Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΛΥΣΣΟΜΑΝΟΥΝ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

...ΚΟΝΤΟΡΕΒΥΘΟΥΛΗ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ

ΑΡΧΟΝΤΟΓΙΓΑΝΤΑ




Εδώ και ΕΝΑΜΙΣΥ χρόνο ψάχνουν και όλο ψάχνουν και μόνο που δεν ...στραβώθηκαν να ψάχνουν και δεν βρίσκουν τίποτα εναντίον του αγίου μητροπολίτου ΑΡΤΕΜΙΟΥ.
Δείτε και θαυμάστε, την λυσσολαίμαργη βουλιμία τους....ακόμα και μπροστά στο φακό.








ΨΑΧΝΟΥΝ και όλο ΨΑΧΝΟΥΝ


ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ

του ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ



Σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σερβικού Σχισματικού πατριαρχείου στο Κόσοβο πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου 2011 αμέσως μετά την επιστροφή από την Αμερική του ....ΑχυρένιουΕιρηναίου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν : ο ...Αχυρένιος Ειρηναίος, υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Αμφιλιόκβιος Ράντοβιτς, ο Φραγκολατίνος αλήθωρος Μπούλοβιτς, ο σαχλός Γιέφτιτς, οι ...Διάτρητοι Βράντζε Παχώμιος και Sumadija Ιωάννης, ο Μοιχεπιβάτης Θεοδόσιος, υπό την ιδιότητά του ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο μοναχός, Δρ David (Πέροβιτς), επίκουρος καθηγητής στην Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου.


Στο Συμβούλιο πήραν ενεργό μέρος, και οι κ.κ. Αλέξανδρος Γιοβάνοβιτς και Ντράγκαν Πόποβιτς, κάτοικοι του Κοσσυφοπεδίου, οι οποίοι εξακολουθούν να ζουν εκεί.


Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με επικεφαλής, τον ...Αχυρένιο, συμφώνησαν ότι χρειάζεται στενότερη συνεργασία μεταξύ του κράτους και της Εκκλησίας, διότι το ζήτημα έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία και αφορά το σήμερα και τις επόμενες γενιές .


Εκτός όμως από τα τρέχοντα θέματα που κάνουν την καθημερινή ζωή δύσκολη για το Κοσσυφοπέδιο- Μετόχια, συζητήθηκε και το θέμα του Κανονικού Μητροπολίτου Ράσκας και Πριζρένης ΑΡΤΕΜΙΟΥ.


Όπως ανακοινώθηκε χαρακτηρίζουν τον επίσκοπο Αρτέμιο «πρώην Μητροπολίτη Αρτέμιο, και τώρα μοναχό» που «συνεχίζει τη δράση του και ψευδώς αποκαλείται Επίσκοπος Ράσκας και Πριζρένης, διαδίδοντας ψέματα και αβάσιμες κατηγορίες για όλους όσοι διαφωνούν» και «φέρνει ένα πνεύμα αναταραχής, παράλογης συμπεριφοράς, ψευδούς ζήλου για την πίστη και διάσπασης της οικουμενικότητας» με «θεωρίες συνωμοσίας» και με το πρόσχημα της καταπολέμησης του «Οικουμενισμού», της «παγκοσμιοποίησης» και των άλλων «ισμών".


Και η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΛΥΣΣΟΜΑΝΙΑΚΩΝ συνεχίζει :
«Δεδομένου ότι ο μοναχός Αρτέμιος σε καμία περίπτωση δεν σέβεται την απόφαση της Αυτού Αγιότητας του Σέρβου Πατριάρχη και της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων, θα πρέπει να ληφθούν από την εκκλησία τα κατάλληλα κανονικά μέτρα".

ΤΡΕΜΕ ΟΛΥΜΠΕ.
Τρέμετε βουνά και λόγγοι.

Τρέμετε την ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ των φθονερών και βρωμερών και λυσσαλέων και πειναλέων τυχοδιωκτών.

Οι ΡΥΠΑΡΟΙ, ΡΥΠΑΡΕΥΘΗΤΩΣΑΝ ΕΤΙ.
ΕΞΩ από την Εκκλησία του Χριστού τα ...ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ (πέρα από την ιερωσύνη τους).

Από τις ΑΚΤΙΝΕΣ, με βελτίωσι από την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου