Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013





Επιτελους! 
Το πιο διεφθαρμενο και προσκυνημενο πολυκεφαλο καναλι της ΕΡΤ1, ΝΕΤ, ΕΡΤ3, εκλεισε.
Ενας στρατος αργοσχολων και διεφθαρμενων τεμπελχαναδων δημοσιοκαφρων που καθημερινα προκαλουσαν τα αισθηματα του λαου απο τον οποιο αναγκαστικα και με το στανιο πληρωνονταν θα πανε στα σπιτια τους.
Οι περισσοτεροι απο αυτους μπηκαν εκει με αδιαφανεις τροπους και με "μεσα" απο τους βολεμενους βολευτες του ελληνικου κυνοβουλειου.
Επιτελους εκλεισε αυτο το πολυκεφαλο μιασμα και δεν θα βλεπουμε πλεον να μονολογουν για τις Κανιβαλικες Μεταμοσχευσεις, να διαφθειρει τον λαο ο αιρετικος μητροπολιτης Δημητριαδος με τα αντιχριστα και αιρετικα κηρυγματα του, να προπαγανδιζουν τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ τους διεφθαρμενους Λοβερδους και τους εξαλλους Παγκαλους, και να παρελαυνουν ολα τα λαμογια της καταστροφης της πατριδος μας.
Ουτε θα βλεπουμε πλεον την μαιναδα πρασινογατα Ελλη Σταη των νυχτερινων ειδησεων με τα φτιαχτα και στημενα δελτια και ρεπορταζ.
Οι πιο ευτυχισμενοι ανθρωποι απο ολους τους Ελληνες ηταν αυτοι οι δημοσιοκαφροι που εμφανιζονταν παντοτε με πλατεια χαμογελα, εκει που ολοι οι Ελληνες ειναι στενοχωρημενοι και κατηφεις απο τα αδιεξοδα που τους δημιουργησαν οι διεφθαρμενοι και οι προσκυνημενοι πολιτικοι που αυτοι οι δημοσιοκαφροι τους υποστηριζαν και τους εκθειαζαν επι καθημερινης βασεως. 

12 σχόλια:

  1. Μπα! Αποφάσισε να ανοίξει το στοματάκι του ο κατά τα άλλα άφωνος αρχιεπίσκοπος! Δεν το άνοιξε όμως ούτε για τον οικουμενισμό ούτε για το gay pride αλλά για την αμαρτωλή και ζημιογόνα-ελλειμματική ΕΡΤ που εμμαυλίζει τον ελληνικό λαό , όπως και τα άλλα βοθροκάναλα,εδώ και χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί είπε ο οραματιστής Αρχιεπίσκοπός μας;έχει μεινει ακόμα στο όραμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Τί συμφορά!!! έκλεισε και το αρχονταρίκι ; Αλήθεια γιατί τα γένεια του "αρχοντάρη" είναι τόσο μακριά ενώ τα μαλλιά του τόσο κοντά; Υπάρχει κάποια εξήγηση; Κολλάει το βλέμμα μου σ αυτό το παράδοξο,ο νούς μου προβληματίζεται και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στά λεγόμενά του...
    Ασκληπιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ΕΡΤ ήταν βοθροκάναλο και ξεζουμιζε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ μεσω της ΔΕΗ τα λεφτα του ελληνικου λαου για να πληρωνει τις αισχρες εκπομπες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δούμε άμα βγάλουν και την ΕΡΤ από τον λογαριασμό της ΔΕΗ οι αλήτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη χαιρεστε! Κάπου είδα οτι αντι της ΕΡΤ, ΕΡΤ3, ΝΕΤ, φτιάχτηκε νεος σταθμος που θα λέγετε ΝΕΡΙΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά οι μόνοι,που χαίρονται είναι ΟΛΟΙ οι ακροδεξιοί!!Παρά ταύτα
    το κείμενο της ανάρτησης είναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟ και λέει αλήθειες!!
    Όχι πως δεν τις ξέραμε,αλλά...!!Τελικά ΜΑΚΑΡΙ να πάμε σε εκλογές,
    μήπως καθαρίσει η ήρα από το στάρι και συνέλθουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σέβομαι την διαφορετική ἄποψη, ἀλλά δέν συμμερίζομαι καθόλου τούς πανηγυρισμούς γιά την βίαιη παύση της δημόσιας τηλεοράσεως. Ἐμεῖς οἱ χριστιανοί θά πρέπει νά μή ξεχνᾶμε το χρυσοστομικό ὅτι το καλό δέν εἶναι καλό ὅταν δέν γίνεται καλῶς! Πολλῶ δέ μᾶλλον ὅταν ὅλοι γνωρίζουμε ὅτι ἡ ἐντολή γιά τήν πρωτοφανή θανάτωση, ἔστω καί προσωρινή, τῆς δημόσιας τηλεοράσεως δόθηκε ἀπό τήν Τρόϊκα, ἡ ὁποία ἄλλωστε διοικεῖ ἐμφανῶς καί ἀμέσως την ταλαίπωρη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θελεις να πληρωνεις τις αισχροτητες και κάποιες φορες και τις βλασφημιες που δειχνει η ΕΡΤ μεσω της ΔΕΗ;;;;;
      ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ;;;;

      Διαγραφή
  9. Α-> Έτσι κι αλλιώς μας έχουν θάψει ζωντανούς. Ας δώσουμε λοιπόν τη συγκατάθεσή μας να μας αποκεφαλίσουν και να τελειώνουμε.

    Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα με την ΕΡΤ. Υπάρχει κίνδυνος Συνταγματικής εκτροπής. Πώς μένει η χώρα έστω και μια μέρα χωρίς Δημόσιο φορέα ενημέρωσης τον οποίο προβλέπει το Σύνταγμα της Ελλάδος; Θα αφήσουμε την ενημέρωση του λαού αποκλειστικά στους καναλάρχες με τα "τούρκικα";
    Σαν να λέμε "κλείνει για μισό χρόνο η εφημερίδα της Κυβερνήσεως".

    Υπάρχει ένα Σύνταγμα που οφείλουμε όλοι να το τηρούμε. Και οι κυβερνώντες.

    Βγήκε λοιπόν ένα Διάταγμα, με αφορμή την ΕΡΤ, που επιτρέπει σε έναν τυχαίο υπουργό, (που σήμερα μεν είναι υπουργός, αύριο όπως δεν θα είναι, όπως π.χ. οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Τσοχατζόπουλος κ.λπ.) να μπορεί με μια υπουργιμή υπογραφή του, να καταργεί οποιονδήποτε Οργανισμό του Δημοσίου θέλει. "Αποφασίζομεν και διατάσσομεν;" Με ποιο δικαίωμα ένας άνθρωπος μπορεί να παίζει ρόλο Βουλής και να διαγράφει από το στερέωμα της Πατρίδας έναν οποινδήποτε Δημόσιο Οργανισμό,σήμερα την ΕΡΤ΄, αύριο την ΔΕΗ, μεθαύριο την Ύδρευση, παραμεθαύριο ένα Νοσοκομείο, δηλ. μια Υπηρεσία που δεκαετίες ολόκληρες απαιτήθηκαν για να συγκροτηθεί, προς όφελος του λαού.
    Για να πάρει κάποιος ιδιώτης την παραγωγή δημοσίων αγαθών, νερό, ηλεκτρισμό, τηλεπικοινωνίες, συγκοιμωνίες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, Νοσοκομεία, Δημόσιο σύστημα Υγείας, παιδεία κ.λπ.; ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ η οποία πρέπει να αποφασίζει. Αλλιώς ας παραδεχτούμε ότι έχουμε ξένη επικυριαρχία, Τρόικα, Αρχή του Ενός, ή των Τριών, και αποφασίζει με εντολή τους ΕΝΑΣ υπουργός, ας παραδεχτούμε ότι δεν έχουμε Σύνταγμα και Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Β->
    Το νερό που είναι Δημόσιο αγαθό, γιατί να παραχωρηθεί σε ιδιώτες και μάλιστα ξένους; Οι υπάρχουσες εταιρείες ύδρευσης είναι κερδοφόρες! Αν υπάρχουν ταμπέληδες υπάλληλοι, να γίνει έλεγχος και εξυγίανση, και όχι να πουληθούν κερδοφόροι δημόσιοι κοινωνικών αγαθών Οργανισμοί σε ιδιώτες, για να κερδοσκοπούν σε βάρος του λαού. Στο εξωτερικό, μετά τις ιδιωτικοποιήσεις και την κακή ποιότητα του νερού που επακολούθησε, αρχίζει πάλι η συζήτηση για επιστροφή στο Δημόσιο των ετειρειών ύδρευσης.

    Γιατί το ηλεκτρικό, να μην είναι δημόσιο φθηνό αγαθό; Αν πάρουν την ΔΕΗ οι ιδιώτες θα είναι πιο φθηνό το ρεύμα; Είδαμε τι έγινε με κάποιες ιδιωτικές εταιρείες που άρχισαν να είναι πάροχοι ρεύματος εκτός από τη ΔΕΗ. Γιατί το τηλέφωνο, οι μαζικές μεταφορές, η Υγεία, η Παιδεία, η ενημέρωση να είναι μόνο στα χέρια εκείνων που αποσκοπούν στο ΚΕΡΔΟΣ;


    Εκτός από ορισμένες αλήθειες που λέει το κείμενο για την ΕΡΤ υπάρχουν και ΑΛΛΕΣ αλήθειες.

    Οι μόνες συχνότητες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές που αναμετέδιδαν της Θείες ακολουθίες, και από τις τοπικές μητροπόλεις σε κάθε περιοχή, κάθε Κυριακή, τις μεγάλες εορτές, τη Μ.Εβδομάδα, ήσαν η Κρατική Τηλεόραση και Ραδιοφωνία. Σε όλη την υφήλιο, έφτανε η φωνή τους, μάλιστα. Δεν πρέπει να χαιρόμαστε, που πλέον δεν θα αναμεταδίδονται οι ιερές Χριστιανικές ακολουθίες, για τον ασθενή, τον απόδημο Έλληνα, την μαρτυρία. Ας βλέπουμε λοιπόν τον Σουλεϊμάν.

    Οι μόνες συχνότητες ραδιοφωνικές και τηλεποτικές, που αναμετέδιδαν την παραδοσιακή μας δημοτική μουσική, πανελληνίως, ήσαν οι κρατικές, ενώ στα άλλα κανάλια μόνο εμπορική μουσική (σκουπίδια) ξένα ή Ελληνικά αναμεταδίδονται.

    Σε όλο το Δημόσιο οι υπάλληλοι έχουν διοριστεί στο μεγαλύτερο ποσοστό με αναξιοκρατικό τρόπο (το μέσο, το ρουσφέτι από βουλευτές και υπουργούς κ.λπ.). Γιατί το "μένος" μόνο κατά της ΕΡΤ; Αν χρειάζεται εξυγίανση, να γίνει. Αλλά "κλείνουμε" τα πάντα; Κι αυτό να γίνει αλλά με απόφαση της Βουλής. Πόσο ποσοστό έχει η Ν.Δ. (έστω μαζί με την Χ.Α.) στις τελευταίες εκλογές και αποφασίζει μόνη της (αφού ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) δεν συναινούν; Εκεί είναι το θέμα. Και μάλιστα, όταν η απόφαση για την ΕΡΤ πάρθηκε κατόπιν εκβιασμού των Τροϊκανών.

    Ξεχνάνε επίσης οι σχολιαστές, ότι και οι πλείστοι των "μεγάλων" της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας, έχουν επωφεληθεί τα πλείστα από το Δημόσιο Χρήμα (το δικό μας, του λαού) είτε με επιδοτήσεις, είτε με χαριστικά δάνεια, είτε με επιχορρηγήσεις, είτε με αναθέσεις δημοσίων έργων και προμήθειες, είτε ... ακόμα και τις τράπεζες τις επιχορηγεί ο λαός, που πληρώνει τα δάνεια και τα νέα δανεικά πηγαίνουν στις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών ...

    Οι λεγόμενοι "χριστιανοί" πρέπει να τα βλέπουμε χριστιανικά και σφαιρικά. Κι εμένα δεν μου άρεσε το "αρχονταρίκι". Θα έπρεπε κάθε Κυριακή να είναι άλλος κληρικός ή επίσκοπος. Τον Μεγάλο Εκκλησιαστικό Πατέρα της εποχής μας, τον π. Αυγουστίνο Καντιώτη δεν τον έβγαζαν τα Κρατικά κανάλια κι αν τον πρόβαλλαν γινόταν για ειρωνεία ή αποδοκιμασία. Αλλά έτερον εκάτερον. Υπάρχει Σύνταγμα; Υπάρχει Βουλή; Υπάρχει Δικαιοσύνη; Να εφαρμοστούν οι Νόμοι και το Σύνταγμα και εν τέλει να πληρώσουν τα "κλεμμένα οι κλέφτες", να πληρώσουν τα δανεικά αυτοί που τα καταχράστηκαν, να φέρουν πίσω από την Ελβετία τις καταθέσεις νόμιμες και παράνομες οι κατέχοντες, να πληρώσουν για τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ οι καναλάρχες που δεν είναι υπόδειγμα έναντι της ΕΡΤ γιατί χρωστάνε κι αυτοί στο Κράτος και δεν γνωρίζω αν πληρώνουν για τη χρήση των Δημοσίων συχνοτήτων. Να επιστρέψουμε στη Δραχμή, να πληρώσουμε μόνο το αληθινό χρέος και όχι το επαχθές, να μετανοήσουμε και να γίνουμε Κράτος Ορθόδοξο, Τίμιο, με λαό εργατικό και ειλικρινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "ἡ ἐντολή γιά τήν πρωτοφανή θανάτωση, ἔστω καί προσωρινή, τῆς δημοσίας τηλεοράσεως δόθηκε ἀπό τήν Τρόϊκα, ἡ ὁποία ἄλλωστε διοικεῖ ἐμφανῶς καί ἀμέσως την ταλαίπωρη χώρα μας".

    γράφει σχολιαστής σε άπταιστο πολυτονικό!!! (Συγχαρητήρια για το πολυτονικό).

    Μα τι θέλετε κύριε; Θέλετε να βλέπετε Στρατιωτικές παρελάσεις, εμβατήρια, άρματα μάχης, ευζώνους, με βηματισμό και ηθικό ακμαιότατο και μαζί σας να τα βλέπουν όλοι οι Έλληνες με τα παγκοσμίου εκπομπής μέσα της ΕΡΤ; και οι μεν Έλληνες να φρονηματίζονται εθνικά και πατριωτικά, οι δε ανθέλληνες να τρέμουν απο την αποτρεπτική ισχύ του στρατεύματος και το ακμαιότατον ηθικόν που απαστράπτει στις αποφασιστικές φυσιογνωμίες των παρελαυνόντων;

    Μα τι θέλετε κύριε, να αναμεταδίδονται ανά την υφήλιον οι πανηγυρικές εορτές της Παναγίας Σουμελά, Βερμίου και Τραπεζούντος, οι Πατριαρχικές τελετές Κωνσταντιουπόλεως και Ιεροσολύμων, η πανήγυρις της Μεγαλόχαρης της Τήνου, οι καταδύσεις του Τιμίου Σταυρού τα Θεοφάνεια, οι Δοξολογίες, οι Ακάθιστοι Ύμνοι και οι Χαιρετισμοί, η Μεγάλη Εβδομάς, η Ανάστασις, οι ιερές ακολουθίες των Χριστουγέννων;

    Τις ώρες εκείνες θα μεταδίδονται επιδείξεις γυναικείων εσωρρούχων απο τα ιδιωτικά κανάλια - τα πρότυπα - ! Και να δούμε αν στην νέα δημόσια τηλεόραση και ραδιόφωνο, με τις όποιες δομές και κανονισμούς, αναμεταδίδονται οι μη εμπορικές παρελάσεις επετείων εθνικές εορτών, οι ανωτέρω ιερές ακολουθίες κ.λπ.

    Αλλά τα ανωτέρω ίσως είναι φληναφήματα. Το Α και το Ω είναι η φράση του ιδίου σχολιαστού: "θά πρέπει νά μή ξεχνᾶμε το χρυσοστομικό ὅτι το καλό δέν εἶναι καλό ὅταν δέν γίνεται καλῶς!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου