Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009




Το περιοδικό ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ

Οποιος από τους επισκέπτες του apotixisi.blogspot.com θέλει να εγγραφή στο περιοδικό ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ μπορεί να μας στείλη τα στοιχεία του, είτε αφου τα γραψη μεσα στα σχολια, ειτε τηλεφωνικά στο 6972-896024, ειτε ταχυδρομικά στην διεύθυνσι Σουρωτή 57006 Βασιλικών Θεσσαλονίκης, είτε μέσω του ε-μέϊλ otsol@otenet.gr
Το περιοδικό μας δεν έχει καμμία σχέσι, ή επικοινωνία με το περιοδικό που φέρει τελείως ανέντιμα τον τίτλο ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ και εκδίδει κάποιος συνωμοσιολόγος καλόγηρος με ομόφρονάς του Ρελφιστάς. Μάλιστα, με πολυ-πολυ θράσος και αναίδεια, μας ζήτησαν και τον λόγο γιατί εμείς υποκλέψαμε τον τίτλο τους, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
Εμείς ανακαλύψαμε τον τίτλο ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ μέσα από τα κείμενα του αγίου Μάρκου του Ευγενικού του Ατλαντος της Ορθοδοξίας και το πρωτοεκδώσαμε το 1994. Ενώ οι Ρελφιστές το εξέδωσαν το 1998. Λοιπόν;
Το περιοδικό μας δεν καθορίζει ετήσια συνδρομή, αλλά αφήνει τους συνδρομητές ελεύθερους να στείλλουν όσα χρήματα θέλουν, είτε μέσω λογαριασμού της Εθνικής 239/745675-15 ή της Πειραιώς 5216-019627-510.
Ασφαλώς και έχει έξοδα το περιοδικό και εμείς είμαστε φτωχαδάκια και δεν μπορούμε να τα πληρώνουμε από την τσέπη μας, ούτε είμαστε εφοπλιστές ή δεσποτόγατοι. Μας είναι απαραίτητες οι συνδρομές σας, αλλά αν υπάρχει και καποιος που αδυνατεί, να μην ντραπή να μας το γράψη και ας μην μας στείλη τίποτα. Οσοι όμως μπορούν να μην διστάζουν να στείλουν, γιατί το χέρι τους παθαίνει αγκύλωσι. Κατά τα άλλα αγαπούν την Ορθοδοξία!!! Αν δεν μπορείς, αγαπητέ, να ενισχύσης έναν γενναίο αντιπαπικό και αντιοικουμενιστικό αγώνα και δεν βγάζεις από την τσέπη σου δεκάρα για να βοηθήσης, είσαι ψεύτης και υποκριτής. Τα γράφω όλα αυτά γιατί λίγοι στέλνουν κάποια χρήματα και το περιοδικό δυσκολεύεται, κατα τα άλλα λόγια -λόγια με την οκά. Λοιπόν, θα περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου