Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

«Καλή αντάμωση στα γουναράδικα» Λάβρος ο Μίκης κατά Τσίπρα: Σε παραδέχομαι, γιατί είσαι μάγκας...



«Καλή αντάμωση στα γουναράδικα»

Λάβρος ο Μίκης κατά Τσίπρα: Σε παραδέχομαι, γιατί είσαι μάγκας...



Ο Μίκης Θεοδωράκης κατηγορεί, με περίσσευμα σαρκασμού, τον Αλέξη Τσίπρα για υποκρισία   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Αθήνα
Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Μίκης Θεοδωράκης με ανοικτή του επιστολή του στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Με σφοδρή ειρωνία, κατηγορεί τον Αλ.Τσίπρα για υποκρισία, με αφορμή τον επικήδειο για τον Φιντέλ Κάστρο, και καταλήγει με τη φράση «καλή αντάμωση στα γουναράδικα».

Η ανοικτή επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη έχει ως εξής:

«Σύντροφε Αλέξη, σε παραδέχομαι, γιατί είσαι μάγκας. Ο πιο μεγάλος μάγκας στην Ελλάδα από το 450 π.Χ. έως σήμερα. Γιατί κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να λογαριάσεις κανένα.

»Παίρνεις το προσωπικό σου αεροπλάνο, το γεμίζεις με φίλους και φίλες και πας στην Κούβα και αφήνεις τον λογαριασμό, 300.000 δολλάρια να τον πληρώσουν τα κορόιδα με τα 300 ευρώ το μήνα στην καλλίτερη περίπτωση. Κάνεις το κέφι σου.

»Μιλάς στην πλατεία της Επανάστασης όπου μιλούσε και ο Φιντέλ σαν ένας γνήσιος και σκληρός επαναστάτης. Υψώνεις το πελώριο ανάστημά σου ενάντια στον Καπιταλισμό-Ιμπεριαλισμό.

»Τρως τον αγλέορα (600 ευρώ για ένα γεύμα πληρωμένο από το Υπουργείο των Εξωτερικών, δηλαδή τα τσιράκια σου). Το διασκεδάζεις, το γλεντάς, την ώρα που τα κορόιδα οι Έλληνες κάθονται στις ουρές για σύνταξη, ΔΕΗ, τράπεζες, νοσοκομεία και προ παντός λιτότητα στη λιτότητα.

»Το παίζεις επαναστάτης κι όταν γυρίσεις, ξαναγίνεσαι αυτό που ήσουν, το παιδί που κάνει τα θελήματα της Μέρκελ, του Ομπάμα και του Γιούνγκερ που κατακεραύνωσες στην Αβάνα και πάλι σε βάρος του έξυπνου ελληνικού λαού, γιατί αυτός αποφάσισε να τον κυβερνούν άτομα χωρίς οπαδούς και φιλότιμο, που το παίζουν κυβέρνηση.

»Καλή αντάμωση στα Γουναράδικα».
Newsroom ΔΟΛ

2 σχόλια:

  1. 22.900 ευρώ στοίχισε το ταξίδι.

    Η Κυβέρνηση, η υπεύθυνη και μόνη αρμόδια απάντησε ότι "το ταξίδι (καύσιμα) κόστισαν 16.700 ευρώ και η διαμονή, για το σύνολο του πληρώματος, τις 6.200 ευρώ. Σύνολο, δηλαδή, 22.900 ευρώ!

    Κι ο Σαμαράς είχε αγοράσει ένα πανάκριβο πρωθυπουργικό αεροσκάφος και μάλιστα με το ένα ταξίδεψε ο Σαμαράς και με το ἀλλο ο Βενιζέλος που μόνο η ΒΜW που χρησιμοποιούσε στοίχισε ... θυμάται κανἐνας;;;; Και καλά έκαναν αν έπρεπε να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της Χώρας. Τότε τα υπηρεσιακά ταξίδα δεν στοίχιζαν αλλά σήμερα στοιχίζουν;

    300.000 ευρώ δεν είναι το πραγματικό κόστος, αλλά είναι κατά τον ... υπολογισμό ενός γνωστού δημοσιογράφου μεγάλου δημοσιογρααφικού συγκροτήματος που διαμορφώνει πρωτευόντως την κοινή γνώμη στην Ελλάδά.
    Άραγε ο καλός δημοσιογράφος αναρρωτήθηκε και έγραψε παράλληλα πόσο στοίχισε και στοιχίζει στον Ελληνικὀ Λαό το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ;;; που έχει κάποια ιστορική σχέση με το συγκρότημα εργοδότη του; Γιατί να πληρώνει από το υστέρημά του ο Ελληνικός λαός για το μέγαρο μουσικής και Πόσα; Πόσα; ΠΟΣΑ ;;;; όταν ο Λαός πεινάει;; Ας το κλείσουν το ρημάδι, και να δώσουν το κόστος σε αστέγους και απόρους και συσσίτια. Αν ήθελε κάποιος να ιδρύσει Μέγαρο Μουσικής κατά την ταπεινή μου γνώμη όφειλε να πληρώσει από την τσέπη του και να το συντηρήσει με δικά του χρήματα. Ή, αφού δεν διέθετε χρήματα, ας άφηνε το Κράτος να αποφασίσει πότε και πως θα ανεγείρει Μἐγαρο Μουσικής, πώς θα το στελεχώσει και πώς θα το συντηρήσει, και όχι, αποφασίζομεν να ιδρύσωμεν, να έχομεν και καλόν όνομα, αλλά ... τα χρήματα θα τα πληρώσει ο Λαός!!! Ωραίοι είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/80721/o-benizelos-kai-h-mpempa-me-ta-lefta-toy-laoy

    750.000 ευρώ στοίχισε στον Ελληνικό Λαό η BMW εκείνου που εισήγαγε τον ΕΝΦΙΑ. Αν έπρεπε να είναι τόσο μεγάλου κόστους το αυτοκίνητο, καλώς έπραξε. Αλλά να διαμαρτύρονται τώρα, ο ένας με το ΑΕΡΟΠΛΆΝΟ, ο άλλος με την ΜΠΕΜΠΑ, για τον "Τσίπρα" που στο κάτω της γραφής δεν φοράει γραβάτα, κι έδωσε και το όνομα Ερνέστο στον γιό του προς τιμήν του Κάστρο, άρα πίστευε σε εκείνον που πήγε να τιμήσει, μήπως είναι υποκριτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου