Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

         ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΙ

 



Πρωτες μας πληροφοριες αναφερουν οτι Ομαδα Αγιορειτων μοναχων αντεδρασε με εντονες και δυνατες φωνες κατα την εξοδο της εικονας Αξιον Εστιν απο το Αγιον Ορος στην παραλια της Θεσσαλονικης και αμα τη αφιξει της.


Προκληθηκε μεγαλη αναστατωσι σε ολους τους παροντες.



Φωναζαν οτι ειναι ασεβεια αυτη η πραξι των Αγιορειτων και χαρακτηριζαν τον Μπουταρη ως αλητη.


Αναστατωθηκαν οι πανηγυριστες και εστειλαν τους αστυνομικους να συλλαβουν τους ευλαβεις μοναχους.


Περισσοτερες πληροφοριες θα δωσουμε αργοτερα.



Ηλθε και ο ...ΑΧΥΡΕΝΙΟΣ μουγγοθοδωρος οπαδος του ΓΑΠ, ταχα για να λαμπρυνη τις τελετες αφου εκλεισε τις πορτες της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ Συνοδου της Αθηνας που συνεκαλεσε την προηγουμενη εβδομαδα και πηρε την αποφασι να δωση ξανα την αρχιερωσυνη στον σκανδαλοποιο Σοδομιτη λαϊκο Παντελεημονα Μπεζενιτη παραβαινοντας τις αποφασεις των Ανωτατων Δικαστηριων της πατριδος μας που χαρακτηρισαν τα αδικηματα του ως ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και ετσι απωλεσε και την αρχιερωσυνη του λογω των κακουργηματικων του αυτων πραξεων.



Πληροφορουμεθα απο πηγες δικαστικες οτι εντος των ημερων θα ασκηθη ποινικη διωξις εναντιον των Συνοδικων που ελαβαν μια τετοια αποφασι κατα παραβασι του Ποινικου Κωδικος.


Η ΛΗΣΤΡΙΚΗ Συνοδος του Ιερωνυμου Λιαπη πηρε και την αποφασι επιτροπη αρχιερεων να επισκεφθη τον Κανονικο και Νομιμο μητροπολιτη Αττικης και Μεγαριδος κ. ΝΙΚΟΔΗΜΟ - που συνεχιζει απτοητος και ολο και δυναμικοτερος να ...τσιγαριζη με τον ελεγχο του ολους τους ενοχους - για να συζητησουν οι ....ΜΕΓΑΛΟΘΥΜΟΙ!!! το ...επιτιμιο της ακοινωνησιας του!!! 
Ας γελασουμε ξεκαρδιστικα!!!
Αναιδεστατη, προκλητικοτατη, γελοιωδεστατη και κωμικοτατη αποφασι.





Ελπιζουμε οτι ο Γεραρος και Παλαιμαχος και Πολιος Ιεραρχης θα τους κλειση την πορτα μετα παταγου και θα τους αποπεμψη να επιστρεψουν στον ...Αχυρενιο πατρωνα τους, απο το Κεχαριτωμενο Ησυχαστηριο του το οποιο καθημερινα επισκεπτονται χιλιαδες πιστοι για να λαβουν την ευλογια του.

Συμπαράσταση της "Χρυσής Αυγής" στον Μητροπολίτη Πειραιως κ. Σεραφείμ στην μήνυση κατά του βλάσφημου έργου



Συμπαράσταση Χρυσής Αυγής στον Μητροπολίτη Σεραφείμ στην μήνυση κατά του βλάσφημου έργου

Κλιμάκιο βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή αποτελούμενο από τους Συναγωνιστές Χρήστο Παππά, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Ευστάθιο Μπούκουρα παρευρέθη σήμερα το απόγευμα στο Α.Τ. Ομονοίας, συμπαριστάμενο στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά των συντελεστών του θεατρικού έργου "Corpus Christi" για κακόβουλη βλασφημία. 


Στην κατάθεση που έδωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς τόνισε όλα τα βλάσφημα στοιχεία κατά του Κυρίου Ιησού Ημών Χριστού που παρουσιάζονται στην θεατρική παράσταση και προκαλούν ανατριχίλα, αλλά και βάναυση προσβολή του ελληνορθόδοξου θρησκευτικού συναισθήματος.





Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό δυναμικών και φωτισμένων Ιεραρχών και δεν θα επιτρέψει την προσβολή της ιστορικής μνήμης ή του θρησκευτικού συναισθήματος του Ελληνικού λαού.  

Θα συνεχίζουμε να δίνουμε μαχητικά τον Αγώνα ενάντια στα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και των γραικύλων που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε... ελλαδιστάν.  




Οι Χριστιανοι διωκονται 

απο τους δοσιλογους Μηδενιστας



Η δουλοπρεπης και προσκυνημενη Τερατοκεφαλη κυβερνησι ικανοποιησε την ΥΑΙΝΑ ΡΕΠΟΥΣΗ και το ΚΟΥΜΑΣΙ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ και προεβη σε συλληψεις των χριστιανων που διαμαρτυρονται για τις χυδαιολογιες των ανωμαλων και διεστραμμενων, κατα του προσωπου του Θεου των Χριστιανων.








Α Ι Σ Χ Ο Σ    =   Α Ι Σ Χ Ο Σ 


Κατ' εντολη του Δενδια, τα ΜΑΤ χτυπησαν αγρια τους διαμαρτυρομενους χριστιανους.
Οι δεξιοι υπουργοι της Τρικεφαλης Δουλοπρεπους και Κατοχικης Κυβερνησης, υπερασπιζονται και επιτρεπουν στους ανωμαλους και στους διεστραμμενους, να εξυβριζουν και να χυδαιολογουν, εναντιον του Ελευθερωτη της Ελλαδος, Πανασπιλου Θεανθρωπου Κυριου μας.


ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.

ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ 

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Πού ....βοσκουν, οι βοσκουμενοι απο τα ταμεια της Εκκλησιας, αρχιερεις και ιερεις;


Πού επαναπαυεται, το Αγιον Ορος; 

Διερχεται τον ...ανθοσπαρτον και πλουσιοπαροχον βιον του;







ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ


Άγιο Όρος, 12/10/2012 (ν.ημ.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε για την ύπαρξη θεατρικής παράστασης που πραγματεύεται μια μυθοπλαστική διεστραμμένη σχέση του σωτήρα μας Χριστού με τους μαθητές του. 


Οδύνη και λύπη εκφράζουμε για το γεγονός αυτό.



Ο πολιτισμός δεν είναι εχθρός της πίστης, ούτε η πίστη εχθρός του πολιτισμού. 



Όταν το ένα πληγώνει το άλλο, δεν φταίει ούτε η πίστη ούτε ο πολιτισμός, αλλά μόνο αυτοί που τα εκφράζουν.



Στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου και της μη λογοκρισίας του πολιτισμού, δεν νομιμοποιείται η ύβρις των Θείων αλλά ούτε η προσβολή της θρησκευτικής συνείδησης των πιστών.



 Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα η ανεξιθρησκία όποιων, αλλά, και υποχρέωση αυτών των όποιων, ο πραγματικός σεβασμός στην πίστη των Ορθόδοξων Χριστιανών. 



Ναι, στον πολιτισμό … ας μην όμως γίνεται ο πολιτισμός άλλοθι ή δούρειος ίππος ώστε να πληγωθεί ή να προσβληθεί το κοινό θρησκευτικό αίσθημα ή ο Χριστιανισμός εν γένει.



Δεν είναι  λογοκρισία η υποχρέωση να σέβεσαι την πίστη του θρησκευόμενου πλήθους σε ένα δημόσιο θέαμα … ίσα ίσα αυτό είναι πραγματικός πολιτισμός.




Μετά τιμής,
Γραφείο Τύπου,
Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου


Όταν οι αναρχο-αριστερο-συμμοριτο-κομμουνιστές έκαναν επεισόδια και απειλούσαν με βόμβες σε κινηματογράφους για την ταινία "Η Ελένη"!!!! (Περίεργο πράγμα αυτή η "ελευθερία της έκφρασης"...)




Ελένη
by PareDoseNet

Ελένη
από PareDoseNet
Ολόκληρη η ταινία στο:
http://www.pare-dose.net/?p=3551

Η ταινία «Ελένη» (1985), βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Γκατζογιάννη, το οποίο αναφέρεται στην περίοδο του εμφυλίου( Aποτειχισι: ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ), , όταν ο συγγραφέας-δημοσιογράφος ζούσε -παιδί ακόμα- στο χωριό του, τον Λια Θεσπρωτίας. 
Τα γεγονότα και τα πρόσωπα της «Ελένης» είναι πραγματικά και εξιστορούν το παιδομάζωμα που επέβαλλαν οι αντάρτες του ΕΛΑΣ στα χωριά που καταλάμβαναν. 
Η Ελένη Γκατζογιάννη, μητέρα του Νίκου Γκατζογιάννη, θα πληρώσει με την ζωή της, την προσπάθειά της να γλυτώσει τα παιδιά της, βοηθώντας τα να δραπετεύσουν για να μην πέσουν στα χέρια των ανταρτών. 
Ο Νίκος Γκατζογιάννης, θα επιστρέψει, χρόνια αργότερα, στην Ελλάδα σαν ανταποκριτής των Νιου Γιορκ Τάιμς και θα προσπαθήσει ν' αναζητήσει τους υπαίτιους του θανάτου της μητέρας του.
Η ταινία, ουσιαστικά τελεί υπό καθεστώς (ημι)απαγόρευσης προβολής στην Ελλάδα. 
Δεν έχει προβληθεί ποτέ από κρατικό ή δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό (διατίθεται μόνο σε βιντεοκλάμπς). Η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε αρνηθεί να γίνουν τα γυρίσματα στην Ελλάδα και τους αυθεντικούς χώρους (η ταινία γυρίστηκε στην Ισπανία), ενώ η προβολή της στους ελληνικούς κινηματογράφους διακόπηκε μετά από λίγες ημέρες, όταν υπήρξαν αντιδράσεις από το ΚΚΕ και οπαδοί του προπηλάκιζαν τους θεατές που πήγαιναν να την δουν.
πηγή ethel-sinadelfos


ΣΧΟΛΙΟ : ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ (διότι το παιδομάζωμα φανερώνει τήν οπισθοδρόμηση πρός τήν βαρβαρότητα. 
Σήμερα συμβαίνει στήν Αφρική) έδωσαν τό τελειωτικό χτύπημα στήν βασσανισμένη από τά παιχνίδια τών δυνάμεων Ελλάδα. 
Κάι οι ίδιοι σήμερα πρωτοστατούν στήν αναγέννηση τής οθωμανικής αυτοκρατορίας, τού οθωμανικού δικαίου.
 
Αμέθυστος

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Kαποιο μεγαλο κακο 

θα βρη την Ελλαδα. 








Οταν υβριζεται ο Θεανθρωπος Κυριος και Θεος μας κατα τροπον αποτροπαιον, πεζοδρομιακον και χυδαιον, 


οταν οι κυβερνητικοι παραγοντες λαμβανουν το μερος των ανωμαλων και των διεστραμμενων, 


οταν οι λεγομενοι πλεον δικαστικοι "λειτουργοι" αμνηστευουν αυτα τα κοινωνικα καθαρματα και περιτριμματα, και κουμασια, και τα επιτρεπουν να εξυβριζουν το Υπεροχικο προσωπο του Κυριου και Θεου μας, 


οταν οι Ιεραρχες εξαφανιζονται και σιωπουν προ του εκχυδαϊσμου του προσωπου του Πανασπιλου Θεανθρωπου, 



οταν ο λαος ανεχεται και δεν διαμαρτυρεται προ αυτου του πελωριων διαστασεων μεγεθους της ΥΒΡΕΩΣ, 



Τότε, ώ τότε, ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. 



Καποιο μεγαλο κακο πλησιαζει. 



Η ΑΠΟΤΟΜΙΑ του Θεου θα επιτρεψει μεγαλες δοκιμασιες. 


Η ΠΙΣΤΙ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ και ΕΚΧΥΔΑΪΖΕΤΑΙ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, 

Η ΕΛΛΑΔΑ θα εξαφανισθη.


ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.


====================

 

 

Από πού άντλησε 

ο χυδαίος υβριστής του Θεανθρώπου 

το σενάριό του;




Η κυρία Σταυρούλα έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς συμβιβασμένους χριστιανούς και κυρίως σε κάποια μέλη της Ιεραρχίας που απαξίωσαν να ασχοληθούν με το όλο ζήτημα για να μη συμβάλλουν δήθεν στη διαφήμιση του αισχρουργήματος των ακατονόμαστων αντίχριστων.Λες και δεν έχει διαφημισθεί το χυδαίο αυτό κατασκεύασμα.
Παλαιάς κοπής το εν λόγω ψευτοεπιχείρημα. Είχε προβληθεί και στο παρελθόν όταν είχαν ξεσπάσει κατά πάντα δίκαιες διαμαρτυρίες επικειμένης της κινηματογραφικής προβολής του τρισαίσχιστου καζαντζακικοσκορτσεζικού βοθρολύματος. Προσπάθησαν ανεπιτυχώς βέβαια να απαξιώσουν τις αυθόρμητες και ζωηρές αντιδράσεις των πιστών. Οι πιστοί χριστιανοί όταν υβρίζεται σκαιώς το θεανδρικό πρόσωπο του Χριστού δεν μπορούν να παραμένουν απαθείς και να αρκούνται σε ανώδυνες και πλατωνικές διαμαρτυρίες αλλά έχουν χρέος να προβαίνουν σε ζωηρές διαμαρτυρίες και παραστάσεις προς τους αρμοδίους και να διατυπώνουν την αξίωσή τους να μην προβάλλεται η κάθε βρώμικη φαντασίωση του κάθε διεστραμμένου ψευτοκαλλιτέχνη.


Απ την πλευρά της διαρκώς ασχημονούσας και ανοηταίνουσας αριστερής ιντελλιγκέντσιας εκτοξεύονται πολλές αρλούμπες και σοφιστείες εν προκειμένω. Επί παραδείγματι ολολύζουν και ολοφύρονται τα πρώην σταλινικά συντρόφια για τη δήθεν ποινικοποίηση της ελευθερίας της έκφρασης. Συγχέουν ηθελημένως οι κυρίες και οι κύριοι της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ την κακόβουλη βλασφημία του αρχηγού της επικρατούσας θρησκείας των Ελλήνων με την ελευθερία της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Τη δημόσια έκφραση και κατάθεση του περιεχομένου των προιόντων της αρρωστημένης και διεστραμμένης φαντασίας καθενός θλιβερού συνανθρώπου μας που διεκδικεί για τον εαυτό του την ιδιότητα του καλλιτεχνικού δημιουργού με το νόμιμο δικαίωμα να εκθέτει τη δημιουργία του στα μάτια της κοινής γνώμης. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται άραγε για καλλιτεχνική δημιουργία ή για χυδαία ύβρη και προσβολή του όλου οικοδομήματος της χριστιανικής πίστεως;.
Από πού άντλησε ο χυδαίος υβριστής του Θεανθρώπου το σενάριό του; Απ την ιστορία ή απ την κοπρανώδη φαντασία του; Και από πότε ο κάθε ψυχανώμαλος είναι ελεύθερος να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να ισχυρίζεται για τα ιερά πρόσωπα ό,τι κατεβάσει η άρρωστη κούτρα του; Έχει και η ξετσιπωσιά τα όριά της. Και ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπρεπε να επιπέσει αμείλκτος πάνω στις κεφαλές των αισχρών υβριστών.Το ίδιο και ο πέλεκυς των ιερών κανόνων απ την πλευρά της καθεύδουσας Εκκλησίας. Η οποία καλό θα είναι όταν προπηλακίζονται απ τα ΜΑΤ τα πιστά μέλη της να σπεύδει προς συμπαράστασή τους.
Λ.Ν.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

 

 

 

 Η ΥΑΙΝΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

 

 ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ


Δήλωση συμπαράστασης της βουλευτού ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση στους συντελεστές της θεατρικής παράστασης Corpus Christι


Αγανάκτηση προκαλούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη έξω από το Θέατρο “Χυτήριο”, στη σκηνή του οποίου ανεβαίνει η παράσταση Corpus Christi.
Μέλη θρησκευτικών, παραθρησκευτικών και ακροδεξιών οργανώσεων χλεύαζαν και απειλούσαν τους συντελεστές της παράστασης, εμποδίζοντας ταυτόχρονα την είσοδο των θεατών.

 

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε εκδήλωση θρησκευτικού φανατισμού που φέρεται εναντίον της ελευθερίας του λόγου και στρέφεται ουσιαστικά κατά της δημοκρατίας. Είναι απαράδεκτο, σε ένας κράτος δικαίου με ευρωπαϊκό προσανατολισμό να εκδηλώνονται τέτοιες μισαλλόδοξες και φασιστικές εκρήξεις θρησκευτικού παροξυσμού. Πρόκειται για εκδηλώσεις μίσους που δεν επιτρέπεται να γίνονται ανεκτές από την πολιτεία. Θεωρούμε ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση, τόσο της ομαλής διεξαγωγής της παράστασης, όσο και της ασφάλειας των συντελεστών και των θεατών.

 

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συντελεστές του θεατρικού έργου και καλούμε όσους και όσες το επιθυμούν να παρευρεθούν μαζί μας στην παράσταση αυτής της Πέμπτης (11-10-2012) στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο

 

 Ενημέρωση για την βλάσφημη 

παράσταση Corpus Christi.

Αναδημοσίευση από τον Στόχο

Στο Θέατρο «Χυτήριο» της Ιεράς Οδού ξανα-ανεβαίνει το βρωμερό αντιχριστιανικό έργο «Corpus Christi» (ελληνιστί= το Σώμα του Χριστού) σε σκηνοθεσία του Αλβανού ηθοποιού Λαέρτη Βασιλείου. Παίζουν 11 Έλληνες και 2 Αλβανοί ηθοποιοί και χορηγοί επικοινωνίας είναι οι αναρχοαριστεροί δημοσιογράφοι Στέλιος Κούλογλου (TVXS) και Σταύρος Θεοδωράκης (Protagon.gr). Συγγραφέας του «CorpusChristi» είναι ο 73χρονος Αμερικανός Terrence McNally, δεδηλωμένος κίναιδος, παντρεμένος με άνδρα (2010) και βραβευμένος με το «Βραβείο Ροκφέλλερ»!


Απολαύστε τώρα την υπόθεση του γραμμένου το 1997 θεατρικού έργου που ανεβαίνει και πάλι στο «Χυτήριο» (είχε κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου 2012, για 5 μόνο παραστάσεις, οπότε η Αστυνομία τους μπαγλάρωσε όλους στο Αυτόφωρο) και φρίξτε: Ο Χριστός και οι 12 Απόστολοι είναι παθητικοί ομοφυλόφιλοι και ζούν στο Τέξας, στην πόλη «Corpus Christi», από την οποία κατάγεται και ο Terrence McNally. Ψωνίζονται καθημερινώς στις αγυιές και στις πλατείες και ο Ιησούς παντρεύει με ομοφυλοφιλικό γάμο δύο Αποστόλους. Ο Χριστός είναι ερωτευμένος με τον Ιούδα, ο οποίος όμως τον προδίδει όταν ο Ιησούς βρίσκει άλλο τεκνό! Στην παράσταση παίζει και η Παναγία, την οποία ενσαρκώνει ένας άνδρας ηθοποιός και η οποία κάνει ακατονόμαστες πράξεις στην σκηνή, τις οποίες η Διεύθυνση του «Στόχου» δεν μού επιτρέπει να αναφέρω…


Το «Corpus Christi» πρωτοανέβηκε το 1997 στην Νέα Υόρκη και έκτοτε είναι το πιο αγαπημένο θεατρικό έργο όλων των Φεστιβάλ Κιναίδων και Λεσβιών απανταχού του κόσμου. Ακόμη και στην Αμερική, ο συγγραφέας Τέρενς Μακνάλυ δέχθηκε απειλές για την ζωή του από χριστιανικούς κύκλους. Τι δουλειά είχε να το ανεβάσει ο Αλβανός Λαέρτης Βασιλείου; Κι ας δούμε στο φινάλε, ποιος είναι αυτός ο ιδιαιτέρως ευεργετημένος από το Ελληνικό Κράτος, Λαέρτης Βασιλείου: Ήλθε στην Ελλάδα το 1991 ως Βορειοηπειρώτης και σύντομα προσελήφθη στο Εθνικό μας Θέατρο, όπου πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μπείς. Έχει παίξει σε δεκάδες σήριαλ του «Αντέννα», όπου τον μάζεψε ο Μηνάς Κυριακού, γιατί λυπήθηκε τον φτωχό Αλβανό… Ο ίδιος έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι αισθάνεται Αλβανός και ουχί Έλλην, αν και η μαμά του είναι Ελληνίδα κομμουνίστρια που κατέφυγε μετά τον Συμμοριτοπόλεμο στην Αλβανία του Χότζα για να δεί προκοπή! Εκεί παντρεύτηκε έναν αξιωματικό του Αλβανικού Στρατού και γέννησε τον Λαέρτη.



 
 To Aλβανικο ΓΟΥΡΟΥΝΙ που παριστανει τον σκηνοθετη>>





Σύμφωνα με καταγγελία του Μητροπολίτου Πειραιώς, Σεραφείμ Μεντζελόπουλου (Ιούνιος 2012), ο Λαέρτης Βασιλείου μισεί θανάσιμα την Ορθόδοξη Εκκλησία, αν και ο πρώην Μητροπολίτης Πειραιώς, Καλλίνικος, είχε προσλάβει ως νεωκόρο τον Αλβανό πατέρα του Ηλία Βασιλείου, για αρκετά χρόνια στον Άγιο Δημήτριο Πειραιώς!.
Αυτοί είναι οι Αλβανοί από το 1821 μέχρι σήμερα: Αγνώμονες, με φοβερό μίσος για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Υπενθυμίζουμε ότι η Ιερά Σύνοδος (προς τιμήν της) τον περασμένο Ιούνιο είχε καταδικάσει επισήμως το ανέβασμα του βρωμερού έργου και είχε καλέσει τους Χριστιανούς να μη πατήσουν το πόδι τους στο θέατρο «Χυτήριο».

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" (Εφημερίδα "Στόχος" Πέμπτη 4 Οκτωβρίου)
πηγή: koukfamily

ΣΧΟΛΙΟ : ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ. Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. Ο ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ. ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΟΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Αμέθυστος
τα εξοχότατα μηδενικά...



Ο Έριχ Φρομ, αναλύοντας τον ψυχισμό του σαδομαζοχιστή και θανατολάγνου Αδόλφου Χίτλερ, αναφέρει και το εξής καταπληκτικό:


Ο Χίτλερ, λέει, συνήθιζε να μπουσουλάει πάνω στο δάπεδο, καθώς η Εύα Μπράουν τον χτυπούσε με το μαστίγιο. 


Γεγονός, που σημαίνει ότι και στο επίπεδο των μεγαλειότατων και εξοχότατων μπορεί να συμβαίνουν και, εξόχως, γελοιωδέστατα πράγματα.


Και συμβαίνουν, ιδιαίτερα, όταν θεοποιούνται κάποιοι γελοιωδέστατοι βλάκες. Η, χάρη των οποίων, απόδοση τιμών, αποτελεί την αποθέωση της ύψιστης βλακείας.


Όπως συνέβη και, στην προκειμένη περίπτωση, με τους εξοχότατους κ.κ. Σαμαρά και Μέρκελ.


Που δεν χρειάζεται να πούμε ποιος, στην προκειμένη περίπτωση, κρατούσε το μαστίγιο και χτυπούσε….

Αφού ο εξοχότατος Πρωθυπουργός μας στεκόταν και άκουγε ή περπατούσε δίπλα στην τοκογύφτισσα σαν σκύλος δαρμένος.


Δεδομένου ότι, μαζί με τους λοιπούς κανακάρηδες της Μπίλντεμπεργκ έχουν αναλάβει, εν ονόματι του σιωνιστικού και του ναζιστικού σαδισμού, να βασανίσουν εργολαβικά τον ελληνικό λαό.


Με αποτέλεσμα να μεταβάλουν, με τα νομικά και αστυνομικά και, προπάντων, οικονομικά τους προκρούστεια μέτρα, τη χώρα της δημοκρατίας σε χώρα της δημιοκρατίας(=κράτος δημίων).


Αλλά, εκτός απ’ τα εξοχότατα μηδενικά, από το ίδιο σαδομαζοχιστικό σύνδρομο φαίνεται να κατατρύχονται και πολλά άλλα πολιτικά υπομηδενικά.

 
Όπως αυτοί, που δεν έκαμαν ποτέ τίποτε για την ελευθερία, και όμως προσφέρουν την ελευθερία του Αιγαίου στους Τουρκαλάδες.


Ή κάποιους ντιντήδες, που λεηλάτησαν το δημόσιο κορβανά, για να ικανοποιήσουν την ηλίθια μαλθακότητά τους. 


Και βρίσκουν πολύ φυσικό να πουλάνε οι Έλληνες τα σπίτια τους, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις βιοτικές τους ανάγκες.


Ή όπως διάφοροι πάνσοφοι ηλίθιοι, δημοσιογράφοι και σχολιαστές, που παρέλασαν απ’ τα ΜΜΕ.

 
Που βρήκαν την ευκαιρία να παραληρούν, για χάρη της Μέρκελ. Εξαίροντας τη μεγάλη σημασία της συγκατάβασης της τοκοκογύφτισας, που καταδέχτηκε να επισκεφτεί τους ιθαγενείς της Ελλάδας.


Χωρίς, βέβαια, να παραλείψουν να μαστιγώσουν, ξεδιάντροπα, κατά την προσφιλή τους, σαδιστική, συνήθεια, για μια ακόμη-πολλοστή φορά-το βασανισμένο λαό… 


Ο οποίος «άντεξε», όπως λένε τις τόσες, μέχρι τώρα θυσίες και ανθρωποθυσίες. Και που βέβαια είναι έτοιμος, όπως αναίσχυντα διατείνονται, να υπομείνει και πάμπολλες άλλες! Μέχρις ολοσχερούς καταστροφής και εξοντώσεως…


Για χάρη του περιούσιου λαού των δοσίλογων και των τοκογλύφων.


Αλλά βέβαια και κάποιων δημοσιογράφων. Οι οποίοι μιλούν εκ του ασφαλούς, αφού πουλάνε πολύ ακριβά την προδοσία τους.


Προβάλλοντας, κατά κόρον, τα «θετικά» στοιχεία, του εγκληματικού και θανατηφόρου τούνελ του μνημονίου.

Και βέβαια δεν παρέλειψαν να εξάρουν την ειδυλλιακή διαδρομή των δύο “εξοχότατων” απ’ το Μέγαρο Μαξίμου, μέχρι το Προεδρικό. Όπως κάποια ρομαντική δημοσιογραφική νυφίτσα επεσήμανε.


Διαδρομή ιδιαίτερα ειδυλλιακή, αφού έγινε ερήμην του πολλάκις και ποικιλοτρόπως κακοποιημένου και αποκλεισμένου από τέτοια απαγορευμένα θεάματα, λαού. 


Αφού κρατήθηκε μακριά, στο όνομα της γνωστής βαρβαρότητας και κτηνωδίας των οργάνων προστασίας του καθενός επίσημου αλήτη.


Τα οποία έφτασαν στο κατάντημα να σκαρώσουν προβοκάτσια ακόμη και σε βάρος του κόμματος των ανεξάρτητων Ελλήνων.

Και βέβαια τι να πει κανείς για τα στρατιωτικά αγήματα και τους ευζώνους, που επί ώρες υπέφεραν για χάρη της κακόγουστης αυτής φαρσοκωμωδίας.

Προκειμένου ν’ απονείμουν τιμές και αυτοί στα εξοχότατα μηδενικά..


Και βέβαια μιλώντας για μηδενικά, είναι ολοφάνερο πως αδικούμε κατάφωρα τα μηδενικά.


Ιδιαίτερα, όταν τα συγκρίνουμε με τους ντόπιους εφιάλτες και τους διεθνείς τοκογύφτους.


Των οποίων ο βίος και η πολιτεία διαγράφουν αβυθομέτρητες-κάτω του μηδενός -τροχιές….


παπα-Ηλίας


http://papailiasyfantis.wordpress.com
H Β΄Βατικανη συνοδος διδασκει την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ





Πρωτος θιασωτης της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ 
ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος
 
Γιατι ουδεις κληρικος δεν τον καταγγελει ως ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ;


Γιατι το Αγιον Ορος σιωπα, προδιδοντας την Ορθοδοξια;

====================


Έχουν οι θρησκείες τον ίδιο Θεό 
και κοινές ηθικές αξίες;


Ας δούμε τώρα μία από τις θεμελιακές θέσεις, που προβάλλουν όσοι οργανώνουν, συμμετέχουν, και υποστηρίζουν τις διαθρησκειακές συναντήσεις και τους διαθρησκειακούς διάλογους. 


Σύμφωνα με αυτή σε όλες τις θρησκείες υπάρχουν θετικά στοιχεία• οι τρεις μάλιστα μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες, ο Χριστιανισμός, ο Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ πιστεύουν στον ίδιο Θεό.


Αυτό διακηρύσσεται urbi et orbi. 


Άρχισε να καλλιεργείται και να διδάσκεται από τη Β' Βατικάνειο Σύνοδο (1962-1965) (Γράφει η σύνοδος στη διακήρυξη Nostra Aetate, για τις σχέσεις της Εκκλησίας προς τις μη χριστιανικές κοινότητες: 


«Με εκτίμηση ατενίζει η Εκκλησία και τους Μουσουλμάνους, οι οποίοι λατρεύουν τον ένα και μοναδικό Θεό, τον ζώντα..., τον εύσπλαχνο και παντοδύναμο, τον δημιουργό ουρανού και γης, που μίλησε στους ανθρώπους. 


Αυτοί προσπαθούν να υποταχθούν μ' όλη τους την ψυχή ακόμη και στις κρυμμένες Του βουλές, όπως είχε υποταχθεί στο Θεό και ο Αβραάμ, στον οποίο ευχαρίστως αναφέρεται η ισλαμική πίστη. 
Τον Ιησού, μολονότι δεν τον αναγνωρίζουν ως Θεό, τον σέβονται ως προφήτη, και τιμούν την μητέρα του Παρθένο Μαρία, την οποία και επικαλούνται κάποτε με ευλάβεια. 


Επί πλέον περιμένουν την ημέρα της κρίσης, για την οποία ο Θεός θα αναστήσει όλους τους ανθρώπους και θα τους ανταποδώσει. 


Γι' αυτό αποδίδουν σημασία στη ηθική στάση ζωής και εκφράζουν το σεβασμό τους στο Θεό ιδιαίτερα με προσευχή, ελεημοσύνη και νηστεία». 

Βλ. Διατάγματα Β' Συνόδου Βατικανού, τεύχος 7, έκδ. «Γραφείου Καλού Τύπου», Αθήνα, σελ. 43-44), να προωθείται δε και να εφαρμόζεται από τον σημερινό πάπα Ιωάννη Παύλο Β', ο οποίος ετόλμησε πριν από δεκαπέντε χρόνια, στην Ασίζη πάλι (1986), στην Α' εν Ασίζη πανθρησκειακή σύνοδο, να συγκαλέσει την πρώτη πανθρησκειακή συνάντηση, οπού συμπροσευχήθηκαν στον ίδιο ψεύτικο Θεό όλοι οι εκεί συμπαραστάντες ετερόθρησκοι και ετερόδοξοι.


Το Βατικανό και τον πάπα ακολούθησαν στη συνέχεια το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (Βλ. σχετικά Γ. Λαιμοπούλου, «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών και διαθρησκειακός Διάλογος. 


Ενημερωτικό σημείωμα, με ιδιαίτερη αναφορά στις σχέσεις με το Ισλάμ», «Καθ' Οδόν» 1992, Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος, τεύχος 3, σελ. 43-57) και δικοί μας εκκλησιαστικοί ηγέτες.


Φθάσαμε στο σημείο να εκδίδουμε γραμματόσημα, πάνω στα οποία παρίστανται καθήμενοι, κατά τον τύπο της Αγίας Τριάδος στη φιλοξενία του Αβραάμ, ένας Χριστιανός κληρικός, ένας Εβραίος ραβίνος, και ένας Μουσουλμάνος χότζας, η νέα αυτή βλάσφημη πανθρησκειακή τριάδα, όπως επίσης και στο να προσφέρουμε ως δώρο σε κοινή καλαίσθητα εκτυπωμένη κασετίνα τα τρία «Ιερά» βιβλία, την εβραϊκή Βίβλο, το Ευαγγέλιο και το Κοράνιο. 


Αυτό αποτελεί μείξιν άμικτον, και κοινωνίαν του φωτός προς το σκότος.

Γιατί όχι μόνον ως προς το Κοράνιο, άλλα και ως προς την εβραϊκή Βίβλο, αν αυτή ιδωθεί και ερμηνευθεί χωρίς Χριστό, υπό το φως όχι του Ευαγγελίου αλλά της παραδόσεως των Γραμματέων και Φαρισαίων, που εσταύρωσαν τον Χριστό, ανήκει και αυτή στο σκότος, εφαρμόζονται και σ' αυτήν τα αυστηρά «ουαί», που είπε ο Χριστός προς τους Εβραίους νομοδιδασκάλους, οι οποίοι ενώ προς αυτούς πρώτα ήλθε το φως, εν τούτοις παρέμειναν στο σκοτάδι. 
«Εις τα ίδια ήλθε, και οι ίδιοι αυτόν ου παρέλαβαν... και το φως εν τη σκοτία φαίνει, και η σκοτία αυτό ου κατέλαβεν» (Ιω. 1,5 και 1,11).

π. Θεοδωρος Ζησης

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012


papas


Δεν μπορουν να κανουν για πολυ καιρο μακρυα ο ενας απο τον αλλον.

Και καθε λιγο και λιγακι ο ενας καλει τον αλλον για να ξαναϊδωθουν και να ξαναναπνευσουν ΟΙ ΔΥΟ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ.

Και τωρα, ο Αρχιαιρεσιαρχης της Ανατολης τουνομα Βαρθολομαιος, παει να συνεορτασει τα 50χρονα της Αιρετικης συνοδου του Βατικανου που επαυξησε τις αιρετικες δοξασιες των Φραγκολατινων.

Τρελλα και φρενοβλαβεια.


Ετσι και μετα τις επισκεψεις του στην Καστορια και στην Κοζανη με τα αφθονα και πλουσια χειροκροτηματα και υμνολογηματα, τις κωδωνοκρουσιες, τα νταουλια και βιολια και τα πανευφροσυνα τραπεζωματα, παει στη Ρωμη για συνευωχια με τον ομοφρονα και ομοψυχο αδελφο του Βενεδικτο. 

Ζωη και κοτα, ο παναγριωτατος.


Και εντος των ημερων και παλι στις Σερρες και στη Σιατιστα για νεες φιεστες και νεες συνευωχιες και καλοτραπεζωματα.


Κατα τα αλλα "εκκλησια των του Χριστου πεινασμενων και ρακενδυτων πενητων" κατα πολλους και διαφορους παρδαλους καλοθελητας.

Oι δε αρχιερεις της Ελλαδικης Εκκλησιας κοιμωνται υπνον Βαρουχιον και δεχονται σιωπηλα και αδιαμαρτυρητα αυτον τον μεμιασμενο "πατριαρχη" σαν Ορθοδοξο. 

Ιδου, λοιπον, οι νεες αεικινησιες του παρδαλου του Φαναριου. 
 Γράφει η Romfea.gr

Στη Ρώμη μετέβη σήμερα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.
Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας στη Ρώμη θα συμμετάσχει και θα μιλήσει, στους εορτασμούς επί τη συμπληρώσει 50 ετών από την σύγκληση της Β΄ Συνόδου του Βατικανού.
Τον κ. Βαρθολομαίο θα συνοδεύουν στην Ρώμη, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Γεννάδιος.
Τέλος να σημειωθεί ότι ο Πατριάρχης επισκέπτεται την Ρώμη, μετά από πρόσκληση του Πάπα Βενέδικτου 16ου.
O ....Aχυρενιος με τον Μανδαλακι,

 κανει τον ....νταη!!! 




Γαργάρα κάνατε όλοι το αντιστασιακό φρόνημα του αρχιεπισκόπου μας.

Αυτός που καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι,όταν συμετείχε στο υπουργικό συμβούλιο του ΓΑΠ που μας έβαλε στο μνημόνιο, ορθωσε χθες το ανάστημά του...


Βγήκε  (όχι σαν τον μακ.Σεραφείμ που ήταν αντάρτης στο βουνό αλλά) στην Κόρινθο, και σε κάποια ανάπαυλα των εκδρομών στα μοναστήρια όρθωσε το αναστημά του και δήλωσε σαν Παπαφλέσσας; 


Θα επιστρέψω στην Αθήνα όταν φύγει η Μέρκελ!!!!


Αν ήταν στα πράγματα ο Γιώργος του Καστελόριζου θάταν αλλιώς. 


Τωρα όμως άρχισε το αντάρτικο ,από την Τροπολιτσά  στην Κόρινθο και έπεται και συνέχεια...


Σιγά μην σκίσει το ...πανωκαλίμαυχο..



Ασκληπιάδης

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

"Δεν ζητάνε συγγνώμη 
 
ΠΟΤΕ οι Δεσποτάδες". 
 
 
Μα, γιατί να ζητήσουν συγγνώμη οι Δεσποτάδες; 
Ζητάνε ποτέ συγγνώμη οι Ιεροεξεταστές; 
Υπάρχει Ι. Κανόνας, που να επιβάλει τη συγγνώμη; 
Άσε τώρα, τι λέει ο Χριστός και οι Πατέρες, που φθάνουν στο σημείο να λένε, ότι για τις αμαρτίες των άλλων, εσύ φταις!


 
 
Αυτό θυμίζει τον "Μέγα Ιεροεξεταστή" του Dostoyefsky, όπου εκεί ο Καρδινάλιος κατακρίνει το Χριστό, ότι δεν τα έκανε καλά και ότι αυτοί προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη του! 
Ήρθε να αναστατώσει το έργο τους και πρέπει να φύγει, να τους αφήσει ήσυχους:
 
λς τίποτα, πάψε.  
λλωστε τί θ μποροσες ν πες; 
Τ ξέρω λα πολ καλά. 
Κα δν χεις τ δικαίωμα ν προσθέσεις οτε μία λέξη στ σα επες λλοτε. 
Γιατί ρθες ν μς ναστατώσεις; 
Γιατί, ναί, μς ναστατώνεις, κα τ ξέρεις πολ καλά.  
λλ ξέρεις τί θ συμβε αριο;  
γνο ποις εσαι κι οτε θέλω ν τ ξέρω: 
εσ᾿ σ μόνο τ μοίωμά Σου; 
 μως αριο θ σ καταδικάσω κα θ καες στν πυρά, πως χειρότερος τν μαρτωλν, κι ατς διος λας πο σο φιλοσε τ πόδια, θ ξεχυθε αριο, μόλις δώσω τ σύνθημα, γι ν βάλει φωτι στ σωρ μ τ ξύλα". 
 "μ πιτέλους τελειώσαμε τοτο τ ργο στ᾿ νομά σου. 
Μς χρειάσθηκαν δικαπέντε αἰῶνες σκληρς δουλεις, γι ν γκαθιδρύσουμε τν λευθερία· μ τώρα πι γινε, κα καλά. 
Δν τ πιστεύεις;"
 
 
"Ἤσουν πληροφορημένος γι λ᾿ ατὰ, τ συμβούλια δ σο λείπουν, λλ δ λογάριασες τίποτα, δ σκέφτηκες τ μοναδικ μέσο γι ν γίνουν ο νθρωποι ετυχισμένοι· 
ετυχς πο φεύγοντας νάθεσες σ᾿ μς τ ργο, μς τ ποσχέθηκες, μς παραχώρησες πίσημα τ δικαίωμα ν λύνουμε κα ν δένουμε·
 τώρα, δν πιστεύω ν σκέφτηκες ν μς τ φαιρέσεις; 
Γι ποι λόγο λοιπν ρθες ν μς ναστατώσεις;"


"Τος ποσχέθηκες τν οράνιον ρτον· λλ μπορε κάτι τέτοιο, σο δυνατ κ ν εναι σν χτύπημα, ν συγκριθε μ᾿ ατ τς γς, στ μάτια τς δύναμης κα ξεστρατισμένης τς αώνια χάριστης νθρώπινης ράτσας; Χιλιάδες κα δεκάδες χιλιάδων ψυχς θ σ κολουθήσουν ξαιτίας ατο το ψωμιο, μ τί θ γίνουν τ κατομμύρια κι ο χιλιάδες πο δν χουνε τ θάρρος ν προτιμήσουν τν ρτο τ᾿ ορανο π᾿ τν ρτον τς γς;"


"Γιατί λοιπν νρθεις κα ν μποδίσεις τ ργο μας; 
Γιατί κάθεσαι τσι σιωπηλς κα μ κοιτάζεις μ τ τρυφερ κα διαπεραστικ ατ βλέμμα;  
ξαφανίσου καλύτερα, δν τ θέλω τν γάπη σου, γιατί οτε κι γ σ᾿ γαπῶ". 
 "Ξαναγυρίζουμε γι ν νωθομε μ᾿ ατος πο διόρθωσαν τ λάθος σου".  
"Φύγε κα ν μν ξαναγυρίσεις πιά... ποτ πιά!"


Από την άλλη αυτό το "με περίσσεια οργή επιτέθηκε.....", τι σου λέει; 
Η περίσσεια οργή είναι αυτή, που κατεβαίνει στην καρδιά. 
Λέγει ο ι. Χρυσόστομος: "Αν ο άλλος δεν ειρηνεύει με εσένα, εσύ να μη γεμίσεις με ταραχή την ψυχή σου, αλλά να διατίθεσαι φιλικά προς αυτόν, να τον αγαπάς πραγματικά, χωρίς να προδίνεις πουθενά την αλήθεια" (PG. 60.111).
ΙΚ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου