Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ο Οικουμενισμός,


είναι Ειδωλολατρία!



"Πολλά TEΡΑΤΑ εγέννησεν  εν τοις καιροίς ημών ο Άδης, αλλ' ισομέγεθες του Οικουμενισμού OYΔΕΝ! ".
  π. Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος.






του Αποτειχισθέντος Θεολόγου, Νικολάου Πανταζή





Ο Οικουμενισμός σαφέστατα συνίσταται παρασκηνιακός αποκρυφισμός, σεκτών συγκριτισμός, πλανών πλουραλισμός, πρόδηλος πολυθεϊσμός, υποβόσκων σατανισμός, κοσμικοποιήσεως οργασμός, πανθρησκειακών απολαύσεων κορεσμός, συμπροσευχών εμμετός, θρησκευτικός υπερπλεονασμός και αντίχριστης αγάπης "πλεονεξία, ήτις εστίν ειδωλολατρία» (Κολ. 3, 5).






Επαιρόμενο, επάρατο και προφανέστατο Είδωλο Ρωμαικής δόξης, αντικείμενο θεσπισθείσης και «θεσφάτου» λαθρολατρείας, αείποτε παραμένει ο κάθε "Παναγιώτατος" μα Μιαρότατος Πάπας. 
Από δύο διαχρονικές ιδιότητες αδιαμφισβήτητα διακατέχεται:




1.   1.  Το "κατ' εικόνα" Εωσφόρου και   2. το "καθ' ομοίωσιν" Αντιχρίστου.





Δύο κέρατα, βλασφημίες τέρατα, προκλητικότατα και απροκάλυπτα υψώνει:  Το "Πρωτείο" και το "Αλάθητο". 
Αυτά τα δύο, δεν πρόκειται, ακούστε, εις τον αιώνα το άπαντα ΠΟΤΕ να τα διαπραγματευτεί και να τα θυσιάσει! 
Ας μην κοροϊδευόμαστε.






Τόσα δεκάδες χρόνια από της ιδρύσεως του δαιμονικού συναπαντήματος και εωσφορικού συγκροτήματος του "ΠΣΕ", τόσες παρατεταμμένες και άκρως πληκτικές, τόσες ανίερες κι' ανιαρές, καθ' όλα ύποπτες και κατά πάντα προβληματικές, τόσο αποτυχημένες και αποχαυνωτικές, άχαρες και αποκαρδιωτικές, χαοτικές του Χάρου και χαμερπέστατα ρηχές, υποσκαπτικά καταστρέφουσες και δευτεροθανατικά αποσυνθετικές, «Διαθρησκειακές Συναντήσεις» και, πέστε μου:




- ΤΙ καταλάβαμε;


- ΤΙ αποκομίσαμε;


- ΤΙ ακριβώς πετύχαμε;


- Ποιόν τελικώς "ευαγγελίσαμε;"


- Ποιόν ανακαινίσαμε εις μετάνοιαν και ποιόν Πάπα επαναφέραμε εις την Πατρώαν Δόξαν εκ της οποίας οι λατίνοι αποσκιρτήσαν αφρόνως;


- Ποιά πλάνη συνειδητοποίησαν;


- Ποιά αίρεση απαρνήθηκαν;


- Ποιό λίβελο Επισήμου Απορρίψεως Παπικών Καινοτομιών υπέγραψαν;


- ΠΟΙΑ Ορθοδοξία ασπάστηκαν;





Αυτός άλλωστε δεν είναι ο αποκλειστικός σκοπός των διαλόγων, να επιστρέψουν οι πλανεμένοι και αιρετικοί στην Ορθοδοξία; 
Αλιώς,




·       *  Για ΠΟΙΑ αγάπη και ΠΟΙΑ αλήθεια μιλάμε;


·       *  Για ΠΟΙΑ "ένωση" μιλάμε, κατά Θεόν ή κατά διαόλου; 
Διόλου δεν μας νοιάζει τί λέγει ο Χριστός και πως θέλει και ενοεί Αυτός την Ένωση;



·      *  Η Ορθόδοξη, Αγιοπατερική και μόνη σωστή ερμηνεία του χωρίου "ίνα πάντες εν ώσι" είναι η απλή και καθοριστική, η διακριτική και διαχωριστική, η αυθύπαρκτη και συμφραζόμενη πρόσθεση της λέξεως, "πάλι" πριν από το "ώσι". 
Να γίνουν πάλι ένα όπως ήταν προ του σχίσματος. 
Ηταν σαν να έλεγε ο Χριστός: 
«Να ξανα-γίνουν ΈΝΑ με ΜΕΝΑ το Χριστό, την ΑυτοΑλήθεια, τον Θεάνθρωπο και όχι με Αιρεσιάρχη άνθρωπο, μάλλον απάνθρωπο, τον Πάπα!



·    *  Μιλάμε για επανένωση στη πρώτη Ενότητα, τη Δοξολογική Ορθότητα.



·     *  Μιλάμε για επανένταξη στη προπτωτική ωραιότητα και προσχισματική μακαριότητα.



·     *   Μη μιλάτε για άλλες αγάπες και μοιχές συνουσίες. 
Ο Θεός μας είναι ζηλωτής και θα ορμήξει "ως Ταύρος εν υαλοπωλείο" να τσακίσει και να ξεσκίσει σε σκόνη και θρίψαλα τους ενόχους εις κόλασιν Οικουμενιστές που απιστούν στο Λόγο και κερατώνουν την Αλήθεια.



·    *   Μη μιλάτε για διάλογο. 
Και ο αρχέκακος όφις αυτή τη πονηριά μεταχειρίστηκε: «Δεύτε διαλεχθώμεν». 
Ελάτε να τα πούμε. 
Ελάτε να τα βρούμε. 
Ελάτε να ενωθούμε ντάρλιγκς.




·     *   Μη μιλάτε για τον οικτρό, οικολογικό οίκο του «ΠΣΕ». 
Αυτό είναι Οίκος Ανοχής και Παραδοχής, Οίκος εξευτελισμού και σοδομισμού.





Η κάθε "Ορθόδοξη" απαξιωτική εκπροσώπιση σ' αυτή την αλλοπρόσαλλη αλληλοπεριχώριση και ετερόκλητη ένωση κατά τις τελετουργικές και οργιακές συναντήσεις του ΠΣΕ, συντελεί σε βλάσφημη ειδωλοθυσία και παγανιστική ετεροχυσία της Πεμπτουσίας του Χριστιανισμού που είναι η Ενυπόστατη Αλήθεια, ο Χριστός ο Ίδιος. 
Δίδονται δηλαδή "τα Άγια τοις κυσί" (Ματθ. 7, 6). 
Παραδίδεται και εμπαίζεται ο Μαργαρίτης αμαρτωλών χερσί. 
Προδίδεται ο Χριστός τριάκοντα κρατιδίων. 
Επιδίδονται μάλιστα με ψυχική ακόρεστη λαγνεία  σε μια κτηνωδία αισχρή επιδιώκοντας με αδάμαστες τάσεις πνευματικής ανωμαλίας μια πλάνα εξομάλυνση σχέσεων, ανταλλαγή ψευδών υποσχέσεων και αντιθέων όρκων, κλίνοντες γόνυ τω Βάαλ του Βατικανού.





Η δολία Δεσποτοκρατία εξευτελίζεται και μαγαρίζεται, υποκρίνεται και υποκλίνεται, φιλεί την δεξιάν αιρεσιαρχικήν χείρα, την αψαμένην την κορυφήν εωσφόρου. 
Οι Ανώτεροι λαμβάνουν ευλογία και χρίσμα από τον κατώτερο και υποδεέστερο. 
Ο Χριστός εκτοπίζεται και αντί Αυτού εντοπίζεται και αυτοδιορίζεται ο εξ' ιδίων πρόδρομος του Αντιχρίστου και εξ' Αγίων καταραμμένος Πάπας. 
Διαχρονικός Πρόεδρος επί καθέδρας λοιμών των Διαθρησκειών Διαλόγων όχι ο "πρώτος μεταξύ ίσων" αλλ' ο Πρώτος και Μοναδικός χωρίς να υπάρχει δεύτερος, ο αποκλειστικός "πληρεξούσιος" και υπεροχικός ΑΝΤΙπρόσωπος του Θεού, όχι μόνο επί γης μάλιστα και εν ουρανώ.





Έχει πλέον παραμερισθεί η παραδοθείσα "Κυριακή Προσευχή" και προκλητικά επικρατεί η Νέα Οικουμενιστική "Παπική προσευχή":





"Πάπα ημών, ο εν τοις ουρανοίς, δοξασθήτω το όνομά σου, ενωθήτω η εκκλησία σου, ελθέτω η βατικάνειος βασιλεία σου, γενηθήτω το εγωιστικό θέλημά σου και πονηρόν όραμά σου της επικρατήσεως του Οικουμενισμού επί της γης! 
Την όστιαν ημών την ανούσιον δος ημίν σήμερον και άφες ημίν τα Ιούδεια Φιλήματα ημών ως και ημείς αφίεμεν και λησμονούμεν τα εν Κωνσταντινουπόλει εκγλήματα υμών, και μη εισενέγκης ημάς εις χωρισμόν, αλλά ρύσαι ημάς εκ των Αποτειχισμένων, αμήν".

25 σχόλια:

  1. Με αυτους δεν πρεπει να μιλαμε παρα μο νον οταν θελουν να ασπαστουν την πιστη μας
    Γερ.αρσενιος..Τους ηξεραν,τουςειχαν μελετησει μα δεν τους ειχαν καμμια μα καμμια εμπιστοσυνη.Και να τωρα,με το .αδελφες εκκλησιες,επιβεβαιωνεται οτι μας ταπεινωσαν αλλα και μας κανανκαι ψευδομαρτυρες απεναντι στον Θεο...Δυο φρονηματα στην εκκλησια και το πνευματης πλανης πλαι με την αληθεια.Ε,να μη μπει και οδιαβολος να κανει λιγη δουλιτσα;και οποιον παρει ο χαρος .Αν πετυχει να πλανησει με την αιρεση,εχει καλως.Υπαρχουνκαι αλλα δαιμονια που εργαζονται παραλληλα πατερες,προσοχη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ


    Δεν είναι μόνον ο Οικουμενισμός ειδωλολατρία.

    Πριν από αυτόν, ειδωλολατρία ήταν και είναι: ο Ινδουϊσμός, ο Βουδισμός, ο Εβραϊσμός, ο Μουσουλμανισμός, ο Παπισμός, ο Προτεσταντισμός και όλα τα πλοκάμια και παρακλάδια αυτών.

    Μόνον η Εκκλησία, η Ορθόδοξη Εκκλησία, είναι εκτός Ειδωλολατρίας. Πλην όμως ακόμη και στους κόλπους της εκδηλώνονται ειδωλολατρικές καταστάσεις, όπως στη Ρωσική Εκκλησία (όπου ευημερούν τα αγάλματα των αγίων και οι φραγκοπαναγιές), ειδωλολατρικές εκδηλώσεις στα παλαίφατα Πατριαρχεία (συμπροσευχές, μικτοί γάμοι και μυστήρια, κ.ά), συγχρωτισμοί με Μουσουλμάνους, ανταλλαγές ιερών βιβλίων (όπου στο τέλος θα δωρίζουμε και τις Βέδες, στους Ινδουϊστές), και πλήθος από αγνοήματα, από τον πιστό λαό, που ακατήχητος, μετατρέπει τη λογική λατρεία σε άλογη λατρεία και ειδωλολατρεία, ακόμη και μαγεία (τάματα, φυλακτά, δεισιδαιμονίες, εξομολόγηση σε εικόνα, ιδιωτικές λειτουργίες, αγία ζέση, πιάσιμο αμφίων ιερέα, εσωρουχα κάτω από την αγία Τράπεζα, αγία επιστολή, οπτασίες και οράματα, διάφορα αγιοτικά, πυροβασίες, χώμα από τάφους αγίων, γεροντολατρεία, κ.π.ά.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζι με καποια σωστα πραγματα θα 'πεις και καρδασιτικα δεν μπορεις αλλιως.Τι σε πειραζει π.χ. αν οι ανθρωποι για ευλογια παιρνουν χωμα απο ταφους των αγιων,την στιγμη που εφερναν τους ασθενεις τους επι κρεββατων για να περασει απο επανω τους καν οι σκια του Πετρου οπως οπως λεγει η Γραφη;η μηπως ειναι μαγεια να κανει κανεις ενα ταμα την στιγμη που οι αγιοι λενε οτι ακομα και καπως περιεργο να ειναι πρεπει να το εκπληρωνουμε; Η καιφυλακτα που σχετιζονται με κατι απο αγιουα;(προσοχη δεν μιλαω για τα λεγομενα φυλακτα πκυ δινουν οι μαγισες κλπ)αλλα και αλλα λαθη κανεις και στο τελος μας λες οτι εχεις και πνευματικη καλυψη.....Καρδασης γαρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα 6:48, πες τα! Όλα στο ίδιο σακί, όλα τα σφάζουμε, όλα τα μαχαιρώνουμε!

      Διαγραφή
  4. ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ) ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Iωσήφ ο Βρυένιος, η μεγάλη αυτή μορφή της Ορθοδοξίας που θεωρείται (αν και δεν αναγνωρίστηκε) άγιος και ομολογητής της πίστεως είπε:«δεινόν γαρ δεινόν η συνουσία των πονηρών» εννοώντας την εκκλησιαστική συνεύρευση των αιρετικών μετά των Ορθοδόξων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε Νικο, εφοσον ειχες πνευματικο τον μακαριστο αγιο γεροντα π.αθανασιο μυτιληναιο, δεν μας ειπες ποθα ηταν η θεση του γισ τυχον αποτειχηση σου η ποια ειναι αποψη της συνοδειας του για την αποτςιχηση σου; Εγω γνωριζω ποια ηταν η θεση και ποια ειναι η θεση του κατα παντα αξιου μαθητη του γ.πολυκαρπου αλλα για να λαμψει η αληθεια θα σε παρακαλεσω να ξεκαθαρισεις το θεμα αυτο. Με αγαπη. Π.αθανασιος. Συδνευ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν καταλαβαινω πατερ (;) Η αναρτηση μιλαη για τον οικουμενισμο.Εσυ γιατι αλλαζεις συζητησι.....μηπως εισαι συνεργατης τους.....Και αν εισαι και παπας ακομη βαρυτερο το σφαλμα σου....

      Διαγραφή
  7. Αποδειχτηκε ψευδοπαπας ο π. Αθανασιος απο το Σινδεϋ.
    Ολο ψευτοπαπαδες μπαινουν και γραφουν.
    Ολοι οι υποστηρικτες του Στυλιανου ειναι ψευτες και λωποδυτες.
    Μας εγραψε νεο υβριστικο κειμενο και αρνουμαι να το δημοσιευσω γιατι ειναι κειμενο καταγωγιου.
    Να χαιρεται ο Στυλιανος τους φιλους του.
    Ο π. Μυτηλιναιος ψευτοπαπα - μολυνεις ψευτη και τον αγιο Αθανασιο - δεν επαψε το μνημοσυνο, οπως και οι αλλοι γερονταδες, διοτι τα πραγματα δεν ηταν οπως σημερα.
    Δεν το καταλαβες ακομα;
    Κια λες τα δικα σου;
    Τοτε ειχαμε δεκα Οικουμενιστες.
    Τωρα εχουμε 100.
    Μεχρι ποτε θα αληθωριζετε;

    Ο π. Μυτηλιναιος επαψε το μνημοσυνο για λογους δικαιοσυνης, οπως λενε οι πατερες.
    Αν τοτε τα πραγαμτα ηταν οπως σημερα, θα επαυε το μνημοσυνο και για λογους Πιστεως, αυτος που κηρυττε εναντιον του Φρικαλεου Οικουμενισμου.
    Οσοι σημερα προσκυνουν τους ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΕΣ ειναι ψευτοχριστιανοι και ψευτοκληρικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οτι δεν εισαι κληρικος, αφου κατι και εμεις μυριζομαστε, αυτο ειναι βεβαιο.
    Δωσε μας τα στοιχεια σου για να τα ερευνησουμε για να αποδειξουμε οτι δεν εισαι κληρικος.
    Και τηλεφωνο εχουμε αναρτημενο και διευθυνσι και εμειλ και ολα τα στποιχεια μας.
    Τα δικα σου ποια ειναι;
    Μονο κληρικος δεν εισαι.
    Και αυτο αποδεικνυεται απο το κειμενο σου, το αθλιο κειμενο σου.

    Οσον αφορα εσενα τον αλλο ψευτοευγενη, (μπορει να εισαι και ο ιδιος, καλα λεει ο κυριος Πανταζης να μην δεχομαι καθολου τους ανανδρους τους ανωνυμους) ξερουμε πολυ καλα τι λεμε.
    Και οποιος εχει εννομο συμφερον, ας τολμηση.
    Δεν ξεραμε οτι οι νομοι στην Αυστραλια καλυπτουν και ....αοριστους ανωνυμους ανθρωπους.
    Ποιον επωνυμο κατηγορησαμε;
    Μονον εσας τους ανωνυμους που εχετε στομα απυλωτο και χυδαιο και ενω μας βριζετε θελετε και να σας φιλοξενουμε.
    Τετοιο θρασος εχετε.
    Ποιος σας το κληρονομησε;
    Για πητε μας.
    Που ζουμε στο Φαναρι του Αρχιτρομοκρατη Βαρθολομαιου που περνει κεφαλια σε μια νυχτα ή στην αρχιεπισκοπη του Στυλιανου Χαρκιανακη που απο οτι αποδεικνυεται αυτος δεν τα βρηκε με πολλους επισκοπους, αλλα μονο με ομοιους του σαν τον υβριστη των Ιερων Κανονων καποιον Ιεζεκιηλ που εκει διαφεντευει και καμαρωνει μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψευτοπαπα-αθανασιε απο το Σινδευ.
    Πρεπει να γνωριζεις οτι ο π. Αθανασιος Μυτιληναιος ειχε το ΘΑΡΡΟΣ και την ΑΝΔΡΕΙΑ να παψη το μνημοσυνο του ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΟΥ.
    Ποιοι αλλοι παπαδες το επραξαν;
    Ποιοι αλλοι τολμησαν να το πραξουν;
    ΟΥΔΕΙΣ.
    Ολοι τους ειναι ανθρωπακια.
    Και καλα οι εγγαμοι, μα και οι αγαμοι;

    Ενω εσεις εκει στην Αυστραλια, οσοι εμφανιζεσθε ως κληρικοι, που μαλλον δεν ειστε κληρικοι, ειστε ενα αθλιο και παναθλιο ψευτοπαπαδαριο.
    Δεν ειστε εσεις ορθοδοξοι αλλα ....καρικατουρα ορθοδοξοικαι ενα μπασταρδεμα ψευτορασοφορων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οδυσσεα, π.αθανασιος γιατσιος, ι.ν.αγιας αικατερινης συδνευ. Να δημοσιευσεις σε παρακαλω τα μηνυματα μου διοτι εισαι ψευτης και συκοφαντης. Ειμαι κανινικος κληρικος της ι.αρ. Αυστραλιας. Δεν δου δινω το δικαιωμσ να με αποκαλεις μπασταρδεμενο ρασοφορο!! Ντροπη σου απο ολους τους αξιους κλγρικου; της αρχιεπισκοπης μας. Και παλι εδειξες τον κακο σου εαυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οδυσσεα, να ανακαλεσεις αυτα που εγραψες για τον κληρο της αρχιεπισκοπης μας ειδαλως θα αναγκαστω να σε καταγγειλω στην εταιρια που εχει αναλαβει την φιλοξενια της ιστοσελιδας σου...π.αθανασιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. π. Αθανάσιε,

    Δεν θα σε αποκαλέσω «αγαπητό» διότι ο πονηρός σου τρόπος δεν μου είναι αγαπητός καθόλου. Σε τηλεφώνησα πέντε φορές και δεν απήντησες καμία. Σού έστειλα και γραπτό μήνυμα αλλ' ούτε σ αυτό είχες την αξιοπρέπεια να μου απαντήσεις.
    Σου απαντώ λοιπόν δημοσίως «για να λάμψει η αλήθεια», όπως λες, αν και αυτό δεν σε συμφέρει.
    Πρώτον δεν γνωριζόμαστε καθόλου ούτε έχουμε μιλήσει ποτέ. Ξαφνικά λοιπόν, στα καλά καθούμενα και σε πολύ αδιάκριτη ώρα, για τη θέση σου ειδικά, 9:30 το βράδυ, λαμβάνω γραπτό μήνυμα και δέχομαι τηλεφώνημα από έναν άγνωστο τελείως σε μένα που με παρακαλεί να πάρω «επειγόντως» τον πνευματικό μου, τον σεβαστό μου Γέροντα π. Πολύκαρπο.
    Έχοντας δίδυμα μωρά και τρίχρονο αγοράκι, και μη θέλοντας να ενοχλούνται από αδιακρίτους, απενεργοποίησα τον ήχο του κινητού μου. Σου εξήγησα έπειτα με μήνυμα πως εκείνη την ώρα κοιμόμουνα καθότι ξυπνώ 4:00 τα χαράματα.
    Δεύτερον, σκέφτηκα ποιός να είναι αυτός ο ιερέας και τι δουλειά έχει να ανακατεύεται με μένα και τον πνευματικό μου. Είχες υποχρέωση από εντιμότητα και μόνο να με ενημερώσεις περι τίνος πρόκειται και για ποιό λόγο αναφέρθηκες σε μένα ενώ ήμουν απών.
    Τρίτον, σκέφτηκα, αυτός τώρα ο παπάς που με πιάνει κουβέντα, εκπροσωπεί την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ή ενεργεί αυτόβουλα και αυθαίρετα. Ήθελα λοιπόν να μάθω ποιά ακριβώς τα κίνητρά σου. Δεν επέστρεψες τις απανωτές μου κλήσεις. Είπα μια στιγμή να κάνω απόκρυψη αριθμού κλήσεως αλλά δεν το θεώρησα έντιμο και περίμενα την δική σου ευαισθησία να ανταποκριθείς. Τώρα βλέπω, «ξετρυπώνεις» με θράσος εδώ στην «Εδρα» μας. Καλωσόρισες. Θα "φας καλά..."
    Πολύ καλά σου τα'ψαλε ο αγαπητός αδερφός Οδυσσέας αλλά θα απαντήσω με τη σειρά μου καταλλήλως, με τη σκληρή πάντοτε γλώσσα της αληθείας, αμεσότητος και παρρησίας που με διακρίνει.
    Άκουσε λοιπόν πάτερ. Εξομολογούμην στον Άγιο Γέροντα π. Αθανάσιο από 5 ετών. Τολμώ με παρρησία και υπευθυνότητα να πω, πως ύστερα από τα σημερινά απανωτά, ανατριχιαστικά αίσχη, ιδίως το ότι ο Αρχι-Οικουμενιστής Πατριάρχης σου, στις 29/11/2006, "έμπασε" (μπάτε σκύλοι αλέστε!) με υπερηφάνεια εωσφορική τον Αιρεσιάρχη Πάπα μέσα στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, (χωρίς να έχει τέτοιο δικαίωμα) εν πλήρη μάλιστα καταστολή και γυμνή τη κεφαλή τέλεσε λειτουργική επίκληση και Δίπτυχη Δέηση προς τον "Αγιώτατον Πάπα" αναγνωρίζοντας έτσι Αποστολική Διαδοχή και Αρχιερωσύνη Κανονική στον κατηραμένο Πρόδρομο του Αντιχρίστου,

    http://www.youtube.com/watch?v=U0DEP6pnuf4&feature=youtube_gdata_player

    (συνεχίζεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επίσης τόλμησε ο Πατριάρχης σας, (να τον χαίρεστε) να παραστεί όχι στη "Θεία" αλλά Δαιμονική και Βλάσφημη "Λειτουργία" της ενθρονίσεως του Νέου Διαβόλου της Ρώμης, αυτά συν τοις άλλοις πολλοίς και αισχροίς, θα ωθούσαν βεβαιώτατα τον Άγιο Γέροντα Αθανάσιο να ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ, όπως και έκανε παλαιότερα και έκοψε το Μνημόσυνο του Πατριάρχου, όπως μάλιστα έκανε και οντολογικώς με την Οσιακή του Κοίμηση, αποχώρηση και βιολογική, οριστική Αποτείχιση για να μη δουν οι οφθαλμοί του αυτό το βδέλυγμα της αφομοιώσεως, το οποίο συντελέσθη λίγους μόνο μήνες μετά την Κοίμησή του.

    Τον Γέροντα Πολύκαρπο λοιπόν, τον τηλεφώνησα κατόπιν του υπόπτου μυνήματός σου και ο ίδιος σαφώς και ρητώς κατεδίκασε όλες αυτές τις οικουμενιστικές ενέργειες. Μου διαβεβαίωσε πως όσον αφορά τον ίδιο, η Αποτείχιση δεν είναι θέμα δειλείας αλλά διακρίσεως. "Είναι το μόνο εύκολο να διακόψω το μνημόσυνο" μου είπε. Με συμβούλεψε όμως να βρω Ιερέα της Αρχιεπισκοπής για εξομολόγηση. Θα κάνω υπακοή. Η καταφυγή μου αυτή θα είναι μόνο για λόγους «οικονομίας», (οι Οικουμενιστές αγαπούν τόσο πολύ αυτή τη παραβιασμένη λέξη).
    Τώρα εσύ που κάνεις πως «γνωρίζεις» καλύτερα τη θέση του, μείνε με κολλημένος με τις ιδέες σου. Άκουσε όμως και τις Ομιλίες του Περί Οικουμενισμού.
    Από κει και πέρα, πάτερ, παραμένω σταθερά και συνειδησιακά στην Αγιοπατερική Αποτείχιση, πειθαρχών "Θεώ μάλλον ή ανθρώποις" έχοντας καμία άλλη Λειτουργική κοινωνία με τον Αυστραλίας Στυλιανό.
    Από κει και πέρα, πάτερ, δεν επιθυμώ κανένα άλλο διάλογο μαζί σου. Δεν "σου πέφτει λόγος" και δεν απολογούμαι σε σένα, ούτε στον Παπόφιλο Ηγούμενό σου! Έχω τρία μικρά παιδιά κι' όταν βέπω έναν Αρχιεπίσκοπο «Ποιητή» να αφιερώνει δύο ολόκληρες ακριβοπληρωμένες σελίδες στην εφημερίδα Νέος Κόσμος εκθιάζοντας, λιβανίζοντας και δοξάζοντας αηδιαστικά έναν υπόδικο Προστάτη των ανωμάλων και των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ για εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια και εμπλέκεται σε οργανωμένο κουκούλωμα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών!!!

    http://andreaskoutras.blogspot.com.au/2013/02/blog-post_15.html?showComment=1361086284681&m=1#c3781721600901460218

    Ανατριχιάζω τότε σύγκορμος και παρακαλώ το Θεό να του δίδει μετάνοια. Δεν του δίδω όμως τα παιδάκια μου, πολλώ μάλλον τη ψυχή μου. Έπεσε πάρα πολύ στα μάτια του λαού με αυτόν τον ανεπίτρεπτο και πονηρότατο έπαινο προς τον ομόφρονα Πάπα και έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Ελληνικής Παροικίας. Δυστυχώς όμως δεν το βλέπει ότι έτσι μαυρίζει και μουτζουρώνει το όνομα της Ορθοδόξου Εκκλησίας εν γένει, διότι ο κόσμος λέει, (και το άκουσα ο ίδιος) «έ, για να επαινεί έναν τέτοιο ανώμαλο Πάπα, είναι κι΄ αυτός τέτοιος, ούνα φάτσα, ούνα ράτσα...» Δεν συμφωνώ φυσικά με αυτό αλλά, σαν Ορθόδοξος Ιεράρχης, δεν είχε καμία θέση και σχέση να λιβανίζει τον οποιοδήποτε Πάπα και να "μοιρολογεί" απαρηγόρητα για την παραίτηση του. «Κι΄ είχαμε μιά σκασίλαααα» λεμε εμείς οι Λαρισαίοι...

    Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Στυλαινός, διά μέσου του πατρός Μεθοδίου, πρώην εφημερίου της ενορίας μας, με έπαψε ανεπισήμως, αδίκως και αναπολογήτως από το 2010, ύστερα από την Ανοικτή Έπιστολή που έγραψα προς τον Πατριάρχη. http://arxontariki.forumup.gr/about1758-arxontariki.html

    Είχε διατάξει μάλιστα τους επιτρόπους της Ενορίας του Preston, Κυριακή πρωί μόλις μας ειδούν να μπαίνουμε στο Ναό με τη γυναίκα μου και το μωρό μας αγκαλιά, να μας διώξουν έξω από το Ναό, λες κι’ είμαστε τίποτε ταραξίες ή εγκληματίες. Αυτό λέγετε ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ, φασισμός και Δεσποτισμός. Φυσικά, δεν συνέβη κάτι τέτοιο, δεν έδωσα τέτοια «χαρά». Εκκλησιαστήκαμε κανονικά και δεν έκανε "κιχ" ο ιερεύς, καθώς τον είχα διαβεβαιώσει πως τους επιτρέπουν οι Ιεροί Κανόνες να προβούν σε τέτοια αισχροπραξία και δεν είναι τσιφλίκι του καθενός τυρράνου Αρχιεπισκόπου η Εκκλησία. Είχα συμφωνήσει με την απαγόρευση του κηρύγματος, δικαίωμά του, αλλά όχι και να με διώξει έξω!
    (συνεχίζεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσείς οι ιερείς, "τα τσιράκια" του Στυλιανού, φοβείστε να διαφωνήσετε μαζί του σε θέματα Ορθοδόξου αληθείας, σε θέματα βλασφημίας. Τρέμετε ακόμη και τη σκιά του και σκιάζεστε από το ξεροβήχα του. Όταν είχε βγει στη Τηλεόραση SBS να θαυμάζει έντονα την ΠΟΡΝΟταινία του Τελευταίου Πειρασμού του Αντιχρίστου Καζαντζάκη, που δείχνει το Χριστό μεθύστακα, πόρνο, ελεινό σεξομανή και άλλες βλασφήμιες, κι’ έλεγε με έπαρση περισσή πως επιτρέπονται όλα αυτά «ποιητική αδεία» ΚΑΝΕΝΑΣ από σας τους ταλαιπώρους Ιερείς δεν θίχτηκε, δεν προβληματίστηκε, δεν αναστατώθηκε, δεν ομολόγησε την Αλήθεια και δεν υπεράσπισε το Αναμάρτητο Πρόσωπο του Χριστού μας, να διαφωνήσει έστω, πόσο μάλλον να διακόψει το μνημόσυνο και να ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ. Η Δεσποτοκρατία φιμώνει τα στόματα και πνίγει συνειδήσεις.
    Ήταν "ήρωας" κάποτε ο Αρχιεπίσκοπός σας, όταν έβριζε ως "δειλό" τον Πατριάρχη και άλλα πολλά μέσω επιστολών και εφημερίδων, για θέματα πολύ υποδεέστερα και μηδαμινά, μπροστά στο καυτότατο και κρισιμότατο θέμα του Οικουμενισμού και τώρα σιωπά, δεν ωρύεται που ο Πατριάρχης προδίδει την Ορθοδοξία και καταπατά τους Ιερούς Κανόνες. Δεν τον ελέγχει. Δεν τον προειδοποιεί, δεν απειλεί καθόλου. Διατηρεί κοινωνία.
    Και εσύ πάτερ παραμένεις μαζί τους και συνεχίζεις να μνημονεύεις Οικουμενιστές ενώ γνωρίζεις κατά βάθος πως αμαρτάνεις, χάνεις το στόχο σου που είναι να ευαρεστήσεις στο Θεό και όχι σε οικουμενιστές επισκόπους, φιλοπαπικούς και προδότες. Ίσως ορέγεσαι και συ επισκοπής και θέλεις να τα΄χεις καλά μαζί του, έστω κι αν αποκαλεί τον Παπισμό «Εκκλησία», έστω κι αν προωθεί τον Πάπα, έστω κι αν προωθεί και διαφημίζει τις καννιβαλισμούς της δωρεάς οργάνων από ζωντανούς μάλιστα δότες που υπέστησαν τάχα «εγκεφαλικό θάνατο» και άρα είμαστε «εντάξει» να τους αποτελειώσουμε εμείς μία και καλή...
    (συνεχίζεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοίταξε τον εαυτό σου, πάτερ, την ενορία σου, την υπόληψή σου, τη ψυχή σου και αφήστε σεις οι ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας τον «Πανταζή» που τόσο καιρό τον περιφρονούσατε, τον περιγελούσατε ως «ταλιμπάν», τον είχατε στο περιθώριο, τιμωρημἐνο ως «μαύρο πρόβατο» επειδή «τόλμησε» να θείξει, όπως μου είπε άλλος παπάς, «ολόκληρο Πατριάρχη και να του μιλά στον Ενικό!» Σιγά τη μεγαλειότητα! Λες και είναι απρόσιτος Κοσμοκράτορας και απαγορεύεται σε ιερείς και Θεολόγους να διαφωνούν μαζί του!
    Και τώρα που προχώρησα στην ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ διαμαρτύρεστε και παίρνετε τηλέφωνα μέχρι και Ελλάδα να με παρακινήσετε να επιστρέψω. Ε, όχι! Φτάνει πια ο εμπαιγμός! Δεν θα πάθετε τίποτε με την απουσία μου. Μη φοβείσθε από μένα. Δεν ποιώ σχίσμα αλλά ενημερώνω και διαφωτίζω το ποίμνιο πως ο Οικουμενισμός είναι ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ που κολάζει τη ψυχή. Δεν μιλώ δικά μου πράγματα. Παραθέτω γραπτά Αγίων Πατέρων. Καταθέτω τη μαρτυρία Χριστού. Το δικό Του Ευαγγέλιο μεταδίδω ανόθευτο από φιλοφρονήσεις φιλοπαπικών και καθαρό από βλασφημίες «ποιητικής αδείας».
    Δεν σας αρέσει; Μη διαβάζετε τα γραπτά μου. Κάντε ένα «κλικ» με το πονιτκάκι σας και επικσεφτείτε άλλη ιστοσελίδα. Κι αν δεν σας αρέσουν τα άρθρα μου στην τοπική εφημερίδα και σας ενοχλούν τόσο πολύ, ΜΗΝ τα διαβάζετε για να εφησυχάζετε και να κοιμάστε με ήρεμη τη συνείδησή σας. Μη μου δίνετε σημασία. Ο Λαός γνωρίζει να κρίνει και να ξεκαθαρίζει σωστά τα πράγματα. Μη τον υποτιμάτε το Λαό του Θεού. Κατά βάθος, φοβάστε μήπως ξυπνήσει. Τον θέλετε κοιμησμένο, συμβιβασμένο και υποταγμένο στην αντίθεη «υπακοή» σας. Καραμέλα σας και πιπίλα σας το «πείθεσθε τοις ηγουμένοις ημών» ενώ εσείς οι ίδιοι δεν υπακούτε στους Αγίους Πατέρες μας και αληθινούς Ηγουμένους και Προηγουμένους της Πίστεως. Αρνείστε να ακολουθήσετε τη γραμμή τους και σαν άγγελοι εξ΄ ουρανού φτιάχνετε άλλο, μοντέρνο ευαγγέλιο,«Μεταπατερικό» που θα επανορθώσει τα λάθη των «καυμένων» Προμάχων της Πίστεως οι οποίοι απέτυχαν οικτρά να μας ενώσουν με τον Πάπα. Και θα το πετύχετε ώρα εσείς. Όταν όμως ο Λαός μάθει πως δεν εκφράζετε το θέλημα του Θεού και καταλάβει «μαγειρεύετε» παρασκηνιακά την ψευδο-ένωση, θα αποκοπεί από σας και θα χτίσει Τείχος γύρω από το Αληθινό Ποίμνιο, την Ορθοδοξία, για να μην μαγαριστεί από το μίασμα και τη κατάρα του Οικουμενισμού.

    Νικόλαος Πανταζής, Θεολόγος
    Μελβούρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mπράβο αδελφέ, ο Θεός να σε στηρίζει στην ομολογία σου, εσένα και την οικογένειά σου. Αποτελείς παράδειγμα προς μίμησι, αν και είσαι έγγαμος και λαϊκός. Ας τα βλέπουν αυτά οι μεγαλόσχημοι ηγούμενοι, μοναχοί και πρωτοκλασσάτοι αντιοικουμενιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για πρωτη φορα εμφανιζεσαι ως παπας ονομαστικα και με ναο.
    Παρα τις συνεχεις προκλησεις μου μεχρι χθες κωφευες.
    Θα το ερευνησουμε αν υπαρχεις και εισαι πραγματικος και μετα θα τα πουμε.


    Οσον αφορα την κατηγορια σου οτι υβρισα τους παπαδες, οχι δεν υβρισα τους παπαδες αλλα τους ψευτοπαπαδες που εμφανιζονται σαν παπαδες.
    Αυτα που μου γραφουν αναωνυμοι δεν τα λενε ουτε ανθρωποι της εσχατης διιαφθορας και των καταγωγιων.
    Γραψε ανθρωπε μου ισια παληκαρισια και σταρατα με το ονομα σου αφου μας εμφανιζεσαι τοσο θαρραλεος.
    Τι χρησιμοποιεις την ανωνυμια σου και βριζεις και χυδαιολογεις για βαριδια και αλλα ...κιναιδικα;
    Αυτους τους ψευτες τους χαρακτηρισα οπως τους χαρακτηρισα που δεν υποφερονται.
    Τωρα αν αυτα που καταγγελει ο κ. Πανταζης, αν ειναι αληθεια, οτι ειπε ο Αυστραλιας Στυλιανος, για τον χυδαιο και σαρκαστη Σατανοκαζαντζακη οτι επιτρεπεται να γραφη οσα γραφει για το προσωπο του Κυριου μας ....ποιητικη αδεια, τοτε αυτος ο κυριος δεν κατηγορειται αδικα οτι δεχεται οσα ο αισχρουργος και σκατουργος Καζαντζακης οτι καταγεται απο τον πιθηκο και τις αλλες αηδιες και ηλιθιοτητες.
    Δεν πρεπει να καμαρωνετε γι αυτον.
    Αλλα θα τα ξαναπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οδυσσεα προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι απο την αρχη δεν επρεπε να δημοσιευσεις σχολιο του εν λογω προσωπου.Οχι διοτι δεν πρεπει να ακουγονται αλλες γνωμες,Αλλα το ολο σκηνικο φαινεται να ηταν στημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και επι τη ευκαιρια π. Αθανασιε μηπως γνωριζετε γιατι η Ιερα Κοινοτης του Αγιου Ορους δεν επετρεπε στους πατερες που ηργαζοντο εκει (δηλαδη στην Κοινοτητα)να πανε στην Αυστραλια;Μηπως δεν εισαν καλα τα αεροπλανα της Quantas....(καπου στην δεκαετια του 80).Και τι προβληματα ειχε ο Αρχιεπισκοπος σας με τους π.Αυγουστινο, Θεοκλητο Διονυσιατη,Ν.Σωτηροπουλο,εφημεριδα Ο.Τ. κλπ Μηπως θελετε να σας στειλω καμμια πενηνταρια φωτοτυπιες της εποχης εκεινης να ριξετε μια ματια;Θα παρακαλεσω μαλιστα και τον Οδυσσεα να τις αναρτησει...Αλλα πατερ μου,ξεχασες τελειως να αναφερθεις στον οικουμενισμο διοτι αυτο ηταν το αναρτηθεν ...so we are full of ears...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O πατερ Αθανασιος δεν απηντησε (παρ'ολο οτι ηταν φορτσατος στην αρχη).Πιθανον να ασχολειται με την προετοιμασια του χειμωνα ο οποιος αρχιζει την περιοδο αυτη στην Αυστραλια

      Διαγραφή
  21. Οδυσσέα να μην παραχωρείς τον ιστότοπο σε πρόσωπα με αντίθετες θέσςις γιατί κάνουν μέγιστη ζημία στους καλούς χριστιανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μια φορα θυμαμαι ημουν προσκυνητης στην Μονη Ξηροποταμου στο Αγιον Ορος και ειμασταν στην εκκλησια για εσπερινο.Προφανως ειχε ειδοποιηθει η Μονη οτι θα ελθη ο Αυστραλιας εμεις βεβαια δεν το γνωριζαμε.Ο τοτε ηγουμενος δεν χρησιμοποιησε ουτε καμπανες ουτε εισοδικα κλπ που κανουν για τους αρχιερεις απλα εστειλε ενα καλογηρο εξω απο την πλαγια πορτα για να τον παραλαβει.... Σε τοση ευλαβεια τον ειχανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου