Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011













XΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΟΥ

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΕΞΕΤΑΣΕΩΣ;


Επειδή το εν συνεχεια αναφερομενο κειμενο αφορά την ιστοσελίδα μας, μεσα στην οποία αρθρογραφουν και οι ονομαζομενοι παρακατω εκλεκτοί, διαφορετικοί, ξεχωριστοι και υπαρκτοι επιστημονες, ανθρωποι και χριστιανοι "“Αμέθυστος”, ΙΚ, Ιωάννης Καρδάσης, ειδικός μπαρκοντολόγος (γράφε φαιδρολόγος), και αλλοι", και ψευδως, υβριστικώς, συκοφαντικώς και ανεπιτρεπτως, αποδιδονται απο αλλοπροσαλλο, επαμφοτεριζοντα και δολοπλόκο Αμερικανοδιαιτο θολολογο και ψευτοκανονολογο, συνεχως και αδιαλλειπτως και καθ' υποτροπην, όλες οι συγγραφες και ολα τα θεματολογια της ιστοσελιδας μας, σε καποιο ανυπαρκτο και φανταστικο κληρικο της Πτολεμαϊδας, σπευσαμε εσπευσμενα να ζητησουμε την γνωμη και αποψι ειδικου ιατρου, περι της ερμηνείας του φαινομενου ο οποίος μας απαντησε:


Θα πρέπη να πάσχη


απο καποια μορφη ΜΟΝΟΪΔΕΑΣΜΟΥ,


με υποβόσκουσα ενδειξι


διαταραχης προσωπικοτητος.


Μετα απο αυτην την ιατρικη διαγνωσι, εμείς τι να πουμε;

Τιποτα.

Αφηνουμε να τα πητε εσεις.

Αλλα παρακαλουμε και καποιον ψυχιατρο που παρακολουθει το ιστολογιο μας, να μας δωση την μαρτυρια του.

Και τι δεον γενεσθαι....

Εαν υπαρχει και καποια αλλη, διαφορετικη ερμηνεια του φαινομενου, ειναι αποδεκτη και θα αναφερθη.

Ο εν λογω ασθενης, ειναι πλεον ή βεβαιο, οτι οδευει προς Αμερικανικο...φρενοκομειο!!!

Διαβαστε, λοιπον, τα νεα φανταστικα φρενοβλαβοφληναφηματα του .....παραδοξου φαινομενου....

Κυριε ελεησον!!!


--------------------------------



Να προσθέσω όμως και μια άλλη ανάγκη. Εκτός από τη φάλτσα φωνή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και του Μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσοστόμου και ευάριθμων άλλων της Αρχιεπισκοπικής αυλής, υπάρχει και η χαίνουσα πυώδης πληγή της υπόσκαψης κάθε πνευματικού αγώνα από το γνωστό κληρικό της Πτολεμαίδας, το βωμολόχο, το σκανδαλοποιό και συστηματικό συκοφάντη ο οποίος αρθρογραφεί ως “Αμέθυστος”, ΙΚ, Ιωάννης Καρδάσης, ειδικός μπαρκοντολόγος (γράφε φαιδρολόγος), κτλ., κτλ..


Παρακαλώ θερμά όλους να του υποδείξουν το καθήκον του να κρεμάσει το πετραχήλι και να απέλθει εις τα ίδια για να κυτάξει την ψυχή του. Αφού διέσυρε τους πάντες από τον κεκοιμημένο άγιο Γέροντά του μέχρι και Αγίους της Εκκλησίας με τις χειρότερες ύβρεις και συκοφαντίες - τώρα άρχισε πόλεμο εναντίον του π. Παισίου!


Ο λόγος; Οχι μόνον επειδή αντιπαθεί τον “Γεροντισμό” - όπως ονομάζει την ευλάβεια των πιστών προς αγίους κληρικούς και μοναχούς - αλλά και επειδή ο π. Παίσιος με το πνευματικό του κύρος έγυρε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ όσων αγωνίζονται εναντίον της “Νέας Εποχής”. Ετσι ο “ειδικός μπαρκοντολόγος” (γράφε φαιδρολόγος) απομονώθηκε και βγάζει τα σώψυχά του εναντίον του Αγίου Γέροντα.


Είναι φανερόν ότι, αν το θέμα έμενε στο επίπεδο της φαιδρότητας, δεν χάθηκε ο κόσμος αν προσετίθετο ένα επιπλέον φαιδρό υποκείμενο στα ήδη - εν αφθονία -υπάρχοντα. Οταν όμως - πέραν της φαιδρότητας - έχουμε να κάνουμε με αδίστακτο συκοφάντη και υβριστή ακόμη και των Αγίων ουδείς νομιμοποιείται να σιωπά και προπαντός να προωθεί σε επιτελικές θέσεις τον καθαιρετέο αυτό κληρικό.


Οίκοθεν νοείται ότι η πιο στοιχειώδης αγάπη προς ένα τόσο προβληματικό άτομο επιβάλλει την απομάκρυνσή του από τον ιερό κλήρο - όχι μόνον για να σταματήσει την υπόσκαψη όλων των πνευματικών αγώνων - αλλά και γιατί αυτό επιβάλλει το ενδιαφέρον για να να σωθεί η ψυχή του.

9 σχόλια:

  1. Να γιατί ο Γκάντι είπε: αναμφίβολα κύριοι, θα ήμουν κι΄εγώ Χριστιανός αν οι Χριστιανοί ήταν χριστιανοί και τις 24 ώρες της μέρας. Να γιατί ο Ιουλιανός έγινε παραβάτης και αποστάτης και διώκτης των χριστιανών. Από τον βίο των χριστιανών της εποχής του. Αυτός, κατά τεκμήριο εγκρατής και ηθικός, έβλεπε τις παρεκτροπές κλήρου και λαού και νόμιζε ότι η εκλείψασα θρησκεία, αν επαναφερθεί, θα επαναφέρει τα ήθη. Και ο Μωάμεθ ο πορθητής, με τα βυζαντινά αρχοντόπουλα συναναστρεφόμενος μεγάλωσε, είδε την έκλυση κάθε αξίας και την παρακμή που δεν αντιστοιχούσαν στον χριστιανισμό και έβαλε στόχο να κατακτήσει την παραπαίουσα ιδεολογικά αυτοκρατορία.

    Βρέθηκαν 2-3 αληθινοί Χριστιανοί, λαϊκοί και κληρικοί, άγνωστοι μεταξύ τους και μη συμφωνώντες σε όλα... αλλά με ιερό ζήλο στη αλήθεια και στην γνήσια πίστη. Όχι στην παραπαίουσα παρακμή του θρησκευτισμού.

    Να τους κατηγορήσουμε.

    Να τους μειώσουμε.

    Να μειώσουμε το κύρος τους.

    Ποιοι είναι αυτοί και πόθεν ορμώνται; θα μας πάρουν από τα χέρια τον παγκόσμιο έλεγχο του αντιοικουμενικού αγώνα, δε θα είμαστε οι εκφραστές της γνησιότητας, οι μοναδικοί.

    Μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη η Άρτεμις των Εφεσίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν ανάγκη να ειπωθούν αυτές οι πικρές αλήθειες για τον Τελεβάντο.
    Διαφωνώ μόνο ως προς την ανώνυμη καταγγελία του, έπρεπε να αναφερθεί και το όνομα του για να ξέρει ο κόσμος και να προστατεύεται.
    Δεν είμαι ψυχίατρος για να ξέρω αν η διάγνωση είναι σωστή αλλά απο φαντασιοπληξία είναι σίγουρο ότι πάσχει.
    Αρκετά πια οι Συκοφαντίες αυτού και του τσιρακιού του Παναή όπως σωστά τον λένε.

    Επισταθής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ8 Ιανουαρίου 2011 στις 11:59 π.μ.

    Ή κάποιον τον πληρώνει, τον Τελεβάντο, για να γράφει αυτά τα τρελλά συκοφαντικά πράγματα και να γράφει εν γνώσει του

    ή πράγματι έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα και το κάνει χωρίς να το θέλει

    ή τρέφει φοβερή σατανική εμπάθεια προς τον κληρικό και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει και την απάνθρωπη συνεχή κατασυκοφάντηση του.

    Ένα απο τρία σίγουρα συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οίκοθεν νοείται ότι η πιο στοιχειώδης αγάπη προς τον Τελεβάντο είναι η συμβουλή να πάει να εξομολογηθεί εν μετανοία τις συνεχείς και λασπώδεις κατασυκοφαντήσεις του κληρικού και όσες φορές τον συκοφάντησε άλλες τόσες φορές να τον επαινέσει ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ άρθρα στο μπλογκ του.
    Ωστε να του φύγει η εμπάθεια και να αποδειχθεί η αληθινή του μετάνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας με συγχωρήσσουν και οι μεν και οι δε αλλά θα το γράψω, διότι κάθε φορά που διαβάζω σχόλια κατά δύο τουλάχιστον κληρικών που είναι ορθόδοξοι και αποτελεσματικοι και θεολογικά κορυφαίοι (π.Δ.Α και π.Μ.Β.), προερχόμενα από "σούπερ ορθόδοξο" της αλλοδαπής, μετά του τσιρακίου του, σκέφτομαι τον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, όχι της Αγγλίας αλλά του Χίτλερ!

    Στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο οι εναντίον της Γερμανίας Σύμμαχοι, είχαν ως πηγή πληροφόρησης τον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC βραχέων κυμάτων παγκόσμιας εμβέλειας. Και ο Ελληνικός λαός στα υπόγεια, με κίνδυνο, αποσφράγιζε τα ογκώδη ραδιόφωνα με λυχνίες που είχαν σφραγίσει οι κατακτητές και άκουγε το BBC.

    O Χίτλερ, είχε κατασκαυάσει δικό του ραδιοφωνικό σταθμό στα Βραχέα που εξέπεμεπε σε διπλανή συχνότητα με το γνήσιο BBC παγκοσμίως και αυτός. Και αναμετέδιδε επί 24 ώρου βάσεως το γνήσιο πρόγραμμα του BBC σε σημείο που οι Σύμμαχοι, οι λαοί, οι στρατιωτικοί, συντόνιζαν πολλάκις, τους δέκτες τους στον "πλαστό" σταθμό.

    Στην κρίσιμη στιγμή, όμως, εξεπέμπετο μια προπαγάνδα, μια αναληθής πληροφορία,που μπορούσε να μειώσει το ηθικό, να προκαλέσει ψυχολογική μεταστροφή, να αποπροσανατολίσει και να κατευθύνει τους συμμαχικούς λαούς και στρατούς εκεί που ήθελε η Γερμανική μηχανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

    ________________



    Το ίδιο έκανε και τώρα σε ένα από τα ιστολόγια που ελέγχει - με το ψευδώνυμο Ι. Κ. - αναφορικά με τη νέα παρέμβαση του Σεβασμιότατου εναντίον των Ισλαμιστών.



    Παραθέτω σχετικό απόσπασμα του σχολίου του Ι.Κ. για να αντιληφθούν οι αναγνώστες τον τρόπο με τον οποίο ο γνωστός κληρικός της Πτολεμαίδος υποσκάπτει το Σεβασμιότατο.



    “Τι θέλει να ειπεί πάλιν ο Πειραιώς; Ότι ο Ισλαμισμός είναι μια θρησκεία της βίας και ότι ο ιδρυτής της ο Μωάμεθ νυμφεύθηκε 8 γυναίκες;



    Σε λαούς βέβαια που ζουν ακόμη με τον Μωσαϊκό νόμο, δηλ. με την ειδωλολατρία, όπως οι Ισλαμιστές, ισχύουν και με το παραπάνω και εμείς απλώς θέλουμε να βρεθούμε στο ρόλο του Δον Κιχώτη, κτυπώντας ανεμόμυλους, ενώ το σπίτι μας έχει ήδη πάρει φωτιά! Δεν κινδυνεύουμε από τους αδελφούς Ισλαμιστές, από τους αδελφούς Ορθοδόξους κινδυνεύουμε!



    ΙΚ!!!”



    Δον Κιχώτης, λοιπόν, ο Σεβασμιότατος για το γνωστό ΙΚ, και επίσκοπος, ο οποίος χτυπά ανεμόμυλους, αντί να χτυπά ... ορθόδοξους αδελφούς!!! Προσέξτε επίσης το “πάλιν” που χρησιμοποιεί που δείχνει πόσο πολύ ενοχλείται από τις παρεμβάσεις του Σεβασμιότατου. Δεν νομίζω ότι η κακοήθεια αυτού του κληρικού χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμό. Είναι ολοφάνερη ακόμη και στον εκ γενετής τυφλόν της ευαγγελικής παραβολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επρεπε Οδυσσέα να το κάνεις αυτό όχι "επειδή το εν συνεχεια αναφερομενο κειμενο αφορά την ιστοσελίδα" αλλά για λόγους δικαιοσύνης και μόνον. Δεν πρέπει πάντα να είμαστε μπλεγμένοι και εμείς για να υπερασπίσουμε το δίκαιο. Πρέπει και όταν αδικούνται άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάθε σχόλιο αποκωδικοποιείται σε συνάφεια με το κυρίως άρθρο για το οποίο έγινε.

    Από τον μέσο αναγνώστη που διάβασε και το άρθρο, το σχόλιο του ΙΚ κατενοήθη, και ας με διορθώσει αν σφάλλω, ως:
    "να βλέπουμε και να ασχολούμαστε όχι μόνο τα των απέναντι αλλά κυρίως και πρωτευόντως τα του οίκου μας". Που ταυτίζεται με τό υπό του Ιησού ρηθέν: "βλέπεις την ακίδα (κάρφος) στο μάτι του άλλου και δεν βλέπεις το δοκάρι (δοκόν) στο δικό σου μάτι" στη συνάφεια "ζητείτε πρώτον την βασιλειαν των ουρανών και ταύτα πάντα προεστθλησεται υμίν".

    Ως δε προς το αιτιατόν κάτι ανάλογο λέει και το 1ο σχόλιο του παρόντος άρθρου. Ο Μωαμεθανισμός και οι αιρέσεις είχαν γνώση της χριστιανικής διδασκαλίας αλλά και του χριστιανικού βίου της εποχής τους, της τότε ορθοπραξίας. Ή της ανορθοπραξίας η οποία είναι ορατή, εν αντιθέσει με την Ορθοδοξία που είναι πίστις, δόγμα, "ελπιζομένων υπόστασις, πραγμάτων έλεγχος ου βλεπομένων".

    Ελευθέριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν κινδυνεύουμε από τους αδλφούς Ισλαμιστές, από τους αδελφούς Ορθοδόξους της Σερβικής Εκκλησίας κινδυνεύουμε, Σεβασμιώτατε Πειραιώς, οι οποίοι καθαίρεσαν τον Ράσκας Αρτέμιο και από εσάς περιμένουμε, τουλάχιστον ένα λόγο παρηγορίας, για τον διωκόμενο Αρτέμιο, την επιστολή του οποίου γνωρίζετε, αλλά κατέστητε αφωνότερος ιχθύος, ενώ για τους Ισλαμιστές είστε λαλίστατος.

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου