Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ: Όταν πεθάνω, σεβασμιώτατε, προτιμώ να ταφώ και να έχω την ευλογία του «δεδιωγμένου ένεκεν δικαιοσύνης» άοικου, «μονοχίτωνα» και ασκητικού ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΥ ιερομονάχου π. Ευθυμίου Τρικαμηνά, παρά στην δεσποτική πομπώδη τελετουργία επισκόπου, που διαθέτει μερικές δεκάδες πολυποίκιλες και χρυσίζουσες αρχιερατικές στολές, και συναγελάζεται και συγκοινωνεί με άδικους ψευδεπισκόπους, υποκριτάς, άδικους, αιρετικούς και αιρετίζοντες.


ΟΠΕΡ 
        ΕΔΕΙ 
                     ΔΕΙΞΑI....



3) Θα ήταν παράλειψή μου να μη αναφέρω εδώ κι ένα άλλο συναφές θέμα αδικίας και κατάφωρης καταστρατήγησης των Ιερών Κανόνων από την Ιερά Σύνοδο, της οποίας είστε μέλος. Πρόκειται για την καθαίρεση του εναρέτου Αντιοικουμενιστού και Αντιλατινόφρονος Ιερομονάχου Ευθύμιου Τρικαμηνά. Ήταν τόσο προφανώς παράνομη η καθαίρεση και διάτρητη νομικά,  ώστε του κοινοποιήθηκε εγγράφως με καθυστέρηση ενός και πλέον έτους.
Τελείως αθεόφοβα τον τυλίξατε σε μια κόλλα χαρτί με γελοίες και προκατασκευασμένες κατηγορίες και τον «καθαιρέσατε» παράνομα για χατίρι του μητροπολίτη κ. Ιγνάτιου. Το «μεγάλο» συντεταγμένο πταίσμα του; Επειδή αντιστάθηκε μαζί με το λαό, στην παράνομη εγκατάσταση του κ. Ιγνατίου Λάππα στη Λάρισα, ο οποίος, ζώντος του αγιωτάτου Θεολόγου, ενθρονίσθηκε με την βοήθεια της Αντίχριστης εξουσίας, των παραβολάνων των αρχιερέων και των ροπαλοφόρων ΜΑΤ!
Ημουν παρών εις εκείνη την θλιβερά «ενθρόνισι», σεβασμιώτατε, και μάλιστα μέσα στον ναό που εγινε «κεκλεισμένων των θυρών»!!! Οντως, εκεί αποδείχθηκε πραγματικά, ο εσχατος επισκοπικός εξευτελισμός!!!
Οταν το θέμα του π. Ευθυμίου, έφτασε στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Αίτηση Ακύρωσης Νοέμβριο 2008), έντρομοι οι Συνοδικοί επίσκοποι και οι νομικοί σας σύμβουλοι, αντιλήφτηκαν ότι, αν το σκεπτικό της αποφάσεως εξεταζόταν επ’ ακροατηρίω θα κατεδεικνύετο το άδικο και εσφαλμένο της κρίσεως του Συνοδικού Δικαστηρίου.  Έτσι, η νομική υπηρεσία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θρασύτατα και προκλητικότατα και επί δύο και πλέον έτη καθυστερούσε την αποστολή του δικαστικού φακέλου του π. Ευθυμίου προς το Συμβούλιο της Επικρατείας. Αυτή η καταφανέστατα άδικη και βάρβαρη στάση της Ιεράς Συνόδου συνετέλεσε και συντελεί στην αναβολή της συζητήσεως της αίτησης Ακύρωσης· ήδη η συζήτηση της υποθέσεως αναβλήθηκε για πέμπτη φορά! Η τακτική αυτή αποκαλύπτει (πέρα από την αγωνιώδη προσπάθεια της αποκρύψεως των παρανομιών στην εκδίκαση της υποθέσεως από το Συνοδικό δικαστήριο) και τις πραγματικές εμπαθείς διαθέσεις του Εκκλησιαστικού σώματος εις βάρος του αγωνιστού ιερομονάχου π. Ευθυμίου Τρικαμηνά.
Έτσι, ενώ ο ελέω της εξουσίας και των ΜΑΤ αναρριχηθείς σε δεσποτικό θρόνο μητροπολίτης απολαμβάνει εγκόσμιες τιμές και επιδεικνύει τη χλιδή της δεσποτικής του «γκαρνταρόμπας» που, ως κατεγράφη σε οπτικό υλικό, περιλαμβάνει 100(!) αρχιερατικές στολές, ο διωχθείς υπό του κ. Ιγνατίου και των συνεπισκόπων σας ιερομόναχος, ούτε δύναται να κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ούτε να λειτουργήσει, αλλά και μη διαθέτων περιουσιακά στοιχεία, απένταρος και ανυπόδυτος, (αφού στη Λάρισα, ουδέποτε έλαβε μισθό σαν εφημέριος), αναγκάστηκε να καταφύγει «εν όρεσι και σπηλαίοις και ταις οπαίς της γης» και να βρει καταφύγιο-κατοικία σε μια βραχώδη τρύπα και σε ένα ...σπήλαιο, στην περιοχή των Τεμπών!!!
Όταν πεθάνω, σεβασμιώτατε, προτιμώ να ταφώ και να έχω την ευλογία του «δεδιωγμένου ένεκεν δικαιοσύνης» άοικου, «μονοχίτωνα» και ασκητικού ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΥ ιερομονάχου π. Ευθυμίου Τρικαμηνά, παρά στην δεσποτική πομπώδη τελετουργία επισκόπου, που διαθέτει μερικές δεκάδες πολυποίκιλες και χρυσίζουσες αρχιερατικές στολές, και συναγελάζεται και συγκοινωνεί με άδικους ψευδεπισκόπους, υποκριτάς, άδικους, αιρετικούς και αιρετίζοντες.

Απο την Αποτειχισι μου απο την Παναιρεσι του Οικουμενισμου Οδυσσεας Τσολογιαννης

8 σχόλια:

  1. Κύριε Οδυσσέα αυτή είναι και η σημερινή σας επιθυμία να ταφειτε από τον π. Ευθυμιο Τρικαμηνα όταν σας καλέσει ο Κύριος η απλώς τα επαναλαμβάνετε προς ενημέρωση των αναγνωστών σας; Δεν είναι ξεκάθαρη η τωρινή σας θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς17 Οκτωβρίου 2017 στις 5:23 μ.μ.

    ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ «ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ» ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε ότι η παράνομη δίωξη του π. Ευθυμίου Τρικαμηνά έγινε κατά κύριο λόγο από την οικουμενιστική αιρετική ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον ιερό ορθόδοξο ομολογιακό του αγώνα, την αληθινή ορθόδοξη Πίστη του, ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ με την αποτείχισή του από την Παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού και τους αιρετικούς οικουμενιστές Επισκόπους ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ και την καταγγελία δημόσια των αιρετικών οικουμενιστών και δη του αιρεσιάρχη οικουμενιστή Βαρθολομαίου που μνημονεύει τον «αλάθητο» αντίχριστο κοσμικό μονάρχη Πάπα της Ρώμης, που προβάλει σατανικά τον εαυτό του ως αντιπρόσωπο του Θεού στην γη (VICARIVS FILII DEI = 5+1+100+1+5+1+50+1+1+500+1 = 666), ως αγιότατη κεφαλή της Εκκλησίας μας! ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ…

    Στο youtube εύκολα βρίσκει κανείς τα βίντεο από την παρωδία-δίκη που έστησαν εναντίον του π. Ευθυμίου Τρικαμηνά οι οικουμενιστές αιρετικοί Επίσκοποι, ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ξεδιάντροπα και χωρίς φόβο Θεού αδιαφορώντας για την σωτηρία της αθάνατης ψυχής τους αλλά και του ακατήχητου ποιμνίου τους για την παναίρεση του οικουμενισμού που οδηγεί στην αιώνια κόλαση ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, που επίσης οδηγούν και οι δήθεν ΓΟΧ αμέτρητες παρασυναγωγές των ημερολατρών παλαιοημερολογιτών.

    Ο άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς κατήγγειλε τον κακόδοξο Οικουμενιστή πατριάρχη της Σερβίας, από τον οποίο αποτειχίστηκε πριν από το 1971, και το «Παγκόσμιο Συμβούλιο εκκλησιών, δηλαδή, αιρέσεων» στο οποίο συμμετείχε η Εκκλησία της Σερβίας (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΑΡ. ΦΥΛ. 144 – 15/6/1971 ).
    Γράφει δε για την παναίρεση του οικουμενισμού σε σχετικό βιβλίο του: «Ὁ Οἰκουμενισμός εἶναι κοινόν ὄνομα διά τούς ψευδοχριστιανισμούς, διά τάς ψευδοεκκλησίας τῆς Δυτικῆς Εὐρώπης.
    Μέσα του εὑρίσκεται ἡ καρδία ὅλων τῶν εὐρωπαϊκῶν οὑμανισμῶν, μέ ἐπί κεφαλῆς τόν Παπισμόν. Ὅλοι δέ αὐτοί οἱ ψευδοχριστιανισμοί, ὅλαι αἱ ψευδοεκκλησίαι, δέν εἶναι τίποτε ἄλλο παρά μία αἵρεσις παραπλεύρως εἰς τήν ἄλλην αἵρεσιν. Τό κοινόν εὐαγγελικόν ὄνομά των εἶναι ἡ παναίρεσις. Διατί; Διότι εἰς τό διάστημα τῆς ἱστορίας αἱ διάφοροι αἱρέσεις ἠρνοῦντο ἤ παρεμόρφωνον ἰδιώματα τινά τοῦ Θεανθρώπου καί Κυρίου Ἰησοῦ, αἱ δέ εὐρωπαϊκαί αὗται αἱρέσεις ἀπομακρύνουν ὁλόκληρον τόν Θεάνθρωπον καί εἰς τήν θέσιν του τοποθετοῦν τόν Εὐρωπαῖον ἄνθρωπον. Ἐδῶ δέν ὑπάρχει οὐσιαστική διαφορά μεταξύ τοῦ Παπισμοῦ, Προτεσταντισμοῦ, Οἰκουμενισμοῦ καί ἄλλων αἱρέσεων, ὧν τό ὄνομα “λεγεών”» (Αρχιμ. Ιουστίνου Πόποβιτς, "Η Ορθόδοξος Εκκλησία και ο Οικουμενισμός", σελ. 224, μετάφρ. Ιερομ. Αμφιλοχίου Ράντοβιτς και ιερομ. Αθανασίου Γιέβτιτς, Έκδ. Ορθόδοξος Κυψέλη, Θεσ/νίκη 1974). Το μεστό υψηλότατων θεολογικών νοημάτων και ορθόδοξης βιωτής ψυχωφελές βιβλίο του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς με τίτλο: "Η Ορθόδοξος Εκκλησία και ο Οικουμενισμός" πρέπει και μπορούμε να το διαβάσουμε δωρεάν στην σελίδα με διεύθυνση https://drive.google.com/file/d/0B2MIhqeftC46YnFsSTQ0NVM3YWs/view .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οδυσσέα θα χαρεί πολύ ο π.Ευθύμιος!Είσαι μες στην καρδιά του και το ξέρεις!Το θέμα είναι, θα του το πούνε;Καθώς αυτός ο ίδιος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οδυσσέα η σημερινή σου δήλωση δείχνει ανωτερότητα και μια μεγάλη καρδιά που δεν κρατάει κακίες και μιζέριες μέσα της!

    Θέλουμε να σε δούμε και πάλι μαζί με τον π.Ευθύμιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οδυσσέα σε αγαπούμε και θέλουμε να σας δούμε και πάλι μαζί με τον π.Ευθύμιο!Να το πεις αυτό σε παρακαλώ στον π.Ευθύμιο!Έλα στο εκκλησάκι του στον Βόλο την Κυριακή το πρωί!

    Θέλουμε να δούμε συμφιλίωση και αγάπη,και όχι μικροπρέπειες και ανοησίες.Ο π.Ευθύμιος σε έχει πάντα μέσα στην καρδιά του!Είσαι ένα κομμάτι της Οδυσσέα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοι φιλοι και επισκεπτες της ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ.
    Δεν πουλησαμε εμεις τον πατερα Ευθυμιο, Εκεινος μας πουλησε στην φθονερη ΤΡΟΪΚΑ και στα αστοιχειωτα γραϊδια που τον κυκλωνουν εκει στον Βολο.
    Ενα και μονο πραγμα αναγνωριζουμε στον π. Ευθυμιο.
    Το ζητημα της Ιερας Αποτειχισης.
    Εδω τον αποδιδουμε την ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.
    Σε κανενα αλλο ζητημα δεν διακρινεται ο πατηρ Ευθυμιος.
    Εχει αρετες προσωπικες πολλες.
    Ο Θεος τις γνωριζει και τις καταγραφει.
    Αλλα δεν τον θεωρουμε ικανο να κατευθυνει και να διαμορφωνει ανθρωπους και σε αλλα ζητηματα.
    Εδω εχει αποτυχει.
    Ολοι μας πλασθηκαμε για μια χρησι.
    Γιατι επιζητουμε μονοι μας να ειμαστε ικανοι και σε πολλες αλλες χρησεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ποιο πραγμα με ευχαριστεις;Μπορεις να γινης σαφεστερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου