Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

OMOΛΟΓΙΑ: Να το ξαναγραψουμε για πολλοστη φορα; Να επαληθευτουμε για μια ακομα φορα; Οτι δηλαδη εχουμε "χριστιανους" και "κληρικους" .....θεατρινους και ...μαϊμουδες; Που δεν αγαπουν κανενα Χριστο και καμμια Εκκλησια; Που παριστανουν τους Ψευτονταηδες και τους ψευτοηρακλεις της ....Ορθοδοξιας που αυτοι διεπλασαν μεσα τους; Αυτο φαινεται καθημερινα και απλωνεται μπροστα μας πολυ πλατια και πολυ γεματα και μονο απο το πρωτοφανες φαινομενο που βλεπουμε να φοβουνται οι χριστιανοι στα οσα γραφουν να ....κρυβουν το ονομα τους. Αυτο το φαινομενο της ευρυτατης θρασυδειλιας το γνωριζουν πολυ καλα οι Οικουμενιστες και γι αυτο προχωρουν ακαθεκτοι και ...χοροπηδουν σαν ....ΑΡΚΤΟΙ και ΜΟΛΥΝΟΥΝ τους παντες και τα παντα. Εμφανιζεται μπροστα τους ενα ορθανοικτο πεδιο δρασεως και δεν υπολογιζουν καμμια λεγομενη ΨΕΥΤΟαντιδρασι. Το ειπαμε και το ξαναλεμε οτι μονο τους ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ φοβουνται ολοι τους. Και οι Οικουμενιστες και οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ Σιγονταροοικουμενιστες. Που ειναι οι Ψευτοηρακλεις και οι Ψευτονταηδες Αγιορειτες που μας κατηγορουσαν για ....μειοδοσια σε διαφορα αρθρα μας, ενω αυτοι κρυβονται πισω απο την ....σκια τους; Οι παπουληδες καλα και υπεροχα περνουν και διερχονται τον βιον τους. Τους φερνουν και μεγαλον ....πορισμον οι ευσεβουληδες και οι χριστιανουληδες και οι τρεμαμενοι 666χριστιανουληδες των ημερων μας, θα τα χασουν ολα αυτα και θα αποκηρυχθουν ως σχισματικοι και ως σχιστες της ....Παναιρετικης "εκκλησιας" τους και αυτο το τρεμουν και σαν σκεψι. Λιγο το εχετε; Πισω απο καθε δειλια υπαρχει η εφαμαρτος σκοπιμοτητα, καταλαβετε το. Τι ειχαν, λοιπον, τα ...ερμα και ψοφουσαν, ελεγε ο κακομοιρος ο τσελιγγας; Εσεις να μας το πειτε.....

Να, πού ελπίζουν και πού στηρίζονται για την αντιμετώπιση των Οικουμενιστών οι "αντι-Οικουμενιστές"!


pope georgias

        ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ       

    Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν κληρικοί της Γεωργίας, με την οποία καλούν τον Πατριάρχη Ηλία Β΄ να μην συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος θα επισκεφθεί την Τιφλίδα την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.
   Ο Πάπας Φραγκίσκος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Γεωργία, τον οποίο θα υποδεχθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Τιφλίδας ο Πρόεδρος Γκιόργκι Μαργκβελασβίλι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση του Πάπα Φραγκίσκου με τον Καθολικό Πατριάρχη Γεωργίας Ηλία Β΄, θα πραγματοποιηθεί στο Πατριαρχικό Μέγαρο το βράδυ της Παρασκευής.
 Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr επικοινώνησε με Ιεράρχη της Εκκλησίας της Γεωργίας, ο οποίος ανέφερε ότι "το Πατριαρχείο απορρίπτει κατηγορηματικά τις διαμαρτυρίες συγκεκριμένων κληρικών, οι οποίες δεν εκφράζουν το σύνολο της Εκκλησίας μας".
  "Το Πατριαρχείο της Γεωργίας καλωσορίζει τον υψηλό επισκέπτη και ελπίζει ότι η επίσκεψή του θα συμβάλει στην εμβάθυνση των σχέσεων και την ενίσχυση της ειρήνης στην περιοχή" συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου