Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

TΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ… «ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»!

κυριως εικόνα


Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» αποκαλύπτει ότι ενας διοικητης του ISIS βρέθηκε καλυμμένος στους μουσουλμάνους πρόσφυγες. Ο μουσουλμάνος πρόσφυγας που προσδιορίζεται μόνο από το μικρό του όνομα, «Bassam», προσποιήθηκε ότι είναι πρόσφυγας και είχε φιλοξενηθεί στην Γερμανία στο γραφικό δήμο Sankt Johann.
Το περιοδικό Der Spiegel είχε εντωμεταξύ ενημερωθεί από τηn Συρία ότι ένας ανώτερος διοικητής του ISIS είχε έρθει στη Γερμανία ως «πρόσφυγας». Το περιοδικό έστειλε δημοσιογράφους για να συνεχίσουν την έρευνα. Και αφού πήραν στα χέρια τους το διαβατήριο και την sim κάρτα του κινητού του, προσπάθησαν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για αυτόν τον άντρα του ISIS.
Ο Bassam ήταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέχτηκαν από την εφημερίδα Der Spiegel, ένας στρατιωτικός διοικητής της ISIS στην περιφέρεια δυτικά από το Deir al-Zor, μια κωμόπολη στην ανατολική Συρία. Στην ουσία ήταν με τους «μετριοπαθείς» ισλαμιστές επαναστάτες λαμβάνοντας εφόδια από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλά είχε αποστατήσει όπως οι περισσότεροι από αυτούς πρώτα στο μέτωπο της Al Nusra και ύστερα στο ISIS.
φοτο1
Η sim κάρτα του κινητού του περιείχε διαγραμμένες φωτογραφίες από επιχειρήσεις του ISIS στην Συρία, τις οποίες επανέφεραν μαζί με άλλες φωτογραφίες με τον διοικητή της ISIS και φίλους σε διάφορες πόζες. Μια από τις πολλές φωτογραφίες που επαναφέρθηκαν περιείχε μια εκτέλεση στην οποία τα θύματα κάηκαν… ζωντανά μέσα σε μεταλλικά κλουβιά. Παρακάτω μια χαρακτηριστική από τις διαγραμμένες φωτογραφία που επαναφέρθηκε.
Πολλοί μάρτυρες οι οποίοι μίλησαν στη εφημερίδα Spiegel, είπαν ότι ο Bassam ήταν ένας διαβόητος διοικητής υπεύθυνος για το θάνατο δεκάδων ανθρώπων στην πόλη Deir al-Zor και στην τριγύρω περιοχή.

Το περασμένο φθινόπωρο ο Bassam κατάφερε να εισέλθει στη Γερμανία προσποιούμενος τον πρόσφυγα-μετανάστη. Η εφημερίδα Spiegel τον εντόπισε και του πήρε μέχρι και συνέντευξη πριν μεταβιβάσει όλα τα στοιχεία στην αστυνομία η οποία έκανε τότε επιδρομή στην κατοικία του. Το χειρότερο σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι η γερμανική ασφάλεια δεν ήξερε τίποτε για τις ενέργειές του πριν από τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Spiegel.
ΦΟΤΟ2
Οι επιδρομές ήταν η δεύτερη επιχείρηση από την αστυνομία κατά των ανταρτών του ISIS οι οποίοι προσποιούνται τους μετανάστες, εφόσον την προηγούμενη βδομάδα υπήρξαν πολλές συλλήψεις στο Βερολίνο, Κάτω Σαξονία και Βεστφαλία. Εδώ βλέπουμε σε κύκλο τον Bassam την προηγούμενη βδομάδα ο οποίος πόζαρε ως μετανάστης.
Αν λοιπόν, η γερμανική κυβέρνηση η οποία είναι τόσο οργανωμένη επέτρεψε σε ένα διοικητή της ISIS να εισέλθει στο κράτος της και τον εντόπισε πολύ αργότερα, σκεφτείτε τι έχει να γίνει εδώ στην Ελλάδα. Το πιθανότερο είναι να μην διεξαχθούν καν έρευνες για αυτούς τους ανθρώπους, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν ανεξέλεγκτα πριν καν το συνειδητοποιήσουμε.

Μ. Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου