Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο μεγαλοραββίνος Ισαάκ Καντούρι λίγο πρίν πεθάνει, του αποκαλύφθηκε και αποκάλυψε το όνομα του Μεσσία: ΥΕΗΟSHUAκ(ΙΗΣΟΥΣ)

2 σχόλια:

  1. Ο Ιησούς ήρθε πριν 2012 χρόνια, είναι παρών πανταχού παρών και στην Εκκλησία, και δεν μπορεί κανείς να ξέρει πότε θα ξαναέρθει. Δεν είναι προφητεύσιμη η πληροφορία αυτή, διότι την ξέρει μόνο ο Πατήρ και άλλωστε η εν Δευτέρα Ένδοξη Παρουσία Του θα συμβεί ως κεραυνός εν αιθρία και ως κλέπτης εν νυκτί, εκεί που δεν Τον περιμένουμε.

    Αν παρασυρόμαστε από δικούς μας και ξένους "προφήτες" ως προς τους χρόνους, τους καιρούς, τα πρόδρομα μηνύματα, όχι απλά αυθαιρετούμε αλλά και παραβαίνουμε τα ιερά Γράμματα.

    Ο ραββίνος φείνεται ότι στο σημείωμα προφητεύει ως Ιησού τον Μεσσία, αλλά Ιησούς, Εμμανουήλ, Χριστός, είναι από την ΠΔ προφητευμένα κυριολεκτικά ή εννοιολογικά ονόματα του Ιησού. Δεν συνάγεται όμως ότι γράφει για δεύτερη παρουσία αλλά για πρώτη, και μάλλον οι εμπνευστές του βίντεο προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι αναφέρεται στη Δεύτερη Έλευση. Αν ήταν έτσι, αν την προφήτευε σαν δεύτερη, τότε και τα ονόματα Ιησούς, Χριστός, Εμμανουήλ είναι γνωστά, δεν χρειαζόταν αποκρυπτογράφηση, και η ΚΔ είναι ιερό βιβλίο, κάτι που δεν φαίνεται να παραδίνει ο αείμνηστος ραββίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστα τα λεει ο ανώνυμος φίλος πιο πανω.

    Θελω να προσθεσω το εξης:

    Οι Εβραιοι Ραββινοι - αθώους δεν τους λες- μπορει να κανουνε τον εξης ελιγμο στο τελος:

    Ο Αντιχριστος που θα ερθει, μπορει ενα απο τα ονοματα που θα εχει, ενα απο τα βαπτιστικά του, να ειναι και το 'Ιησους".

    Π.χ. πως ητανε ο "Ιησους του Ναυη" ?

    Δηλ το "Ιησους" δεν ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το όνομα του Κυρίου μας.
    Συνηθίζεται στους Εβραίους και άλλα παιδιά να τα 'βαπτίζουνε' με αυτό το ονομα.

    Οπότε, οταν ερθει ο Αντιχριστος και θα τον λενε π.χ. "Μπεν Χουρ Γκολσταιν", θα εχει και το "Ιησους":

    "Μπεν Ιησους Χουρ".

    Ε, μετα θα αναφωνησουνε οι 'αθώοι' Ραββινοι: "Ειδατε, ειδατε; Αυτος ειναι ο Μεσσιας, μας το ειχε προφητεψει και ο μεγαλος αρχιραββινος"

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΩΡΕ οι ΡΑΒΒΙΝΟΙ Κοροιδεύουνε τους Χριστιανους;

    ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ!

    Μυρμιδόνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου