Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Είναι αλήθεια; ΄Η ψέμματα;

Αεροψεκασμοί με αποδείξεις!









Το θέμα των αεροψεκασμών έχει πλέον αρχίσει να ανυσυχεί όλους τους κατοίκους των χωρών της Ευρώπης.
Μετά από την επιβεβαίωση έγκριτων Ελλήνων επιστημόνων όπως είναι

ο κ. Κατσαρός( Όλη η αλήθεια για τους αεροψεκασμούς...! ), το θέμα έφυγε από τη κατηγορία της επιστηνικής φαντασίας και μετέβη στην επιστημονική καθημερινότητά μας, αφού εμείς οι ίδιοι, οι απλοί πολίτες καθημερινά βλέπουμε των ουρανό γεμάτο αεροπλάνα και λευκές γραμμές, οι οποίες κάνουν ώρες πολλές να φύγουν από τα κεφάλια μας.
Με τι μας ψεκάζουν καθημερινά;
Από τι χημικές ουσίες αποτελείται το υγρό που μας ψεκάζουν;
Τι αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά και τι πείραμα είναι αυτό με πειραματόζωα τους πολίτες ολόκληρων αστικών κέντρων;


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/

2 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι προς συζήτηση και έρευνα. Δεν είμαστε ούτε φαντασιόπληκτα παιδάκια ούτε UFOλόγοι (τα εξωγήϊνα τα αμφισβητώ). Επειδή λόγω επαγγέλματος εργάσθηκα σε πλείστες περιοχές της Ελλάδας και ταξιδεύω καθημερινά, επί έτη, διαπιστώνω ότι κατά περιόδους, (δύο φορές προεκλογικές) οι ουρανοί εκτός από το ότι διηγούντο δόξαν Θεού, ήταν διάσπαρτοι από εκνεφώσεις αεροσκαφών, ή παράλληλες ή δίκην σταυρολέξου, σε έκταση, αφύσικες και εκτός αεροδιαδρόμων. Μια δε φορά που είχα παρατηρήσει τα ίχνη αυτά, την επόμενη μέρα σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι στον εργασιακό χώρο σε επαρχιακή πόλι είχαν πονόλαιμο.

    Οι φυσιολογικές εκνεφώσεις των καυσαερίων αεροσκαφών (όπως και οι τυχον αεροψεκασμοί) δεν είναι πάντοτε ορατές, για να παρατηρηθούν πρέπει να συνδυάζονται σχετικές συνθήκες θέσεως του ήλιου, θερμοκρασίας και υγρασίας της ατμόσφαιρας. Όταν συντρέχουν οι συνθήκες αυτές, ενώ φυσιολογικά βλέπεις στον ουρανό ίχνη 1-2 αεροπλάνων (καυσαέρια)σε αεροδιάδρομο, σε έκτακτες περιπτώσεις βλέπεις "ουρανό σταυρόλεξο" (ψεκασμοί ;;;).

    Διάβασα προ ετών ότι η αμερική είχε ανακοινώσει ότι ψεκάζει με μικροσωματίδια αλουμινίου υπερέχοντα στρώματα της ατμόσφαιρας για να αντανακλούν τις ηλιακές ακτινοβολίες διότι έχει ελαχιστοποιηθεί το πάχος του στρώματος όζοντος της ατμόσφαρας που κάνει αυτή τη δουλειά.

    Ιωάννης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ψεκασμούς και παρακολουθήσεις και υποσυνείδητα μηνύματα σε φιλμ, διαφημίσεις, τργούδια και κατευθυνόμενη πληρωμένη δημοσιογραφία και προπαγάνδα - ψυχολογικές επιχειρήσεις και παράσυρση στην ασωτεία και σαρκολατρεία και ... και χίλιους δυο τρόπους έχουν για να κατευθύνουν τις "μάζες" όπως μας αποκαλούν.

    Και σε μεγάλο βαθμό δεν πέφτουν έξω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου