Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Πρωτοφανης ταλαιπωρια και τυραννικη αστυνομευσι της Μονης Μεταμορφωσεως Βουλιαγμενης Ηλειας.



Πρωτοφανης ταλαιπωρια και τυραννικη αστυνομευσι της Μονης Μεταμορφωσεως Βουλιαγμενης Ηλειας.




Ως γνωστον ο μητροπολιτης Ηλειας Γερμανος Παρασκευοπουλος ελαβε μερος στην Αμερικανοκινητη ΛΗΣΤΡΙΚΗ συναξι του Κολυμπαριου της Κρητης και μαλιστα ειναι ο ενθερμος θεωρητικος υπερασπιστης αυτης της Αιρετικης Οικουμενιστικης συναξεως.
Ετσι, λοιπον, η γυναικεια μονη Μεταμορφωσεως Πηνειου Ηλειας αρνηθηκε την αναγνωρισι αυτης της συναξεως ως ορθοδοξου συνοδου και αντεδρασε αμεσως. 
Ο κληρικος που εστελνε η μητροπολι για τον ναο παρακληθηκε να παψη να μνημονευει τον μητροπολιτη Ηλειας και αυτος αρνηθηκε και ενημερωσε τον Οικουμενιστη επισκοπο του.
Απο τοτε ο μητροπολιτης Γερμανος εβαλε στοχο να διαλυση το μοναστηρι αυτο και να διασκορπιση τις μοναχες του στους πεντε ανεμους. 
Περασε ενας ολοκληρος χρονος και αυτος δεν εκδηλωνε τους μηχανορραφικους σχεδιασμους του.
Φετος πηγε μονος του στην εορτη της Μεταμορφωσεως και τελεσε την λειτουργια μαζι με τσουρμο κληρικων, χωρις να του εχει γινει καμμια επισημη υποδοχη απο την μονη. 
Η δε ηγουμενη και η μοναχη δεν παρεστησαν στην ακολουθια. 
Μετα και απο αυτη την στασι τους ο Γερμανος αυξησε τα θηριωδη αισθηματα του και εθεσε σε ενεργεια το καταχθονιο σχεδιο του.
Χθες εστειλε αστυνομικα οργανα και ομαδα κληρικων με χοραρχη το φερεφωνο του αρχιμανδριτη  Δαμασκηνο και αφου μπηκαν μεσα στο μοναστηρι βιαια και ανταρτικα, αρχισαν να δημιουργουν προβληματα στις μοναχες και να τις ζητουν να φυγουν αμεσως απο αυτο. 
Εκεινες αρνηθηκαν να το πραξουν και εκεινοι καλεσαν κλειδαρα και αλλαξαν ολες τις κλειδαριες και πηραν τα κλειδια εκτος απο ενα που οδηγει στο κελι της γεροντισσας. 
Παντου δε σε ολους τους χωρους εβαλαν πληρωμενους  σεκιουριταδες και διαφορα αλλα προσωπα και γυριζαν μεσα σε αυτο σαν κυριαρχοι πιεζοντες βασανιστικα και ενοχλητικα και επιτακτικα την γεροντισσα να σηκωθουν αμεσως και να φυγουν. 
Η εμφανισι τους μεσα στους χωρους του μοναστηριου ειναι τετοια που το μονο που τους λειπει ειναι η οπλοφορια.
Μια καταστασι φρικης πραγματικης που δεν συμβαινει ουτε στους Ζουλου της Αφρικης.
Ηρθαν καποια καναλια αλλα δεν τα επετρεψαν να συναντησουν την γεροντισασα για να τους μιληση σχετικα.
Εξω απο το μοναστηρι υπηρχαν παντοτε φιλα προσκειμενα προς την γεροντισσα προσωπα και μαλιστα κατα διαστηματα διαμαρτυρονταν αυτα για την καταστασι αυτη, ομως οι πληρωμενοι κομπιδουκτορες τους αυθαδιαζαν και τους εβριζαν.
Κατα διαστηματα ερχονταν νεες ντουζινες ιερεων και αντικαθιστουσαν τους προηγουμενους. 
Θυμηθηκα την περιοδο της εξοριας του Αγιου Μεγαλομαρτυρα Ιωαννου του Χρυσοστομου που οι εχθροι του δεν σταματουσαν με τιποτα να εκβραζουν το μισος τους και απαιτουσαν απο τον αυτοκρατορα να στελνη καθε φορα καινουργιους και μαλιστα τους σκληροτερους και θηριωδεστερους στρατιωτες για να ταλαιπωρουν ολο και περισσοτερο τον αγιο ουτως ωστε να τον φερουν στο θανατο το δυνατον ταχυτερα.Η ιστορια επαναλαμβανεται. 
Οι ενοχλησεις των σεκιουριταδων , των αστυνομικων και των παπαδων ηταν ασταματητες καθολη την διαρκεια της ημερας, μεχρι και αυτης της στιγμης. Χτυπουν την πορτα της ηγουμενης συνεχως και την ενοχλουν και την απειλουν να σηκωθη να φυγη εστω και αποψε μεσα στη νυχτα, μαλλον φοβουμενοι καποια αιφνιδια εμφανισι Αποτειχισμενων. 
Τελικα οι μοναχες μαλλον αποψε θα περασουν μια μαρτυρικη νυχτα για να ξημερωση η αυριανη μερα που θα αναχωρησουν σε χωρο που προθυμοποιηθηκαν πιστοι ανθρωποι να τις φιλοξενησουν.
Ετσι ηταν παντοτε οι Αιρετικοι. 
Λυσσαλεοι και Απανθρωποι Λυκοι. 
Οπως ειναι και ο αρχοντας τους ο Διαβολος που τους διακατεχει και μαλιστα με τα χειροτερα δαιμονια και τους καθοδηγει να αντιμαχονται το εργο του Θεου που ζηταει την Πιστι Του αλωβητη και ανοθευτη απο τις Θεοκαταρατες Αιρεσεις.
Και οι Αποτειχισμενοι σημερα αποτελουν το μικρο ποιμνιο του Ιησου, το δικο Του ποιμνιο, που ξεχωρισε μεσα απο τους Μολυσμενους Αιρετικους και που φυλασσει τον θησαυρον τον Πολυτιμον που σαν αυτον δεν υπαρχει αλλος, για να τον παραδωση στον Εσφαγμενο Αρνιο της Εκκλησιας.

45 σχόλια:

  1. Δεν είναι μόνο οι Αποτειχισμένοι το μικρό ποίμνιο. Υπάρχει και αλλού το μικρό ποίμνιο που δεν είναι αποτειχισμένοι.

    Αυτό φαίνεται πολύ περισσότερο που μέσα σε αποτειχισμένους υπάρχουν και άνθρωποι με μεγάλα προβλήματα και μεγάλα πάθη σαν μερικούς ανώνυμους.

    Συμφωνώ μαζί σας ότι ο Ηλείας Γερμανός πρέπει να αφήσει ήσυχες τις μοναχές όταν μάλιστα έχει λάβει μέρος στη σύνοδο και έχει υπογράψει τις αποφάσεις της Κρήτης.

    Ανήρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακουσε αδελφε...Μεγαλα προβληματα και παθη (οπως ανεφερες ) εχουν ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ανεξαρτητα αν ειναι αποτειχισμενοι ή οχι..Και κανουμε την προσπαθεια μας ΣΥΝ ΘΕΩ για να τα περιορισουμε...ΟΝΤΩΣ ομως το μικρο ποιμνιο ΕΙΝΑΙ οι ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ!!! Που ΑΛΛΟΥ (οπως λες) θα μπορουσε να ειναι ???Μηπως στους ναους που οι πιστοι ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝ με την ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ??? Δεν νομιζω...Ο ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ αυτους τους ονομαζει ΕΧΘΡΟΥΣ του ΘΕΟΥ!!! Θα το γνωριζεις υποθετω!!! Επισης ο ΑΓ.ΜΑΞΙΜΟΣ τους ιδιους τους ονομαζει ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!(Επιστολη προς διακονο ΜΑΡΙΝΟ σελ 94-96)..Μηπως στον ΑΓ.ΓΕΡΑΣΙΜΟ προχτες παρεα με τον ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ και τον ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟ της ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ που ΣΥΝΕΥΧΗΘΗΚΑΝ κατα παραβαση του ΛΈ ΑΠΟΣΤ.ΚΑΝΟΝΟΣ???? Παλι δεν νομιζω...Μηπως οι μαντρωμενοι στην ψευδουπακοη του ""παππουλη τους ""που και για να ΒΗΞΟΥΝ ακομα ζητουν "ευλογια " απο αυτον ,παραβαινοντας την διδαχη του ΙΕΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ περι ΑΓΙΑΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ εν καιρω αιρεσης ,και του ΑΓ.ΓΡΗΓ.ΘΕΟΛΟΓΟΥ (ΚΑΝ.82 και 83)?????? Παλι δεν νομιζω ...Που ΑΛΛΟΥ λοιπον βρισκεται αυτο το μικρο ποιμνιο αδερφε???? Αν εκκλησιαζεσαι καπου που ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΣ πες το μας ..Μην το πηγαινεις πλαγια. Εδω εμεις ΔΕΝ διωκουμε κανεναν οπως ο κκ.ΓΕΡΜΑΝΟΣ...Καλη ανταμωση!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν ξερω αν υπαρχει και αλλο μικρο ποιμνιο, αλλα αν αυτο το μικρο ποιμνιο δεν αντιδρα στην Παναιρεσι του Οικουμενισμου αμφιβαλλουμε αν αποτελει το μικρο ποιμνιο του Ιησου.
      Ο Ιησους αναγνωριζει σαν μικρο ποιμνιο του μονο εκεινο που κανει οτι και Αυτος δηλαδη σιχαινεται την αιρεσι, την καθε αιρεσι και ιδιαιτερα την Παναιρεσι του Οικουμενισμου.

      Διαγραφή
    3. Οι μη αποτειχισμένοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν βρίσκονται στην αίρεση.

      Διαγραφή
    4. κ. Παναγιώτη Δημητρούκα πολύ τα μπερδεύεις τα πράγματα μεταξύ τους. Τί δουλειά έχουν με τον Αλβανίας Αναστάσιο και με όσους διώκουν οι ορθόδοξοι που δεν αποτειχίστηκαν;

      Διαγραφή
    5. κ. Δημητρούκα απαντήστε μας σε τρείς ερωτήσεις για να σας βοηθήσουμε να συνεννοηθούμε.
      Ο Λαγκαδά Ιωάννης είναι ψευδεπίσκοπος για σας; Ανήκει στο μικρό ποίμνιο; Και αν μπορεί να τον έχει για φίλο κάποιος αποτειχισμένος;

      Διαγραφή
    6. Ανωνυμε 08:46 .Αδερφε δεν μπερδευω τιποτα...Ισως να μην το καταλαβες.Ειναι πολυ απλο ..Οι ορθοδοξοι που ΔΕΝ αποτειχιστηκαν ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝ με τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ και ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ που ειναι ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!! Αρα συγκοινωνουν ΚΑΙ με την ΑΙΡΕΣΗ...Ειναι ΤΑΥΤΟΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ με αυτον..Οσοι βεβαια βρισκονται και εκκλησιαζονται εκει που ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ(ΒΟΡ.ΗΠΕΙΡΟ κλπ) αυτος..Αυτο εγινε και προχτες στην ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ...Το ιδιο ακριβως πραττουν και οι υπολοιποι ΜΗ αποτειχισμενοι πιστοι σε ΟΛΕΣ τις εκκλησιες της χωρας που μνημονευονται ψευδεπισκοποι που ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ τη ληστρικη αιρετικη ψευδοσυνοδο...Σαφως βεβαια και ΔΕΝ εχουν καμια σχεση (οι πιστοι) και συνεργεια στο εγκλημα των διωξεων των αποτειχισθεντων...Απλα και ξεκαθαρα...

      Διαγραφή
    7. Δημητρούκα τα έχετε πολύ μπερδεμένα στο μυαλό σας. Δεν ισχύουν τα όσα λέτε για κοινωνία με την αίρεση των μη αποτειχισθέντων. Δικές σας απόψεις είναι αυτές και δεν ισχύουν.

      Διαγραφή
    8. Μια ματια στην ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ θα σας ξεμπερδεψει...Πιστεψτε με...

      Διαγραφή
    9. Ανωνυμε 24ΑΥΓ.Ο9:58.Ακουσε αδερφε.Απλα και ξεκαθαρα..1ον)Δεν ειναι το θεμα τι λεω εγω,αλλα τι λενε οι ΑΓΙΟΙ!! Ο Λαγκαδα ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΣ κατα τον 15ο ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΑΒ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓ.ΦΩΤΙΟΥ γιατι κηρυττει γυμνη τη κεφαλη την αιρεση στην εκκλησια .(αρα προφανως και για μενα).Την κηρυττει μεσω της υπογραφης του(βλεπε ΙΕΡΑΡΧΙΑ στις 23κ24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 που ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ τις αποφασεις της ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ,κανοντας ΔΕΚΤΗ την εισηγηση του ΝΙΓΡΙΤΗΣ κΣΕΡΡΩΝ ΘΕΟΛΟΓΟΥ) μεσω της ΣΙΩΠΗΣ του εν καιρω αιρεσεως ανηκοντας στον ΤΡΙΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΘΕΙΑΣ κατα τον ΑΓ.ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΠΑΛΑΜΑ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΩΝΤΑΣ και ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ τον ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ,αρα και την ΑΙΡΕΣΗ ,γενομενος ΕΧΘΡΟΣ του ΘΕΟΥ κατα τον ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ,για τον ιδιο λογο ΠΡΟΔΟΤΗΣ κατα τον ΑΓ.ΜΑΞΙΜΟ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ..Επισης γινεται και ΔΙΩΚΤΗΣ των ορθοδοξων παραβαινοντας τον ανωτερω κανονα που λεει:"ου κανονικη ΕΠΙΤΙΜΗΣΕΙ υποκεινται προ συνοδικης διαγνωσεως"" διωκοντας,παυοντας,και απειλωντας με καθαιρεση τον Π.ΦΩΤΙΟ ΒΕΖΥΝΙΑ που διεκοψε το μνημοσυνο του ΙΕΡΟΚΑΝΟΝΙΚΑ..Βαθυτατα επηρεαζομενος απο την κακοδοξοτατη και αιρετικοτατη ΘΕΩΡΙΑ της ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ περι "επισκοπικου πρωτειου""του γεροντα του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ψευδεπισκοπου ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΖΗΖΙΟΥΛΑ η οποια θεωρια αυτη ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ στην ΚΡΗΤΗ ..Και επισης η πηγη της ειναι η Β.ΒΑΤΙΚΑΝΕΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ!!! Επισης ,ο ΛΑΓΚΑΔΑ ειναι και ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ του ΣΑΤΑΝΑ κατα τον ΑΓ.ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΡΩΜΗΣ (απαντηση στον αιρετικο ΜΑΡΚΙΩΝΑ),αλλα και ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ κατα τον Μ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ.2ον)Συνεπως οχι.Δεν ανηκει ουτε στο μικρο,ουτε στο μεσαιο,ουτε στο μεγαλο ποιμνιο του ο κυριος αυτος.Ανηκει σε ενα ευρυτατο ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ποιμνιο που βρισκεται ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ γιατι ειναιεκτος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.Και εκκλησια ειναι,εκει που ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΑΓ.ΜΑΞ.ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ).Βεβαια εμεις ,προσευχομαστεγια την επιστροφη του στην ΑΛΗΘΕΙΑ απο την ΚΑΤΕΓΝΩΣΜΕΝΗ απο 9 ΟΙΚ.ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ που βρισκεται(αυτο εννοειται ετσι??).3ον)Εγω προσωπικα που ειμαι αποτειχισμενος ΔΕΝ εχω προβλημα να ειμαι φιλος του.Αλλωστε εχω φιλους πολλους ΜΗ αποτειχισμενους κληρικους και λαικους αδελφους..ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ομως ΔΕΝ εχω γιατι ΔΕΝ μου το επιτρεπουν οι ΚΑΝΟΝΕΣ..Πιστευω να συννενοηθηκαμε αδερφε...ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Λάθος η εκδίωξη των μοναχών απο τη Μονή και μάλιστα με αυτό τον τρόπο.
    Τί κακό έκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εωσφόρος ήταν αρχηγός των αγγέλων . Οταν έπεσε όλοι οι άγγελοι έπεσαν μαζί του ? Οχι ! Έπεσαν όσοι έμειναν στην υποταγή του
    Και ποιοι δεν έπεσαν ? Οσοι στάθηκαν μετα φόβου στην υποταγή του Θεού και αποτάχτικαν τον σατανά!
    Οταν ο Βαρθολομαίος μνημόνευσε Πάπα γυμνή τη κεφαλή εξέπεσε ως ο σατανάς με όλους τους υποτακτικούς του .
    Ολοι όσοι δεν διέκοψαν τότε το μνημόσυνο του εξέπεσαν και έδωσαν δικαίωμα στον σατανά . Ναοί και μοναστήρια που συνέχισαν να μνημονευουν Βαρθολλομαίο τελούν πλέον υπό νέα διεύθυνση . Της ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ του Αντιχρίστου .

    Λέτε οτι ο νέος μάνατζερ δεν θα εκδιώξει όποιον δεν προσαρμοστεί απόλυτα στην νέα διοίκηση ?
    Λέτε οτι ο σατανάς θα έχει ηθικούς ενδοιασμούς να τους πετάξει στο δρόμο ? Τι λέει ο διάβολος ? Μνημόνευσες ? μου παρέδωσες το μοναστήρι ... προσκύνα με το λοιπόν και μένεις ... σήκωσες κεφάλι και δεν με προσκυνάς ? Εξω ..

    Οταν δώσεις δικαίωμα στον σατανά θα σου πάρει και την στάχτη απο την φωτιά ... ουε της ηττημένοις!

    Τι λέει ο Πατροκοσμάς ? Να κρατήσουμε την στάχτη ή την ψυχή μας ?

    Οταν πέσης απο την κλίμακα ξεκινάς κατ ανάγκη απο το πρώτο σκαλοπάτι αποταγή μετα απροσπαθεία μετα ξενιτεία ...

    Αν ήταν ορθοδοξος ο λαός της ενορίας ο ορθόδοξος ιερέας θα μπορούσε να υπερασπίσει τον ναό να μην πέσει στα χέρια των αιρετικών ..
    Αν πχ ο Λαός έχτιζε την πόρτα της εκκλησίας όταν ο επίσκοπος εξέπεσε της αληθείας και φώναζε ανάξιος ο αιρετικός ... θα έπρεπε να εκστρατεύσει ο αιρετικός για να καταλάβει τον ναό ...

    Αλλά ο λάος ΟΧΙ ακατήχητος αλλά στραβά κατακτημένος.
    Τι του έλεγαν για την μνημόνευση ? Μια ευχούλα είναι για να ορθοδρομεί ?
    Ε αμα είναι αιρετικός να μη του ευχηθούμε να ορθοδρομεί ? Ελά και συ να ευχηθούμε να ορθοδρομεί !

    Οπως στρώνει κανείς το κρεβατάκι του...

    Τι παρέλαβε ο Φλωρίνης απο τον προυγούμενο επι αυτού του Θέματος καντιωτάκια μου?

    Και πώς ο λαός να αντιδράσει οταν ο Ζήσης του λέει οτι τάχα αυτός που μνημονεύει Βαρθολομαίο είναι εκκλησία και τελεί ΑΧΡΑΝΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ?
    Αχραντος = Αμόλυντος Λέμε ο αμολυντος μολισμό εχει ? Οχι βέβαια !!!. Οταν λέμε τα μυστήρια μολυσμόν έχουν λέμε στην ουσία οτι είναι του σατανά . Οταν επι δεκαετίες ο λαός διδάσκεται οτι και ΕΞ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ να κοινωνίσει αν ό ίδιος ορθοδοξεί πρόβλημα δεν υπάρχει ... γιατί να τον κόφτει τι σόι ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ είναι ο ιερέας και ποιον αρχι αιρεσιάρχη μνημονεύει ? Ξέρει ο χριστιανός να μπουκαρει στην εκκλησία και κάνει πολεμική εξάσκιση κάθε χρόνο πως με την βία μπαίνει μέσα ... όταν όμως εσείς του λέτε ο χριστός είναι στον Βαρθολομαίο και οι μη μνημονεύοντες είναι εκτός .... πως να μπουκάρει ?
    Εδώ είναι η ευθήνη του Ζήση και των άλλων δαιμόνων που δουλεψαν και ΑΚΟΜΑ δουλευουν πάνω σε αυτό . Να ξεγελούν τον κόσμο και να τον στέλνουν στους ναούς του σατανά .
    Το μονοπάτι το στενό , που οδηγεί στην ΑΛΗΘΕΙΑ = ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ δεν χωρά μήτε λεωφορεία μήτε ταξί ... ορεινό και δύσβατο είναι . Οποιος θέλει ταξί και λεωφορεία και τρένα πάει απο την λεωφόρο την πλατεία που ανοίξανε με τα λεφτά των μασόνων
    Απλά πράματα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμαρώστε!

    http://www.vimaorthodoxias.gr/eipan/militou-apostolos-dichazoun-ta-logia-apo-misallodoxa-episima-ekklisiastika-prosopa/
    Μιλήτου Απόστολος: «Διχάζουν τα λόγια από μισαλλόδοξα επίσημα εκκλησιαστικά πρόσωπα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στην Γερμανική κατοχή ο Τσολάκογλου μιλούσε για ενότητα και διχασμό .

      Τι λένε ή τι δεν λένε λίγο με κόφτει . Εάν το άλας μωρανθή, εν τίνι αλισθήσεται ?Τι με ενδιαφέρει ? Εξω ο Εξαποδώ !

      Ακόμα και να μετανοήσει ο αρνητής και να επανακάμψει στην ορθοδοξία τιμή μεν κληρικού έχει Θεία μυστήρια δεν πιάνει στα χέρια του γιατί πρόδωσε .

      Διαγραφή
  5. Έχουμε κάτι νεότερο κ. Οδυσσέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είστε καλά κ. Οδυσσέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα ειμαι αδελφοι καλα ειμαι και νεα πολλα εχουμε και θα τα γραψουμε.
      Οι μοναχες ειναι ακομα μεσα στην μονη αιχμαλωτες των τραμπουκων, των σεκιουριταδων, των αστυνομικων και των παπαδων και του Γερμανου.
      Μπηκαν στη μονη σαν εισβολεις γυροφερνουν μεσα στην αυλη και απειλουν και βριζουν και οι μοναχες ειναι εγκλειστες.
      Ο Γερμανος τις εστεισε παγια θα τα γραψουμε ολα υπομονη.

      Διαγραφή
  7. Το ποιοι αποτελουν το μικρο ποιμνιο -σε καθε εποχη- το γνωριζει ΜΟΝΟΝ Ο καρδιογνωστης ΚΥΡΙΟΣ μας.Επιτελους ολοι εσεις οι αποτειχισμενοι πρεπει να καταλαβετε πως δεν θα σωσετε ΕΣΕΙΣ την Αγια μας Εκκλησια.Αλλα ολοι με το ελεος του Θεου ελπιζουμε να σωθουμε δι αυτης.Δεν βλεπετε γυρω σας τα θαυματα της πιστεως μας.Συνεχως ταυτιζεται ΜΟΝΟΙ σας την σταση σας με την σταση των αγιων που ηταν οντως αγιοι γιατι ειχαν φτασει στην Κατα χαριν Θεωση.Εσεις ομως ουτε μεταξυ σας δεν μπορειτε να συννενοηθειτε (το φανερωνουν οι χαρακτηρισμοι σας ο ενας αποτειχιζομενος για τον αλλο ).Σας παρακαλω μην μας κανετε αλλα μαθηματα ορθοδοξου πιστεως και ομολογιας.Κοιταξτε μαζι με τον πνευματικο σας (αν εχετε ,γιατι οι περισσοτεροι αμφιβαλλω αν εχετε ) να βγαλετε κανενα παθος και μετα τα συζηταμε.Ετσι εκαναν αρχες του 1924 και καποιοι τους πιο ορθοδοξους και τελικα μετα δεκατρια χρονια ανοιγε ο ενας γνησιος το κεφαλι του αλλου του πιο γνησιου χριστιανου αδελφου .... Τι εφταιγε ? Το καταραμενο ΕΓΩ !!! Εγω κραταω την ομολογια ... ,εγω δεν προσκυνω τον Χρυσοστομο Παπαδπουλο ....,εγω δεν μνημονευω τον Κων/πολεως Αθηναγορα .... και εγιναν σημερα εν ετει 2017 κυριολεκτικα ΟΚΤΩ ΣΥΝΟΔΟΙ ΓΟΧ.Ετσι και εσεις ... Εγω του Σηματη ...,εγω του Τρικαμηνα ....,εγω του π.Θεοδ.Ζηση ....,εγω του π.Αγγελακακη Γεωργιου.....,εγω του κ.Τσολογιαννη Οδυσσεα .... ,εγω του Πανταζη απο Αυστραλια.... και δεν ξερω ποσοι ακομα αδεσποτοι.Σας ικετευω καταλαβετε το.Η ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΓΙΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ οχι καποιον ανθρωπο.Δεν μας σωζουν οι ανθρωποι ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ !!!! Βρειτε το θαρρος να το δημοσιευσετε και μην ξεχνατε πως ο ομολογητης Χριστιανος ειναι κατα βαση ταπεινος οπως ο Κυριος μας.Δεν βριζει,δεν υποτιμαει,δεν λοιδωρει.Αν οσα σας γραφω παραπανω τα εκλαμβανετε ως λοιδωριες λυπαμαι και συγνωμη αλλα εχω πειρα απο το χωριο μου για το κακο της διαιρεσεως ενεκα ΤΑΧΑ πιστεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε βριζει δε λιδωρει ο χριστιανος,αλλα θυμωνει,αντιστεκεται,ομολογει,θυσιαζεται,για να υπερασπιστει τον χριστο και τον λογο που παρεδωσε(το ζητα αλλωστε ο Ιδιος).Τουλαχιστον αυτα εκαναν οι μεγα βασιλειοι,οι παλαμαδες και καθε ομολογητης και υπερασπιστης του χριστου.Εκτος αν εννοεις οτι ταπεινος και χριστιανος,ειναι μαμούχαλος και αμίλητος και υπακουει σε αντιχριστους και αυτο τον σωζει.

      Διαγραφή
    2. Και γνωριζε και κατι αλλο:τον χριστο τον εγκατελειψαν ολοι,σκορπισαν ολοι μετα τη σταυρωση αλλα δε σημαινει οτι επειδη οι ακολουθει εκαναν λαθη η αληθεια δεν ηταν αυτη,και εκει με αυτους

      Διαγραφή
    3. Πολυ καλα 4,06.
      Εσενα η Παναιρεσι του Οικουμενισμου δεν σε απασχολει;
      Μονο ο Τσολογιαννης σε απασχολει;
      Και θελεις να λεγεσαι χριστιανος και μαλιστα ακεραιος σε ολα, ενω εμεις ειμαστε αδεσποτοι και εριστικοι;
      Εσυ ποιον δεσποτη προσκυνας τον Δεσποτη και Κυριο, ή τους δεσποταδες που προσκυνουν τον καθε διαβολο και ειναι χωμενοι μεσα στην Παναιαρεσι με τα μπουνια.
      Εδω μεσα οχι πολλες εξυπναδες, βρηκες να μιλησης και για μας οτι μαλωνουμε καλα κανουμε και μαλωνουμε ανθρωποι ειμαστε δεν ειμαστε αγγελοι σαν εσενα.
      Νισαφι πια, μην βγαινετε και απο επανω, ενω θαπρεπε να ντρεπεστε που ονομαζετε τους εαυτους σας ορθοδοξους ενω υβριζετε με τις πραξεις σας την Πιστι του Κυριου μας.
      Αν θελετε να μεινετε με την Αιρεσι μεινετε δικο σας προβλημα. Εμεις θελουμε να ξυπνησουμε τους καλοπροαιρετους.

      Διαγραφή
    4. Και κατι ακομα δασκαλε αδελφε.
      Τα ζητηματα της Πιστεως ειναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ και απο τα ανθρωπινα παθη και απο ολα.
      Ακομη και μια πορνη εχει το δικαιωμα να αγωνιζεται για την ορθοδοξη Πιστι.
      Αλλο τα παθη και αλλο η ΠΙΣΤΙ.
      Καταλαβες;

      Διαγραφή
    5. Ο 4:06 έχει σε αρκετά δίκαιο. Δεν έχει πρόβλημα με εσάς προσωπικά, ο άνθρωπος μιλάει γενικότερα για τους αποτειχισμένους που ενώ έχουν τα προβλήματα τους έχουν την εντύπωση ότι είναι οι μόνοι στην Εκκλησία.

      Διαγραφή
    6. Παψτε τις βατολογιες αντε αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε;
      Διαβασες οσα εγραψε αυτος ο ανωνυμος;
      Αν δεν εχετε να πητε κατι χρησιμο υο μοκο.

      Διαγραφή
    7. Απάντηση στον Ανώνυμος24 Αυγούστου 2017 - 4:06 μ.μ.
      Λέτε κύριε " Το ποιοι αποτελουν το μικρο ποιμνιο -σε καθε εποχη- το γνωριζει ΜΟΝΟΝ Ο καρδιογνωστης ΚΥΡΙΟΣ μας.Επιτελους ολοι εσεις οι αποτειχισμενοι πρεπει να καταλαβετε πως δεν θα σωσετε ΕΣΕΙΣ την Αγια μας Εκκλησια.Αλλα ... κτλ κτλ "
      1) Σε ισως βρείτε ψυχική ωφέλεια σε μια ομιλία ενός δικού σας φαρισαίου .

      Η Θεία Χάρη και η Πλάνη. Ομιλία Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανασίου http://anavaseis.blogspot.gr/2012/05/blog-post_8337.html

      2) Προσέτι θα ήθελα να θέσω υπ όψιν σας τον επίλογο
      στην " ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΜΠΡΙΑΝΤΣΙΑΝΙΝΩΦ (1807-1867)" διαβάζουμε :"
      η Εκκλησία δια των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων προστάζει «αναθεματισθήναι πάσαν αίρεσιν» (Α΄ Κανών Β’ Οικουμενικής Συνόδου) και «όλοις τοις αιρετικοίς ανάθεμα» (πρακτικά Ζ’ Οικουμενικής Συνόδου).

      Επίσης, στέλνει στο ανάθεμα όποιον προσπαθεί να υπερασπίζεται τους κάθε είδους αιρετικούς λέγουσα στα πρακτικά της ίδια συνόδου: «Ει τις της χριστιανικόκατηγορικής αιρέσεως όντα τινά ή εν αυτή τον βίον απορρήξαντα, διεκδικεί (δηλαδή, δικαιώνει ή υπερασπίζεται) ανάθεμα», καθώς επίσης και «ο μη λέγων τοις αιρετικοίς ανάθεμα, ανάθεμα έστω».

      Ας φοβηθούμε, λοιπόν, διότι εμείς δεν είμαστε περισσότερο εύσπλαχνοι από τον Θεό, ο Οποίος ούτω προστάζει να σας πω..."

      και 3) Είθε να σωθεις καματερέ


      Και 4) Είθε να σας φωτίσει ο Θεός .

      Διαγραφή
    8. Ανωνυμε 4:06 ...Αδερφε,εμεις με τα παθη μας ,με τους τσακωμους μας αν θες,με τους εγωισμους μας ,με τις αντιπαραθεσεις μας ,ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και οχι ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ οπως ανςφερες ψευδως. Και ξερεις τι ακριβως μας ενωνει; Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ κατα τον 15ο ΚΑΝΟΝΑ του ΜΕΓ.ΦΩΤΙΟΥ..Κι αυτο δεν αλλαζει αδερφε.. Και ναι , οσοι μεινουμε ,ο,τι και να γινει ΕΜΕΙΣ θα σωσουμε την ΕΚΚΛΗΣΙΑ και μη σου ακουγεται εγωιστικο, γιατι εχουμε προτυπο και πλοηγο τον ΑΓ.ΜΑΞΙΜΟ τον ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ χωρις να συγκρινομαστε βεβαια μαζι του στην νηπτικη του ζωη..Θελουμε ομως να του μοιασουμε σε αυτο..Στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ .Μη μας το απαγορευεις σε παρακαλω ΑΝ εσυ ΔΕΝ εχεις τη διαθεση..Πνευματικο ΕΧΟΥΜΕ και εξομολογουμαστε (επειδη μας λες ΑΝ εχετε) και προσπαθεια κανουμε ομως δεν αναιρει το ενα το αλλο. Τα νηπτικα νηπτικα ,αλλα και η ομολογια ομολογια..Αλλωστε : ΟΥΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΒΙΟΣ ΟΡΘΟΣ Δ Ο Γ Μ Α Τ Ω Ν ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ (ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ)..Αυτο να μην το ξεχνας αδερφε..Κι επειδη μας λες επισης: "" Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ Μ Ε Σ Α ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ"" πολυ σωστα..Συμφωνω απολυτα..Απλα σου υπενθυμιζω οτι:"" Οι της εκκλησιας εισιν της ΑΛΗΘΕΙΑΣ , ΟΥ δεομενοι της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ,ΟΥΔΕ εισιν της εκκλησιας"""(ΑΓ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ).. Εκκλησια ειναι ,εκει που ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ αδερφε...Τελος ,οσο ΕΛΠΙΖΕΙΣ προβλεποντας οτι θα γινουμε 8 κομματια οπως οι ΓΟΧ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ αδερφε..Δεν θα γινει δυστυχως για σενα φιλυποπτε μελλοντολογε,αν και κρυφα το ευχεσαι !!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ,εσυ πηγαινε να περιορισεις τα παθη σου και να αποκτησεις "ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ ΘΕΩΣΗ" και αρετες, ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ και ΣΤΓΚΟΙΝΩΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ και καθε ειδους ψευδεπισκοπο και λυκοποιμενα..Εμεις δεν σου εμποδιζουμε το ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ σου και το ΘΕΛΗΜΑ σου..Αληθεια ομως ειναι δικαιωμα σου...Μη μας λοιδωρεις δια της ΠΛΑΓΙΑΣ ..Δεν ειμαστε χαζοι και ΑΛΟΓΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.Σε βεβαιω..Καλη ανταμωση...

      Διαγραφή
  8. Oι υπερζηλωτες νομιζουν οτι θα σωσουν την Εκκλησια αλλα πεφτουν σε χειροτερη πλανη απο τον οικουμενισμο, και ετσι δινουν αερα στα πανια του. Ταλαιπωροι περηφανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιταξε.
      Ο Αγιος Μαρκος ο Ευγενικος εσωσε την Εκκλησια οταν προδοθηκε απο ολους ναι ή οχι;
      Απαντησε και θα σε απαντησω αναλογα.

      Διαγραφή
    2. Ανωνυμε 5:40.. Αν θεωρεις υπερζηλωτες εμας που ΔΙΑΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ εφαρμοζοντας τον 15ο ΚΑΝΟΝΑ του ΜΕΓ.ΦΩΤΙΟΥ τοτε κανεις λαθος..Ετερον εκατερον αδερφε..Μην μπερδευεσαι.Αυτος καθεαυτος ο ΚΑΝΟΝΑΣ δεν μιλαει για υπερζηλωτισμο ..Μιλαει για ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ και ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ..Αυτος εν αντιθεσει που μιλαει για "υπερζηλωτες"," φανατικους","νοσουντες", "σχισματικους " "φονταμενταλιστες" "εκτος εκκλησιας "" κλπ. ξερεις ποιος ειναι αδερφε???? Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!!!!!! Αν εισαι ΤΑΥΤΟΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ με αυτον και ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΕΙΣ μαζι του δικαιωμα σου..Αυτοι που δινουν αερα στα πανια του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ δεν ειναι οι αποτειχισμενοι πιστοι και κληρικοι ,αλλα οι ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΕΣ και ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ με ΑΥΤΟΝ και με τους ψευδεπισκοπους που υπεγραψαν και ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ στην ΚΡΗΤΗ την ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ...Εμεις απλα εφαρμοζουμε με τις μικρες μας δυναμεις και ο καθενας ξεχωριστα το : Ο ΚΟΙΝΩΝΩΝ ΤΩ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΩ ,ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΣ ΕΣΤΑΙ...Απλα και ξεκαθαρα ...ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ αδερφε..

      Διαγραφή
  9. Aν καποιος συγκρινει τον εαυτο του με τον αγιο Μαρκο, παω πασο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλα σε ρωτησα αλλο απαντας.
      Παλι την μπαρουφα σου την ειπες.
      Ποιος συγκρινεται με τον αγιο Μαρκο.
      Αν δεν ξεερετε τι διαβαζετε αλλαξτε σελιδα.

      Διαγραφή
    2. Την Εκκλησια την εσωσε απαξ ο Θεανθρωπος Χριστος με το Παναγιο Αιμα του που εχυσε επι του Σταυρου.Ο αγιος Μαρκος ο Ευγενικος υπηρξε ενας αγιος επισκοπος που θηριομαχησε με τους εχθρους της υγιους πιστεως.Ομως οταν τον καλεσε ο Κυριος μας η Αγια μας εκκλησια συνεχισε την αγια αποστολη της στον κοσμο.Διαφορετικα θα επρεπε με τον θανατο του αγιου Μαρκου να διαλυοταν και η εκκλησια.Οχι ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ καμια εκκλησια ο αγιος Μαρκος γιατι απλουστατα δεν ιδρυσε και καμια εκκλησια.Εσωσε την αγια ψυχη του αγωνιζομενος κατα των παθων του και διακονοντας με πληρη αυταπαρνηση Τον Κυριο μας απο την θεση του επισκοπου.Εσεις τωρα οι αποτειχισμενοι τι μας λετε ? Οτι σε πανω απο 2000 περιπου Ορθοδοξους επισκοπους επι γης ειναι αληθινοι Ορθοδοξοι μονο οι περι τους πεντε -αν ειναι και πεντε - που δεν μνημονευουν την Ιερα Συνοδο τους ? Αν εχετε το θαρρος κ.Οδυσσεα να σας πληροφορησουμε για ανω των διακοσιων επισκοπων εν ζωη που ζουν αγια ζωη οπως οι μεγαλοι πατερες περασμενων αιωνων.Και βαζω στοιχημα πως αν ζουσατε τα χρονια του αγιου Νεκταριου η του αγιου Γρηγοριου Νυσσης θα τους θεωρουσατε προδοτες πιστεως επειδη ησαν ευγενεις προς αιρετικους και μη.Ολοι οι πατερες θυσιασαν το Εγω τους για την Εκκλησια.Εσεις νομιζετε πως μονο εσεις ειστε εκκλησια και ας εχετε τσακωθει με τους αδελφους σας.Κανετε λαθος και οφειλετε να το παραδεχθειτε.Καποτε υψωνατε εως τριτου ουρανου τον μοναχο Ευθυμιο Τρικαμηνα και τωρα ουτε να ακουσετε το ονομα του.Οχι λατρεια σε προσωπα κ.Οδυσσεα Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ.ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ και οχι στον καθε αυτοτιτλοφορουμενο (και ας μην το λεει με τα λογια) σωτηρα που πλανευει κοσμο για να τον ακολουθει.Βρειτε το θαρρος να το δημοσιευσετε και μην ξεχνατε πως ο ομολογητης Χριστιανος ειναι κατα βαση ταπεινος οπως ο Κυριος μας.Δεν βριζει,δεν υποτιμαει,δεν λοιδωρει.Αν οσα σας γραφω παραπανω τα εκλαμβανετε ως λοιδωριες λυπαμαι και συγνωμη.Δεν θα σας ξαναενοχλησω,θα ευχομαι για την φωτιση μας παρα Του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Εδω τελειωσαμε αδερφε...Μας λες οτι :Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ Δ Ε Ν ΕΣΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ γιατι δεν ΙΔΡΥΣΕ και καμμια εκκλησια...Επρεπε να ιδρυσει δηλαδη νεα εκκλησια ΔΙΚΗ ΤΟΥ για να σωσει την παλια....Αδερφε αληθεια ,δεν βγαινει νοημα ..Μπερδεμενος πολυ εισαι...Το ακουσαμε κι αυτο ΘΕΕ ΜΟΥ....Ο ΣΤΥΛΟΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΓ.ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ""ΔΕΝ" ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.. Φιλε μου ,αλλαξες και ολοκληρη την εκκλησιαστικη ιστορια εσυ ...ΑΛΗΘΕΙΑ, οπως το λες ,και σε παρακαλω παρα πολυ:ΜΗ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ,γιατι δεν μας ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ η αποψη σου..Προσευχησου ,κανε οτι σε φωτισει ο ΚΥΡΙΟΣ ,αλλα μη μας ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ..Αρκει τοσο..Συνεχισε να ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΣ και ασε μας στην ""πλανη""μας....

      Διαγραφή
    4. Δεν καταλαβαίνεις Δημητρούκα τί θέλει να σου πει ο άνθρωπος; Ότι και να μην υπήρχε άγιος Μάρκος ο Ευγενικός θα έβρισκε ο Θεός τρόπους να σώσει την Εκκλησία Του. Δεν είναι καλό να τα βλέπεις επιφανειακά τα όσα λέει ο αδελφός μας 24 Αυγούστου 2017 - 10:16 μ.μ.

      Ρ.

      Διαγραφή
    5. Ο ΘΕΟΣ αδερφε για να σωσει την ΕΚΚΛΗΣΙΑ του δεν στελνει αγγελους ,ουτε κανει σεισμους ή οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις !!! ΣΤΕΛΝΕΙ και λειτουργει με ανθρωπους φορεις του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ οπως ο ΑΓ.ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ..ΑΝ δεν υπηρχε ο ΑΓ.ΜΑΡΚΟΣ,ΑΝ δεν υπηρχε ο ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (κατα του ΑΡΕΙΟΥ) ΑΝ δεν υπηρχε ο ΑΓ.ΜΑΞΙΜΟΣ (κατα των μονοφυσιτων) ΑΝ δεν υπηρχε ο ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ ( κατα των εικονομαχων) ΑΝ δεν υπηρχε ο ΑΓ.ΚΥΡΙΛΛΟΣ (κατα του ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ) ΑΝ δεν υπηρχε ο ΜΕΓΑΣ ΦΩΤΙΟΣ (κατα των παπικων) ΑΝ δεν υπηρχε ο ΑΓ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ (κατα ΒΑΡΛΑΑΜ και παπικων εν γενει)...Αν αν αν αν....Ολα αυτα αδερφε κρατανε απο την ιδρυση της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ του ΚΥΡΙΟΥ εδω και 2000 χρονια τωρα κι ο ΘΕΟΣ την εσωσε ναι....ΠΩΣ ομως ????Το λεει ρητα η εκκλησιαστικη ιστορια αδερφε!!!!! Με τα ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ !!!!Τους ΑΓ.ΠΑΤΕΡΕΣ!!!!Τι δεν καταλαβαινεις? Μας εχει δειξει ο ΚΥΡΙΟΣ πως σωζει την εκξλησια ΤΟΥ!!!! Μας το εχει αποκαλυψει!!!! Ειναι ΦΩΣ .Δεν μας κρυβεται..Παντως με συννεφα,καταστροφες,σεισμους ,καταποντισμους ΔΕΝ αντιμετωπιστηκε ΠΟΤΕ καμια αιρεση..Αντιμετωπιστηκε με ΜΑΡΤΥΡΙΟ ,ΔΙΩΓΜΟΥΣ και ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ...Κι αυτο ΔΕΝ ειναι καθολου επιφανειακο.Ειναι απλα αποκαλυπτικο..Οποιος θελει ας το δεχτει,οποιος ΔΕΝ θελει δεν μπορω να βοηθησω ...Λυπαμαι

      Διαγραφή
    6. Πολυ καλα αγαπητε Δημητρουκα. Του απαντησες θαυμασια αυτου του Οικουμενιστου που κανει τον εξυπνο βλακα.
      Μονος του ο καθενας διαλεγει την Κολασι ή τον Παραφεισο.
      Δεν καταλαβαινουν οτι η Αιρεσι ειναι ο,τι χειροτερο κακο υπαρχει.
      Την απεχθανεται οσο τιποτα αλλο ο Θεος.

      Διαγραφή
  10. Aνωνυμε 10.16 ειπες αυτα που αν μπορουσα θα ελεγα κι εγω. Μονο προσευχη αδελφε για τους πλανεμενους ''υπερζηλωτες'' αδελφους μας, να τους δειξει ο Κυριος ποιον υπηρετουν, ή τουλαχιστον να καταλαβουν λιγο ποσο δαιμονικο πραγμα ειναι η περηφανια και να προβληματιστουν. Καλη μετανοια σε ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ΑΝΩΝΥΜΕ 10;16 μην το ξεχασεις. Προσευχησου σε παρακαλω για μας τους πλανεμενους υπερζηλωτες που εχουμε το δαιμονιο της υπερηφανειας για να το καταλαβουμε μωρε εμεις οι δυστυχεις..Και μαλιστα φροντισε στην προσευχη σου σε παρακαλω να εχεις και μια εικονα του "ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ "" ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΤ για να εχει περισσοτερο παρρησια ,και να καταλαβουμε ποιον πραγματικα υπηρετουμε!!!!!Αχ μωρεεε !!!Κανε μας τη χαρη και μη μας ξεχασεις...Σε παρακαλουμε!!!

      Διαγραφή

    2. Διαβαζω: Ανώνυμος25 Αυγούστου 2017 - 2:28 μ.μ." ...πλανεμενους ''υπερζηλωτες'' αδελφους μας, να τους δειξει ο Κυριος ποιον υπηρετουν,..."

      Κύριε ως αχρείος δούλος εκτελώ τα διατεταγμένα για το τι διατάχτηκα να κάνω επί αποστασίας .Εντολές ΠΟΥ απο ΠΑΝΤΑ απο την αρχή είχαμε και ουδέποτε άλλαξαν εδω και 2000 τώρα χρόνια .Δεν διδάχτηκα κύριε στο κατηχητικό τίποτα διαφορετικό , τίποτα περισσότερο ή λιγότερο απο την απαξ παραδοθείσα πίστη .

      Κύριε κατα την ουσία του νόμου αλλά και κατα το γράμμα και το τύπο το πλαίσιο που η ίδια Εκκλησία με το πνευματικό πατέρα που μου έδωσε , με το κατηχητικό και το κήρυγμα εξ άμβωνος κτλ αλλά και ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ διεμόρφωσε

      Και ο Κύριος μου έδειξε οτι του σατανά είναι και οι ιερείς που μνημονεύουν Βαρθολομαίο , ακόμα και αντιοικουμενιστικό φρόνημα αν έχουν ΚΑΙ ΟΤΙ ποτήριο δαιμονίων έχουν και ότι με τα μυστήρια τους ενώνουν τους εκκλησιαζόμενους σε μία σατανική ενότητα ...

      Σε τι συνίσταται η πλάνη και σε τι ο υπερζηλωτισμός ?

      Οτί εννοώ ως αληθή , αυτά που παρέλαβα και ότι σύμφωνα με αυτά αναθεματίζω τον Πάπα και όποιον τον μνημονεύει ?

      Δεν το εντέλει το συνοδικό της Κυριακής της Ορθοδοξίας ?
      Δεν το εντέλει ο Πατροκοσμάς ?
      Γιατί οτι τους αναθεματίζω είναι πλάνη και ζηλωτισμός ?

      Γιατί δεν είναι πλάνη και σατανισμός το ότι εσεις οχι μόνο δεν τους αναθεματίζετε αλλά και παραβιάζεται όλες τις περί αιρετικών διατάξεις του Εαυαγγελίου και των αγίων συνόδων και όλης της Ιερής μας παραδόσεως ?

      Δεν σας δίδαξαν εσάς οτι απο τους μορφωμένους θεολογους ιερείς και επισκόπους θα ξεκινήσει το κακό και θα έρθει η αποστασία ? Οτι και οι εκλεχτοί θα πλανηθούν ?

      Και οτι οφείλουμε ΟΛΟΥΣ αυτούς, και όχι μόνο αυτους αλλά και άγγελο απο τον ουρανό, να μη τους αφήσουμε να μας αλλάξουν την πίστη μας και να τους αναθεματίζουμε ?

      Πως να μη παραδεχθώ ότι ήσαστε η συντριπτική πλειοψηφία
      Διαβαζω : " 24 Αυγούστου 2017 - 10:16 μ.μ.: "...Οτι σε πανω απο 2000 περιπου Ορθοδοξους επισκοπους επι γης ειναι αληθινοι Ορθοδοξοι μονο οι περι τους πεντε -αν ειναι και πεντε -..." και "..για ανω των διακοσιων επισκοπων εν ζωη που ζουν αγια ζωη ..."
      Ναι αλλά διδάχθηκα για οτι οι μέρες αυτές θα είναι σαν του Νωε και του Λώτ και ότι θα πλανηθούν και οι εκλεχτοί .

      Οσο για τις ανοησίες σας οικουμενιστές περί ιεροσύνης Τρικαμηνά

      Εσεις αναγνωρίζεται ιερότητα ιερωσύνη μυστήρια σωτηρία όχι μόνο στους καταδικασμένους και αναθεματισμένους απο τις Αγιες Οικουμενικές συνόδους πχ στον Αντίχριστο Πάπα αλλά και σε επίσημα ομοφιλόφιλο επίσκοπο και λεσβία επισκοπίνα και ακόμα παραπέρα .Σε ραβίνους και ιμάμηδες ! Δεν λέτε μόνο τα "ευαγγέλια " των αιρετικών ιερά αλλά και το κοράνι και το ταλμούδ και τις βέδες ...
      Εσεις λέτε οτι είναι του ιδιου θεού .

      Ε σας λέω οτι έχεται δίκαιο . Του ιδίου είναι ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ είναι ο θεός των εθνών , ο Αντιχριστος

      Ακριβώς για αυτό το λόγο δεν βλέπετε ιερότητα ιερωσύνη μυστήρια σωτηρία κτλ σε όποιον δεν είναι του κυρίου σας άρα και στον π Τρικαμηνά .

      Λετε " ο ομολογητης Χριστιανος ειναι κατα βαση ταπεινος οπως ο Κυριος μας."
      Ακριβώς αυτό !Να στο πώ ταπεινά ταπεινά όπως ο Κύριος μου να μην στο οφείλω και μου λές στην κρίση οτι δεν στο πα!

      Ακου το λοιπόν ακριβώς όπως το πε ο Κυριος μου :
      44 ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ' ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ. 45 ἐγὼ δὲ ὅτι τὴν ἀλήθειαν λέγω, οὐ πιστεύετέ μοι. 46 τίς ἐξ ὑμῶν ἐλέγχει με περὶ ἁμαρτίας; εἰ δὲ ἀλήθειαν λέγω, διατί ὑμεῖς οὐ πιστεύετέ μοι; 47 ὁ ὢν ἐκ τοῦ Θεοῦ τὰ ρήματα τοῦ Θεοῦ ἀκούει· διὰ τοῦτο ὑμεῖς οὐκ ἀκούετε, ὅτι ἐκ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἐστέ.

      Διαγραφή
    3. Υμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. Και επιθυμία του διαβόλου είναι οι εκτρωσεις που δίδασκε ο "αγιος νεας εποχής" εκ Βατοπεδίου και οι φόνοι που ανοίγουν ζώντες για να τους πάρουν ζωτικά όργανα ,καρδιά πνευμόνια ,για μεταμοσχεύσεις που ευλογεί η σύνοδος .

      Υμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. Και επιθυμία του διαβόλου είναι το να είστε αδελφωμένοι ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΤΑΝΟΠΑΙΔΙ αλλά αμείλικτοι με κάθε χριστιανό . Για αυτό ξεσπιτώνεται υπέργηρους μοναχούς μοναχές αλλά σπιτώνεται τους μουσουλμάνους και κάνετε εκκλησίες τζαμιά και έδρες κορανίου στην θεολογική .

      Υμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. Και επιθυμία του διαβόλου είναι οι πουστηδες και λεσβίες και παιδεραστές "ιερείς" στην συνοδία του . δες στο https://apotixisi.blogspot.gr/2013/08/blog-post_24.html "πρόεδρος του Οικουμενιστικού Κέντρου της Φινλανδίας είναι o "Ορθόδοξος" ιερέας Heikki Huttunen [φωτο] ο οποίος είναι και συνιδρυτής της Ομοφυλοφιλικής Οικουμενιστικής Χριστιανικής Ένωσης Yhteys (http://www.yhteys.org/) ...

      Υμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. Και επιθυμία του διαβόλου είναι η ταπεινοσχημία και οχι η ταπεινότητα ,
      Γιατί πραγματική ταπεινότητα είναι ο σεβασμός του ΘΕΟΥ και του ΘΕΙΟΥ νόμου και ταπεινοσχημία το σφάξε με αγά μου (διαβολε) να αγιάσω .
      Ορθόδοξη θεση είναι :" «Γαμώ την πίστη σας και τον Μωχαμέτη σας." Ορθόδοξη θεση είναι για του Χριστού την Πιστη την Αγία ...
      Ορθοδοξα μιλά ο Μακριγιαννης ...
      συνεχίζεται

      Διαγραφή
    4. Και λέει «…Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον.
      Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».
      Ένας δικός μου αγωνιστής μου έφερε και μου διάβασεν ένα παλαιόν χαρτί, που έγραψεν ο κοντομερίτης μου Άγιος παπάς, ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Τον εκρέμασαν εις ένα δέντρον Τούρκοι και Εβραίοι, διότι έτρεχεν ο ευλογημένος παντού και εδίδασκεν Ελλάδα, Ορθοδοξία και Γράμματα.

      Έγραφεν ο μακάριος εκείνος ότι: «Ένας άνθρωπος να με υβρίσει, να φονεύσει τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον αδελφόν μου και ύστερα το μάτι να μου βγάλει, έχω χρέος σαν χριστιανός να τον συγχωρήσω. Το να υβρίσει τον Χριστόν μου και την Παναγία μου, δεν θέλω να τον βλέπω».
      Το χαρτί του πατέρα Κοσμά έβαλα και μου το εκαθαρόγραψαν. Και το εκράτησα ως Άγιον Φυλαχτόν, που λέγει μεγάλην αλήθειαν. Θα πω να μου γράψουν καλλιγραφικά και τον άλλον αθάνατον λόγον του.
      «τον Πάπαν να καταράσθε ως αίτιον».
      Θέλω να το βλέπω κοντά στα’ κονίσματά μου, διότι τελευταίως κάποιοι δικοί μας ανάξιοι λέγουν ότι αν τα φτιάξουμε με τον δικέρατον Πάπαν, θα ολιγοστέψουν οι κίντυνοι, τα βάσανα και η φτώχεια μας. Τρομάρα τους!!!

      Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί.
      Και βγήκαν ακόμη να’ ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται. Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες…»

      Τι δουλεία έχεις εσύ με τα τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα που μας θέλου φραγκεμένους αδελφέ ?

      Είθε να σωθεις καματερέ Είθε να σας φωτίσει ο Θεός .
      Με τον διάβολο που σας καβάλησε τα έχω και όχι με σένα .

      Διαγραφή
  11. εΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟς ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙς;
    ΣΤΗΝ πΑΝΑΙΡΕΣΙ ΤΟΥ οΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΟΥΝ ΖΗΛΩΤΗ;
    Για φερε μας τους επισκοπους τους αγιους που αναφερεις για να τους μαθουμε και εμεις.
    Ολοι αποδεχθηκαν τα της Κρητης ναι ή οχι;
    Αν δεν τα αποδοκιμασαν τα αποδεχθηκαν.
    Οφειλουν να διαχωρησουν την θεσι τους, αλλοιως η σιωπη τους ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα λέει ο Οδυσσέας . Ο σιωπών δοκεί συναινείν .. αλλά αυτοί οχι μόνο με σιωπή αλλά και με φωνή και με πράξεις προδίδουν και συπαρατάσονται και συνπρατουν . Με φωνή γιατί με το μνημόσυνο ομολογούν την "ορθοδοξία" των αιρετικών και οτι η συνοδος τους ορθοδρομεί τον λόγο της Αληθείας αλλά εμπράκτως γιατί περιποιούνται τους Εχθρούς του Θεού και διώκουν τους ορθοδόξους .

      Διαγραφή
  12. Στην Κρητη ταυτιστηκαν οι Αιρεσεις με την Εκκλησια.
    Και με υπογραφες.
    Η βεβηλωσι ειναι ΥΠΕΡΤΑΤΗ.
    Οσοι δεν το καταλαβαινουν ειναι ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ και θολωμενοι απο τον Διαβολο και την Αγαπημενη του Παναιρεσι τον Οικουμενισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οδυσσεα ξερεις που ανηκει???Στην εκκλησια του ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ !!!!!Και του ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ!!!!Ισως να ειναι δυο απο τους 2ΟΟ που ελεγε ο αλλος οτι κανουν ΑΓΙΑ ΖΩΗ...Ασε τους γραφικους χριστιανουληδες...Αληθεια μην τους δινεις σημασια...

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου