Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Η «ΣΥΡΙΑ» ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ISIS ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

O Sayed Ammar Nakshawani, ένας από τους πιο σημαντικούς ισλαμιστές θεολόγους γνωστός στον κόσμο του Ισλάμ, αποκαλύπτει τις διασυνδέσεις μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του ISIS, (Daesh) και το πόσο το ISIS έχει διεισδύσει μσα στην Ευρωπη.
Αρχίζοντας τις αποκαλύψεις του μας λέει πως εδώ και λίγο καιρό η Σαουδική Αραβία έχει ορίσει έναν καινούργιο υπουργό υπεύθυνο για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο νέος αυτός υπουργός ονομάζεται Faisal bin Hassan Trad. Το εντυπωσιακό είναι πως ο υπουργός αυτός της Σαουδικής Αραβίας είναι και υπεύθυνος της ειδικής πενταμελούς ομάδας τον Ηνωμένων Εθνών που ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το σκάνδαλο που δημιουργείται είναι πώς ένας φανατικός ισλαμιστής, όπως ο Faisal Bin Hassan Trad, κατέχει αυτήν την θέση και μπορεί και διορίζει σε θέσεις κλειδιά στον ΟΗΕ δικούς του ανθρώπους.
Η χώρα που εκπροσωπεί αυτός ο κύριος καταπατά κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών επιβάλλοντας δια της βίας ορισμένη ενδυμασία και ένα ορισμένο υποτιμητικό τρόπο ζωής. Για την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στην χώρα του Φαισάλ, η Διεθνής Αμνηστία έχει δημοσιεύσει πρόσφατα μια έκθεση όπου καταγγέλλονταν ότι στη Σαουδική Αραβία κάθε 2 ημέρες γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες δημόσιες εκτελέσεις παραβατών του ισλαμικού νόμου, Σαρία. Συγκεκριμένα την περασμένη χρονιά εκτελέστηκαν 175 άτομα.

Η παποσύνη εμπνέει το Φανάρι, Γ. Παπαθανασόπουλου



Ἀπό σχόλιο: «Ὁ Περγάμου προβάλει τὸ πρωτεῖο στὴν Ἐκκλησία θείῳ δικαίῳ ἐπὶ τῇ βάσει τοῦ αἱρετικοῦ πρωτείου τοῦ Θεοῦ Πατρός, τὸ ὁποῖο ὁ μέγας Βασίλειος ὁρίζει ὡς εἰδωλολατρία».
Πηγή: «Ἀκτίνες»

       
Η ΠΑΠΟΣΥΝΗ ΕΜΠΝΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ
 Η παποσύνη εμπνέει το Φανάρι. Επιδίωξε να αναβαθμιστεί το Γραφείο του στην Αθήνα σε Νομική Προσωπικότητα Διεθνούς Δικαίου, δηλαδή σε «πρεσβεία», κατά τα πρότυπα της νουντσιατούρας που διαθέτει το Βατικανό. Η ενέργεια προχώρησε ερήμην της Εκκλησίας της Ελλάδος  δια του πρώην Υπουργού Εσωτερικών κ. Γ. Κατρούγκαλου και η υλοποίηση της απετράπη λόγω της έγκαιρης, πειστικής και αποτελεσματικής παρέμβασης του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου στους Υπουργούς Εξωτερικών και Παιδείας. 
Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος μας επισήμαναν ότι η πρόσφατη απόπειρα μετατροπής του Γραφείου της Αθήνας σε «πρεσβεία» είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά ενεργειών του Φαναρίου σε βάρος της Εκκλησίας της Ελλάδος, μετά την άρνηση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της μεγάλης πλειονοψηφίας
της Ιεραρχίας να υπακούσουν στη θέληση του Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου και να εκλέξουν στη Μητρόπολη Ιωαννίνων τον προταθέντα από αυτόν Ελλαδίτη Αρχιμανδρίτη Αμφιλόχιο Στεργίου.
       Όπως μας σημείωσαν οι εν λόγω Μητροπολίτες δεν είναι τυχαίο ότι  για πρώτη φορά προσκλήθηκαν στο Φανάρι όλοι οι Μητροπολίτες των «Νέων Χωρών» της Εκκλησίας της Ελλάδος κατά την ετήσια σύναξη των αρχιερέων του Οικουμενικού Θρόνου, από τους οποίους μάλιστα ζητήθηκαν «δηλώσεις νομιμοφροσύνης» προς Αυτόν από τηλεοπτικό εκκλησιαστικό ελληνικό κανάλι. Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι λίγες ημέρες μετά την αποτυχία του να εκλεγεί Μητροπολίτης Ιωαννίνων ο Αρχιμανδρίτης  Αμφιλόχιος Στεργίου, με πρόταση του κ. Βαρθολομαίου, εξελέγη Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως από τη Σύνοδο του Οικ. Πατριαρχείου. Δεν είναι τυχαίο ακόμη πως ο εν λόγω κληρικός τοποθετήθηκε διευθυντής στο Γραφείο της Αθήνας, χωρίς το Φανάρι να ζητήσει τη συγκατάθεση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Εκκλησίας της Ελλάδος και πως επί των ημερών του έγινε η επιχείρηση μετατροπής του Γραφείου σε «πρεσβεία».

Νομικοί κύκλοι προσκείμενοι στο Φανάρι από καιρό έχουν εκφράσει την άποψη πως «ο καιρός βιάζει για σημαντικές κινήσεις στρατηγικής πνοής που θα επιτρέψουν την αναγνώριση σ’ αυτό ενός καθεστώτος ανεξαρτησίας και ουδετερότητας στην έδρα του». (Βλ. σχ. Μαλαματής Βαλάκου–Θεοδωρούλη «Το νομικό περίγραμμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο πλαίσιο της διεθνούς κοινότητας», Εκδ. Σάκκουλα, Αθήνα–Θεσσαλονίκη 2001, σελ. 357).
            Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολη η επιτυχία μιας τέτοιας επιδίωξης, αν και, υπό κοσμική θεώρηση, θα δημιουργούσε μια ευνοϊκότερη κατάσταση στη λειτουργία του Πατριαρχείου. Η Λατινική Εκκλησία έχει τελείως διαφορετικά δεδομένα από το Φανάρι και το έχει επιτύχει. Η  θέση που αποδέχεται το Βατικανό είναι αυτή του P.A. D’ Avack: «Η Αγία Έδρα εδραιώνεται ως υποκείμενο διεθνούς δικαίου όχι μόνο ως κυρίαρχος του Κράτους της Πόλης του Βατικανού, όπως οι υπόλοιποι principes temporales, αλλά πρώτιστα και ανεξάρτητα από αυτό, χάρη στο παγκόσμιο πνευματικό της πρωτείο ως ύπατος θεσμός της Εκκλησίας» (D’ AVACK P.A., Santa Sede, 1846). 
Στην περίπτωση του Φαναρίου η επιδίωξη του κατά τα τελευταία χρόνια να προωθήσει το παπικό πρωτείο στην Ορθοδοξία μπορεί να έχει και αυτή τη σκοπιμότητα, να επιδιώξει δηλαδή να καθιερωθεί ως Νομική Προσωπικότητα Διεθνούς Δικαίου στην Κωνσταντινούπολη. Όμως αυτό προϋποθέτει την εκκλησιολογική αποδοχή από τους Ορθοδόξους του παπικού πρωτείου στον Πατριάρχη της Κωνσταντινούπολης. Αυτό είναι αδύνατο κατά την Ορθόδοξη Εκκλησιολογία. Και αν όλοι οι Ορθόδοξοι γίνονταν αιρετικοί, κάτι αδύνατο,  πολύ δύσκολα το Οικουμενικό Πατριαρχείο θα μπορούσε να υπογράψει Συμφωνία με την Τουρκική Κυβέρνηση ανάλογη με εκείνη που υπογράφτηκε το 1929 στο Λατερανό μεταξύ του Βατικανού και της Ιταλίας.

Η νέα Εκκλησία και η Πανθρησκεία είναι εδώ!

Η νέα Εκκλησία και η Πανθρησκεία είναι εδώ!




ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΟΛΟΚΟΛΑΜΣΚ ΙΛΑΡΙΩΝΑΣ.

 ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΜΟΣΧΑΣ


Τελετή εγκαινίων του Κεντρικού Μουσουλμανικού Τεμένους Μόσχας μετά από έργα ανακαινίσεως μεγάλης κλίμακος και διαρκείας δέκα ετών πραγματοποιηθήκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 στη Μόσχα. Με ευλογία του Αγιωτάτου Πατριάρχου Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών Κυρίλλου την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας εκπροσωπούσε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Στην τελετή επίσης παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Β. Πούτιν, ο Πρόεδρος της Τουρκίας κ. Τ. Ρ. Ερντογάν, ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης κ. Μ. Αμπάς, πνευματικοί ηγέτες μουσουλμάνων της Ρωσίας, ο αρχηγός της Τσετσενίας κ. Ρ. Καντύρωφ, ο Δήμαρχος Μόσχας κ. Σ. Σομπιάνιν, διπλωμάτες κα.

Επίσης το παρόν έδωσαν ο Αποστολικός Νούντσιος στη Ρωσική Ομοσπονδία Ιβάν Γιουρκόβιτς, ο Πρόεδρος της Ρωσικής ενωμένης εταιρείας των χριστιανών της ευαγγελικής πίστεως κ. Σ. Ριαχόφσκυ.

Στην τελετή μίλησαν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Μουφτήδων της Ρωσίας κ. Ραβίλ Γκαϊνουτνίνωφ, οι Πρόεδροι της Παλαιστίνης και της Τουρκίας.  Ακόμα ομίλησε ο Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Β. Πούτιν, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων τη μεγάλη συμβολή της μουσουλμανικής κοινότητος στην ειρηνική συνύπαρξη διαφορετικών λαών της Ρωσίας, η οποία «προσέφερε επαξίως στην εξασφάλιση ομόνοιας μέσα στην κοινωνία μας και πάντα απέβλεπε στην οικοδομή των ενδο-και διαθρησκειακών σχέσεων με βάσει την αρχή της ανεξιθρησκείας».

Ἐν συνεχείᾳ οι Πρόεδροι των τριών χωρών και επίτιμοι προσκεκλημένοι συνοδείᾳ του Σεΐχη Μουφτή Ραβίλ Γκαϊνουτνίνωφ ξεναγήθηκαν στο νέο συγκρότημα του Κεντρικού Μουσουλμανικού Τεμένους Μόσχας.

Ερωτηθείς από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ρωσσία-1» ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας τόνισε τις ανέκαθεν αγαθές σχέσεις μεταξύ των οπαδών των παραδοσιακών θρησκειών στη Ρωσία και κυρίως μεταξύ των Ορθοδόξων χριστιανών και των μουουλμάνων και υπογράμμισε τη σημασία του γεγονότος εγκαινίων για την προώθηση των αμοιβαίων σχέσεων και διαθρησκειακής συνεργασίας.

Αμέσως μετά την τελετή ο Μητροποίτης Ιλαρίωνας αναχώρησε για την πόλη Χαμπάρωφ στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, όπου με ευλογία του Προκαθημένου της Ρωσικής Εκκλησίας θα προεξάρχει των πανηγυρικών εκδηλώσεων επί τῃ επετείῳ της χιλιετίας κοιμήσεως του Αγίου Πρίγκηπος Βλαδημίρου.

O Πάπας Francis Στο Λευκό Οίκο επανέλαβε ότι έχουν πεί και έχουν κάνει οι προηγούμενοι Αντιχριστοι Οικουμενιστές Πάπες και Πατριάρχες: --"Κοράνι και Αγία Γραφή είναι το ίδιο"!!!

O Πάπας Francis Στο Λευκό Οίκο επανέλαβε ότι έχουν πεί και έχουν κάνει οι προηγούμενοι Αντιχριστοι Οικουμενιστές Πάπες και Πατριάρχες:

 --"Κοράνι και Αγία Γραφή είναι το ίδιο"!!!

Ο Πάπας στο Λευκό Οίκο:
«Κοράνι και Αγία Γραφή είναι το ίδιο»!
«Ο Ιησούς Χριστός, ο Ιεχωβά, ο Αλλάχ. Αυτά είναι όλα τα ονόματα που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν μια οντότητα που είναι σαφώς η ίδια σε όλο τον κόσμο. Για αιώνες, το αίμα έχει ρίξει άσκοπα λόγω της επιθυμίας να διαχωρίζουν την πίστη μας. Αυτό, όμως, θα πρέπει να είναι η ίδια η έννοια που μας ενώνει ως άνθρωποι, ως έθνη, και ως έναν κόσμο που δεσμεύονται από την πίστη. Μαζί, μπορούμε να επιφέρει μια άνευ προηγουμένου εποχή ειρήνης, το μόνο που χρειάζεται για να επιτευχθεί μια τέτοια κατάσταση είναι ο σεβασμός κάθε άλλων πεποιθήσεων, γιατί είμαστε όλοι παιδιά του Θεού, ανεξάρτητα από την ονομασία που επιλέγουν να τον αντιμετωπίσουν. Μπορούμε να θαυμαστα πράγματα στον κόσμο από τη συγχώνευση της πίστη μας, και ο χρόνος για ένα τέτοιο κίνημα είναι τώρα. Δεν είναι πλέον θα μπορούμε να σφάζουν τους γείτονές μας για διαφορές σε σχέση με το Θεό τους» (Πηγή: ἐδῶ).

     Αὐτὴ εἶναι ἡ κατάληξη τοῦ Οἰκουμενισμοῦ· ἡ πανθρησκεία! Οἱ τελευταῖοι Πάπες κι οἱ τελευταῖοι Πατριάρχες (πιστοὶ ὑπηρέτες τῆς Παναιρέσεως) προσκύνησαν, ἀσπάστηκαν, δώρισαν Κοράνια, δίδαξαν ὅτι ἔχουμε ον ἴδιο Θεὸ μὲ τοὺς Μουσουλμάνους (πατρ. Βαρθολομαῖος) συμμετεῖχαν σὲ θρησκευτικὲς τελετὲς τῶν Μουσουλμάνων, ἐξευτέλισαν καὶ πρόδωσαν καὶ προδίδουν τὴν Πίστη τοῦ Χριστοῦ καὶ οἱ διάφοροι ἀντι-Οἰκουμενιστές θεωροῦν ὑποχρέωσή τους νὰ ἀνήκουν σὲ αὐτὴν τὴν "νέα Ἐκκλησία-Πανθρησκεία", κοινωνοῦντες μὲ ὅσους προδίδουν τὰ ἱερὰ καὶ τὰ ὅσια τῆς Πίστεως. Καὶ αὐτὲς τὶς προδοσίες οἱ διάφοροι Τελαβάντοι συνεχίζουν νὰ τὶς ὀνομάζουν ἁπλῶς "ἀσχήμιες"!
 Παραθέτουμε τὴν εἴδηση ὅπως δημοσιεύτηκε στὰ ἀγγλικά, καὶ μερικὲς παλαιότερες φωτογραφίες ἀπὸ σχετικὲς ἀναρτήσεις, μὲ πρώτη ἐκείνη τοῦ Πάπα ποὺ ἀσπάζεται τὸ "Κοράνιο"!!!

   
On Wednesday the Bishop Of Rome addressed 11,000 ticketed guests on the South Lawn of the White House, during which he pontificated on the dire importance of exhibiting religious tolerance. During his hour-long speech, a smiling Pope Francis was quoted telling the White House guests that
the Koran, and the spiritual teachings contained therein, are just as valid as the Holy Bible, and should therefore be respected as such.
“Jesus Christ, Jehovah, Allah. These are all names employed to describe an entity that is distinctly the same across the world. For centuries, blood has been needlessly shed because of the desire to segregate our faiths. This, however, should be the very concept which unites us as people, as nations, and as a world bound by faith. Together, we can bring about an unprecedented age of peace, all we need to achieve such a state is respect each others beliefs, for we are all children of God regardless of the name we choose to address him by. We can accomplish miraculous things in the world by merging our faiths, and the time for such a movement is now. No longer shall we slaughter our neighbors over differences in reference to their God.”
The pontiff drew harsh criticism last December after photos of the 78-year-old Catholic leader was released depicting Pope Francis kissing a Koran. The Muslim Holy Book was given to Francis during a meeting with Muslim leaders after a lengthy Muslim prayer held at the Vatican.
St. John Paul II has courted several controversies since being elected as Pope Benedicto XVI’s replacement in 2013. Francis has gone on record to say that homosexuals are not to be judged, Proselytism is a fallacy and has endorsed the usage of contraceptive by Catholics.
The Vatican will meet again with Muslim leaders in late October where they plan to talk about further steps that can be taken to spread understanding and awareness of the Islamic religion.
  Source: http://www.casarosada.gob.ar/informacion/actividad-oficial/26392-la-presidenta-se-reune-con-el-papa-francisco-en-ciudad-del-vaticano

"Φάουλ" του Πάπα στις ΗΠΑ: Αγιοποίησε ιεραπόστολο που βασάνιζε Ινδιάνους.

Τέτοια "φάουλ" δὲν τὰ λογαριάζει ὁ πατρ. Βαρθολομαῖος καὶ ἡ Οἰκουμενιστική του παρέα. Καὶ συνεχίζουν μὲ τὴ σειρά τους νὰ βασανίζουν τοὺς Ὀρθοδόξους μὲ τὴν προδοτικὴ πορεία τους. Ἴσως γιὰ να ἀπολαύσουν κι αὐτοὶ τὴν ἴδια τιμὴ ἁγιοποιήσεως!

 

"Φάουλ" του Πάπα στις ΗΠΑ:

Αγιοποίησε ιεραπόστολο που βασάνιζε Ινδιάνους

Σε μία αγιοποίηση που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στις... ΗΠΑ προχώρησε ο Πάπας Φραγκίσκος, κατα΄το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά την τελετή υποδοχής του στο Λευκό Οίκο (με 10.000 άτομα συγκεντρωμένα στους κήπους) ο Πάπας – λειτουργώντας στα Ισπανικά και με 25.000 πιστούς να έχουν συγκεντρωθεί μέσα και γύρω από την Καθεδρικό Ναό της Άμωμου Συλλήψεως στην Ουάσινγκτον - αγιοποίησε τον Ισπανό ιεραπόστολο και μοναχό Χουνίπερο Σέρα, που έζησε τον 18ο αιώνα και διέδωσε και εδραίωσε τον καθολικισμό στους ιθαγενείς της Καλιφόρνια.

Η αγιοποίηση του Σέρα έχει διχάσει τους πιστούς αλλά και την κοινωνία της Αμερικής καθώς - σύμφωνα με ιστορικούς και οργανώσεις ιθαγενών - ο Σέρα κακοποιούσε και φυλάκιζε και θανάτωνε εμμέσως τους Ινδιάνους, καταστέλλοντας τον πολιτισμό τους και ευνοώντας την διάδοση μολυσματικών, θανατηφόρων ασθενειών που μείωσαν κατά πολύ τον πληθυσμό τους.

Την ίδια ώρα, σε αρκετά χωριά της Καλιφόρνια όπου υπάρχουν ακόμα απόγονοι των Ινδιάνων, οι ιθαγενείς κάτοικοι επισκέπτοταν τα νεκροταφεία και απέδιδαν τιμές στους προγόνους τους, με τα δικά τους έθιμα και τελετουργικά.

Ο Φραγκίσκος θα είναι ο πρώτος Πάπας που θα μιλήσει στο αμερικανικό κογκρέσο, σήμερα. Αύριο θα απευθυνθεί στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ την Κυριακή θα χοροστατήσει σε υπαίθρια λειτουργία στη Φιλαδέλφια, όπου 1,5 εκατομμύρια άτομα αναμένονται να τον ακούσουν.

Όταν οι αντι-Οικουμενιστές δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα! Αφέλεια ή δολιότητα;

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ;


Μὲ τὸ παρακάτω ἐρώτημα,
ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΣΕΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ;
τὸ ἱστολόγιο «Τελεβάντος» ἀπευθύνεται στὸν Ἀρχιεπ. Ἀμερικῆς Δημήτριο! Καὶ συνεχίζει:
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ MADISON SQUARE GARDEN ΣΕΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ;
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤO MADISON SQUARE GARDEN; 
ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ "ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ;
ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΑΝ ΔΙΑΚΡΙΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.
ΝΤΡΟΠΗ!
Τόσο πολὺ μυαλὸ χρειάζεται κ.κ. ἀντι-Οἰκουμενιστὲς γιὰ νὰ καταλάβετε ὅτι ἡ δουλειὰ τῶν Οἰκουμενιστῶν εἶναι νὰ ἐργάζονται γιὰ τὴν ἐπεκταση καὶ ἐπικράτηση τῆς Παναιρέσεως;
Ἀλλὰ δὲν εἶναι ἡ ἔλλειψη ἐξυπνάδας ἢ ἡ ἀφέλεια ποὺ σᾶς ὁδηγεῖ σ’ αὐτὲς τὶς ἀνόητες ἐρωτήσεις! Εἶναι ἡ δολιότητα καὶ ἡ ἀμετανοησία, νὰ συνεχίζεται τὴν ἀντιπατερικὴ τακτικὴ «κοινωνίας» μὲ τοὺς παναιρετικοὺς Οἰκουμενιστές, ὡς ἐάν, ὁ Ἀρχιεπίσκοπος Δημήτριος –ποὺ κατέστη τὸ «δεκανίκι» τοῦ ἀρχι-αἱρεσιάρχη Βαρθολομαίου στὴν ἐμπέδωση τῆς αἱρέσεως– νὰ ἔδειξε γιὰ …πρώτη φορὰ τὶς διαθέσεις του!
Δυστυχῶς στήριξε μὲ τὴν παρουσία του πολλὲς Συνάξεις στὸ Φανάρι καὶ πολλὲς ἀποφάσεις τοῦ Βαρθολομαίου· ἦταν παρὼν σὲ προδοτικὲς συναντήσεις του μὲ τὸν Πάπα! Σὲ ὅλες ἔδωσε τὸ Οἰκουμενιστικὸ του παρών!
Καὶ τώρα ἐκπλήττεσθε ποὺ συνεχίζει τὶς αἱρετικές του ἐνέργειες; Ἀντὶ νὰ μετανοήσετε ποὺ μετονομάσατε τὶς αἱρέσεις ἁπλὲς «ἀσχήμιες», ποὺ προπαγανδίζετε τὴν παραμονὴ σὲ κοινωνία μὲ τοὺς «ἀσχημονοῦντες» βλάπτοντας ψυχικὰ χιλιάδες ἀναγνῶστες τοῦ ἱστολογίου σας;
Γιὰ σκεφτεῖτε γιὰ λίγο ὀρθόδοξα: Θὰ δεχόταν ὁ Μέγας Ἀθανάσιος, ὁ Ὁμολογητής Μάξιμος, ὁ ἅγιος Γρηγόριος ὁ Παλαμᾶς νὰ ἔχει «κοινωνία» μὲ τὸν κάθε στυλοβάτη τοῦ Οἰκουμενισμοῦ –ποὺ κι ἐσεῖς τὴν ὀνομάζετε ΟΧΙ ἁπλῶς αἵρεση, ἀλλὰ Παναίρεση– καὶ νὰ συλλειτουργήσει μαζί του;
Ἀπαντεῖστε, λοιπόν, ὄχι μὲ τοὺς συνήθεις ὑπεροπτικοὺς ὀρθολογικοὺς συλλογισμούς σας, ἀλλὰ μὲ τὰ κείμενα τῶν Ἁγίων. Ὑποσχεθήκατε κ. Τελεβάντο, νὰ τὸ κάνετε αὐτὸ ἀπὸ τὸ 2010! Κι ἀκόμα περιμένουμε!
Ἀπαντεῖστε ἔντιμα, ἐνώπιον τῶν πιστῶν στοὺς ὁποίους προκαλεῖτε σύγχυση μὲ τὴν στάση σας, ἀλλὰ καὶ ἐνώπιον Κυρίου Παντοκράτορος!
Σημάτης Παναγιώτης
Υ. Γ. Σὲ τηλεφωνικὴ ἐπικοινωνία ποὺ εἴχαμε τὸ 2010, μὲ ἀποτρέπατε νὰ προβῶ σὲ ἀποτείχιση, ὡσὰν ἡ ἐφαρμογὴ ἑνὸς Ἱεροῦ Κανόνα ταῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας νὰ ἀποτελεῖ …ἔγκλημα! Σᾶς ἔγραψα πολλάκις ὅτι τοῦτο ἀποδέχεται ἀκόμα καὶ ὁ π. Ἐπιφάνιος Θεοδωρόπουλος (τὸν ὁποῖον ἐπικαλεῖσθε ὡς μέντορα κατὰ τῆς ἀποτειχίσεως), ἀλλὰ δὲν ἀπαντήσατε, ἀποκρύβετε τὴν διδασκαλία του αὐτή. Τότε λοιπόν μοῦ εἴπατε (θυμηθεῖτε τὴν φράση σας): «Δὲν σκέπτεσθε ὄτι μπορεῖτε νὰ παρασύρετε κι ἄλλους στὴν ἀποτείχιση»! (Στὸ φρικτὸ …«ἔγκλημα» νὰ ἐφαρμόζεις τὴν διαχρονικὴ Παράδοση τῆς Ἐκκλησίας, τὴν ἁγιογραγικὴ Ἐντολὴ τοῦ Θεοῦ: «ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν…»!!!
Σᾶς ἀπευθύνω τὸ ἴδιο ἐρώτημα: «Δὲν σκέπτεσθε ὅτι μπορεῖτε νὰ παρασύρετε κι ἄλλους στὴν μὴ ἀποτείχιση»! Δηλαδὴ στὴν κοινωνία μὲ τοὺς αἱρετικούς, οἱ ὁποῖοι καθημερινὰ δείχνουν τὴν ἐμμονή τους στὴν αἵρεση μὲ τὶς κακόδοξες ἐνέργειές τους, τὴν ἄρνηση νὰ ἐναντιωθοῦν στὴν αἵρεση, τὴν ἄρνηση νὰ Ὁμολογήσουν, τὴν ἄρνηση νὰ ἐφαρμόσουν τὶς Ἐντολὲς τοῦ Θεοῦ;

Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ, του Νικολάου Πανταζή.



Η διδασκαλία των Αγίων Πατέρων στηρίζεται επάνω στο Βράχο της Διδασκαλίας του Χριστού. Απαρτίζεται στον Ακρογωνιαίο Λίθο της Υποστάσεως του Λόγου, του Λόγου του Θεού. Βασίζεται στο αμετακίνητο θεμέλιο της διδασκαλίας των Αποστόλων. Οι Άγιοι Πατέρες διδάσκουν, διατυπώνουν και δογματίζουν διά Οικουμενικών Συνόδων όλα όσα οι ίδιοι παρέλαβον, επόμενοι πιστώς και αξιοπίστως πάσι τοις προ αυτών Αγίοις Πατράσι. Αυτή η Θεϊκή, διαδοχική Αλυσίδα Πίστεως, δεν σπάει.
Οι Κρίκοι αυτοί παραμένουν αδιαρρήκτως ηνωμένοι και εμείς πρέπει να παραμένουμε ισοβίως ενωμένοι με τους Αγίους Πατέρες και ΟΧΙ να διατηρούμε εφάμαρτη και Θεομίσητη κοινωνία με όσους διασπούν αυτές τις Αγιοπατερικές Αλυσίδες, ακόμη ΦΕΥ και εάν αυτοί συμβεί να είναι δικά μας, αγαπητά μας πρόσωπα, διδάσκαλοι, θεολόγοι, Άγιοι Γέροντες κλπ, όσο σοφοί, όσο φωτισμένοι, όσο φιλοσοφημένοι και αν είναι αυτοί. “Καν νηστεύουν, καν παρθενεύουν, καν σημεία ποιούσι” και Θείες Αγιογραφικές Ερμηνείες επιτελούσι, εάν όμως τον Λόγον της Αληθείας δεν ορθοτομούν, εάν καινοτομούν, εάν ενδίδουν στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ μετά Οικουμενιστών, Αιρετικών Ψευδεπισκόπων, τότε εκεί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους ακολουθούμε διότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ουδόλως πρόσωπα και σχέσεις διαπροσωπικές να θεοποιούμε!
Ἂν ὁ π. Θ. πίστευε σ' αὐτὰ ποὺ γράφει!
Δεν είναι καθόλου ορθόδοξο και ασφαλές για την σωτηρία μας, να θέτουμε παθητικώς και αδιακρίτως μια οποιαδήποτε μεγάλη αγάπη και αφοσίωση σε δικά μας ιερά και σεβάσμια πρόσωπα, σε πνευματικούς μας διδασκάλους και μια ΕΙΔΩΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ αντορθόδοξη και πάνυ αρρωστημένη, πλάνα υπακοή  ΠΑΝΩ από την Θεοφόρο, Θεαρχική και Διαχρονική Διδασκαλία των Αγίων Πατέρων! Η πειθαρχία και υποταγή μας στους Αγίους Πατέρες είναι απεριόριστη. Η υπακοή σε ιερείς και πνευματικούς περιορισμένη. Κεντρικό σημείο αναφοράς, η Αλήθεια, η Ορθοδοξία και όχι ο επίσκοπος, ο οποίος ενδέχεται ενίοτε να σφάλλει, ή το χειρότερο, να κηρύττει αίρεση δημοσίως.
Το έχουμε ξαναπεί, τα επαναλαμβάνουμε και τώρα. Η Ορθοδοξία είναι Αληθοκεντρική, Χριστοκεντρική και όχι “επισκοποκεντρική”-ανθρωποκεντρική, όπως την θέλει ο Πάπας. Ο κάθε ορθόδοξος ιεράρχης, ιερέας και πνευματικός, δεν είναι αλάθητος και Άγιος Πατήρ αυθεντικός. Ο ρόλος του είναι σχετικός, σχετίζεται με την αδιάφθορη Πίστη και την δική του πρωτίστως απαιτούμενη υπακοή στους Πατέρες και τους Κανόνες. Κανένας δεν πρέπει να διακηρύττει αδιάκριτη πειθαρχία στους ηγουμένους και υπακοή, απλά και μόνο επειδή εκείνος τάχα αγρυπνεί για τις ψυχές μας…
Η αδιάκριτη πειθαρχία στον ασκητικό και σωστικό θεσμό της υπακοής, όταν αυτή ειδικώς ασθενεί, μωραίνει και τυχαίνει να αντιτίθεται στον Πύργο της Αληθείας, να προσκρούει στο βράχο της Ορθοδοξίας και να ανατρέπει την διαιώνια διδασκαλία των Αγίων μας Πατέρων, αυτή τότε η υπακοή καταντά κολάσιμη και όχι σωτήρια. Μας λυτρώνει η τυφλή υπακοή σε Αγίους και Χαρισματούχους Γέροντες μόνο όταν αυτή αποβλέπει έστω και στην υπέρμετρη άσκηση και την κάθαρση την Αγιοπνευματική. Εάν όμως αυτή η υπακοή άπτεται θέματα Πίστεως, υπερβαίνει την Παράδοση, εγκαθιδρύει την Παράβαση, αίρεται και υπεραίρεται στη διαστροφή, στη διασάλευση δόγματος, την μετάθεση Αγιοπατερικών Ορίων, την καταπάτηση Ιερών Κανόνων και καταφρόνηση Αγίων Πατέρων, τότε αυτή η υπακοή ΔΕΝ μας λυτρώνει!
 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Και οι "ορθοδοξοι" επισκοποι που ΒΟΣΚΟΥΝ; Σε ποια λιβαδια και σε ποιες στανες γυροφερνουν; Δεν βλεπουν τιποτα, δεν παρακολουθουν τιποτα; Εχουν κλειστα τα ματια και τα αυτια τους;Μα, που αλλου να ...βοσκουν;; Στις φιεστες και στα πανηγυρια ενδεδυμενοι με τις αυτοκρατορικες σαββουρες να καμαρωνουν τις .....γελοιες κορμοστασιες τους. Πητε μου, υπαρχει ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΕΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ απο αυτο το φαινομενο. Οσοι ακομα τους ακολουθατε και τους προσκυνατε, σκεφτητε το και παλι αν πρεπει να συνεχισετε να το κανετε ή μηπως οφειλετε να τους εγκαταλειψετε στις "δοξες" και στις απολαυσεις τους αυτου του κοσμου. Εκτος αν ειστε και εσεις μονο ανθρωποι αυτου του κοσμου. Οποτε αμφοτεροι .....εις βοθυνον πεσειται....

O Πάπας Francis Στο Λευκό Οίκο επανέλαβε ότι έχουν πεί και έχουν κάνει οι προηγούμενοι Οικουμενιστές Πάπες και Πατριάρχες! --"Κοράνι και Αγία Γραφή είναι το ίδιο"!!!


Ο Πάπας στο Λευκό Οίκο:
«Κοράνι και Αγία Γραφή είναι το ίδιο»!
«Ο Ιησούς Χριστός, ο Ιεχωβά, ο Αλλάχ. Αυτά είναι όλα τα ονόματα που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν μια οντότητα που είναι σαφώς η ίδια σε όλο τον κόσμο. Για αιώνες, το αίμα έχει ρίξει άσκοπα λόγω της επιθυμίας να διαχωρίζουν την πίστη μας. Αυτό, όμως, θα πρέπει να είναι η ίδια η έννοια που μας ενώνει ως άνθρωποι, ως έθνη, και ως έναν κόσμο που δεσμεύονται από την πίστη. Μαζί, μπορούμε να επιφέρει μια άνευ προηγουμένου εποχή ειρήνης, το μόνο που χρειάζεται για να επιτευχθεί μια τέτοια κατάσταση είναι ο σεβασμός κάθε άλλων πεποιθήσεων, γιατί είμαστε όλοι παιδιά του Θεού, ανεξάρτητα από την ονομασία που επιλέγουν να τον αντιμετωπίσουν. Μπορούμε να θαυμαστα πράγματα στον κόσμο από τη συγχώνευση της πίστη μας, και ο χρόνος για ένα τέτοιο κίνημα είναι τώρα. Δεν είναι πλέον θα μπορούμε να σφάζουν τους γείτονές μας για διαφορές σε σχέση με το Θεό τους» (Πηγή: ἐδῶ).

     Αὐτὴ εἶναι ἡ κατάληξη τοῦ Οἰκουμενισμοῦ· ἡ πανθρησκεία! Οἱ τελευταῖοι Πάπες κι οἱ τελευταῖοι Πατριάρχες (πιστοὶ ὑπηρέτες τῆς Παναιρέσεως) προσκύνησαν, ἀσπάστηκαν, δώρισαν Κοράνια, δίδαξαν ὅτι ἔχουμε ον ἴδιο Θεὸ μὲ τοὺς Μουσουλμάνους (πατρ. Βαρθολομαῖος) συμμετεῖχαν σὲ θρησκευτικὲς τελετὲς τῶν Μουσουλμάνων, ἐξευτέλισαν καὶ πρόδωσαν καὶ προδίδουν τὴν Πίστη τοῦ Χριστοῦ καὶ οἱ διάφοροι ἀντι-Οἰκουμενιστές θεωροῦν ὑποχρέωσή τους νὰ ἀνήκουν σὲ αὐτὴν τὴν "νέα Ἐκκλησία-Πανθρησκεία", κοινωνοῦντες μὲ ὅσους προδίδουν τὰ ἱερὰ καὶ τὰ ὅσια τῆς Πίστεως. Καὶ αὐτὲς τὶς προδοσίες οἱ διάφοροι Τελαβάντοι συνεχίζουν νὰ τὶς ὀνομάζουν ἁπλῶς "ἀσχήμιες"!
 Παραθέτουμε τὴν εἴδηση ὅπως δημοσιεύτηκε στὰ ἀγγλικά, καὶ μερικὲς παλαιότερες φωτογραφίες ἀπὸ σχετικὲς ἀναρτήσεις, μὲ πρώτη ἐκείνη τοῦ Πάπα ποὺ ἀσπάζεται τὸ "Κοράνιο"!!!

   

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Και ερχονται μετα καποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ να μας μεμφθουν οτι αναιτια και ψευδως κατηγορουμε τον Αιρεσιαρχη Βαρθολομαιο που κατευθυνει ολα αυτα τα συνεδρια και θεαται κανενθουσιασμενος αυτες τις ανιερες και ασεβεις πραξεις των Οικουμενιστων αρχιερεων των διαφορων πατριαρχειων και ιδιαιτερα της Κωνσταντινουπολεως. Αλαλα τα χειλη των ΗΛΙΘΙΩΝ. ΕΚΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ!!!

Ούτε τους ανθρώπους εντρέπονται, ούτε τον Θεόν φοβούνται! Τίποτα πιά δεν σταματά τους "ορθόδοξους" Οικουμενιστές!

Πηγή: "entoytwnika"

Buffalo 5
Buffalo 7
Buffalo 3
Buffalo 2
Σχεδόν 30 θρησκευτικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο βρίσκονται στο Μπάφαλο (Buffalo) των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για την ετήσια συνάντηση της Διεθνούς Μικτής Επιτροπής του Διεκκλησιαστικού Διαλόγου Ορθοδόξων και Αγγλικανών.
Η συνάντηση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, φιλοξενείται στους χώρους της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.
Ο Διάλογος άρχισε τις εργασίες του το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 και συμπεριλαμβάνει εκπροσώπους από 14 Ορθόδοξες και 14 Αγγλικανικές εκκλησίες ή οργανισμούς από τον Καναδά, την Αγγλία, την Αυστραλία, την Κύπρο,
το Ζιμπάμπουε, τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Ρουμανία, την Ελλάδα, τη Σκωτία, την Ιρλανδία, τις Φιλιππίνες και τη Σρι Λάνκα.
Buffalo 10
Πρόεδρος της Διορθόδοξης Επιτροπής είναι εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Γουέαρ. Στην Διορθόδοξη Επιτροπή, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν, εκ μέρους του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε και Αγκόλας Σεραφείμ, εκ μέρους του Πατριαρχείου Αντιοχείας ο Δρ π. Αλέξανδρος, εκ μέρους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων ο Καθηγητής π. Γεώργιος Δράγας, εκ μέρους του Πατριαρχείου Μόσχας ο Δρ π. Κύριλλος, εκ μέρους του Πατριαρχείου Σερβίας ο Δρ Bogdan Lubardic, εκ μέρους του Πατριαρχείου Ρουμανίας ο Μητροπολίτης Νήφων, εκ μέρους του Πατριαρχείου Γεωργίας ο Μέγας Πρωτοπρεσβύτερος Δρ π. Γεώργιος, εκ μέρους της Εκκλησίας Κύπρου ο Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος, εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Καθηγητής κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου και εκ μέρους της Εκκλησίας της Αλβανίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φιλομηλίου Ηλίας. Στις εργασίες του Διαλόγου εκ μέρους των Ορθοδόξων συμμετέχει και ο προϊστάμενος του ιερού ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μπάφαλο, Πρωτοπρεσβύτερος Δρ Χρίστος Χριστάκης, ο οποίος είναι ένας εκ των γραμματέων της Επιτροπής.
Την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού στο Μπάφαλο, πολυαρχιερατικό συλλείτουργο με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Διοκλείας Κάλλιστο, Κιτίου Χρυσόστομο, Ζιμπάμπουε Σεραφείμ και Φιλομηλείου Ηλία.
Ο Διάλογος πραγματοποιείται κάθε χρόνο, σε τοποθεσίες Αγγλικανών και Ορθόδοξων εναλλάξ. Το 2014 έλαβε χώρα στον Αγγλικανικό Καθεδρικό Ναό του Αγ. Γεωργίου στην Ιερουσαλήμ. Ο διάλογος μεταξύ των δύο Εκκλησιών άρχισε το 1973 και η Διεθνής Επιτροπή δημιουργήθηκε το 1989.
Είναι γεγονός ότι μεταξύ Ορθοδόξων και Αγγλικανών υπάρχει σύγκληση απόψεων και έχει επέλθει συμφωνία σε πάρα πολλά ζητήματα του θεματολογίου του Θεολογικού Διαλόγου, ωστόσο η χειροτονία γυναικών, καθώς και κάποια άλλα εκκλησιολογικά και κοινωνικά θέματα, τα οποία υιοθετούνται σήμερα από την Αγγλικανική Εκκλησία ή καταβάλλεται προσπάθεια για εισαγωγή στη ζωή και τη διοίκησή της, αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες και υψώνουν ανυπέρβλητα εμπόδια στην πορεία του Διαλόγου.
ΠΗΓΗ ''ΡΟΜΦΑΙΑ. GR

Η νέα Εκκλησία και η Πανθρησκεία 

είναι εδώ!




ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΟΛΟΚΟΛΑΜΣΚ ΙΛΑΡΙΩΝΑΣ.

 ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΜΟΣΧΑΣ


Τελετή εγκαινίων του Κεντρικού Μουσουλμανικού Τεμένους Μόσχας μετά από έργα ανακαινίσεως μεγάλης κλίμακος και διαρκείας δέκα ετών πραγματοποιηθήκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 στη Μόσχα. Με ευλογία του Αγιωτάτου Πατριάρχου Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών Κυρίλλου την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας εκπροσωπούσε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Στην τελετή επίσης παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Β. Πούτιν, ο Πρόεδρος της Τουρκίας κ. Τ. Ρ. Ερντογάν, ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης κ. Μ. Αμπάς, πνευματικοί ηγέτες μουσουλμάνων της Ρωσίας, ο αρχηγός της Τσετσενίας κ. Ρ. Καντύρωφ, ο Δήμαρχος Μόσχας κ. Σ. Σομπιάνιν, διπλωμάτες κα.

Επίσης το παρόν έδωσαν ο Αποστολικός Νούντσιος στη Ρωσική Ομοσπονδία Ιβάν Γιουρκόβιτς, ο Πρόεδρος της Ρωσικής ενωμένης εταιρείας των χριστιανών της ευαγγελικής πίστεως κ. Σ. Ριαχόφσκυ.

Στην τελετή μίλησαν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Μουφτήδων της Ρωσίας κ. Ραβίλ Γκαϊνουτνίνωφ, οι Πρόεδροι της Παλαιστίνης και της Τουρκίας.  Ακόμα ομίλησε ο Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Β. Πούτιν, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων τη μεγάλη συμβολή της μουσουλμανικής κοινότητος στην ειρηνική συνύπαρξη διαφορετικών λαών της Ρωσίας, η οποία «προσέφερε επαξίως στην εξασφάλιση ομόνοιας μέσα στην κοινωνία μας και πάντα απέβλεπε στην οικοδομή των ενδο-και διαθρησκειακών σχέσεων με βάσει την αρχή της ανεξιθρησκείας».

Ἐν συνεχείᾳ οι Πρόεδροι των τριών χωρών και επίτιμοι προσκεκλημένοι συνοδείᾳ του Σεΐχη Μουφτή Ραβίλ Γκαϊνουτνίνωφ ξεναγήθηκαν στο νέο συγκρότημα του Κεντρικού Μουσουλμανικού Τεμένους Μόσχας.

Ερωτηθείς από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ρωσσία-1» ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας τόνισε τις ανέκαθεν αγαθές σχέσεις μεταξύ των οπαδών των παραδοσιακών θρησκειών στη Ρωσία και κυρίως μεταξύ των Ορθοδόξων χριστιανών και των μουουλμάνων και υπογράμμισε τη σημασία του γεγονότος εγκαινίων για την προώθηση των αμοιβαίων σχέσεων και διαθρησκειακής συνεργασίας.

Αμέσως μετά την τελετή ο Μητροποίτης Ιλαρίωνας αναχώρησε για την πόλη Χαμπάρωφ στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, όπου με ευλογία του Προκαθημένου της Ρωσικής Εκκλησίας θα προεξάρχει των πανηγυρικών εκδηλώσεων επί τῃ επετείῳ της χιλιετίας κοιμήσεως του Αγίου Πρίγκηπος Βλαδημίρου.

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Σχόλιο Perseas Persiadis

Νέα τραγωδία στη Μέκκα, ποδοπατήθηκαν τουλάχιστον 717 πιστοί (ἐδῶ)

Νέα τραγωδία στη Μέκκα, ποδοπατήθηκαν τουλάχιστον 717 πιστοί

Η αυθεντική είδηση στις ειδήσεις του Sky διεθνώς (Sky News): (ἐδῶ)

Σχόλιο Perseas Persiadis

Αφιερώνω την είδηση εξαιρετικά στους κ. Βαρθολομαίο Αρχοντώνη, κ. Ιωάννη Ζηζιούλα και λοιπούς  ισλαμολάγνους του Φαναρίου, στους Έλληνες ισλαμολάγνους μητροπολίτες, στους ψευτοθεολόγους καθηγητάδες της παρακμής που ψήφισαν υπέρ της ίδρυσης τμήματος ισλαμικών σπουδών στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ καθώς και σε όλους τους Οικουμενιστές, Παραοικουμενιστές, Σιγονταροοικουμενιστές  και λοιπούς υπερασπιστές της ανοχής απέναντι στη δαιμονική θρησκεία του Ισλάμ, τον δαιμονισμένο ιδρυτή και αρχηγό της "προφήτη" Μωάμεθ, που σύμφωνα με τον Άγιο Μάξιμο τον Ομολογητή που είδε σε όραμα την "ατελείωτη ευδαιμονία ανάμεσα σε βουνά από πιλάφια και στίφη από παρθένες-ουρίμ του Παραδείσου, του Μωάμεθ:
"ο αλιτήριος Μουχαμέντ βρίσκεται αλυσοδεμένος με πύρινες αλυσίδες στα πιο βαθειά μέρη της κολάσεως, περιμένοντας την φοβερή Δευτέρα παρουσία του Κυρίου Ιησού Χριστού" για να συντελεστεί τελεσίδικα η φοβερή αίώνια τιμωρία του για τα εκατομμύρια ψυχών που οδήγησε στην κόλαση και τα άλλα τόσα εκατομμύρια ψυχών που κατέσφαξε και συνεχίζει να κατασφάζει η δαιμονιώδης θρησκεία του στο πέρασμα των αιώνων!

Φαίνεται λοιπόν ότι ο ουρανός άρχισε ήδη να αποστέλλει βροντερά τα μηνύματά του και την οργή του Κυρίου Ιησού Χριστού για την φοβερή μάστιγα του Ισλάμ στην ανθρωπότητα επιτρέποντας ("τι σκληρός και άσπλαχνος Θεός είναι στ' αλήθεια!") εκατόμβες θανάτων μουσουλμάνων πιστών (οι οποίοι προφανώς λόγω της σκληροκαρδίας τους απώλεσαν κάθε ελπίδα σωτηρίας) προς παραδειγματισμό ίσως λίγων καλοπροαιρέτων ψυχών δεσμίων στο ισλάμ και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ και ακολουθούντες, μνημονεύοντες και συν-μιαινομένους αρχιερείς οι οποίοι με τη σειρά τους οδηγούν στην κόλαση εκατομμύρια Ορθοδόξων ψυχών ("οδός ευσεβείας και πρόσβασης προς τον Θεό είναι το ισλαμ").

Θα τελειώσω με τα λόγια του γίγαντα Αγ. Γρηγορίου Παλαμά με τα οποία απευθύνθηκε στο σκυλολόϊ των μουφτήδων, πασάδων και βεζύρηδων όταν τον κρατούσαν αιχμάλωτο στην Προύσα και προσπαθούσαν να τον παγιδέψουν θεολογικά:
"....σε ένα πάντως συμφωνούμε, ότι θα έρθει μια ημέρα στην οποία όλοι, και εσείς οι μουσουλμάνοι και εμείς οι χριστιανοί θα γονατήσουμε για να προσκυνήσουμε τον ίδιο Θεό και Πατέρα", εννοώντας φυσικά την φοβερή Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου Ιησού Χριστού!


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου