Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, οσοι εχετε ακομα ανθρωπινο και Ελληνικο εγκεφαλο και καθαρο μυαλο.


    KAI ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙΝΑΙΔΕΣ.



Μεσα στο αλαλουμ της ψευδολογιας και της απατης, στους οποιους συμμετεχει και ο Ιερωνυμος Λιαπης, κριμασιν οις οιδεν Κυριος, αρχιεπισκοπος της Οικουμενιστικης Εκκλησιας των Ματ και των Κανιβαλλικων Μεταμοσχευσεων και ο γνωστος μητροπολιτης της Βορειου Ελλαδος, 
φωνη ΚΑΘΑΡΙΑ και ΛΑΜΠΙΚΑΡΙΣΜΕΝΗ 
και ΑΔΟΥΛΩΤΗ, φωνη ΒΡΟΝΤΕΡΗ, 
εξερχεται μεσα απο τα ασκητικα βραχια των στενων του Πηνειου και αυτη ειναι η φωνη του ιερομοναχου πατρος Ευθυμιου Τρικαμηνα.
Ακουστε την.


"Αυτοι που θα ψηφισουν ΝΑΙ,
ειναι δειλοι 
και να πανε να ζησουν στην Τουρκια.".

ΟΧΙ, λοιπον, ΟΧΙ, μυριες φορες ΟΧΙ, για το καλο μας και για το καλο των παιδιων μας και για το καλο της Πατριδος μας, που στεναζει εδω και 5 χρονια, κατω απο την Μποτα των ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ντοπιων και των Ευρωπαιων ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΜΑΣ.
Ο Θεος ειναι με εκεινους που λενε, οχι στα πολλα ΝΑΙ, αλλα στο ΕΝΑ ΟΧΙ.
Το ψηφοδελτιο ειναι καθαρο, μιας προτασης και θετει ενα ερωτημα.
Τα δε αλλα λεγομενα των ΚΟΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΩΝ, που αυτες τις μερες γανωσαν τα αυτια μας, απο τα μεσα αποβλακωσεως και τρομολαγνειας, ειναι εκ του ΠΟΝΗΡΟΥ, που δεν ειναι ενα αοριστο νεφελωδες φαντασμα, αλλα ενα πραγματικο προσωπο και ζωντανο και λεγεται ΣΑΤΑΝΑΣ, και τους κατευθυνει.
Ο πρωθυπουργος μας, βαδιζει στα ιχνη των προγονων μας, που παντα ελεγαν ΟΧΙ.
Αυτο οφειλουμε να πουμε και εμεις.
Δεν ειναι το ιδιο το ΝΑΙ και ιδιο το ΟΧΙ, αλλα ειναι διαφορετικο το ενα απο το αλλο.
Οσοι λενε αυτα τα ακατονητα και θολα και γελοια, εχουν συγχυσι και τρικυμια φρενων και προσπαθουν να θολωσουν και να σκοτεινιασουν την ολη αποπνικτικη ατμοσφαιρα και την αληθεια των πραγματων.
Οι λυκοι, στην αναμπουμπουλα χαιρονται.
Το, ναι, ειναι ναι, λεει το Αγιο Ευαγγελιο, αλλα και η ελληνικη γλωσσα και το ΟΧΙ, ειναι ΟΧΙ.
Το ΟΧΙ ειναι γενναιος λογος 
και ηρωϊκη πραξι. 
Το ειπαν οι 300 του Λεωνιδα, το ειπαν οι Κολοκοτρωναιοι το 1821, το ειπαν οι ηρωες του 1940, πρεπει να το πουμε κι εμεις αυριο για να βαδισουμε στα ιχνη των προγονων μας και των ΑΓΙΩΝ μας και να τους μιμηθουμε εστω και μια φορα στη ζωη μας.
Μην παρασυρεσαι Ελληνα και Ελληνιδα απο αχρειους και σκοτεινους και βλαμμενους ανθρωπους, ακομα και υπογειους, διγλωσσους και πολυγλωσσους και διεφθαρμενους ρασοφορους, αλλα ακουσε την καθαρια και θεοφωτιστη φωνη του ασκητου  του Κισσαβου του πατρος Ευθυμιου Τρικαμηνα.
---------------------

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΝΑ

Είναι πραγματικά συγκλονιστική αυτή η φωνή μιας Ελληνίδας μάνας που είχε το θάρρος και βγήκε στην εκπομπή της «αξιότιμης» κυρίας Τατιάνας Στεφανίδου, για να ξεγυμνώσει όλο αυτό το μιντιακό κατεστημένο που τρομοκρατεί αυτές τις μέρες τον ελληνικό λαό με στόχο να τον κάνει για άλλη μια φορά να σκύψει το κεφάλι και να… «γλύφει» τα υποδήματα αυτής της παρέας των Σόιμπλε, Μέρκελ, Γιούνκερ, Ντασενμπλουμ και σια.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα Έλληνες και Ελληνίδες καθώς γεμίσαμε από τα ανθρωπάρια που καλλιεργούν συστηματικά τα ελληνόφωνα βρωμοκάναλα τους.
Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι συγχαρητήρια σε αυτή την μάννα και σε κάθε Ελληνίδα μάννα που αύριο θα δώσει σε όλους αυτούς την απάντηση που τους αξίζει.


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ


Το ΟΧΙ είναι συνδεδεμένο με την υπερήφανη ελληνική ιστορία ενώ το ΝΑΙ με τους γερμανοτσολιαδες, τους δοσίλογους και τους προδότες.
Τα παιδια της Ελλάδας ζωγραφούν το ΟΧΙ. 
Είναι το μέλλον της βασανισμένης χώρας μας.
Τα μικρά παιδιά της Ελλάδας μας, δίνουν το μήνυμα της ελπίδας, κόντρα σε όλη αυτή την μαύρη προπαγάνδα των δοσιλογικών ελληνόφωνων ΜΜΕ.
Τα παιδιά της Ελλάδας λένε ΟΧΙ στην συνεχιζόμενη λεηλασία της πατρίδας μας από τους τοκογλύφους μιας διαλυμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τα μικρά παιδιά της Ελλάδας μας, 
δείχνουν τον δρόμο.
Τα παιδιά της Ελλάδας μας λένε,  ΟΧΙ



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr



=======================
Και μια ευγενικη παρεμβασι, 
του αδελφου μας Θεολογου Νικολαου Πανταζη, απο την Αυστραλια: 

“Δεν σε φοβάμαι… 
Με την Ελλάδα ξυπνάω και κοιμάμαι”

Είδα στην αγαπητή Ιστοσελίδα “Ομολογία”, τα παρακάτω σημαντικά και αξιόλογα κλιπ: http://apotixisi.blogspot.com.au/2015/07/blog-post_4.html και άφησα το παρακάτω σχόλιο: Ωραίο το τραγούδι “Δεν σε φοβάμαι… Με την Ελλάδα ξυπνάω και κοιμάμαι”… 
Πραγματικά επίκαιρο, Οδυσσέα, για τις δύσκολες στιγμές που περνά η Πατρίδα μας. 
Όταν όμως το είδα και αλλού, έγραψα φιλικά, αντικειμενικά και αυθόρμητα, το παρακάτω σχόλιο: http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2015/02/blog-post_88.html “Συγκινητικό το άσμα, αλλά δυστυχώς ο στιχουργός Κυριάκος Ντούμος, περιέπεσε σε βλασφημία κατά του Μόνο Αληθινού μας Θεού! Εύχομαι αυτό να έγινε ασυνείδητα. 
Στο β’ μισό του τραγουδιού, (στο 2:20”) κάνει “ομολογία πίστεως” λέγοντας “έχω στη Κρήτη ένα Θεό” (το αναγράφει με “Θ” κεφαλαίο) αναφερόμενος στο ψευτοείδωλο του Μίνωα και προβάλοντας στο κλιπ το Παγανιστικό Μινωικό Ανάκτορο της Κνωσού, δείχνοντας μάλιστα και τα στητά του κέρατα. 
Σε αυτό ακριβώς το σημείο σταμάτησα το κλιπ. Πάγωσα. Δεν άντεξε η ψυχή μου να συνευδοκεί με τη λατρεία ενός “μοναδικού” τάχα “θεού” αλλοτρίου και μάλιστα δαιμονικού. 
Δεν με ενδιέφερε πλέον η συνέχεια. 
Και τραγουδιστής να ήμουν, θα έκανα αυστηρή επιλογή των τραγουδιών και των στίχων. 
Δεν μπορούμε να ισοπεδώνουμε τα πάντα, “ποιητική αδεία”… 
Έχει και η Μελίνα Ασλανίδου το δικό της μερίδιο ευθύνης μιας τέτοιας μουσικολατρευτικής εμπλοκής. 
 Είναι και αυτό ενδεικτικό του μολυσμού της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού που ασυνείδητα εκχέεται ακόμη και σε τέτοια ποιοτικά λαϊκά άσματα. 
Είναι μπέρδεμα καλλιτεχνικό, σύγχυση φιλολογική και “θυσία εσπερινή” ειδωλολατρικών θεοτήτων εις βάρος του Μόνου Αληθινού μας Τριαδικού Θεού, στο βωμό της άσπιλης Φιλοπατρίας.” 
Θα μπορούσαμε ίσως να γράψουμε σε δανεική παράφραση μια σχετική παρόμοια Ορθόδοξη Ωδή: 
“Δεν σας φοβάμαι, Οικουμενιστές, δεν σας φοβάμαι… Με το Χριστό ξυπνάω και κοιμάμαι”… 

Πάντως συγχαρητήρια σε αυτήν την Ελληνίδα Μάνα! 
Ελληνίδα με “Ε” Κεφαλαίο! 
Εύχομαι και προφανώς έτσι είναι, πως είναι Ορθόδοξη Ελληνίδα ποτισμένη με το Φως του Ευαγγελίου! 
Για αυτό τα λέει “χύμα” και κάνει τη δική της Ομολογία! 

Επίσης, ευχαριστώ τους αγαπητούς Νίκο και Σουλτάνα Χειλαδάκη για τα κλιπ και για τις δυναμικές μαρτυρίες, ζωγραφικές Ομολογίες των μικρών παιδιών με το ηρωϊκό το ΌΧΙ! 
Σαν πατέρας σφυγμομετρώ το παλμό τους και αφουγκράζομαι την ανησυχία και την αγωνία τους, βιώνω τον προβληματισμό τους. Ραντεβού στη προσευχή….

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΗΝ 5η ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ! ΟΧΙ ΣΤΟ 4ο ΡΑΪΧ!.


                ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

 

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» προτρέπει τους φίλους και ψηφοφόρους της να ψηφίσουν στο Κυριακάτικο δημοψήφισμα «ΟΧΙ»!



ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ,
ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!


ΟΧΙ ΣΤΗΝ 5η ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ! ΟΧΙ ΣΤΟ 4ο ΡΑΪΧ!.
============================================

Με το ΌΧΙ του δημοψηφίσματος τι μας περιμένει;

Πολλοί έχουν την απορία πολλοί δεν θέλουν να δεχτούν τις απαντήσεις ο Πάνος Καμμένος απαντάει ξεκάθαρα γιατί να ψηφίσουμε ΌΧΙ και τι θα

                 ακολουθήσει αν στο δημοψήφισμα νικήσει το ΌΧΙ
Βέβαια κανείς δεν αναμεταδίδει τις ξεκάθαρες απαντήσεις προτιμούν να τρομοκρατούν τον λαό.

δείτε στο βίντεο την απάντηση μετά το ΌΧΙ τι μας ξημερώνει 


Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ:ΟΝΤΩΣ ΕΙΔΗΣΙ ΒΟΜΒΑ. Ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος την ημερα που θα λειτουργουν( Σαββατο της Αγιας Ευφημιας) οι Αποτειχισμενοι στον Αγιο Μαρκο τον Ευγενικο ...θα επισκεφθη το χωριο μας. Ισως να εκπλητεσθε αλλα ειναι πραγματικα αληθεια. Ερχεται προσκεκλημενος, οχι ασφαλως των Αποτειχισμενων εμεις τους Αιρετικους τους απεχθανομαστε, αλλα του δεσποτη Κασσανδρειας Νικοδημου και των καλογρηων της μονης της Σουρωτης στις γιορτες της κοιμησης του Αγιου ΠαΙσιου. Τον περιμενουμε να μας επισκεφθη και στον Αγιο Μαρκο ...για να του τα πουμε και δια ζωσης με γλωσσα του Ατλαντα Αγιου Μαρκου του Ευγενικου. Ομως πιστευετε οτι θα τολμηση; Εμεις αμφιβαλλουμε γιατι αυτος δεν εχει σχεσι με τους χριστιανους αλλα με τους αχριστιανους και τους αιρετικους. Εκει, σε αυτους αναπαυεται. Τους χριστιανους τους ...αναγουλιαζει, και ειδικοτερα οσους εχουν το φρονημα του Αγιου Μαρκου του Ευγενικου του ΠΑΠΟΜΑΣΤΙΓΟΣ...

Παίζει με τη φωτιά! Χρησιμοποιεί τον Άγιο για Οικουμενιστικές και εξουσιαστικές σκοπιμότητες!!



Στους εορτασμούς για τον Όσιο Παϊσιο τον Αγιορείτη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Στους εορτασμούς για τον Όσιο Παϊσιο τον Αγιορείτη στην Μητρόπολη Κασσανδρείας θα παραβρεθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος...

Με αφορμή συμμετοχή σε εκπομπή ιταλικοῦ τηλεοπτικού σταθμού



Ἂν γονατίσει ἡ Ἑλλάδα, θὰ γονατίσει
ἡ Εὐρώπη καὶ ὁ κόσμος
«Ἡ Ρωμηοσύνη θὰ χαθεῖ, ὄντας ὁ κόσμος λείψει»
(Νικολαΐδης)
Γράφει ὁ Λαυρέντιος Ντετζιόρτζιο
25 Ἰουλίου 2015

1. Τὸ πρόβλημα τῆς Ἑλλάδας εἶναι πρόβλημα εὐρωπαϊκὸ καὶ παγκόσμιο, γιατὶ εἶναι ἀποτέλεσμα τῆς Παγκοσμιοποίησης, ποὺ δὲν ἔχει μόνον στόχους οἰκονομικοὺς καὶ πολιτικούς, ἀλλὰ ―θὰ ἔλεγα ὅτι κυρίως στοχεύει καί― ἀποσκοπεῖ στὴν ὁμογενοποίηση λαῶν, ἐθνῶν καὶ πολιτισμῶν στὴν ἀ-πολιτικὴ καὶ ἀποκρυφιστικὴ χοάνη τῆς Νέας Ἐποχῆς.
2. Μέσα σὲ αὐτὸ τὸ πλαίσιο τὸ σιωνιστικὸ τραπεζικὸ καὶ χρηματιστηριακὸ κεφάλαιο μὲ τὴ σύγχρονη μορφή του, τὰ «ἄϋλα» προϊόντα του μὲ τὶς ὀλέθριες ὑλικὲς συνέπειές τους εἰς βάρος Κρατῶν καὶ Λαῶν, ἐντάσσεται καὶ τὸ λεγόμενο «ἑλληνικὸ πρόβλημα».
3. Μὲ αὐτὰ τὰ οἰκονομικὰ ὅπλα ―καὶ τὴν εὐρείας κλίμακας χρήση τῆς διαφθορᾶς στὶς διάφορες χῶρες-στόχους του, ὅπως ἡ Ἑλλάδα― ἀναγεννήθηκε ὁ ἀκόρεστος γερμανικὸς ἰμπεριαλισμός, δημιουργώντας τὸ «ἄτυπο» ἀλλὰ δραστήριο 4ο Ράϊχ, ποὺ κυριαρχεῖ στὴν Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωση καὶ ἐπιβάλλει τὴ ναζιστικὴ πολιτική του μέσω τοῦ «ὑπερόπλου» του: τοῦ εὐρώ. Καὶ εἶναι πλέον ὁρατό· ὅ,τι δὲν κατάφερε νὰ πετύχει τὸ 3ο Ράϊχ τοῦ ναζισμοῦ καὶ τοῦ Χίτλερ στὸν β΄ παγκόσμιο πόλεμο, τὸ ἐπιβάλλει σήμερα τὸ 4ο Ράϊχ τοῦ νεο-ναζισμοῦ καὶ τοῦ Σόϊμπλε καὶ τῆς Μέρκελ!...
4. Ἀλλὰ γιατί αὐτὴ βαρβαρότητα κατὰ τῆς Ἑλλάδας; Διότι ὁ ναζιστικὸς γερμανικὸς ἰμπεριαλισμὸς ἔχει ἱστορικοὺς λογαριασμοὺς ἀνοιχτοὺς μὲ τοὺς εὐρωπαϊκοὺς λαοὺς ―ἐπειδὴ ἀντιστάθηκαν στὴν ἐπικράτηση τοῦ 3ου Ράϊχ― καὶ κυρίως μὲ τὴν Ἑλλάδα, ποὺ ἡ Ἐθνικὴ Ἀντίστασή της ὑπῆρξε καθοριστικὴ γιὰ τὴν ἧττα του. 
 

Το πρόβλημα στη βάση του είναι μεταφυσικό-πνευματικό.




 
 
Πολλοί από μας κατηγορούμε τους πολιτικούς για τη δημιουργία, το γιγάντωμα και τη διαιώνιση της κρίσης και πολύ καλά κάνουμε από μία άποψη.
Πλην όμως όταν οι πολιτικοί μας χάιδευαν τα αυτιά ονομάζοντάς μας κυρίαρχο λαό, όταν μας χορηγούσαν επιδοτήσεις για να θάβουμε τα φρούτα στις χωματερές, όταν μας διόριζαν σκανδαλωδώς διογκώνοντας κι άλλο τον ήδη διογκωμένο δημόσιο τομέα, όταν σε περιφερειακό νοσοκομείο διορίζονταν σαράντα άτομα σε θέση οδηγού ασθενοφόρου τη στιγμή που ουσιαστικά δεν υπήρχε ασθενοφόρο, αλλά ένα παμπάλαιο όχημα της νομαρχίας που εκτελούσε χρέη ασθενοφόρου, όταν βλέπαμε την ηθική τους εξαχρείωση και τους ονομάζαμε λεβέντες, όταν τα κριτήρια της ψήφου μας συνοψίζονταν στο σύνθημα “ψηφίστε Σούλα για μια θεσούλα”,'οταν το ένα, όταν το άλλο, τότε τι περιμένουμε;

Δε θα ξεχάσω την αντίδραση κάποιων συμπατριωτών μας όταν έμαθαν ότι έπαψε επιτέλους η χορήγηση επιδομάτων μετά από απόφαση της αρμόδιας Α΄ βάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής, τα οποία επιδόματα από ένα χρονικό σημείο και πέρα δεν εδικαιούντο και παρά ταύτα καταχρηστικά τα ελάμβαναν!
Φωνές, θορυβώδεις διαμαρτυρίες του τύπου "με αδίκησαν" και το περίφημο "τόσα χρόνια το έπαιρνα κι αυτοί μου το κόψανε"! Δηλαδή κατά τη συλλογιστική των κυρίων αυτών θα πρέπει να λαμβάνουν διά βίου τα σχετικά επιδόματα αν και οι κανονισμοί επιτάσσουν διαφορετικά!
Κι αντί να επαινέσουμε τα μέλη των επιτροπών γιατί εφαρμόζουν το νόμο και συντελούν στην εξοικονόμηση εξόδων και στην περιστολή των περιττών δαπανών εμείς τους εξουθενώνουμε!
Υπάρχουν πάμπολλα παρόμοια παραδείγματα όπως αυτό της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής, των φοροαπαλλαγών, των φοροκλοπών κ.τ.ο.
Πολλοί από μας που κατηγορούμε και δικαίως τους πολιτικούς αν είμασταν στη θέση τους πιθανώς να κάναμε και χειρότερα!
Νομίζω ότι ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας έχει απόλυτο δίκαιο προσεγγίζοντας το θέμα απ’ την πνευματική-μεταφυσική οπτική. Συγκεκριμένα είχε πει ότι “Η κρίση που διέρχεται η Ελλάδα, επηρεάζει το ευρύτερο περιβάλλον. Η ουσία της Η ουσία της κρίσης είναι η διαφθορά και τη διαφθορά την τρέφουν τρεις ρίζες: η πλεονεξία και φιλαργυρία, το ψέμα και η αποφυγή της αυτοκριτικής καθώς και ο εγωκεντρισμός που διώχνει την αγάπη”.
Το πρόβλημα στη βάση του είναι μεταφυσικό-πνευματικό. Συναρτάται οντολογικά με τις σχέσεις μας με το Θεό, το συνάνθρωπο και τον εαυτό μας.
Στις κρίσιμες αυτές στιγμές που απειλείται η κοινωνική συνοχή και κυριαρχεί η αβεβαιότητα για το αύριο απουσιάζει η καταφυγή στο Θεό και η μετάνοια.
Είναι λυπηρό ότι οι πολιτικοί μας στα διαγγέλματα και τις δηλώσεις τους δεν Τον επικαλούνται είτε γιατί δεν πιστεύουν στην ύπαρξή Του είτε γιατί κάτι τέτοιο είναι ντεμοντέ.
Το ακόμη πιο λυπηρό είναι το γεγονός ότι πολλοί συμπατριώτες μας "μπαστακώνονται" μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες και πέραν τούτου ουδέν.
Οι βαπτισμένοι όμως στο όνομα της Αγίας Τριάδας Ορθόδοξοι χριστιανοί που πιστεύουμε ακράδαντα στην παντοδυναμία Του και έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας για υπέρβαση της κρίσης σ’ Αυτόν καλούμαστε σε εκστρατεία προσευχής και νινευιτική μετάνοια προκειμένου να κάμψουμε τη φιλανθρωπία Του πιστεύντας ακραδάντως ότι για τις βοώσες μέχρι ουρανού αμαρτίες μας επέτρεψε να δοκιμαστούμε.
Ας μην καμπτόμαστε λοιπόν ως και οι μη έχοντες ελπίδα. Αλλά ας αγωνιστούμε εντονότερα για την κάθαρση από τα βδελυκτά μας πάθη, την αιτία της αποστασίας μας απ την Πηγή της Ζωής.

Το "κοινό Πάσχα" έρχεται, αλλά οι "Ορθόδοξοι" Ποιμένες κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν!

Το "κοινό Πάσχα" έρχεται, αλλά οι "Ορθόδοξοι" Ποιμένες κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν!

Ρ/καθολικός Αρχιεπ. Νικόλαος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑONLINE:

Ενότητα, όχι μόνο από το λαό, αλλά από όσους την ζητούν από το λαό

-Τι λέει για το Πάσχα, τους διαλόγους, τους Ουνίτες   


Σχόλιο "Π.Π.": Ὁ Πάπας, ὁ Πατρ. Βαρθολομαῖος, ὁ Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ἰλαρίων καὶ τώρα ὁ Παπικὸς Ἀρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου ἐπιχειροῦν νὰ ἐμπεδώσουν τὶς περὶ «κοινοῦ» Πάσχα ἀποφάσεις τῆς Β΄ Βατικανῆς Συνόδου!


Διαστρέφουν πονηρὰ τὸν σκοπὸ ποὺ ἡ Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία ἀρνεῖται τὸν συνεορτασμό. Καὶ ὁ σκοπὸς δὲν εἶναι ἄλλο παρὰ ἡ ἄρνηση τῆς Ἐκκλησίας νὰ συνεορτάζει μὲ τοὺς Ἰουδαίους τότε, μὲ τοὺς αἱρετικοὺς Παπικοὺς καὶ Προτεστάντες τώρα!


Στὸ τέλος, ἀφοῦ μᾶς διαβεβαιώνει ὅτι Φραφκίσκος καὶ Βαρθολομαῖος "ἀγαπιοῦνται σὰν ἀδέλφια", ἐξαγιάζει καὶ τὴν αἱμοσταγῆ Οὐνία, στὴν ὁποία ἀποδίδει «καλὲς προθέσεις»!

Πηγή: ekklisiaonline





Συνέντευξη στον Μάνο Χατζηγιάννη 
Ρ/καθολικός Αρχ. Νικόλαος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑONLINE: Ενότητα, όχι μόνο από το λαό, αλλά από όσους την ζητούν από το λαό-Τι λέει για το Πάσχα, τους διαλόγους, τους Ουνίτες     "Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι τόσο απλός, ταπεινός και απρόβλεπτος, δε θα μου έκανε καμία εντύπωση να δεχτεί την πρόσκληση να έλθει στη Σύρο και βέβαια θα επισκεπτόταν και την Τήνο" αναφέρει μεταξύ άλλων στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξή του στο ΕΚΚΛΗΣΙΑOnline ο Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου- Άνδρου-Μυκόνου και Μητροπολίτης παντός Αιγαίου κ. Νικόλαος. Μιλάει για το δημοψήφισμα της Κυριακής, τους "φανατικούς Χριστιανούς" και τους "εξτρεμιστές μουσουλμάνους", τον κοινό εορτασμό του Πάσχα μεταξύ Ορθοδόξων & Ρωμαιοκαθολικών για τον οποίο επισημαίνει πως πρέπει "να μάθουμε να ερμηνεύουμε τις αποφάσεις ακόμη και των οικουμενικών συνόδων με ανοικτό πνεύμα", τις επαφές
Βαρθολομαίου-Φραγκίσκου, τους Ουνίτες στην Ουκρανία και την πρόσκληση του Δήμου Σύρου στον Πάπα.
Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη: 
 
-Οπως είναι λογικό το πρώτο σχόλιο που θα σας ζητήσω είναι για τα πολιτικοκοινωνικά δρώμενα από την απόφαση για το περίφημο δημοψήφισμα μέχρι σήμερα....
Στις 29 του μηνός Ιουνίου, μία ημέρα πριν τη λήξη του σχετικού «προγράμματος» έστειλα μία ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στους Προέδρους ή Γραμματείς των Κοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων. Το περιεχόμενο της σύντομης επιστολής μου απαντά σαφώς στο ερώτημά σας. Έγραφα:
Όλοι γνωρίζουμε ότι η Πατρίδα μας μπαίνει σε μια εξαιρετικά δύσκολη περιπέτεια. Δυσκολίες αντιμετώπιζε και πριν, αλλά συνοδευόταν από την ελπίδα, πως ο διάλογος μεταξύ Ελλάδος και των θεσμών των δανειστών της θα απέδιδε την ολιγότερο οδυνηρή λύση. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν, όπως θα τα θέλαμε. Σίγουρα φταίνε και οι δυο πλευρές:
 

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Το ΟΧΙ στον Αρχιαιρεσιαρχη του Οικουμενισμου και της Πανθρησκειας, Αγιορειτες, ηγουμενε Χριστοδουλε ποτε θα το πητε; Γιατι τρεμει η καρδουλα σας να το πητε φοβουμενοι τον Αρχιτρομοκρατη του Πλανητη, τον καταληψια του Φαναριου; Θα απαντηση κανενας σας Ψευτοπαλληκαραδες ηγουμενοι; Θα απαντηση κανενας σας, Ψευδολογοι ηγουμενοι; Καλες και ακινδυνες οι ωραιολογιες σας αλλα τον Ορθοδοξον Πατερικον Λογον, ποτε θα τολμησετε να τον αρθρωσετε; Μεχρι τοτε, που φοβουμαστε οτι δεν γινη ΠΟΤΕ, θαστε οχι ΦΩΣ, αλλα ΣΚΟΤΟΣ και μονο ΣΚΟΤΟΣ.

ΟΧΙ στην Ευρώπη της παγκόσμιας ολιγαρχίας, των κερδοσκόπων, το κακότεχνο μόρφωμα του μαμωνά της αδικίας, που έρχεται να χειραγωγήσει και να αφαιμάξει τους λαούς. ΟΧΙ στην Ευρώπη των Σιωνιστών, της Ν. Τάξης και του Οικουμενισμού.

Άγιον Όρος, Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου για την κρίση:

Υπάρχουν δύο Ευρώπες


Οι καιροί είναι πονηροί, αλλά οι Έλληνες, με πείρα και πάθη αιώνων, πρέπει να έχουν πάντα ανοιχτά, πάντα άγρυπνα τα μάτια της ψυχής.
Πέρα από ρητορείες και ιδεολογήματα δημόσιας κατανάλωσης, η Ελληνική φιλοσοφία αναζητούσε πρωτίστως την αλήθεια, κι αυτός ο πόθος διέπλαθε ελεύθερους ανθρώπους. Ανθρώπους που μπορούσαν να αγωνισθούν, να υπομείνουν, να αγαπήσουν, να πεθάνουν και να αναστηθούν.
Στις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας αρνήθηκαν τον άρτο της εξάρτησης και του εξευτελισμού, και προτίμησαν το ψωμί του ιδρώτα τους. Δεν υπήκουσαν στον φόβο, γιατί είχαν λόγο για την αιωνιότητα, λόγο που δεν τον χωρούσαν οι εχθροί τους —Πέρσες, Άβαροι, Οθωμανοί, Ιταλο-γερμανικός άξονας. Δεν φοβήθηκαν ούτε τους κάθε λογής Εφιάλτες και δοσίλογους που ξεφύτρωναν ανάμεσά τους.
Δεν ήταν κλεισμένοι στον εαυτό τους, αλλά αληθινοί κοσμοπολίτες, για τους οποίους "εθνικό" είναι το αληθινό.

Έτσι έγιναν φως και έδωσαν φως, ώστε να εμπνέεται η Ευρώπη και ο κόσμος όλος την αυταπάρνηση και την πίστη, την αρετή και την τόλμη που θέλει η ελευθερία.
Όμως, υπάρχουν δύο Ευρώπες: η Ευρώπη των ελεύθερων και δημιουργικών πνευμάτων, και η Ευρώπη των κερδοσκόπων και τοκογλύφων, το κακότεχνο αυτό μόρφωμα του μαμωνά της αδικίας, που έρχεται σήμερα να χειραγωγήσει και να αφαιμάξει λαούς και τόπους.
Σ' αυτό πιεζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια να υποταχθούμε πλήρως και άνευ όρων. Ώστε να χτισθεί μια νέα Ελλάδα, τραγικά εκποιημένη, και ένας νέος Έλληνας, φθηνός και εξαγοράσιμος, δεμένος στο άρμα μιάς παγκόσμιας ολιγαρχίας.
Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τούτο: ότι μήτε η Ευρώπη μήτε άλλος κανείς άνθρωπος μπορεί να μας σώσει ή να μας καταστρέψει. Μόνοι μας οι Έλληνες επιλέγουμε και κατεργαζόμαστε τη σωτηρία ή τον αφανισμό μας. Θέλει προσωπικό μόχθο και άσκηση να μάθεις να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.
Στώμεν καλώς. Στην πέτρα της σιωπής και της προσευχής ας ακονίσουμε τον νού και την καρδιά μας. Ας ανασύρουμε τα μηνύματα του παρελθόντος, τις σημερινές μας ευθύνες και τις πραγματικές μας δυνάμεις. Έτσι θα απαντήσουμε γόνιμα στην πρόκληση και στην πονηρία των καιρών μας.
Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου
Αρχιμ. Χριστόδουλος και οι συν εμοί εν Χριστώ αδελφοί
 Πηγή: "agioritikesmnimes"

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ο πατηρ Νεκταριος στο παρελθον εγραφε κατι περιεργα και τον ελεγξαμε. Τωρα ομως, εδω στο κειμενο αυτο ταυτιζομεθα μαζι του.

Η ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ 

ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ

gerontas-nektarios-agioreitis

Μέσα στον ζοφερό κυκεώνα που ζούμε αυτές τις μέρες, καθώς όλα τα «θηρία» της εξόντωσης μας έχουν βγει και γρυλίζουν έτοιμα να μας κατασπαράξουν, έρχεται και μια φωνή θαρραλέα από το Άγιο Όρος. Είναι η φωνή του γέροντα Νεκταρίου που μονάζει κοντά στις Καρυές, ενός Γέροντα που τα λόγια του μας συγκλονίζουν και μας αποζημιώνουν από την μέχρι σήμερα στάση της επίσημης εκκλησιάς που ξεπουλιέται για τα τριάκοντα ευρωπαϊκά αργύρια. Ο Γέροντας Νεκτάριος, όπως και ο Γέροντας Γαβριήλ από τις Καρυές, είναι φωτεινές εξαιρέσεις στο Άγιο Όρος που κάποτε ήταν ο Φάρος της Ορθοδοξίας και σήμερα συνεργάτης του τουρκολάγνου και σπόνσορα της διαστροφής, κ Μπουτάρη.
Ας ακούσουμε την φωνή του Γέροντα που είχαμε την ευτυχία να τον γνωρίσουμε από κοντά και να πάρουμε την ευλογία του.
 

«Χαίρετε αδελφοί μου πονεμένοι και απογοητευμένοι.
Την προσεχή Κυριακή 5/7/2015 Αγ. Αθανασίου του εν Άθω, όλοι οι Έλληνες απόγονοι των αρχαίων σοφών, στους οποίους σπερματικά χαρίσθηκε η θεία σοφία του Τριαδικού Θεού και διέλαμψαν και διαλάμπουν φιλοκαλικά έως και στις ημέρες μας, όλοι οι απόγονοι του εκλεκτού σκεύους του Θεού ημών, μεγάλου και ανυπέρβλητου στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι φίλοι Μακεδόνες, όλοι οι απόγονοι των Αγίων, ευεργετών και ηρώων Αρβανιτών, όλοι οι απόγονοι των Αγίων και ηρώων Ποντίων, όλοι οι απόγονοι των Αγίων και ηρώων Κρητών και Θεσσαλών, Ηπειρωτών και οι Θράκες και οι Νησιώτες και οι Μοραΐτες, οι Κύπριοι και οι Βορειοηπειρώτες, όλος ο ελληνισμός όπου γης:
 

Εγκαταλείψτε τώρα μετά βδελυγμίας το γυμνό αποπνεύμα, το χαύνο, το υποκριτικό, το ανέντιμο, το δυσώδες, το γέμον ανωμαλιών δυτικό επικοδόμημα που τυχόν δημιουργήσατε μέσα σας και γκρεμήστε το με δύναμη.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ. Αλλά μόλις βγείτε από το παραβάν πάρτε την πιο σοφή απόφαση της ζωής σας.
Αντικαταστήσατε σας παρακαλώ πονεμένοι μου Έλληνες τα άχρηστα μπάζα της Δύσης, με τον Ιησού Χριστό και Ορθοδοξία, με το μεγαλείο της ελληνικής φυλής αρχαίο και νέο, με τις αρετές του ευλογημένου από το Θεό γένους ημών, την φιλοτιμία, τη θυσία, το ήθος, το ύφος, την εγκράτεια, την αγαθότητα, την αγάπη, την αλληλεγγύη και προσφέρετέ τα όλα αυτά τα καλά στο διπλανό Έλληνα που πάσχει και στην πατρίδα. Μόλις τα δώσετε, ο Θεός θα σας χαρίσει καινούρια.

Το ΟΧΙ μας ας μη στρέφεται κατά προσώπων της δύσεως, αλλά κατά των ληστρικών αποφάσεων των σχεδιασμένων από τους σατανιστές εβραιομασόνους και Ιλουμινάτι πολιτικούς της Εσπερίας.
Έλληνες αγκαλιαστείτε μεταξύ σας και όλοι με το Χριστό μας
Είναι η αγκαλιά που πρέπει να μεγαλώσει και να δυναμώσει τώρα. Το μεσοδιάστημα από τώρα την αρχή αυτής της φάσεως της κρίσεως έως και τη χαρά της Αναλαμπής της Ορθοδοξίας και της πατρίδας θα είναι δύσκολο. Αυτό το μεσοδιάστημα όμως, αν το διαβούμε μαζί με τον Ιησού Χριστό μας, θα περιέχει διαστήματα ανακούφισης. Θα διανύσουμε μαζί με το Χριστό μας την κοιλάδα της λύπης και ο Ιησούς μας θα μας οδηγήσει απέναντι και εκεί θα είναι το ΠΑΣΧΑ, η Αναλαμπή, οι αλησμόνητες πατρίδες, η Βασιλεύουσα.

Αν δεν μετανοήσουμε και πιάσουμε με πίστη και δύναμη το χέρι του Χριστού μας, θα καταντήσουμε «μπάζα της Δύσεως». Μην επιφυλάσετε για τον εαυτό σας αυτήν την προοπτική.
Την διαρκή νίκη δε θα τη δώσουν τα αντιμνημονιακά κόμματα και οι ιδεολογίες, αλλά θα τη δώσει ο Ιησούς μας, αφού τον πείσουμε ότι ποθούμε το υπόλοιπο της ζωής μας να το διαβούμε μαζί Του εν μετανοία.



 Ο ψευδοαρχιερεύς της Βορείου Ελλάδος απεκαλήφθη.
Τώρα στα δύσκολα θα αποκαλυφθούν πολλές κρυφές μουσίτσες, φαρισαίοι υποκριτές, δήθεν πατριώτες και ενάρατοι, θεοκτόνοι όμως στην πραγματικότητα και πατριδοκτόνοι.

Τίμιοι Χριστιανοί και πατριώτες μου απεκάλυψαν με αγανάκτηση ότι ο παραπάνω αναφερόμενος με τα διακριτικά του πάθη, ψευδοαρχιερεύς, είπε στο λόγο του σε Ιερό Ναό της Συμπρωτεύουσας την παρελθούσα Κυριακή 28/6/2015 (εύρεσις λειψάνων Κύρου και Ιωάννου Αναργύρων), ότι «εγω θα ψηφίσω Ευρώπη». Ελπίζει αυτός ο ανόσιος η φράση του αυτή να γίνει χάδι στα ώτα των πονεμένων Ελλήνων ψηφοφόρων και να πάνε να ψηφίσουν κατά του Χριστού μας και κατά της πατρίδας μας.
 
1) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε παρελάσεις ομοφυλοφίλων στην πατρίδα μας;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
 

2) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε νόμο υπέρ των αμβλώσεων;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε. Τώρα όμως έχουμε νόμο με εκατομμύρια αμβλώσεις.
 

3) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε πάνω από 80% διαλυμένες οικογένειες από διαζύγια;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
 

4) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε θανάτους νέων ανθρώπων στους δρόμους από ναρκωτικά;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
 

5) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, ήταν η μοιχεία, η πορνεία και η κάθε είδους ανωμαλία στην πατρίδα μας τόσο ψηλά, όπως σήμερα;
Απάντηση: Όχι δεν ήταν.
 

6) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε 3-4 εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες στην πατρίδα μας;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
 

7) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να τρώει τα σπλάχνα της πατρίδας μας, όπως το έχουμε τώρα; Να μεταναστεύουν οι νέοι Έλληνες και να μας μένουν εδώ οι μουσουλμάνοι με τους γέρους Έλληνες; Να μας αναγκάζουν οι δυτικοί φίλοι σου, μέσω της οικονομικής ανέχειας να στρώσουμε και εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες το χαλί για να υποδεχθούμε τον Αντίχριστο;
 


Απάντηση: Όχι δεν είχαμε. Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα μας τα προκάλεσαν οι ομοούσιοι φίλοι σου, που τους ψηφίζεις.
Άκουε να σου πω ανούσιε ψευδοαρχιερέα
Είσαι φαρισαίος υποκριτής. Είσαι περιφερόμενος θεατρινίζων μασκαράς. Είσαι θεοκτόνος και πατριδοκτόνος. Δεν μπορεί εσύ να είσαι υιός Ρωμιάς.
 


Άκουε Ιησού Χριστέ μας Πανάγαθε!
Πανάγαθε Ιησού Χριστέ μας, άκουσε την αίτηση των αγανακτισμένων παιδιών Σου. Οδηγεί ο Ιεράρχης που γνωρίζεις, τα παιδιά Σου να συνεχίζουν να είναι φίλοι και συνεργάτες με όλους τους δυτικούς, που όλοι εκείνοι είναι παραδομένοι στον Αντίχριστο.
Σε παρακαλούμε, μη τον αφήνεις άλλο να λέει ότι είναι Ιεράρχης Σου. Μάζεψέ τον και απόστειλε στη θέση του γνήσιο Ποιμένα που θα σε αγαπά και θα είναι έτοιμος να θυσιαστεί για την Ορθόδοξο Πίστη και την Πατρίδα.
Ευχαριστούμε που μας άκουσες Ιησού Χριστέ μας.
Ας γίνει το θείο θέλημά Σου.
Εκ μέρους των αγανακτισμένων παιδιών Σου
Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη
Παναγία Αρβανίτισσα
να σας ευλογούν.
 

Ο τελευταίος των Αγιορειτών Μοναχών
Γέρων Νεκτάριος Μοναχός
Αγιορείτης

Υ.Γ.: Σεβαστοί μου και επιπόθητοι Έλληνες Χριστιανοί:
 

ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ. Έχετε στα χείλη και στο νου σας το γλυκύτατο όνομα του Θεού μας με την ευχή:
– Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού ελέησον με τον αμαρτωλόν
Της Υπεραγίας Μητρός του Θεού μας, με την ευχή:
– Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς.
Τα ονόματα των Αγίων μας, με την ευχή:
– Π.χ. Άγιε Νεκτάριε πρέσβευε υπέρ ημών κλπ.
Η νίκη είναι του Χριστού μας, ο οποίος και θα μας τη χαρίσει. Αμήν. Γένοιτω.»


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αλήθεια δεν ντρέπονται οι "αντι-Οικουμενιστές", ο Τελεβάντος, ο Χαραλάμπους, οι «Ακτίνες» κ.λπ. να δημοσιεύουν κείμενα που τους εκθέτουν;

Αλήθεια δεν ντρέπονται οι "αντι-Οικουμενιστές", ο Τελεβάντος, ο Χαραλάμπους, οι «Ακτίνες» κ.λπ. να δημοσιεύουν κείμενα που τους εκθέτουν;



ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Ε.

Σχόλιο "Π.Π.":νήκουν  ὅλοι οἱ παραπάνω (διὰ  τῶν συμμετεχόντων Συνόδων καὶ διὰ  τῶν Ἐπισκόπων ποὺ ἐκπροσωποῦν  τὶς Συνόδους τῶν Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν) στὸ Π.Σ.Ε.! Καὶ ὡς γνωστὸν οἱ Ἐπίσκοποι ...ψήφισαν τὰ γνωστὰ προδοτικὰ κείμενα! Ἀνήκουν στὸ Π.Σ.Ε. ποὺ ὁ ἅγιος Ἰουστῖνος Πόποβιτς (κι ὄχι κάποιοι φανατικοί) γνωμάτευσε ὅτι ἀποτελεῖ μιὰ «νέα Ἐκκλησία»! Κι αὐτὰ πρὶν φτάσει τὸ Π.Σ.Ε. στὸ σημερινὸ αἰσχρὸ κατάντημα, δηλ. πρὶν ἀπὸ χρόνια ...πενῆντα (50)!



Κι αὐτοὶ ἐνῶ ἀνήκουν ὀργανικὰ  ἀ κ ό μ α  στὸ Π.Σ.Ε. καὶ κοινωνοῦν μὲ τὴν αἵρεση, ἔχουν τὴν τύφλωση νὰ τὸ καταδικάζουν, ἀλλὰ καὶ νὰ εἶναι ἐντεταγμένοι σ' αὐτό, καὶ νὰ κάμουν τὸ "καθῆκον" τους, πολεμώντας το μὲ ...χαρτοπόλεμο! Οὔτε κουνούπι νάταν!



Ἐπικαλοῦνται τὴν γνώμη τῶν Ἁγίων, ἐπιλέγουν λέξεις καὶ φράσεις τους, καὶ τὶς χρησιμοποιοῦν, ὅπως συμφέρει στὴν ἰδεολογία τους· ἐνῶ τὴν παρακάτω διαπίστωση τοῦ Ἁγίου τὴν παρερμηνεύουν ἢ τὴν θάβουν ἐνοχικὰ στὰ σκοτεινὰ λαγούμια τοῦ ὑποσυνειδήτου τους! Γράφει ὁ Ἅγιος:




«Έως πότε θα εξευτελίζωμεν δουλικώς την Αγίαν μας Ορθόδοξον Εκκλησίαν δια της οικτρώς και φρικωδώς αντιαγιοπαραδοσιακής στάσεώς μας έναντι του Οικουμενισμού και του λεγομένου Παγκοσμίου Συμβουλιου Εκκλησιών; Εντροπή καταλαμβάνει πάντα ειλικρινή Ορθόδοξον» γιὰ τὸ γεγονὸς ὅτι ἡ Ὀρθ. Ἐκκλησία «αποτελεί οργανικόν μέρος του Π.Σ.Ε.». Αυτή η απόφασις είναι φρικαλέα. Ήτο άραγε απαραίτητον η Ορθόδοξος Εκκλησία, να ταπεινωθεί τόσον τερατωδώς, ώστε οι αντιπρόσωποί  της Ιεράρχαι, να επιζητούν την «οργανικήν» μετοχήν και συμπερίληψιν εις το Π.Σ.Ε. (που) αποτελείται από 263 αιρέσεις, το οποίον, κατ’  αυτόν τον τρόπον γίνεται εις νέος εκκλησιαστικός «οργανισμός», μία «νέα Εκκλησία»; Το οποίον ουδέν άλλο είναι ειμή αναβίωσις της αθέου ανθρωπολατρείας–ειδωλολατρείας.

Αλοίμονον, ανήκουστος προδοσία!».

 
 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Ε.
(... Στο οικουμενιστικό τεύχος «Τhe Ecumenical Review»)

Ένα από τα πολλά ατοπήματα που αναφέρονται στο οικουμενιστικό τεύχος «ΤHE Οικουμενικού κριτική», επισήμου οργάνου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), είναι και αυτό που αναφέρεται στην βλάσφημη '' προσευχή '' επί '' τη ενώσει '' ομοφυλοφίλων.



Η βλάσφημη '' προσευχή '' επί '' τη ενώσει »» ομοφυλοφίλων, αναφέρεται σε κείμενο Σουηδού θεολόγου και αφορά εισήγηση στα πλαίσια συζητήσεων που διεξάγονται εντός της Σουηδικής '' εκκλησίας '' για το θέμα τούτο.

Σε τεύχος του επισήμου οργάνου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), «ΤHE Οικουμενικό κριτική» μεταφέρεται βλάσφημη '' προσευχή '' επί '' τη ενώσει »» ομοφυλοφίλων. Η βλάσφημη αυτή '' προσευχή '' έχει ως ακολούθως:


 «Θεέ, συ μας δίδεις ζωή. Προς σε ερχόμεθα με την αναζήτησιν μας δι 'ολοκλήρωσιν και πλήρωμα εις την ζωήν μας.

Eρχόμεθα προς σε με την χαράν μας εις τα ανθρώπινα πρόσωπα, τα οποία δύνανται να αγαπούν έκαστον το έτερον και να μεταμορφώνουν τον κόσμον εν τω φωτί σου. 

Προσευχόμεθα δια ... και δια ...

Ευδόκησον ώστε η κοινή ζωή των να χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνην και σεβασμόν δια την μοναδικότητα εκάστου. Βοήθησον αυτους να ζουν με αμοιβαίαν κοινωνίαν και να είναι ανοχτοί ο εις προς τον άλλον, ώστε να εκπληρούν το θέλημά σου.

Όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίας, φέρε αυτούς πλησιέστερα προς σε και προς αλλήλους. 

Βοήθησον αυτούς να συγχωρούν ο εις τον άλλον και ευδόκησον ώστε, ημέραν καθ 'ημέραν, να λαμβάνουν χαράν και δύναμιν παρά της χειρός σου.

Βοήθησον ημάς να ζώμεν πλησίον σου, πάντοτε. Αμήν »*.



Επιζητούν με την βλάσφημη αυτή '' προσευχή '' «να μεταμορφώσουν τον κόσμον εν τω φωτί του Θεού» με τις πράξεις του σκότους?

Πως μπορούν να απευθύνονται στον Ζωοδότη Κύριο, με τέτοια βλάσφημη θρασύτητα? Ποιο θέλημα θα εκπληρούν? Φυσικά του πονηρού.

Με θρασύτητα εκζητείται στην βλάσφημη αυτή '' προσευχή '' η Θεία βοήθεια, για να ζήσουν με τον '' πλησίον των τα πάθη ατιμίας ''. 

Να αναφέρουμε επίσης ότι στην Αγγλικανική '' εκκλησία '' συνέταξαν βλάσφημη '' ακολουθία '' του γάμου των ομοφυλοφίλων και ως εκ τούτου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα διχασμού, μετά και την αποδοχή του γάμου των ομοφυλοφίλων.

Ποια '' κοινή '' μαρτυρία μπορεί να υπάρξει, με τέτοια βαβέλειο παρουσία? Η πρόφαση της Ορθόδοξης παρουσίας στο ΠΣΕ, είναι απλά δικαιολογία. Ποιος αμφιβάλλει ότι το ΠΣΕ είναι η σύγχρονη Βαβέλ όπου το μεγαλύτερο μέρος του αποτελείται από τις σύγχρονες αιρετικές παραφυάδες. Αντιλαμβάνεται κανείς το απαράδεκτο και ανώφελο της συμμετοχής σε τούτη τη σύγχρονη Βαβέλ του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών.



* Από το Περιοδικό «Όσιος Γρηγόριος» (Τεύχος Αρ. 38) που κάνει αναφορά στη βλάσφημη αυτή '' προσευχή ''.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου