώνης και που επικράτησε, ήταν ότι ο Χριστός δέχεται επίσης την Θεία Ευχαριστία, δεν την προσφέρει μονάχα. Ο λόγος είναι πολύ σοβαρός, διότι κάθε αντίληψη ότι ο Πατήρ μπορεί να ενεργήσει κατά κάποιον τρόπο χωρίς την παρουσία του Υιού και του Πνεύματος, θα σήμαινε διαίρεση μέσα στην Αγία Τριάδα.

Είναι βασικό Πατερικό αξίωμα ότι τα τρία πρόσωπα της Αγίας Τριάδος δεν χωρίζουν ποτέ. Και στην Οικονομία και στην ενσάρκωση ακόμα μαζί είναι, αλλά δεν σαρκούνται όλα. Εδώ τώρα είναι μεγάλη λεπτομέρεια ότι ο Υιός μεν δέχεται, μαζί με τον Πατέρα και το Πνεύμα, την Θεία Ευχαριστία, αλλά σε διάκριση από τον Πατέρα και το Πνεύμα. Αυτός συγχρόνως και προσφέρει. Είναι πολύ σοβαρό θέμα η διάκριση των προσώπων, γι' αυτό και το "Ευχαριστήσωμεν τω Κυρίω" δεν πρέπει να λέγεται μπροστά στην εικόνα του Χριστού». (
http://www.oodegr.com/oode/dogmat1/E7.htm)Ο Χριστός προσφέρει στον Πατέρα τον εαυτό του εμπλουτισμένο με το σώμα του (Εκκλησία).
Εις το τέλος της Ιστορίας, ο Υιός θα δώσει τα πάντα στον Πατέρα.
Θυμώνω που τόσο στην Δύση όσο και δυστυχώς μερικοί ορθόδοξοι με κατηγορούνε για τον ρόλο του Πατέρα.

Ο Πατήρ είναι αυτός που παραλαμβάνει τα πάντα.

Ο Υιός στο τέλος της ιστορίας θα πει στον Πατέρα. Αυτά μάζεψα, πάρτα. {ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ!}

Στην Θ.Ε. προλαμβάνουμε αυτό που θα γίνει στα έσχατα.

Είναι μια μεγαλειώδης εικόνα. Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε αμφισβήτησης ούτε συζήτησης. Η Θεια Λειτουργία αναφέρεται στον Πατέρα. {Ο ΠΑΥΛΟΣ; ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ;}


Έχουμε μοναρχία του Πατρός.

Δεν έφερε ο Χριστός μια νέα θρησκεία. Υπάρχει συνέχεια του Ιουδαισμού με τον Χριστιανισμό.
Μιλάμε για τον Θεό του Αβραάμ, του Ισαάκ...
Η μονοθεΐα πρέπει να έρθει σε συμβιβασμό με την Τριαδολογία.


Ο Πατήρ είναι ο Θεός. Η θεολογία μας είναι πατροκεντρική.

Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι στα έσχατα δεν θα υπάρχει η ασκήση, ο θάνατος ή η ιεραποστολή. Θα υπάρχει όμως η ευχαριστία.

Η ιστορία είναι η πάλη με το κακό και ταυτόχρονα το πεδίο ασκήσεως της ελευθερίας του ανθρώπου. Στα έσχατα το κακό θα νικηθεί.

Διαφωνώ με τον φίλο μου τον Γιανναρά καθώς δεν καταργείται ο χρόνος.
Ο χρόνος θεραπεύεται από το φθοροποιό στοιχείο που έχει και απολαμβάνουμε την Βασιλεία του Θεού.ΣΧΟΛΙΟ :
Είναι καί δέν είναι πολύ περίεργο πού ολόκληρο τό φάσμα τής Εκκλησίας προσπαθεί νά ξεχάσει καί νά καταργήσει τόν Κύριο.
Διότι ο Κύριος ζητά από εμάς μετάνοια, διότι εμείς ζητούμε από τόν Κύριο άφεση αμαρτιών.


Οι παπάδες δέν τόν θέλουν γιατί θέλουν νά πουλήσουν οι ίδιοι τήν άφεση τών αμαρτιών.


Ο Ζηζιούλας είναι πολύ υπερήφανος γιά μετάνοια.
Τό ίδιο καί οι βιβλικοί θεολόγοι, οι οποίοι καταλαβαίνουν τή Γραφή χωρίς τό Άγιο Πνεύμα.....


Οι υπόλοιποι χριστιανοί θέλουν νά ξεχάσουν πώς εμείς σταυρώσαμε τόν Κύριο καί πώς τό επαναλαμβάνουμε σέ κάθε Λειτουργία.
Όλοι μας θέλουμε νά γλείψουμε λίγο κόκκαλο ακόμη.


Έτσι ο πάπας έδιωξε τόν Κύριο στόν ουρανό καί έμεινε αντιπρόσωπος γιά νά κάνει ότι γουστάρει.
Ο Λούθηρος τόν έδιωξε από τήν ιστορία μέ τίς Γραφές, καί ο Ζηζιούλας διώχνει καί τίς Γραφές από τήν ιστορία μας καί τον Κύριο καί τόν στέλνει εξορία κάπου στά έσχατα.
Βολεύει ο Πατήρ, διότι είναι αόρατος, διότι είναι αγάπη, διότι μάς περιμένει μετά τά έσχατα, διότι δέν απαιτεί μετάνοια.
Διότι μέ τον Πατέρα κερδίζουμε άπειρο οργιαστικό χρόνο.


Ό,τι διαλέξαμε αυτό θά πάρουμε.

Αμέθυστος
Aγριες αποδοκιμασίες των χριστιανών στον Βόλο εναντίον της αγοραίας Θεολογίας του επίτιμου εταίρου Ζηζιούλα από την διαβόητη Ακαδημία Βόλου και τον Χριστοδουλικό ΙγνάτιοΕκατοντάδες χριστιανοί στον Βόλο διαμαρτύρονταν εντονα μπροστά στην Ακαδημία Βόλου εναντίον του "τιμώμενου" αγοραίου Θεολόγου Ζηζιούλα που κάποιοι ανόητοι και γελοίοι θεολόγοι μας και ψευτοχριστιανοί της θολούρας αποδέχονται, υποστηρίζουν και τιμούν.

Ο μητροπολίτης Ιγνατιος ανακοίνωσε ότι τον τιμά ο λαός της μητροπόλεως Βόλου ενώ ο λαός του Βόλου από εξω τον αποδοκίμαζε.

Περισσότερα θα ανακοινώσουμε αργότερα μαζί και με φωτογραφικό υλικό.
ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ,

Ο ΣΚΕΡΤΣΟΖΟΣ, έ;Πώς ...τον βλέπετε;
Μέσα στις χαρές του είναι.
Πώς βλέπετε τα ...σκέρτσα του;
Υφος, έ;
Καθαρόαιμος....
Κάποιον χαρακτηρισμό του αποδίδει ο Αυστραλίας Στυλιανός που...
Θου Κύριε φυλακήν το στόματί μου!!!!
Ε, ρε Ιάκωβε, που είσαι γιά να ...ζηλέψης τον φίλο σου, σαν κακιά που ήσουνα...

ΙΔΟΥ


ΜΕ ΚΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ


ΠΛΗΡΩ ΠΑΝΤΑ


-ΖΗΖΙΟΥΛΑΣ
Μεγαλειώδεις ιστορικές στιγμές ζεί η θεολογία αυτές τις μέρες στην Ακαδημία Βόλου.
Τιμάται ο κ.Ζηζιούλας και γύρω του υπάρχουν όλοι του οι μαθητές και απόστολοι.
Πώς διαβάζουμε στην ιστορία της Εκκλησίας, για τα μυθικά πρόσωπα, τις μεγάλες προσωπικότητες, οι οποίοι κατέληξαν αιρεσιάρχες, όπως ο Μομψουεστίας, ακριβώς αυτές οι σελίδες πήραν ζωή στον Βόλο και μας άναψαν όλων τα αίματα!

Μόνο και μόνο γι’αυτό το καταπληκτικό θέαμα, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στον κ.Καλαϊτζίδη και στον επίσκοπο Ιγνάτιο.
Ο ζωντανός μύθος της θεολογίας μας κ.Ζηζιούλας δοξάζεται και τιμάται.
Και δικαίως.
Διότι άλλες δόξες δέν θα ξαναβρεί μπροστά του.
Ότι προφτάσει ο άμοιρος. Όπως διάλεξε ο άτυχος. Διότι νικήθηκε απο τον εαυτό του.
Είναι ξεκάθαρο.
Διάλεξε τον εύκολο δρόμο. Να κάνει τον φιλόσοφο ανάμεσα στους θεολόγους, όχι τον θεολόγο ανάμεσα στους φιλοσόφους, όπως ο Απ.Παύλος.
Ούτε τον φιλόσοφο ανάμεσα στους φιλοσόφους όπως θά’πρεπε αν είχε το απαιτούμενο θάρρος ή τον πόθο της αλήθειας.

Τέλος πάντων, ας δούμε το περιτύλιγμα με το οποίο προσπαθεί να στολίσει την πατερική μας θεολογία. Την ταμπακιέρα, η οποία απέξω είναι χρυσή, αλλά απο μέσα ζοφερό σκότος. Καπνός και έρεβος.
Ας ακούσουμε μόνον με τί θράσος μίλησε για τον Κύριο, όπως μας πληροφότησε ο π.Μπαθρέλλος, ο οποίος υποδύεται τον ιερέα κάθε τόσο.

«Ο Χριστός θα ήταν ένα βδέλλυγμα χωρίς το σώμα του, όπως ο Επίσκοπος χωρίς το πρεσβύτεριο και τον λαό του».

Η μόνη δυνατή εξήγηση είναι πώς κύτταζε τον καθρέφτη εκείνη της στιγμή και αισθανόταν γυμνός χωρίς τα παπαδοπαιδάκια του.
Το σύστημά του είναι η απόλυτη εκμετάλλευση της αποκαλύψεως.
Δηλ, της Τριάδος όπως αποκαλύπτεται και εργάζεται στην οικονομία της Σωτηρίας μας.
Και η αναλογική κατασκευή βάσει αυτής της Τριάδος ακόμη και της φυσικής ή αϊδίου Τριάδος.

«Κατανοεί τον Χριστό μέσω (Διά)του επισκόπου. Αποδίδει στον Επίσκοπο πρωτείο, όπως και Ιεραρχία ανάμεσα στις τοπικές Εκκλησίες και πρωτείο στον Πατριάρχη ανάμεσα στις επισκοπές, παρότι είναι επίσκοπος και ο ίδιος.
Στην Αγία Τριάδα δέν υπάρχει Τριάδα πυραμιδικού τύπου αλλά αρίθμηση των προσώπων. Διότι στην αϊδία Τριάδα υπάρχει το πρωτείο του Πατρός στο οποίο στηρίζεται και το πρωτείο του Πάπα.
Και για να συστήσει αναλογία ανάμεσα στην αΐδιο Τριάδα και στην οικονομική, χρησιμοποιεί υποτίθεται το δόγμα του ΕΝΟΣ και των ΠΟΛΛΩΝ, πιστός στην θεολογία των Καππαδόκων Πατέρων. Λέει !

Ας δούμε όμως τί λέει ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος στον Λόγο ΚΘ,2.9!
«Ημείς όμως τιμώμεν την μοναρχίαν (ημίν δέ μοναρχία το τιμώμενον) και μάλιστα την μοναρχίαν η οποία δέν περιορίζεται εις ένα πρόσωπον (μοναρχία δέ, ούχ ήν έν περιγράφει πρόσωπον) διότι συμβαίνει και το ένα να επαναστατεί κατα του εαυτού του και γίνεται πολλά (έστι γαρ και το εν στασιάζον προς εαυτό πολλά καθιστασθαι),.....διά τούτο μονάς απ’αρχής εις δυάδα κινηθείσα, μέχρι Τριάδος έστη.» και στον ίδιο Λόγο ΚΘ. 12,3: «ότι δέ ού ταυτόν αγέννητον και Θεός, ώδε άν μάθεις. Ει ταυτόν ήν, έδει πάντως (θάπρεπε) επειδή τινών Θεός ο Θεός τινών είναι καί τό αγέννητον (νά είναι τινών, πολλών καί τό αγέννητο) και πάλιν επειδή το αγέννητον και το γεννητόν αντίκειται αλλήλοις (επειδή είναι αντίθετα), ώς έξις και στέρησις (ώς έχειν και μή έχειν) ανάγκης και ουσίας εισαχθήναι αντικειμένας αλλήλαις, όπερ ου δέδοται.

Αυτοί είναι οι Καππαδόκες Πατέρες, τους οποίους ισχυρίζεται ότι ακολουθεί πιστά.
Τί να πούμε;
Νομίζει πώς είμαστε κορόϊδα;
Δέν γνωρίζει πώς υπάρχει Θεογνωσία στην παράδοσι μας, και όχι εικονική αναλογία, αρχής γενόμενης απο τον Απ.Παύλο;

Ποιόν κοροϊδεύει;
Τον Ιερώνυμο, κοροϊδεύει που είναι αγράμματος.
Και όποιον γεννήθηκε δούλος.
Σαν τον Γιακάζογλου.
Ο οποίος μάθαμε ‘‘προφητικώς’’ ότι πολύ σύντομα θα γίνει καθηγητής της θεολογικής σχολής!
Μία θεολογία στηριγμένη εξολοκλήρου στο Filioque, στο ΔΙΆ!
Λές και ξαναφέραμε στην ζωή τον αρχαίο Δία. Π.χ. Συμμετοχή διά του Αγίου Πνεύματος στην αγάπη του Πατρός και του Υιού. Καθαρόαιμος Αυγουστίνος.

Είπε ο Κύριος κ.Ζηζιούλα ότι οι βιαστές θα κερδίσουν την Βασιλεία των Ουρανών, αλλά εννούσε οι βιαστές του εαυτού τους, δέν εννούσε τους βιαστές της Αγία Τριάδος.

Αμέθυστος

Αγοραία θεολογία

στήν Ακαδημία Βόλου

Σέ απευθείας μετάδοση από τό intv.gr ακούσαμε τούς δύο πρώτους ομιλητάς ‘’θεολόγους’’ από τό διεθνές συνέδριο πού οργανώνει η ακαδημία Βόλου, εις δόξαν κ.Ζηζιούλα.
Κάι ο μέν πρώτος ομιλήσας ο κ.Ασπρούλης μάς βεβαίωσε ότι εφ’όσον ο Θεός είναι τό απόλυτο Είναι μπορούμε νά μιλήσουμε γιά ταύτιση Είναι καί Θεού.

Κάτι πού δέν έκανε ΠΟΤΕ ούτε η αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, ούτε η Πατερική θεολογία, αλλά πηγάζει από τό σκοτεινό μυαλό τού Ακινάτη.
Διότι ο κ.Ζηζιούλας καί ο κ.Ασπρούλης αγνοούν ότι τό Απόλυτο αφορά τό Αιώνιο καί τό Άπειρο.
Καί πώς δέν ανήκουν στόν αληθινό Θεό, αλλά υπάρχουν τού Θεού ένεκεν.
Καί αγνοούν φυσικά ότι ο κ.Ζηζιούλας, όσο καί άν προσπάθησε δέν κατόρθωσε νά μιλήσει γιά τόν Θεό, αλλά γιά τό θείο.

Ο δέ δεύτερος ομιλητής κ.Αγόρας βεβαίωσε ευθαρσώς ότι ο Θεός τής ορθοδόξου εκκλησίας είναι η υπόσταση τού Πατρός.
Καί σάν επιχείρημα απήγγειλε τήν αρχή τού Πιστεύω.
«Πιστεύω εις έναν θεό Πατέρα, παντοκράτορα.....» αγνοώντας ο δυστυχής τόν Άγιο Δαμασκηνό καί τήν ορθή απαγγελία τού Συμβόλου τής Πίστεως.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΘΕΟ, ΠΑΤΕΡΑ...... ΥΙΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.
Επιτέλους αυτή η άγνοια, αυτή η αναίδεια, αυτό τό θράσσος, νά επιβάλουν μέ τό ζόρι τό Ζηζιούλα σάν θεολόγο πρέπει νά τελειώνει.
Αμέθυστος
το ηρωικό ΟΧΙ

και τα προδοτικά ΝΑΙ!....Εξέφρασαν, λέει, τη λύπη τους και τη θλίψη τους!…

Ποιοι;

Οι εκπρόσωποι της αξιολύπητης και αξιοθρήνητης μειοψηφίας της τροϊκανής χούντας!

Τη στιγμή, που γράφει και ψηφίζει και υπογράφει νόμους, με τους οποίους, ενώ κουκουλώνουν τα δικά τους πολλαπλά σκάνδαλα, κατακλέβουν και καταληστεύουν και υποδουλώνουν το λαό και ξεπουλούν τη χώρα.

Που μέσα στο αμόκ της διαστροφής τους χαρακτηρίζουν μειοψηφία τη συντριπτική πλειοψηφία του δικαίως διαμαρτυρόμενου λαού…

Και λένε οι φαρισαίοι και τα φερέφωνά τους ότι ο διαμαρτυρόμενος λαός αμαύρωσε την εθνική επέτειο και πλήγωσε την εθνική μας περηφάνια! Και μίλησαν και για ντροπή οι ξεδιάντροποι…

Γεγονός, που δείχνει ότι, εκτός από την καταφανέστατη και πανθομολογούμενη εμπρόθετη και προσχεδιασμένη προδοσία τους, είναι ουρανομήκης και αβυθομέτρητη και η ανοησία τους.

Φαρισαίοι υποκριτές, ποιοι αμαύρωσαν την εθνική επέτειο και τους θεσμούς! Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες; Των οποίων οι διαμαρτυρίες δείχνουν ακριβώς το σεβασμό στο έθνος και τους θεσμούς! Όπως επιβάλλει και το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος….

Ή οι δικές σας προδοτικές και αμοραλιστικές αποφάσεις,οι ιδιοτελείς για τις τσέπες σας, αβανταδόρικες για τους τοκογλύφους και καταστροφικές για το λαό και τη χώρα; Με τις οποίες αμαυρώσατε την τρισχιλιόχρονη ιστορία μας και τον τρισένδοξο πολιτισμό μας! Και μας εξευτελίσατε παγκοσμίως…

Ποια σχέση μπορεί να έχουν με το ΟΧΙ του σαράντα για την ελευθερία της πατρίδας τα αλλεπάλληλα δικά σας ΝΑΙ στην προδοσία και υποδούλωση και το ξεπούλημα της χώρας!

Ποια σχέση μπορεί να έχει με τη δημοκρατία, που σημαίνει κράτος του δήμου, η δική σας ΔΗΜΙΟκρατία, που είναι στην πραγματικότητα κράτος ΔΗΜΙΩΝ σε βάρος του λαού και της χώρας!

Ποιοι, λοιπόν αμαύρωσαν την εθνική επέτειο και τους θεσμούς; Και ποιοι θα πρέπει να ντρέπονται; Και να κρυφτούν για πάντα!

Αντί, με τις προκλητικές τους ενέργειες, να πυροδοτούν την ιερή αγανάκτηση του χιλιοπρπρομένου λαού …

π. Ηλίας

Είναι δυνατόν, ρε παιδιά,

να αρπάζετε βιαίως

από την αγκάλη του Ορφέα

την ΖΩΖΩ

γιά να την στεφανώσετε;


Είναι δυνατόν;

Την ΖΩΖΩ, ρε παιδιά;
Να τους στείλουμε στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ

και να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας

ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ –


ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑπαράφρων Φύρερ (γέτης) τς Ναζιστικς Γερμανίας, δόλφος Χίτλερ (1889-1945), πού αματοκύλισε τήν Ερώπη καί τόν κόσμο, ποτελε να στορικό φαινόμενο, πού χει δεχθε πολλές ς σήμερα ρμηνεες. χει γραφε τεράστιος ριθμός μελετν καί βιβλίων, πού πιχειρον νά τοποθετήσουν στορικά τήν μορφή ατή, συνάγοντας νανεωμένα συμπεράσματα, γιά τήν κατανόηση το ρόλου της στή νεώτερη ερωπαϊκή στορία. Βέβαια, πίσημη στορική ρευνα, πίπεδη καί «σιδερωμένη», πως λεγε Μακρυγιάννης, ξυπηρετώντας τά συμφέροντα τν σχυρν, πού εναι καί ο συνήθεις ρχιτέκτονες τς στορίας, μένει στήν φαινομενολογία, μή μπορώντας καί μή θέλοντας να προχωρήσει στό «δυσθήρατον» βάθος. πάρχουν μως καί σ’ατά τά φαινόμενα νδείξεις σχυρές, πού πρέπει νά ληφθον καί ατές πόψει γιά μιά γγύτερη στά πράγματα ρμηνεία.


να πρτο σχυρό στοιχεο εναι πολυσυζητημένη βραϊκή καταγωγή το Χίτλερ, πού κατά πολλούς το δημιούργησε να σχυρότατο σύμπλεγμα καί τήν τάση νά ποσιωπηθε πωσδήποτε. Σημαντικότερο μως εναι, τι, πως γίνεται πό πολλούς δεκτό, Χίτλερ χρησιμοποιήθηκε πό τόν Διεθνή Σιωνισμό, γιά τήν ξυπηρέτηση τν στόχων του, νας πό τούς ποίους ταν δημιουργία ουδαϊκο κράτους, πού θά λέγχει τήν Μέση νατολή καί τά πετρέλαιά της. Γι’ ατό, τήν παλαιότερη πρόταση νά δημιουργηθε ουδαϊκό κράτος στήν Ογκάντα, ντικατέστησε νεώτερη, τό κράτος ατό νά δρυθε στήν Παλαιστίνη.


Στή συνάφεια ατή πρέπει νά διευκρινισθε, τι τό μέν νομα «βραος» χει θρησκευτική σημασία καί σημαίνει τόν φορέα το βραϊκο θρησκεύματος. Τήν θνικότητα μως δηλώνει τό νομα «ουδαος» (JEW, JUDEN-JUDENTUM, JEWDAISM κ.λ.π.). Γι’ ατό καί δέν μπορε ρθόδοξος χριστιανός νά εναι ντιεβραος ντισημίτης, μπλεκόμενος σέ ντιθρησκευτικές καί φυλετικές ντιπαραθέσεις. Τό θνικιστικό καί μπεριαλιστικό στοιχεο το ουδαϊσμο εναι Σιωνισμός, πού γεννήθηκε στήν ποχή το Χριστο καί ταυτίζεται μέ τό θνικιστικό-μπεριαλιστικό στοιχεο του, τόν Φαρισαϊσμό. Τό φαρισαϊκό κίνημα, πού σταύρωσε καί τόν Χριστό, συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Εναι δέ χαρακτηριστικό, τι ο πλοί καί ταπεινοί βραοι εναι κατά το Σιωνισμο, δείχνοντάς το μέ συχνά ντισιωνιστικά συλλαλητήρια μέσα στό σραήλ.


Σύμφωνα λοιπόν, μέ μιά κδοχή-πού ποκρούεται βέβαια πό τόν ουδαϊσμό- Σιωνισμός χρησιμοποίησε τόν Χίτλερ, κμεταλλευόμενος τήν πέρμετρη φιλοδοξία καί δαιμονική ατοπεποίθησή του. χει δέ ποδειχθε στίς τελευταες δεκαετίες, τι καί πολλοί ξιωματικοί το Χίτλερ, καί μέλη τν SS, σαν βραοι. πάρχουν, ξ λλου, σχυρές νδείξεις, πού κατά τούς ρευνητές τς «λλης πλευρς» δέν μπορον νά γνοηθον: α) Χίτλερ κινετο μέ κεφάλαια, πως λέγεται, σιωνιστικά (σιωνιστικές πιχειρήσεις, πού συνεχίζονται μέχρι σήμερα). β) Χίτλερ μέ τήν πολιτική του νάγκασε τά μεγάλα βραϊκά «κεφάλια» (διανοούμενους-πιστήμονες) νά περάσουν στίς Η.Π.Α. καί νά ποτελέσουν τό σιωνιστικό πόβαθρο τς μερικανικς μεταπολεμικς πολιτικς γιά τήν παγκόσμια κυριαρχία. γ) Πειστικό εναι, πίσης, τό πιχείρημα, τι Χίτλερ καί Ναζισμός στράφηκαν ναντίον τν «μικρν» βραίων, στε μέ τό «λοκαύτωμα» - διογκωμένο σέ ριθμούς – νά φελκύσουν τήν παγκόσμια συμπάθεια γιά τήν ξυπηρέτηση τν σιωνιστικν σχεδίων, μολονότι θυσία ποιουδήποτε νθρώπου εναι πάντα σεβαστή καί μάλιστα μέσα στά φρικτά ναζιστικά κρεματόρια. διωγμός μως κατά τν μικρν καί ταπεινν βραίων νάγκασε τούς βραίους τς Ερώπης νά κατεβον στό σραήλ καί νά ποικισθε τό νέο Κράτος, ναγκαο γιά τόν λεγχο τς Μ. νατολς καί τν πετρελαίων της. Εδικοί δέ πιστήμονες χουν ποστηρίξει, τι Νεκρά Θάλασσα, πού χει λα τά παράγωγα το πετρελαίου, εναι κρατήρας τεραστείων πετρελαιοφόρων στρωμάτων.


πως καί νάχει τό πργμα, μέ τίς τρες ατές κινήσεις Χίτλερ προσέφερε τήν μεγαλύτερη πηρεσία στά σιωνιστικά σχέδια. πικίνδυνος μως γιά τόν παγκόσμιο Σιωνισμό γινε Χίτλερ, ταν φάνηκε τι ργαζόταν γιά τόν αυτό του, πότε πρεπε νά συντριβε καί ατός καί ο μπεριαλιστικές βλέψεις του. Πς μπορε, λλωστε, νά ξηγηθε ρητά πισημαινόμενη πό ΟΛΟΥΣ τούς στορικούς, μακρά καί σκανδαλιστικά «δράνεια» τς γαλλικς καί γγλικς, μετά δέ καί τς μερικανικς, πολιτικς πέναντι στόν Χίτλερ καί πιδειχθεσα πέναντί του νοχή καί ενοια κόμη;


Πιστεύουμε, τι Χίτλερ παθε ,τι καί Ναπολέων. τελευταος ταν «εγενής», μέλος τς φραγκικς φεουδαρχίας. Τό 1766 πατέρας του νανέωσε στήν Β. ταλία τόν οκογενειακό τους τίτλο το βαρώνου. Γι’ ατό Ναπολέων σπούδασε στήν Στρατιωτική Σχολή τς Μπριέν, πού ταν μόνο γιά τούς Εγενες. σο Ναπολέων ργαζόταν, μένοντας στήν τάξη του, γιά τό συμφέρον το στισμο καί το τεκτονισμο ( Ροβεσπιέρος καί ο ακωβνοι σαν μασόνοι) ταν ποδεκτός. ταν μως, λόγω τς περιόριστης φιλοδοξίας του καί ατός, τά βαλε μέ τίς νώτερες βαθμίδες τς φραγκικς φεουδαρχικς εραρχίας (βασιλες καί ατοκράτορες τς Ερώπης), πρεπε νά συντριβε. τσι ρχισαν ο «συνασπισμοί» ατοκρατόρων καί βασιλέων ναντίον του, ς τό Βατερλώ (1815). Τό διο καί Χίτλερ. σο ξυπηρετοσε τά σιωνιστικά συμφέροντα (νσυνείδητα νεπίγνωστα) δέν νοχλήθηκε. Στό πνεμα το λοκληρωτισμο ξολόθρευση μέρους το λαο (POPOLO) δέν εναι πρόβλημα, φο ξυπηρετονται μέ τόν τρόπο ατό τά συμφέροντα τν σχυρν.


Πιστεύω, τι γίνεται κατανοητό, πώς φο τό ργο τς στοριογραφίας δέν εναι δίκη καί καταδίκη γεγονότων καί προσώπων, λλά κυρίως ρμηνεία τους, πρέπει νά λαμβάνονται πόψει καί νά σταθμίζονται λες ο προσπάθειες ρμηνείας το χιτλερικο φαινομένου καί τν τερατουργημάτων του. λλωστε, σήμερα, μετά τήν ποκτηθεσα τεράστια τραγική πείρα, νθρωπότητα εναι σέ θέση νά συναγάγει σφαλέστερα συμπεράσματα γιά τήν νουθεσία καί ατοπροστασία της.


π. Γ. Δ. Μ.

«ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ» Ὀκτώβριος 2011

Ἀρ. Τεύχους 112

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΒΟΛΟΙ

ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ...ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ

Ο Βαρθολομαίος, αφού πήρε ....την ευλογία των Αγιορειτων, έσπευσε περιχαρέστατος στην Ασίζη, για να συνευλογηθεί με τους ...κάθε καρυδιάς παρδαλούς ...αδελφούς του!!!

Στο Αγιον Ορος, αισθάνονταν ...αβολα.

Εκεί κάποιοι τον αποδοκίμασαν και τον στενοχώρησαν, αφού ήταν απο εκείνους που δεν του δείχνουν ....τυφλή και αόμματη υπακοή!!!


Δείτε εδώ την άνεσι που έχει, δείτε την χαρα και την ευφορία που απλώνεται στο πρόσωπό του.


Μαζί με, το έτερο ήμισυ, την ....πάλλευκη ψυχή τε και σώματι... νυφούλα δίπλα του!!!

Ευχαριστουμε τις ΑΚΤΙΝΕΣ για το βιντεο
Στη Θεσσαλονίκη η παρέλασι έγινε

αφού έφυγαν τα ...λαμόγια...


Δεν ντρέπονται τα κυβερνητικά Κατοχικα ανδρείκελα ή τα παπαγαλάκια τους που μας ξεκούφαναν να ρίχνουν την ευθύνη της εκδίωξής τους απο την παρέλασι στο ...ΣΥΡΙΖΑ;;;

Δηλαδη και τους μαθητές και τις μαθήτριες παντού και σε όλη την Ελλάδα που φορούσαν μαυρες κορδέλες και γύριζαν το κεφάλι αριστερά ή μούτζωναν τα λαμόγια, τους κατηύθυνε ο ....ΣΥΡΙΖΑ;;;

Τότε το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα είναι το ....ΣΥΡΙΖΑ!!!

Επομένως να φύγη το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ και να παραχωρήση αμέσως την εξουσία, που την καταχράσθηκε και την κατέλυσε.Εξάπαντος


θα λογοδοτήσουντου Ομολογητού Θεολόγου Νικολάου ΣωτηροπούλουΟι κυβερνώντες την ταλαίπωρη Πατρίδα μας παρουσιάζονται ως μεσσίες.
Κατά κόρον λέγουν, ότι σώζουν την Ελλάδα.
Παρουσιάζονται ως σωτήρες ποιοι;
Αυτοί, οι όποιοι μαζί με άλλους πολιτικούς κατέστρεψαν την Ελλάδα οικονομικώς, αλλά και πνευματικώς, και την υποδούλωσαν στους ξένους δανειστές, και την εξευτέλισαν διεθνώς.

Παρουσιάζονται ως σωτήρες της Ελλάδος αυτοί οι όποιοι με σκληρά οικονομικά μέτρα οδηγούν σε φτώχεια και δυστυχία σημαντικό ποσοστό του Ελληνικού λαού, και σε αυτοκτονίες ανθρώπων από οικονομική απελπισία.

Παρουσιάζονται ως σωτήρες αυτοί, οι οποίοι εν ονόματι της δημοκρατίας επιτρέπουν την ασυδοσία, με αποτέλεσμα να καλπάζει στον τόπο μας η εγκληματικότης και να έχουν χάσει οι σημερινοί Έλληνες το αίσθημα της ασφαλείας.
Παρουσιάζονται ως σωτήρες αυτοί, οι οποίοι κατήργησαν όλα τα ιδανικά του Έθνους, και ανήγαγαν σε ιδανικό το χρήμα, και πλούτισαν και θησαύρισαν με αμύθητα πλούτη, σαν να πρόκειται οι άφρονες να ζήσουν επί γης επί χιλιάδες έτη.

Ο μεγάλος δημοκράτης, που λέγεται θάνατος, θα τους πατάξει και αυτούς.
Το δε απείρως χειρότερο, τους εμφανιζόμενους ως σωτήρες θα στέρησει σωτηρίας, θα τους εξαποστείλει στην αιωνία δυστυχία.
Υπάρχει ηθική νομοτέλεια.
Ο νους και η συνείδηση δεν δόθηκαν στον άνθρωπο ματαίως.
Εξάπαντος θα λογοδοτήσουν.

Από όλους τους Ελληνες, μόνο αυτοί οι ΔΥΟ
Μόνο δύο ρασοφόροι είναι ευχαριστημένοι από τους Κατοχικούς και ξενοδουλους Κυβερνώντες.


Ο Βαρθολομαίος Αρχοντώνης και ο Ιερωνυμος Λιάπης.


Αφού αυτοανακήρυξαν τους εαυτούς τους ΙΣΟΒΙΟΥΣ, απολαμβάνουν τα πλούτη των αξιωμάτων τους και εφ' όρου ζωής.


Είναι καιρός ο λαός να τους πάρη και τους δύο με τις πέτρες.


Οπου νάναι ερχεται η σειρά τους.
Ο λαός σήκωσε στα χέρια

τον Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ και φώναζε:


"Σεβασμιώτατε ξύπνα τους,

είσαι ήρωας,

διώξε τα λαμόγια"Ένταση επικράτησε σήμερα και στον Πειραιά κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας από αγανακτισμένους πολίτες οι οποίοι καθημερινά βλέπουν τα όνειρα τους, να καταστρέφονται από τις αποφάσεις της σημερινής κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα στο Πειραιά οι επίσημοι αποδοκιμάστηκαν έντονα, ενώ στο τέλος της παρέλασης υπήρξε ένταση.

Επίσης μια ομάδα φοιτητών είχε απλώσει πανό απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, ενώ ο κόσμος καλούσε τους μαθητές να στρέψουν αλλού το βλέμμα.

Δεσπότη ξύπνα τους!

Ως ήρωα υποδέχθηκε ο λαός του Πειραιά τον Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος μετά το πέρας της παρέλασης καταχειροκροτήθηκε από το αγανακτισμένο πλήθος.

«Δεσπότη μας ξύπνα τους, είσαι ήρωας», φώναζε το πλήθος προς τον Μητροπολίτη.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σεραφείμ ενώ όλοι φύγανε με συνοδεία των ΜΑΤ, ο ίδιος πήγε με τα πόδια να συναντήσει το λαό.

«Είμαι μαζί σας, η Εκκλησία είναι κοντά στο λαό της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, απευθυνόμενος προς τους Πειραιώτες.

Τέλος να αναφερθεί ότι το πλήθος, φώναζε χαρακτηριστικά: «Σεραφείμ, Σεραφείμ! Κάνε μια προσευχή να φύγουν τα λαμόγια».

Ρομφαια


Μ Α Τ Α Ι Ω Θ Η Κ Ε

η παρέλαση της Θεσσαλονίκης...


Αποδοκιμάσθηκαν αγρια όλοι οι πολιτικοί...

Ο λαός σιχαίνεται τους Κατοχικους Εκκλησιαστικούς και Πολιτικούς "αρχοντες".

Να πάνε όλοι τους από εκεί που ήρθαν...
Στα τσακίδια....

Ο, εχων απείραχτο το πορτοφόλι των 30000τριάντα χιλιάδων ευρώ μισθό τον μήνα, Κάρολος Παπούλιας αποχώρησε ...δυσαρεστημένος.

Σκασίλα μας!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου