Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012


Ιδου ολοκληρη η αληθεια 

για τα 300 ΣΑΜΑΡΙΑ

 

Ντοκουμέντο: 

Πάνω από 8 χιλιάρικα 

παίρνουν οι βουλευτές!


s 72 Ντοκουμέντο: Πάνω από 8 χιλιάρικα παίρνουν οι βουλευτές!
Θίχτηκαν όλες οι πτέρυγες της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς, με την αναφορά του συναγωνιστή Κασιδιάρη στον απαράδεκτα υψηλό βουλευτικό μισθό.
Συνολικά το ποσό που παίρνουν οι βουλευτές ξεπερνά τις 8.000 ευρώ. Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε ένα εκκαθαριστικό βουλευτικής αποζημίωσης. Στο τελικό ποσό προσθέστε 20% (η νόμιμη εισφορά στο κόμμα) και μερικές συνεδριάσεις επιτροπών (150 ευρώ έκαστη). Βγάλτε τώρα τα συμπεράσματά σας, γιατί τόσα χρόνια οι βο(υ)λευτές δε λένε λέξη για τους μισθούς τους και την ίδια ώρα τσακίζουν τον ελληνικό λαό με φόρους και περικοπές. Η Χρυσή Αυγή έχει προς τιμήν της καταθέση πρόταση νόμου για τις απαράδεκτες παροχές στα κόμματα, πρόταση νόμου που αρνούνται να φέρουν στην ολομέλεια οι διεφθαρμένοι παράγοντες της κλεπτοκρατίας.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες όμως, είμαστε μάγκες και κάθε 1η του μήνα καταθέτουμε το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της αμοιβής στο κομματικό ταμείο. Τα ακουμπάμε στο κόμμα κι από εκεί επιστρέφουν στον ελληνικό λαό μέσω του κοινωνικού έργου και δεν τα κρατάμε για πάρτη μας.

ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙ: 
Το παραπανω κειμενο της Χρυσης Αυγης τα λεει ολα. 
Οι βουλευτες δεν μειωσαν τους κολοσσιαιους μισθους τους μεχρι σημερα παρα μονο 400 ευρω.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου