Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΟΧΙ στους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Φασίστες Ευρωπαίους κατακτητές

Δελτίο Τύπου [28 Ιουνίου 2015]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» παρακολουθεί μετά πολλής προσοχής τις εξελίξεις στην Πατρίδα μας και τα όσα διαδραματίζονται από τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Ιουνίου 2015, με την ανακοίνωση της προθέσεως της κυβερνήσεως για την διενέργεια δημοψηφίσματος.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν εξετάζει την λεπτομέρεια της διατύπωσης του ερωτήματος γιατί αρκείται στην ουσία. Αυτό στο οποίο καλείται να πάρει θέση ο Ελληνικός λαός την ερχόμενη Κυριακή είναι το εάν επιθυμεί να συνεχίσει την πολιτική της υποδούλωσης και της εξαθλίωσης που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση ή αν επιτέλους επιθυμεί την ανεξαρτησία και την ευημερία του.

Ο λαός την Κυριακή 5η Ιουλίου 2015 οφείλει να βροντοφωνάξει και πάλι το ΟΧΙ στους φασίστες Ευρωπαίους κατακτητές και να οδηγήσει στην πολιτική αφάνεια όλα τα φιλοευρωπαϊκά κομματίδια της πολιτικής σκηνής. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να κωφεύσει στην προσπάθεια τρομοκρατίας που εφαρμόζουν τα κόμματα-παραρτήματα των Ευρωπαίων και που αποσκοπούν στην παραμονή της Ελλάδος κάτω από τον Ευρωπαϊκό ζυγό της ανέχειας και της παρακμής. Έχουμε την μεγάλη ευκαιρία να διώξουμε οριστικά και αμετάκλητα τους ανθρώπους που χρεωκόπησαν την χώρα και να σταθούμε ως Έλληνες.
ΟΧΙ στα μέτρα των δανειστών, ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή υποδούλωση της Ελλάδος, ΟΧΙ στην λιτότητα, ΟΧΙ στην ανέχεια, ΟΧΙ στην εξαθλίωση, ΟΧΙ στο ευρώ, ΝΑΙ στην εθνική ανεξαρτησία της πατρίδος μας που θα προκύψει από το βροντερό ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015!
Γιατί είναι η Πατρίδα μας και αυτή είναι η ευκαιρία που έχουμε για να την πάρουμε πίσω από όλους τους εχθρούς της, εγχώριους και ξένους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου