Σάββατο 13 Ιουλίου 2013



ΚΑΚΟ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

ΑΛΛΑ ΟΛΕΘΡΙΟ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


του Λεοντιου Διονυσιου


Αποτειχισι: Το μεγαλο ...σαϊνι ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος, ο αρχιτρομοκρατης και αρχηγετης της Παναιρεσης του Οικουμενισμου Πανθρησκειασμου.


Αποτειχισι: Oλα τα ...σαϊνια του Οικουμενισμου Πανθρησκειασμου, επιστρατευμενα στο ΑΝΟΣΙΟ εργο τους : σπευδουν σπευδουν ασταματητα για την Ταχυτερη εγκαθιδρυσι της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ του Αντιχριστου.



Αποτειχισι: Ο περιλαλητος Ληστοσυμμοριτης ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ Σερβιας Ειρηναιος και μαζι του ο διαβοητος αυτοφυλακισμενος μητροπολιτης Αχριδος Ιωαννης Βρανιτσεβσκυ παντου μαζι με τους παιδεραστες Φραγκολατινους τους.
Εδω στη Βιεννη ο Ιωαννης Βρανισκεβσκυ πηγε και συμπροσευχηθηκε, αλλα  δεν συνεληφθηκε, αν και υπηρχε διεθνες ενταλμα της Ιντερπολ.
Πως ειναι δυνατον; 
Ποιοι προτατευουν τον Ιωαννη Βρανισκεβσκυ; 

 --------------------------------------------------


Ο ένας μετά τον άλλον οι Επίσκοποι και οι Αδελφότητες, με Εγκυκλίους, επείγουσες ανακοινώσεις, Ανακοινωθέντα, επιστολές προς βουλευτές κ.λπ., αντιδρούν στην είδηση περί καταργήσεως της αργίας της Κυριακής και  καταγγέλλουν τον Πρωθυπουργό και τα κόμματα γι’ αυτό.




Κατανοητή και δίκαια η αγανάκτησή τους.




Δεν τους είδαμε, όμως, να καταγγέλλουν το Πατριαρχείο και τους Πατριάρχες για την κατάργηση της Ορθοδοξίας. 


Δεν καταγγέλλουν επώνυμα τον αιρεσιάρχη Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την σταδιακή αλλά με ταχύτατους ρυθμούς εγκαθίδρυση του Οικουμενισμού, με απώτερο στόχο την Πανθρησκεία.




Τι να την κάνουν όμως την Κυριακή αργία, χωρίς Ορθοδοξία;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου