Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ψεύτες - Ψεύτες - Ψεύτες

Ψέμματα - Ψέμματα - Ψέμματα

Aυτοί αποφάσισαν

να τα γκρεμίσουν ΟΛΑ.

Γκρεμίστε τους.

10 σχόλια:

  1. Παρακαλώ Οδυσσέα να μην ξανατολμήσετε να θίξετε το YIORGO.

    Το παιδί είναι βολικό και με λιγότερα στρέμματα γης για να εχουμε ησυχια και τα αεροπλανα να παραβιαζουν τον αερα μας για να εχουμε ησυχια και Τουρκους να μετατρέψουμε τους Πομάκους για να έχουμε ησυχία και τη Θάλεια Δραγώνα να εχουμε ειδικη γραμματέα να λέγει οτι δνε είμαστε λλεηνες για να έχουμε ησυχία

    Αλλωστε λεφτά υπάρχουν! Κοτζάμ πρωθυπουργός το λέγει ποιος να το διαμφισβητησει;

    Ποιος τον έβαλε εκεί που βρίσκεται; Οχι εμεις με την τιμιαν ψηφον μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νέα κυβέρνηση μας φερνει σε ενα μήνα τις Νεες ταυτότητες με το τσιπάκι.Κωδικες για την εφορία και πολλά άλλα.Ετοιμαζουν πτωχευση απο Σεπτέμβριο εδω θα είμαστε και θα το δείτε.Αντιδράστε σε όλους αυτούς που τρωνε με χρυσες μασελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - Υπάρχουν δικαστές;
    - Μα, φυσικά και υπάρχουν. Για όλους όσους δεν κάνουν σωστές φορολογικές δηλώσεις. Οι πολιτικές δηλώσεις δεν έχουν φορολογικές επιπτώσεις. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κακοδαιμονία του τόπου οφείλεται σε δυο κυρίως λόγους:

    1.- Στην ανυπαρξία της γενικής αρχής, που διέπει την Δημοκρατία, δηλ. «ο λαός στην εξουσία», ενώ με το ισχύον αγγλοσαξωνικό σύστημα (το οποίον φαίνεται, ότι έχει αποτύχει) ισχύει το: «τα κόμματα στην εξουσία». Παρατηρείται, ότι ο λαός μετέχει σε μια από τις τρεις εξουσίες (την Νομοθετική), ενώ δεν μετέχει στις άλλες δυο.

    2.- Στην εμπλοκή των εξουσιών μεταξύ τους (Εκτελεστική, Νομοθετική, Δικαστική), εάν δε δεν γίνει απεμπλοκή τους, δεν μπορεί να υπάρξει σωτηρία του πολιτικού συστήματος:

    Αναλυτικά:

    1.- Ακούγεται η φράση, η οποία έχει γίνει συνείδηση στο λαό: «η κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, Οικουμενική κυβέρνηση» και ποτέ «η κυβέρνηση του λαού», διότι πράγματι ο λαός δεν μετέχει της εξουσίας, αλλά πως μπορεί να μετέχει; Ακόμη και στα δικαστήρια, η απόφαση τους εκδίδεται στο όνομα του ελληνικού λαού, αλλά ο λαός δεν μετέχει στην εκλογή της δικαστικής εξουσίας.

    2.- Στη Δημοκρατία, ο λαός κατέχει τη γενική εξουσία, αλλά πως; Ο λαός εκλέγει τους αντιπροσώπους του (Εθνοσυνέλευση), που διαχειρίζονται την γενική εξουσία και αυτή εκλέγει τις τρεις επί μέρους εξουσίες, οι αρμοδιότητες των οποίων είναι σαφώς καθορισμένες.

    3.- Η Εκτελεστική εξουσία είναι η Διοίκηση της χώρας. Δεν νομοθετεί, δεν δικάζει, δεν διορίζει την δικαστική εξουσία, δεν παύει τη νομοθετική εξουσία. Λογοδοτεί μόνο στην Εθνοσυνέλευση.

    4.- Η Νομοθετική εξουσία νομοθετεί. Τα μέλη της δεν πρέπει να μετέχουν άλλης εξουσίας (π.χ. εκτελεστικής, ως υπουργοί) ή δικαστικής (ως προανακριτική επιτροπή) ή ως αντιπρόσωποι του λαού, αλλά ούτε πρέπει να διορίζει Προέδρους Οργανισμών (δεν ανήκει στο νομοθετικό της έργο, που είναι να παράγει νόμους). Δεν πρέπει να καταργεί την Εκτελεστική Εξουσία και πρέπει να λογοδοτεί μόνο στην Εθνοσυνέλευση.

    5.- Η Δικαστική εξουσία έχει σαφώς διακεκριμένο έργο. Τα μέλη της δεν πρέπει να μετέχουν άλλων εξουσιών, ούτε πρέπει να εκλέγονται από αυτές. Έργο της είναι, η σωστή εφαρμογή των νόμων και η επίλυση διαφορών και πρέπει να λογοδοτεί στην Εθνοσυνέλευση.

    6.- Υπάρχουν τέτοια πρότυπα; Ναι. Παράδειγμα η Ελβετία, όπου η Εκτελεστική εξουσία αποτελείται από 7 πρόσωπα, τα οποία εκλέγονται από τα 4 πρώτα κόμματα ανεξάρτητα των ποσοστών: 2 από το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο κόμμα και 1 από το τέταρτο. Άλλο παράδειγμα, οι ΗΠΑ, όπου η εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία δεν ταυτίζονται στο αυτό πρόσωπο. Βουλευτής δεν μπορεί να είναι και Υπουργός. Δεν είναι απαραίτητο να είναι η Εκτελεστική και η Νομοθετική εξουσία ταυτόχρονα από το ίδιο κόμμα, κ.λπ.

    ΙΚ
    7.- Σταθερότητα στις ημερομηνίες εκλογών της Εθνοσυνέλευσης και των τριών εξουσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ;;
    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδη χριστιανουλη
    εσυ δεν εχεις σωμα για να ασχολεισαι με τα οικονομικα και εχεις μονο πνευμα και ζεις μονο πνευματικα,
    θα σου συνιστουσαμε να ζητησης απο το Θεο σου να σε ανυψωση σαν πουπουλο στον ουρανο και αφησε μας εμας να μεινουμε στη γη και να μας ενδιαφερουν τα οικονομικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει δίκαιο Οδυσσέα ο ανώνυμος 21 Μαΐου 2010 4:26 μ.μ. και πάψε να τον ειρωνεύεσαι τόσο φθηνά.
    Εσένα σε πειράζει περισσότερο η οικονομική πτώχευση ή η εκκλησιομαχία και ο αντιχριστιανισμός του ΠΑΣΟΚ;;;
    Πότε έγραψες και έκανες ξεχωριστό θέμα για τους αντίχριστους που φιλοξενεί το ΠΑΣΟΚ;
    Για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Πάγκαλο που είπε να μιλάμε λιγότερο για τον Χριστό και τον Μ.Αλέξανδρο;
    Για τον Οικουμενισμό που προωθεί η Διαμαντοπούλου στα σχολεία;
    Για τον αντίχριστο Ανδρουλάκη που έχει δεχθεί ο Παπανδρέου στο κόμμα του;
    Για τον ίδιο τον Παπανδρέου που απαγόρευσε σε εκκλησία κοντά σε εξοχικό του να χτυπάει τις καμπάνες;
    Για τον υπουργό Οικονομικών που δεν ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο μιας και δηλώνει άθεος;
    Πότε είπες κάτι γι' αυτά;
    Τί σε ενδιαφέρει περισσότερο; Ο Χριστός ή το χρήμα;
    Επειδή πιστεύω πως σε νοιάζει ο Χριστός γι' αυτό ελπίζω να διορθωθείς και να ασχοληθείς και με τον αντιχριστιανισμό της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέα Εποχή: Νέα Τάξη Πραγμάτων - Παγκοσμιοποίηση σε οικονομικό - πολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο!
    Παγκόσμια κυβέρνηση και Οικουμενισμός πάνε χέρι - χέρι.
    Προσέξτε το μασονικό χαιρετισμό του Οικουμενικού Πατριάρχη κ Βαρθολομαίου κατά τη παραλαβή του Συμβόλου των Μακαββαίων στη Συναγωγή της Νέας Υόρκης και προσέξτε και τον μασονικό χαιρετισμό του Πάπα Βενεδίκτου
    http://aktines.blogspot.com/2010/05/blog-post_896.html
    Mα είναι μασόνοι; Μα δεν είναι προφανές αυτό;
    Οι μασόνοι λένε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός αλλά και ο Κύριος ημών Βούδδας και έτσι απορρίπτουν τον Κύριο παρόλο που δηλώνουν ότι Τον δέχονται! Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ Βαρθολομαίος όπου πάει δεν λέει τα λόγια που είναι σύμφωνα με την κάθε πίστη; Στους Ορθοδόξους ορθόδοξα, στους μουσουλμάνους για το Κοράνι, στους Εβραίους για τον Αβράαμ. Όμως υπάρχει κάτι κοινό σε όλους τους λόγους του.
    Η πίστη σε μία ανώτερη δύναμη (όπως την πιστεύει και την ονομάζει ο καθένας δεν έχει σημασία) και η πίστη αθανασίας της ψυχής.
    Αυτές είναι οι προϋποθέσεις για την ένταξη στη μασονία.
    Οι μασόνοι δεν αποβλέπουν στη κατάργηση των συνόρων των κρατών; Η Θεοσοφία που είναι η μεταφυσική της μασονίας δεν λέει ότι καμία θρησκεία δεν έχει την αλήθεια αλλά μόνο μέρος της και φτάνουμε στην αλήθεια με την ενοποίηση των θρησκειών; Ο Οικουμενισμός δεν πρεσβεύει ότι κάθε θρησκευτική πίστη έχει μέρος της αλήθειας και φτάνει στην αλήθεια με το να βρίσκεται σε μυστηριακή κοινωνία με όλες τις υπόλοιπες θρησκευτικές πίστεις;
    Δεν μοιάζει η μασονία με τον Οικουμενισμό;
    Πρότυπο αρχηγού κράτους και θρησκευτικού ηγέτη ο Πάπας φυσικά και ο Αντίχριστος.
    "Ενότητα στη ποικιλομορφία" δεν είναι δόγμα του Οικουμενισμού; Τι γράφει το διεθνές νόμισμα των G8 που κρατάει ο κύριος Medvedev;

    http://redskywarning.blogspot.com/2009/07/g8-world-currency.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στους μασώνους μέινατε;

    Αυτοί είναι χειρότεροι και από τους μασώνους.

    Κάντε λίγη υπομονή για να δείτε τι κακό κάναμε στην πατρίδα μας που τους δώσαμε την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δίκαιο έχει ο ΜΕΛΕΤΙΟΣ. Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί του και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ ως δήθεν "χριστιανούλης".
    Αυτά είνα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου