Σάββατο 17 Ιουλίου 2010



















ΔΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΒΙΛΟΦΣΚΙ


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ


Δοξάζω και ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου τον Άγιο Τριαδικό Θεό, που με τη πολλή Του αγάπη με ελέησε, και, μαζί με τον πειρασμό, έδωσε αισία έκβαση στην περιπέτειά μου. Ήταν ο Μόνος που μπορούσε να διαλύσει ως ιστό αράχνης τις συκοφαντίες που είχαν εξυφανθεί εναντίον μου.


Και έτσι εφαρμόστηκε και σε μένα το ψαλμικό ρητό: «διήλθομεν δια πυρός και ύδατος, και εξήγαγες ημάς εις αναψυχήν.» (Ψαλμός 65ος, στίχος 12).


Ευχαριστώ την αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη και τους έλληνες αρεοπαγίτες δικαστές, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφού ερεύνησαν όλες τις πτυχές της δικογραφίας, απεφάνθησαν οριστικά και αμετάκλητα για τη μη έκδοσή μου στη Σερβία, αναγνωρίζοντας ότι η δίωξη εναντίον μου ήταν προσχηματική.


Επίσης, μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ τον σερβικό και ελληνικό λαό, όλους τους επώνυμους και τους ανώνυμους αδελφούς ορθοδόξους χριστιανούς που με τις προσευχές τους μου συμπαραστάθηκαν και με ενίσχυσαν στη δοκιμασία μου («προσευχή δε ην εκτενώς γινομένη υπό της εκκλησίας προς τον Θεόν υπέρ αυτού», Πραξ. ιβ , 5).


Ακόμη ευχαριστώ όλους τους διωκόμενους μοναχούς και τις μοναχές του Κοσσυφοπεδίου, οι οποίοι όχι μόνο με τις προσευχές τους, αλλά και με τη θυσιαστική τους αγωνιστική στάση με ενέπνεαν κατά την υπέρ το τρίμηνο κράτησή μου στις φύλακες.


Τέλος, ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου τον πνευματικό μου πατέρα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ράσκας και Πριζρένης Αρτέμιο, ο οποίος με τις διάπυρες προσευχές του προς τον Θεό, το αξεπέραστο ήθος και ψυχικό μεγαλείο του, τη νηφαλιότητα του πνεύματός του ενώπιον του τρικυμιώδους πειρασμού που διέρχεται, την απέραντη υπομονή του και αγάπη προς τους διώκτες του, έγινε για μένα όλο αυτό το διάστημα φωτεινό παράδειγμα καρτερίας και αταλάντευτης πίστης στην Πρόνοια του Θεού.


Όσον αφορά τις εξελίξεις που σηματοδοτεί η απόφαση του Αρείου Πάγου για το πρόσωπό μου, επιφυλάσσομαι να επανέλθω σε δεύτερο χρόνο με γραπτή δήλωσή μου.


Όμως, ας μου επιτραπεί πολύ σύντομα να καταθέσω την αποψή μου για τα τεκταινόμενα στους κόλπους της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας και πως αυτά επηρεάζονται από την Απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδος.


Η ενοχοποίησή μου με διάφορες κατασκευασμένες κατηγορίες, κυρίως ποινικές για οικονομικές ατασθαλίες, ήταν το σκαλοπάτι για να πληγεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ράσκας και Πριζρένης Αρτέμιος, ο οποίος με συνοπτικές και αντικανονικές διαδικασίες εξορίσθη μακράν της Επισκοπής του με την κατηγορία ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον παρανομούντα πρωτοσύγκελλό του.


Αφού λοιπόν ο Άρειος Πάγος δεν υιοθέτησε το κατηγορητήριο εναντίον μου, αλλά αντιθέτως το απεδοκίμασε, επιτρέψτε μου να πω με όλο το σεβασμό ότι οφείλει η Ιεραρχία της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, σεβόμενη τον εαυτό της και περισώζοντας το τρωθέν συνοδικό κύρος της, με σκοπό την ειρήνευση του σερβικού ορθοδόξου λαού και την αποκατάσταση της εκκλησιαστικής νομιμότητας, να επανέλθει με νέα απόφασή της και να ανακαλέσει την απόφαση απομάκρυνσης του Σεβασμιωτάτου Αρτεμίου από τη Μητρόπολη Ράσκας και Πριζρένης απομονώνοντας έτσι διχαστικές παραφωνίες.


Γνωρίζοντας ότι η δήλωσή μου αυτή θα τύχει μεγάλης δημοσιότητας, θεωρώ καθήκον μου να απευθυνθώ στον δοκιμαζόμενο σερβικό λαό και να τον προτρέψω να συσπειρωθεί γύρω από την Ορθόδοξη Εκκλησία του, να φυλάξει ως κόρην οφθαλμού την ορθόδοξη χριστιανική του πίστη, να διατηρήσει απαραχάρακτη την πνευματική του παρακαταθήκη, όπως αυτή μας παραδόθηκε από τους αγίους Πατέρες φθάνοντας μέχρι τον άγιο Ιουστίνο Πόποβιτς, να αντισταθεί με κάθε τρόπο στην εισαγωγή κακοδοξιών και καινοφανών δογμάτων στην Ορθοδοξία και να αποτρέψει πάση θυσία την έλευση του αντιχρίστου πάπα στη Σερβία.

Μια έλευση που θα προκαλέσει μόνον κακό και δυστυχία στην πατρίδα μας («στήκετε, και κρατείτε τας παραδόσεις ας εδιδάχθητε», Β πρός Θεσ/νικείς, β , 15).

Ας μην ξεχνούμε την πρόσφατη ιστορία, ότι με την ευλογία του πάπα διαμελίστηκε η πατρίδα μας και θρήνησε χιλιάδες νεκρούς.


Ακόμη καλώ κάθε πατριώτη Σέρβο σε συστράτευση στον καθ ὅλα τίμιο αγώνα να μην δεχτεί ποτέ την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου από τη Σερβία, διότι το Κοσσυφοπέδιο αποτελεί την κοιτίδα του σερβισμού, αλλά και το λίκνο της Ορθοδοξίας της. Το Κοσσυφοπέδιο είναι και θα παραμείνει Σερβία.


Έτσι δρώντας θα παρεμποδίσουμε τα σχέδια της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, οι οποίοι δια στόματος του αρμοδίου εντεταλμένου της ΕΕ για το θέμα του Κοσσυφοπεδίου, Πήτερ Φέιθ, χαιρέτισαν την απομάκρυνση του Σεβασμιωτάτου Αρτεμίου και όλων των συνεργατών του, επειδή ακριβώς αυτή η απομάκρυνση διευκολύνει όλα τα παραπάνω άνομα σχέδιά τους. (http://www.eusrinkosovo.eu/?id =20&n=39)


Αγαπημένε μου σερβικέ λαέ και αδελφέ ελληνικέ λαέ, ταπεινά και πάλι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας.

Καλόν αγώνα σε όλους μας.

«Γρηγορείτε, στήκετε εν τη πίστει, ανδρίζεσθε, κραταιούσθε. πάντα υμών εν αγάπη γινέσθω» (Α Κορ., στ , 13-14)











Ο Πατρινός Νικόπουλος


δεν καταλαβαίνει τίποτα
.

Ταυτίζεται

με τον φθονερό ΓΙΕΦΤΙΤΣ



Επισκέπτης μας έστειλε την παρακάτω απάντησι γιά το φαινόμενο της εμπάθειας Γιέφτιτς. Ο εικονιζόμενος πάτερ ....αλληθωρίζει εσκεμμένα.

Εμείς τον ρωτούμε: Που είδες δίκη, πάτερ;
Γι αυτό δεν υπάρχει εκκλησιαστική δικαιοσύνη και στην Ελλάδα;
Κάτι τέτοιους σαν εσένα βάζουν οι δεσποτάδες στα επισκοπικά δικαστήρια;

Ξαναρωτούμε, λοιπόν:
Που είδες δίκη, κύριε;
Την είδες, στην περίπτωσι Αρτέμιου;
Ούτε κάν τον άκουσαν.
Ούτε κάν τον άφησαν να πάη να φέρη τα αποδεικτικά του στοιχεία.

Μήπως το είδες, στην περίπτωσι Συμεών;
Ενώ ήταν από τους ίδιους φυλακισμένος, τον δίκασαν ΑΠΟΝΤΑ και πρωτοβαθμίως και δευτεροβαθμίως.
Κυκλώπειον δίκαιον.
Σατανικόν δίκαιον.

Λίγη ντροπή πάτερ, δεν βλάπτει.

"Ειναι αφελές να νομίζουμε οτι η Σερβική Ιεραρχία δεν βασίστηκε στους Ιερούς Κανόνες για να επιβάλλει τις προβλεπόμενες ποινές...Αυτά δεν γίνονται..."

Είναι σοβαρά πράγματα αυτά π. Ιωάννη.
Λες ότι "Αυτά δεν γίνονται...".
Δεν έχεις διαβάσει εκκλησιαστική Ιστορία.
Να σου θυμίσω την εν Δρυ Σύνοδο με την καρατόμηση Ι. Χρτσοστόμου;
Να σου θυμίσω πώς κλωτσοπέταξε η Ι. Σύνοδος του β΄ τη τάξει παλαιφάτου Πατριαρχείου τον Νεκτάριο Κεφαλά;
"Αυτά δεν γίνονται..."
Δεν έχεις ακούσει ποτέ για δεσποτικό μένος κατά "αδελφών" συνεπισκόπων ή και παπάδων.

Ο Γιέφτιτς φαίνεται να έχει μεγάλη μανία.
Τα κείμενά του στάζουν χολή.
Ένας τέτοιος εμπαθέστατος άνθρωπος δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στις πληροφορίες που δίνει.
Μαίνεται!

Επειδή είστε θεολόγος παρακαλώ απαντήστε μου αν θεωρείτε ηθική την καταδίκη το μεγαλύτερου εγκληματία χωρίς να μπορέσει να απολογηθεί, επειδή βρίσκεται φυλακισμένος.
Αν αυτό είναι ηθικό, τότε ....
Αν αυτό το βρίσκετε ανήθικο και αισχρό τότε δεν θα πρέπει να λυπάσθε τον καταδικασθέντα, όπως γράφετε, αλλά τους καταδικάσαντες.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι ο Άγ. Νεκτάριος Κεφαλάς ή ο μέγας Ι. Χρυσόστομος ήταν αξιολύπητοι ................

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ

ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;


ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,

ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

«ΑΙΡΟΝΤΑΙ» ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ.

«ΑΙΡΟΝΤΑΙ» ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (SECURITY).

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΚΑΙ ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ.


ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 100

16 Φεβρουαρίου 2010

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 2−2−2010 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ.1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων,

αποφασίζουμε:


Χαρίζεται:


1 .Το υπόλοιπο της ποινής του Καρακωνσταντή Μιχαήλ του Στέργιου, που του έχει επιβληθεί με την απόφαση αριθμός 47655/14−9−2007 του Τριμελούς Πλημμελειο− δικείου Αθηνών σε ποινή καθείρξεως είκοσι (20) ετών, χρηματική ποινή 154.937 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για δέκα (10) έτη που εκδόθηκε κατά προσαρμογή της υπ’ αριθ. 33/1995 απόφασης του Κακουργιοδικείου Παλέρμο Ιταλίας με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη είκοσι (20) ετών, χρηματική ποινή 300.000.000 λιρετών Ιταλίας και σε ισόβια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, για πώληση, διανομή, αγορά, εκχώρηση, μεταφορά, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αίρονται:


1. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΓΑΛΕΡΑΚΗ Θεοδοσίου του Σπυρίδωνα με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 901/6−9−1993 του Τριμελούς Εφετείου Κρήτης, σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και ενός (1) μηνός για κατοχή, πώληση ινδικής κάνναβης, κατοχή πυρομαχικών β) 140/9−2−1979 του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών για αγορά, πώληση, κατοχή ναρκωτικών ουσιών γ) 87/7− 2−1977 του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) ετών και τεσσάρων (4) μηνών για ληστεία, κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και δ) 858/23−4−1973 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης δέκα (10) ημερών μετατραπείσα για παράβαση υγειονομικού κανονισμού προκειμένου να διοριστεί στην Δήμο Ρεθύμνης.


4. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημητρίου του Ιωάννη με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 203/17−4−1989 του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) μηνών, Χ.Π. 100.000 δρχ., μετατραπείσα για πώληση κοκαΐνης από τοξικομανή β) 7777/24−6−1992 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών μετατραπείσα για παράβαση Ν. 1729/87 (περί ναρκωτικών) γ) 281/4−5−1992 του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης εννέα (9) μηνών μετατραπείσα για διάθεση ναρκωτικών ουσιών από τοξικομανή και δ) 2721/6−10−1988 του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών μετατραπείσα, Σ.Π.Δ. για έξη (6) μήνες για παράβαση Ν.5422/1932, προκειμένου να προσληφθεί στο Δήμο Κορδελιού ως μόνιμος υπάλληλος.


7. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του ΚΕΒΡΕΚΙΔΗ Σάββα του Λεωνίδα με την απόφαση αριθμ. 22SKT 2JS 99/94/29−10−1994 του Πρωτοδικείου KREFELD, σε ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών για από κοινού παράνομη εισαγωγή κατά συρροή με αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών σε μικροποσότητες, κατά συρροή με οδήγηση χωρίς άδεια, προκειμένου να προσληφθεί στο Δήμο Κορδελιού ως μόνιμος υπάλληλος.


8. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του ΚΥΠΡΙΩΤΗ Παναγιώτη του Σπυρίδωνος με την απόφαση αριθμ.25−26/10−1−2006 του Τριμελούς Εφετείου Πατρών σε ποινή φυλάκισης έξη (6) μηνών με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως και απάτη σε βάρος του Δημοσίου, προκειμένου να δύναται να επαναλειτουργήσει το φαρμακείο του στη Γαστούνη Ηλείας.


9. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΜΑΛΑΞΙΑΝΑΚΗ Ιωάννη του Ρούσσου με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 2378/13−10−1995 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών μετατραπείσα για κλοπή και β) 687/26−1−1993 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων σε ποινή φυλάκισης τριάντα (30) ημερών μετατραπείσα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας (άρθρο 337 Π.Κ.), προκειμένου να προσληφθεί ως χειριστής μηχανημάτων στο Δήμο Ακρωτηρίου Χανίων, στο Δημόσιο, Ο.Τ.Α., Ν.Π.Δ.Δ.


10. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΜΑΝΩΛΑΤΟΥ Χαράλαμπου του Νικολάου με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 1461/28−9−1993 του Τριμελούς Εφετείου Πατρών σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών μετατραπείσα για κλοπή από κοινού και β) 1462/28−9−1993 του Τριμελούς Εφετείου Πατρών σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών μετατραπείσα για κλοπή από κοινού. Οι ανωτέρω συγχωνεύτηκαν στην υπ’ αρ. 1462Α/28−9−1993 συγχωνευτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σε ποινή φυλάκισης δώδεκα (12) μηνών μετατραπείσα, προκειμένου να μην υφίσταται κώλυμα για την ανανέωση της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου με την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης− Αποχέτευσης Αργοστολίου.


11. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του ΜΕΜΑΚΗ Χαράλαμπου του Εμμανουήλ με την απόφαση αριθμ. 44/24−2−2000 του Πενταμελούς Εφετείου Κρήτης σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και δέκα (10) μηνών με πενταετή αναστολή και Σ.Π.Δ. για τρία (3) έτη για ζωοκλοπή από κοινού, παράνομη κατοχή φυσιγγίων, προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό του ή την πρόσληψη του σε Ο.Τ.Α.


12. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Χαράλαμπου του Χρήστου με την απόφαση αριθμ. 97/30−6−1994 του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών με τριετή αναστολή για λιποταξία στο εσωτερικό, προκειμένου να ανακτήσει τα πολιτικά του δικαιώματα και να αποκτήσει δίπλωμα θερμικού μηχανήματος.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ


13. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες της ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ Μπριγκίττας το γένος Μ. ΛΕΒΗ με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 120158/22− 10−2003 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης έξη (6) μηνών μετατραπείσα γιαπαράβαση αγορανομικού κώδικα β) 17999/24−2−2003 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών μετατραπείσα για παράβαση αγορανομικού κώδικα γ) 91066/20−9−1994 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης τριάντα (30) ημερών μετατραπείσα για παράβαση Ν. 614/77 και δ) 42793/10−3−1987 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών μετατραπείσα, Χ.Π. 10.000 δρχ. για παράβαση Ν.Δ. 9/35, προκειμένου να μην αποτελούν κώλυμα για την συμμετοχή τόσο της ίδιας όσο και των Εταιρειών "ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε." και "ΜΙΧΑΗΛ ΛΕΒΗΣ Ανώνυμη−Εμπορική−Τεχνική − Εκπαιδευτική και Ναυτιλιακή Εταιρεία" που αυτή εκπροσωπεί σε διαγωνισμούς του Δημοσίουκαι για την ίδρυση από την ίδια Εταιρείας υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και τις κάθε είδους έννομες συνέπειες αυτών.


14. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του ΠΑΠΑΔΑΚΗ Μαρίνου του Γεωργίου με την απόφαση αριθμ. 31/27−2−2003 του Πενταμελούς Εφετείου Κρήτης σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και τεσσάρων (4) μηνών με τριετή αναστολή για κατοχή, αγορά αποθήκευση και χρήση ναρκωτικών με ελαφρυντικά, προκειμένου να διορισθεί στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης στον τομέα καθαριότητας.


16. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΠΕΤΣΙΤΗ Δημητρίου του Γεωργίου με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 86/11−1−1996 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου Κρήτης σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών μετατραπείσα για απάτη κατ’ εξακολούθηση β) 1415/15−5−1995 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου Κρήτης σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνώνμετατραπείσα για απόπειρα κλοπής. Οι ανωτέρω ομού με την 10158/95 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου Κρήτης συγχωνεύθησαν στην υπ’ αριθμ. 2840/14−8−1998 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου Κρήτης σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά (7) μηνών και δέκα (10) ημερών, προκειμένου να αποκτήσει ειδική άδεια οδήγησης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου.


17. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του ΣΤΑΜΕΛΟΥ Κωνσταντίνου του Βασιλείου με την απόφαση αρ.371/15−3−2001 του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας σε ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) μηνών με τριετή αναστολή για απόπειρα ληστείας από κοινού, προκειμένου να του εκδοθεί άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας καθώς και άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας.


18. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του TARUSHA (ΤΑΡΟΥΣΙΑ)ARJIR (ΑΡΓΥΡΗ) του JORCAO(ΓΕΩΡΓΑΚΗ) με την απόφαση αριθμ. 506/17− 11−2000 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γαστούνης σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών, μετατραπείσα Χ.Π. 50.000 δρχ. για παράβαση άρθρου 3 παρ. 6, 9 και περ. β του Ν.2168/93, προκειμένου να αποκτήσει την Ελληνική Ιθαγένεια και να δύναται να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς εργολαβίαςδημοσίων έργων.
ΟΜΟΙΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ


21. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη της ΧΑΤΖΑΚΟΥ Μαρίας του Κωνσταντίνου με την απόφαση αριθμ. 8544/6−2−2006 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών με τριετή αναστολή για παράβαση άρθρου 30 Αγορανομικού κώδικα, προκειμένου να μην υφίσταται κώλυμα για την συμμετοχή της Εταιρείας "ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε." της οποίας τυγχάνει μέλος του Δ.Σ. σε διαγωνισμούς για την προμήθεια γαλακτοκομικών προϊόντων.

22. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ Χρήστου του Ευθυμίου με τις αποφάσεις υπ’ αριθμ.: α) 8751/14−2−1986 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών μετατραπείσα για κλοπή από κοινού και β) 62933/30−9−1994 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης ενός (1) μηνός μετατραπείσα για κλοπή, προκειμένου να του χορηγηθεί άδεια εργασίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. [...]

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ

Mα, δεν ντρέπονται οι ...γαϊδουράνθρωποι αυτοί που κατασκεύασαν και δημοσίευσαν αυτήν την ιερόσυλη φωτογραφία;

Από φίλο λάβαμε το παρακάτω και το αναδημοσιεύουμε.


Είναι αλήθεια ότι κατά καιρούς δημοσιεύαμε μερικά απο τα άρθρα που μας έστελνε η βδομαδιαία εφημερίδα "Το ποντίκι".
Όμως τα κριτήριά μας δεν περιορίζονται μόνο στο πόσο εύστοχο ή "καλογραμμένο" είναι ένα αρθρο αλλά και στο εν γένει ήθος και ύφος της εφημερίδας απο την οποία προέρχονται.

Δεν είχαμε βέβαια αυταπάτες για το τί εκπροσωπεί ο κ. Δελατόλας ούτε ξεχάσαμε που ήταν και τι έλεγε πριν γίνει αφεντικό στο "Ποντίκι", ωστόσο ούτε και αυτό μας επηρέασε στο να αναδημοσιεύσουμε ακόμα και πρωτοσέλιδα που μας έστελναν στο e-mail μας οι συνεργάτες του.

Όμως χθές με το άθλιο και βλάσφημο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του, μας έπεισε ότι προκειμένου να κάνει "ντόρο" δεν διστάζει να χλευάσει ακόμα και ότι πιο ιερό έχει μέσα στην καρδιά του ο Έλληνικός λαός
.

Άλλο το πολιτικό χιούμορ με έξυπνες ή χαζές φωτοσυνθέσεις και άλλο η προσβολή των ιερών εικόνων όπως της Υπεραγίας Θεοτόκου μας που αναίσχυντα και με βλάσφημη διάθεση χρησιμοποίησε ο παλιάτσος της "Νέας εποχής" προκειμένου να καυτηριάσει τις επιλογές της Ντόρας.

Για τον Παπανδρέου , τον Καραμανλή, το Σαμαρά ,σχεδόν όλους τους πολιτικούς , την Ντόρα και όλο το Μητσοτακέϊκο έχουμε κάνει και εμείς άπειρες χιουμοριστικές φωτοσυνθέσεις, ποτέ όμως με χυδαίο και βλάσφημο τρόπο.


Πέστε μας κ. Δελατόλα σε τι διαφέρετε απο τα κουκουλοφορεμένα "τάγματα εφόδου" της "Νεας Τάξης" που κατά καιρούς εισέβαλαν ως ιερόσυλοι βάρβαροι σε Ιερούς Ναούς για να γράψουν κάθε είδους χυδαιότητα πάνω στις Ιερές Εικόνες;
Πώς θα αισθανόσαστε αν κάποιος έβρισκε μια φωτογραφία της μητέρας σας και δημοσίευε ένα χυδαίο και προσβλητικό φωτομοντάζ;
Πως θα αντιδρούσατε αν αύριο βλέπατε πρωτοσέλιδο τη μούρη σας,ή την οικογένειά σας σε μια φωτοσύνθεση γεμάτη χυδαία υπονοούμενα;

Πέρασε ο καιρός κύριε "Ποντικάρχη" που παιδαγωγούσατε τον κόσμο με τα κατα παραγγελία κείμενα και τις τηλεοπτικές "περαντζάδες"σας στα κανάλια των διαπλεκομένων διαφθορέων της κοινωνίας.


Απο σήμερα και μέχρι να ζητήσετε συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό για αυτή την ιεροσυλία που πράξατε με το χθεσινό πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα σας δεν θα έχει θέση ούτε στον πάτο του κλουβιού με το καναρίνι.Και φυσικά εμείς και πολλοί άλλοι φίλοι μας bloggers δεν θέλουμε να ξαναδούμε στο ταχυδρομείο μας ούτε ζωγραφιστά τα e-mail σας.

Έχουμε κάθε δικαίωμα να προτρέψουμε κάθε Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό να κάνει όπως και εμείς μήνυση στην εφημερίδα "Το Ποντίκι" για προσβολή των θρησκευτικών μας συμβόλων .

Αυτά και τέλος για πάντα το "Ποντίκι" απο αυτό τουλάχιστον το ιστολόγιο.










ΠΕΜΠΤΗ


Ἀνοιχτή


ἐπιστολή


Ἐρημίτου


Ἀσκητοῦ



Σεβαστέ π. Ἀθανάσιε,


Γιατί, καλέ μου πατέρα, τόσο μίσος καί ἔχθρα γιά τόν Ἀδελφό σου π. Ἀρτέμιο;


Γιατί τόσα ψεύδη καί συκοφαντίες γιά τό παιδί σας, τόν π. Συμεών;


Σεβαστέ μου π. Ἀθανάσιε,

ὁ π.Συμεών μέ χειροπέδες ἔζησε 3 ½ μῆνες στά κρατητήρια καί τίς φυλακές καί ὁ Ἀδελφός σου π. Ἀρτέμιος ἐξορίσθηκε.


Καί ἡ μανία σου,ἀλήθεια,εἶναι τόσο μεγάλη ἐναντίον τους!


Γιατί;


Ποιά συμφέροντα ὑπηρετεῖτε, τίμιε πάτερ;


Φοβοῦμαι..., μήπως οἱ χειροπέδες ἔχουν τώρα περαστεῖ στά χέρια τῆς δικῆς σου ψυχῆς;


Μήπως τώρα βρίσκεσαι ἐσύ ἐξόριστος ἀπό τήν ἀγάπη τοῦ Χριστοῦ;


Καημένε π. Ἀθανάσιε, ταπεινά καί ἀναξίως προσεύχομαι γιά σένα νά ἐλευθερωθεῖς ἀπό τό δαιμόνιον πού ἔχει περάσει χειροπέδες στά χέρια τῆς ψυχῆς σου.


Γονάτισε, ἀδελφέ μου, κοίταξε τόν οὐρανό καί ζήτησε ἀπό τόν Θεό νά σέ ἐλευθερώσει ἀπό τόν δαίμονα τῆς κακίας καί τοῦ μίσους.


Οἱ ἀπαντήσεις σου φανερώνουν τό χαμηλό ἐπίπεδο τῶν συναισθημάτων σου καί ἀντικατοπτρίζουν τόν ἐσωτερικό-πνευματικό σου κόσμο.


Πορεύου..., πορεύου σεβαστέ Γέροντα στό Ἐξομολογητήριο, πού δέν πιστεύεις,δυστυχῶς.


Πορεύου σεβαστέ Γέροντα, γιά νά γίνεις πάλι νέος καί νά ἡμερέψει τό πρόσωπο καί ἡ ψυχή σου.


Σταμάτα νά παρασέρνεις καί ἄλλους ἐπισκόπους στήν καταστροφή.


Ἄφησε νά κυλήσουν δάκρυα στά μάτια σου γιά τά ἐγκλήματα πού διέπραξες:


ἕναν Ἀδελφό σου ἐπίσκοπο ἐξόριστο, ἕνα παιδί μέ χειροπέδες στήν φυλακή καί 100 Μοναχούς στούς δρόμους.


Μπορεῖς λοιπόν νά λειτουργεῖς ἀκόμη;


Δέν φοβάσαι Ἀδελφέ μου τόν Θεόν;


Καί ἔχεις ἀκόμη τό θράσος καί συνεχίζεις νά ψεύδεσαι;


Στήν πατρίδα μου, τήν Ἑλλάδα, ἐάν ἔκανες τέτοιες ἀσχήμιες θά ἤσουν στήν φυλακή.


Ἀλλά, π. Ἀθανάσιε, ἐσύ βρίσκεσαι σέ χειρότερη φυλακή.


Ὁ Θεός, τόν π. Συμεών τόν ἐλευθέρωσε, γιατί ἐσύ ἤσουν ὁ αὐτουργός.


Ἐσύ ὅμως εἰσῆλθες στήν φυλακή τοῦ μίσους καί τῆς ἔχθρας.


Ἐσύ ὑποφέρεις περισσότερο ἀπό τόν ἐξόριστο π. Ἀρτέμιο.


Ἐσύ περιπλανιέσαι περισσότερο ἀπό τούς διωγμένους Μοναχούς.


Ὁ Θεός νά σέ ἐλεήσει καί ν’ ἀφήσεις τό ὠμόφορό σου στήν Ἁγία Τράπεζα.


Νά βρεῖς τόπο μετανοίας, γιατί ἐγγύς τό τέλος καί γιά σένα καί γιά μένα καί γιά ὅλους μας.


Μήν ἀργεῖς πατέρα μου, μήν ἀργεῖς.


Ὁ Θεός νά σέ ἐλεήσει. Ἀμήν

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010




Ο ...ξυλένιος φανερός Ειρηναίος, κατευθύνεται

από τον ...κρυπτόμενο Ειρηναίο που είναι χειρότερος και από τον Γιέφτιτς.


Α Ι Σ Χ Ο Σ.


Δεν ξέρουν


πού να κρυβούν.


Ο σέρβος "πατριάρχης"


Ειρηναίος υβρίζει


με πρωτοφανή


ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ


την αδέκαστη


Ελληνική Δικαιοσύνη


Συνεχίζουν ασταμάτητα οι σέρβοι ρασοφόροι να διαπράττουν ακόμα και σήμερα ελεεινότητες και απερίγραπτα αίσχη. Απειλές, επιθέσεις, βία, προπηλακισμούς, τρομοκρατία... Οι άνθρωποι αυτοί δεν αξίζει να ζούν σε ανθρώπινη κοινωνία. Θα τα αποκαλύψουμε ΟΛΑ.


Ο ανύπαρκτος...ξυλένιος "Πατριάρχης Ειρηναίος", που προεδρεύει στο "σπήλαιο ληστών", της σερβικής ιεραρχίας - κατά την πατερική ορολογία ο όρος "ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΗΣΤΩΝ" αποδίδεται σε συνόδους επισκόπων ή κακών και φθονερών ψευδεπισκόπων που δικάζουν χειρότερα και από τους Ούνους και τους Λήσταρχους των βουνών - σχολιάζοντας την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδος του Αρείου Πάγου για την δίκαιη απελευθέρωση του ελεεινά από ελεεινούς συκοφαντουμένου πάμπτωχου π. Συμεών Vilovskι, είπε στό Press ότι " ήταν κάπως αναμενόμενη η απόφαση αυτή." Κάποιος μου ανακοίνωσε ακριβώς την απόφαση αυτή. Δεν ξέρω τι να πω, εκτός από ότι περίμενα κάπως κάτι τέτοιο, περίμενα μια τέτοια ετυμηγορία. Μάλλον έγινε παρέμβαση! Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω!

Http://pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/125383/Gr% C4% ൮ഡ്കി


Ντροπή σου, ανίκανε Ειρηναίε, να μιλάς γιά παρεμβάσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι τριτοκοσμική Σερβία, και λειτουργεί η Ελληνική Δικαιοσύνη. Και ουδείς δύναται να παρέμβει γιά να επηρεάσει τους Ελληνες δικαστές. Το θράσος σου, αλλα και ολόκληρης της ..."Συμμορίας σου", είναι απύθμενο.

Γνωρίζουμε, από δημοσιογραφικές πληροφορίες, ότι πίσω σου κρύβεται ο Ειρηναίος Μπούλοβιτς που σε κατευθύνει και έχει τρελλαθεί να τηλεφωνεί τους Ελληνες αρχιερείς. Εφθασες στο σημείο να υβρίσεις το Ανώτατο Δικαστήριο της Πατρίδος μας. Αισχρολογείς ως Ανθέλληνας.

Οι αναθυμιάσεις από τους ασκούς του Αιόλου που ανοίξατε, θα Σας...καταπνίξουν!!! Ολους σας.

Σας έρχεται μεγάλη ....ανεμοθύελλα!!! Ο βόθρος του Αυγείου σας θα καταβρωμίσει ολόκληρη την γή.



















Είναι αυτό εικόνα επισκόπου;
΄Η εικόνα ...αγριόχοιρου(να μην πώ κάτι άλλο);
Στα 2000χρόνια ζωής της Εκκλησίας, ξαναπέρασε ένα παρόμοιο φαινόμενο;
Ρωτώ και περιμένω απαντήσεις.




O Αθανάσιος Γιέφτιτς

ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΩΣ

και ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΩΣ

συνεχίζει να ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ

Νέα απάντησι ( εμείς αρνούμεθα να την καταχωρήσουμε λόγω της κατωτάτης πεζοδρομιακής υποστάθμης της) κατασκεύασε ο αμετανόητος Ψεύτης Γιέφτιτς, μετά την απαλλαγή από των ψευδών και συκοφαντικών κατηγοριών του, εναντίον του απλού και ταπεινού επισκόπου ΑΡΤΕΜΙΟΥ και του πάμπτωχου, ενάρετου και δραστήριου αρχιμ. Συμεών Βιλόβσκι.

Ο ακατασχέτως και αθεραπεύτως ψευδόμενος ψευτονταής Γιέφτιτς (και οι άλλοι δύο κρυπτόμενοι όπισθεν αυτού Γιανναροζηζιουλικοί Ειρηναίος Μπούλοβιτς και Αμφιλόχιος Ράντοβιτς) θα λάβουν και πάλι τις πρέπουσες απαντήσεις τους.
Λίγη υπομονή.

Ανοιξαν τους ασκούς του Αιόλου και δεν ξέρουν πώς να τους κλείσουν.
Τους περιμένει μεγάλη ...ανεμοθύελλα!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου