Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζονται οι βεβηλώσεις χριστιανικών Ναών στο Ισραήλ

Συνεχίζονται οι βεβηλώσεις χριστιανικών Ναών στο Ισραήλ
 


Σιωνιστικό σχέδιο τρομοκράτησης των Χριστιανών!
 



Νέα βεβήλωση χριστιανικού ναού έγινε στο Ισραήλ, από φανατικούς σιωνιστές. Αυτή τη φορά  στόχος ήταν το μοναστήρι των Φραγκισκανών μοναχών στο όρος Σιών. Οι «άγνωστοι» έγραψαν με μπλε σπρέι το σύνθημα «Ιησούς, γιος μιας σκύλας».


Να θυμίσουμε πως το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο (κι όπως φαίνεται ούτε και το τελευταίο). Τον προηγούμενο μήνα, «άγνωστοι» και πάλι αφού έγραψαν συνθήματα του τύπου «Ο Ιησούς είναι πίθηκος», έβαλαν και φωτιά στην είσοδο του μοναστηριού Latrun και εξαφανίστηκαν.


Τον Φεβρουάριο, οι… συνήθεις «άγνωστοι» είχαν γράψει σε εκκλησία της Ιερουσαλήμ το σύνθημα «θάνατος στον χριστιανισμό» και «μαχαίρωσαν» τα λάστιχα τριών σταθμευμένων οχημάτων που ανήκαν σε Ιερείς της εκκλησίας.


Παρά τις συνεχείς επιθέσεις-βεβηλώσεις χριστιανικών ναών, η πανίσχυρη και πάντα καλά πληροφορημένη –κατά τα άλλα- αστυνομία του Ισραήλ δεν κατάφερε να ανακαλύψει τους δράστες. Ίσως γιατί δεν έψαξε καθόλου να τους βρει…
 

(ΥΓ): Την παραπάνω είδηση δε θα τη βρείτε σε κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ. Τέτοιες ειδήσεις κόβονται αυτομάτως από την πολιτικώς ορθή λογοκρισία των διεθνών εξουσιαστών…


απο την Χρυση Αυγη

Συντονισμένες οι ενέργειες 

εναντίον της Χρυσής Αυγής

Συντονισμένες οι ενέργειες εναντίον της Χρυσής Αυγής  

Δεν μαθαίνουν με τίποτε και ενορχηστρώνονται σε κατεύθυνση αδιέξοδη όλοι οι ντόπιοι συνεργάτες των δυναστών του Ελληνικού Λαού, είτε μιλάμε για την «δεξιά της σφαλιάρας» που υποθάλπτει το οικονομικό έγκλημα που τελείται εναντίον του Λαού από την τρόικα, είτε μιλάμε για τις αριστερές παραφυάδες του μαρξιστικού συρφετού που υποθάλπτει και κανακεύει άνευ ορίων των στρατό κατοχής των λαθρομεταναστών που αυτοί και πάλι, μέσω «διεθνών» οργανισμών και ντόπιων «αντιρατσιστών» εγκάθετων, επιβάλλουν με το στανίο στον Λαό για να τον κλείνει τρομοκρατημένο στο σπίτι του.


Από τον ιρακινό της Αναξαγόρα που λέγαν, ψευδώς και δολίως, ότι σκοτώθηκε από «ρατσιστική» επίθεση μέχρι τις πλείστες τόσες παρόμοιες περιπτώσεις αποδείχθησαν όλες τελικώς κομματικές (του κόμματος των πολιτικών κομμάτων) ονειρώξεις και ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων του υποκόσμου. Τώρα το νέο παραλήρημα ανήκει στους «άρχοντες του ψεύδους», τους αυθεντικούς μπολσεβίκους, σταλινικούς του ΚΚΕ και του Ριζοσπάστη. Αυτούς που παλαιότερα χαιρόντουσαν για την ήττα στην Μικρασία και προσφάτως «απέδειξαν» την «αγάπη» τους για την εργατιά, απολύοντας χωρίς φειδώ κόσμο από τις κομματικές επιχειρήσεις του Περισσού, όπως ο «Ριζοσπάστης». Ας δούμε λοιπόν το ψευδολόγημα των ορφανών του Στάλιν.
 

 «Νέο κρούσμα εγκληματικής επίθεσης φασιστοειδών της «Χρυσής Αυγής» σε δύο Πακιστανούς μετανάστες καταγγέλθηκε χτες, αυτή τη φορά στην περιοχή του Λαυρίου. Περίπου στις 3.30 το μεσημέρι στην περιοχή Νεάπολη του Λαυρίου σταμάτησε ένα κλειστό φορτηγάκι με καλυμμένες τις πινακίδες σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Από μέσα βγήκαν τουλάχιστον 10 άτομα φορώντας μπλούζες της «Χρυσής Αυγής» και με λοστάρια χτύπησαν άγρια τους δύο Πακιστανούς που εργάζονταν εκεί, καταστρέφοντας ταυτόχρονα το μαγαζί. Από τα εγκληματικά χτυπήματα των φασιστοειδών τραυματίστηκε σοβαρά ο ένας από τους δύο Πακιστανούς ο οποίος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.»


 Όλα αυτά τα ψεύδη, φυσικά, έχουν και σκοπό και προορισμό, αφού αποτελούν το άλλοθι για να συνεχίσουν τα «τάγματα εφόδου» λαθρομεταναστών, «αντεξουσιαστών» και λοιπών θλιβερών γκρουπούσκουλων της «νέας τάξης πραγμάτων» να κατατρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό και να προσπαθούν να κατασβέσουν την Εθνική Οργή που απειλεί να κατακαύσει τους εθνοπροδότες του ξεπουλήματος της Πατρίδας και της «κινεζοποίησης» του Ελληνικού Λαού.
 

Φεύ, όμως, «σύντροφοι» και «τεχνοκράται». Ο Ελληνικός Λαός δεν μασά πλέον από τα ψεύδη τα δικά σας και των Μέσων Μαζικής Προβατοποίησης, των υπαλλήλων σας στο έγκλημα εναντίον του. Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Είμαστε το Αύριο και είσαστε το Χθες.

είπε ο γάιδαρος τον πετεινό...

Ακούσαμε, αρχές Σεπτεμβρίου, απ’ τον Ελληνοαμερικανό κ. Μανώλη Λαμπράκη, στο CRETA TV, για τα, σχετικά με το εθνικό χρέος, 600 δισεκατομμύρια.

Και τέθηκε το ερώτημα:


Πρόκειται για παραμύθι, για παραμυθία ή για όντως συγκλονιστική αλήθεια;


Και να που τώρα έρχεται η κλίκα των αρχιαπατεώνων, ψευταράδων και κλεφταράδων πολιτικών να μας πουν ότι οι άνθρωποι, που μιλούν για τα 600 δισεκατομμύρια, είναι απατεώνες.

Για να επιβεβαιώσουν, για μια ακόμη φορά, το της παροιμίας:


«Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»!

Και επιβεβαιώνουν, λέει, τους ισχυρισμούς τους και άλλοι διαπρεπείς εκπρόσωποι των ρετιρέ της ζούγκλας του καπιταλιστικού υπόκοσμου.


Και βέβαια τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ(=μέσα μαζικής εξαπατήσεως), που, μέχρι πρότινος, σιωπούσαν, τώρα τους ακομπανιάρουν.


Και, ενώ προβάλλουν τις θέσεις των αρχιαπατεώνων πολιτικών, τους ανθρώπους αυτούς με την τακτική των επικαλύψεων και των παρεμβολών, δεν τους αφήνουν ουσιαστικά να εκθέσουν τις θέσεις τους.


Αλλά ας υποθέσουμε, όμως, ότι οι πολιτικοί αρχιαπατεώνες και τα φερέφωνά τους, ευαρεστήθηκαν, αυτή τη φορά, να εξαπατήσουν τον αφέντη τους το διάβολο, και να μας πουν την αλήθεια…


Ποιος όμως θα μπορούσε να τους πιστέψει. ύστερα απ’ τις απειράριθμες απάτες και τις προδοσίες, που έχουν διαπράξει σε βάρος εμάς και της πατρίδας;


Και τους περαιτέρω απροκάλυπτα ολέθριους σκοπούς τους!


Ήταν ποτέ δυνατόν οι δολοφόνοι, που σχεδίασαν τη διάλυση της Ελλάδας και την εξόντωση των Ελλήνων, να αφήσουν τους ανθρώπους αυτούς να πραγματοποιήσουν το εγχείρημά τους!


Γιατί αυτό, που ενδιαφέρει, πρώτιστα, τους τοκογλύφους και τους κανίβαλους του ΣΙΩΝ-ΝΑΤΟ δεν είναι τα κάποια-γι’ αυτούς- ψωροδισεκατομμύρια, τα οποία, με βάση τη δόλια σκηνοθεσία τους, δήθεν, χρωστάμε.


Είναι το φιλέτο, που λέγεται Ελλάδα, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της και τον πλούτο της και τη στρατηγική της θέση.

Κι ακόμη η απαράμιλλη πολιτισμική μας κληρονομιά μας και ο πνευματικός μας πλούτος. 


Που με νύχια και με δόντια αγωνίζονται να τα λεηλατήσουν και να τα ιδιοποιηθούν και να τα εκμεταλλευτούν.


Θα ήταν ποτέ δυνατόν τώρα, που έχουν μπήξει τα νύχια τους στο σώμα μας και τα δόντια τους στο λαιμό μας να εγκαταλείψουν το θύμα τους!


Είναι ποτέ δυνατόν ν’ αφήσουν το προαιώνιο εγκληματικό τους όνειρό μετέωρο και απραγματοποίητο!


Η πραγματικότητα φωνάζει πως θα έκαναν το παν για να ματαιώσουν μια οποιαδήποτε προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας. 


Θα μπορούσαν να σκηνοθετήσουν, για παράδειγμα, έναν εμφύλιο. Όπως έκαμαν στη Λιβύη και τώρα στη Συρία. Θα μπορούσαν να δολοφονήσουν αυτούς, που τολμούν να χαλάσουν τα σχέδιά τους.

Αλλά, επειδή έχουν στη διάθεσή τους τη συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ, τα λυσσασμένα αυτά κουτάβια του σιωνιστικού Τοκογλυφιστάν και του ναζιστικού Μερκελιστάν, προτίμησαν, όπως φαίνεται, την επιχείρηση λάσπης.

Και προσέφυγαν, λέει, και στα δικαστήρια. Προφανώς, για να κερδίσουν χρόνο και να ολοκληρώσουν τα κακουργηματικά τους σχέδια…


Και μπαίνει το ερώτημα:


Για τα διαχρονικά κακουργήματα κλοπών και ληστειών και την έσχατη προδοσία των μνημονιακών καθαρμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κλπ), δεν υπάρχουν δικαστήρια και Δικαιοσύνη!


Αλλά αυτά κουκουλώνονται με τις παραγραφές και ασυλίες και τις πάσης φύσεως νομοθετικές αλητείες…


O tempora o mores(=ω καιροί,ω ήθη)!!! Όπως θα έλεγε και ο Κικέρων…

παπα-Ηλίας


http://papailiasyfantis.wordpress.com
ΤΙ  ΛΕΕΙ,  ΑΡΑΓΕ,  Η  ΚΑΡΔΙΑ  ΜΑΣ 
 
 ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  90  ΧΡΟΝΙΑ;

 
 
 
Ἐπ’ εὐκαιρίᾳ τῆς θλιβερῆς ἐπετείου τῆς Μικρασιατικῆς καταστροφῆς πού τελέσαμε τόν περασμένο μῆνα Σεπτέμβριο, ἔρχομαι νά πῶ καί νά γράψω τά ἑξῆς: Ἡ γιαγιά μας τόν Σεπτέμβριο τοῦ 1922 ἦταν δέκα χρονῶν, σήμερα εἶναι 99. 
 
 
Οἱ διηγήσεις της εἶναι ἀκόμα καί σήμερα ζωντανές, ὅπως καί οἱ μνῆμες της. Ἔχοντας σώας τάς φρένας, μᾶς μιλάει γιά τήν ὄμορφη ζωή πού ζοῦσαν στό Κουκλουτζά τῆς Σμύρνης καί γιά τά πλούτη πού εἶχαν ἀποκτήσει ἀπό τήν καλλιέργεια τῆς εὔφορης Μικρασιατικῆς γῆς μέ τόν ἱδρῶτα τους, χωρίς νά ἔχουν γίνει ἄθλιοι νεόπλουτοι.
 
 
Μᾶς λέει γιά τά κιούπια μέ τίς λίρες καί τίς πλούσιες σοδιές πού ἦταν ἕτοιμες τό Σεπτέμβρη γιά μάζεμα καί πούλημα στίς μεγάλες διεθνεῖς ἀγορές. Περιγράφει τό σπίτι (πανέμορφο ἀρχοντικό) πού ζοῦσαν, ὅμοιο τοῦ ὁποίου ἐμεῖς τά ἐγγόνια της βλέπουμε στίς πλούσιες συνοικίες, ἀφοῦ εἴμαστε πλέον μικρομεσαῖοι (στήν καλύτερη περίπτωση) καί βιοπαλαιστές, μήν ἔχοντας πιά πλούσιους προγόνους γιά νά μᾶς στηρίξουν.
Μᾶς μιλάει γιά τήν εὐγενική καί Χριστιανική Ἑλλάδα πού ζοῦσε στήν Μικρασία ἐδῶ καί 4000 χρόνια καθώς καί γιά τήν πλούσια ἀλλά πάντα ἀφιλοχρήματη, μοναδική καί πραγματική ἀστική τάξη πού εἶχαν ἀναπτύξει οἱ Χριστιανικοί πληθυσμοί, κάνοντας ἐμᾶς τούς … γνήσιους παλαιοελλαδῖτες νά ζηλεύουμε.
Καί, βεβαίως, μέ τήν ἴδια κάθε φορά πίκρα, μᾶς λέει ὅτι ἀκόμη βλέπει μπροστά της τούς τρομαγμένους κι ἀπελπισμένους Ἕλληνες νά τρέχουν σάν τρελοί, καί τούς Τούρκους νά σκοτώνουν καί νά βιάζουν κρυφά καί φανερά μέσα σέ σπίτια, σέ αὐλές, ἀκόμη καί δημόσια, στήν προκυμαία. Μᾶς λέει πώς ἀκόμα θυμᾶται τίς κραυγές τῶν κοριτσιῶν πού τά βίαζαν καί τά βασάνιζαν μέ γνωστούς πιά σέ ὅλους τρόπους. Δέν θά ξεχάσει πού ἄκουγε τά οὐρλιαχτά τῶν γυναικῶν ἐνῶ ἦταν κρυμμένη μέ ἄλλους Ἕλληνες σέ κάτι ὑπόγεια καί ἡ μαμά της τῆς ἔκλεινε τό στόμα γιατί ἀπό τό φόβο της φώναζε.
 
 
Θυμᾶται τήν πεῖνα πού τούς θέριζε ὅταν γιά μερόνυχτα κρυβόντουσαν σέ Ἐκκλησίες καί παλιές ἀποθῆκες, φοβούμενοι ἀκόμα καί γιά τήν ἀνάγκη τους νά βγοῦν ἔξω. Ἦταν χαμένοι ἀπό κάθε γνωστό τους. Εἶδε τόν πατέρα της καί τόν παπποῦ της νά τούς σκοτώνουν οἱ Τοῦρκοι. Θείους καί λοιπούς συγγενεῖς νά τούς παίρνουν καί νά μήν ξαναβλέπουν πιά ποτέ κανέναν τους. Ἔμεινε μόνο ἡ οἰκογένειά τους χωρίς ἴχνος ἀπό τήν ὄμορφη ζωή τους.
 
 
Κι ἐρχόμενοι ἐδῶ τούς περίμενε μόνο φτώχεια, δυστυχία καί ἀπόρριψη ἕως καί μῖσος ἀπό τούς Ἑλλαδῖτες! Θυμᾶται ἀκόμη τό βραδινό διαπεραστικό κρύο, στόν Πειραιᾶ, στό παρκάκι μπροστά ἀπό τήν Ἁγία Τριάδα, πού πάγωνε τό μικρό καί σχεδόν γυμνό κορμάκι τῆς ἴδιας καί τῶν ἀδελφῶν της, καθώς κουλουριάζονταν κι ἀγκαλιαζόντουσαν μεταξύ τους σφιχτά, τρέμοντας, μήπως καί μπορέσουν λίγο νά ζεσταθοῦν.
 
 
Κι ἔρχονται ὕστερα καί σοῦ λένε γιά ἕναν ἁπλό συνωστισμό στήν προκυμαία. Σοῦ μιλοῦν γιά μιάν ἁπλῆ ἀνταλλαγή πληθυσμῶν χωρίς ἄξια λόγου γεγονότα. Περίτρανα ὑποστηρίζουν ὅτι δέν ἦταν τίποτε ἄλλο, παρά ἡ τήρηση μιᾶς ἀναγκαίας, μιᾶς καθ’ ὅλα νόμιμης διεθνοῦς συμφωνίας. Προσπαθοῦν νά πείσουν τά παιδιά σου πώς οἱ ἀσχήμιες καί τά ἔκτροπα πού τυχόν ἄκουσαν, εἶναι ὑπερβολές, καί αὐτοί πού τίς διαδίδουν εἶναι ἐπικίνδυνοι γιά τό μέλλον τῆς χώρας. Καί βεβαίως συζητοῦμε πλέον καί γιά τίς ἀποζημιώσεις πού διεκδικοῦν “οἱ φίλοι μας” στή Θράκη γιά τόν διωγμό πού ὑπέστησαν!!!
 
 
Χωρίς νά ἔχουν ζητήσει οὔτε ἕνα ἁπλό συγνώμη γιά ὅλα αὐτά πού ἔκαναν τόσους αἰῶνες στούς προγόνους μας, χωρίς νά δείχνουν τό παραμικρό σημάδι μεταμέλειας τῆς φρικώδους καί ἀπάνθρωπης κυριαρχίας τους, χωρίς νά κάνουν τήν παραμικρή κίνηση ἀπόδοσης δικαιοσύνης στούς 1.200.000 Χριστιανούς πού σφαγιάσθηκαν στήν Μικρασιατική γῆ καί στούς 1.500.000 διωγμένους, στά πλούτη τῶν ὁποίων χρωστοῦν τήν ἀνάπτυξη τῆς χώρας τους, ἔρχονται καί μέ θράσος ὅλο καί διεκδικοῦν, ὅλο καί ζητοῦν καί διαρκῶς παραβιάζουν σύνορα καί συμφωνίες. Καί συνεχίζουν νά μᾶς φέρονται σάν τόν Σουλεϊμάν τόν μεγαλοπρεπῆ, πού δυστυχῶς οἱ περισσότεροι Ἕλληνες τρέχουν νά παρακολουθήσουν στόν “μεγάλο διδάσκαλο τοῦ γένους μας”, ὁ ὁποῖος διαπλάθει ἐλεύθερα κι ἀνεμπόδιστα ἤθη καί ψυχές μέσα σέ κάθε σπίτι.
 
 
Καί διερωτῶμαι, μά εἴμαστε τόσο κοιμισμένοι καί ξεπουλημένοι πού καθόμαστε καί ἀκοῦμε καί ἐκτελοῦμε ὅ,τι μᾶς ὑποδείξει ὁ ὁποιοσδήποτε γιά τό ὄνομα μιᾶς φιλίας πού, τελευταῖα, ἔχει καταντήσει ὁμοφυλοφιλία; Ξένοι (ὅπως ὁ G. Horton) ἔχουν γράψει ὁλόκληρα βιβλία γιά τήν γενοκτονία καί τόν ξεριζωμό τῶν Ἑλλήνων καί ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες καθόμαστε καί ἀκοῦμε λές καί μᾶς διαβάζει ὁ παππούς παραμύθι γιά νά μᾶς πάρει ὁ ὕπνος!
 
 
Ποιός νά ἀσχοληθεῖ ὅμως μέ αὐτά, ὅταν ἐλάχιστοι ἀπό ἐκείνους τούς ἀνθρώπους πού τά ἔζησαν βρίσκονται ἐν ζωῇ καί λίγοι εἶναι αὐτοί (ἀπό τίς ἑπόμενες γενιές) πού ξέρουν καί ἐνδιαφέρονται; Τά κατάφεραν καλά, καί οἱ νεώτερες γενιές διδάσκονται μίαν ἀπάτριδα καί ἄθρησκη ἱστορία καί ἕναν ξεψυχισμένο Ἑλληνισμό.
Χωρίς πατρίδα, πίστη καί ψυχή, ἡ νεολαία μας ἀλλά καί ἡ Ἑλλάδα μας εἶναι καταδικασμένοι σέ ἀργό θάνατο. Ὁ Αὔγουστος τοῦ ’22 ἀπέχει 90 χρόνια ἀπ’ τό σήμερα. Λίγοι εἶναι αὐτοί πού ζοῦν ἀκόμη καί θυμοῦνται. Ἑπομένως, ὅλοι ἐσεῖς πού διακαῶς θέλετε νά ξαναφτιάξετε τήν ἱστορία μας κάντε λίγη ὑπομονή. Ὅσοι ἀκόμη ζοῦν θά φύγουν. Μετά, οἱ λίγες φωνές πού θά μείνουν, θά καταντήσουν τόσο γραφικές καί μονότονες πού θά προκαλοῦν πλέον ἀπέχθεια καί βαρεμάρα στούς νεώτερους … “φωτισμένους” πού θά διοικοῦν αὐτόν τόν τόπο καί θά ἀπαξιοῦν νά ἀσχοληθοῦν μέ τέτοια τετριμμένα θέματα. Ὑπομονή, λοιπόν, λίγα ἀκόμη χρόνια καί τά ἐμπόδιά σας θά χαθοῦν! Κουράγιο.
 
 
Εὔχομαι, ὅμως, ὁ Θεός, γιατί ἀπό ἄνθρωπο δέν περιμένω ΤΙΠΟΤΑ, νά μήν τό ἐπιτρέψει!
                       
Ἀναστάσιος  Μυρίλλας


Αν αυτο δεν ειναι φαυλοτητα και φαυλοκρατια, τοτε τι αλλο εκφραζουν ολα αυτα;



Τι περασε την Εκκλησια ο Ιερωνυμος Λιαπης, για φεουδο και τσιφλικι του προσωπικο; 


Με ποιο δικαιωμα"κλειδωνει" την υποψηφιοτητα του καθε Αθανασοπουλου; 


Ποιος ειναι αυτος που εχει το θεοθεν δικαιωμα να "κλειδωνει" τον "εκλεκτο" καποιου και να τον προωθει τεχνηεντως, φανερως ή υπογειως; 


Τι αναιδεια και θρασυτητα ειναι αυτη, να υποβιβαζουν το Αγιο Πνευμα και να εμφανιζουν δημοσια τις αναισχυντες και αδιαντροπες αυτες πραξεις τους ως ...θεοσεβεις;


Πως τολμουν και προσφωνουνται ως "θεοπροβλητοι" αφου μονο θεοπροβλητοι δεν ειναι; 


Και ερχονται κατοπιν καποιοι παρομοιοι τους βρωμοθεολογοι της Κρητης να μας πουν οτι ...κακολογουμε τον Ιερωνυμο.


Για πειτε μας εσεις φιλοκαζαντζακικοι κυριοι, πως θα χαρακτηριζατε αυτες τις λαμογιτικες, τις ρουσφετολογικες και τις φαυλοκρατικες πραξεις, σαν "αγιες και ιερες";


Και τα χριστιανικα ιστολογια γιατι δεν γραφουν και γιατι δεν διαμαρτυρονται για τις εκκλησιαστικες αυτες ακαταστασιες που συνεχιζονται επι χρονια;

Για να μην αμαρτησουν; 

 Και πως δεχονται και πως επιτρεπουν να οργιαζουν επανω στο Σωμα της Εκκλησιας αυτοι οι αθεοφοβοι και οι ασεβεις ρασοφοροι και δεν τους αποδοκιμαζουν αλλα συνεχιζουν να τους χειροφιλουνε;

Πιστευουν οτι επειδη ειναι κληρικοι εξαγιαζονται ολες οι πραξεις τους ;

Και πως με αυτην την νοσηρη νοοτροπια ολων, προσδοκουμε κατι να αλλαξη;

Γιατι αφηνουν την Εκκλησια ερμαιο στα χερια των ανηθικων; 

Και αυριο τι απολογηθησονται;

Τι θα απαντησουν στο ερωτημα του Κυριου τι εποιησατε εσεις για την "ευπρεπειαν του Οικου Μου";

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: 
 Για την Μητρόπολη Ιερισσού, έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του αρχιμανδρίτη Θεόκλητου Αθανασόπουλου, πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας & Κυνουρίας. 

 



Πληροφορίες αναφέρουν ότι την πρόταση για τον π. Θεόκλητο έχει κάνει ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και έχει αποδεχτεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος.
απρόβλεπτος...


Ναΐν σημαίνει όμορφη. 


Και στους όμορφους τόπους, συμβαίνουν και όμορφα πράγματα: Γάμοι, χαρές, ξεφαντώματα, γιορτές…
Αλλά μπορεί να συμβαίνουν και άσχημα: Μίση, φθόνοι, αδικίες, καυγάδες, αρρώστιες.


Και σίγουρα θα τoν επισκέπτεται και ο πλέον ανεπιθύμητος επισκέπτης, που είναι ο θάνατος.

Αφού είναι για όλους αναπόφευκτος. Αλλά και απρόβλεπτος.


Γιατί δεν ξέρουμε το πότε, πού και πώς θα μας επισκεφτεί. 


Κι ενώ περιμένουμε να μας πάρει στα πιο βαθιά γεράματα, εκείνος μπορεί να μας προτιμήσει στο άνθος της ηλικίας μας.…


Όπως το γιο της χήρας της Ναΐν.



Που δεν αρκέστηκε μόνο στο ότι πήρε τον πατέρα του. Αλλά πήρε και το γιο. Για να αφαιρέσει απ’ τη μάνα του και το τελευταίο της αποκούμπι. Και το οποιοδήποτε νόημα στη ζωή της.


Έτσι, ώστε να είναι πιο πεθαμένη κι απ’ το πεθαμένο παιδί της.

Μάταια η χήρα γονάτισε και προσευχήθηκε και παρακάλεσε το Θεό να τη βοηθήσει. Ο Θεός, ενόσω χαροπάλευε το παιδί της, σιωπούσε. 


Αλλά, εκτός απ’ το θάνατο, και ο Θεός είναι απρόβλεπτος.

Και να που έρχεται να τη συναντήσει, όταν το ξόδι του παιδιού της πορεύεται προς την τελευταία του κατοικία:


«Μην κλαις»! της είπε. 

 
Κι εκείνη θα τον κοίταξε απορημένη, σαν να του ’λεγε:


Τι λες άνθρωπέ μου! Σε τι μπορώ, πλέον, να ελπίζω πια, για να μην κλαίω”!


Αλλά εκείνος, χωρίς να δώσει σημασία στις όποιες, ενδεχομένως, ενδόμυχες σκέψεις της, έπιασε το παιδί από το χέρι και του είπε: 


«Νεαρέ, σήκω επάνω»!


Κι ο νεαρός σηκώθηκε και κοίταζε απορημένος για όσα συνέβαιναν γύρω του: 


Όπου η μητέρα του απ’ τα παραμιλητά της απόγνωσης πέρασε στο παραλήρημα της χαράς.

 
Κάποιοι έτρεχαν πανικόβλητοι, καθώς είδαν το νεκρό παιδί να σηκώνεται. Κι άλλοι κι αυτοί με δέος, αλλά πιο ψύχραιμοι, εκδήλωναν με κάθε τρόπο το θαυμασμό τους.

Δεν θα πω τίποτε σ’ αυτούς, που αμφισβητούν το θαύμα.

Παρότι ζούμε και κολυμπάμε μέσα στο θαύμα. Κι αν δεν το βλέπομε, είναι γιατί ουσιαστικά είμαστε πεθαμένοι, παρότι είμαστε υπερβέβαιοι για τη ζωντάνια μας.


Ή, τουλάχιστο κοιμισμένοι, καθώς θα μας έλεγε ο Ηράκλειτος. 


Παρότι μπορεί να καυχόμαστε ότι είμαστε ξύπνιοι. Και μάλιστα παρά πολύ ξύπνιοι.…

Θα πω όμως σ’ αυτούς, που πιστεύουν στο θαύμα, αλλά δυσκολεύονται να πιστέψουν στην ανάσταση των νεκρών ότι: 


Σε κάθε περίπτωση ο Θεός είναι απρόβλεπτος.

Και απρόβλεπτος θα είναι και για μας. Που μπορεί να μη μας επαναφέρει ξανά σ’ αυτήν εδώ τη ζωή, αλλά που μπορεί να μας αναστήσει σε μια διαφορετική κατάσταση ζωής και πραγματικότητας. 


Ο Βίκτωρ Ουγκώ, στη «Φιλοσοφία και Φιλολογία» του, αναφέρεται σε ένα σχετικό με την καθολική ανάσταση όραμα του προφήτη Ιεζεκιήλ:

«Υπήρχε μια πεδιάδα με οστά αποξηραμένα, λέει ο προφήτης.


Και είπα: «Οστά σηκωθείτε»!
 
Και πάνω στα οστά ήρθανε νεύρα και σάρκα πάνω στα νεύρα και δέρμα πάνω από τη σάρκα.

Και φώναξα: 

 «Πνεύμα έλα απ’ τους τέσσερις ανέμους, φύσηξε, για να ξαναζωντανέψουν αυτοί οι νεκροί. Και η πνοή μπήκε μέσα τους και σηκώθηκαν κι έγινε ένας στρατός κι ένας λαός…».

Και βέβαια το όραμα αυτό, στη μεταφυσική του διάσταση, μας μιλάει για την ανάσταση των νεκρών. Οπότε και θα πάρουμε απρόβλεπτες απαντήσεις στα σχετικά με τη μετά θάνατον πραγματικότητα ερωτηματικά, που μας απασχολούν…


Αλλά παράλληλα αποκαλύπτει, πριν απ’ τη μεταφυσική και την κοινωνική ανάσταση.


Όχι μόνο, δηλαδή, των νεκρών ανθρώπων, αλλά και των νεκρών λαών.


Όπως τώρα δα είναι και ο δικός μας. Που, όχι μόνο τον χλευάζουν, αλλά και τον ακρωτηριάζουν βάναυσα. Κι αυτός άνευρος και αναίσθητος τα υπομένει όλα…

Άμποτε να γίνουμε όλοι μας απρόβλεπτοι. Και να αποτινάξουμε το λήθαργο και την υπνηλία, που χάλκευσαν σε βάρος μας τα ντόπια και ξένα παχύδερμα καθάρματα.


Και, με τη βοήθεια του απρόβλεπτου Θεού, να τους στείλουμε στην κόλαση, που εκείνοι χτίζουν σε βάρος μας…


παπα-Ηλίας 


http://papailiasyfantis.wordpress.com
Από το “Ημερολόγιο” του Αλεξάνδρου Σμέμαν
«Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 1982

Ο κληρικαλισμός δημιουργεί ασφυξία• ανάγει ένα μέρος του εαυτού του σ’ ολόκληρο τον ιερό χαρακτήρα της Εκκλησίας• μεταβάλλει τη δύναμή της σε ιερή εξουσία για να ελέγχει, να καθοδηγεί, να διοικεί• σ’ εξουσία για να επιτελεί μυστήρια, και γενικά, μετατρέπει την κάθε εξουσία σε «θεόσδοτη εξουσία»! 


Ο κληρικαλισμός αποσπά κάθε «ιερότητα» από τους λαϊκούς: αποδείξεις; το τέμπλο, η θεία Κοινωνία (μόνο κατόπιν αδείας), η Θεολογία...
Και όσο περισσότερο ο κληρικαλισμός «κληρικοποιεί» (η παραδοσιακή εικόνα του επισκόπου ή του ιερέα – που επιτείνεται από τα ρούχα του, τα μαλλιά του, κ.λπ., κι ο επίσκοπος από τις πανάκριβες στολές!), τόσο περισσότερο η ίδια η Εκκλησία θα εκκοσμικεύεται, θα υποτάσσεται πνευματικά σ’ αυτόν τον κόσμο. 



Στην Καινή Διαθήκη, ο ιερέας παρουσιάζεται ως ο ιδανικός λαϊκός. Σχεδόν όμως αμέσως μετά αρχίζει ο αυξανόμενος ριζικός χωρισμός του από τους λαϊκούς• κι όχι μόνο χωρισμός, αλλά αντίθεση κι αντιπαράθεση προς τους λαϊκούς…

 


Ο ιερέας αντί να είναι ο «τύπος των πιστών» (Α' Τιμοθ. 4, 12), εμφανίζεται με την εικόνα του «κυρίου πάσης ιερότητος» (master of all sacrality) που ξεχωρίζει από τους πιστούς, που διανέμει τη χάρη κατά βούληση.

 


Αυτή είναι η ρίζα της αντίθεσης στη συχνή θεία Κοινωνία από κάποιους κληρικούς – η προστασία της θείας Κοινωνίας με την εξομολόγηση, την άφεση, με την «εξουσία που μου έχει δοθεί...» κ.λπ. 


Είναι σαφές πως αυτός ο αγώνας μεγαλώνει τώρα υπό την επίδραση κάποιων κληρικών πού έχουν καταληφθεί από την εξουσία τους, από την «ιερότητά» τους. Τίποτε δεν απειλεί τόσο την εξουσία τους όσο η επιστροφή της Ευχαριστίας στην Εκκλησία, η αναγέννησή της ως το «Μυστήριο της Εκκλησίας», κι όχι ως ένα από «τα μέσα εξαγιασμού...».

 

Η τραγωδία της θεολογικής παιδείας βρίσκεται στο γεγονός πως νέοι άνθρωποι που θέλουν να γίνουν ιερείς αναζητούν –συνειδητά ή ασυνείδητα– αυτόν τον χωρισμό, αυτή την εξουσία, αυτό το ανέβασμα πάνω από τους λαϊκούς. Η δίψα τους αυτή ενισχύεται και γεννάται από ολόκληρο το σύστημα της θεολογικής παιδείας, τον κληρικαλισμό. 


Πώς μπορεί να τους κάνει κανείς να καταλάβουν, όχι μόνο με το μυαλό τους, αλλά μ’ ολόκληρη την ύπαρξή τους, πως πρέπει ν’ απομακρυνθούν από την εξουσία, από κάθε εξουσία, η οποία υπήρξε ανέκαθεν ένας πειρασμός που προέρχεται πάντοτε από τον Διάβολο; 

Ο Χριστός μάς απελευθέρωσε απ’ αύτη την εξουσία –«εδόθη μοι πάσα εξουσία εν ουρανώ και επί γης...» (Ματθ., 28,18)– αποκαλύπτοντας το Φως της εξουσίας ως εξουσία αγάπης και Ουσιαστικής αυτοπροσφοράς. 


Ο Χριστός δεν έδωσε στην Εκκλησία «εξουσία», αλλά το Άγιο Πνεύμα: «Λάβετε Πνεύμα Άγιον...». Η εξουσία, εν Χριστώ, επέστρεψε στον Θεό, κι ο άνθρωπος θεραπεύτηκε από το «διοικείν και διατάζειν».

Στο εξηκοστό πρώτο έτος της ζωής μου, ξαφνικά αναρωτιέμαι: 


Πώς τα πάντα έχουν τόσο πολύ διαστρεβλωθεί; 

Και φοβούμαι!»

Φοβερό; Κι όμως αυτός ο άνθρωπος με την τόσο βαθειά απέχθεια, και συμβιβασμό ταυτόχρονα με την “ψεύτικη ζωή” του, υπήρξε και θεωρείται ακόμα, ένας στυλοβάτης της σύγ­χρονης “ακαδημαϊκής” θεολογίας μας. Πώς να μην κλάψου­με πικρά; Πώς κατασκευάσαμε έναν τέτοιο φτιαχτό “θεολογι­κό” κόσμο; Και πώς να μην αρνηθούμε ολόκληρη την εκκλη­σιαστική πατερική μας κληρονομιά, εφόσον αυτός είναι ο σκοπός αυτού του φτιαχτού κόσμου!;
Αμέθυστος.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Nα πας απο κει που ηρθες ατσιπε Θεοκλητε Αθανασοπουλε. 
Εχουμε εδω στη Μακεδονια κληρικους καλους και εργατικους. 
 Ποιος εισαι εσυ, ρε; 
Α, να χαθεις, Παληoελλαδιτη παπαρδε.
Χαλκιδικιωτες, αποδοκιμαστε τον.
Αναξιος.

ενας ευσεβουλης που ξυπνησε.

 

Και παλι γραφιαδες 

και καφετζηδες στους θρονους



Γεμιζουν τους θρονους με αχρηστους και ανικανους γραφιαδες και καφετζηδες.
Οποιος γλυφει πιο πολυ τις λερωμενες ποδιες των δεσποταδων αυτος εκλεγεται για δεσποτης.
Γεμισαν τους θρονους της Μακεδονιας με λουλουδες γραφιαδες και καφετζηδες.
Να τους ονοματισουμε; 
Ψαξτε τους εναν εναν. 
Αυτη ειναι η φρικτη εκκλησιαστικη πραγματικοτητα που δεν διαψευδεται. 
Και ετσι αχρηστευουν το εργο της τοπικης Εκκλησιας στελνοντας εκει εναν πανταξενο συνηθως ανικανο και αχρηστο κουφαρομιτροφορο για να ποιμανη τον ...εαυτο του. 
Οντως οι σημερινοι δεσποταδες Θεον δεν φοβουνται και ανθρωπους δεν εντρεπονται.

Πατερ Αναστασιε Γκοτσοπουλε:

ΝΤΡΟΠΗ!!!!
 



Γνωριζαμε οτι στο παρελθον, σε καποιο παρελθον, αγωνιζοσασταν υπερασπιζομενος την Πιστι των Αγιων Πατερων της Εκκλησιας μας.
Βεβαια παντοτε σφυροκοπουσατε μονο τον Αιρετικο Παπισμο, χωρις να καταγγελετε και τους επωνυμους Αιρετικους "ορθοδοξους" Φιλοπαπικους. 
Απο μακρυα....και φιλος με ολους...
Αποκαλυπτουμε τωρα αυτο που δεν μπορουσαμε να πιστεψουμε.
Πηγατε στη Σερβια και συλλειτουργησατε με τον Αρχισυμμοριτη Μπουλοβιτς; 
Ντροπη, πατερ Γκοτσοπουλε. 
Ντροπη.
Απο την μια επισκεπτεσθε τον Αγιο Σφαγιασμεννο μητροπολιτη Ρασκας και Πριζρενης ΑΡΤΕΜΙΟ και απο την αλλη ερωτοτροπειτε με τους ΛΥΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ και συλλειτουργειτε μαζι τους.
Αντορθοδοξο, αισχιστο, απεχθεστατο, αηδες φαινομενο.
Εχθρικο και αντικρυς αντιθετο απο την τακτικη των Αγιων Πατερων της Ορθοδοξιας.

Πατερ Αναστασιε Γκοτσοπουλε.
Συμμαχειτε με τον Διαβολο και με τους Διαβολικους ανθρωπους.
Τι κριμα!!!
Ο αποστολος Παυλος, που ειναι η φωνη του Θεου, επιτασσει:
Μη γινεσθε ετεροζυγουντες απιστοις. 
Τις γαρ μετοχη δικαιοσυνη και ανομια;
Τις δε κοινωνια φωτι προς σκοτος;
Τις συμφωνησις Χριστω προς Βελιαρ;


Πατερ Αναστασιε Γκοτσοπουλε, 
ειστε παραδειγμα προς αποφυγην.
Κριμα σας. 
Οντως, ουκ εστι ποιων χηστοτητα, ουκ εστιν εως ενος.

Κύριε Πρωθυπουργέ, 

είπατε ψέμματα 

στους πολύτεκνους προεκλογικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       Ντροπή σας!!!! 
   Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!!!! Πυροβολείτε ανελέητα την ελληνική οικογένεια, και μάλιστα την πολύτεκνη οικογένεια.  Κύριε Πρωθυπουργέ, είπατε ψέμματα στους πολύτεκνους προεκλογικά.  Κύριοι της συγκυβέρνησης, είστε συνυπεύθυνοι γι' αυτό το ανοσιούργημα!!!  Κατεδαφίζετε τα πάντα ανερυθρίαστα!! Υποτίθεται ότι σώζετε την Ελλάδα πώς; Εξαθλιώνοντας τα παιδιά της;;!!!   
 
 
      Η Κυβέρνηση της οποίας ηγείσθε, μπροστά σ΄ αυτό τον ορατό κίνδυνο αφανισμού του Έθνους, αντί να σημάνει συναγερμό για την ανατροπή της εφιαλτικής καταστάσεως της υπογεννητικότητος, έχει επιδοθεί σε μία επιδρομή κατά των πολυτέκνων, που δεν έχει προηγούμενο, τους οποίους πλήττει ανελέητα καταργώντας κάθε μέτρο, που αποτελούσε δημογραφικό κίνητρο και οδηγούσε στην απόκτηση της πολυτεκνικής ιδιότητος, με την απόκτηση παιδιών από τους νέους και τις νέες Ελληνίδες.  Καταπατούνται όλες οι διατάξεις του Συντάγματος και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που προστατεύουν τις πολύτεκνες οικογένειες.
  
 
Ελπίζουμε πως, έστω και την ύστατη στιγμή, ο Πρωθυπουργός της χώρας αλλά και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί της συγκυβέρνησης δεν θα επισπεύσουν τον αφανισμό του Ελληνισμού, αλλά θ΄ αντισταθούν.  Το τελευταίο άρθρο του Συντάγματός μας αναφέρει ότι η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.  Να είστε βέβαιοι πως οι Έλληνες πολύτεκνοι θα αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο για την τήρησή του! 
Κων/νος Π.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012


AΦΟΡΗΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ 


ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ





του ακαματου Αγωνιστου 

Μητροπολιτου Πειραιως κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ



 Ο σκηνοθέτης κ. Λαέρτης Βασιλείου προφανώς από αισθήματα μεγάλης ευγνωμοσύνης πρός τήν Ορθόδοξη Εκκλησία τής Ελλάδος η οποία περιέθαλψε τήν οικογένειά του προσφέρουσα εργασία στόν πατέρα του κ. Ηλία Βασιλείου, ως νεωκόρο επί αρκετά έτη στόν Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, όταν οικογενειακώς ήλθαν από τήν γείτονα Αλβανία, ανέσυρε από τή ναφθαλίνη τής παγκόσμιας απόρριψης τό θεατρικό έργο «Corpus Christi» τού Αμερικανού κατά δήλωσή του ομοφυλόφιλου συγγραφέα Τέρενς Μάκ Νάλι πού εγράφη τό 1997 καί ενώ στήν αρχή προανήγγειλε ότι θά τό παρουσιάσει στό θέατρο «Άνεσις» (Κηφισίας 14) λόγω τής αφόρητης δυσωδίας καί τής παράνοιας καί γελοιότητος τού έργου καί... τής αναμενομένης μικρής προσελεύσεως «ειδικού» κοινού τελικά τό παρουσίασε σέ μιά αποθήκη στό Γκάζι πού έχει μετατραπεί σέ θεατράκι ονόματι «Χυτήριο».
Η απόδοσις από τόν ομοφυλόφιλο συγγραφέα τής ψυχοπαθολογικής εκτροπής τής ομοφυλοφιλίας πού είναι ευθεία ανατροπή τής ανθρώπινης φυσιολογίας καί οντολογίας στόν Αιώνιο καί Πανυπερτέλειο καί Πανάγιο Θεό, ο Οποίος μάλιστα απέθανε γιά τήν ανθρώπινη οικογένεια καθώς καί στούς «αγραμμάτους» μαθητές Του, πού πλησθέντες υπό τού Αγίου Πνεύματος έγιναν οι πλέον έγκριτοι φιλοσοφούντες θεολόγοι τής παγκοσμίου ιστορίας καί αυτό όχι γιά νά προσποριστούν θέσεις, αξιώματα καί ηδονές τού κόσμού τούτου αλλά μαρτύρια, διωγμούς καί θάνατο, υπενθυμίζει τόν ανθρωπομορφισμό τών κατασκευασμένων θρησκειών τού κόσμου, στούς θεούς τών οποίων οι κατασκευασταί τους άνθρωποι προσέδωσαν τά δικά τους χυδαία, ποταπά καί διεστραμμένα πάθη γιά νά καταπνίξουν προφανώς τόν έλεγχο τής συνειδήσεώς τους πού σέ στιγμές πνευματικής νηνεμίας εξεγείρεται εναντίον τους διαμαρτυρομένη γιά τό έγκλημα καθοσιώσεως σέ βάρος τής υπάρξεώς τους.

 


Η Ι. Σύνοδος τής Εκκλησίας τής Ελλάδος ως ώφειλε κατεδίκασε αυτή τήν αισχρότητα καί τήν βάναυση καί κακόβουλη καθύβριση, υπό τό πρόσχημα τής δήθεν τέχνης τού αληθινού Θεού τής αμωμήτου μας πίστεως καί κάλεσε τόν ορθόδοξο λαό μας νά αποδοκιμάση αυτή τήν πρόκλησι καί ύβρι. Παρέλκει κανείς βέβαια νά αναφέρει ότι οι συντελεσταί τής δυσώδους αυτής παράστασης, οι ηθοποιοί καί θεαταί θέτουν εαυτούς εκτός Εκκλησίας μέ ότι αυτό αιώνια συνεπάγεται.

 


Εντύπωση όμως προκαλεί η ανύπαρκτη δημοκρατική ευαισθησία τού εντύπου τύπου ως λ.χ. τής δημοκρατικής εφημερίδας «Αυγή», πού έσπευσαν νά καλύψουν τό ανοσιούργημα τών συντελεστών ποδοπατούντες καί αυτοί μέ τήν σειρά τους χυδαία τά θρησκευτικά αισθήματα τού Ορθοδόξου Ελληνικού λαού, πού καθυβρίζονται καί προσβάλλονται βαναυσότατα μέ αυτό τό παρανοϊκό παραλήρημα τού ομοφυλόφιλου Αμερικανού συγγραφέα. Αποδεικνύεται έτσι πόσο πολύ σέβονται τούς συνανθρώπους τους καί συνεπώς τήν δημοκρατία γιά τήν οποίαν δήθεν αγωνίζονται γιατί είναι γνωστή η αρχή ότι στήν δημοκρατία η ελευθερία καί τά δικαιώματα τού ενός εξικνούνται έως εκεί πού αρχίζουν η ελευθερία καί τά δικαιώματα τού άλλου.


Τώρα βέβαια άν υπήρχε δυνατότης διαλόγου μέ τούς απαραδέκτους συντελεστάς αυτής τής αθλιότητος θά τούς έλεγε κανείς νά δοκιμάσουν νά παίξουν τό ίδιο έργο σέ κάποια μουσουλμανική χώρα γιά νά αποκεφαλισθούν αυθωρεί καί ολίγον πρίν τήν εκτέλεσή τους, ίσως κατανοήσουν ποίο τό μέγεθος τής πίστεως τήν οποίαν ο αιώνιος Θεός ενέπνευσε διά τού ενσαρκωθέντος Υιού Του στήν ανθρωπότητα διά τής θυσίας τού Οποίου μεταστοιχείωσε καί μετήλλαξε τήν εκδικητική καί εγκληματική πεπτωκυία ανθρώπινη φύση πού καλείται εντός τής αληθούς Εκκλησίας τού Χριστού νά αγαπά τούς εχθρούς καί νά εύχεται υπέρ τών αδικούντων καί υβριζόντων.

 


Σέ αυτό τό ανοσιούργημα συνέπραξε καί η γνωστή καί από τήν ποινική της εμπλοκή μέ τόν τέως σύζυγό της κ. Απόστολο Δοξιάδη, ηθοποιός κ. Βάσια Παναγοπούλου πού κατά δήλωσή της απέδωσε τό αίσχιστο αυτό κείμενο στήν Ελληνική γλώσσα.

 


Χρήσιμο είναι παρεμπιπτόντως όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι πού θέλουν νά γεμίσουν τήν Ελλάδα μέ Μουσουλμάνους ή πού αγωνίζονται ως ο γνωστός δημοκράτης κ. Παπαδημούλης τού ΣΥΡΙΖΑ νά ανεγερθεί τό τέμενος στό Βοτανικό νά παρακαλουθήσουν άν τό αντέχουν τόν κτηνώδη αποκεφαλισμό εν ονόματι τού ανυπάρκτου Θεού Αλλάχ χριστιανού νέου στήν Τυνησία τής δήθεν Αραβικής άνοιξης όπως τήν παρουσίασε η Αιγυπτιακή τηλεόραση (http://www.briefingnews.gr/international/item/ 26372-apokefalian-ne).

Κατόπιν τών ανωτέρω αντιλαμβάνεται κανείς ευχερώς τά πράγματα.

Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ

+ ο Πειραιώς Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ 

ΟΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ

 

H ληστοσυμμορια της Σερβιας, ....σηκωσε τον τοπο, για την αποφυλακισι του Γυφτοσκοπιανου Iωαννου Bρανισκοβσκυ, του συνενοχου τους σε ολες τις εγκληματικες πραξεις τους και στην απανθρωπη εξορια και στον σφαγιασμο του Μητροπολιτου Ρασκας και Πριζρενης Αρτεμιου.

 

ο Γυφτοσκοπιανος Βρανισκοβσκυ, με την ιδια τη θελησι του (εχει γινει δασκαλος σε αυτα απο την ημερα που ενταχθηκε στην ληστοσυμμορια) και ....εισηλθε αυτοβουλως στο Γυφτοσκοπιανο κρατος ....για να συλληφθη και στη συνεχεια να ...απελευθερωθει!!!  

Ομως τα πραγματα ελαβαν αλλην τροπην απο τους υπολογισμους του και οι Σκοπιανοι τον κρατουν ακομα στα κρατητηρια με ιδιαιτερη μεταχειρησι.

 

Ων επραξεν απολαμβανει ο γυφτοσκοπιανος Βρανισκοβσκυ.

Μαχαιραν ελαβε, με μαχαιρα αντιμετωπιζεται.

Ειναι νομος αυτο, ο νομος της δικαιοσυνης.

Διελυσε με την παρεα του μια τοπικη Εκκλησια με εναν αγιο Επισκοπο και εκατονταδες αγιους μοναχους, επειδη τους δημιουργουσαν προβληματα και πραγματα στον φιλοοικουμενισμο και στον φιλοπαπισμο τους. Και απο την ημερα εκεινη οργιασαν κυριολεκτικα στα Πανθρησκειακα τους ανοιγματα και στις ατελειωτες προκλητικοτατες και εξωφρενικοτατες λυσσαλεες κυριολεκτικα ...θεατρινιστικες παραστασεις τους.

 Εφθασαν και στο Παγκοσμιο συμβουλιο των "εκκλησιων" που αποτελει το Παναιρετικο Συνονθυλευμα των Αιρεσεων και το πιεσαν να εκφραση διαμαρτυρια για την αποφυλακισι του Γυφτοσκοπιανου Βρανισκοβσκυ.

Δεν μας εκπληττει το γεγονος.

Ομοιοι στον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα.

Τους ελειψε τους Πανθρησκειαστας του ΠΣΕ η παρουσια του Βρανισκοβσκυ και η συμβολη του στο παναθλιο και Σατανικο εργο τους και γι αυτο και εβγαλαν ανακοινωσι συμπαραστασης.

Καλα θα κανουν οι Γυφτοσκοπιανοι κατηγοροι του να ενταξουν και να καταχωρησουν την ανακοινωσι του σατανικου ΠΣΕ στις μαρτυριες κατηγοριας του φακελλου του.

ιδου και το ανακοινωθεν του ΠΣΕ.


 Το Π.Σ.Ε ζητά την αποφυλάκιση του Αρχιεπισκόπου Αχρίδος

arxiepiskopos-axridos-ioannisΓράφει η Romfea.gr
Την αποφυλάκιση του Αρχιεπισκόπου Αχρίδος κ. Ιωάννη, ζητά το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών.
Το Π.Σ.Ε. κάλεσε τις Αρχές των Σκοπίων να σταματήσουν την παράνομη προφυλάκιση του Αρχιεπισκόπου Ιωάννη, καθώς και άλλων κληρικών της Αρχιεπισκοπής κα των οικογενειών τους.
Με επιστολή τους προς τις Αρχές, κάνουν έκκληση να τηρηθούν τα δικαιώματα της ελευθερίας της θρησκείας.
Να αναφερθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης, συνελήφθη στις 12 Δεκεμβρίου 2011 στα σύνορα των Σκοπίων και από εκεί οδηγήθηκε στις φυλακές.

Χυδαιολογουν και υβριζουν 

τον Ασπιλον και Αμωμον 

Κυριον και Θεον μας. 

Και, ο...Αχυρενιος  Αρχειμαγειρας

και οι υπναλεοι δεσποταδες 

...υπνουν υπνον Βαρουχειον 

και ασχολουνται με τον ...διορισμο

αχρηστων και ανικανων,

ομοιων τους, δεσποταδων.

Χριστιανοι, ξεσηκωθειτε.

Σπαστε τα και διαλυστε τα ΟΛΑ.

 ===================

Χυδαία παράσταση Corpus Christi. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 4/10/2012. Επείγουσα επιστολή προς τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά





























Την ημέρα της εορτής του Αγίου Ιεροθέου, πρώτου Επισκόπου Αθηνών, επέλεξαν μια ομάδα βλάσφημων νεαρών, οι οποίοι με την καθοδήγηση ενός αλβανικής καταγωγής σκηνοθέτη  ανεβάζουν για δεύτερη φορά στο θέατρο «Χυτήριο» παράσταση που παρουσιάζουν τον Χριστό και τους 12 Αποστόλους ως κιναίδους.


Έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη των κομμάτων ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ και εκμεταλλευόμενοι την παντελή αδιαφορία του υποτιθέμενου φύλακα της Ορθόδοξης πίστεως Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και την οργή της πλειονότητας των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών.


Το ερώτημα είναι αν τα αρμόδια για τη τήρηση των νόμων υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη θα σφυρίξουν και πάλι αδιάφορα υποκλίνοντας σε αλλότριες υπόγειες γνωστές υπαγορεύσεις ή θα θελήσουν να εφαρμόσουν τον νόμο περί βλασφημίας και να οδηγήσουν στον εισαγγελέα τους εκφραστές της ανωμαλίας... 


Το πιθανότερο είναι πάντως να τα βάλουν με τους χιλιάδες χριστιανούς που σκοπεύουν να συγκεντρωθούν έξω από το θέατρο για να μην επιτρέψουν να υβρισθεί με το χειρότερο δυνατό τρόπο το όνομα του Κυρίου και Θεού ημών Ιησού Χριστού.




Ακολουθεί η ανακοίνωση πρόσκληση χριστιανικών σωματείων για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς μας.



ΧΥΔΑΙΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" CORPUS CHRISTI ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ  4/10/2012 ώρα 5 μ.μ.


ΝΕΑ ΦΡΙΚΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ! ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" CORPUS CHRISTI ΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ! 


ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4/10/2012 ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΧΥΤΗΡΙΟ" ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ 44 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΕΡΓΟ. ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ...


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 2103412313  ΚΑΙ 6983671437 ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


Μέσα στο πλαίσιο αυτό ο διευθυντής του Σ. Ο. απέστειλε σήμερα προς τον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά αλλά και προς τούς αρμόδιους υπουργούς επιστολές.


Ακολουθεί η επιστολή προς τον κ. Σαμαρά


Εξοχώτατε, κύριε πρωθυπουργέ,


Είμαι Έλλην πολίτης και χριστιανός Ορθόδοξος και με την ιδιότητα μου αυτή απευθύνομαι προς την εξοχώτητά σας παρακαλώντας την ύστατη στιγμή, όπως παρεμβείτε μέσω των αρμοδίων αρχών και αποτρέψετε να παιχθεί η βλάσφημη για τον Χριστό και τους Αποστόλους θεατρική παράσταση Corpus Christi που ανεβαίνει αύριο για δεύτερη φορά στο θέατρο “Χυτήριο”( Ιερά οδός 44)! Η παράσταση αυτή παρουσιάζει τον Χριστό και τους 12 Αποστόλους ως κιναίδους και ουσιαστικά αποτελεί τορπίλη στην προσπάθεια που καταβάλλετε εσείς και η κυβέρνησή σας να διατηρήσετε την κοινωνική και θρησκευτική ειρήνη.


Με δεδομένο μάλιστα το γεγονός της έκτασης που έλαβε μιά κινηματογραφική ταινία βλάσφημη προς το Μωάμεθ και τις δηλώσεις περί σεβασμού των θρησκειών του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σας παρακαλούμε να απαγορεύσετε βάσει των άρθρων του Ποινικού Κώδικα περί βλασφημίας τη θεατρική αυτή παράσταση πριν αποτελέσει αιτία επεισοδίων. Η ανοχή μας ως χριστιανοί κύριε πρωθυπουργέ έχει και όρια.


Ως πρόεδρος της κυβέρνησης φροντίστε να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα πριν είναι αργά. Γιατί την βλασφημία αυτή του Χριστού εμμέσως μεν πλην σαφώς στηρίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ ( βλ. www.orthodoxia.gr)! Αύριο Πέμπτη 5 μ. μ. χριστιανικά σωματεία διοργανώνουν διαμαρτυρία έξω από το θέατρο. Οι Χριστιανοί αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να προβούν με έργα στην απαγόρευση της παράστασης και δεν τους αρκεί μία απλή καταδίκη, όπως έπραξε η Ιερά Σύνοδος.


Το ζήτημα είναι λίαν σοβαρό και γι αυτό ζητούμε την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών...


Με εκτίμηση

Διονύσης Μακρής, Θεολόγος –Δημοσιογράφος
Διευθυντής εκκλ/κής εφημερίδος, Στύλος Ορθοδοξίας τηλ. 2109212315,

 Έως πότε θα ανεχόμαστε να υβρίζεται ο Άσπιλος και Άμωμος Ιησούς; 

του ιατρου κ. Λυκουργου Νανη




Τι πράττει εν προκειμένω η ΙΣΙ; 
Ποια η αντίδρασή της; 
Έως πότε θα ανεχόμαστε να υβρίζεται ο Άσπιλος και Άμωμος Ιησούς; 
Πότε επιτέλους θα ενεργοποιηθεί το πνευματικό όπλο του αφορισμού για παιδαγωγικούς λόγους ίνα και οι λοιποί φόβον έχωσιν; 


Ως πότε θα σταθμίζουμε την εκκλησιαστική πολιτική μας με βάση το τι θα πει και πώς θα μας χαρακτηρίσει ο εσμός των ψευτοπροοδευτικών και θολοκουλτουριαρέων που έχει ξεσαλώσει και δεν ορρωδεί προ ουδενός; 


Κάποιοι δυστυχείς αλλά και με περισσό θράσος συνάνθρωποί μας αντλώντας όχι απ την ιστορική πραγματικότητα αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΗ ΒΟΡΒΟΡΩΔΗ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ υβρίζουν αναίσχυντα τον αρχηγό της πίστεώς μας, τον ΠΑΣΗΣ ΕΠΕΚΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ ΥΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. 


Διάσημοι άθεοι και αγνωστικιστές και σκεπτικιστές και αρνητές της θεότητας του Χριστού μας που παρήλασαν στο ιστορικό προσκήνιο αναγνώρισαν και διακήρυξαν το άφθαστο και ασύγκριτο ηθικό μεγαλείο του Κυρίου μας. 
Δεν διανοήθηκαν να διατυπώσουν έστω και την ελάχιστη αρνητική υπόνοια για την ηθική υπόσταση του Θεανθρώπου. 


Αρρωστημένοι όμως εγκέφαλοι όπως ο δυσώνυμος Καζαντζάκης και κάποιοι όμοιοί του ανασταύρωσαν με τις τρισαίσχιστες φαντασιώσεις τους το Βασιλέα των Αγγέλων. Γιατί αυτή η αντίχριστη μόδα του ευτελισμού του Θεανδρικού προσώπου του Ιησού δεν έχει την αρχή της στα νεότερα χρόνια αλλά στους πρώτους χριστιανικούς χρόνους και στο σατανικό Ταλμούδ που περιλαμβάνει ανήκουστες ύβρεις κατά των Ιερών Προσώπων της Πίστεώς μας. 
 Και διαχρονικά επαναλαμβάνεται και υλοποιείται από διάφορους δαιμονόπληκτους. 


Και όμως! 
Ποιος αλήθεια το φανταζόταν ότι θα βρίσκονταν υψηλόβαθμοι κληρικοί!!! που θα εκθείαζαν το αισχρούργημα του Καζαντζάκη και του Σκορτσέζε όπως επί παραδείγματι προκαθήμενος αυτοκέφαλης Εκκλησίας; 
Που θα παρουσίαζαν τον Καζαντζάκη σαν μία εξέχουσα, θρησκευόμενη προσωπικότητα; 
Που θα παρομοίαζαν με γκρίζους λύκους όσους στρατεύθηκαν στο πλευρό του γίγαντα και λέοντα της Ορθοδοξίας π.Αυγουστίνου Καντιώτη στα πλαίσια του αντικαζαντζακικού αγώνα του τελευταίου όπως δυστυχώς έπραξε μητροπολίτης της Κρήτης; 


Άριστα έπραξαν πολλοί πιστοί και διαμαρτυρήθηκαν για τις ασχήμιες σε βάρους του εγνωσμένης αγιότητος βίου πατρός Παισίου. 
Στην προκειμένη όμως περίπτωση δεν υβρίζεται και κακοποιείται πνευματικά ένας άγιος αλλά ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΗΣΟΥΣ. 


Απαιτείται λοιπόν ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. 


Γνωρίζουμε ότι θα σκυλιάσουν και πάλι οι άνθρωποι του σκότους. 
Γνωρίζουμε ότι ακόμη και άνθρωποι της Εκκλησίας θα επιχειρήσουν τη ραστώνη τους και δειλία τους και σκοπιμότητά τους και στρεβλή τους αντίληψη περί των πραγμάτων να την επενδύσουν με ψευτοθεολογικό καοι ψευτοεκκλησιολογικό μανδύα. 


Ας μην μας πτοεί κάτι τέτοιο.
Ας έχουμε σαν οδηγό συμπεριφοράς τους αγίους μας που δεν άφηναν αναπάντητες τέτοιες προκλήσεις αλλά απαντούσαν με σθένος και παρρησία. 
Ας μας εμπνέει και καθοδηγεί με τους ιερούς του αγώνες ο αοίδιμος ποιμενάρχης της Φλώρινας που δε δίστασε να συγκρουσθεί με τα ποικίλα κατεστημένα για τη δόξα του Χριστού. 


Ο πιστός λαός δε θα αφήσει μία κλίκα αρρωστημένων εγκεφάλων να ασχημονήσει. 
Αρκετά πια με την ένοχη ανοχή μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου