Δευτέρα 5 Απριλίου 2010











Mακρυά από το παιδι, βρε μεμιασμένε!!!

Μακρυά!!!

“ΑΝΑΓΚΗ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΗΣ”
ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΙΣΤ΄

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

“Η ανθρωπότητα «έχει ανάγκη» από μία «πνευματική και ηθική αναβάπτιση» προκειμένου να «βγει από τη βαθύτατη κρίση», τονίζει ο Πάπας Βενέδικτος ΧVI στο παραδοσιακό ετήσιο μήνυμα του Πάσχα.

«Για να βγούμε από την κρίση, που είναι βαθύτατη, η ανθρωπότητα δεν έχει ανάγκη μόνο από επιφανειακές διορθώσεις», αλλά, «από μία πνευματική και ηθική αναβάπτιση», τόνισε ο Πάπας από τον Εξώστη του Βατικανού στο καθιερωμένο οικουμενικό μήνυμα urbi et orbi, το οποίο απηύθυνε σε 65 γλώσσες.

Στο παγκόσμιας εμβέλειας μήνυμά του ο Ποντίφικας διακηρύσσει πως η ανθρωπότητα «έχει ανάγκη από την υγεία του Ευαγγελίου», καθότι η ηθική κρίση που βιώνει ο πλανήτης «απαιτεί βαθιές αλλαγές, ξεκινώντας από τις αλλαγές στη συνείδηση»”. (Πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων “Ρομφαία”)

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ
_______

Kύριε ελέησον! Τι νομίζει ο Πάπας; Οτι ο κόσμος τρώγει κοτόχορτο; Αντί να ασχολείται με την εφαρμογή του Ευαγγελίου στη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολη, την Ασία, το Βορρά και το Νότο δεν είναι καλύτερα να κάνει αρχή από τη βρώμικη φωλίτσα του;

ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ
__________

Χιλιάδες αθώα παιδάκια μαγαρίστηκαν από τους παιδεραστές φραγκοπαπάδες και ο ίδιος ως Αρχιεπίσκοπος Μονάχου τους κάλυπτε και κουκούλωνε το έγκλημα. Τα ίδια και χειρότερα έκανε όταν έγινε Καρδινάλιος (και μάλιστα για “την ορθότητα της πίστης” παρακαλώ!).

ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
______________

Αν είχε την πιο ελάχιστη συναίσθηση ευθύνης και έγνοιας για την εφαρμογή του Ευαγγελίου θα καθαιρούσε αμέσως τους χιλιάδες παιδεραστές φραγκοπαπάδες που κουκούλωνε για να συνεχίσουν απτόητοι το ανόσιο έργο τους. Και φυσικά θα υπέβαλλε παραίτηση από τη θέση του ως ελάχιστη ένδειξη της συναίσθησης του εγκλήματος που για δεκαετίες διέπραττε.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
______________

Αντί αυτού μας διαμήνυσε ότι η πίστη μας ως Ορθοδόξων είναι λειψή επειδή δεν έχουμε κοινωνία μαζί του!!!, ασχολείται με όλα τα θέματα της υφηλίου, κηρύττει “την ανάγκη πνευματικής και ηθικής αναβάπτισης” της ανθρωπότητας και ετοιμάζεται απτόητος να συνεχίσει τα ποντιφικά του ταξίδια με επόμενο προορισμό την Εκκλησία της Κύπρου. Πάει δηλαδή να μαγαρίσει τα χώματα της Αγιοτόκου και ηρωοτόκου Κύπρου με πρόσκληση -δυστυχώς- των Επισκόπων της!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;
_______________________

Αλήθεια! Γιατί τον προσκάλεσαν να πάει στην Κύπρο; Για να ενισχύσει με το παγκόσμιας αίγλης ηθικό κύρος του τους αγώνες της Κύπρου για απελευθέρωση από τους Τούρκους εισβολείς; Μήπως για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των καταπατηθέντων ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή (Θεός φυλάξοι!) για να ευλογήσει τα παιδάκια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου