Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη.

 

O Aρχιμανδριτης π. Ευθυμιος Τρικαμηνας καθε μηνα μαζι μας εδω στην Μακεδονια του Μεγαλου Αλεξανδρου.

O Aρχιμανδριτης π. Ευθυμιος Τρικαμηνας καθε μηνα μαζι μας εδω στην Μακεδονια μας.
 
 
Θεια λειτουργια θα τελεση ο αρχιμ. Ευθυμιος Τρικαμηνας το επομενο Σαββατο 29 Νοεμβριου 2014 μνημη του Αγιου Φιλουμενου του Αγιοταφιτου του Κατακρεουργηθεντος υπο των Αντιχριστων Εβραιων στον ιερο ναο του Αγιου ΜΑΡΚΟΥ του Ευγενικου στην Σουρωτη Θεσσαλονικης. 
 
 
Ο ναϊσκος του Αγιου Μαρκου της Σουρωτης ευμοιρει να διακατεχη την ευλογια του ιερου λειψανου του Αγιου Φιλουμενου του Αγιοταφιτου το οποιο θα τεθη σε προσκυνημα. 
 
 Οσοι πιστοι και ευσεβεις ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ. 
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. 
Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη.

3 σχόλια:

  1. Ειπαμε ΙΚ οτι θα δημοσιευσουμε στο ιστολογιο μας μονο δηλωσεις μετανοιας ΣΟΥ δι οσα υβριστικα εξεμεσες απο το στομα σου κατα των Αγιων του Θεου.
    Κατα μιαν συγκαταβασιν μεταφερω μερος της απαντησης σου προς ημας υπακουοντας οπως λες στις συστασεις μας, για να σου απαντησουμε:
    ========================
    Άργησα να απαντήσω, γιατί θέλησα να κάνω υπακοή στην προτροπή, να εξομολογηθώ τα θανάσιμα αμαρτήματά μου σε Καρουλιώτη Πνευματικό. Έτσι, με τη βοήθεια φίλου, που βρέθηκε στα Καρούλια, κοντά σε γέροντα Πνευματικό, έθεσα το πρόβλημα. Πήρα την απάντηση: "Παράτησέ τους. Μην ασχολείσαι με "ου κατ' επίγνωσιν" ζηλωτές". Επειδή χρειαζόμουν και δεύτερη μαρτυρία, απευθύνθηκα και στον δικό μου Πνευματικό και πήρα την απάντηση: "Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς".
    ============================
    Εαν εκαμες σωστα την εξομολογησι σου και στον Καρουλιωτη και στον πνευματικο σου τοτε οι ανθρωποι αυτοι ΝΟΣΟΥΝ, ΝΟΣΟΥΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ.
    Και αν συμφωνουν με τις φρικτες και αντορθοδοξες αποψεις σου τοτε οι ανθρωποι αυτοι κακως ασκητευουν και κακως παρθενευουν θα πεθανουν ΚΑΚΟΔΟΞΟΙ ακομα και στα Καρουλια και αν κατοικουν.
    Ειναι πνευματικοι για κλαμματα και για θρηνους.
    Δεν θα παψουμε να σου επαναλαμβανουμε το του αγιου Συμεων του νεου του Θεολογου.

    «Ευχαίς και δάκρυσι τον Θεόν καθικέτευσον

    πέμψαι σοι οδηγόν απαθή τε και άγιον.

    Ερεύνα δε και αυτός τας Θείας Γραφάς,

    και μάλιστα τας των Αγίων Πατέρων πρακτικάς συγγραφάς,

    ίνα ταύταις αντιπαρατιθείς τα παρά του διδασκάλου και προεστώτος σοι διδασκόμενα και πραττόμενα,

    ως εν κατόπτρω δύνασαι βλέπειν ταύτα και καταμανθάνειν

    και τα μεν συνάδοντα ταις Γραφαίς,

    εγκολπούσθαι κατέχειν τη διανοία.

    Τα δε νόθα και αλλότρια,

    διακρίνειν και αποπέμπεσθαι,

    ίνα μη πλανηθής.

    Πολλοί γαρ, ίσθι, πλάνοι και ψευτοδιδάσκαλοι,

    εν ταις ημέραις ταύταις γεγόνασιν»


    (Ρ.G. 120, 617).


    Γιατι το περιφρονεις και γιατι το παραβλεπεις;
    Τον ΔΡΟΜΟ σου τον δειχνει ο συμπαθεστατος Αγιος.
    Εσυ ομως ουκ ηβουληθης συνιεναι.
    Παιρνεις συμβουλες απο κακοδοξους ...ασκητες!!!!
    Οδευεις επι το ιδιον εξεραμα.
    Τοσο σε μαγεψαν και τοσο σε υποβαλουν οι πνευματικοι αυτοι που ακουν τα αισχη των Ψευτοορθοδοξων αιρετικων και τα αντιπαρερχονται;
    Ετσι εκαναν οι Αγιοι στην Ιστορια;

    Και ενα ερωτημα: Ο πνευματικος σου οταν λειτουυργει ποιον επισκοπο μνημονευει;
    Γιατι απο οτι ξερουμε ειναι Αγιορειτης.
    Δεν μνημονευει τον Αρχιαιρεσιαρχη;
    Και αν ναι, να του πης, Ετσι θα εκαναν οι Αγιοι πατερες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την παραπάνω αλλοπρόσαλλη δήλωσή του, ο αείποτε πολυπραγμονών και ουδέποτε κατανοών ΙΚ, αποκαλύπτει την πολύτροπη πώρωση και πολύπλευρη σύγχυση που καταδυναστεύει το εκκλησιολογικώς διεταραγμένο του είναι.

    «Θέλησα να κάνω υπακοή στην προτροπή, να εξομολογηθώ τα θανάσιμα αμαρτήματά μου σε Καρουλιώτη Πνευματικό. Έτσι, με τη βοήθεια φίλου, που βρέθηκε στα Καρούλια, κοντά σε γέροντα Πνευματικό, έθεσα το πρόβλημα. Πήρα την απάντηση: "Παράτησέ τους. Μην ασχολείσαι με "ου κατ' επίγνωσιν" ζηλωτές". Επειδή χρειαζόμουν και δεύτερη μαρτυρία, απευθύνθηκα και στον δικό μου Πνευματικό και πήρα την απάντηση: "Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς".

    Πρώτον, έχουμε να παρατηρήσουμε πως η εξομολόγηση ως Μυστήριο, δεν γίνεται με τη βοήθεια και εκπροσώπηση φίλου, δευτέρου ή τρίτου ατόμου. Η παροχή συμβουλής και καθοδήγησης, ναι. Εξομολόγηση όμως, ουδέποτε. «Με τη βοήθεια λοιπόν φίλου»… "Φίλος χάρισε σε φίλο, κάθε καρυδιάς Καρουλιώτικο φύλλο…" Και βρέθηκε ο φίλος σε παπόφιλα λημέρια, εξομολογούμενος εκ μέρους του ΙΚ τα «θανάσιμα» (μας ειρωνεύεται κιόλας) αμαρτήματά του.

    Όσο και να μην του αρέσει όμως, η αναγνώριση, υποταγή και επίσημη ΕΝΩΤΙΚΗ Μνημόνευση εξ’ «Ωραίας» Πύλης (όσο ωραία γίνεται να είναι αυτή, διότι τίποτε το "ωραίο" δεν δύναται να εμπεριέχει μια Μνημόνευση-Επίκληση Δαιμονική), είναι όντως θανάσιμη διότι σπέρνει το πνευματικό θάνατο σε μυριάδες ψυχές που ενώνονται μυστηριακά, δογματικά, λειτουργικά με τον τρισκατάρατο Πάπα.

    «Και πήρα, λέει, την απάντηση…» Τι σόι απάντηση να προσμένει κανείς από αδύναμα και δεδουλωμένα στον οικουμενισμό γεροντάκια; «ΟΥΚ αν λάβοις παρά του μη έχοντος». Και τι μήνυμα λαμβάνουμε; «Παράτησέ τους…»

    Κοιτάξτε ποιοι μιλούν! Αυτοί που ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ την Οδό των ΠΑΤΕΡΩΝ και πορεύονται την οδό του Βάαλ. Αυτοί που ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ το Ορθόδοξο Πνεύμα, το Πνεύμα της Αληθείας, και αποδέχθησαν το πνεύμα του Ψεύδους εκ του πατρός του ψεύδους, πνεύμα συμβιβαστικόν, πνεύμα συνυπαρξιακόν και πνεύμα σιγονταροοικουμενιστικόν!

    Και ποιους, λέει, να παρατήσουμε; Εμάς, τους "ου κατ' επίγνωσιν" ζηλωτές". Διότι αυτοί οι ίδιοι φυσικά, είναι «κατ’ επίγνωσιν ζηλωτές.» Η όλη μας διαφορά, δηλαδή, βρίσκεται σε ένα «ου». «Ουστ'απο'δώ» ζηλωτές του Αρχιαιρεσιάρχη Βαρθολομαίου. Αντί του «ζηλών, εζήλωκα Κυρίω Παντοκράτορι», εζήλωσαν «δόξαν» κοσμικήν, Βατικάνειον, εωσφορικήν. Αυτοί, διατείνονται, πως έχουν την επίγνωση (υπερθετικός βαθμός της γνώσεως, ολοκληρωτική κατά βάθος γνώση) και αντί να οικειοποιούνται την των ΠΑΤΕΡΩΝ ΓΝΩΣΗ (στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα) κάνουν βίωμα τη ΜΑΣΩΝΙΚΗ γνώση! Για αυτό ακριβώς το λόγο θα δείτε πάνω σε μασονικά δαχτυλίδια ένα Διαβήτη κι’ ένα “G” για το Αγγλικοποιημένο «Gnosis», το οποίο διαφημίζουν και στις σκοτεινές Στοές τους. Τέτοια γνώση δαιμονική, αντιπατερική, Οικουμενιστική, ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ!

    (συνεχίζεται…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλά το περίεργον της υποθέσεως είναι, ο ταλαίπωρος ΙΚ αποκαλύπτει μιαν ανικανοποίηση ενδότερη, ανησυχία κρυφή, μιας μη αναπαυμένης και τετραυματισμένης συνειδήσεως. «Επειδή χρειαζόμουν και δεύτερη μαρτυρία…»

    Γιατί άραγε; Δεν του έφτανε η πρώτη; Γιατί να χρειάζεται και «δεύτερη;» Δεν έπαιρνε και τρίτη για να τριτώσει το κακό;

    Όταν ο ίδιος προσωπικώς, ανέγνωσα την ΕΝΤΟΛΗΝ Κυρίου Παντοκράτορος «να εξέλθω εκ μέσου αυτών και να αφορισθώ», ΔΕΝ χρειάστηκα «δεύτερη» μαρτυρία εκ μέρους του Θεού η του πνευματικού μου π. Ευθυμίου. «Υπακοή εστί ανεξέταστος κίνησις…» λέγει ο Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος. Ο ΙΚ το επανεξετάζει το θέμα και χρειάζεται επιβεβαίωση από τον «δικό του» πνευματικό… (γιατί ο άλλος «ποιανού ήτανε; Του «φίλου»;) Φιλικά μπερδέματα και καλά ξεμπερδέματα.

    Και τι απαντά ο «δικός του»; Βέβαια, "δεν αξίζει να ασχολείται κανείς". Και ασχολούνται. Και επανέρχονται. Και πηγαινοέρχονται πανικόβλητοι. Ωχ, το μάτι μου! Ωχ, τα χάπια μου! Ωχ, ο ζήλος μου η τάχα «κατ’ επίγνωσιν». Και ο Σατανάς ο ίδιος «κατ’ επίγνωσιν» φθόνο απέκτησε μετά τους σαραντάρειους πειρασμούς, ενώ είχε επίγνωση περί του ΠΟΙΟΣ ήταν Αυτός Τον Οποίο επιχειρούσε να εκπειράξει.

    Ας ΜΗ μας βάζουν λοιπόν κι εμάς σε πειρασμό διότι «θα τ’ ακούσουν» και καλά μάλιστα. Ειδικά μετά τις φιλικές, πορνικές περιπτύξεις του τέλους του Μηνός Νοεμβρίου… Τί έκανε λέει; Τους πείραξε το «πορνικές»; ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΗ έκφραση είναι, όχι δική μου! Ας αναζητήσουν το αισχρόν της πορνείας στους ΠΟΡΝΕΥΟΝΤΑΣ και ΜΕΙΧΕΥΟΜΕΝΟΥΣ μετά του Πάπα και των Θεομίσητων εβδελυγμάτων του Π.Σ.«ε» και μετά να έλθουν να μας μιλήσουν για «αισχρές λέξεις»...

    ΤΑ ΕΡΓΑ τους είναι ΑΙΣΧΡΑ και ΠΟΡΝΙΚΑ και όσοι μνημονεύουν Ιερώνυμο, Ιερά Σύνοδο και Βαρθολομαίο, ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΣΑΤΑΝΑ και γίνονται ένα σώμα Οικουμενιστικό! ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ να μας μιλούν για «ένωση» και να μας αποκαλούν «σχισματικούς» ΠΟΙΟΙ;;; ΑΥΤΟΙ που ενώνονται διά της Μνημονεύσεως και Μοιχειακής «μπασταρδεύσεως» της Πίστεως στα Διαθρηκειακά τους όργια και ΑΠΟΚΟΒΟΝΤΑΙ από το Σώμα Χριστού και ΕΚΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ οι ίδιοι από τη Κιβωτό!
    Έγκλημα σωστό και σχιζοφρενικό: Να είσαι ΕΚΤΟΣ, και να μας σφυρίζεις "όφσάιτ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου