Σάββατο 18 Ιουνίου 2011






Μονιμη η Πεντηκοστη

στην Εκκλησια

των Κατακομβων

της Σερβιας

Ο κεχαριτωμενος και απλους μητροπολιτης Ρασκας και Πριζρενης ΑΡΤΕΜΙΟΣ συνεχιζει το αξιοθαυμαστο εργο του στην Σερβικη Εκκλησια με την αποτειχισι του απο το ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΟ Σερβικο πατριαρχειο που καταληφθηκε απο τους υπουλους και ραδιουργους ρασοφορους του Σκοτους, της Βρωμερας Τρισυνθετου Τροϊκας.

Την ημερα της Πεντηκοστης λειτουργησε μαζι με πληθος ιερεων του στον ναο του αγιου Ιουστινου Ποποβιτς του μεγαλυτερου Αντιοικουμενιστου και Αντιλατινου συγχρονου Πατρος και Διδασκαλου της Εκκλησίας.

Ο μητροπολιτης Αρτεμιος χειροτονησε τον ιεροδιακονο Χρυσοστομο σε πρεσβυτερο. Κατα την διαρκεια της θειας λειτουργιας αναφερθηκε επαινετικοτατα στον κ. Miroslav και στην σύζυγό του Stevančević Miri, οι οποιοι δωρησαν το κτημα τους στην Σερβικη Εκκλησια των Κατακομβων το οποιο και μετατραπηκε σε Μοναστηρι.

Το χαρακτηριστικο της ημερας ηταν το μεγαλο πληθος του λαου που κατεκλυσε ολοκληρο τον χωρο του μοναστηριου και απηλαυσε την Αγια Πεντηκοστη στην οποια τους μετεφερε ο κεχαριτωμενος επισκοπος και τους μετεδωσε την Χαρι του Παναγιου Πνευματος.

Στο κηρυγμα του ο αγιος Επισκοπος και Πατερας τους ΑΡΤΕΜΙΟΣ ανεφερε οτι οι λογοι του Αγιου Ιουστινου για την επικινδυνη Παναιρεσι του επαρατου Οικουμενισμου που αποτελει τον μεγαλυτερο σημερινο εχθρο της Ορθοδοξιας ειναι μοναδικοι και γινονται αποδεκτοι απο ολοκληρο τον ορθοδοξο κοσμο και θα πρεπει να τους διαφυλαττουμε ως κορην οφθαλμου γιατι οι μερες μας ειναι πονηρες και η προδοσια της Πιστεως συντελειται μεσα απο τις πυλες της Εκκλησιας.

Ο νέος τσάρος:

Ο υπερφίαλος

ταχυδακτυλουργός της απάτης


Με τσάρο το Βενιζέλο θα ζήσουμε τις αχαλίνωτες ταχυδακτυλουργικές σοφιστείες και την αυθάδεια της ψευτιάς περιτυλιγμένη με τις γνωστές δικηγορίστικες φλυαρίες του ανδρός.
Στην πρώτη του συνέντευξη στο Mega έκανε καθαρό: «Το μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί ως έχει».
Μετά μας είπε ότι αν υπάρχουν καλά αποτελέσματα – θα ληφθούν μέτρα για την στήριξη των ασθενέστερων!!!
Ταχυδακτυλουργία πρώτη: Όταν ο λαός και η Ελλάδα δεν θα υπάρχουν, τότε θα «ληφθούν μέτρα» γι αυτούς που θα έχουν πεθάνει. Δηλαδή θα αναλάβουν τα «έξοδα» της κηδείας μας. Ακριβέστερα, θα κερδοσκοπήσουν και πάνω στην κηδεία μας…

Ψεύδος πρώτο:
Με την ψήφιση του «Μεσοπρόθεσμου» τα «θετικά αποτελέσματα» θα είναι ΜΟΝΟ η απληστία της κερδοσκοπικής ασέλγειας των ποικίλων αρπακτικών, η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ιδιωτικοποίηση της Ελλάδας, καθώς και ΑΥΞΗΣΗ του χρέους: «Μηδέν εις το πηλήκιον», όπως είπε ο …γλωσσομαθής μας πρωθυπουργός…

Ψεύδος δεύτερο:
Επανάληψη του προηγούμενου ψεύδους με επένδυση τις γνωστές δικολαβίες του Βενιζέλου: «Η Ελλάδα πρέπει πρώτα να βάλει πάτο στο βαρέλι του χρέους»!!!

Με τις αγοροπωλησίες των «μαφιών» του χρήματος, με τα νέα δάνεια για την αποπληρωμή των παλαιών και με το κερδοσκοπικό εμπόριο του χρέους θα «βάλει πάτο στο χρέος»!!!

Εδώ έχουμε αυθάδεια ψεύδους:
Τα Μνημόνια το πολλαπλασίασαν και ο Βενιζέλος μιλά ότι με το «Μεσοπρόθεσμο» (νέο άγριο Μνημόνιο) θα «βάλει πάτο στο χρέος»!!!


Ταχυδακτυλουργία δεύτερη:
Ο «πάτος» της ελληνικής κοινωνίας εμφανίζεται ως «πάτος του χρέους»…

Ψεύδος τρίτο:
Ο νέος τσάρος υποστήριξε ότι το μεσοπρόθεσμο...
θα πρέπει να ψηφιστεί προκειμένου η Ελλάδα να πάρει την 5η δόση του δανείου.

Καραμπινάτο ψεύδος:
Η 5η δόση έχει κλειδώσει, για να μην πούμε ότι οι «μαφίες» της ΕΕ με υπερβάλλοντα ζήλο την δίνουν και απλώς χρησιμοποιείται σαν ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ για το «πέρασμα» του Μεσοπρόθεσμου…

Ταχυδακτυλουργία Τρίτη: Κάθε μεγάλη συμφορά επενδύεται με γλυκερή ταχυδακτυλουργική ηθικολογία.

Αφού η μεγάλη ΣΥΜΦΟΡΑ για τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα θα υλοποιηθεί με το Μεσοπρόθεσμο, πρέπει να την ντύσουμε με τις ταχυδακτυλουργικές αφαιρέσεις περί «κοινωνικής δικαιοσύνης».

Μας λέει λοιπόν ο μπουρδολόγος νέος τσάρος ότι «έχει απόλυτο σεβασμό στην αγωνία των ανθρώπων»!!!!

Στραταρχικός καγχασμός ψεύδους και υποκρισίας: Σας δολοφονούμε, αλλά με «απόλυτο σεβασμό» στην αγωνίας σας!!!!!

Τελευταία σύνθετη σοφιστεία ψεύδους:
Οι αποκρατικοποιήσεις γίνανε «εθνικός σχεδιασμός»!!!!


Θα αναλάβει, μας είπε τις αποκρατικοποιήσεις για να ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ το «εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης»: Τι αβυσσαλέος κομπασμός ταχυδακτυλουργικής ΑΠΑΤΗΣ.

Θα ιδιωτικοποιήσει την Ελλάδα, θα ξεπουλήσει κάθε πέτρα της, δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ ΕΘΝΙΚΟ, ΚΑΙ όλα αυτά είναι «εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης».

ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ χοντρό από τον υπερφίαλο και «υπέρ-φυσικό μπεμπέ» των «νταβάδων»…

Ας δούμε το τι ξεπουλάνε.

Παίρνουμε ένα απόσπασμα από τη «λίστα» των ιδιωτικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου, από το σημερινό «Ριζοσπάστη».
Ολόκληρο το κείμενο είναι ΕΔΩ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6307431&publDate=18/6/2011


Ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία





• Εταιρεία Υδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης
• Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
• Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου
• Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης
• Κρατικά Λαχεία
• Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς
• Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα
• Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
• Δημόσια Επιχείρηση Αερίου
• Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Αερίου
• ΤΡΑΙΝΟΣΕ
• ΛΑΡΚΟ
• Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος
• Αδειες Κινητής Τηλεφωνίας
• Καζίνο Πάρνηθας
• Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων
• Ελληνικό
• Τέσσερα Αεροσκάφη «Airbus» που ανήκουν 100% στο Δημόσιο.
• Οι συμμετοχές του Δημοσίου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (1,2% των μετοχών) και την «Αλφα Μπανκ» (0,6%).
• Το πρώτο πακέτο ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο.
• Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ)
• Αγροτική Τράπεζα Ελλάδας
• Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ)
• Εταιρεία Υδρευσης Αποχέτευσης Πρωτεύουσας (ΕΥΔΑΠ)
• Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
• Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού
• Μεταλλευτικά Δικαιώματα

Τα λιμάνια!
Η παραχώρηση των λιμανιών σε ιδιώτες είναι μια διαδικασία που ήδη έχει ξεκινήσει με την είσοδο του ΟΛΠ και του ΟΛΘ στο Χρηματιστήριο. Σε ιδιώτες σχεδιάζεται να παραδοθούν πέρα από αυτά του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, Ηγουμενίτσας, Πάτρας, Αλεξανδρούπολης, Ηρακλείου, Ελευσίνας, Ραφήνας, Λαυρίου, Κέρκυρας και Καβάλας, ενώ κατέχει και μια πληθώρα άλλων μικρότερων λιμανιών με διαφορετικές νομικές μορφές.

Τα αεροδρόμια:
Λόγος γίνεται για 29 περιφερειακά αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Ρόδου, Κέρκυρας, Χανίων, Κω, Ζακύνθου, Σαντορίνης, Μυτιλήνης και Χίου. Μέσα στο 2011, η κυβέρνηση προωθεί την επιχειρησιακή ανεξαρτητοποίησή τους από την ΥΠΑ, καθώς και τη μετατροπή τους σε ανώνυμες εταιρείες, που στη συνέχεια θα ιδιωτικοποιηθούν με συμβάσεις παραχώρησης. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στα μέσα του 2013.

Μεγάλο φαγοπότι θα γίνει και με την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, την οποία η κυβέρνηση ετοιμάζεται να εκποιήσει αξιοποιώντας τράπεζες, χρηματοοικονομικές εταιρείες και γραφεία ...μεγαλοδικηγόρων…


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5755

Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ Γ.ΣΚΡΕΚΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 47


Οταν στη χώρα μας ξέσπασε η ξενοκίνητη κομμουνιστική ανταρσία, ως βασικοί στόχοι εξολόθρευσης των άθεων φονιάδων, επιλέχθηκαν οι ιερείς.
Αρκετοί από αυτούς, αντιλαμβανόμενοι τον θανάσιμο κίνδυνο έφυγαν απο τα χωριά τους και κατέβηκαν στις πόλεις, όπου υπήρχε περισσότερη ασφάλεια.
Πολλοί όμως, μή πιστεύοντας οτι κάποιος "έλληνας" θα μπορούσε να τους βλάψει, και......
αφού κανέναν δεν πείραζαν παρά μόνον επιτελούσαν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, έμειναν.
Από αυτούς, εκατοντάδες δολοφονήθηκαν με φρικτό τρόπο, όπως επι Νέρωνα και Διοκλητιανού. Μάλιστα αρκετοί σταυρώθηκαν.


Ομως κανενός το μαρτύριο δεν μοιάζει τόσο με το Θείο Δράμα, όσο του ιερέα Γιώργου Σκρέκα.
Την 27η Μαρτίου 1947, ο ιερέας Γιώργος Σκρέκας, εφημέριος του χωριού Μεγάρχης Τρικάλων, πληροφορήθηκε οτι οι εαμοκομμουνιστές Μεγάρχης έκαμαν συμβούλιο στο οποίο αποφασίστηκε να τον απογυμνώσουν από κάθε περιουσιακό στοιχείο. Όντως, τη νύχτα της 27ης προς 28η Μαρτίου μετέβηκαν οι λησταντάρτες στο σπίτι του και του αφαίρεσαν τα πάντα.

Μή αρκούμενοι όμως σε αυτά, αφού άδειασαν τους στάβλους απο τα ζώα και ανάγκασαν τον πατέρα και τον θείο του ιερέα να πάνε τα ζώα στο χωριό Πρόδρομος μαζί με δύο λησταντάρτες, έκλεισαν τον ιερέα μέσα στον στάβλο και άρχισαν να τον δέρνουν άγρια, ζητώντας του κι άλλα χρήματα.

Η γυναίκα του, ακούγοντας τις φωνές και τις κραυγές του άνδρα της, έτρεξε στον Αθανάσιο Ίτσιο, κομμουνιστή απο τα σπουδαιότερα στελέχη του ΚΚΕ, καθώς και σε άλλα μέλη της "αυτοάμυνας" Μεγάρχης. Με δάκρυα τους εκλιπαρούσε να ελευθερώσουν τον σύζυγο της και να πάψουν να τον χτυπούν. Δυστυχώς, ο εν λόγω ιούδας και οι άλλοι δεν θέλησαν να ακούσουν τα παρακάλια της και δεν έκαναν τίποτα για τον συλληφθέντα.

Την ίδια νύχτα παρέλαβαν τον ιερέα Γιώργο Σκρέκα αιμόφυρτο, ημίγυμνο και ξυπόλητο και τον οδήγησαν στο χωριό Γοργογύριο. Ο μελλοθάνατος ζήτησε να δει τον εκεί ιερέα. Με δάκρυα στα μάτια είπε στον ιερέα που ήρθε να τον παρηγορήσει: "Ο Θεός γνωρίζει τί θ'απογίνω. Αν με το μαρτύριο με καλεί δίπλα Του, ας είναι ευλογημένο το όνομα Του, ας γίνει το θέλημα Του".

Κατόπιν τον παρέλαβαν έφιπποι λησταντάρτες και τον έσυραν πεζό μέχρι το χωριό Τύρνα. Δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά τον μετέφεραν σε άθλια κατάσταση πρώτα στο Ξυλοπάροικο και μετά στο Νεραϊδοχώρι. Εκεί τον βασάνιζαν από τις 29-3, Σάββατο του Λαζάρου, μέχρι την Μ.Παρασκευή.
Γυναίκες συμμορίτισες του έλεγαν "γιατί δεν προσεύχεσαι στο Χριστό να έρθει να σε σώσει;", οι δε δήμιοι πιό ωμά "Εσύ που πιστεύεις στο Χριστό, θα σε σταυρώσουμε σαν Εκείνον την ίδια μέρα".

Αυτό που έγινε πριν 2 χιλιετηρίδες στον Γολγοθά, επαναλήφθηκε στην Πίνδο.
Μεγάλη Παρασκευή, και οι συμμορίτες έσυραν τον βασανισμένο ιερέα στον Σταυρικό θάνατο. Τον σταύρωσαν επάνω σε ένα έλατο που είχε το σχήμα σταυρού.
Του τρύπησαν τη δεξιά πλευρά με ξιφολόγχη και άνοιξαν πληγές στο μέτωπο του με περόνια.
Οταν ξεψύχησε, έρριξαν το γυμνό σώμα του σε μια χαράδρα και το σκέπασαν με πέτρες και κλαδιά, για να κρύψουν το έγκλημά τους.

Οταν απελευθερώθηκε το Νεραϊδοχώρι από τον Ελληνικό στρατό, ο αξιωματικός Νικόλαος Χόνδρος αναζήτησε και βρήκε το λείψανο του Μάρτυρα.
Το μετέφερε στα Τρίκαλα, όπου έγινε πάνδημη κηδεία.
Το φέρετρο του συνόδευαν 60 ιερείς, ψάλλοντας "Εγώ γαρ τα στίγματα του Κυρίου εν τω σώματι μου βαστάζω".

Ο ιερέας Γεώργιος Σκρέκας, στα πλαίσια της "συμφιλίωσης" δεν ανακηρύχθηκε Αγιος από την Εκκλησία, μέχρι σήμερα. Μακάρι από εκεί ψηλά που βρίσκεται να μας βοηθάει και να μας προστατεύει από τον Σατανά και τους οπαδούς του.
Τα παραπάνω συγκλονιστικά γεγονότα επιβεβαιώνει και ο Μακαριστός Μητροπολίτης Φλώρινας Αυγουστίνος Καντιώτης:

"
Οταν μουν εροκή­ρυκας —σς μιλ μ παραδείγματα πο ν­τλ π μία στορία πενήντα τν, μισο αἰῶ­νος—, φθασα σ᾿ να χωρι τν Γρεβε­νν. Βρίσκω τν ερέα θλιμμένο, πονεμένο, κλαμέ­νο. —Τί χεις; —Τ χωριό μου δν πιστεύει πι στ Χριστό. —Μν πογοητεύεσαι, λέω, χε θάρρος· κάτω π τ στάχτη πάρχει σπίθα κρυμμένη. —Θέλεις ν δς; μο λέει· λα. Μ πάει στ νεκροταφεο. κε τ παιδι το Μρξ κα το Λένιν, πο κυριαρχοσαν τό­­τε, εχαν ξερριζώσει λους τος σταυρος π τος τάφους κα στ θέσι τους εχαν βά­λει σφυροδρέπανα κα γροθιές! Μισοσαν τ σταυρό. Κα μόνο σ μι περίπτωσι τν «θυμή­θηκαν».

ν σταύρω­σις ς τρόπος θανα­τικς καταδίκης χει πρ πολλο καταργηθ, π τν μερν μας τν ξαναχρησιμοποίησαν· σταύρωσαν νθρωπο! Η­ταν νας ερες το Υψίστου ελαβής, πιστς κα πο­λύ­τεκνος, π. Γεώργιος Σκρέκας φημέριος το χωριο Μεγάρχη – Τρικάλων. θεοι κα πιστοι τν ρπαξαν π τν γία τράπεζα πο ­ερουργοσε, τν δήγησαν σν κακο ρνίο ξω π τ χωριό, κ᾿ κε τν σταύρωσαν πά­νω σ᾿ να δέντρο· κα ταν Μεγάλη Παρασκευή, το
τους 1947"!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ,
ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα,15 Ιουνίου 2011
Αρ. Πρωτ. 20110615-൦൫


Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών και οι χειρισμοί που έγιναν τόσο από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όσο και από την Αντιπολίτευση της ΝΔ, αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά το πόσο βαθιά είναι η κρίση της Πατρίδος μας.


Τα πολιτικά συμφέροντα και οι προσωπικές επιδιώξεις των δύο μεγάλων κομμάτων δεν τους αφήνουν ούτε τώρα να σκεφτούν το καλό της πατρίδας μας. Εξακολουθούν να μένουν τυφλοί και αναίσθητοι μπροστά στην καταστροφή που οι αυτοί οι ίδιοι έχουν φέρει στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και αποκλείεται να συμφωνήσουν σε μια ενιαία αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας.


Ο κ. Πρωθυπουργός στο διάγγελμά του κάνει λόγο για νέα κυβέρνηση! Ποιά νέα κυβέρνηση εννοεί; Ποιά νέα πρόσωπα ετοιμάζει; Τόσες δεκαετίες οι ίδιοι και οι ίδιοι πολιτικοί εναλλάσσονται στις καρέκλες των υπουργείων και το αποτέλεσμα της εργασίας τους είναι το κατάντημα της χώρας! Ο Πρωθυπουργός απεδείχθη ανίσχυρος να κάνει τις βαθιές τομές που χρειάζονται., Απεδείχθη ακόμα ανάξιος της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού, γιατί καθώς δεν σκέφτεται και δεν εργάζεται για το συμφέρον της Ελλάδας, αλλά παίρνει οδηγίες και εντολές από την Ευρώπη. Ο δε κ. Σαμαράς σκέφτεται μόνο το πώς θα αυξήσει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και περιορίζεται στα «παχιά» λόγια, χωρίς να προτείνει ουσιαστικές λύσεις.


Ο ελληνικός λαός αγανακτεί και κατακλύζει τις πλατείες αλλά παράλληλα δηλώνει ότι δεν έχει πολιτικό λόγο. Τότε προς τί οι διαμαρτυρίες; Οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν κανένα κόμμα στις επικείμενες εκλογές. Αυτό είναι η λύση; Η ακυβερνησία; Η αστάθεια; Γιατί δεν μπορούμε επιτέλους να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες για το δικό μας συμφέρον;


Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ μάχεται και θα μάχεται με τα περιορισμένα της μέσα, για να δώσει φωνή σε όσους Έλληνες βάζουν ακόμη την Πατρίδα τους πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον. Είμαστε υποχρεωμένοι να εργαστούμε για το μέλλον των παιδιών μας. Για να τους παραδώσουμε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που παραλάβαμε, όχι να τους αφήσουμε πνευματικά και υλικά ερείπια. Για να τους παραδώσουμε την Πατρίδα μας με το ήθος και την ομορφιά και τον πολιτισμό της. Γιατί τους ανήκει και δεν πρέπει να ντρέπονται να λένε ότι είναι Έλληνες, αλλά να νιώθουν περήφανα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σ’ αυτή τη γη!


Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να διώξουμε αυτούς που μας κατέστρεψαν και να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!


Γραφείο Τύπου
Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ


--
ΚΟΙΝΩΝΙΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
http://www.koinwnia.com
e-mail: koinwnia@koinwnia.com

Γραφεία Αθηνών
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 121-123
Τ.Κ. 114 72 - Αθήνα
Τηλ: 210 36 37 442
Φαξ: 210 36 37 012

Γραφεία Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 24
Τ.Κ. 546 23 - Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310272903

Γραφεία Άμφισσας
Διεύθυνση: Κ. Σάθα 6
Τ.Κ.: 331 00 - Άμφισσα
Τηλ: 22650 22906

Απαιτείται να γνωρίσουμε την Αποκάλυψη

για να μην πλανηθούμε από τον Αντίχριστο,

που θα αναδυθεί από την άβυσσο των βεβυθισμένων

στο σκοτάδι της αγνωσίας του Θεού ανθρώπων,

που παραβαίνουν ασυστόλως τις Εντολές Του.


«Οικουμενισμός, ο δούρειος ίππος του Αντιχρίστου.


Τον Οικουμενισμό υπηρέτησαν και υπηρετούν

ορθόδοξοι κληρικοί, ανωτάτων μάλιστα βαθμών».


Οικουμενισμός και Σιωνισμός


Τα τελευταία προδρομικά σχήματα της ελεύσεως του Αντιχρίστου


π. Αθανάσιου Μυτιληναίου


Ομιλία 45 στην Αποκάλυψη, κεφ. ια΄. Απόσπασμα (Η ομιλία έγινε το 1982)


Όταν η χάρις του Χριστού φύγει από το μέσον, τότε θα εμφανισθεί ο Άνομος (=ο Αντίχριστος). Ο Χριστς δεν αφήνει ακόμη τον Αντίχριστον να φανεί. Τον εμποδίζει. Θάρθει όμως κάποια στιγμή, ένεκα της αμετανοησίας των ανθρώπων, όταν θα έχει πληθυνθεί η αμαρτία εις υπερθετικόν βαθμόν, που πια θα είμεθα Σόδομα και Γόμορρα, τότε θα αρθεί η προστασία του Χριστού και τότε ευθύς θα εμφανισθεί ο Αντίχριστος.


Επάνω σ’ αυτό στηρίζεται φαίνεται και ο άγιος Ιερώνυμος ο οποίος λέγει τα εξής… «Όταν η ομοφυλοφιλία που υπήρχε στα Σόδομα πληθυνθεί καθ’ υπερβολήν και ξεχυθεί εις τους δρόμους, χωρίς ντροπή, όπως τότε εις τα Σόδομα…, τότε θα γίνει η Δευτέρα του Χριστού Παρουσία… Θα έρθει ο Αντίχριστός…, το «θηρίον»· …και λέγεται «θηρίον» για την αιμοβορίαν του.


Αν ρωτήσετε, όμως, σε τί θα μας χρησίμευε αυτή η γνώση, η περιγραφή του Αντιχρίστου; Θα ήταν πάρα πολύ σπουδαίον. … Πρέπει να ξέρουμε μετ’ ακριβείας τα χαρακτηριστικά του Αντιχρίστου, ώστε όταν θα εμφανισθεί να μη μας πλανήσει… Ο Αντίχριστος θα εμφανισθεί άγιος, άκακος, φιλάνθρωπος· όταν αναλάβει την εξουσίαν θα πει: να δώσουμε ψωμί στους φτωχούς, να μην υπάρχει φτωχός στον κόσμο. Θα κάνει θαύματα, θα θεραπεύει τους αρρώστους.


Ε, θάλεγε κανένας: τι άλλο υπολείπεται επιτέλους; αυτός είναι ο Μεσσίας. Και θα προσκυνήσουν το θηρίον, τον απατεώνα, τον ολετήρα των ψυχών (τον Αντίχριστον). Γι’ αυτό λοιπόν, η Αγία Γραφή, πρώτα, και οι Πατέρες εφρόντισαν να επισημάνουν και αναλύσουν τα χαρακτηριστικά του Αντιχρίστου για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε. Είναι μεγάλο πράγμα. Θα μου επιτρέψετε να πω και θα ευχόμουν όσοι ακούτε τον λόγον του Θεού, να έχετε αυτήν την δυνατότητα, ότι μόνον των πιστών και αγίων προνόμιον είναι να ξεχωρίσουν εις το πρόσωπον του Αντιχρίστου το Θηρίον. Μόνον αυτών είναι προνόμιον, οι άλλοι θα πλανηθούν. Δεν θα θέλατε λοιπόν πραγματικά να μπορούμε να γνωρίζουμε; Είναι αναγκαιότατον.


Κι αν λάβετε μάλιστα υπ’ όψιν, ότι με τα ίδια χαρακτηριστικά έρχονται και οι πρόδρομοί του. Θα δούμε παρακάτω, ότι υπάρχει και ο ψευδοπροφήτης, ο οποίος δεν είναι παρά, σαν τρόπον τινα, ο πρόδρομος που κηρύσσει τον Μεσσίαν. Και μην ξεχνάτε, σας ξαναλέγω άλλη μία φορά, πρόσωπο κι αυτός θα είναι. Αλλά προ του ψευδοπροφήτου υπάρχουν ήδη καταστάσεις, όχι πρόσωπα, καταστάσεις που έρχονται με αυτά τα σχήματα της παγκοσμίου κοινωνικής δικαιοσύνης, φιλανθρωπίας, αγάπης, και όλα αυτά υπηρετούν τον Αντίχριστον.


Δεν θάθελα παρά να μείνω μόνον στον χώρον τον εκκλησιαστικόν… Πάρτε την περίπτωσιν του Οικουμενισμού, αυτός που χαλκεύτηκε στο Π.Σ.Ε. Τι νομίζετε ότι είναι αυτό αγαπητοί μου. Ένας δούρειος ίππος. Ο Οικουμενισμός είναι ένας δούρειος ίππος, ο οποίος κουβαλά τον Αντίχριστον. Και όμως, το σύνθημα του Οικουμενισμού είναι: Αγάπη, αγάπη! Και υπηρέτησαν αυτό το σχήμα του Οικουμενισμού –και το υπηρετούν αυτήν την στιγμήν- και ορθόδοξοι κληρικοί, ανωτάτων μάλιστα βαθμών. Δυστύχημα.


Έλεγε ο π. Ιουστίνος Πόποβιτς ότι ο Οικουμενισμός δεν είναι μια αίρεσις, αλλά είναι παναίρεσις. Έχει μέσα όλες τις αιρέσεις και είναι μία κατάργησις του Χριστιανισμού στην πραγματικότητα. Και όμως, εν ονόματι της αγάπης εμφανίζεται ο Οικουμενισμός. Και όταν πει κανείς και στραφεί εναντίον του Οικουμενισμού του λέγουν: στρέφεσαι εναντίον της αγάπης, είσαι ο κήρυξ του μίσους. Ώστε κήρυξ του μίσους, έ;


Γι’ αυτό, λοιπόν, πρέπει να ξεχωρίζουμε κάτω από αυτούς τους δουρείους ίππους, να ξεχωρίζουμε, αγαπητοί μου, τον Αντίχριστο. Είναι ανάγκη, είναι ανάγκη. Προσέξατέ το. Διότι, μπορεί να μη ζήσουμε εμείς τις ημέρες του Αντιχρίστου… Μπορεί νάναι σε 100, 500 χρόνια, δεν ξέρουμε. Μπορεί να είναι όμως και μέσα στην προσεχή τριακονταετία. Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Τα σημάδια μόνο άρχισαν να γίνονται πολλά. Δεν έχει σημασία αν αλωθούμε από τον Αντίχριστο ή τους προδρόμους του. Εάν σήμερα χαθούμε από τους προδρόμους του Αντιχρίστου, είναι ως εάν να χαθήκαμε από τον Αντίχριστο. Είναι το ίδιο. Δηλαδή, σωτηρία δεν έχουμε.


Το «Θηρίον (Αντίχριστος) ανήλθεν από της αβύσσου». Τι είναι η άβυσσος; Λέγει ο Αρέθας: άβυσσος είναι ο κόσμος που άγεται και φέρεται από τους δαίμονες. Μέσα από αυτή την άβυσσον του αστατούντος και εμπνεομένου από τον δαίμονες κόσμου, θα βγει ο Αντίχριστος. Ακόμα χαρακτηριστικότατα γράφει ο Άνθιμος Ιεροσολύμων: «άβυσσον νοητέον τον παρόντα κόσμον, εν σκότει όντα της αγνωσίας βεβυθισμένον (που είναι βυθισμένος μέσα στο σκοτάδι της αγνωσίας του Θεού), ρευστόν τε αλίπικρον (=αρμυρός και πικρός) και ολισθηρόν και καταρρώδεις ορέξεσιν υποβρύχιον (που είναι γεμάτος από επιθυμίες κατώτερες) και κύμασι μεριμνών υπεραντλούμενον τε και κλυδωνιζόμενον (που κατέχεται και κλυδωνίζεται από τα κύματα των μεριμνών)… Εκ ταύτης ουν της αβύσσου αναβήσεται ο αντίχριστος, …θηρίον δε ου τω είδει (όχι στην μορφή θηρίον), αλλά τω τρόπω και τη διαθέσει, αγριωπώς τε και θηριωδώς κινούμενον κατά των αγίων»…


Μήπως εμείς σαν σύνολο, που είμαστε μεσ’ στον κόσμο συνιστούμε την άβυσσον; Να αποτελέσουμε το υλικόν αυτού που λέγεται άβυσσος απ΄ όπου θα βγει ο Αντίχριστος. Μήπως;


Για τον Αντίχριστον μίλησε και ο Δανιήλ, κεφ. 7, 25, και προφητεύει για τον Αντίχριστον: «και λόγους προς τον Ύψιστον λαλήσει και τους αγίους Υψίστου παλαιώσει (=θα τους αχρηστεύσει) και υπονοήσει του αλλοιώσαι καιρούς και νόμον». Δεν λέγει αλλάξει, αλλά λέγει «αλλοιώσει»… Εδώ, λοιπόν, δεν πρόκειται περί αλλαγής άλλα περί αλλοιώσεως, αλλαγής βάθους... Θα έχει σκεφθεί δηλαδή να αλλοιώσει τί; «καιρούς και νόμον». Οι καιροί ξέρετε τί είναι; Εδώ είναι η φύσις. Να αλλοιώσει την φύσιν. Τώρα, τί είναι αυτή η αλλοίωσις της φύσεως; Πόσα θα είχαμε να πούμε!


Αλλά και η αλλοίωση του νόμου… Όταν το παρά φύσιν, διαποτισμένο πια μέσα στο κύτταρο των ανθρώπων, εμφανίζεται ως φύσις. Κι όταν ο νόμος του Θεού (διότι δια τον νόμον του Θεού ομιλεί εδώ), όταν αυτός ο νόμος θάχει διαστραφεί. Πάρτε παράδειγμα την αποποινικοποίηση της μοιχείας (γιατί νόμος είναι, νόμος του Θεού), που σημαίνει· όχι απλώς αλλάζουμε το θέμα να μη τιμωρείται η μοιχεία· αλλά να πούμε: το να μην αισθάνονται οι μοιχοί άσχημα, για μια ρετσινιά που θα μπορούσε να τους πουν οι άλλοι άνθρωποι απ’ έξω. Αυτό πια δεν είναι αλλαγή του νόμου, είναι αλλοίωσις, …χάνουμε το μέτρο, χάνουμε το κριτήριο· γιατί αν περάσουν μερικά χρόνια και πείτε σε αυτόν, ο οποίος απατά την γυναίκα του…, ότι αυτό που κάνει είναι αμαρτία, θα γελάσει και θα πει: τι αμαρτία; κουτός είσαι. Άμα περάσουνε λίγα χρόνια θα επέλθει η αλλοίωσις. Θα «υπονοήσει» λοιπόν ο Αντίχριστος να αλλοιώσει την «φύσιν και τον νόμον».


Και πώς θα τους νικήσει ο Αντίχριστος τους Χριστιανούς; «Δυνάμει κοσμική», κατά τον Άνθιμον Ιεροσολύμων· με δύναμη κοσμική... Αυτό σημαίνει ότι ο Αντίχριστος θα κρατάει στα χέρια του όλη την κοσμική δύναμη. Όλη την κοσμική δύναμη· αρχές και εξουσίες στα χέρια του θα είναι. Ο δικαστικός κόσμος, οι Τράπεζες, οι άρχοντες, οι στρατιωτικοί, οι πάντες στα χέρια του θα είναι…


Αλλά αυτό ήδη το βλέπουμε να γίνεται και να πραγματώνεται. Έχετε προσέξει ότι …στις ημέρες μας γίνεται μια προσπάθεια να περιέλθει στα χέρια ολίγων πάσα εξουσία; Οικονομική στην αρχή εξουσία, νάχουμε το χρήμα, και μετά θα αρχίσουμε να έχουμε και τις άλλες εξουσίες. Και δεν είναι κρυφό -και εις αυτόν τον Ο.Η.Ε. ακόμα διεκηρύχθη- ότι αυτά τα χέρια που μαζεύουν τις εξουσίες άπασες, όλων των λαών της γης είναι ο Σιωνισμός. Αυτοί μαζεύουν πάσαν εξουσίαν, σιγά-σιγά, με υπομονή, με μακροπρόθεσμα σχέδια. Δεν βιάζονται. Κινούνται κατά ένα καταπληκτικό τρόπο. Το θέμα είναι ότι ο Σιωνισμός είναι ο κατ’ εξοχήν πρόδρομος του Αντιχρίστου. Θα λέγαμε ότι, εν ευρεία εννοία, είναι ο ψευδοπροφήτης (της Αποκαλύψεως). Λέγω εν ευρεία εννοία, διότι ο ψευδοπροφήτης –όπως σας είπα προηγουμένως– είναι συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο Σιωνισμός θα φέρει τον Αντίχριστον. Ναι, διότι Εβραίος θα είναι ο Αντίχριστος.


Εδώ όμως προβάλλεται ένας πειρασμός. Ένας πειρασμός φοβερός, δια τους Χριστιανούς, είναι ο εξής: Γιατί, εμείς οι Χριστιανοί, να αφήνουμε στα χέρια των αντιθέων αυτήν την κοσμική εξουσία και να μην την αναλάβουμε εμείς; Αυτός είναι ο πειρασμός… Όταν δηλαδή επιστρατευθεί η Εκκλησία, οι δυνάμεις οι χριστιανικές, να αναλάβουν πάσαν κοσμικήν εξουσίαν.


…Ο χριστιανισμός δεν μπορεί να είναι μία κοσμική εξουσία. Αλλά ο χριστιανισμός έρχεται να αποσπάσει από τον διαβολοκρατούμενο κόσμο ανθρώπινες ψυχές, για να τους σώσει, να τους κάνει αγίους. Τίποτε άλλο. Το Ευαγγέλιο ήδη εχάραξε την πορεία της Εκκλησίας μέσα στην ιστορία: ότι η Εκκλησία θα είναι πάντοτε διωκομένη.


Σας είπα είναι πειρασμός να θέλουμε ως χριστιανοί να αναλάβουμε την παγκοσμίαν εξουσίαν, για να εξουδετερώσουμε τον Αντίχριστο. Είναι σα να θέλουμε να στραφούμε εναντίον …του πνεύματος του Ευαγγελίου –που είναι σταυρικό– και εναντίον των προφητειών, που δείχνουν ότι τελικά ο Αντίχριστος θα αναλάβει πάσαν την κοσμικήν εξουσία με την οποίαν θα πολεμήσει τους πιστούς. Τι πάμε λοιπόν να κάνουμε; Μια ματαιοπονία; Κι όχι μόνο μια ματαιοπονία, αλλά νομίζω ότι θα αμαρτάναμε κιόλας, εφόσον θα στρεφόμεθα εναντίον του πνεύματος του Ευαγγελίου, το οποίον είναι σταυρικόν: … «πάντες οι θέλοντες ευσεβώς ζην εν Χριστώ διωχθήσονται». Θέλεις να ζήσεις ζωήν ευσεβείας; Πάρτο απόφαση: θα διωχθείς. Την στιγμή που αναλαμβάνω το μεγάλο έργο να γίνω Χριστιανός και να πολεμήσω εναντίον του διαβόλου, τότε τι μιλάω για κοσμική εξουσία; Για να καταργήσω την μωρίαν του Σταυρού; …Αν λοιπόν πούμε, ότι εμείς θα τα φτιάξουμε τόσο ωραία, δεν θα κάνουμε τίποτα αδελφοί μου…


Ο Κύριος ακόμη μας είπε: «Τότε παραδώσουσιν υμάς εις θλίψιν και αποκτενούσιν υμάς, και έσεσθε μισούμενοι υπό πάντων των εθνών διά το όνομά μου» (Ματθ. 24, 9). Σαν να λέμε τώρα εις τον Κύριον: Κύριε, θα σε διαψεύσουμε ή θα σε ξεπεράσουμε Θα πέσουμε χωρίς να το καταλάβουμε στα κοσμικά σχήματα. Κι αυτό είναι μία απάτη του διαβόλου.


Απαμαγνητοφώνηση: «Φιλορθόδοξη Ένωση “Κοσμάς Φλαμιάτος”»

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η Φωνη του Θεου των Χριστιανων

απο το στομα ενος λεβεντοπαπα:


ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ.

ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕΣ

και ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ

ΟΥΤΕ ΚΑΝ

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.



Δημ.: Μονο οι τριακοσιοι φταινε;

Και οι 85κδεσποταδες.
Ξεφτιλισμενοι ειναι και αυτοι.
Μασωνοι.
Ερειπωμενα σκουπιδια.
Κηφηνες.
Ανεραστοι.


Δημ: Ειναι καποιος που ξεχωριζει;

Και τι να τους κανεις;
Και αν βαλης και ξεχωριζουν μερικοι τι εγινε;
Τους ειδες πουθενα;
Ο κοσμος ειναι εδω και θελει αρχηγο και θελει Ιεραρχια.
Που ειναι;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Μασωνοι ειναι και αυτοι οι ιδιοι.
Αλλα θάρθη η δημοκρατια αυτης της Ελλαδος, θαρθη σας το δηλωνω υπευθυνα οτι θα το πληρωσετε σκληρα.
Ιεραρχες αγιοι, εντος εισαγωγικων, που νομιζετε οτι κατι ειστε.
Κυμβαλα αλαλαζοντα ειστε, κατα τον αποστολο Παυλο.
Τιποτα αλλο.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Ο λαος εδω υποφερει και εσεις ειστε στη χλιδη.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. και παλι ....









ΤΟ ...ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΝ


ΤΡΩΚΤΙΚΟΝ


του μητροπολιτου Πειραιως ΣΕΡΑΦΕΙΜ



Ο κρως ξυβριστικές, χυδαες καί μισαλλόδοξες ναφορές τς βδομαδιαίας, «πολιτικς, σατιρικς καί ποκαλυπτικς» κατά δηλωσίν της φημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» φυλ. 1660/15.6.2011 στήν σελίδα 43 καί στό δημοσίευμα μέ τίτλο: «Σεραφείμ μαινόμενος» πού πογράφεται πό τόν κ. Ξενοφώντα Μπρουντζάκη καί δημοσιεύεται πό τόν κδότη-Διευθυντή κ. ντ. Δελλατόλα στρεφόμενες κατά τς λαχιστότητός μου μέ φορμή τό πό 3/6/2011 νακοινωθέν μου γιά τήν παγκόσμια οκονομική καί πολιτική συνομωσία το διεθνος Σιωνισμο πού λοποιεται μέ τόν βραχίονα τς «περιωνύμου» λέσχης Bilderberg οσιαστικά πογυμνώνει τήν φημερίδα ατή πό τήν προσπάθειά της νά μφανίζεται σάν προπύργιο κατά το πάσης φύσεως πολιτικοκοινωνικο κατεστημένου γιατί πομειώνουσα πλήρως καί ποβαθμίζουσα παντελς τήν πολυδύναμη μπλοκή τν πιτελν τς Λέσχης Bilderberg τούς προσφέρει τήν πιδιωκομένη δυναμική νά δρον στό μίφως το παγκοσμίου γίγνεσθαι.


Διερωτώμεθα πς εναι δυνατόν νά γνοε τήν δράση το διεθνος Σιωνισμο διά τς Λέσχης Bilderberg ταν πασχολε συγκεκριμένη δρσις τόν παγκόσμιο τύπο;


Διερωτώμεθα πς εναι τόσο πληροφόρητη ταν φέτος στήν Γερμανόφωνη καθημερινή φημερίδα Basler Zeitung τς λβετίας φιερώθηκε πρώτη σελίδα της σχετικά μέ τήν συνεδρίαση τς μυστικοπαθούς Λέσχη πού ρχισε τήν Πέμπτη στό Silvretta House στό Saint Moritz;


Μήπως μπορε τόσον εκόλως βρίζουσα φημερίδα νά μς νημερώσει άν κορυφαίοι διεθύνοντες σύμβουλοι πως Bill Gates τς Microsoft, Eric Schmidt τς Google, Marcus Agius τς Barclays, καί Peter Sutherland τς Goldman Sachs καθώς καί ο δικοί μας κλεκτοί κύριοι Γ. Δαυΐδ, Πρόεδρος τς Coca Cola, Γ. Παπακωνσταντίνου, μέχρι τώρα «Τσάρος» τς λληνικς οκονομίας, Λουκς Τσούκαλης, Πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ καί Γκίκας Χαρδούβελης, Καθ. Χρηματοοικονομικς καί οκονομικός σύμβουλος τς Eurobank E.F.G. συναντνται πί τετραήμερον χοντας γύρω τους να τσάλινο δίχτυ προστασίας καί μυστικοπάθειας μέ Προέδρους καί Πρωθυπουργούς Κρατν, μεγάλους διοκτήτες φημερίδων, μέλη το Ερωπαϊκο Κοινοβουλίου, κυβερνητικούς ξιωματούχους τν ΗΠΑ γιά νά μιλήσουν γιά τάβλι;


Μήπως εκόλως βρίζουσα φημερίδα μπορε νά ξηγήσει πς συμμετέχων τό 1993 στήν συνεδρία τς Λέσχης πού λαβε χώρα στόν στέρα τς Βουλιαγμένης πουργός ξωτερικν τν ΗΠΑ κ. Κρίστοφερ, προφήτευσε μετά τήν λήξη τν ργασιν της τι τότε Κυβέρνηση Κων. Μητσοτάκη θά «πεφτε» μετά πό τρες μνες;


Μήπως εκόλως βρίζουσα φημερίδα μπορε νά μς ρμηνεύσει τό φλεγματικό λόγιο το τ. «τσάρου» τς λληνικς οκονομίας καί νν πουργο Περιβάλλοντος κ. Γ. Παπακωνσταντίνου πού δημοσίευσε «Βηματοδότης» στήν γκριτη φημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» τς 13/6/2010 «Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός έλληνας πολιτικός που συμμετείχε στην εφετεινή συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντεμπεργκ στην Ισπανία. Οι δύο άλλοι Έλληνες ήταν ο Πρόεδρος της Coca-Cola κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης.


Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια κρίση και ασφαλώς την Ελλάδα. Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο , ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.


Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ. Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς;


«Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω» απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει.

Ποιό μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας».


Εναι ραγε πως σχυρίζεται τό «ΠΟΝΤΙΚΙ» παράδεκτη καί κρως πικίνδυνη ναφορά μας γιά τούς «κβιασμούς» τς Κυβέρνησης;


Μέχρι χθές δέν μς λεγαν τι στάση πληρωμν σημαίνει δθεν τήν μή πληρωμή συντάξεων καί μισθν ταν ατά δίδονται πό τούς φόρους τς χώρας καί χι πό τόν δανεισμό της, τι παιτεται συναίνεση τν κομμάτων γιά τήν καταβολή τς 5ης δόσης καί λλα πολλά;


Καί πειδή κατά τήν βρίζουσα φημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» ο εράρχες τς κκλησίας «πάσχουν πύθμενη ποκρισία» πό αριο σκέπτομαι νά παραπέμψω τούς 2.500 καθημερινς σιτιζομένους νεόπτωχους στά σισίτια τς . Μητροπόλεως Πειραις στίς κατοικίες το κ. . Δελλατόλα καί το κ. Ξ. Μπρουντζάκη καί κόμη καί στίς γκαταστάσεις τς φημερίδος «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» γιά νά ναλάβουν τήν καθημερινή φροντίδα, ατοί ο τόσον ελικρινες καί φερέλπιδες κύριοι, ντί μο το «πύθμενου ποκριτή».


σον φορ στήν δθεν πέρογκη κκλησιαστική περιουσία καί στήν δθεν μή φορολόγησή της θά τούς συμβούλευα ταπεινς νά νημερωθον σχετικς διότι συλλαμβάνονται νενημέρωτοι, διότι λεγομένη κκλησιαστική περιουσία χει παραχωρηθε ξ λοκλήρου σχεδόν στό κράτος, τά δέ ναπομείναντα κκλησιαστικά παραγωγικά κίνητα παρ’ τι νήκουν σέ μή κερδοσκοπικο χαρακτήρα Ν.Π.Δ.Δ. φορολογοντια μέ 20% πί τν καθαρίστων σόδων τους.


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ + Πειραις ΣΕΡΑΦΕΙΜ



Υ.Γ. Ο τιτλος και το εικονιζομενον τρωκτικον ειναι επιλογη του ιστολογιου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου