Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Διαμαρτυρίες κατά Ιγνάτιου και συλλήψεις από την αστυνομία!

Διαμαρτυρίες κατά Ιγνάτιου και συλλήψεις από την αστυνομία!


ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΚΑΤΑ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ
«Ντροπή σας, προδώσατε την Πίστη»!
Ακολούθησαν συλλήψεις των πιστών από την αστυνομία

    Έντονες διαμαρτυρίες δέχτηκε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος εκτός και εντός του Ιερού Ναού των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου από πιστούς του Βόλου, για όσα κακόδοξα υπέγραψε στην «Αγία και Μεγάλη Σύνοδο» του Κολυμπαρίου Κρήτης. Οι Ορθόδοξοι πιστοί με φωνές, «προδώσατε την Πίστη»«ντροπή σας»«είστε προδότες» υποδέχτηκαν τον κ. Ιγνάτιο, ο οποίος με το γνωστό «γλυκούλικο» ύφος του, τους ευλόγησε και κατέφυγε στον Ναό, μη τολμώντας (κατά την πάγια τακτική του) να συνομιλήσει μαζί τους και να αντικρούσει τις κατηγορίες.






     

     Μετά από λίγη ώρα όμως κατέφθασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν 15 περίπου από τους διαμαρτυρόμενους πιστούς. Μία πιστή από τους προσαχθέντες στο τμήμα γράφει πως ο «γλυκούλης» (όπως τον αποκαλεί) μητροπολίτη Δημητριάδος «κάλεσε τά άλλα γλυκά παιδιά που κρατάνε εκείνα τά γλυκά ραβδιά που ονομάζονται γκλόπς καί περάσαμε λίγες ώρες μαζί στό τμήμα, πράγμα σπάνιο όπως μας είπαν νά γεμίζει τό τμήμα τους μέ θεουσάτο καί κοτσαρία. 
Εκεί είχαμε την ευκαιρία νά ανταλλάξουμε μαζί τους ονόματα, εκείνοι για νά μας έχουν στά υπ΄ όψιν καί εμείς για νά προσευχόμαστε νά τους έχει καλά η Παναγία στη δύσκολη, επικίνδυνη καί πολλές φορές τόσο άχαρη δουλεια που κάνουν, πολλές φορές να περιφρουρούν τά άνομα συμφέροντα ποταπών αξιωματούχων γυμνών της αιδούς...
Τόσο γλυκούλης πατερούλης...! 
Αντιδράσεις μεγάλης ανασφάλειας νά ζει καί να κινείται μέ την προστασία της ασφάλειας! 
Βρέ σείς η εκκλησία δέν είναι για νά τρυπώνετε σάν αρουραίοι καί νά κλείνετε τις πόρτες, αλλά νά μπαίνετε λεβέντικα μέ το κεφάλι όρθιο. 
Μήν τους φοβάστε βρεεεεεεέ....! 
Αρουραίοι είναι! 
Βγείτε στους δρόμους καί κράξτε τους νά μαζευτούνε μέσα στις τρύπες του! Λωρίτου Ελένη» 
   Τὸ Σχόλιο από την ανάρτηση  «Πάλι χτύπησε ο “γλυκούλης”, «Δημητριάδος: “Να στηρίξουμε το Ισλάμ”». Όλο το σχόλιό της μπορείτε να το δείτε εδώ).

2 σχόλια:

  1. Μάρτυρας της πίστεως και της Αγίας Ορθοδοξίας έγινε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος μετά από αυτούς τους προπηλακισμούς των αιρετικών αυτών ανθρώπων. Δόξα και τιμή στον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο τον ομολογητή της πίστεως και πραότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ ποιος εισαι;Καποιος δεσποτογατος, του Ιγνατιου δεσποτογατος;Ποιανου κοπελι εισαι; και οι πετρες τον ξερουν τον Ιγνατιο. Ε,οχι θα μας τον βγαλης και ομολογητη! Ομολογητης τι; Των Αιρετικων ετεροδοξασιων;Το τσιρακι Χριστοδουλου;
    Αν αυτοι οι χριστιανοι που αποδκιμαζουν τους μειοδοτες της Πιστεως ειναι αιρετικοι, τοτε εσυ εισαι σατανανθρωπος που βγηκες απο τα πεταυρα του Αδου.
    Γενναιοτατε, μας δινεις και τα αλλα στοιχεια σου, οπως τα δινουμε εμεις για να σε δουμε στον καθρεφτη μας;
    Αν οχι, αει χασου ψευτοχριστιανε, εμεις συχαινομαστε τους θρασεις ανωνυμους.
    Αει στον μπαμπακα σου τον Ιγνατιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου