Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012


Ο ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ 

ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ 




NΑΙ, ο μητροπολιτης Λαγκαδα ΙΩΑΝΝΗΣ, ειναι «υπέρμετρα φιλόδοξος πέρα από τα συνηθισμένα», κατα το ΠΑΡΟΝ, αφου φιλοδοξει να αναγεννηση και να ανακαινηση την μικροτερη μητροπολι της Μακεδονιας την μητροπολι του Λαγκαδα, και να την γεμιση απο φιλανθρωπικα ιδρυματα. 

ΝΑΙ, ο μητροπολιτης Λαγκαδα ΙΩΑΝΝΗΣ ειναι υπερμετρα  φιλοδοξος, αφου κατασκευασε και εγκαινιασε τοσα ιδρυματα μεσα σε ενα χρονο, που αλλος μητροπολιτης, τουλαχιστον απο ολους τους σημερινους, δεν ιδρυσε τοσα ουτε σε ολη την περιοδο της αρχιερατιας του.

ΝΑΙ, ο μητροπολιτης Λαγκαδα Ιωαννης ειναι υπερμετρα φιλοδοξος, αφου επιθυμει και φιλοδοξει να επανευαγγελιση ολοκληρο τον λαο της περιφερειας που ηταν αφημενος στην τυχη του και εγκαταλελειμενος πνευματικα και αυτη βεβαιοτατα ειναι και η μεγαλυτερη φιλοδοξια του, αφου αυτην ειναι και η φιλοδοξια του Κυριου μας, αλλα και η φιλοδοξια του Παυλου και των Θεσσαλονικεων Αγιων Κυριλλου και Μεθοδιου.

ΝΑΙ, ο μητροπολιτης Λαγκαδα ειναι υπερμετρα φιλοδοξος, αφου δεν κοιμαται ημερα και νυχτα απο το να σκεφτεται και να παρακολουθει τα παντα μεσα στην μητροπολι του σαν ....αστακος!!!

ΝΑΙ, ο μητροπολιτης Λαγκαδα ειναι υπερμετρα φιλοδοξος, αφου ολες τις φετεινες παιδικες κατασκηνωσεις τις λειτουργει ΔΩΡΕΑΝ, αν και εχει ενα τεραστιο και δυσβαστακτο χρεος στα οικονομικα της μητροπολεως.

ΝΑΙ, ο μητροπολιτης Λαγκαδα ειναι υπερμετρα φιλοδοξος και υπερηφανος, αφου με την εγκαταστασι του, κατα τροπον ΟΝΤΩΣ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ, ανευρεθησαν τα λειψανα της Αγιας Κυρανας πραγμα που προκαλεσε εντυπωσι στους κατοικους της περιοχης του Λαγκαδα και οχι μονον, αλλα και ιδιαιτερα στους κατοικους της μητροπολεως Ιερισσου και Αγιου Ορους και οχι μονον, ΕΚΠΛΗΞΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, και η ανευρεσι των λειψανων της Αγιας Ακυλινας της Ζαγκλιβερινης, που αναζητουνταν απο τους Ζαγκλιβερινους επιμονα ακομα και απο την εποχη της Τουρκοκρατιας εποχη του φρικτου μαρτυριου της, χωρις κανενα αποτελεσμα. Και αυτο το γνωριζω προσωπικα ο ιδιος, γιατι επι ολόκληρη 15ετια υπηρετουσα εργασιακα στην περιοχη του Ανθεμουντα και γνωριζα πολυ καλα την λαχταρα των κατοικων της περιοχης αλλα και του αγιου πνευματικου του Ζαγκλιβεριου π. Αναστασιου που ηταν εφημεριος της αγιας Ακυλινας. Ποσες φορες δεν μου εξεφρασε την λαχταρα του να βοηθουσε ο Θεος να βρισκονταν τα λειψανα της Αγιας. Και αυτη η μεγαλη χαρα δοθηκε στους κατοικους της περιοχης με την ανευρεσι των λειψανων της απο τον μητροπολιτη Λαγκαδα Ιωαννη.

ΝΑΙ, ειναι υπερμετρα φιλοδοξος ο μητροπολιτης Λαγκαδα και θρηνει και αναστεναζει πραγματικα, απο την αθλια και αξιοθρηνητη καταστασι που επικρατει στην πατριδα μας και οσα εχει να πει τα λεγει δημοσια στα κηρυγματα του ακομα και μπροστα στους επισημους, τους οποιους δεν ξερει μονο να κολακευει αλλα και να ελεγχει.

ΝΑΙ, ειναι υπερμετρα φιλοδοξος ο μητροπολιτης Λαγκαδα, για ολα αυτα και για αλλα τοσα και περισσοτερα, αφου δεν δινει "υπνον τοις βλεφαροις του και νυσταγμον τοις οφθαλμοις του", ενω αντιθετως - ας μας συγχωρηθει η θλιβεροτατη εξακριβωσι - οι λοιποι μιτροφοροι ανα την Ελληνικη επικρατεια, κοιμωνται ΥΠΝΟΝ ΒΑΡΟΥΧΙΟΝ και δεν λειτουργει σχεδον τιποτα στις μητροπολεις τους και αδρανουν τα παντα, εις δοξαν του Παγκακιστου Διαβολου και ολων των οργανων του, σαν και αυτα που εξεβρασαν το μισος και το μενος τους απεναντι στον σεμνο και δραστηριο ιεραρχη της μικροτερας μητροπολεως της Μακεδονιας μας..

1 σχόλιο:

  1. Οδυσσέα μην εκτίθεσαι κολακεύοντας αυλικούς του κατεστημένου γιατί μετά θα πρέπει να μας ζητήσεις συγνώμη και δεν είναι εύκολο.
    Θα χάσουμε την εμπιστοσύνη που σου έχουμε και θα αναιρέσεις τους μακρούς αγώνες σου.
    Ο Ιγνάτιος Βόλου είναι ποιο γαλαντόμος, ελκυστικός και φιλεύσπλαχνος απο τον Ιωάννη θα σε δούμε να συναγελάζεσαι και με εκείνον;;;
    θα με θυμηθείς.
    Νόει α λέγω....και άσε τις δικαιολογίες...
    ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου