Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΗΝ 5η ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ! ΟΧΙ ΣΤΟ 4ο ΡΑΪΧ!.


                ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

 

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» προτρέπει τους φίλους και ψηφοφόρους της να ψηφίσουν στο Κυριακάτικο δημοψήφισμα «ΟΧΙ»!



ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ,
ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!


ΟΧΙ ΣΤΗΝ 5η ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ! ΟΧΙ ΣΤΟ 4ο ΡΑΪΧ!.
============================================

Με το ΌΧΙ του δημοψηφίσματος τι μας περιμένει;

Πολλοί έχουν την απορία πολλοί δεν θέλουν να δεχτούν τις απαντήσεις ο Πάνος Καμμένος απαντάει ξεκάθαρα γιατί να ψηφίσουμε ΌΧΙ και τι θα

                 ακολουθήσει αν στο δημοψήφισμα νικήσει το ΌΧΙ
Βέβαια κανείς δεν αναμεταδίδει τις ξεκάθαρες απαντήσεις προτιμούν να τρομοκρατούν τον λαό.

δείτε στο βίντεο την απάντηση μετά το ΌΧΙ τι μας ξημερώνει 


9 σχόλια:

  1. ΟΧΙ, στο ΝΑΙ του ΟΧΙ.

    ΟΧΙ στην Ευρώπη.

    ΝΑΙ στην Αλβανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ3 Ιουλίου 2015 στις 7:09 μ.μ.

      ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ, ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ; (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ;)

      Διαγραφή
  2. Επειδή έχω την αμυδρή εντύπωση, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι επιχειρείται μια αντιστοιχία ανάμεσα στο 1940 με τη σημερινή κατάσταση, καλοπροαίρετα καταθέτω τα εξής:
    1. Δεν έχουμε πόλεμο, ούτε κατάκτηση από αλλότριο κατακτητή
    2. Η Ελλάδα συμμετέχει ισότιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα ανήκει στο σκληρό πυρήνα της Ευροζώνης
    3. Δεν ήρθε κανένας να υφαρπάξει τον πλούτο της Ελλάδας, αλλά οι ίδιοι δανειστήκαμε (πολύ κακώς φυσικά) υπέρογκα ποσά και μάλιστα για πολλά χρόνια. Το πού σπαταλήθηκαν αυτά τα δανεικά είναι μια λυπηρή ιστορία και όχι ιδιαίτερα τιμητική για μας. Τα δανεικά αυτά πρέπει να τα επιστρέψουμε ναι ή όχι; Θυμίζω ότι κάποτε υπήρχε η έννοια της μπέσας, του ρωμαίικου φιλότιμου, του να έχω «καθαρό μέτωπο στην κοινωνία και να μη χρωστάω»
    4. Νομίζω, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι υπάρχει ο έμμεσος υπαινιγμός ότι όπως τότε τα ΜΜΕ ήταν πουλημένα, το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Πρόκειται, νομίζω, για πολύ βαριά κατηγορία που διχάζει και μόνο κινδύνους για όλους μας εγκυμονεί. (οι παλιοί θυμούνται ίσως το «πας μη δεξιός κομμουνιστής» και οι παλιότεροι το «πας μη εαμίτης γκεσταπίτης», διχαστικά συνθήματα που ο λαός μας τα πλήρωσε με καταπίεση και με αίμα).
    5. Η έννοια της μετάνοιας ή επί το κοσμικότερον αυτοκριτικής είναι βασική στην πίστη μας, έτσι δεν είναι; Το γνωστό «ἔκβαλε πρῶτον τὴν δοκὸν ἐκ τοῦ ὀφθαλμοῦ σοῦ, καὶ τότε διαβλέψεις ἐκβαλεῖν τὸ κάρφος τὸ ἐν τῷ ὀφθαλμῷ τοῦ ἀδελφοῦ σου» (Λουκ, στ,42) νομίζω ότι μας προφυλάσσει από τον εφησυχασμό και την άκριτη εθνική αυτοδικαίωση.
    6. Επειδή πολύς λόγος γίνεται για ξένα συμφέροντα που είναι ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα: Μα περί αυτού ακριβώς πρόκειται: ποιά απόφαση πρέπει να πάρουμε για να διασφαλίσουμε καλύτερα τα εθνικά μας συμφέροντα και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
    7. Φυσικά μην περιμένει όποιος έφθασε να διαβάσει μέχρι αυτό το σημείο, μια εκστρατεία για το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ του επικείμενου δημοψηφίσματος. Για αυτό ας ρωτήσει ή διαβάσει κάποιους ειδικούς, δηλαδή οικονομολόγους, ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ για το τι σημαίνει συγκεκριμένα το ναι και το όχι και πώς ακριβώς θα πορευτεί η Ελλάδα την επόμενη μέρα και μετά με νηφαλιότητα ας αποφασίσει τι θα πράξει. Επιμένω σε αυτό το τελευταίο: δεν πρέπει να αποδίδουμε σημασία στη γνώμη των πολλών, αλλά μόνο στη γνώμη του επαΐοντος λέει ο Πλάτων στο διάλογο Κρίτων.

    ΥΓ. Έχω παρόλα αυτά τον πειρασμό να πω κάτι ακόμα για τον παραλληλισμό που υπόρρητα γίνεται ανάμεσα στο ΟΧΙ του Μεταξά και στο σημερινό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος. Το ΟΧΙ εκείνο δεν ήταν μια συναισθηματική αντίδραση της στιγμής, είχε προετοιμαστεί μήνες αν όχι χρόνια πριν (όποιος διαβάσει το ημερολόγιο του Μεταξά το διαπιστώνει ) και η προετοιμασία αυτή φάνηκε στο νικηφόρο πόλεμο της Αλβανίας και κυρίως είχε μια πολύ ρεαλιστική τεκμηρίωση. Όποιος διαβάσει την ανακοίνωση του Μεταξά στους συντάκτες των αθηναϊκών εφημερίδων στις 30 Οκτωβρίου 1940 το διαπιστώνει. Βλ. http://pheidias.antibaro.gr/1940/metaxas.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=srtDNgB94aU#t=41

      Ο δημοσιογράφος σπρώχνει τον παππού, φεύγει και σταματάει τη συνέντευξη!

      Τι είπε ο παππούς που δεν άρεσε στο δημοσιογράφο του MEGA

      Παππούς: - Περιμένω με τη σειρά μου να ασκήσω το δικαίωμα που μου δίνει η Πολιτεία να εισπράξω τη σύνταξή μου.

      Δημοσιογράφος: - Θα πάρετε 120 ευρώ. Ποιες ανάγκες λοιπόν θα καλύψετε αυτή τη στιγμή;

      Παππούς: - Δεν είναι το ζήτημα οι ανάγκες, το ζήτημα είναι ότι η Πατρίδα μας έχει κάποιους ανθρώπους που αγωνίζονται να σταματήσει αυτούς που διαρκώς προβαίνουν σε αυτοκτονίες, να σταματήσει αυτή την επαιτεία...

      Ενώ η κάμερα ΔΕΝ δείχνει τον παππού, και φαίνεται το χέρι που ο δημοσιογράφος τον σπρώχνει, και σταματάει η συνέντευξη.

      Διαγραφή
  3. http://www.antenna.gr/news/Politics/article/413193/kammenos-oyte-oi-trapezes-tha-kleisoyn-oyte-ta-atm

    Χωρίς σχόλιο. Απλώς κοιτάξτε την ημερομηνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/1603-epistoli-mitropoliti-surou-pros-ton-kon-mitsotaki
    Mητροπολίτου Σύρου "κατορθώματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ψήφος στο ΟΧΙ σημαίνει:

    - ΟΧΙ στην Ευρώπη των ολιγαρχών, των κεφαλαιοκρατών, της ανεργίας, της αναξιοκρατίας, των μιζών, των προμηθειών, των εντολοδόχων, των εντολοδοτών, των εκατομμυριούχων, των γραβατωμένων. - ΝΑΙ στην Ευρώπη των λαών, των αξιών, της Δημοκρατίας, της εργασίας, της παραγωγής, της αλληλεγγύης, της αδελφοσύνης, της αξιοπρέπειας, των τίμιων πτωχών εργατικών. ΝΑΙ στην φιλία και αδελφοσύνη του λαού της Ελλάδας με όλους τους λαούς και ιδιαίτερα με τους ορθοδόξους.

    -ΟΧΙ σε αυτούς που με τα μνημόνια για μια πενταετία "ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ" έναν λαό, το λαό της ΕΛΛΑΔΑΣ μας, με εκατομμύρια ανέργων, δολοφονημένων (αυτοκτονησάντων από την απελπισία), μελαγχολικών, πεινασμένων στα συσσίτια, υποαπασχολούμενων, ενώ σήμερα το ΔΝΤ ομολόγησε ότι παρά την πενταετή λιτότητα και την υπερχρέωση για να πληρώσουμε τα "δανεικά", το χρέος είναι μη βιώσιμο.

    -ΟΧΙ στην υποταγή σε ξένες εντολές, όχι στην πληρωμή των "δανεικών" από το λαό. Να πληρώσουν τα κλεμμένα εκείνοι που τα έκλεψαν, να μας δώσουν πρώτοι οι δανειστές όσα μας οφείλουν, π.χ. το κατοχικό Δάνειο.

    ΟΧΙ

    Πάλι ΟΧΙ

    Πάλι και ξανά ΟΧΙ

    Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

    ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ,
    ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ,
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου