Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Κονίτσης Ανδρέας: "Βαρθολομαίου του Οικουμενικού Πατριάρχου ...."!!! --Η πατρίδα πάνω από το Χριστό! --Δεν ξυπνάνε με τίποτα! --Ο ιός της Παναιρέσεως έχει εισχωρήσει στα κύτταρά τους!

Κονίτσης Ανδρέας: "Βαρθολομαίου του Οικουμενικού Πατριάρχου ...."!!! --Η πατρίδα πάνω από το Χριστό! --Δεν ξυπνάνε με τίποτα! --Ο ιός της Παναιρέσεως έχει εισχωρήσει στα κύτταρά τους!


Σχόλια προς τον μητροπολίτη Ανδρέα:
Ἀπό ἀνάρτηση τοῦ ἱστολογίου "Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ"
...Λυπηθήκαμε όμως πολύ όταν ακούσαμε με τα αυτιά μας τον μητροπολίτη Ανδρέα να ψάλλει "Βαρθολομαίου του Οικουμενικού Πατριάρχου ....". 
Δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις σε σχέση με την ταλαίπωρη ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο και την Αλβανική τρομοκρατία (πολύ ορθώς πράττει, ποίμνιο του είναι οι σκλαβωμένες περιοχές της Δρόπολης και της Πωγωνιανής αφού φέρει τον τίτλο "Δρυϊνουπόλεως και Πωγωνιανής"), 
και να μην έχει πληροφορηθεί τι συνέβη στην Κρήτη
Όταν κάποιοι δεσποτάδες και μια (ψευδο)σύνοδος αποδέχονται να χαρακτηριστούν οι αιρετικοί ως "εκκλησίες" οφείλεις να πάρεις θέση. 
Οφείλεις να διακόψεις το μνημόσυνο αυτού που υποδέχεται μέσα στις ακολουθίες του τον Πάπα, αυτού που δίδει λειτουργικό ασπασμό με τον αιρετικό, που βάζει να ψάλλουν το πολυχρόνιο στον αιρετικό, να τον θυμιατίζουν  και να τον αποκαλούν "Αγιότατο Πάπα Ρώμης".


Περιμένουμε από τον αγωνιστή μητροπολίτη  Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα, να μιμηθεί το σθένος του προκατόχου του Σεβαστιανού, που ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ σήκωνε το βάρος του βορειοηπειρωτικού αγώνα, και να τολμήσει την διακοπή του μνημοσύνου του οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Την ιστορία την γράφουν όσοι έχουν ψυχή. Αυτοί που ακόμη ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ,  κάνουν το χρέος τους.

Η ελληνορθόδοξη ιστορία μας, έχει αποδείξει ότι -σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στη φύση- με τη βοήθεια του Θεού, είναι πολύ εύκολο ένας ασήμαντος "νάνος" να αποδειχθεί "γίγαντας" αλλά εξίσου εύκολο και ένας "γίγαντας" να καταλήξει "νάνος".

απόσπασμα από:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/08/2016-1946-1949.html

8 σχόλια:

  1. Ο Κονίτσης Ανδρέας δεν είναι οικουμενιστής. Εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνουμε.
      Ειναι ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ και μπορουμε να το στηριξουμε ΠΑΤΕΡΙΚΑ.
      Μην τους αθωωνετε αδελφοι, ειναι ΕΝΟΧΟΙ, μεγαλοι ενοχοι.
      ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
      Η σιωπη τους, λεεει ο Αγιος Γρηγοριος ο Παλαμας, ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
      Παψτε ναστε ΑΝΘΡΩΠΟΛΑΤΡΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαστε ανθρωπολάτρες αλλά ούτε και άδικοι για λέμε τον ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ Κονίτσης Ανδρέα Οικουμενιστή.
      Ούτε ο Φλωρίνης, ούτε ο Πειραιώς, ούτε οι άλλοι ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ είναι Οικουμενιστές.
      Αυτό είναι δικαιοσύνη. Όχι ανθρωπολατρεία.

      Σωστός

      Διαγραφή
    3. Δεν σκεφτεστε καλα τα πραγματα και ορθοδοξα.
      Πανω απο τους ανθρωπους και τις ανθρωπαρεσκειες μας βαζουμε την Πιστι μας και τους ΑΓΙΟΥΣ Πατερες μας.
      Εκεινοι ειναι οι καθηδηγητες των χριστιανων.
      Και οχι τα σημερινα προδοτικα ΡΑΣΑ.
      Τα ιδια ισχυριζεται και ο πατηρ Παϊσιος.
      Γιατι κωφευετε;
      Οπως θελετε εσεις ειναι τα πραγματα και πρεπει να ειναι;
      Οσοι, ακομα και κυριως επισκοποι, σιωπουν μπροστα σε μια οργανωμενη ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ορθοδοξιας αυτο σημαινει ΣΥΝΕΝΟΧΗ.
      Αφηστε τα υπολοιπα. ΟΖΟΥΝ αντορθοδοξης σκεψης.

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς, η Ορθόδοξη Εκκλησία οδηγείται προς την αίρεση και κάνει οτιδήποτε ενάντια στα λόγια του Χριστού και του Ευαγγελίου Του.

    Δυστυχώς, ο Παπισμός εμφανίστηκε από τον 1ο αι. και η όλη Εκκλησία ήταν ανέκαθεν θεραπαινίδα του Πάπα και οι Σύνοδοι υποκλίνονταν σ΄αυτόν με την αιτιολογία να μη γίνει Σχίσμα, το οποίον και τελικά έγινε.

    Δυστυχώς, η όλη διαφθορά του Παπισμού πέρασε και στην καθ΄ ημάς Ανατολή. "Σήμερον (1911) άπασα η επί της πορείας της συνόδου επιρροή ευρίσκεται εις τας χείρας των εξάρχων, αυτής της συνόδου στερουμένης ισχύος και βουλήσεως..... Δεν υπάρχει παράδειγμα παροχής δόγματός τινος αποδεκτού γενομένου επί απλή πλειοψηφία......" (αγ. Νεκταρίου, τα αίτια του Σχίσματος, τ. Α΄, σελ. 102).

    Τι διαφορετικό λοιπόν έγινε στην Κρήτη από αυτό που περιγράφει ο άγιος, πριν 100 χρόνια; Τα ίδια έγιναν, όπως επί αιώνες τώρα.

    Η υποδούλωση στον Παπισμό συνεχίστηκε και μετά από το Σχίσμα. Πόσοι Πατριάρχες υπέγραψαν επίσημα, ότι ακολουθούν το δόγμα της ΡΚαθολικής Εκκλησίας; Αμ΄ εκείνη η προσφώνηση του Ιερεμία Β΄ στον πάπα Γρηγόριο ΙΓ΄, για τη αλλαγή του ημερολογίου (1573) τι σου λέει; "τω μακαριωτάτω αδελφό Πατριάρχη ΚΠόλεως Ιερεμία", "τω μακαριωτάτω πατρί
    και δεσπότη κω Γρηγορίω, αξιωτάτω.....". Αδελφός ο ένας, Πατέρας ο άλλος. Ποιός είναι ανώτερος, κ.λπ. κ.λπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τι διαφορετικό".

      Εκ πρώτης αναγνώσεως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μια αίρεση, επιχειρεί να κατοχυρωθεί με συνοδικό μανδύα, δήθεν πανορθόδοξης συνόδου. 'Οχι ότι είναι η πρώτη φορά, απλά
      1. Εμείς ζούμε σε αυτή τη χρονική στιγμή.
      2. Δεν πρόκειται για κάποια μυθοπλασία, κάποια κακοδοξία, αλλά για την ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ.
      3. Στις επισκοπικές ηγεσίες του παρόντος χρόνου δεν υπάρχουν Αθανάσιοι και Χρυσόστομοι, ούτε Καντιώτηδες.
      4. Ο πλους εν νυκτί, πυρσός ουδαμού.
      5. Λαμβανομένων υπόψη των 2,3,4, και με τόσα σκύβαλα που φορτώθηκε η Ορθοδοξία, τα οποία έχουν αντικαταστήσει την Πίστι με παραδόσεις ανθρώπων δεν αντιμετωπίζεται εύκολα η παναίρεση διότι άλλοι ποιμένες παίζουν φλογέρα ενώ ο λύκος μπήκε στο μαντρί, αντί να πάρουν σφενδόνα, ενώ άλλοι ποιμένες ανοίγουν την πόρτα στο λύκο, ο λαός αλλού τυρβάζει, όψονται οι γεροντάδες που έχουν περιορίσει/μεταλλάξει την Πίστι σε θρησκεία με περιφερόμενα λείψανα, σε φιέστες με πανάκριβα άμφια, στα προσκυνήματα, στη μελλοντολογία και στην τυφλή υπακοή σε αυτούς - κι όποιος διαφωνήσει είναι αντίχριστος.

      Συμπέρασμα: Με το σημερινό ξεχαρβάλωμα, χωρίς καθαρή και αμόλυντη Πίστι στο Χριστό και στην Ορθοδοξία και Ορθοπραξία δεν υπάρχει καμμιά ελπίδα αντιμετώπισης της παναιρέσεως, πάντα όμως θα υπάρχει το μικρό ποίμνιο που δεν θα την αποδεχτεί.

      Διαγραφή
  3. Διόρθωση ημαρτημένου:

    Η επιστολή εστάλη το 1582, με την αλλαγή του Ιουλιανού σε Γρηγοριανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέας σιγά που θα διακόψει με την ελπίδα των επουράνιων την απόλαυση των επί της γης . Κομμάτι βαρύ απο τιμώμενο πρόσωπο ώς επίσκοπος να βρεθεί σε καμία παράγκα με τρύπια στέγη ... η σε κανένα σπηλιάρι στο βουνό κατά μίμηση π. Τρικαμηνά .

    Στην βάση του οικουμενισμού είναι το να βλέπεις ιερότητα ξεκομμένη απο την Αλήθεια της απάξ παραδοθείσης πίστης .
    Ο Βαρθολομαίος την βλέπει σε κάθε σατανοπαίδι . Και δεν μιλάμε απλά για παπικούς ή μονοφυσίτες , εβραίους και μωαμεθανούς αλλά πάει και παραπέρα μέχρι τους Βουδιστές παγανιστές κτλ
    Και επειδή την βλέπει επιζητεί την ενότητα μαζί τους
    Ο Ζήσης και λοιποί λένε τον εαυτό τους αντι - οικουμενιστές όμως και αυτός βλέπεις ιερότητα στον Βαρθολομαίο και την εκκλησία του των πονηρευομένων αν και αυτή είναι ξεκομμένη απο την Αλήθεια της απάξ παραδοθείσης πίστης πράγμα που ευθαρσώς ομολογούν .
    Πως να χωριστούν το λοιπόν από το μνημόσυνο του Βαρθολομαίου ? Ασε που η ομολογία στα λόγια είναι τζάμπα ... η πράξη κοστίζει !
    Αλλά και μερικοί που έχουν διακόψει το μνημόσυνο του Βαρθολομαίου βλέπουν ιερότητα στην πλήρη σατανική συναγωγή του αντίχριστου πατριάρχη ! Παναίρεση έχουμε που αμφισβητεί τον ποιο στενό δογματικό πυρήνα οτι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός και η εκκλησία Του είναι ο μόνος δρόμος σωτηρίας !Οτι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός είναι η κεφαλή της εκκλησίας και βάζει κεφαλή τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ , τον πάπα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου