Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΝΟΧΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΕΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΦΩΤΙΟ

ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΝΟΧΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΕΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΦΩΤΙΟ

Τι να πη κανεις πλεον; 
Ο παληοφιλος μου, ο πατηρ Μακαριος Φιλοθεου, "ουκ ηβουληθη συνιεναι".
Επανερχεται και ριπτει νεο ...αγγιστρι, στον ηδη εστεφανωμνο απο τον Θεο και τους Αγιους Του, πατερα Φωτιο. 
Ρε παληοφιλε, εμεις κατι αλλο περιμενουμε να πραξης.
Αυτο που σου επιτασσσει ο Θεος και αυτο που επραξαν ολοι οι Αγιοι Πατερες.

Να ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΗΣ απο την Παναιρεσι του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ που συνταρασσει και κλονιζει τα θεμελια της Εκκλησιας.
ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙ απο τους ενεργητικους και τους παθητικους Αιρετικους, αλλα και απο οσους ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ με αυτους.

Και πρωτα πρωτα να καταδικασης την ΛΗΣΤΡΙΚΗ συναξι της Κρητης στην οποια συμμετειχες ψυχη τε και σωματι, που τσαλαπατησε και ευτελισε την Πατρωα Ευσεβεια των Ορθοδοξων και Την ταυτισε με τις Παμπαλαιες Αιρεσεις που αποβληθηκαν εδω και αιωνες απο την Εκκλησια και  εσεις ολοι οι συμμετοχοι της θλιβερας εκεινης συναξης τις επαναφερατε εν δοξη χωρις  καμμια ορθοδοξη ευαισθησια.

Δευτερον να παψης το μνημοσυνο του Αρχιαιρεσιαρχου πατριαρχου Βαρθολομαιου του Παγκακιστου, που γυμνη τη κεφαλη και στεντορεια τη φωνη, δημοσια και δι ολων των τηλεοπτικων μεσων, κηρυττει ανελλιπως διαφορες Αιρεσεις και καταπατει προκλητικα τους αγιους και θεοπνευστους Ιερους Κανονες

Και το δευτερο βημα σου ναναι, η Απομακρυνσι σου δηλαδη η Αποτειχισι σου, απο ολους τους ενοχους συναδελφους σου, που προσχωρησαν στην Παναιρεσι του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ και ΜΟΛΥΝΟΥΝ τα θυσιαστηρια του Εσφαγμενου Αρνιου.

Αλλα και επιπλεον να καταδικασης αυτην την Παναιρεσι και ολα τα παραγωγα της, που υπογραφηκαν σε διαφορα συνεδρια και σε διαφορα συμβουλια και διαβουλια, που στρεβλωνουν και διαφοροποιουν την διδασκαλια του Ευαγγελιου και των Αγιων Πατερων. 

Κανε το, πατερ Μακαριε και ο Θεος θα σε ευλογηση πλουσιοπαροχα αν το πραξης. 
ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΟΥ αμεσα απο την Αιρεσι που ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ για να μεινης οροσημο στην ιστορια.
Αλλοιως θα χαθης και εσυ στο βυθο της Αβυσσου, αλλα και το μνημοσυνο σου εις τους αιωνες των αιωνων. 
Ακουσε τον παληοφιλο σου και θα κερδισης την δοξα των ΑΓΙΩΝ.
Και αληθεια, υπαρχει μεγαλυτερη απο αυτη τη δοξα; 

Μην ξεχνας σε παρακαλω, τον Ατλαντα της Ορθοδοξιας, τον Αγιο Μαρκο τον Ευγενικο, τι διδασκε και τι τονιζε μεσα στην συνοδο της Φεραρας Φλωρεντιας που μονος μονωτατος σταθερα και αταλαντευτα θηριομαχουσε με τον πανισχυρο Παπα και με τους δικους μας τους προδοτες Γραικολατινους:   


Τούτο εστί το καύχημα ημών, η Πίστις ημών, η καλή κληρονομία των Πατέρων ημών. Μετά ταύτης Θεώ παραστήναι ελπίζομεν και των ημαρτημένων λαβείν την άφεσιν. Ταύτης δε άνευ ουκ οίδα ποία δικαιοσύνη της Αιωνίου Κολάσεως ημάς λυτρώσεται.

 

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ (ΑΓΑΠΗ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΔΙΩΡΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ . ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ 15 ΟΥ ΚΑΝΟΝΑ . ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ (ΑΣΩΤΟΥ) Η Η ΕΚΠΙΔΕΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 40 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ? ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΑΞΙΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΦΩΤΙΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΡΥΜΙΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΓΛΥΚΙΣ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΤΗΝ ΕΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα αυτά ... διάβασα και...τιλένε οτι θα παθαίνουν όσοι ιερείς δεν τελούν γάμους ομοφυλόφιλους http://www.prisonplanet.gr/neataxi/item/5349-episimi-apofasi-diavaste-ti-tha-pathainoun-osoi-iereis-den-teloyn-gamous-omofylofilous
    Διάβασα και άλλα ... και τι να πώ ?

    Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν ...Γενηθήτω το θέλημά σου, ως εν ουρανώ, και επί της γης

    Κύριε επέβλεψον εξ ουρανού και είδε … και αν είναι αυτή η άμπελος ην εφύτευσε ή δεξιά σου… ο Σιδηροκάστρου Μακάριος και οι συν αυτώ οικουμενιστές της εν τη Κρήτη συνόδου και κάνουν το θέλημα Σου και μνημονεύουν τον Πάπα , και ΣΥΝΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ με αιρετικούς , και συν προσεύχονται και με μουσουλμάνους και Εβραίους , και τιμούν " Gay Pride " ιερείς και ομοφυλόφιλους επισκόπους και επισκοπίνες …τι να πώ Κύριε ? Γεννηθήτω το θέλημα σου ... τότε ευλόγησε τους Κύριε μου και ας είναι πολλά τα έτη τους και κραταίωσε την δύναμη τους νά κάνουν το θέλημα Σου και πάταξε Κύριε όλους εμάς που δεν τους μνημονεύουμε και τους αντιστεκόμαστε . Ναι Κύριε αν αυτοί και οχι εμείς ,αν αυτοί είναι η Εκκλησία Σου , τότε πάταξε μας .Γιατί εμείς δεν θέλουμε να είμαστε ενάντια σε ΣΕΝΑ ή τους επισκόπους ΣΟΥ αλλά θέλουμε να είσαι ο Θεός μας και να κάνουμε το θέλημα Σου .
    Εάν όμως όλοι αυτοί είναι του σατανά και εμείς είμαστε Δικοί σου ευλόγησε μας Κύριε τους αμαρτωλούς και ανάξιους και δώσε μας εν μετανοία Χριστιανὰ τὰ τέλη τῆς ζωῆς , καλὴν ομολογία εδώ και καλή ἀπολογία εκεί , ἐπὶ τοῦ φοβεροῦ βήματος της έσχατης Κρίσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου