Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013




Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΤΕΡΗ



....ΑΠΟΚΑΛΥΨΙ(!!!)



του 20ου αιωνος.






Ισως δεν θα επρεπε να συνεχισουμε να αναφερομεθα και να ασχολουμεθα, με τις συνεχεις και ακατασχετες βλακειες και ηλιθιοτητες, αλλα και ανηθικοτητες και ελεεινοτητες, της οργιαζουσας….ΒΙΛΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ, που ενώ ειναι η καταλληλοτερη για να σχολειται με τις ανοησιες και τις ατελειωτες βλακειες του κοσμου, και της αχρειας γυμνοτητας του, τολμαει και ασχολειται και με τα εκκλησιαστικα πραγματα και ιδιαιτερα με τις ιδιαιτεροτητες του χρεωκοπημενου Αρχιαιρεσιαρχου του Φαναριου και της ξεπεσμενης αυλης του.




Καθημερινα γραφονται εκει μεσα, τοσα παραδοξα, γελοια και βλακωδη, και καταχωρουνται τοσα ανηθικα και αισχρα γυμνα και τετραχηλισμενα, ακομα και από …ξεπουπουλιασμενους ρασοφορους, που αν τολμησης και μονο να τα μεταφερεις, είναι βεβαιο ότι, με την επαναληψι τους, θα ….αμαρτησης.

Δεν είναι δυνατον να πιστεψης ότι όλα αυτά τα αντιχριστιανικα και βλαβερα, και βαναυσα των ιερων και των οσιων, να καταγραφωνται από κληρικους και θεολογους.

Τετοιοι παρδαλοι, γυμνοι και τετραχηλισμενοι είναι σχεδον ολοι οι υποστηρικτες των Φαναριωτων, ειτε ρασοφοροι ειναι, ειτε θεολογοι.





Μολις προχθες, καταχωρηθηκε ένα κειμενο καποιου κοντοπαπα της Γερμανιας, Φραγκουλακος το ονομα και το πραγμα.



       
 Ο νανοΦραγκουλακος, με τους αγαπημενους του Φραγκους. Ομοιος με τους ομοιους.



 Ένα ψυχανωμαλιστικο κειμενο, που δεν ηταν δυνατον να φαντασθης οτι γραφτηκε εστω και από ασεμνο κληρικο, όχι όμως και από παπά της «μητροπολεως» του ….μαγαρισμενου Αυγουστινου Λαμπαρδακη.



Οντως, οι ανθρωποι αυτοι, βρισκονται σε μονιμη ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΦΡΕΝΩΝ.

Γι αυτό δεν υπαρχει καμμια, μα καμμια αμφιβολια και αμφισβητησι.

Και αληθεια είναι παπαδες και θεολογοι αυτοι που τα γραφουν ή επιστρατευμενοι ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΙ και ΟΥΦΟΛΟΓΟΙ;





Και ιδου το αποκορυφωμα της πρωτοφανους, μοναδικης και ανεπαναληπτης βλακειας και ανοησιας, που για πρωτη φορα καταγραφεται και γραπτα.

Ακουστε την μεγαλυτερη ...αποκαλυψι(!!!) του 20ου αιωνα, που ανακοινωνεται από την…Βιλα των Οργιων, ως φωνη του Αδου και ως κραυγη Δαιμονων πολλων και Ασχημονουντων.

Θαυμαστε την υπερορια λογικη και νοημοσυνη και ισσοροπια, εξ αντιθετου.






Εδώ και εκατο 100 χρονια, που εμφανισθηκε  ο Θεοκαταρατος και ο Λαομισητος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ και μετεξελιχθηκε στις μερες μας σε ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, και αναπτυσσεται και επαυξανει η ΠΑΝΑΙΡΕΣΙ αυτή του Σατανα, που αγωνιζεται λυσσωδως, χωρις όμως να μπορει να τα καταφερει, να αλλοιωση το θεοπαραδοτο κηρυγμα του Θεανθρωπου, θελει να αλωση και να εξαφανιση την Εκκλησια του Χριστου και να επαληθευση ο λογος της Γραφης “Aραγε οταν ερθη ο Κυριος επι της Γης, θα ευρη την Πιστιν;».





Και ποιος είναι ο αρχηγετης και προυχοντας του Ανθρωπαρεσκου και Κοσμοαλητικου αυτου Οικουμενισμου;

Μα, ο Πονηροτερος και ο Χειροτερος πατριαρχης και Αρχιαιρεσιαρχης και Αρχιτρομοκρατης και μεθοδευμενος Καταληψιας του θρονου της Πολεως της Μεγαλης, της Θρυλικης μας Κωνσταντινουπολης.

Του θρονου που δοξασαν και μεγαλουργησαν οι Μεγαλοι Πατερες, οι Χρυσοστομοι και οι Γρηγοριοι και οι Φωτιοι και η λοιπη Χορεια των Μεγαλων Πατερων της Γλυκυτατης Ορθοδοξιας μας. 





Και ερχεται η κακοφημη και αηδεστατη και ελεεινοτατη…Βιλα των Οργιων και κανει μια μεγαλη ….αποκαλυψι(!!!), που την ηξερε και την γνωριζε από καιρο, ομως τωρα βρηκε την καταλληλη στιγμη, μαζι με τα Καρναβαλια, και αποφασισε να την φερη στη δημοσιοτητα.

Και η ...Αποκαλυψι(!!!) αυτή η μεγαλη και πρωτοφανης και πρωτακουστη, ποια είναι ;

Βουνα και ορη, καμποι, λαγκαδια και πεδιαδες: Ακουσατε, ακουσατε, ακουσατε και ....σπαρταρησατε!!!






«Αυτό που λεγεται ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ και αλλα παρομοια ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΑ, δεν υπαρχουν. 

Υπαρχει μονο στη νοσηρη φαντασια καποιων διεστραμμενων που θελουν συνεχως να σπερνουν ζιζανια στο σωμα της Εκκλησιας.

Κι αν καποιοι συγχρονοι, εναρετοι και αγιασμενοι θεολογοι και ποιμενες χρησιμοποιησαν τον ορο δε σημαινει τιποτα.

Τα περι «παναιρεσεως» είναι αστειοτητες και αθλιοτητες μαζι».

Όσο αυτές οι ομάδες που έχουν αποδυθεί σ' ένα “κυνήγι μαγισσών” (βλ. “αιρετικών”) και κινούνται σ' αυτή την αντιεκκλησιολογική τακτική, δεν απομονώνονται από την Εκκλησία της Ελλάδος, η ίδια θα εξακολουθεί να είναι “όμηρός” τους.

Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει προφητικά στο σύγχρονο κόσμο.

Να μην μπορεί να αρθρώσει λόγο αληθινά θεολογικό και όχι νοσηρά καταγγελτικό ή ένοχα σιωπηρό. 

Ευτυχώς το Οικουμενικό Πατριαρχείο διασώζει ακόμα την παράδοση του Γέροντος Χαλκηδόνος, κι αυτό είναι μια παρηγοριά, δηλ. την θεολογία της καταλλαγής και της ενότητας.

Γιατί όπως εύστοχα σημειώνει ο καθηγητής Κ. Μπελέζος “αυτή ακριβώς είναι, εν τέλει, η αποστολή της Ορθοδόξου Εκκλησίας στον κόσμο σήμερα: να επαναφέρει το αίτημα της ενότητας, κατεξοχήν δε της χριστιανικής ενότητας, και να μπορέσει – εν τη δυνάμει του Αγίου Πνεύματος – να εργασθεί για τη θεραπεία των πληγών του παρελθόντος και την επισυναγωγή των πάντων σε αυτήν”.











Τι αλλο να σχολιασουμε, από τα παραπανω φαιδρα και φαιδροτατα και αστεια και αστειακια;

Ότι ολοι οι αγιασμενοι ανθρωποι που μας εδειξαν, που μας φανερωσαν και αποκαλυψαν το Κολλοσιαιων Διιαστασεων, Υπερμέγεθες Τερας της Παναιρεσεως του Οικουμενισμου, ….«αυτό δεν σημαινει τιποτα»!!!

Και τι σημαινει το …τιποτα, Ω ΒΛΑΞ;

Και μας απανταει ...χαριεστατα και με το γνωστο ναζι: Μα τιποτα, απολυτως τιποτα, σαν το ..κουφιο το κεφαλι μου!!!






Όμως μαζι με αυτην την πρωτοφανη, βροντωδη, υπερηχητικη και εκκωφαντικη και συναμα βλακωδη αποφανσι, μας εδωσαν και επιμερους αποφανσεις και αποκαλυψεις.

Θελετε να τις ακουσετε;




Ότι, οι Αντιοικουμενιστες, "εχουν αποδυθει σε κυνηγι μαγισσων, ομηρευουν την Εκκλησια, εμποδιζουν τους 10.000 αδιαφορους κληρικους «να αρθρωσουν τον θεολογικο λογο και όχι τον νοσηρα καταγγελτικο ή ενοχα σιωπηρο»!!!




Αμε;

Βλεπετε τι ....αποκαλυπτικη που γινεται η …ΒΙΛΑ των ΟΡΓΙΩΝ;

Σαν τις φωνες των Δαιμονισμενων.

....Αποκαλυπτικοτατες(!!!).





Τελος, βρηκε και συμμαρτυρα, καποιον Μπεγλεζο της θεολογιας της σοφοτατης Αθηνάς της Αθήνας, ο οποιος ανεκαλυψε την …Αμερικη και αποφαινεται ότι «αυτή ακριβως είναι, εν τελει, η αποστολη της Ορθοδοξου Εκκλησιας ατον κοσμο σημερα".

Ποια είναι, ω σοφε συμμαρτυρα καθηγητα της θεολογιας, η αποστολη της Εκκλησιας;


Να επαναφερει το αιτημα της ενοτητας, την θεραπεια των πληγων του παρελθοντος και την επισυναγωγη των παντων σε αυτην».

Ενωσι, ενοτητα των Παντων, Παντων δηλαδη των Αιρεσεων και των Θρησκειων.





Καλα, δεν είναι η αποστολη της Εκκλησιας το κηρυγμα του Ευαγγελιου, στον αδαη και εγκαταλελειμενο και ανερματιστο λαο;

Δεν είναι η αποστολη της Εκκλησιας να ακουσουν οι ανθρωποι το Ευαγγελιο και να μαθητευσουν εις Χριστον;

Δεν ειναι η μετατροπη των Αχριστιανων σε Χριστιανους;

Δεν είναι η απραγη του αρνιου από το στομα του λυκου και η επαναφορα του στην στανη του Τσομπανη;

Αυτα δεν διδασκει, απο την αρχη μεχρι το τελος, το Αγιο Ευαγγελιο;




Ω ζιζανιοκτονοι και διεστραμμενοι Αντιοικουμενιστες και Αντιπανθρησκειαστες, παψτε το ανοσιο εργο σας.

Ο Μεγαλος Βιγλατορας του Φαναριου, ανελαβε να εκπληρωση την .... αποστολη του και εσεις δεν ειστε ικανοι να τον εμποδισετε.






Καλουμε την επιτροπη του Νομπελ Εφευρετικοτητας να σπευση και να βραβευση την …Βιλα των Οργιων για την .....Μεγαλη Αποκαλυψι(!!!).

Ότι ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ και ο ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΜΟΣ είναι ένα ψεμμα και μια απατη και ένα φαντασμα και ένα κυνηγι μαγισσων και αστειοτητες και γελοιοτητες.



Λαοι και Εθνη, υποκλιθειτε, προ της μεγαλης αυτης ....Αποκαλυψης(!!!).

12 σχόλια:

  1. Το φυσανε και δεν κρυωνει γνωρίζουν ότι ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και φωνάζουν να τον τρομάξουν......Ο Ίδιος ο γέροντας παίσιος που οι ιδιοι ευλαβούνται εχει γραψει και μιλησει κατα του οικουμενισμου http://www.impantokratoros.gr/geronpaisios-athinagoras.el.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μεταπατερικά συνέδρια του Βόλου συνεχίζονται, αλλά φέτος στης Ρουμανία, δια τον φόβον των Ιουδαίων...
    http://bbi3.standrews.ru/component/content/article/34-news/102-international-conference-can-orthodox-theology-be-contextual-concrete-approaches-from-the-orthodox-tradition

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αισχος αισχος αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρολα αυτα τα αντιοικουμενιστικα, οταν ειδε τον Βαρθολομαιο ο διορατικος πατερας Παισιος ειχε πει, να ο καλλιτερος Πατριαρχης ολων των εποχων, ελεος.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ, δεν είχε πει αυτό ο π. Παϊσιος. Είχε πει ότι σε σχέση με τους άλλους, ήταν ο καλύτερος δυνατός.
      Δηλαδή, θα προτιμούσες να εκλεγόταν ο νυν Φιλαδελφείας Μελίτων Καρράς; Κατάλαβες...Μέσα στους τυφλούς, ο μονόφθαλμος λάμπει...
      Ή αλλιώς, αυτή η στάνη (το Φανάρι δηλαδή) τέτοιο γάλα βγάζει...
      Γιάννης

      Διαγραφή
  5. ΑΔΕΛΦΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ. ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ-ΜΑΓΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΣΤΙΘΗΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜE ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΕ ΚΟΠΥ-ΠΑΣΤΕ. Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΝΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΜΕΝ, ΠΙΣΤΟΣ ΔΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ ΔΗΛ. ΚΑΙ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ. ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕς ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΔΥΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΒΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕNΙΣΜΟΥ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ΑΣ ΤΟΝ ΦΩΤΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.
    ΑΝ ΘΕΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ

    www.ailaos.blogspot.com

    ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK
    http://www.facebook.com/apofasismenoi/posts/112629032263113?reply_comment_id=17276&comment_id=16603&ref=notif&notif_t=share_reply#!/groups/130439143779826/


    ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ Ή ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ. ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ. ΠΑΡΑΘΕΣΕ ΤΗ ΠΗΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Π.Χ.: "Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΕΚΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΜΥΗΣΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΜΕ ΤΕΚΤΟΝΑ OMOIO ME TON ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΦΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ" ............!!!!!! ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΔΗΛ. ΜΩΥΣΗΣ..... ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ: "ΣΤΗ Σ. 8 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΑΦΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ, ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΠΡOΣΑΛΛΟ: "Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ"...... "Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗΝ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΄ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΤΗΣ, Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ. ΙΔΟΥ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΕΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥΤΟΥ;" (ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΗ, ΒΛΕΠΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΡΓΙΑ). ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔ. ΠΕΔΙΟ (210-3390204-5-6, info@pediobooks.gr), ΑΘΗΝΑ 2012, ΣΕΛ. 308.

    Παραληρητικές δυσλειτουργίες: π.χ. παραληρητικές ιδέες (μη φυσιολογικές, μη λογικές ή λανθασμένες πεποιθήσεις, οι οποίες υποστηρίζονται με ΑΠΟΛΥΤΗ πεποίθηση παρά τις αποδείξεις για το αντίθετο). Οι παραληρητικές ιδέες είναι σταθερές, σαφής και δομημένες.Οι ασθενείς προσαρμόζονται στη παραληρηματική διάθεση/ιδέα, χωρίς να αλλάξει η προσωπικότητα τους (τρομερό πεδίο δράσης του διαβόλου, δική μου σημείωση). Οι λειτουργικές επιδόσεις (με μια λέξη αυτό που λέμε καθημερινότητα, δική μου σημείωση) παραμένουν στις περισσότερες περιπτώσεις ανεπηρέαστες και έτσι οι ασθενείς καταφέρνουν να καλύπτουν την ασθένεια τους απο τους άλλους, από την κοινωνεία. Εξαιρουμένων των προηγουμένων η συμπεριφορά του ασθενή είναι φυσιολογική. Ψευδαισθήσεις: είναι διαταραχές της αντίληψης που απέχουν από τη πραγματικότητα ή ψευδείς αντιλήψεις που εκλαμβάνονται ως πραγματικότητα. Παραλήρημα: η διαταραχή της συνείδησης σχετίζεται με διαταραχές της αντίληψης ή του συναισθήματος. Και το τρια μπορούν να είναι συμπτώματα σε ψυχωσικά και παρανοϊκά και καταθλιπτικά σύνδρομα (John Murtagh, Γενική Ιατρική, σελ. 525 και 533, Εκδ. Πασχαλίδης 2002). Επίσης Evidencce Based Medicine - Guidelines für Allgemeinmedizin, Deutscher Ärzteverlag, Köln 2006

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΝΥΦΙΤΣΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ (ÖKUMENISCH)ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΕΙNAI ÖKUMENISCH (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΝΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΕΛΕI ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ), ΔΗΛ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ (ετσι το γύρισε τώρα) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ, ΟΠΩς ΞΕΡΕΙς ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΜΕΤΑεκκλησιαστικοΜΕΓΑΛΟ"ΠΑΤΕΡΕΣ" ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ FILIOQUE ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΤΟΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑς ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥς ΟΥΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ

    "ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΤΟΥ" ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ. Πλέον καθόλου περίεργη προφητεία. Η κολοκύθα είναι η σατανιστική γιορτή HELLOWEEN με κεντρικό και μέγιστο συμβολισμό τη κόλο-κύθα. Μαγικές-σατανιστικές τελετές με όργια, ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά, δολοφονίες και ότι άλλο έχει ο μπαχτσές του Σατανά. Αυτό γιόρταζαν στο κοντινό δάσος άνθρωποι και δαίμονες μια νύχτα πριν εισβάλει ο οπλοφόρος αρχές Δεκέμβρη στο σχολείο στην Αμερική και σκοτώσει τα παιδιά και την ηρωϊκή δασκάλα. Σημαίνει με μια λέξη "το φρόνημα της κολάσεως" από το HELL=ΚΟΛΑΣΗ και το WEEN=ΦΡΟΝΗΜΑ με συνδετικό κρίκο τη ΚΟΛΟ-ΚΥΘΑ. Υπάρχουν πρωτόγονες φυλές, που απλώς καλύπτουν το πέος τους με μακρυές κολοκύθες. Είδαμε τι έγινε στη Κύπρο; Κι όμως αυτοί οι πρωτόγονοι είναι πιο πολιτισμένοι απο τον υπουργό που διακόνησε τη ΝΤΠ και κατέστρεψε τη Κύπρο και τον Ελληνισμό στα όργια ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ. Βέβαια και αυτό το λαχανικό είναι του Θεού και είναι ευλογημένο από το Θεό. Αλλά η διαστρέβλωση του ΝΟΟΣ που επιβάλει ο Σατανάς στον άνθρωπο με το τρόπο του μαυρίζει τα πάντα, σε αντίθεση με την ευλογία του Ιησού και την σκιά ακόμα των Αποστόλων του, που φωτίζει τα πάντα.

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ
    (Γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΦ. 13 και των άλλων Κεφ.: τα 2 ΘΗΡΙΑ που βγαίνουν το ένα από την θάλασσα και το άλλο απο την στεριά είναι τα δυο πολιτικά συστήματα και οι γόνοι αυτών, δηλ. από τη μια μεριά ο καπιταλισμός με το γόνο του τον νεοφιλελευθερισμό εξ Αμερικής και το άλλο ο κουμουνισμός με το γόνο του τη σοσιαλοδημοκρατία των πάλε ποτέ Ε.Σ.Σ.Δ. Αυτό που λέμε εν ολίγοις ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ, αλλά και όλα τα υπόλοιπα κόμματα-αποκόμματα που προέρχονται από τις διασπάσεις και διαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς κ.λπ.
    Το ένα ΘΗΡΙΟ λέει η Αποκάλυψη κάνει το κόσμο να προσκυνάει το άλλο.
    Και τη βλέπουμε στη πράξη; το κόσμο από ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ και τούμπαλιν κ.λπ. Και αυτό θα αναπαράγεται επ άπειρο, με διαφορετικά ονόματα. Ποιός άλλος εκτός από το Διάβολο μπορεί να έχει επινοήσει κάτι τέτοιο; Που πήγε ο εκλεκτός της αριστεράς Τσίπρας; Μήπως στην Αμερική; Μη μου πεις…. Και ήπε ο Στρατηγός μας ο Αυφαντής…….;;;;;;;;
    Αυτή η ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΔΙΠΟΛΟΥ (2 ΘΗΡΙΑ) επεκτείνεται παντού και είναι το ίδιο περιεχόμενο, ο ίδιος σκελετός, η ίδια ουσία με διαφορετικό περιτύλιγμα καραμέλας στη κοινωνία , στη θρησκεία, στις ομάδες, στην εργασία, στην οικογένεια κ.λπ. αρκεί να υπάρχει ένα δίπολο που να συγκρούεται επ άπειρο με διαφορετικά περιτυλίγματα και να δημιουργεί ΟΠΑΔΟΥΣ. Και ΚΛΙΚΕΣ (ΣΕΧΤΕΣ κ.λπ.) Π.χ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ, ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΙΑΚΟΣ, ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ, ακόμα και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ κ.λπ.
    Πολιτικές κλίκες, θρησκευτικές κλίκες (βλέπε οικουμενισμό, αλλά ακόμα και κλίκες μέσα σε μια ορθόδοξη ενορία) , Σέχτες, Μασωνία και παραφυάδες, Ψευτοϊατρικές, Ψευτοφιλοσοφίες κ.λπ. Δεν έχει πρόβλημα ο διάβολος, αρκεί να δημιουργούνται κλίκες, οπαδοί, φανατισμοί και να συγκρούονται μεταξύ τους και να πηγαίνει ο άνθρωπος (που δεν έχει που τη κεφαλή κλίνει) από το ένα θηρίο στο άλλο.
    Αυτές λοιπόν οι ΚΛΙΚΕΣ κ.λπ. λειτουργούν ως ΝΗΣΙΔΕΣ (ΝΗΣΙΑ) ανωμαλίας και σαπίλας σε μια υγιή κοινωνία ανθρώπων κάθε είδους και μορφής. Όπως η μούχλα πάνω στα φρούτα (που κάποια έχουν το σχήμα της γης) ή στο ψωμί. Και επεκτείνονται. Το ίδιο συμβαίνει και πρωτίστως στον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου κ.λπ. Αυτές λοιπόν οι ΝΗΣΙΔΕΣ είναι τα ΝΗΣΙΑ για τα οποία μιλάει η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ) και όχι τα νησιά που ξέρουμε, γιατί εν τέλει όλη η στεριά της υφηλίου επιπλέει και άρα θα καλύπτονταν τα πάντα από νερό ( δες π.χ. ταινία Υδάτινος Κόσμος με το Κέβιν Κόστνερ –επεξηγησει ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ με προτεσταντικό τρόπο – ή πλήμύρς κ.λπ) χωρίς να αποκλείεται να βυθιστούναι μέρη της γης κάτω από το νερό, αλλά αυτό θα είναι η τελική μορφή μιας καράς πορείας Άλωσις (βλέπε π. Ανανία ΑΛΩΣΙΣ και ΆΛΩΣΙΣ) που ξεκινάει από τον εσωτερικό, αόρατο κόσμο και στο τέλος του καταλήγει σε ορατό και υλικό.
    Η Μεγάλη Πόρνη που επιπλέει πάνω σε νερά (και με την οποία ασέλγησαν όλοι οι βασιλιάδες της γης και λίγο και ο καθένας μας) δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ που κάθεται (στηρίζεται) πάνω σε νερά (ΩΚΕΑΝΟΎΣ) με τα αεροπλανοφόρα των γνωστών ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ και ιδιαίτερα ΗΠΑ και ΕΣΣΔ και ελέγχουν τον κόσμο όλο.
    Για αυτό άλλοι βλέπουν τη Ρωσσία σαν σωτήρα και άλλοι σαν αντίχριστο. Είναι και τα δύο, το έχει πει και ο π. Ελπίδιος. Το κουμμουνιστικό καθεστώς ΕΣΣΔ ενυπάρχει στη σημερινή Ορθοδοξότατη Ρωσσία, που θα συγκρουστεί με το Σιωνιστικό Θηρίο των Ιλλουμινάτι και του Πάπα (και του Οικουμενισμού κατ΄επέκταση ) και θα το συντρίψει. Στη συνέχεια θα δραστηριοποιηθούν οι κουμουνιστικές ρεζέρβες (χαζαροεβραίοι κ.λπ.) , ρυπαροί κ.λπ και πιθανώς με δολοφονία του ηγήτορα της Ρωσσίας (ενδέχεται να φύγει ως μάρτυρας) να παραμείνουνε στη Πόλη και τότε θα γίνει το έλα να (μη) δεις……..
    Λεέι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "θα πάρει την εξουσία για μια ωρα μαζί με το Θηρίο και στον εξολοθρεμό πηγαίνει"…… πρόκειται περί της Τουρκίας (τουρκοσήριαλ, τζαμιά κ.λπ) και του Ισλάμ πιθανώς γενικότερα….
    Ανοίγει το Θηρίο το στόμα του και βρίζει τον Θεό και την Εκκλησία του….. ανοίγουμε εφημερίδες, λάπτοπ, ραδιόφωνα κ.λπ. (και η εφημερίδα π.χ. έχει δυο φύλα που βλέπουμε και εννίοτε σαν χείλη και εννίοτε διαβάζουμε ύβρεις για την πατρίδα και το Θεό κ.λπ.)
    Γρηγόρης Θηρεάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος τα γράφει αυτά; Ο γυμνοσάλιαγκας αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Φραγκουλάκης (μπας και πάρει καμιά προαγωγή);
    Ε, τότε δεν πειράζει. Αφού τα γράφει ο Φραγκουλάκης, δεν έχουν καμία σημασία....
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου