Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΙΔΟΥ Η ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ που παυει να λειτουργει στον αγιο Μαρκο ο πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας. ΟΦΕΙΛΑΜΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ Θεολογου Παναγιωτη Σηματη. Υπαρχουν και αλλα πολλα και ισως χρειασθη να τα πουμε ΟΛΑ.Ο πατηρ Ευθυμιος ειναι ...μπλοκαρισμενος....


ΙΔΟΥ Η ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ που παυει να λειτουργει στον αγιο Μαρκο ο πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας.

ΟΦΕΙΛΑΜΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ Θεολογου Παναγιωτη Σηματη. 

Υπαρχουν και αλλα πολλα και ισως χρειασθη να τα πουμε ΟΛΑ.

Ο πατηρ Ευθυμιος ειναι ...μπλοκαρισμενος....

================

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Η καθ΄υποτροπην πτωσις επιφερει μεγαλυτερη την ποινη.ο σκληροτραχηλος ...ουκ ηβουληθη συνιεναι.

Η καθ΄υποτροπην πτωσις 
επιφερει μεγαλυτερη την ποινη.

Και παλι το ιστολογιο Πατερικη Παραδοσι επανερχεται ΚΑΘ΄ΥΠΟΤΡΟΠΗΝ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟ και καταφερεται κατα του μητροπολιτη Λαγκαδα οτι ταχα δεν βαφτισε ορθοδοξα τον Ιταλο καθηγητη. Γραψαμε και περιγραψαμε  αναλυτικοτατα την βαπτισι οτι εγινε ορθοδοξοτατα. Ομως ο καθ΄υποτροπην ψευδομενος συνεχιζει το ...βιολι βιολακι του. Και ετσι αποδειχθηκε περιτρανα ποσο δικαιο ειχαμε. Ο ανθρωπος δεν τρωγεται με τιποτα. Και ξυνει τα νυχια του χωρις συγκρατημο. Τετοιο πεισμα και τετοια κακοηθια μονο σε αχριστιανους θα μπορουσες να συναντησης που δεν γνωρισαν το θελημα του Θεου και οχι σε χριστιανο ορθοδοξο, μαλιστα σουπερ ορθοδοξο.
Οντως μεγαλη η δυναμι του ....κάλου στον εγκεφαλο και της εμπαθειας στους πλησιον..."αδελφους" και σε ενα καλο μητροπολιτη. Ο δε παρανομως ψευδομενος και σκληροτραχηλος ...ουκ ηβουληθη συνιεναι. Δεν εχουμε παρα να επαναλαβουμε το δημοσιευμα μας στο οποιο διαζωγραφιζεται ολοκληρη η αληθεια μαζι και με τα ερμηνευτικα σχολια https://apotixisi.blogspot.gr/search/label/%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82
Ιδου και το νεο (σημερινο) σχολιο της πατερικης παραδοσης που χαρακτηριζεται ως ψευδεστατο καθ' ολοκληριαν. 

 Ἐδῶ ὁ π. Εὐστράτιος βαπτίζει ὀρθόδοξα κι ὄχι ὅπως βάπτισε πρόσφατα ὁ οἰκουμενιστὴς μητροπολίτης Λαγκαδᾶ! 
------------------------------------------------------------------------------------
EΞΩ ΠΑΣ Ο ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΨΕΥΔΟΣ.(Απ.κβ΄15)
--------------------------
 Ενα απο τα απαραδεκτα δημοσιευματα:

Ὁ Μητροπολίτης Λαγκαδᾶ βάπτισε μὲ "ραντισμὸ" στὸ Ἅγιον Ὄρος Ἰταλὸ καθηγητή (ΦΩΤΟ)
 ---------------------------------
 
Καποια γνωστα κακοηθη ιστολογια - που απο την πολύ Κατανυξι παθαινουν υπνηλιες και οι διαχειριστες τους πασχουν από πολλες περιεργες υπνοβασιες - προεβησαν εσκεμμενα σε μια απαραδεκτη  δημοσιευσι  οτι ταχα ο μητροπολιτης Λαγκαδα κ. Ιωαννης, βαπτισε ΛΑΤΙΝΟ Καθηγητη του Ιταλικου Πανεπιστημιου στην παραλια της μονης Ιβηρων κατα τα ...λατινικα προτυπα και οχι κατα τα ορθοδοξα τοιαυτα. ΟΥΔΕΝ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΑΛΗΘΕΣΤΕΡΟΝ. Η ανακοίνωση της Μητροπόλεως Λαγκαδα ελεγε: Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Περιβόλιτης Παναγίας, ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε το Μυστήριο του Βαπτίσματος και του Ιερού Χρίσματος έμπροσθεν του Καθίσματος της Παναγίας της Πορταΐτίσσης, σε Καθηγητή της Μεσαιωνικής Ιστορίας Πανεπιστημίου της Ιταλίας, ο οποίος και θα έχει συνεργασία με την Θεολογική Ακαδημία Θεολογικών και Φιλοσοφικών Σπουδών «οι Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος, της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως. 
Όμως τα διαβοητα αυτά ιστολογια δεν αρκεσθηκαν στην ανακοινωσι αυτή, αλλα χωρις να κανουν καποια εγκυρη επιβεβαιωσι, ως οφειλαν, προεβησαν μονα τους στην ψευδεστατη δημοσιευσι  ότι ο βαπτισθεις Καθηγητης ραντισθηκε και δεν βαπτισθηκε. Εφ΄οσον ειχαν μια τετοια πληροφορησι από τους γνωστους διαρροεις ψευδοχριστιανους, θα μπορουσαν να παρουν καποιο τηλεφωνο στην μητροπολι Λαγκαδα και να ζητουσαν να μαθουν ποια είναι ακριβως ολοκληρη η αληθεια. Ομως η ταπεινωσι είναι ακριβη και δυσκατορθωτη αρετη και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν ευδοκιμει εις αυτά τα συγκεκρυμμενα ιστολογια που δημοσιευσαν αυτην την ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ ειδησι. Αυτη η απαραδεκτη κακοηθια ειναι πολυ προκλητικη και ειδικα κατα του μητροπολιτη Λαγκαδα, που στο ζητημα αυτο το βεβαιωνει και η ΟΜΟΛΟΓΙΑ, αλλα και πολλοι αλλοι κληρικοι και λαικοι, οτι εφαρμοζει ακριβως οσα προβλεπονται απο τους Ιερους Κανονες σχετικα με το μυστηριο του βαπτισματος και μεχρι της τελευταιας λεπτομερειας. Οσον αφορα τον εν λογω ΛΑΤΙΝΟ Καθηγητη, η αληθεια είναι ότι η βαπτισι του εγινε εντος της θαλασσης και μαλιστα ο βαπτισθεις εβαπτισθη κατά τροπον κανονικοτατον και δεν ραντισθηκε αλλα βαπτισθηκε και μαλιστα κρατουσε τη μυτη του εντος του υδατος για να μη πνιγη. Το ιδιο ακριβως συνεβη και με αλλον Καθολικο Καθηγητη που ζητησε  μαλιστα ο ιδιος να βαπτισθη και ο μητροπολιτης Λαγκαδα τον βαπτισε σε βαπτιστηριο γνωστης μονης της περιοχης του και κατα τα ορθοδοξα προτυπα και ηταν αυτοπται και αυτηκοοι μαρτυρες ολοι οι μοναχοι αυτης.
Αντι τα κακοηθη αυτά ιστολογια, να χαρουν και να επαινεσουν το γεγονος Καθολικοι Καθηγητες να ζητουν να γινουν Ορθοδοξοι και μαλιστα να ζητουν επιμονα να βαπτιζονται κατά το ορθοδοξο  τυπικο,  αυτοι εχουν ετοιμη την δαιμονικη κακοηθια να γινονται αισχροι συκοφανται ενός επισκοπου, αμαρτημα που δεν συγχωρειται, ουτε εξαλειφεται τοσο ευκολα. Ειναι ντροπη, πατερες και αδελφοι, να συκοφαντειτε κατά τροπον αισχρον ενα μητροπολιτη, που περαν των διαφωνιων που θα μπορουσε καποιος απο σας να επικαλεσθη, τετοιες πραξεις αποτελουν δοξα και εγκαυχησι για την Ορθοδοξια και όχι ονειδος. Ονειδος αποτελουν εκεινοι  που εφαρμοζουν τετοιες τακτικες που είναι το ολιγοτερον απαραδεκτες.


                         Εδω τον μεταδιδει το Αγιο Χρισμα


  
Ιδου και ο μαρτυς ο ΑΨΕΥΔΗΣ και αληθινος, που τσακιζει τα ασεβη και απυλωτα στοματα των Ασεβων .....χριστιανουληδων, που καθολου δεν συμπαθουμε αλλα μαλλον απεχθανομαστε. Αν νομιζετε οτι οι μαρτυρες που εμπαιναν στα αμφιθεατρα ηταν σαν εσας ....κανετε λαθος. Εσεις αποτελειτε ξεφτιλα και εντροπη του Ευαγγελιου. Ενταξει κυρα Μελπω που μας σιχτιρισες, ενταξει κυρα ...κατσικα αϊ στην κουζινα σου ή στο παχνι σου!!! που κανετε και τους εξυπνους ...Χαϊμαλια.... Αντε να μην θυμηθω και τον αλλο εαυτο μου!!!! και σπευσουν οι ευπαθεις γεροντοπληκτοι να μας πετροβολησουν. Ενταξει; Οταν μπαινετε εδω μεσα να καθαριζετε τα ....βρωμικα παπουτσια σας και την απρεπη γλωσσα σας...Παντα.

Εδω ο νεοφωτιστος εισερχεται στην θαλασσα για να βαπτισθη
Eδω ριχνει αγιασμο στον νεοφωτιστο και για την εν συνεχεια αναγκαια χρησιμοποιουμενη πετσετα. Αρα χρειαζεται η κανατα, οπως μας πληροφοτησαν κληρικοι.

17 σχόλια:

  1. Τώρα που ο Πατήρ Ε. Τρικαμηνάς δεν θα είναι κοντά σου,θα σε γαζώσει ο διάολος με τους χρονολάτρας.Σ'αυτούς είναι η θέση σου.Ξύπνα ΤΆΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ. ΚΡΙΜΑ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΛΙΓΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΟΝΤΩΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιταξε ταλαιπωρη ή ταλαιπωρε.
      Μαθε το αλφα βητα της πνευματικης ζωης.
      Στον υπερφυαλο οταν υποχωρεις συνεχεια τον αποθρασυνεις.
      Αυτο εσεις οι ευσεβουληδες δεν το μαθατε.
      Μονο ζητατε ταπεινωσι, αλλα οχι απο τον υπερφυαλο αλλα απο τα θυματα του.

      Διαγραφή
    2. Για μία φορά βρήκα τον εαυτό μου να συμφωνεί μαζί σού.Ευγε ποτέ δεν είναι αργά.Με εκτίμηση.

      Διαγραφή
  3. Είσαι πραγματικά ανόητος και ανίδεος αφού θεωρείς τους ΓΟΧ- παλαιοημερολογίτες ως χρονολάτρες. Όλοι ξέρουμε ότι η καινοτόμος εκκλησία άλλαξε το ημερολόγιο επικαλούμενη επίσημα την χρονική ακρίβεια της εαρινής ισημερίας. Τα βιβλία μάλιστα των υποστηρικτών της καινοτομίας( π.χ. Ιωήλ Γιαννακόπουλου κ.α.) βρίθουν υπολογισμών για το πόσα δευτερόλεπτα χάνονται και σε πόσους αιώνες συγκεντρώνεται μια μέρα... Ξύπνα κακομοίρη για να αντιληφθείς ποιοί είναι οι όντως χρονολάτρες και αναζητητές του τέλειου ημερολογίου και αστροπαρατηρητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα δεν καταλαβες ποιος σου έκανε την τιμή να έρχεται και να λειτουργεί στο εκκλησάκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μου, ποιος ειναι και με εκανε την τιμη;
      Ο προφητης Ηλιας;
      Δεν μας αφηνεις ρε προσωπολατρη;

      Διαγραφή
    2. Ξέρεις τι λες ανώνυμε;
      Μόνο για τον κ. Οδυσσέα πήγαινε ο σεβαστός π.Ευθύμιος και λειτουργούσε;
      Ανόητε! Αντί να σβήνεις την φωτιά εσύ ρίχνεις λάδι και θέλεις να λέγεσαι και χριστιανός!
      Αφήσαμε τους οικουμενιστές και τα βάλαμε με τον αδελφό μας!ΟΧΙ δεν συμφωνώ με τον τρόπο που μιλάει ο κ. Οδυσσέας αλλά δεν μπορώ και να τον μηδενίσω.
      Μπορώ όμως με ευπρεπή τρόπο να του το επισημάνω και πιστεύω ότι θα μ'ακούσει.
      Ηθελα να ήξερα αν είχαν και για σένα το δαχτυλο στην σκανδάλη διαρκώς, σε ότι έλεγες και έκανες πως θα αντιδρούσες.
      Αγάπη λείπει ανώνυμε το κατάλαβες; ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.

      Διαγραφή
  5. Γλύτωσες αγαπητέ Οδυσσέα από τους προσωπολάτρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Katse monos Sto ekklisaki sou Tora.Na doume Pou tha metalambaneis.Talepore.

      Διαγραφή
    2. Πάντως το σίγουρο είναι πως γλύτωσε Απο τον Τρικαμηνα.Αληθευει ότι στο Μηλοχωρι τρόμαξαν με την όρεξη Για φαγητό που είχε ο Τρικαμηνας?

      Διαγραφή
    3. ε, τότε γιατί τους έβαλαν να φάνε????? Ότι νά'ναι λέτε και δείχνετε βγάζοντας την λύσσα και την μανία του του αρχεκάκκου αφεντικού σας!!!!! Οϊμέ ταλαίπωροι!!!!!

      Διαγραφή
    4. Μα δεν είπα κάτι κακό απλά διέρρευσε από την Μονή ότι του είχε ανοίξει η όρεξη του παππούλη.εξαλλου αυτός είναι ταλαίπωρος.

      Διαγραφή
    5. Από ποιά Μονή διέρρευσε και τι????? Υποκριτές και κουτσομπόληδες που σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο που σας έδωσε ο Θεός για μετάνοια σε κατινιές και κουτσομπολιά!!! Αλλά έτσι είναι!! Ό,τι έχει μέσα του ο καθένας βγάζει!!!!
      Μακάρι να ήσουν και εσύ τέτοιος "ταλαίπωρος" ως τον Γέροντα Ευθύμιο!!!!
      Αλλά ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!!!.....

      Διαγραφή
  6. Ο π. Τρικαμηνάς είναι μεγάλος ασκητής. Αντί να τον κρίνεις τόσο εύκολα επειδή έφαγε στη Μονή, καλύτερα είναι να μας πείς κάθε πότε τρώει, τί τρώει και πόσο τρώει ο π. Τρικαμηνάς και κάθε πότε τρώς, τί τρώς και πόσο τρώς εσύ ο βουτηρομπεμπές Ανώνυμος 19 Αυγούστου 2017 - 2:57 μ.μ.
    Δεν κρίνεται ο άνθρωπος απο το αν φάει 1 ή 2 φορές μπροστά στον κόσμο αλλά τί κάνει τις περισσότερες φορές μόνος του στο σπίτι του.
    Κατάλαβες κατάλαλε ανώνυμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον ασκητή που τον είδες εγώ στο Μηλοχωριμια χαρά τον είδα.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου