Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

2η προχειρη γνωμη και σαν απαντησι, σε τρομοκρατημενους, και στον κ. Χιωτακακο και τους ομοφρονες του, χριστιανου Καθηγητου της Πληροφορικης.

2η προχειρη γνωμη 
και σαν απαντησι, σε τρομοκρατημενους, και στον κ. Χιωτακακο και τους ομοφρονες του,
χριστιανου Καθηγητου της Πληροφορικης.
 
 
 
Υπάρχουν εμφυτεύσιμα τσιπ στο σώμα που λειτουργούν πράγματι με την θερμοκρασία του σώματος (δεν χρειάζονται μπαταρίες).
Υπάρχουν επίσης gps σε αυτοκίνητα (εφαρμόζονται και στην Ελλάδα), για να εντοπίζονται αυτά, όταν τα κλέψουν.
Σε παλαιότερη διαφήμιση είχα δει και αντίστοιχο τσιπ για παιδιά και γέροντες (πχ πάσχουν από άνοια)
άρα λογικά πρέπει να υπάρχει τσιπ που είναι και gps μαζί.
Δηλαδή μπορούν να σε εντοπίζουν γιατί μόνος σου δέχθηκες να το έχεις για λόγους ασφάλειας (πχ γονείς θέλουν να ξέρουν που είναι το παιδί, μην τα απαγάγουν).
Δεν νομίζω για εγκέφαλο, ίσως προκαλεί δυσλειτουργίες, απλά στο χέρι (που δεν σχετίζεται με ζωτικά όργανα).
Επίσης υπάρχουν κάτι συσκευές που στέλνουν ανά τακτά διαστήματα πχ πως πάει η καρδιά του άλλου, αλλά δεν νομίζω να είναι εμφυτεύσιμα. Ίσως ένας εξωτερικός ανιχνευτής πχ σφιγμών κλπ. Θα μπορούσε να τα στέλνει μέσω διαδικτύου κάπου(από το ιντερνετ που έχει σπίτι σου).
Μην αγχωνεστε.
Δεν έχουν σκοπό να μας γεμίσουν τσιπ χωρίς λόγο, πολύ περισσότερο στα ζωτικά μας όργανα, έχει κόστος αυτό.
Αν προχωρήσουν στο θέμα της κάρτας, που θα είναι μαζί ίσως και τραπεζική (αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα, προς το παρόν είναι χωριστές οι τραπεζικές με την κάρτα πολίτη=τσιπ) τότε θα μπορούσαν να τις εμφυτεύουν, θα είχε λογική.
Αλλιώς, το να χρησιμεύει μόνον ως κάρτα πολίτη, πιο απίθανο.
Πάντως γενικά προχωράνε σιγά σιγά οι εξελίξεις, κυρίως στο θέμα της αχρήματης κοινωνίας. Στην αμερική όλα είναι με κάρτα. Αυτό με ανησυχεί. 
Οπότε η εμφυτεύσιμη τραπεζική κάρτα, μου φαίνεται πιο πιθανό να προχωρήσει. 
 
(ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Αραγε στην Αμερικη τους ζητησαν να εχουν εμφυτευσιμη καρτα τραπεζης; Δεν νομιζουμε αλλα θα το ερευνησουμε).

6 σχόλια:

  1. Μακάρι η κοινωνία να γίνει αχρήματη, αυτό θα είναι ευλογία, θα παταχθεί η φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο, το εμπόριο ναρκωτικών κ.α.!
    Το χρήμα δεν είναι παρά ένα χαρτί -τραπεζογραμμάτιο αντί κάποιου ποσού χρυσού ή άλλης αξίας στο οποίο αντιστοιχεί το "νόμισμα" (το λέει και η λέξη). Το χρήμα κλέβεται, χάνεται, το τρώνε τα ποντίκια. Μόνο φοροκλέφτες, κλέφτες και έμποροι ναρκωτικών και λευκής σαρκός δεν θέλουν την διακίνηση του χρήματος με τραπεζικές κάρτες.

    Ήδη ο Δημιουργός μας εφοδίασε με πολλά μοναδικά εμφυτευμένα "τσιπάκια" επάνω στο σώμα μας με τα οποία φανερά ή κρυφά, μπορεί κάποιος και ασφαλώς το Κράτος να μας ταυτοποιήσει!

    1) Δακτυλικό αποτύπωμα.
    Καθένα μέτριας αξίας laptop (φορητός υπολογιστής) είναι εφοδιασμένο με "κλείδωμα ασφαλείας", δηλ. με αισθητήρα όπου ο ιδιοκτήτης τοποθετεί την άκρη του δακτύλου του. Το laptop αναγνωρίζει μόνο το δακτυλικό αποτύπωμα του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη (το έχει αποθηκευμένο στη μνήμη), και μόνο τότε ανοίγει, ώστε να μην αποκαλυφθούν τυχόν απόρρητα περιεχόμενα σε κάποιον τρίτο!
    Οι παλαιού τύπου ταυτότητες είχαν δακτυλικό αποτύπωμα του κατόχου τους, με σινική μελάνη, ενώ το ίδιο αποτύπωμα είχε στο αρχείο της η Κρατική Ασφάλεια. Αν συνεχιζόταν ακόμα η πρακτική αυτή, με την τεχνολογία των Η/Υ θα μπορούσε να ανακαλυφτεί πολύ γρήγορα σε ποιον ανήκει κάθε δακτυλικό αποτύπωμα. Τώρα, αυτή η πρακτική εφαρμόζεται μόνο για τους "σεσημασμένους". Το δακτυλικό αποτύπωμα στη σύγχρονη τεχνολογία έχει πολλές εφαρμογές.

    2) Ιριδογράφημα: Η ίριδα του ματιού είναι διαφορετική και μοναδική σε κάθε άνθρωπο. Με ειδικούς αισθητήρες ιριδοσκόπησης, το αποτύπωμά της μπορεί να καταγραφεί, να αποθηκευτεί και σε κάθε ιριδοσκόπηση να αναγνωρίζεται ποιος είναι ο πολίτης. Το ιριδογράφημα έχει εφαρμογές, σε εισόδους εργασιακών χώρων, αεροδρομίων, ταυτότητες κ.λπ.

    3) DNA. Το DNA Δεσοξυριβοζονουκλεϊνικό οξύ που υπάρχει σε κάθε ανθρώπινο κύτταρο, είναι διαφορετικό σε κάθε άτομο, μοναδικό! Αν υπάρχει αρχείο, μπορεί να ταυτοποιηθεί το άτομο ανάνεσα σε χιλιάδες, από μια τρίχα, γενετικό υλικό, ένα κύτταρο του δέρματος, αίμα, κόκκαλο κ.λπ. Επίσης αν υπάρχει το DNA πατέρα και μητέρας, μπορεί να ταυτοποιηθεί αν κάποιος είναι παιδί τους, ή αν τα οστά κάποιου αγνοούμενου της Κύπρου ανήκουν σε συγκεκριμένο άτομο. To DNA μπορεί να ελεγθεί και μετά από αιώνες αν διατηρηθεί π.χ. σε οστά.

    4) Σωματομετρικές μέθοδοι, βάσει των αναλογιών και διαστάσεων, προσώπου και σώματος. Η τεχνολογία με τους Η/Υ μπορεί να αναγνωρίζει, ενίοτε από μακρυά, με κάμερες, ποιος είναι ποιος, εφόσον έχουν καταγραφεί σε Η/Υ φωτογραφίες και σωματομετρικά δεδομένα. Όλες οι σύγχρονες ταυτότητες στην Ελλάδα απαιτούν φωτογραφίες προσώπου με λήψη ώστε να περιέχουν αυτά τα δεδομένα προσώπου.

    5) Το ακτινογραφικό αποτύπωμα της οδοντοστοιχίας, είναι μοναδικό για κάθε άνθρωπο, βάσει του οποίου ταυτοποιούνται σε άλλες χώρες άτομα.

    6, 7 ... Θα μπορούσε κάποιος να παραθέσει το φαινόμενο Kirlian όπου μέσα σε πεδίο ακτίνων κάθε ζωντανός οργανισμός φαίνεται να εκπέμπει κάποια ακτινοβολία, που πιθανώς είναι θερμική, μαγνητική κ.λπ. αλλά όχι πάντοτε το ίδιο, και άλλες παραμέτρους, αποτύπωμα παλάμης, πέλματος κ.λπ. κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Καταγγελία" - Προσοχή - προσοχή !

    Σε χιλιάδες Έλληνες, σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την υφήλιο έχουν εμφυτευτεί στο σώμα τους τσιπάκια (microchips) σε εμφυτευμένες στο ανθρώπινο σώμα μικροσκοπικές συσκευές. Ζουν και κινούνται ανάμεσά μας. Επιπρόσθετα, κάποιοι άλλοι, έχουν αποστολή να "κατασκοπεύουν", δηλ. να παρακολουθούν από μακρυά τους ανωτέρω συνανθρώπους μας μέσω της εμφυτευμένης στο σώμα τους μικροσυσκευής με το τσιπάκι, με τη βοήθεια της ασύρματης τεχνολογίας.

    Αν όμως δεν είχαν εμφυτευτεί αυτά τα microchips στο σώμα τους, οι συνάνθρωποί μας αυτοί θα είχαν πεθάνει ή θα υπέφεραν, με το φόβο αιφνιδίου θανάτου λόγω καρδιακής ανακοπής, κολπικής ή κοιλιακής μαρμαρυγής καρδιάς και πρόκλησης εμβολών κ.λπ. Επίσης επειδή κάποια από αυτά τα εμφυτευμένα στο ανθρώπινο σώμα τσιπάκια είναι κατασκευασμένα ώστε να δίνουν εντολή στις επίσης εμφυτευμένες στο σώμα συσκευές να δράσουν σαν καρδιακοί απινιδωτές, ώστε να ανανήψει ο συνάνθρωπός μας σε περίπτωση καρδιακής ανακοπής, είναι επιπλέον απαραίτητα για τη ζωή τους.

    Αναφέρομαι στα τσιπάκια στους εμφυτευμένους στο ανθρώπινο σώμα των συμπολιτών μας, βηματοδότες καρδιάς, και στους ιατρούς, που με τη βοήθεια της ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ παρακολουθούν αυτούς τους ασθενείς, ιδίως όσους είναι σε απομακρυσμένα νησιά και περιοχές. Φυσικά η "καταγγελία" δεν αφορά τους βηματοδότες, τα εμφυτευμένα τσιπάκια και τους ιατρούς που παρακολουθούν από μακρυά και ασύρματα την καρδιακή κ.α. λειτουργία των ασθενών, αλλά αφορά τους αναίσχυντους που αφενός αποκρύπτουν από τον λαό ότι για καλό σκοπό ήδη εμφυτεύονται τσιπάκια στο ανθρώπινο σώμα, αφετέρου θεωρούν εξ ορισμού "σατανική" κάθε ευλογημένη εξέλιξη της Επιστήμης, όπως π.χ. τα barcode, τις τραπεζικές κάρτες συναλλαγών με τα ΤΣΙΠΑΚΙΑ και την αναμενόμενη Κάρτα του Πολίτη (που ούτε θα είναι εμφυτευμένη ούτε θα παραχαράσσεται).

    "Μη ταρασσέσθω υμών η καρδία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη γένοιτο Κύριε

    Ανώνυμος13 Φεβρουαρίου 2016 - 6:16 π.μ.
    Μακάρι η κοινωνία να γίνει αχρήματη, αυτό θα είναι ευλογία, θα παταχθεί η φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο, το εμπόριο ναρκωτικών κ.α.! Το χρήμα δεν είναι παρά ένα χαρτί -τραπεζογραμμάτιο αντί κάποιου ποσού χρυσού ή άλλης αξίας στο οποίο αντιστοιχεί το "νόμισμα" (το λέει και η λέξη). Το χρήμα κλέβεται, χάνεται, το τρώνε τα ποντίκια. Μόνο φοροκλέφτες, κλέφτες και έμποροι ναρκωτικών και λευκής σαρκός δεν θέλουν την διακίνηση του χρήματος με τραπεζικές κάρτες.

    Απάντηση, κυπριανός χ
    Εκ πρώτης όψεως αυτά που γράφει ο ανώνυμος σχολιαστής είναι σωστά. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε εκεί. Πρέπει να βλέπουμε τι προσπαθούν να κάνουν οι Σιωνιστές με αυτή τους την κίνηση, για να πατάξουν τη λαθραία διακίνηση χρήματος, άρα και τον παράνομο πλουτισμό από άδηλους και εγκληματικούς πόρους.

    Εμείς, εντάξει, συμφωνούμε. Ας γίνουμε "άγιοι" έστω και με το πλαστικό χρήμα ή με το τσιπάκι. Το ερώτημα όμως που τίθεται, με όσα γίνονται, όπου τα φυσικά πρόσωπα κατηγοριοποιούνται βάσει του ισχύοντος Δικαίου σε "νομικά πρόσωπα" ιδιωτικού και "νομικά πρόσωπα" δημοσίου Δικαίου, οι ερωτηματικές απορίες, λέω, που τίθεται έχουν ως εξής με τα συνακόλουθα υποερωτήματα :

    Αφού οι Σιωνιστές αποφάσισαν να πατάξουν την αδήλωτη συσσώρευση χρήματος και όλες οι συναλλαγές να γίνονται με κάρτα, στο ιδιωτικό κράτος της μιας παγκόσμιας τράπεζας που μας ετοιμάζουν, είναι επόμενο τα "φυσικά πρόσωπα" δημοσίου Δικαίου, να πάψουν πλέον να ονομάζονται έτσι και όλοι θα υπαγόμαστε στο Δίκαιο των ιδιωτικών "φυσικών προσώπων".

    Κι εδώ το ερώτημα : Σημαίνει αυτό ότι θα έχουμε - ή θα μας επιβληθεί - ένα υπερεθνικό και υπερκρατικό Δίκαιο εκ μέρους των ιδιωτών, ή μάλλον κυρίαρχων του πλανήτη, όπου όλα τα υφιστάμενα δικαιϊκά συστήματα κατά χώρες, κράτη, έθνη, που αφορούν στις κοινωνίες (ίσον, Δήμος και άρα δημόσιο), πρέπει να πάψουν να υπάρχουν ; Και ποιος έδωσε το δικαίωμα σε μια χούφτα ανθρώπων - της μιας παγκόσμιας Τράπεζας και των παραρτημάτων της - να μας επιβάλλει το δικό της ιδεολόγημα ; Το οποίο, σημειωτέον, θα είναι de facto τέλειο, για να γίνουν οι υποτελείς ... υπερτελείς ! Ποιος έδωσε το δικαίωμα στους Σιωνιστές, με τα άπειρα εγκλήματα που έχουν και συστηματικά διαπράττουν, να γίνονται αυτοί νομοθέτες ενός υπερεθνικού και υπερκρατικού Δικαίου ; Να είναι αυτοί υπεράνω παντός Διακίου σύμφωνα με τους κανόνες που αυτοί, κατά το δικό τους συμφέρον, νομοθέτουν ;

    Δεν είμαστε καλά, καθόλου καλά.

    Διότι οι κύριοι αυτοί, ναι μεν θα ελέγχουν εμάς, ποιος όμως θα ελέγχει αυτούς ; Αυτοί θα αποφασίζουν και θα διατάζουν, με τις γνωστές δημοκρατικές (και ελεύθερες μη ξεχνάμε) εκλογές, εμείς δε θα τρέχουμε αγεληδόν να τους ψηφίζουμε.
    Ω ! ναι, ο κόσμος όλος θα γίνει κοινωνία αγίων ! Αλλά ποιος θα ελέγχει τους ελεγκτές μας με το πλαστικό νόμισμα ; Διότι όπου θέλουν, όπου και όποτε το κρίνουν σκόπιμα, θα κλίνουν τη στρόφιγγα της πλαστικής κάρτας του πλαστικού χρήματος και ... "δια πνευμάτων τετελειωμένων τας ψυχάς των δούλων σου Σώτερ ανάπαυσον" κλπ.

    Αυτοί θα πληρώνουν κυβερνήτες, θα αγοράζουν φονιάδες, θα πουλάνε όπλα, θα μας διδάσκουν τα αγαθά της αχρήματης κοινωνίας, θα μας φτιάξουν νέα θρησκεία και ... δεν συμμαζεύεται, όπως λέμε.

    Λέω λοιπόν "27 Νῦν ἡ ψυχή μου τετάρακται, καὶ τί εἴπω;" : Μακάρι η κοινωνία να γίνει αχρήματη, αυτό θα είναι ευλογία, θα παταχθεί η φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο, το εμπόριο ναρκωτικών κ.α. ;

    Μη γένοιτο Κύριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι λαμβάνει χώρα προπαγάνδα για τον αριθμό του θηρίου ο οποίος όμως τελικά αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει στα διάφορα τεχνολογικά επιτεύγματα των οικονομικών συναλλαγών δεν σημαίνει ότι και αυτά καθεαυτά είναι αθώα. Σαφώς η χρήση της τεχνολογίας καθορίζει αν θα είναι βλαπτική ή ωφέλιμη και τα επιτεύγματα αυτά παρέχουν πολλές δυνατότητες αλλά δεν πρέπει να λησμονούμε τι μπορεί να επιτευχθεί όταν το σύστημα αυτό διοικείται από πονηρούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όσους έχουν προβλήματα όρασης και δυσκολεύονται να διαβάσουν.

    https://youtu.be/ftvgCbgPWds

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τους 3-6άρηδες να στενοχωριέστε μόνο για το κατάντημά τους. Μετά πρώτην και δευτέραν νουθεσίαν ... δεν πρόκειται να αφήσουν την τρομολαγνεία τους που τους σηκώνει και τους βαράει κάτω σαν χταπόδια. Δεν έβαλαν μυαλό, ήδη εξευτελίστηκαν με το δήθεν 666 στα barcode και στα τσιπάκια που τώρα όλοι τα χρησιμοποιούμε, σαν να γράφουμε στα παλιά μας παπούτσια τους τριεξάρηδες!
    Ούτε αντίχριστος εφάνη, επί 30 χρόνια, ούτε συγγνώμη μας ζήτησαν!

    Όσοι έχουν μέσα τους το Χριστό δε φοβούνται τα φαντάσματα.
    Χίλιοι αντίχριστοι και σατανάδες κι αν μαζευτούν δεν μπορούν να τους κάνουν κακό.
    Κάποτε ο π. Αυγουστίνος είχε ρωτήσει ομάδα θεολόγων έως που μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους ο Διάβολος, εάν και έως που έχει εξουσία στους ανθρώπους.
    Ο Κων/νος Σιαμάκης έδωσε την απάντηση που ικανοποίησε τον π. Αυγουστίνο:
    "Ο πονηρός μοιάζει με ένα μαντρόσκυλο που είναι δεμένο με μια μεγάλη και χοντρή αλυσίδα, με την οποία τον έχει δέσει ο Θεός. Όπως το μαντρόσκυλο δεν μπορεί να προξενήσει κανένα κακό σε όποιον κινείται έξω από το πεδίο δράσεώς του, έξω από τα όρια της αλυσίδας, έτσι ο Διάβολος δεν μπορεί να προξενήσει κανένα κακό σε κάθε Χριστιανό που, πιστός στο Χριστό κινείται εκτός δικαιοδοσίας του Διαβόλου και δεν του δίνει κανένα δικαίωμα να του προξενήσει κακό. Όταν όμως ο άνθρωπος εθελοντικά δεχτεί να μπει εκεί που φτάνει η εξουσία του διαβόλου, τότε αυτός θα τον κατασπαράξει, θα τον ξεσκίσει".

    Φοβάμαι μήπως οι τριεξάρηδες διαστρεβλώνοντας και παρερμηνεύοντας ασύστολα παρά τις νουθεσίες, το ιερό θεόπνευστο κείμενο της Αγίας Γραφής, εκχωρούν στον πονηρό την εξουσία να τους ωθεί και σε άλλες πλάνες και παρεκτροπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου