Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Αποτειχισι: Αρχισαν τα μεγαλα πανηγυρια; Το θηριο του Οικουμενισμου αφριζει και τους οδοντας τριζει;



ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης





Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έφτασαν και σε μας, (ελπίζουμε να μην είναι αληθινές), αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να εκδιωχτεί από την  ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ο πατήρ Νικόλας Μανώλης,  μέχρι προ τίνος  προϊστάμενος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτη Ηλία, της ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Το μεγάλο «παράπτωμα» του πατήρ Νικόλα ήταν ότι έχει επιτελέσει ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο έργο στην ενορία του ακόμα και μετά την δυσμενή απομάκρυνση του. Επί χρόνια έχει αναπτύξει έντονο ιερατικό έργο με θαυμαστή κατηχητική δραστηριότητα, έχει οργανώσει πέραν των παιδικών κατηχητικών τμήματα νέων και ηλικιωμένων όπου γίνεται πατερική κατήχηση και παράλληλα και εδώ είναι το «επίμαχο σημείο», έχει εκδηλώσει επανειλημμένα δημόσια το αντιοικουμενιστικό του φρόνημα υπερασπιζόμενος τις θεμελιώδεις πατερικές αρχές  της Ορθοδοξίας. Αυτό το τελευταίο φαίνεται πως έχει «ερεθίσει» κάποιους κύκλους στην Μητρόπολη, οι οποίοι εκτός από προσωπικές προσβολές προς το πρόσωπο του τον έχουν επανειλημμένα συκοφαντήσει στον Παναγιότατο και όπως αναφέρεται, τον έχουν οδηγήσει στην απόφαση της εκδίωξης του από τις τάξεις της ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Απευθυνόμαστε στον Παναγιότατο σαν μέλη  της εκκλησίας και σαν «γέννημα και θρέμμα» της Θεσσαλονίκης μας. Επειδή στην πρόσφατη ημερίδα που έγινε στην αίθουσα της Μητρόπολης για το τμήμα Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογικής Σχολή Θεσσαλονίκης, καταγγέλθηκε από πολύ γνωστό ιερέα της Μητρόπολης, (αναφερόμαστε στον πατέρα Θεόδωρο Ζήση), πιθανές ετοιμαζόμενες διώξεις ιερέων εξ’ αιτίας των αντιοικουμενιστικών τους φρονημάτων, επισημαίνουμε προς τον ίδιο τον Παναγιότατο ότι μια τέτοια απόφαση θα κηλιδώσει την ιστορία του στην ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Φαίνεται πως κάποιοι σύμβουλοι του, όπως αναφέρθηκε και στην παραπάνω ημερίδα, τον παραπλανούν και τον οδηγούν σε πολύ λανθασμένες αποφάσεις.

Δεν είναι δυνατόν ιερέας που επί χρόνια αγωνίζεται για τη Ορθοδοξία, που έχει αναπτύξει έντονο κατηχητικό έργο, που είναι σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο στην υπηρεσία για το ποίμνιο του, να διώκεται και ακόμα χειρότερα να αποβάλλεται από την Μητρόπολη την οποία υπηρέτησε με ξεχωριστή αυταπάρνηση τόσα χρόνια. Που θα πάει αυτή η κατάσταση ; Είχαμε πρόσφατα την περίπτωση δυο άλλων ιερέων που εκδιώχτηκαν κακήν κακώς από τις μητροπόλεις τους εξ’ αιτίας της διαφωνίας τους με τις οικουμενιστικες κινήσεις που τον τελευταίο καιρό έχουν σαρώσει τα πάντα προς δόξα της πλήρης αδιαφορίας της εκκλησιαστικής ιεραρχίας. Τώρα βλέπουμε πως τα πράγματα παίρνουν άκρως επικίνδυνη τροπή με διώξεις και άλλων  ιερέων, εξέλιξη που μας ανάγει σε μαύρες περιόδους στην εκκλησιαστική ιστορία ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η οικουμενιστική «λαίλαπα» απειλεί να παρασύρει το ποίμνιο σε ολέθριες περιπέτειες.

Ελπίζουμε ότι θα αποφευχθούν τα χειρότερα για να μην ανοίξουν «οι ασκοί  του Αιόλου» με την εκδίωξη ενός πραγματικά άξιου ιερέα που τιμά τα ράσα του και το κυριότερο, το έργο του είναι καταξιωμένο στο ποίμνιο του και στη ενορία του. Επιπροσθέτως επισημαίνω ότι όσοι εξακολουθούν να ισχυρίζονται  ότι η εκκλησία είναι μόνο οι επίσκοποι, αγνοώντας τον πιστό λαό και την «λαϊκή οργή», κάνουν οικτρό λάθος που δυστυχώς θα το πληρώσουμε όλοι μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη.


 

O Aρχιμανδριτης π. Ευθυμιος Τρικαμηνας καθε μηνα μαζι μας εδω στην Μακεδονια του Μεγαλου Αλεξανδρου.

O Aρχιμανδριτης π. Ευθυμιος Τρικαμηνας καθε μηνα μαζι μας εδω στην Μακεδονια μας.
Θεια λειτουργια θα τελεση ο αρχιμ. Ευθυμιος Τρικαμηνας σημερα Σαββατο 29 Νοεμβριου 2014 μνημη του Αγιου Φιλουμενου του Αγιοταφιτου του Κατακρεουργηθεντος υπο των Αντιχριστων Εβραιων στον ιερο ναο του Αγιου ΜΑΡΚΟΥ του Ευγενικου στην Σουρωτη Θεσσαλονικης. 
 
 
Ο ναϊσκος του Αγιου Μαρκου της Σουρωτης ευμοιρει να διακατεχη την ευλογια του ιερου λειψανου του Αγιου Φιλουμενου του Αγιοταφιτου το οποιο θα τεθη σε προσκυνημα. 
 
 Οσοι πιστοι και ευσεβεις ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ. 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. 
 
Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη.
 

ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ, Ο ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ




Ο Αγιος νέος ιερομάρτυρας Φιλούμενος γεννήθηκε στη Λευκωσία στα 1913 και ήταν γόνος των ευλαβών Χριστιανών Γεωργίου και Μαγδαληνής Χασάπη. Τον οδήγησε στην κατά Χριστόν ζωήν εξ απαλών ονύχων η ευλαβέστατη γιαγιά του Αλεξάνδρα (Λωξάντρα). Στα 11 του χρόνια το σκάζει μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Ελπίδιο και οδηγούν τα βήματά τους στην παλαίφατη μονή του Σταυροβουνίου. Παρά το γεγονός ότι ο πατέρας τους τους εντοπίζει σε λίγες μέρες, τους αφήνει να ζήσουν τον κατά Θεό βίο που είχαν επιλέξει. Αρρώστησαν μετά από 5 χρόνια και επέστρεψαν στη Λευκωσία για 6 μήνες.

Τότε ο έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο τους κάλεσε στα Ιεροσόλυμα, όπου μπορούσαν να φοιτήσουν στο εκεί Γυμνάσιο του Παναγίου Τάφου. Δέκτηκαν τα δύο αδέρφια και έφτασαν στην Αγία Πόλη, όπου έδειξαν μεγάλη έφεση για μάθηση. Οταν τέλειωσαν τις γυμνασιακές τους σπουδές, ο μεν Φιλούμενος παρέμεινε στους Αγίους Τόπους αλλά ο Ελπίδιος μετέβη στην Αθήνα, όπου φοίτησε στη Θεολογική Σχολή. Ο Σοφοκλής έλαβε το μοναχικό όνομα Φιλούμενος κατά την εις διάκονον χειροτονία του. Λίγο αργότερα έλαβε το δεύτερο βαθμό της ιερωσύνης καί προχειρίστηκε σε αρχιμανδρίτη. Υπήρξε αληθινός Αγιοταφίτης, πιστός στο χρέος του και υπηρέτησε με αυταπάρνηση σε διάφορα προσκυνήματα. Υπήρξε ακατηγόρητος και τηρούσε με ευλάβεια τις νηστείες επιτιμώντας τους παρεκτρεπομένους κι αυτούς που αρνιόνταν να συμμορφωθουν με την ευαγγελική ζωή.

Οταν κάποιο μέλος της Αγιοταφικής αδελφότητας δαιμονίστηκε η κατάσταση του παρέμεινε αμετάβλητη παρόλο που του διάβασαν τους εξορκισμούς. Οταν όμως ο ταπεινός Φιλούμενος προσευχήθηκε υπέρ του πάσχοντος αδελφού, αυτός απαλλάχθηκε από το διαμόνιο. Στις 8.5.1979 ο π. Φιλούμενος βρέθηκε στο Φρέαρ του Ιακώβ στη Ναμπλούς (Νεάπολη). Οι φανατικοί Εβραίοι είχαν βάλει στο μάτι το Προσκύνημα και προσπαθούσαν με κάθε μέσο να το οικειοποιηθούν. Ο π. Φιλούμενος με ευγένεια τους απαντούσε πως το Προσκύνημα ήταν Χριστιανικό για 2000 χρόνια και παρά τις απειλές δεν πτοήθηκε και αρνήθηκε να το εγκαταλείψει. 

Στις 29 Νοεμβρίου 1979 μέρα Σάββατο ο π. Φιλούμενος βρέθηκε δολοφονημένος με το πετραχήλι στο λαιμό  κατά την ώρα του Εσπερινού. Κάποιος του είχε ανοίξει το κεφάλι με τσεκούρι. Η αστυνομία των Εβραίων μετάφερε το λείψανο στο νοσοκομείο της Χάιφα και μετά από μέρες ειδοποίησαν τους Αγιοταφίτες ότι μπορούσαν να πάρουν το λείψανο για ταφή. Το λείψανο, μετά από τόσες μέρες δεν είχε νεκρική ακαμψία κι ήταν ευλύγιστο σα λάστιχο μαρτυρεί ο π. Σωφρόνιος που τον έντυσε. Η κηδεία του έγινε στις 4.12.1979 στα Ιεροσόλυμα παρουσία μεγάλου πλήθους.

Ενα βράδυ ο αντικαταστάτης του, π. Ιουστίνος, ενώ κοιμόταν είδε τον Ιερομάρτυρα στον ύπνο του να του λέει  να σηκωθεί. Ξύπνησε αλλά δεν έλαβε υπόψη το όνειρο και ετοιμαζόταν να ξαπλώσει οπόταν είδε ξύπνιος τον π. Φιλούμενο να τον προτρέπει να φύγει γρήγορα για να γλυτώσει. Εντρομος πετάχτηκε έξω, και τότε ακούστηκε μια φοβερή εκρηξη. Ο Αγιος τον είχε σώσει από βέβαιο θάνατο. Πολλά και θαυμαστά συνέβηκαν στον π. Ιουστίνο, που είδε οφθαλμοφανώς την προστασία του Αγίου προς το πρόσωπό του.

Οταν ανοίχτηκε μετά από χρόνια ο τάφος του, προσκυνητής από την Πάφο διηγείται ότι μόλις φάνηκε το λείψανο του Αγίου, άρρητη ευωδία πλημμύρισε το χώρο του Κοιμητηρίου. Το τίμιο λείψανο του Αγίου, που βρέθηκε άφθορο μετά τη δεύτερη ανακομιδή βρίσκεται σήμερα στο χώρο που μαρτύρησε και είναι πηγή αγιασμού για τους προστρέχοντες στη χάρη του. Μακάρι η χάρη του να σκεπάζει τους  πονεμένους που καταφεύγουν στις πρεσβείες του. Ο Φιλούμενος είναι η δόξα της Εκκλησίας. Είναι αυτός που δείχνει ότι η χάρη του Θεού παραμένει πάντοτε στην Εκκλησία Του.

ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

Σας μεταφέρουμε τις δηλώσεις Βαρθολομαίου για την επίσκεψη του πάπα στο Φανάρι, όπως αναρτήθηκαν στο ΑΜΗΝ.gr

    «Περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσκεψη του ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ! Πάπα Φραγκίσκου. Θα είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα στις θετικές σχέσεις μας, ως ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ». 

Με τα λόγια αυτά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αναφέρθηκε στην επικείμενη επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Ιερή Καθέδρα της Πρωτόθρονης Εκκλησίας της Ορθοδοξίας στην Κωνσταντινούπολη, στο ταπεινό και μαρτυρικό μα πάντοτε φωτεινό Φανάρι.

Ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη κατόπιν προσκλήσεως του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα ο Πάπας Θα αφιχθεί στο Φανάρι στις έξι και τέταρτο το απόγευμα του Σαββάτου όπου θα τον υποδεχθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης –στα Προπύλαια του Πατριαρχικού Ναού– και ακολούθως θα τελεστεί δοξολογία.

Στη συνέχεια οι δύο Προκαθήμενοι θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση. Νωρίτερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα παραστεί στη θεία λειτουργία που θα τελέσει ο Πάπας στον Ρωμαιοκαθολικό Ναό του Αγίου Πνεύματος.

Την Κυριακή το πρωί ο Πάπας Φραγκίσκος θα παραστεί στην πανηγυρική θεία λειτουργία που θα τελεστεί στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου - για την εορτή του Αποστόλου Ανδρέα, ιδρυτή της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως - στην οποία θα προεξάρχει ο Οικουμενικός Πατριάρχης και θα συμμετέχουν τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες των δύο Προκαθημένων και ακολούθως θα ευλογήσουν τους πιστούς από τον εξώστη του Πατριαρχείου. Αμέσως μετά στην Αίθουσα του Θρόνου ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα υπογράψουν κοινή Διακήρυξη, ανάλογη με εκείνη που υπέγραψαν στην πρόσφατη συνάντησή τους στα Ιεροσόλυμα.”

Σχόλιο μας:

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ....

ΤΙΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ;;;

ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΑΔΕΛΦΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ"  ΜΙΛΑΕΙ Ο "ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟΣ";;;;

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΓΥΜΝΗ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ) ;;;;;;

ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ;;;;

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ,  ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΗΡΗΜΕΝΗΣ! ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!!

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΛΑΟ ( ΜΑΖΑ ) ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ)  ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!!!!!

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ! 

ΕΝΩ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ !!!!

Ο ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΟΣ ΩΣ ΛΟΓΙΚΟΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥ...............

Η ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.................

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Πηγή:  orthodoksiantepithesi"


Εσείς, αξιότιμε κ. Νάνη, τί; 

Πόσο σοβαρά τόχετε σκεφτεί, πριν το προτείνετε για άλλους;




Η εισήλαση της οικουμενιστικής λαίλαπας στην εκκλησιαστική ζωή
 
"Θα πρέπει να σκεφθούν σοβαρά
και την προοπτική και το ενδεχόμενο
της διακοπής του μνημοσύνου του πατριάρχη..."!

Σχόλιο από ΕΔΩ
Σαν μονιός άγριος και σαν χείμαρρος μανιασμένος έχει εισβάλλει ο δαιμονοκίνητος οικουμενισμός στον εκκλησιαστικό βίο μεταίρων τα τεθέντα υπό του Κυρίου, των αποστόλων και των πατέρων όρια, μεταθέτων τα αμετάθετα,καταλύων τα ακατάλυτα, μειγνύων τα άμεικτα και συγχέων τα ασύγχυτα.


Δυστυχέστατα για την ιερότατη υπόθεση της προασπίσεως του Ορθοδόξου Δόγματος, προς μεγίστη χαρά του σατανά και των εν τω κόσμω οργάνων του, επί τεραστία βλάβη της πανορθοδόξου ενότητος και προς δεινό σκανδαλισμό του πιστού λαού ένιοι εκκλησιαστικοί ταγοί, με "πρώτους και καλύτερους" τους αρχιερείς του πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως με επικεφαλής τον πατριάρχη Βαρθολομαίο όπως προκύπτει απ την ανάγνωση και μελέτη των κατά καιρούς δηλώσεών τους και την αναδίφηση της εν γένει πολιτικής που ακολουθούν στον κατ εξοχήν ευαίσθητο τομέα των διαχριστιανικών και διαθρησκειακών σχέσεων, υπηρετούν δυστυχώς το δαιμονικής εμπνεύσεως οικουμενιστικό-πανθρησκειακό όραμα, δέσμιοι, προφανώς, ολέθριων συγκρητιστικών ιδεοληψιών και αγκυλώσεων, απότοκων, ίσως, της "μαθητείας τους" "παρά τους πόδας" εγνωσμένων τοις πάσι,οικουμενιστικού προσανατολισμού, ηγετικών παραγόντων του εκκλησιαστικού βίου, κεκοιμημένων όντων (αναφέρομαι, κυρίως,στους μακαριστούς Αθηναγόρα Σπύρου και Μελίτωνα Χατζή).
     Το πεπαρρησιασμένο, ομολογιακό και γέμον εμπόνου αγωνίας κείμενο της συνάξεως εκτός από έκφραση διαμαρτυρίας για την εισήλαση της οικουμενιστικής λαίλαπας στην εκκλησιαστική ζωή, έχω τη γνώμη ότι θέτει και όλους μας, κληρικούς και λαικούς, προ των ευθυνών μας, αναφορικά με τη στάση μας έναντι των εκφυλιστικών αυτών φαινομένων και των εμπνευστών και πρωτουργών τους. Ειδικά οι κληρικοί και δη οι έχοντες τον τρίτο βαθμό της ιερωσύνης σταθμίζοντας τις ευθύνες τους θα πρέπει να σκεφθούν σοβαρά και την προοπτική και το ενδεχόμενο της διακοπής του μνημοσύνου του πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως μιμούμενοι το παράδειγμα των μακαριστών συνεπισκόπων τους Αυγουστίνου του νεοχρυσοστόμου, Αμβροσίου του λεοντόκαρδου και Παύλου του απλού και κεχαριτωμένου.

Αδέλφια, αδελφή, αδελφός, φίλος... Μπεχτήκαμε! Οικογενειακή τους υπόθεση την έκαναν την Εκκλησία!

Αδέλφια, αδελφή, αδελφός, φίλος... 

Μπεχτήκαμε! 

Οικογενειακή τους υπόθεση την έκαναν την Εκκλησία!

 

Καὶ γιατί ὄχι; 
Ο διάφοροι Τελεβάντοι, Μεντζελόπουλοι, Ζήσηδες καὶ λοιποὶ ἀστέρες στὸ ἀντι-Οἰκουμενιστικὸ ιντερνετικὸ στερέωμα, τοὺς ἔδωσαν τὸ δικαίωμα νὰ κάνουν πάρτυ στὸ Σῶμα τῆς Ἐκκλησίας, στὸ Σῶμα τοῦ Χριστοῦ! 
 Ἀμνηστεύουν ἐπὶ δεκαετίες τὶς γνωστὲς καὶ τὶς ἀνακαλυπτόμενες αἱρέσεις τοῦ Οἰκουμενισμοῦ, διέσυραν τὴν ἁγιοπατερικὴ Παράδοση περὶ Διακοπῆς τοῦ Μνημοσύνου τῶν αἱρετικῶν, καὶ τώρα φωνάζουν σὰν μωρὲς Παρθένες γιὰ τὰ ἐπερχόμενα δεινά!
Ἀλλ’ «ὄψονται εἰς ὃν ἐξεκέντησαν»!

Πάπας Φραγκίσκος:

"Ο αδελφός μου, ο Βαρθολομαίος"


Pope Francis-Patriarch
«Όταν ο Πάπας αναφέρεται στον Οικουμενικό Πατριάρχη δεν αναφέρεται σε έναν φίλο του, αλλά σε αδελφό του. Kαι όντως, ο Πέτρος και ο Ανδρέας ήταν αδελφοί» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού, πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι, αναφερόμενος στην επίσκεψη του ποντίφηκα στην 'Αγκυρα και στην Κωνσταντινούπολη.
Το ταξίδι του πάπα Φραγκίσκου αρχίζει σήμερα με την άφιξή του στην 'Αγκυρα και σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, αύριο (Σάββατο) θα χοροστατήσει σε λειτουργία στον καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πνεύματος στην Κωνσταντινούπολη και θα παραστεί σε οικουμενική προσευχή στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.
Το Σάββατο, πάντα, ο Πάπας Βεργκόλιο θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ενώ την Κυριακή ο ποντίφικας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα γιορτάσουν μαζί τη θρονική εορτή του Αγίου Ανδρέα και θα υπογράψουν κοινή διακήρυξη.
Αναφερόμενος, επίσης, στη στενότατη σχέση που ενώνει τους δυο θρησκευτικούς ηγέτες, ο πατέρας Λομπάρντι τόνισε ότι «κάθε φορά που τους είδα να συνομιλούν μαζί, η απόλυτη οικειότητα και η εγκαρδιότητα ήταν εμφανέστατες, όπως και η βούληση να κάνουν και τους άλλους ανθρώπους κοινωνούς της βαθιάς αυτής αρμονίας αισθημάτων, διαθέσεων και προσανατολισμών».
«Στην απόφαση του Πάπα να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι, έπαιξε καθοριστικό ρόλο η βούληση να στηριχθεί και να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο η αδελφική σχέση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Αγίας Έδρας.
Σε ότι αφορά τον στόχο της ενότητας των χριστιανών και ιδίως καθολικών και ορθοδόξων, ο πατέρας Λομπάρντι επισήμανε: «Η κοινή επιθυμία και η προσπάθεια με στόχο την ένωση, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη βούληση του Ιησού, είναι ο πρώτος λόγος για τον οποίο λαμβάνουν χώρα οι συναντήσεις του Πάπα Φραγκίσκου και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου».
Υπάρχουν, όμως, κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού, «και όλες οι διάφορες μορφές με τις οποίες η χριστιανική πίστη εκδηλώνεται: η χειροπιαστή ελεημοσύνη, οι υπηρεσίες προς τους φτωχούς και τους ασθενέστερους, οι προσπάθειες υπέρ της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της προστασίας της πλάσης. Με τις διάφορες αυτές μορφές χριστιανικής δράσης, συναντάται, κανείς, στην καθημερινή ζωή, και με τον τρόπο αυτό, η χαρά και η ικανοποίηση της κοινής πορείας προς την ένωση, αυξάνονται ακόμη περισσότερο».

Αυτά τα πνευματικά αναστήματα του "αντιθέου πνεύματος" μνημονεύουν οι αντι-Οικουμενιστές! Την μνημόνευση αυτού του ανθρώπου υπερασπίστηκε χθες ο Πειραιώς Σεραφείμ στην Ημερίδα του! Αντιλαμβάνεστε τι θα επακολουθήσει στο Φανάρι!

Αυτά τα πνευματικά αναστήματα του "αντιθέου πνεύματος" μνημονεύουν οι αντι-Οικουμενιστές! 

Την μνημόνευση αυτού του ανθρώπου υπερασπίστηκε χθες ο Πειραιώς Σεραφείμ στην Ημερίδα του! 

Αντιλαμβάνεστε τι θα επακολουθήσει στο Φανάρι!

Μητροπολίτης Ιταλίας Γεννάδιος:

“ Οἱ δύο Θεοπρόβλητοι καί Θεοτίμητοι Ἐπίσκοποι Ρώμης καί Κωνσταντινουπόλεως…”



Νέο κείμενο του Μητροπολίτη Ιταλίας Γεννάδιου ενόψει της επίσκεψης του Πάπα στο Φανάρι που  δείχνει το μέγεθος της οικουμενιστικής διαβρώσεως.
Τό μεγαλεῖον καί ἡ δύναμις τῆς ἀγάπης εἰς τό Σεπτόν Κέντρον τῆς Ὀρθοδοξίας καί ὁ σημερινός ἄνθρωπος
27-11-2014
Δέν εἶναι δυνατόν ἕνας ἄνθρωπος ὁ ὁποῖος θέλει μίαν «Ἐκκλησίαν πτωχήν», ἤ ἕνας ἄλλος ὁ ὁποῖος ἀγωνίζεται διά τήν προστασίαν τῆς δημιουργίας τοῦ Θεοῦ, νά μήν εἶναι ἀμφότεροι ἄνθρωποι τοῦ Θεοῦ, νά μήν εἶναι κεχαριτωμένοι μέ τήν ἀγάπην τοῦ Θεοῦ: Ὁ Ἐπίσκοπος Ρώμης καί ὁ Ἐπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, οἱ δύο Πατριάρχαι Ἀνατολῆς καί Δύσεως, Κορυφαί τιμῆς καί ἀγάπης, ἀλλά καί πρῶτοι Διάκονοι τῆς Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ, ἐλευθερώνονται ἀπό τό ἐπικίνδυνον συναίσθημα τοῦ Συναγωνισμοῦ, τό ὁποῖον δημιουργεῖ πολεμικήν καί ἐχθρότητα, διαφοράς καί ἀνισότητας, ὄχι μόνον εἰς τήν πνευματικήν, ἀλλά καί εἰς τήν κοινωνικήν ζωήν τῶν ἀνθρώπων.


Διά νά φθάσῃ ἕνας ἄνθρωπος εἰς τήν πολιτισμένην αὐτήν χριστιανικήν πραγματικότητα, πρέπει, βεβαίως, νά καθοδηγηθῇ ἀπό τήν ἀνεξάντλητον δύναμιν τῆς ταπεινώσεως, ἡ ὁποία εἰς τήν οὐσίαν εἶναι αὐτή ἡ Ἀγάπη, ὁ Θεός, ὁ Ὁποῖος χαριτώνει τόν ἄνθρωπον, τόν ἐλευθερώνει ἀπό τήν ἀμφιβολίαν καί τήν ἀπογοήτευσιν, προσθέτει εἰς αὐτόν διάθεσιν διά προσευχήν, τροφοδοτεῖ αὐτόν μέ τήν Χάριν τοῦ Παναγίου Πνεύματος, φωτίζει αὐτόν νά λάβῃ ἀγαθάς καί χρησίμους ἀποφάσεις, καί εἰς τήν περίπτωσίν μας λαμβάνουν τήν μεγαλειώδη ἀπόφασιν διά μίαν νέαν Συνάντησιν – Πορείαν ἀγάπης, εἰρήνης, ἐλπίδος καί ἑνότητος – εἰς τήν Πόλιν τῆς Ὑπερμάχου Στρατηγοῦ Παναγίας, εἰς τήν Πόλιν τοῦ Μεγάλου Κωνσταντίνου.
Ἡ μεγαλοπρεπής, ἀλλά καί ἀδελφική, Συνάντησις τῶν δύο πρώτων πνευματικῶν Ἡγετῶν της Χριστιανικῆς Ἐκκλησίας εἰς τό ἐνδοξότατον Φανάριον, τήν Καθέδραν τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου, ὁπωσδήποτε θά μείνῃ ἱστορική καί λαμπροτάτη μέσα εἰς τούς αἰῶνας τοῦ παρελθόντος καί τοῦ παρόντος, ἀλλά, βεβαίως, καί τοῦ μέλλοντος, ὅμως, νομίζω ταπεινά ὅτι ἡ Συνάντησις αὐτή θά μείνῃ εἰς τήν ζωήν τοῦ πιστοῦ λαοῦ τοῦ Θεοῦ ὡς μία σταθερή καί ἀσυναγώνιστη ἐμπειρία καί πραγματικότης καταλλαγῆς καί ἀδελφοσύνης, σημαντικοτέρα καί ἀξιολογωτέρα, βεβαίως, τῶν προηγουμένων Συναντήσεων, «Γέφυρα ἀγάπης, εἰρήνης, ἐλπίδος καί ἑνότητος», διά τήν συνέχισιν τῆς θεϊκῆς αὐτῶν πορείας πρός τό Εὐαγγελικόν Μήνυμα: «ἵνα ἕν ὦσι», διότι κατά πρῶτον λόγον αἱ “Questioni”: διαίρεσις, σκάνδαλον, εὐθύνη, ἔχουν, ὅλως ἰδιαιτέρως, εὐαισθητοποιήσει τούς Ἁγιωτάτους Πρωταγωνιστάς της, οἱ ὁποῖοι ἀπέναντι τοῦ Δημιουργοῦ Θεοῦ εἶναι περισσότερον ἀπό ὅλους ὑπεύθυνοι διά τήν μή συμπόρευσιν τοῦ κόσμου, καί ἰδίᾳ τῶν Χριστιανῶν, εἰς τήν ἐκπλήρωσιν τῆς Βουλῆς τοῦ Θεοῦ «ἵνα ἕν ὦσιν», ἡ ὁποία εἶναι «Θεϊκή Διαθήκη» καί, μάλιστα, ἀναμένει τήν πορείαν πάντων πρός αὐτήν, ὥστε ἡ ἱερωτάτη αὐτή Διαθήκη νά γίνῃ ἀπό ὅλους βίωμα, νά ζοῦν, δηλαδή, σύμφωνα μέ τόν ὑπερφυσικόν ἀποστολικόν λόγον: «ζῶ δὲ οὐκέτι ἐγώ, ζῇ δὲ ἐν ἐμοὶ Χριστὸς», τοῦ Ἀποστόλου Παύλου. Κατά δεύτερον λόγον, παρατηρῶ καί διαβλέπω ὅτι οἱ «Valori»: ἐλευθερία, θέλησις, ἀδελφοσύνη, προσευχή, ἀπόφασις καί ἐπιστροφή εἰς τήν ἀρχικήν –θεϊκήν- ἀγάπην, μέ τήν πάροδον τοῦ χρόνου, πᾶσαι αἱ θεοφρούρητοι αὐταί ἀξίαι ἀποτελοῦν ἀληθινά καί ἐμπειρικά αὐτῶν βιώματα, τοὐτέστιν βιώνουν τήν ζῶσαν καί δημιουργικήν πίστιν, ἡ ὁποία τούς ἐνισχύει, ὅπως, καί ἡ πλήρης αὐτῶν ἀφοσίωσις πρός τόν «ἐκ τῆς Παρθένου γεννηθέντα καί Σταυρόν ὑπομείναντα καί θάνατον καταδεξάμενον καί Ἀναστάντα ἐκ τῶν νεκρῶν Χριστόν», τόν «Αὐτόν εἰς τούς αἰῶνας», τόν Ὁποῖον πρό ὀλίγου καιροῦ προσεκύνησαν εἰς τούς Ἁγίους Τόπους, ἔνθα ἔδρασε καί ἔδωσε τήν ζωήν Του «λύτρον ἀντί πολλῶν», καί ἐχαρίσατο τῷ κόσμῳ τήν σωτηρίαν, συνεχίσουν τήν θεόσεπτον αὐτήν πορείαν διά τήν ἀποκατάστασιν τῆς τάξεως, ἐναντίον τοῦ σκανδάλου τῆς διαιρέσεως, διά τήν συμπόρευσιν ὅλων πρός τό σωτήριον αὐτό Μήνυμα, καί τήν ἐκπλήρωσίν του, καί τοῦτο διά νά «πιστεύσῃ ὁ κόσμος», διά νά σωθῇ ὁ κόσμος, διότι, πράγματι, ἡ διαίρεσις ἀποτελεῖ μέγιστον ἐμπόδιον διά νά πιστεύσῃ ὁ συνάνθρωπός μας εἰς τήν λυτρωτικήν διδασκαλίαν τοῦ Κυρίου, καθόσον, μέ λύπην του, παρατηρεῖ ὅτι εἰς τήν ἐκκλησιαστικήν ζωήν τῶν πιστῶν ὑπάρχει συναγωνισμός, ἀντιπαλότης, πολεμική, ἐχθρότης, διαφοραί καί γενικά διαβλέπουν μίαν πνευματικήν καί ἠθικήν ἀταξίαν, μίαν ἀνώμαλον συμπεριφοράν, ἡ ὁποία ἀπέχει κατά πολύ, εἰς ὅλας τάς ἐκφάνσεις της, ἀπό ἐκείνην τήν ὁποίαν ὁ Ἀρχηγός τῆς πίστεώς μας ἐθέσπισε, τῆς ἀγάπης, τῆς εἰρήνης, τῆς ἐλπίδος καί τῆς ἑνότητος.

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ι. Μ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 15ο ΚΑΝΟΝΑ

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ι. Μ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 15ο ΚΑΝΟΝΑ



Ὁ ἕνας εἰσηγητὴς διέψευδε καὶ ἀνέτρεπε τὸν ἄλλο (παρότι εἶχαν ἐπιλεγεῖ μόνον ὅσοι  ἦσαν ἀντίθετοι μὲ τὴν Ἀποτείχιση) ἐπιστρατεύοντας ἀστεῖα καὶ ἀντιπατερικὰ ἐπιχειρήματα!
Μὲ διαστρέβλωση τῶν θέσεων τῶν Ἁγίων Πατέρων,
μὲ συκοφαντίες καὶ μὲ ψεύδη δικαιολόγησαν
τὴν ἐμμονή τους στὴν κοινωνία μὲ τοὺς αἱρετικούς.
Ἀνεπίτρεπτη προπαγάνδα γιὰ ἀντι-Οἰκουμενιστὲς ἱερωμένους Οἰκουμενιστικῶν θέσεων ποὺ εὐνοοῦν τὶς κινήσεις τοῦ Φαναρίου!
Κι αὐτὸ δυὸ μέρες πρὶν τὴν ....ἐπίσκεψη τοῦ Πάπα!
Σὰν νὰ διαμήνυσαν στὸν αἱρεσιάρχη Βαρθολομαῖο:
Προχώρει. Ἐμεῖς δὲν πρόκειται νὰ ἐπιτρέψουμε τὴν ἀποτείχιση!!!
Μετὰ τὴν ἀπομαγνητοφώνηση τῶν ὁμιλιῶν,
θὰ δημοσιεύσουμε ὅλες τὶς παραπάνω ἀθλιότητες.

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΗ ΤΗΝ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΟΥ. Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΙ . ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ.

AΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Ο πρωην ζηλωτης Βασιλειος Παπαδακης ο Κρητικος, εν τρικυμια φρενων διατελων, ειπε οτι σημερα δεν εχουμε Αιρεσι.
Μπραβο ρε Κρητικαρε. 
Προσεξε μηπως επιτρεψη ο Θεος και φερη μεγαλες δοκιμασιες στην ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ Κρητη.
Και ουτε την ηγουμενια που σου χαρισαν οι Οικουμενιστες δεσποταδες της λογω της προδοσιας σου να μην προλαβης να χαρης!!!


Κριμα σεβασμιωτατε, κριμα. Σας δοθηκε η ευκαιρια να αλλαξετε τον ρουν της ακαταστασιας που δημιουργουν οι διαφοροι διαστροφεις της Πατερικης γραμμης και δεν το πραξατε.
Χριστος καθευδει.
Πυρσος ουδαμου.


ΟΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΥΛΟΓΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΔΟΞΑ ...ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Δεν πληροφορηθηκαμε μεχρι αυτης της στιγμης αν δεχθηκαν δημοσιο διαλογο.

Θα σας τηρουμε ενημερους εαν εχουμε οποιαδηποτε πληροφορησι.

Οπως ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΝ απο τις ιστοσελιδες τους αφου πετανε σαν πυροτεχνηματα τις ...μπαρουφες τους και δεν απαντουν σε καμμια ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΙ  το ιδιο εφηρμοσαν και στην γελοια ημεριδα τους.

Αυτοεγκωμιαστηκαν και ευλογησαν τα γενια τους.

Τους εγκαλουμε και τους ρωτουμε: 

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ;


ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΧΙΣΜΑΤΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ



Αποτειχισι: Ποιος, απο ποιον, παιρνει αμπαριζα για να Ιησουϊτευει παραστατικοτερα;



Του Αποτειχισθέντος θεολόγου Νικολάου Πανταζή



Το επίσημο όργανο της «Ιεράς» (έχω κάθε Νομοκανονικό Δικαίωμα να αμφισβητώ την υποτιθέμενη «ιερότητα») Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, «ΤΟ ΒΗΜΑ» προχωρεί σε αποκαλύψεις που δεν περιγράφουν άλλα εκκλησιαστικά ειδησιογραφεία. Συγκεκριμένα, στη Σελίδα 42, στη τελευταία παράγραφο διαβάζουμε:

«ΕΝ συνεχεία ο Πάπας θα χοροστατήσει σε λειτουργία στον Καθολικό Ναό του Αγίου Πνεύματος και θα παραστεί σε οικουμενική προσευχή στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι. Θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος είχε προσκληθεί τον Ιούνιο στο Βατικανό για την οικουμενική προσευχή υπέρ της ειρήνης στους Αγίους Τόπους, παρουσία των Μαχμούντ Αμπάς και Σιμόν Πέρες.
Την Κυριακή ο Πάπας θα εορτάσει την εορτή του Αγίου Ανδρέα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και θα προχωρήσουν στην υπογραφή κοινής Διακηρύξεως.»


Δεν θα προβώ σε ανούσιους σχολιασμούς τύπου «Αντιαιρετικού Γραφείου Πειραιώς». 
Καταδικάζω άφοβα και απερίφραστα τις κατάπτυστες αυτές Αντικανονικές, Αντορθόδοξες και Αντίχριστες Σατανοεργίες και υπενθυμίζω στον ανύποπτο ανενημέρωτο και εξοργιστικά προδομένο Ελληνορθόδοξο Πιστό Λαό, κάτι ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ, Δογματικό και Σωτηριολογικό, πως:
·        όταν ο Πάπας «θα χοροστατήσει» (Χορός Διαβολικός εξυμνεί σε και λέγει «Παναγιώτατον» σε τον μιαρότατον Αρχιερέα του Εωσφόρου!), σε «Καθολικό» και καθ’ ολοκληρίαν Μολυσμένο και Μαγαρισμένο Ναό, όχι «του Αγίου Πνεύματος» αλλά του Πονηρού και Ακαθάρτου πνεύματος,
·        όταν προχωρεί ο Βαρθολομαίος σε «οικουμενικές (-ιστικές!) προσευχές που δεν είναι άλλο παρά βδελυρές και βλάσφημες συλλαβές και Σατανικοί Στίχοι πλεγμένοι, στον Τρισκατάρατο αφιερωμένοι και επί τούτου επιλεγμένοι, (ίσως και εκ του Πανθαμαρτωλού Όρους γεγραμμένοι),
·        όταν θα «εορτάσουν» (εάν είναι και εάν λέγεται αυτό «εορτή…»-Συστήσασθε εορτήν και Πανήγυριν Όφεος) υποτίθεται του Αγίου Ανδρέα (που μόνον ο Απόστολος Ανδρέας δεν θα παρευρίσκεται σε τέτοια βλασφημοπορνοφραφήματα-Ιεζαβελοκουνήματα που θα συντελέσουν να προσφέρουν επί πίνακι την κεφαλήν του Συνειδητού και Πιστού Λαού που κράζει παρρησία το διαχρονικό «ΟΥΚ έξεστί σοι!), όταν «θα προχωρήσουν στην υπογραφή κοινής Διακηρύξεως», (ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ!!!) τέτοιες υπογραφές ο Ελληνικός Λαός ξέρει καλά σε ποια Αρχεία να τις καταθέτει, όμως θα κατατεθούν στους Βίβλους που θα ανοιχθούν εν εκείνη τη Φρικτή Ημέρα, διότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, Πιστέ Ορθόδοξε Λαέ, θα τα ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ο Αιρεσιάρχης Βαρθολομαίος, ΕΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ και μόνο ΕΣΕΝΑ!


Έστω και εάν θεωρητικά δεν συμφωνείς και προφορικά δεν δέχεσαι αυτές τις ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ, ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ Διδασκαλίας, όμως ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ, με την ΕΝΟΠΟΙΟ Μνημόνευση των Ιερέων και Μητροπολιτών που σε εκπροσωπούν στις διάφορες Ιερουργίες που παρίστασαι, ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ συνειδητά, Λειτουργικά και Μυστηριακά ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ΕΝΩΝΕΣΑΙ με όλους αυτούς τους ΑΝΤΙΧΡΙΣΡΤΟΥΣ, ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ που ΕΣΥ, Πιστέ Ορθόδοξε Λαέ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ να σε ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ εν ονόματι της Ιερωσύνης και καταχρήσεως εξουσίας που διαπράττουν.


Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, και ΔΕΝ το λέγω ο μηδαμινός εγώ, ΑΛΛΑ ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ, το ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ που εφώτισε Συνοδικώς τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ να ΘΕΣΠΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΕΡΟΥΣ, Διαχρονικούς και αυτομάτως, αυτοπροαιρέτως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ περί ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΩΣ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ και ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΩΣ!!!
ΜΟΝΟ έτσι, Ορθόδοξε Πιστέ Λαέ, μπορείς επισήμως με κάθε εγκυρότητα να αρνηθείς αυτή την παράνομη εκπροσώπηση και να απαρνηθείς οποιαδήποτε σχέση και κοινωνία μαζί τους.
ΜΟΝΟ έτσι, Ορθόδοξε Πιστέ Λαέ, δεν θα ενωθείς με τον Πάπα και το αιρετικό του συναπάντημα στο βλάσφημο Παγκόσμιο Συμβούλιο (δήθεν) «εκκλησιών»!


ΑΥΤΑ…. ΔΕΝ θα σου τα πουν οι γεροντάδες σου, οι αρχιμανδρίτες και «πνευματικοί», διότι έχουν πλέον ΣΥΜΒΙΒΑΣΘΕΙ στο ΒΟΛΕΜΑ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την απώλεια των πρωτο-δευτερο-τριτοκαθεδριών, ΤΡΕΜΟΥΝ τον προκείμενον ημίν ΔΙΩΓΜΟ και ΔΕΙΛΙΑΖΟΥΝ να προβούν σε αναγκαίες και απαιτούμενες ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ εν ονόματι πάντα (το βρήκαν τώρα, έδεσαν καλά το «γάϊδαρό τους!) της δήθεν διακρίσεως, της φοβίας και αποφυγής τάχα «σχίσματος»…


ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ έγινε το 1054. Το Σχίσμα έγινε με την επάρατη αλλαγή του Ημερολογίου. Το Σχίσμα έγινε με τα Φιλήματα Ιούδα του Αθηναγόρα και τα ΑΘΕΑ Συλλείτουργα του Βαρθολομαίου. Τα Σχίσματα τα τελούν οι Οικουμενιστές και ΟΧΙ όσοι εκτελούν τις Θείες Εντολές του Θεού να μην συναναμιγνύονται με αιρετικούς.



ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ, Ορθόδοξε Πιστέ Λαέ, συνεργός, παρασκηνιακός υπαίτιος και ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ενός τέτοιου νεωτέρου ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ! Μη συμβιβάζεσαι. Μη φοβάσαι. Μη δειλιάζεις. Η δειλία είναι κολάσιμη…

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ ΑΜΕΣΑ.
ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΟΥ ΠΑΡΑΥΤΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ
ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑΚΟΠΗ!

ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ


ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ


__
____

__
Ο ηγούμενος της Μονής Καρακάλου με πολύ ενθουσιασμό μίλησε για τον επίσκοπο Φλωρίνης π. Αυγουστίνο Καντιώτη και τους αγώνες του. 
Λέοντα της Ορθοδοξίας τον ονόμασε, σε ομογενή από Αυστραλία. 
Εγνώρισε ο ηγούμενος τον π. Αυγουστίνο σε νεαρή ηλικία και συνεργάστηκε μαζί του.
 



Πριν δυο μήνες τηλεφώνησε, το ίδιο πρόσωπο στη Ιερά Μονή Καρακάλου και ο μοναχός που σήκωσε το τηλέφωνο ή είχε μεσάνυκτα για τα αιρετικά έργα και τις συμφωνίες που κάνει ο πατριάρχης με τις σκοτεινές δυνάμεις, για να παράδοση την Ορθόδοξη Εκκλησία στους αιρετικούς ή κατά λάθος βρέθηκε σε Ορθόδοξο μοναστήρι!
 

 Ακούστε το διάλογο

  • Oμογενής από Αυστραλία:  Γιατί δεν κάνετε κάτι, για τον αιρετικό πατριάρχη Βαρθολομαίο;
  • Καλόγερος: Όχι, δεν είναι αιρετικός. Τί να κάνει ο καϋμένος, κινδυνεύει το κεφάλι του από τους Τούρκους.
  • Ομογενής: Αν φοβάται για τη ζωή του, είναι ακατάλληλος για πατριάρχης των Ορθοδόξων. Να παραιτηθή και να δώση τα ηνία σε κάποιον ήρωα, που δεν φοβάται.

FRAGKEL. OIK. 


«Ο Καϋμένος ο πατριάρχης, τί να κάνει; Κινδυνεύει το κεφάλι του»! 
Παλιό παραμύθι του διαβόλου, πολύ διαδεδομένο και από τους ανθρώπους του πατριάρχη! 
Έτσι δικαιολογούν την προδοσία!

Αν πράγματι τον αγαπά, όχι μόνο ο παραπάνω καλόγερος, αλλά και όλος ο περίγυρος του πατριάρχη, που φέρνει αυτό σαν επιχείρημα για την άθλια προδοσία του, φαίνεται ότι τον θεωρεί ως ζώο, που έχει μόνο κεφάλι και δεν έχει ψυχή αθάνατη, η οποία θα λογοδοτήσει ενώπιον του Παντοδυνάμου Κριτού, για την φοβερή προδοσία! 
Και λόγω της ηλικίας του, δεν θα αργήσει να έρθη αυτή η ημέρα.  


Ο καϋμένος ο προδότης ο πατριάρχης!  
Αυτός είναι καϋμένος, που με επιλογή του βαδίζει τα μονοπάτια των αιρετικών και δεν είναι καημένος ο Ελληνικός λαός, που κοντά στα τόσα κτυπήματα που του έδωσε η διεθνής συμμορία των ληστών, τώρα χρησιμοποιεί αυτόν για να του αρπάξη ότι ιερότερο του έχει απομείνει την Ορθόδοξη Πίστη του;  



Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης πριν από 30 χρόνια, έθετε το ερώτημα: 

«Μετά από 30-40 χρόνια θα υπάρχουν Ορθόδοξοι χριστιανοί στην Ελλάδα»; 

Τα 30 χρόνια πέρασαν και βαδίζουμε στα 40 και ο κίνδυνος να χάσουμε οι Έλληνες την πίστη μας, (ενώνοντας με τους αιρετικούς παντός είδους), βρίσκεται μπροστά μας.

Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος μ' αυτά που κάνει, σέρνει τη Ορθόδοξη Πίστη των Ελλήνων πίσω από το άρμα της παγκοσμιοποίησης και του Αντιχρίστου, τον οποίο προετοιμάζουν οι σκοτεινές δυνάμεις να κηρύξουν παγκόσμιο θρησκευτικό και πολιτικό ηγέτη. Η Αποκάλυψη του Ιωάννου μιλά γι αυτές τις φοβερές ημέρες.  


Είναι καϋμένος ο πατριάρχης που έγινε όργανο των σκοτεινών δυνάμεων ή είμαστε καϋμένοι εμείς που μας κλέβουν ότι ιερότερο μας έχει απομείνει, την Ορθόδοξη Πίστη μας, που μας κρατούσε επι αιώνες όρθιους σ' αυτόν τον τόπο, τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μας και είναι η μόνη παρηγορία μας στον μάταιο αυτό κόσμο;


«Τί να κάνει ο καϋμένος ο πατριάρχης, κινδυνεύει το κεφάλι του από τους Τούρκους!  
Και ο πατριάρχης Αλεξανδρείας και ο Ιεροσολύμων και ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής και ο αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο άλαλος αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος και ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου και όλοι οι Οικουμενισταί δεσποτάδες το κεφάλι τους φοβούνται; Από ποιούς; 
Αν «έκαναν τούμπα», όπως έλεγε ο Γέροντας π. Αυγουστίνος, «στη μασονική στοά», για να πάρουν το αξίωμα, φυσικό είναι να φοβούνται και αυτοί για το κεφάλι τους.  



Ο Θεός να μας λυπηθεί και να μας σώσει από τους προδότες της Ορθοδόξου πίστεως, που μπήκαν από τα ντουβάρια και από τους φράχτες στην Ορθόδοξη Εκκλησία και μας δένουν χειροπόδαρα για να μας παραδώσουν στα τέρατα της Παγκοσμιοποίησης!!

ιστοσελιδα Αυγουστινος Καντιωτης

Αποτειχισι: ΑΙΣΧΟΣ οχι μονο στον Παγκακιστο Βαρθολομαιο αλλα και στα ...κοπελια του, τους Κλαρουχους του Αγιωνυμου Ορους που αηδιαστικα πειθαρχουν και εμετικα τον εξυμνουν. ΜΥΡΙΑΚΙΣ ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 
ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Πηγή: attikanea

SOS ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Ο Βαρθολομαίος τους διώχνει

βιαίως από τη Μονή και το Άγιον Όρος!



Έκτακτη Ανακοίνωση SOS Κοινοποιήστε
Ο Μασσόνος, οικουμενιστής Βαρθολομαίος,


είναι αδίστακτος.
Τορπιλίζει με κάθε τρόπο την Ορθοδοξία!



Οι μοναχοί, δεν θα εγκαταλείψουν τη Μονή τους... Θα χυθεί αίμα.
Πόπη Σουφλή


Σήμερα, 25η Νοεμβρίου 2014 ημέρα Τρίτη,
Επιδόθηκε στην γνήσια Ιερά Μονή Εσφιγμένου Αγίου Όρους Άθω, η υπ'
 αριθμ. 116/05-06-2013 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου
Χαλκιδικής, από τον δικαστικό επιμελητή Παναγιώτη Στ. Λάμπρου
 συνοδεία αστυνομικών σύμφωνα με το διατακτικό της οποίας, καλούνται οι
πατέρες της Μονής:
1) Διέταξε την άμεση διάλυσή της και την απέλαση των μοναχών από το
 Άγιο Όρος...
2) Ο Ηγούμενος και τα υπόλοιπα μέλη της Γεροντίας αυτής κρατούν υπό
κατάληψη την κείμενη στο Άγιο Όρος ιδιοκτησία της και αρνούνται
να την
 αποδώσουν.
3) Προφασίζονται οι Κατσουλιέριδες ότι οι γνήσιοι πατέρες της Ιεράς Μονής
 Εσφιγμένου κατέχουν παράνομα δύο κτίσματα του Αντιπροσωπείου
(Κελλιού) της (Κοιμήσεως της Θεοτόκου) στις Καρυές.
4) Ότι για τις πράξεις τους αυτές οι καθ'ων καταδικάστηκαν τελεσίδικα με
αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.
5) Προφασίζονται επίσης, και εδώ είναι το μεγαλείο της φιλαργυρίας!!!
Ότι προτίθεται να επισκευάσει το καταληφθέν τμήμα του Αντιπροσωπείου
της στις Καρυές, το οποίο είναι σε κακή κατάσταση, και για το λόγο αυτό
πέτυχε (!!!) την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ από το οποίο θα
 διατεθούν 1.450.000 ευρώ (!!!!!!!), με τον όρο ότι οι εργασίες θα
υλοποιηθούν σε 24 μήνες από την ημερομηνία έναρξης τους την 1η Μαρτίου
 2013.
6) Ότι η έναρξη των εργασιών είναι αδύνατη λόγω της κατάληψης των
επίδικων κτισμάτων του Αντιπροσωπείου από τους καθ' ων.
7)Λόγω του κινδύνου απένταξης του έργου από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ,
 ζήτησε:
α) Να υποχρεωθούν τόσο οι ίδιοι, καθώς και κάθε τρίτος που έλκει από
αυτούς δικαιώματα να αποδώσουν στην νέα αδελφότητα των
ψευδοεσφιγμενιτών Κατσουλιέρηδων τα εξής όμορα κτίσματα που
βρίσκονται στο κτίριο του Αντιπροσωπείου (Κελλίου) (Κοιμήσεως της
Θεοτόκου) της Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Όρους, ήτοι:
1) κτίσμα που εμφαίνεται με το γράμμα α' και αποτυπώνεται με τα γράμματα
 ΡΣΧΠΡ στο σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα και αποτελείται από τρεις (3)
 ορόφους, με εμβαδό ανά όροφο περίπου 88,92 τ.μ. και συνολικό εμβαδό
 266,76 τ.μ. και
2) κτίσμα που εμφαίνεται με το γράμμα β' και αποτυπώνεται με τα γράμματα
 ΠΧΞΟΠ στο ίδιο ως άνω σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα και αποτελείται
από δύο (2) ορόφους, με εμβαδό ανά όροφο περίπου 187,72 τ.μ. και
συνολικό εμβαδό 375,44 τ.μ.
Επίσης επισημαίνεται ότι, η νέα αδελφότητα των ψευδοεσφιγμενιτών
 Κατσουλιέρηδων με την με αριθμό κατάθεσης 703/113Μ/15-04-2013
έφεσή της, σε συνέχεια της οποίας εκδόθηκε η ως άνω υπ' αριθμ.
 116/05-06-2013 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής,
 πλην της ήδη προαναφερθείσας επιβληθείσας υποχρέωσης των Πατέρων
 της Μονής για παράδοση της νομής των άνω κτισμάτων, αιτήθηκε:
β) την απαγόρευση στους Πατέρες της Μονής και σε κάθε τρίτο που έλκει
από αυτούς δικαιώματα κάθε πράξης διατάραξης της νομής στα εν λόγω
 ακίνητα (κτίσματα),
γ) την επιβολή σε βάρος εκάστου των παραπάνω αναφερομένων προσώπων
 (Πατέρων) προσωπικής κράτησης και χρηματικής ποινής για κάθε
 παραβίαση της εκδοθείσας δικαστικής απόφασης και
δ) την καταδίκη τους στην καταβολή της κριθείσας δικαστικής δαπάνης.



Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου